Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.
Kirjoittaja selvitin asiaa ja toivoa on!, 19. helmi, 2018
Olen rukoillut ja pyytänyt rukousta, että löytyisi eräs henkilö jonka nimeä en vielä tiennyt. No, sain hänen nimenkin selville ja sähköpostiosoitteen johon kirjoitin ja myös paperikirje hänen sukulaisen kautta hälle tulossa. Olen esitellyt itseni ja kertonut syitä miksi otan yhteyttä ja kyselyt haluaako tutustua ja näyttänyt kuviani hänelle. Lisäksi annoin kaikki yhteystietoni ja ehdotin myös että hän tulisi jos sattuu täällä päin olemaan, vaikkapa yllättämään minut paikkaan jossa käyn työtoiminnassa/päiväterapiassa. Rukoillaan että nämä asiat tapahtuu aikanaan sitten kun Jumalan tahto on.
Kirjoittaja surullinen ja järkyttynyt, 14. helmi, 2018
Lähetin rukousaiheen aiemmin siitä,kun olin lähettänyt erääseen paikkaan kirjeen ihmiselle, jonka nimeä en tiedä. No, se lähetettiin takaisin koska ei ole mahdollista toimittaa sitä perille. Tiedän kuitenkin toisen paikan mihin kirjelähettääja lähetin sinne.Rukoilkaa että joku välittää kirjeen eteenpäin tai soittaa henkilölle ja että kirjoittamani asiat menee oikeale henkilöle ja hän ottaisi minuun sitten yhteyttä.

Asia on tärkeä ja olin järkyttynyt kun kirjettä ei oltu toimitettu perille :'( Tunsin jotenkin syvää sielujen sympatiaa erästä vierasta ihmistä kohtaan,hän muistutti erästä ystävääni paljon ja televisiossa näin,työnsi sotaveteraani Erkki Pitkästä pyörätuolissa linnan juhliin, hiukset olkapäille saakka ja kansallispuku. Myös muissa tilanteissa häntä kuvattiin ja aistin että meistä tulisi ystävät mutta se paikka mistä eivät välittäneet kirjettä perille,on pressan linna. Jos se henkilö lukee tätä niin kirjoita mulle sähköpostia hennanposti700@gmail.com ja kysy että mikä hätänä.
Sähköposti:
Kirjoittaja ystävä, 12. helmi, 2018
Muistakaa rukouksin ihmistä jota tässä tarkoitan ja jolle sain Jumalalta sanat näiden laulujen kautta joiden sanat tähän laitan!

Tässä lauluja jotka rohkaisevat jotain jolla on sairautta ja kipua,onko kyseessä sitten migreeni vai Ehlers-Danlosin syndrooma vai jotakin epämääräisiä kipuja tai muita sairauksia ja jollekin joka aralla tunnolla on ja pohtii,mahtaako mukaan päästä kun Jeesus omiaan noutamaan saapuu sekä jollekin jolla on olut vaikea koettelemus johonkin ihmiseen liittyen. Ole siunattu näiden laulujen myötä:Jeesus kulki Galilean rantaa
sairaita Hän paljon parantaa.
Seurassansa ompi paljon kansaa
sanallaan Hän monet parantaa


kerto:Ihmeellinen on tuo veren voima.
joka rauhan sydämeeni toi.
Synnin, saastan myös Hän sulta poistaa.
Jeesus kaiken muuttaa vielä voi

Haudalle Hän Lasaruksen saapuu.
kuolema on surun takana.
Mutta huuto kuuluu: "Ulos saavu"!
Lasarus on heti vapaana.

Kuule, sua rakastaa Hän vielä,
edestäsi kuoli ristillä.
Rakkauttaan älä Hältä kiellä.
vapauteen riennä joutuisaan.

****************

Kautta kärsimysten voittoon! Käynyt tie on Jeesuksen.
Eikä meille toista tietä Suotu maassa varjojen.
Katso, Israel kun pyrki Maahan Herran lupaamaan.
Vaivojen ja vaarain kautta, Matka sinne kulki vaan.

Kautta kärsimysten voittoon! Käy myös kristikunnan tie;
Kulkemaansa tietä Herra Seuraajansa aina vie.
Taivaan valtakunnan siemen Murhein multaan peitetään.
Mutta siemen kun se kuolee, Nouseva on elämän.

