Mksi sinun ei pidä ottaa merkkiä?

Tämä teksti on lyhennelmä amerikkalaisen tohtori Colin Sandersin kolmetuntisesta puheesta otsikolla "Mark of the Beast" ( suom.Pedonmerkki), jonka on suomentanut suomalais-syntyinen Australian kansalainen Veli Lavia.

Colin Sanders on tekniikan tohtori, joka on ollut mukana valmistamassa mikrosirua, josta hän on uskoontulonsa jälkeen käynyt julistamassa ympäri maailmaa: "älkää ottako sitä merkkiä!" Tänä päivänä tämä merkki on valmis jaettavaksi.

Sandersin ura on kulkenut CIA:n (lempinimeltään "Evergreen") ja FBI:n kautta tiedemies-ja insinööriryhmään, joka on suunnitellut erilaisia mikrochipsejä (m-siruja). Ryhmään, jonka pääsuunnittelija Sanders oli, kuului 100 miestä ja kaksi naista. Ryhmä sai tehtäväkseen erään Amerikassa toimivan suuren sairaalan ylilääkäreiden ja heidän avustajiensa kanssa suunnitella sellainen mikrosiru, joka yhdistäisi hermoradat erään nuoren naisen katkenneessa selkärangassa. Koe onnistui, ja he saivat tämän täysin liikuntakyvyttömän naisen alaraajat toimimaan. He tekivät ihmeen, josta mm. Valitut Palat on kirjoittanut pitkän tarinan. Tämä koe maksoi noin 1,5 milj. U.S.dollaria. Tämän kokeen sivutuotteena syntyi sellaisia mikrochipseja, joiden avulla voitiin hallita ihmisen mentaliteettia; sanalla sanoen, ihmisen päätöksiin voitiin vaikuttaa tämän sirun välityksellä! Eräästä ihmisestä saatiin sirulla manipuloiden kuin entisaikain natsisaksalainen yli-ihminen. Hän pursui intoa. Kun ärsykettä vielä hieman lisättiin, oli kaikki ohi. Tällä keinoin ihmisestä voidaan hetkellisesti tehdä kuin raivotautinen ja yhtäkkiä se voidaan myös lopettaa. Mikä hirvittävä sivutuote!

Mikäli ihmisessä on tämä siru, hänet voidaan paikantaa mistä maailmankolkalta tahansa ja nappia painamalla aktivoida hänet! Tämä siru on mikroskooppisen pieni; se on tavallisen ruiskeneulan kärjen kokoinen. Siinä on nyt jo noin 250000 komponenttia sisällä. Tiedemiehet sanovat, että siinä on vielä tilaa vaikka millä mitalla; elektronisesti siihen voidaan satelliitin välityksellä tallentaa lisää ohjelmia. Sirun asennus ihon alle voidaan suorittaa tavallisen verikokeen yhteydessä!

Kun ryhmä oli saanut tämän mullistavan chipsin aikaiseksi, tuli lisää tiedonjanoa. Jotta merkki saataisiin kerta-asennuksella pysyvätoimiseksi, tarvitsi se voimalähteen itseensä. Tällöin löydettiin Litium-paristo, joka varaa itseään pelkän lämmönvaihtelun vuoksi. Kun tutkittiin mistä ihmisessä löytyvät ne paikat, joissa lämmönvaihtelut ovat suurimmillaan, haivaittiin, että kaksi paikkaa on ylitse muiden: otsassa tukan rajassa ja oikean käden selkämysalueella. -----------

Pelkästään ruumiinlämpätila, joka on noin 98,6- 104 Fahrenheitia, riittää toteuttamaan ihmisessä tämän kaiken; "patteria" ei tarvitse koskaan vaihtaa. Mikään maanpäällinen armeija ei koskaan pystyisi tällaiseen hallintaan; nyt yksi ainoa impulssi synnyttää hirvittävän "armeijan".Kaikki on valmista!

Eräs tehdyistä kokeista on Sandersille itselleen tärkeä:tiedemiehet halusivat kokeilla, minkälaisella ainekoostumuksella tämä mikrosiru voidaan ihon alle laittaa. Sandersilla oli oma ehdotuksensa, mutta lääkärit tyrmäsivät hänen aine-ehdotuksensa. Lääkärit ajoivat Litiumia. Sanders kysyi johtavalta lääkäriltä, olisi laitteen hajoaminen ihon alla vaarallista ihmiselle? Lääkäri vastasi: "Sinähän olet utelias." Rikkoutuessaan se aiheuttaa vakavan tulehduksen ja kivun; jopa paiseita! Jos tämä merkki syystä tai toisesta tuhoutuu, tuo ihminen on tuhottu! -----------

(Ilmestyskirja 16:2 Ja ensimmäinen lähti, ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.)

