Isis taistelijan uskoontulo

ISIS-TAISTELIJA KÄÄNTYY KRISTINUSKOON SEN JÄLKEEN KUN JUMALA KIELTÄÄ HÄNELTÄ PÄÄSYN TAIVAAN PORTEILLE

Entinen Helvettiin matkalla ollut Muslimiterroristi, nyt pelastettu ja armahdettu Kristitty
ISIS jihadisti kääntyi hiljattainan Kristinuskoon sen jälkeen kun hänet oli jätetty kuolemaan lähelle Syyrian Itäistä rajaa, mistä Kristityt lähetys työntekijät lopulta pelastivat hänet, raportoi Aleppo Herald tänä aamuna.


 Mies, joka ihmeellisesti selvisi useista ampumahaavoista jotka tulivat ISIKSEN ja Syyrian Armeijan välisten joukkojen välisistä laukaustenvaihdoistam pelastettiin Saint Dominican Katolisen Presbyteerien toimesta Aayashassa, tunteja sen jälkeen kun konflikti oli alkanut.
Kristillisen järjestön työntekijät halusivat antaa miehelle Kristilliset hautajaiset, ja kantoivat häntä 26 kilometriä ennen kuin mies ihmeellisesti heräsi henkiin, hänen uskottiin kuolleen vammoihinsa.
 ”Miehen uskottiin olleen tunteja kuolleena ennen kun hän yhtäkkiä heräsi eloon”, muistelee pappi Hermann Groschlin, kuka löysi kuolleen miehen ruumiin.
 Kun mies palasi takaisin tajuihinsa, hän raportoi pappi Herman Groschlinille hänen näyistään mitä hänellä oli tuopuoleisesta, tapahtuma joka syvällisesti muutti 32 vuotiaan jihadistin ja lopulta johti hänen kääntymykseensä Kristinuskoon päivä myöhemmin.


 ”Hän kertoi minulle että hän aina ajatteli että marttyyrinä kuoleminen avaisi hänelle Taivaan Portit”, muistelee pappi. ”Mutta kun hän alkoi kohota Taivaita kohti, paholaismaiset olennot, tai Jinnit, niinkuin hän heitä kutsuu, ilmestyivät ja johtivat hänet Helvetin tuliseen pätsiin. Siellä hänen täytyi elää uudestaan kaikki kipu mitä hän oli aiheuttanut toisille ja jokainen kuolema jonka hän oli aiheuttanut koko elämänsä aikana. Hänen täytyi jopa elää uudestaan hänen uhriensa pään leikkaaminen heidän omien silmiensä läpi.” Jihadisti kertoi näiden kuvien vaivaan häntä hänen loppuelmänsä, myöntää pappi. ”Sitten Jumala, puhui hänelle ja kertoi hänelle että hän on epäonnistunut surkeasti ihmissieluna, ja että häneltä kiellettäisiin Taivaan Portit mikäli hän valitsisi kuolla, mutta jos hän päättäisi elää uudestaan, hän saisi uuden mahdollisuuden tehdä parannuksen synneistään ja kävellä Jumalan tietä jälleen kerran.”
 Nuori mies sanoo heränneensä eloon hetkeä myöhemmin ja lopulta kääntyneensä Kristinuskoon päiviä myöhemmin, uskoen että häntä oli johdettu harhaan koko hänen uskonnollisen elämänsä aikana Allahin palvonnan alaisena.


  Nuori mies, jonka vammat parantuivat yllättävästi hyvin lyhyessä ajassa, on päättänyt elää Katolilaisen prebyteeri kirkon jäsenten kanssa jotka pelastivat hänet aavikolta ja toivoo että hänen tarinansa auttaa muita ISIS taistelijoita muuttaan teitään ja kääntymään ainoan oikean Jumalan puoleen, pappi kertoi paikallisille reporttereille.