Kautta kärsimysten voittoon! Niin se tie vie voittohon.
Vaikka kyynel joskus vierii, Taistelu kun kuuma on.
Jeesus voitti kuollessansa, Israel sai Kaanaan maan.
Taistellut on pyhäin joukko, Kun se kerran kruunataan.

Kautta kärsimysten voittoon! Laula riemumielin näin,
Veren voiman voittolaulun Taistelussa virittäin.
Synnin yön ja kärsimyksen Voittaa ristin rakkaus
Sydämissä särkyneissä Syttyy toivo, uskallus.


********************


Luottamuksen Jeesukseen voit asettaa, koko elämäsi Hälle luovuttaa.
Veri Jeesuksen nyt sovituksen tuo,Pyhä Henki sisimmässä uutta luo.

USKO JEESUKSEEN ON ENEMMÄN KUIN MIELIPITEET MAAN
SE ON ENEMMÄN KUIN OSAAMME ME AJATELLAKAAN
SE ON RAKKAUDELLA OJENNETTU KÄSI JUMALAN
JOHON TARTTUMALLA ELÄÄ USKALLAN.

Moniin rukouksiin vastauksen sain, moniin vastausta odottelen vain.
Vaihtuu anomukset aina kiitokseen, se on totta kun vain luottaa Jeesukseen.

Pyhän Hengen voimaa tänään tarvitaan, pyytäessä sitä varmasti myös saa,
se tarkoitettu myöskin sulle on, ota vastaan tämä voima maksuton.
Kirjoittaja KIUSAAJAT VASTUUSEEN!!!, 12. helmi, 2018
Tässä on juttua ihmisestä jota kiusattiin töissä


https://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/lue/henkilokohtaista/tyopaikkakiusattu_merja_mahtavatko_ihmiset_ymmartaa_miten_paljon_heYmmärrän miltä hänestä tuntuu koska itsellenikin on tehty samoja asioita.


Jos tuolla tavalla käyttäydytte töissä jotakin kohtaan kuin tuota Merjaa kohtaan niin te olette apinan tasoisia vajokkeja jotka noin teette!!!!!!


PYYTÄKÄÄ JULKISESTI ANTEEKSI TUOLTA MERJALTA!!!!!


En tiedä mikätyöpaikka kyseessä mutta kusipäitä täynnä. Olen vihainen teille jotka kiusasitte Merjaa!!! Ettekö kadu ja eikö omatuntonne soimaa yhtään??????SENKIN PSYKOPAATIT!!!!!! Ottakaa vastuu teoistanne!!!!!


Minä olen erilaisen ja heikomman puolella. En jonkun korkeassa asemassa olevan mutta ilkeän puolella vaan sen joka on erilainen ja jota kiusataan niin sellaisen puolella olen!!!!


Ei se, että joko on erilainen taipäässyt jonnekin mihinkäte ette tai joka suhtautuu asioihin ja elämään eri tavoin kuin te (esim on kiltimpi ja iloisempi kuin te ja hymyilee aina vaikka teitä ottaa aivoon elämä) tai jolla on muuten erilainen mielipide kuin teillä (esim on eri mieltä minusta ihmisenä kuin te ja antas minun tehä jotain mitäte ette antas tai on jollain tavoin uskovainen/uskonnollinen teidän vakaumuksesta poikkeavalla tavalla) yms ei oikeuta teitä kiusaamaan jotakin!


JOS joku joka minut tietää on kiusattu ja tietää yhteystietoni niin saa tulla minun luokse niin minä voin auttaa siinä asiassa jos vaikka otetaan yhdessä lakimieheen tai työsuojeluun yhteyttä tuosta kiusaamisesta. Minä annan kaiken tukeni,puolustan ja tulen myös todistajaksi tarvittaessa mikäli asia etenee poliisille ja oikeuteen yms niin saadaan ilkeät ja asemaansa muiden ihmisten kustannuksella nostavat kusipäät kuriin ja toivottavasti myös vankilaan tai isoja sakkoja maksamaan!!!!!