Tänä päivänä jo ainakin 6000 ihmistä mm. Ruotsissa on ottanut tämän merkin ja heitä seuraillaan kaiken aikaa. Heidän sijaintinsa saadaan tv-rutuun milloin tahansa. Tekniikka on vastaava, jota liike-elämä käyttää selvittäessään jonkin asiakkaansa tapahtumatietoja;se ,mitä tiedostoihin on talletettu, on kaikkien systeemioikeudet omaavien saatavissa ja tiedossa (mm. EDI).

Sanders on ollut mukana 17:ssa kansainvälisessä kokouksessa, missä salainen maailmanhallitus on pitänyt istuntojaan. Itse Henry Kissinger on ollut siellä mukana ja hänen antamansa lausunto on: "me emme pysty millään muulla tavoin tunnistamaan ja hallitsemaan ihmisiä tässä maailmassa kuin tätä kautta! Meidän on tehtävä jotakin tämän asian hyväksi."

Jokainen , joka ottaa tämän merkin, on täysin toisten hallittavissa mielenmuutoksen kautta. Ihminen ei voi silloin olla enää oma itsensä, vaan robottia muistuttava "cyber"-luomus! Komentokeskuksesta annettava impulssi varmasti kahlitsee orjaksi, mutta sillä on myös tuhoava ominaisuus.

Näitä chipsejä on ruvettu käyttämään mm. floridalaisissa lastenkodeissa; ainakin 17000 lasta on jo merkitty ja heitä valvotaan- lapsia, jotka eivät mitään ymmärrä! He ovat koekaniineja tällaisessa hirvittävässä petoksessa. Sanders itse todistaa, että jo vastasyntyneitä lapsia "rokotetaan"!

Valvonnan suorittamiseen taivaalle ryhmä lähetti 23 satelliittia, joilla peilataan merkin ottaneita. Joka 19.minutti nämä ihmiset astuvat kuvaruutuun! Tämä ei vielä riittänyt, vaan kehitettiin tehokkaampi satelliitti ja niitä on nyt 66 kpl. Nyt ne kattavat koko maailman. Australiassa tämä testattiin lehmillä; ne eivät voi enää eksyä maanviljelijältä. Merkkejä on myös laitettu delfiineihin- tuhansien kilometrien päässä ja syvällä meressä, ne ovat lähellä. Eri puolella maailmaa herättivät ihmetystä oudot valoilmiöt, kuin räjähdykset, taivaalla. Tohtori Sanders kertoo, että leimahdukset syntyivät, kun nämä 23 ensimmäistä satelliittia jouduttiin lasersäteellä tuhoamaan niiden tehokkaampien 66:n tieltä. Sanders tietää tarkelleen mistä puhuu; hän oli pres. Reaganin aikana USA:n armeijan palveluksessa ja nimenomaisessa "Tähtien Sota"-projektissa!

Mikrosiru lukee ajatukset

Mikrosiru lukee ajatukset Tieteen kuvalehti (14.09.2016)

Lääketieteellinen tekniikka:Aivoihin istutettu mikrosiru antaa halvaantuneelle liikuntakyvyn takaisin. Aivosignaali kiertää tietokoneen kautta käsivarren lihaksiin.

Ian Burkhart
Ohio State University
Kaapeli Ian Burkhartin päälaella yhdistää aivojen mikrosirun tietokoneeseen.

24-vuotias yhdysvaltalainen Ian Burkhart joutui kuusi vuotta sitten sukellusonnettomuuteen ja on siitä lähtien ollut halvaantunut rinnasta alaspäin.

Hän on pystynyt liikuttamaan hartioitaan ja kyynärpäitään mutta ei käsiään eikä sormiaan.

Nyt se onnistuu tietokoneen avulla.

Mikrosiru tulkitsee aivojen käskyjä

Burkhartilla on aivoissaan mikrosiru, joka vastaanottaa aivosignaalin, kun hän ajattelee esimerkiksi avaavansa nyrkkinsä. Siru välittää signaalin tietokoneeseen, josta se kulkee kyynärvarressa oleviin elektrodeihin.

