Kiitos palautteestasi!

Kirjoittaja sisar Karjalasta, 12. touko, 2020
Oudosti Korona-virus tuli Suomeen alkaen Oulusta 2019 joulun tienoilla kiinalaisen turstin mukana. Olisiko mitenkään saatavilla nettilukuversiona kirja Suomi, sinun pelastuksesi on Minun Poikani veressä (1961)? Tai sitten Klaffi Oy:n julkaisema dokumenttifilmi Maailmanloppu alkaa Oulusta ? Nyt sitä ei saa nähdä missään, paitsi trailerin juutuupista.
Sähköposti:
Kirjoittaja tommi s, 24. heinä, 2019
Kristillistä ja Raamatullista evankeliumin
ilosanomaa, osoitteissa
www.israel2019.suntuubi.com
www.notredame75.suntuubi.com
Kirjoittaja Henna Makkonen, 28. tammi, 2018
Minusta olisi kiva tietää, kuka on se nainen jolla on vaaleat,olkapäille ulottuvat hiukset ja kansallispuku ja joka avusti linnan juhliin toisena vierailijana saapunutta veteraani Erkki Pitkästä pyörätuolissa työntäen 6.12.2017. Seurasin linnan juhlia telkkarista ja näin kättelytilanteen ja myös Erkki Pitkästä ja avustajaansa myöhemmin kuvattuna sen jälkeen. Jos teillä on tiedossa tuota veteraania avustanut henkilö, sellainen noin 50-60v nainen niin voisitteko ystävällisesti pyytää häntä ottamaan minuun yhteyttä? Osoitteeni on Huvilakatu 7 A 4 Joensuu, asun Joensuun keskussairaalan lähellä. Minun luokse saa tulla ihan vaan ovikelloa soittamaan jos vaan satun kotona olemaan tai jos en ole niin kannattaa pudottaa postiluukusta lappu jossa on viesti käynnistä ja kävijän yhteystiedot. Minulle saa myös kirjoittaa paperikirjeen tai postikortin, sähköpostin tai soittaa tai laittaa tekstiviesti numerooni. Olen joensuulainen nuori nainen ja minulla on lievä vamma ja minusta vaikutti kivalta ihmiseltä se Erkin avustaja ja haluan tutustua ja ystävystyä kun jotenkin sen huomasin vaikken muuta ole kuin telkkarissa nähnyt, että meistä tulisi ystävät.Tämmöisiä asioita aiemminkin olen tunnistanut ja viime vuonna löysin parhaan kaverini sellä tavalla kun vaan tunnistin sen että tuo on ystäväni ja meistä tuli ystävät ja meillä oli kivaa. Uskon että tässäkin tapauksessa näin käy ja uskon että on Jumalan johdatusta että kiitoksena hyvästä työstä veteraanin hyväksi hän saa uuden ystävän minusta. Voisitteko kertoa sille Erkin avustajalle tästä ja välittää tämä viesti yhteystietoineen hänelle? Kiitos! t. Henna Makkonen
p.0465549820
e-mail: hennanposti700@gmail.com
Huvilakatu 7 A 4 80200 Joensuu P.S en ole varma oliko se pyörätuoliveteraani Jaakko Valtanen vai Erkki Pitkänen mutta jompikumpi ja joka tapauksessa hänen avustajalleen jos hänet tunnistitte, välittäkää tämä. Kiitos!
P.S Minulla on syntymäpäivät 13.3 ja sinne haluan kutsua hänet ja hän saa tulla noin klo 15 alkaen.
Älkää kertoko minulle tunnetteko hänet vai ette, antakaa hänen miettiä asiaa ja yllättää minut ;)
Yhteydenotto vaikkapa yllätysvierailuna tai postikorttina yms olisi kiva juttu :) "


Ketkä tuntee tuon ihmisen,niin tiedottaka hänelle asiasta ja ketkä on uskovia niin rukoilkaa tämän asian toteutumisen puolesta.