Tiedän miltä kiusatusta tuntuu,minäkin olen ollut kiusattu pikkulapsena, koululaisena, teininä ja aikuisena!!!!
Kirjoittaja Tärkeää!, 12. helmi, 2018
Vammaisuus on paradoksaalista: normaalin näköinen voi olla yllättävän poikkeava ja poikkeavan näköinen yllättävän normaali

Näin on: joskus lapsi,nuori tai aikuinen saattaa näyttää normaalilta mutta käyttäytyä kummallisesti koska on kehitysvammainen, psyykkisesti sairas, aivovammainen, muistisairas tai autistinen tai ADHD-ihminen tai sitten jotakin muuta sairautta sairastava josta johtuu ettei hillitse itseään,todellisuudentaju ei ole kohdillaan tai ei hahmota ympäristöään,ei jaksa keskittyä tai ei käsitä sosiaalisia vihjeitä eikä kirjoittamattomia sääntöjä tai useampi noista.Se ei ole ihmisen itsensä eikä hänen vanhempiensa syy.


Henkilö saattaa myös innostua niin että normien tajuaminen unohtuu tai niitäei muista.Minä en riehu kaupoissa mutta saatan kirjoittaa asioita jotka on erikoisia ja outoja. Mutta jos olisin pieni lapsi, niin voisi se konkreettisempi poikkeava käytös julkisella paikalla myös olla mahdollista. Pienenä karkailin kaupoista omille teilleni kun en ymmärtänyt porukassa pysymisen pointtia enkä tärkeyttä. Vasta noin 13-vuotiaana opin olemaan lähtemättä kaupassa omille teilleni.


Mutta sitten taas joku pyörätuolissa istuva tai downi saattaa käyttäytyä yllättävän tavallisesti. Pyörätuolissa olevalla jalat ei toimi mutta järki toimii kylläja down taas on geenivirhe, kromosaomihäiriöjoka aiheuttaa lähinnä fyysisiä sairauksia ja hitaampaa oppimista mutta muuten on normaali.


Sitten taas nuo käytökseen vaikuttavat lievät vammat (ADHD,Autismi,Asperger), mielisairaudet (skitsofrenia ja muut psykoosit), downia vaikeampi kehitysvammaisuus ( Rettin syndrooma,rengaskromosomi22-oireyhtymä, Angelmanin oireyhtymä), muistisairaudet (esim alzheimer) ja jotkut aivoverenkiertohäiriöt jotka on tulleet käytöstä sääteleviin aivojen osiin aiheuttavat sen että ihminen saattaa näyttää tavalliselta mutta käytäytyy oudosti, ei tottele, saa tilanteeseen sopimattoman voimakkaan tunnereaktion,karkaa, riehuu, mölisee,ottaa kontaktia asiattomalla tavalla yms saattaa aiheuttaa sen että kun ihmiset ei tiedä mistä on kyse, he odottavat henkilöltä enemmän kuin mihin hän oikeasti kykenee ja luulevat että kyseessäonpahuus,ilkeys tai lasten kohdalla huono kasvatus. Ei välttämättä. Kyseessä voi olla pitkäaikaissairas tai vammainen lapsi,nuori tai aikuinen joka ei voi itselleen eikä käytökselleen mitään tai ei muuten ymmärrä jotakin miksi pitää ja miksi ei pidä jollain tietyllä tavalla toimia.Tässä juttua aiheesta erään vaikeasti kehitysvammaisen mutta normaalin näköisen pojan elämästä. Poika on 10-vuotias ja näyttää ikäiseltään mutta on tunne-elämältään vuoden ikäisen tasolla kehitysvammastaan johtuen ja saa raivokohtauksia sen takia vaikkapa julkisella paikalla jos on vaikka liian pitkät jonot. Hänen nimensä on Topias. Siinä tekstissäon kuvakin Topaiksesta.

