Mistä homoseksuaalisuudessa on kyse?

Se mitä me ihmiset ajattelemme tai ymmärrämme homoudesta ei paljoa merkitse, ainut mikä todella merkitsee on se mitä Jumala ajattelee ja sanoo asiasta.

Kun lähdemme tutkimaan asian juuria joudumme menemään syntiinlankeemukseen asti, kuinka Jumala oli luonut kaiken hyväksi ja ihmisellä oli suora ja läheinen yhteys luojaansa.Alussa Jumala loi miehen ja naisen erilaisiksi jotka yhdessä täydentävät toisiaan ja ovat kokonainen Jumalan kuva, koska miehessä ja naisessa on eri ominaisuuksia joita taas toisessa ei ole ja vasta yhdessä he voivat olla kokonainen.Miehessä ei ole äidin rakkautta jota äiti tuntee lastaan kohtaan, eikä mies pysty synnyttämään.Ja vastaavasti miehessä on ominaisuuksia joita naisessa taas ei ole.

Tämä oli Jumalan alkuperäinen tarkoitus ja suunnitelma, mutta kuten hengellinen laulu sanoo asiasta:

Miksi tuskaa täynnä on maa, miksi monet kärsiä saa?
Miksi on niin paljon mieltä masentavaa.
Eikö kukaan vastata voi, mikä tuskan maailmaan toi.
Paratiisin Jumala meille alussa loi.

Sana Herran ilmoittaa sen, antaa selvän vastauksen,
Syntiinlankeemus toi tuskan kärsimyksen.
Paratiisi menetettiin, ihminen pois karkoitettiin.
Silloin alkoi vaellus pitkä tuskallinen.

Room.1:25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa.

Eli syntiinlankeemuksesta alkoi kaikki, koska ihmiset luopuivat Jumalan tuntemisesta ja syttyivät miehet miehiin ja naiset naisiin, mutta Jumala ei koskaan tarkoittanut näin tapahtuvan eikä ole alkuperäistä luomisjärjestystään miehen ja naisen välillä koskaan muuttanut, koska hän on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti.

Synnistä tahdotaan vaieta ja monet papit ja piispat haluavat vesittää Raamatun ilmoituksen, ja mielistellä kansan yleistä mielipidettä eivätkä käännä kansaa pois heidän synneistään ja sanovat jatkakaa vain syntinne harjoittamista ,Jumala hyväksyy syntinne ja teidät sellaisina kuin olette, mutta nämä petetyt homoseksuaalit tulevat viimeisenä päivänä syyttämään totuuden vääristelijöitä ja sanomaan miksi ette kertoneet meille totuutta ,että olisimme voineet pelastua ja kääntyä Kristuksen puoleen joka olisi vapauttanut meidät tästä synnistä ja pelastanut meidät mutta nyt olemme iankaikkisesti kadotettuja, te petitte meidät koska valehtelitte meille että Jumala hyväksyy homoseksuaalisuuden.

1.Korinttolaiskirje:
6:9 Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset,

(miehimykset tarkoittaa homoseksuaaleja)

Jeremia:
23:22 Jos he olisivat seisoneet minun neuvottelussani, niin he julistaisivat minun sanani kansalleni ja kääntäisivät heidät pois heidän pahalta tieltään ja pahoista teoistansa

Jeesus sanoo sinulle joh.12:47 Ja jos joku kuulee minun sanani eikä niitä noudata, niin häntä en minä tuomitse; sillä en minä ole tullut maailmaa tuomitsemaan, vaan pelastamaan maailman.
12:48 Joka katsoo minut ylen eikä ota vastaan minun sanojani, hänellä on tuomitsijansa: se sana, jonka minä olen puhunut, se on tuomitseva hänet viimeisenä päivänä.

Jeesus tuli syntisiä ja myös homoseksuaaleja varten, että jokaisella joka häneen uskoo olisi iankaikkinen elämä eikä hän joutuisi kadotukseen sen tähden ettei tiennyt totuutta, koska ei ole olemassa niin suurta syntistä jota Kristus ei tahtoisi pelastaa.Tätä ei ole kirjoitettu siksi että tuomitsisimme jonkun syntisen pahempana kuin toisen, koska Raamattu ilmoittaa:

Room. 3:23 Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.

Jos sinulla on Homoseksuaalisia ongelmia käänny suoraan Kristuksen puoleen, sillä hän tahtoo vapauttaa sinut synneistäsi ja antaa sinulle tulevaisuuden ja toivon joka kestää kerran iankaikkisuudessa ja tuo todellisen onnen ja ilon ja vapauden.

Amen.

Harhaanjohtava seksuaalikasvatus

Roy 13.08.2013 19:54

WAW! Valtavan ihana todistus, rehellinen, totuudellinen, oikeaa uskoa ja luottamusta täynnä kolmiyhteiseen Jumalaan ja hänen sanaansa, mikä on kokonansa totuus.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...