Ylläriä odotellessa täällä :)
Sähköposti:
Kirjoittaja yz, 3. huhti, 2014
Tukholman profetiasta huomattava, että suuri sota alkaa Persiasta, eli Iraninsta. Tässä ote siitä:
PROFETIA SUOMEN KANSALLE

Tämä profetia on tullut sen saajalle näyn muodossa Tukholmassa 28.05.1984. Hän on puhunut alunperin kasetille tämän näyn, joka koskee Suomen tulevaisuutta:

Näin venäläisen sotilaan, joka oli aseistettu, niinkuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää, vaan sillä oli kenttälakki. Sillä oli Venäjän armeijan tunnukset ja rinnassa sillä oli Venäjän armeijan myöntämiä kunniamerkkejä. Miehellä oli aseena pikakivääri. Hän seisoi rajapyykkien välissä, toinen rajapyykki oli Venäjän puolella ja toinen sinivalkoinen Suomen puolella. Rajapuomi oli nostettu ylös, raja oli siis auki.
Tämä sotilas oli hämmästyttävän suuri. Kun Minä sitä näyssä katselin olin seisovinani 25-30 metrin päässä kasvot sitä sotilasta kohden, niin minusta katsoen sen sotilaan koko oli pitkästi yli 10 metriä. Sillä koolla haluttiin näyttää sitä Venäjän armeijan voimaa, mikä sillä on. Minä ihmettelin suuresti sen toisen kainalon alle tungettua kangaspakkaa. Se oli olevinaan valkoista kangasta, niinkuin iso purje, joka oli mytytty rullallle. Ei käännetty vaan mytytty ja se oli kasassa. Kun katsoin tarkemmin, niin siinä olivat siniset ja valkoiset värit, joten sen täytyi olla Suomen lippu.
Näkyä katsellessani kuulin seuraavat sanat, koiniks mitta nisuja denarin ja kolme koiniksia ohria denarin. Älä turmele öljyä äläkä viiniä. Tämä sanottiin Venäjän sotilaalle. Venäjän sotilas kuuntelee tämän Sanan ja nyökkää, että on ymmärtänyt.
Sen jälkeen Venäjän sotilaalle annetaan ikäänkuin mittanuora. Se annetaan sen vasempaan käteen, sillä oikeassa on Suomen lippu ja Venäjän sotilas saa käskyn kulkea määrätty matka ja merkitä mittanuoralla askelien pituudet. Joka kerta, kun se astuu askeleen, täytyy nämä askeleet kirjoittaa ylös päiväkirjaan. Kun se tulee siihen paikkaan, mihin se on määrätty ja mihin sen on lupa tulla, niin siihen pitää pysähtyä ja siihen pystyttää paalun merkiksi, että tähän asti on tultu. Se on Kymijoen rantaan, siitä Venäjän sotilaalle annetaan suora tie nousta pohjoiseen.
Venäjän sotilas kävelee reippaasti Kuopioon ja siitä Ouluun ja siitä Kemiin ja Tornioon jokivartta ylös. Edelleen sille sanotaan: tähän sinä rakennat leirin. Ja Venäjän sotilaalle annetaan paljon piikkilankaa ja rakennustarvikkeita, jotta se rakentaa siihen leirin. Jos kartalta katsotaan, niin se on noin 30-50 kilometriä Pellon pohjoispuolella. Ruotsin puolella vastassa Karunki, sitten Vittangi ja Vittangista suora tie Norjaan, Narvikiin.
Venäjän miehelle sanotaan seuraavat sanat: sinä saa olla tässä siihen asti, kun sinun veljesi lähtevät Israelin maalle. Ja Venäjän sotilaalle sanotaan myös seuraavat sanat. Sinun täytyy itkeä paljon kaatuneita veljiäsi, jotka tulevat kaatumaan siinä suuressa sodassa, joka alkaa Persiassa, kun sinä ja sinun veljesi menette Persiaan. Sinulle annetaan lupa mennä Persiaan ja avata tie Eufrat-virtaa myöten idästä nousevalle suurelle kuninkaalle
Kirjoittaja uskonveli, 28. maalis, 2014
Yö lähestyy. Jeesus sanoi opetuslapsilleen, rukoilkaa ettette joutuisi kiusaukseen. Kun hän toisti nuo sanat tarkoittaa se, että ne ovat käsky meille.