Elektrodit ovat kiinni lihaksissa, jotka viestin saatuaan liikkuvat.

Kyynärvarressa ja ranteessa olevat elektrodit aktivoivat lihakset, joihin hermoärsykkeet eivät muuten kulje. Kuva: Ohio State University.

Valoisampi tulevaisuus halvaantuneille

Burkhart on mukana Ohion valtionyliopiston tutkimuksessa, jossa kehitetään tietoteknisiä ratkaisuja halvaantuneiden apuvälineiksi.

Tekniikan yleistyminen vammaisten arjessa kuitenkin kestää vielä vuosia. Burkhartin kättä liikuttava tekniikka vaatii yliopiston supertietokoneen voimat. Tavoitteena on saada tekniikka toimimaan kannettavalla laitteistolla.

Siru muuntaa ajatuksen toiminnaksi

Mikrosiru on istutettu motoriseen aivokuoreen, joka tuottaa lihaksia liikuttavat käskyt. Mikrosiru vastaanottaa käskyt ja siirtää ne kaapelia pitkin tietokoneeseen ja sieltä lihaksiin.

Ulkoinen tukiranka saa halvaantuneen kävelemään

Uusi eksoskeleton tukee lonkkia, jalkoja ja selkää niin, että pyörätuolista aiemmin riippuvaiset voivat kävellä vapaasti.

Tukiranka saa halvaantuneen kävelemään
Teknologia:Uusi tukiranka tukee lonkkia, jalkoja ja selkää niin, että pyörätuolista yleensä riippuvainen pystyy kävelemään vapaasti.
Tukiranka auttaa jalkeille
SUITX
Tukiranka vie niin vähän tilaa, että käyttäjä voi istua pyörätuolissa se päällä.

(04.08.2016)

Yhdysvaltalainen Steven Sanchez on tarvinnut liikkumiseen pyörätuolia siitä lähtien, kun hänen alaraajansa halvaantuivat maastopyöräonnettomuudessa seitsemän vuotta sitten.

Nyt hän on pääsemässä takaisin jaloilleen ja harjoittelee kävelyä motorisoidun Phoenix-tukirangan avulla.

Tukiranka eli eksoskeleton on kevytmetallinen päälle puettava luuranko ja koneisto, joka tukee kehoa samalla, kun sen sähkömoottorit tehostavat raajojen liikkeitä.

Tukiranka on melko edullinen

Phoenixin on tuottanut SuitX-niminen yritys, jonka taustalla on Kalifornian yliopiston robotiikan laitoksen tutkijoita.

Phoenix eroaa aikaisemmista ulkoisen tukirangan malleista siten, että se on hyvin kevyt ja suhteellisen edullinen.

Tukiranka kootaan osista

Se painaa yli puolet vähemmän kuin vanhat mallit: 12,5 kiloa.

Keveys tekee tukirangan käytöstä yksinkertaisempaa, ja se on helppo pukea päälle ja riisua.

Uunituoretta toiminnallisuutta

Myös hinta – 40 000 dollaria eli noin 35 000 euroa – on alle puolet aiempien mallien hinnasta.

Phoenix-tukiranka koostuu yhteen asennettavista moduuleista, joten sitä voidaan muokata yksilöllisesti käyttäjän mukaan. Sanchezin tukirangas on kaksi robottijalkaa ja kyynärsauvat. Tukirangan robottijalkoja ohjataan kyynärsauvoissa olevilla ohjaimilla.

Kun Sanchez haluaa seistä paikoillaan, hän kytkee konejalat pois päältä. Phoenixin akun varaus riittää neljän tunnin kävelyyn yhteen menoon tai kahdeksaksi tunniksi, jos kävelijä pitää taukoja.
Halvaantunut mies saa uuden ruumiin

Eksoskeleton on vain yksi viime vuosina paljon julkisuutta saaneista tavoista auttaa liikuntakykynsä menettäneitä.

Sata lääkäriä ja sairaanhoitajaa aikovat siirtää 36 tuntia kestävässä leikkauksessa halvaantuneen miehen pään toimivaan kehoon miehen liikuntakyvyn palauttamiseksi.

Leikkaus aiotaan tehdä vuonna 2017, ja pään luovuttaja on jo selvillä

Ihmisiä joihin on istutettu mikrosiru

Kai Antturi - Pedon merkki

LOPUNAJAT-NYT! JAKSO #5 PEDON MERKKI

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...