Kirjoittaja Liisa Korkee, 12. helmi, 2018
Pyydän rukousta vakavasti sairaan 3-vuotiaan Albertin puolesta. Hänellä on vaikea geenisairaus ja hän on kytkettynä hengityskoneeseen, jonka avulla hän hädin tuskin pysyy hengissä. Tätä äärimmäisen vaikeaa koko perheen kärsimystä on kestänyt jo 2v. Pyydän rukousta!
Sähköposti:
Kirjoittaja Tämä on oikein!, 12. helmi, 2018
Rukoillaan että vammais-ja vanhuspalvelujen kilpailutus loppuisi ja vammaiset sekä myöskin vanhukset saisivat hyvän hoidon ja turvallisen kodin! Eiolle itsekkäitä aiten että vain itselle pyydetään apua vaan myös muillekin, heikommille. Sillä Jumala sanoo Raamatussa että autuas se joka vaivaista holhoo! Herra pelastaa hänet pahana päivänä ja maassa ylistetään hänen onneaan eikä hän joudu vihollisten raivolle alttiiksi. Herra varjelee häntä ja pitää hänet hengissä ja tukee tautivuoteella ja sairasvuoteensa peräti muuttaa!
Kirjoittaja Väinö, 11. helmi, 2018
Rukoillaan vielä elossa olevien sotaveteraanien puolesta.
Kirjoittaja Aspergeria sairastavan kaverini puolesta, 11. helmi, 2018
Eräs henkilö (josta ei ole mainittu täällä tähän asti ja jolla saman tyyppisiä ongelmia kuin minullakin) jonka tunnen on jotenkin sairas tai masentunut. Hänessä on tapahtunut muutoksia. Hän on alkanut vältellä ihmisiä ja katkoa välejään ihmisiin ilman syytä ja aiheuttanut pahaa mieltä.Sanoo olevansa niin huono ihminen ettei kykene kenenkään ystäväksi. Hän on ollut hyljeksitty ja kiusattu. Rukoilkaa hänen sielun haavojen parantumisen puolesta ja sen puolesta että hän pääsisi sovintoon ystäviensä kanssa.
Kirjoittaja Pipsa, 11. helmi, 2018
Ihmisten erilaisuutta kuten ulkonäkökysymyksiä ei suvaita. Ylipainoinen aikuinen joutuu nettikiusaamisen sadistisiin hampaisiin.
Kirjoittaja Markku, 11. helmi, 2018
Rukoillaan että rikollisuus laantuisi ja maassamme säilyisi rauha.
Kirjoittaja Markus, 11. helmi, 2018
Pyydän Jumalaa, että kristityt taistella pedofiliaa ja lapsiprostituutiota maassa. Pedofilia on synti Kristusta vastaan.
Kirjoittaja Neuvoton, 11. helmi, 2018
Joo sori mä oon 14. Uskoitteko oikesti et oon joku aikuinen?
Kirjoittaja Varo harmaata norjanhirvikoiraa neuvoton!, 11. helmi, 2018
Harmaa norjanhirvikoira päästetty irti ilman kuonokoppaa!


Harmaa norjanhirvikoira ajaa nimin "varo sutta neuvoton"-henkilön puuhun ja nimim varo sutta neuvoton on kohta hengiltä!
Kirjoittaja HETI HOITOON !, 11. helmi, 2018
Jos osaisin omin voimin ja senperusteela mitäon tapahtunut vuosiensaatossa jonkun käytöksenlopettaa niin olisi se jo loppunut. minulla on todettu pakko-oireinen häiriö. siihen kuuluutämmöset pakot esim kirjoitela ihmisistä. tehoavo puuttuu kyllä asiaan jos otatte yhteyttä että Henna on pakonomaisestikirjoitellutjo kaksi vuotta henkilöstä X ja sitä ennen jostain muusta viisi ja toisesta kymmenen vuotta eikä mikään normaali keinoole auttanut se vaan jatkuu vaikkakohteet vaihtuukin.


Pakko-oireisiin pitää saada hoitoa eikä ne parane rangaistuksilla vaan hoidolla!

kunpa neuvoton tosiaan tietäisi sairaushistoriani niin soittas tehoavoon minusta!!! jos neuvotonlukee niin soita heti tehoavoon!

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. Hänelle kirjoittamasi kommentti ei välttämättä välity hänelle. Hyvää joulun odotusta.

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kauniit sanat hienosti sovitetusti
Ja... niin Maire,koska ja missä esiinnyt livenä?Olisi hienoa,kun laulaisimme

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäreen joulujuhlassa viime vuoden joulukuussa.Minäkin innostuin laulamaan.

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös Rikun kuvia joka nykyinen ylläpitäjä.