Kirjoittaja ilkka , 27. maalis, 2014
Kiitos Herralle, että löysin nämä sivut.
Sähköposti:
Kirjoittaja uskonsisar, 17. marras, 2013
kiitos herralle jonka armosta saamme jatkaa tätä elämää hyvällä tiellä ja päästään taivaan kotiin siunausta kaikille ja voimia aamen
Kirjoittaja uskon sisar, 9. loka, 2013
kiitos herralle johdatat meitä eteen päin tielläsi kiitos että saamme joka päivälle voimaa kiitos että saadaan armossasi jatkaa ja pyrkiä viemään sanaasi eteenpäin. aamen
Kirjoittaja Uskonmies K.F, 14. elo, 2013
kiitos herralle tästä päivästä kiitos taivaanisä että olet siunannut ja varjellut tämän päivän.. anna rakas taivaanisä minun syntini anteeksi kaikki mitä olen tehnyt pese minut pyhällä hengelläsi ja pyyhi kaikki syntini anteeksi... kiitos jeesus että saan olla vihdoin onnellinen mies ja kerrankin minun elämässäni on suunta ja se suunta on ylös päin taivaan kotiin asti jeesusksen nimessä ja veressä aamen.olen tosi kiitollinen tästä sivusta kiitos herralle että on johdattanut ihmistä tekemään tämän sivun täältä saa voimaa ja kasvua. Siunausta kaikille p.s. haluan vielä huutaa/kertoa että taivaanisä on tehnyt minussa suurenmoisen muutoksen ja pelastanut minut sairasvuoteelta melkein toivottamasta tilanteesta kerron siittä teille vaikka huomenna....-SIUNAUSTA-
Sähköposti:
Kirjoittaja uskonsisar, 5. elo, 2013
haluaisin kertoa olin kokouksissa ja siellä oli vanhus joka sai profetian ja kertoi että olen päässyt kolmen asian yli ja jotenkin jäi alitajuntaan että jokin siinä profetiassa oli niin että en ymmärtänyt ja jotain kuitenkin siinä oli minulle sanoma rukoilen saavani vastauksen herralta mitä se on ja herra ohjaisi minua sen mikaisesti mitä herra haluaa minun tekevän.. aamen
Kirjoittaja uskonsisar, 5. elo, 2013
kiitos herra että annat voimaa jaksaa eteen päin ja herra näet sydämmeeni mitä hartaasta toivon. kiitos herralle aamen
Kirjoittaja uskonsisko, 26. heinä, 2013
kiitos herra tästä päivästä se on melkein jo pulkassa. kiitos että olet varjellut meitä ja annat meille voimaa mennä eteen päin, aamen.
Kirjoittaja uskonsisko, 23. heinä, 2013
kiitos herralle tästäki päivästä jonka soit meille. anna voimaa jaanalle taistella tietä eteenpäin, kiitos sivuston tekiälle jumalan suurta siunausta tekiälle ja myös sen perheelle, iloa ja terveyttä
Kirjoittaja anneli Bollström, 1. heinä, 2013
kiitos herralle tämä sivutot on hyviä kuuntelen jumlan sanaa ja ilmestyksiä ja ihme parantunista todella hyvä
Sähköposti:
Kirjoittaja Sari Björkbacka, 22. maalis, 2013
Tämä on hyvä sivusto ja ihan innostuin. Kiitos ja Wau! :) Siunausta tekijälle ja toive, että sivusto tulee pysymään :)
Sähköposti:

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. Hänelle kirjoittamasi kommentti ei välttämättä välity hänelle. Hyvää joulun odotusta.

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kauniit sanat hienosti sovitetusti
Ja... niin Maire,koska ja missä esiinnyt livenä?Olisi hienoa,kun laulaisimme

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäreen joulujuhlassa viime vuoden joulukuussa.Minäkin innostuin laulamaan.

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös Rikun kuvia joka nykyinen ylläpitäjä.