loppukommentti:
Islamissa luvataan marttyyreille paratiisissa 72 kartanoa, joissa jokaisessa 72 sänkyä, joissa jokaisessa 72 neitsyttä. Tästä voi helposti tehdä pienen laskutoimituksen: 72 kartanoa x 72 sänkyä x 72 neitsyttä = 373248 neitsyttä. Siinä on yhdelle miehelle joksikin aikaa hommia.
Marttyyrien paratiisi on erityisesti nuorille miehille suunnattu Saatanallinen valhe. Tällä erittäin murheellisella veriteolla Saatana pyrkii viemään eksytetyn ihmisen sielun kadotukseen, ja mahdollisimman monia muita ihmisiä siinä samassa. ”Tapa itsesi ja murhaa vääräuskoisia niin minä annan sinulle kaikki nämä naiset.” Tällä pornografisella fantasialla
saadaan viha ja himo istutettua syvälle ihmisen sisimpään. Näin saadaan nämä Jumalalle rakkaat ja arvokkaat ihmiset niin syvälle synnin kahleisiin että he ovat lopulta jopa valmiita aiheuttamaan muille kärsimystä ja kuolemaa, saadakseen itselleen nautintoa paratiisissa. On käsittämätöntä kuinka tämä äärimmäisen itsekkyyden, vihan ja himon teko on saatu naamioitua ”vanhurskaudeksi.” Marttyyrius ei ole sitä, että tapat itsesi ja muut uskosi nimissä, vaan sitä että olet valmis kärsimään uskosi tähden. Pahimmassa tapauksessa kestämään kidutusta ja MENETTÄMÄÄN henkesi. Tämä vaatii todellista rohkeutta, toisin kuin muiden tappaminen ja kiduttaminen, joka on pelkuruutta.
 Mihin nämä ”marttyyrit” päätyvät kuolemansa jälkeen? Se on varmaa, että eivät ainakaan paratiisiin! Totuus on se että taivaassa ei ole yhtään itsemurhapommittajaa. Jumalan Sana, Raamattu, sanoo selkeästi että murhaajat eivät peri Jumalan valtakuntaa. Ihminen joka tappaa itsensä tarkoituksenaan murhata muita ihmisiä löytää itsensä Helvetistä. Sama kohtalo on kaikilla murhaajilla. Voin sanoa tämän sinulle sata prosenttisella varmuudella, sillä Jumalan Sana sanoo näin. Tämän puolesta puhuu myös juuri sinulle esitetty todistusaineisto. On mahdotonta että ihmisiä murhaamalla kukaan voisi päästä sisälle taivaaseen, sillä yhdessäkään murhaajassa ei ole iankaikkista elämää. Ihminen joka tekee näin on itse tuominnut itsensä iankaikkiseen kadotukseen. Saatana on murhaaja ja hän haluaa saada vangita sinut tekemään omaa tahtoaan ja lopulta tuottaa sielullesi iankaikkisen kärsimyksen.


 Hyvä uutinen että Jumalan tahto on ettei yksikään Muslimi hukkuisi vaan saisi iankaikkisen elämän. Kadotusta ei alunperin luotu ihmistä varten, vaan paholaista ja hänen enkeleitään varten. Mutta jos sinä elät erossa Jumalasta, niin se on ainut paikka mihin sinun iankaikkinen sielusi voi mennä kuoleman jälkeen. Jumala on valtavan murheellinen jokaisesta sielusta joka joutuu kadotukseen. Jumala antoi ainokaisen poikansa Jeesuksen Kristuksen kuolemaan ristillä sinun syntiesi tähden, jotta voisit pelastua kadotukselta ja tulla osaksi hänen perhettään. Usko Herraan Jeesukseen, tunnusta hänelle syntisi ja tee niistä parannus. Jos tämän teet ja otat hänet vastaan Herranasi ja Vapahtajanasi, sekä seuraat häntä elämäsi loppuun asti, sinä tulet pelastumaan. Käänny pois Islamin valheesta elävän Jumalan puoleen. Älä pelkää mahdollisia uskosta luopumisen seuraamuksia, vaan pelkää Häntä joka voi hukuttaa sielusi Helvettiin!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

jatta | Vastaa 12.02.2017 11.23

linkkiä alkuperäiseen uutiseen ei ollut?

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

16.07 | 15:38

Kiitos Kunnia Voima Kirkkaus Jumalan voida olemme Jeesuksen Kristuksen kautta valmistamaa Jumalan tietää nähdä kuulla kokea vierellämme ... On puhuminen kuulla!

...
25.04 | 18:01

Olemme kauhistavassa sanomattakin on ilmi Raamatussa; lisää poistaa sanoo Jeesus Kristus aiheilemme Hänen teoissa sanoissa puolestamme puolestaan/Äiti ja Pojat?

...
31.03 | 10:16

"asianomistaja" ... on ilmituonut näkemyksensä Kauppakirja lainhuudatus prosessissa 1981-2000 ajalla, lesken puolesta, leski on vainaja, Herra! [auta!]

...
30.03 | 10:49

Kiitos tästä hyvästä ohjelmasta

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS