Raamatullisia todisteita

1 Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä,
2 huomasivat Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat.
3 Silloin Herra sanoi: "Minun henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta."
4 Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.

kuva esimerkki jättiläisten luurangoista joita on löytynyt, jotka pitävät yhtä Raamatun kirjoitusten todenmukaisuuden kanssa, että on ollut aika jolloin eli maanpäällä jättiläisiä, jotiden kautta langenneet enkelit jotka yhtyivät ihmisten tyttäriin pyrkivät tuhoamaan puhtaan ihmisrodun ettei vapahtaja olisi pystynyt syntymään puhtaasta ihmissuvusta ja siksi Jumala hukutti osaksi silloisen maailman ja antoi syntyä Nooasta ja hänen jälkeläisistään maanpäälle jälkeläisiä.Miksi media vaikenee julkisuudessa Raamatun paikkansa pitävyydestä ja valehtelee häikäilemättömästi ihmisille?Kysyn Miksi?

Sivu jossa todisteita jättiläisistä

Salaisuus kahdeksantoista jättiläinen luurankoja Wisconsin

Olemme havainneet, että syyt eivät ole täysin selvillä, on tallennettu unohdukseen inhimillisen tiedon. Silti se on havainnot, jotka voisivat valottaa imperfekti on "ihmiskunnan vielä niin peitossa sumussa ja monia historiallisia ristiriitoja.

Olemme jo puhuneet jättiläisten edellisessä artikkelissa [Giants käveli planeettamme tässä todisteet] Mutta tarinan kerromme teille näyttää lisäävän tärkeän elementin teorian jotka uskovat, että kauan sitten, rodun jättiläinen miehet ovat asuttuja maapallosta. Se tarina kahdeksantoista jättiläinen luurankoja Wisconsin.

Se on kummallinen tarina, joka tapahtui noin sata vuotta sitten, tarina, joka toisaalta vahvistaa "olemassaolon jättiläisiä, ja toisaalta, että murentaa tunne monia, jonka mukaan ei olisi" kiellettyä arkeologian löytöjä epämiellyttäviä, johon haluat tallentaa joka voisi paljastaa kaikki inhimillisyyden tositarina sen kehitystä.

1912 Toukokuussa ryhmä arkeologeja alkaen Beloit College, In kaivanto toteutuvat Järvi Delavan, Wisconsinissa, paljasti yli kaksisataa patsas kumpuja, joiden kanssa niitä pidettiin klassinen esimerkki Woodland kulttuuri, Esihistoriallinen kulttuuri, jonka uskotaan juontavat Amerikan ensimmäisen vuosituhannen eKr.

Mutta mikä yllätti tutkijat oli löytö kahdeksantoista luustokokoelma valtavan koon ja pitkänomainen kalloja todeten, että se ei sovi lainkaan klassisen käsitteet sisältyvät oppikirjoissa. Luurangot olivat todella suuria, ja vaikka heillä oli inhimillisiä piirteitä, ne eivät kuulu normaaliin ihmiseen.

Uutinen oli loistava kaiku ja aiheutti tunne, niin että New York Times raportoitu uutiset kautta sivuja. Ehkä noihin aikoihin, oli enemmän vapautta ja vähemmän pelkoa kuin keksintöjä, jotka voisivat muuttaa vakiintuneita tieteellisiä uskomuksia perustuu vain teorioita. Näin kirjoittaa kolumnisti New York Timesin artikkeli julkaistiin toukokuussa 4 1912 [Katso alkuperäinen artikkeli]:

Kuvaus pääkalloja tarjoamien New York Times, on erittäin muistuttaa muodoltaan kuuluvien luurankoja äskettäin löydetty muinainen hauta Meksikossa [Alien hautausmaa?], Sillä erotuksella, että täällä olemme tekemisissä yksilöiden pitempi kuin kolme metriä. Keitä he olivat, ja miksi ei ole jälkeäkään virallisessa historiassa me opetettiin koulussa?

Se on ihmisen jättiläisiä elivät planeetallamme, ja se kuuluu edelleen ihmiskunnan? Tämä saattaa olla ikivanha ratkaisua Ancient Human eloonjääneet tragedian Atlantis? Tai he ovat olentoja muista vastaavia maailmoista, todetaan, että syövyttävät Ancient Astronaut teoria? Vaikea sanoa.

150 vuotta löytö

Niin uskomattomalta kuin luurankoja jättiläiset järven Delevan ei uutuus Amerikan arkeologian. Kaivaa sidebars ja paikallislehdissä, näyttää siltä, ​​että toteamus Wisconsin on vain yksi kymmenistä vastaavien ilmoittamat löydökset paikallislehtien. Ensimmäinen uutisarkisto vuodelta 1856, raportoitu artikkelissa päivätty 21 marraskuuta samaa New York Times [Katso alkuperäinen artikkeli]:

12 vuotta myöhemmin, vuonna 1868, joulupäivänä, se on aina NYT kirjoittaa toisen tarinan jättiläisten [Katso alkuperäinen artikkeli]. Jonkin yrityksen työntekijöistä Upposi Rapid Water Power olivat mukana kaivaukset rakentamiseen padon luomiseen vesivoiman pitkin Mississippi-joen. Työn aikana löysivät jäänteitä ihmisen luuranko upotettu jättimäinen graniittikalliolle:

8 syyskuu 1871, NYT kertoo, että muut jättiläinen luurankoja havaitut kaivaus Petersburg, Virginia [Katso alkuperäinen artikkeli]:

10 1880 elokuuta NYT väittää Artikkelissa dall'Harrisburg Telegraph, jossa hän raportoi lainauksen laatiman Toukokuu 24 1798 tuomari Atlee jälkeen outo löytö [Katso alkuperäinen artikkeli]:

25 toukokuuta 1882, NYT raportoi uutisia löytää St. Paul, Minnesota [Katso alkuperäinen artikkeli]:

20 1897 joulukuuta NYT raportoi ensimmäinen löytö jättiläisten tapahtui Wisconsinissa, lähellä Maple Creek. Löydettiin kolmen kukkulan hautajaisiin, joista avattiin paljastaa salaperäinen sisältö: luuranko jättimäinen mies. Kunniaksi on lähes kolme metriä, ja sen lähes täydellinen kuntoa [Katso alkuperäinen artikkeli].

11 1902 helmikuuta raportoi uutiset arkeologinen retkikunta on sivusto New Mexico, jossa ne havaittiin joitakin ihmisen luurangot jättiläinen [Katso alkuperäinen artikkeli]:

Mutta New York Times on ainoa sanomalehti käsitellä jättiläisiä. Jotkut sanomalehdet raportoivat uutiset vuosisadan jättiläisten kuten Sunin 1893, New Age Magazine 1913, Popular Science 1932, San Antonio Express 1940.

James Vieira, itsenäinen tutkija, lähes kaksikymmentä vuotta, ja ennen kynnyksellä internet, on kerännyt tuhansia viittauksia päätelmiin journalistisen jättiläisiä, kaivaa arkistoista New York Times, Of Smithsonian Kansatiede raportit, Of "American AntiquarianJa Scientific AmericanHe havaitsivat, että suurin osa näistä havainnoista on lähes piilossa yleisön.

Yksi merkittävä löydöt Vieira on valokuva paljastui arkistoon Smithsonian etnologian Raportit, ampui oppitunnin aikana prof. McGee (Kuvassa vasemmalla), jossa näemme jättiläinen luuranko korkeus noin kaksi metriä korkea, sitten myydään Smithsonian Institution summan $ 500. Luuranko apparterebbe ns kulttuurin Mound Builders (Kirjaimellisesti rakentajat Moundsin), Muinaiset ihmiset Pohjois-Amerikassa eli noin 5 tuhat vuotta sitten, aikana ennen tarina muinaisen Egyptin ja kaiken sen dynastiat.

Mukaan salaliitto teoreetikot, Smithsonian Institution ostaa luuranko pyrkiä välttämään tiedon julkista. Mutta miksi? Miksi pitäisi olla massiivinen peittely kaikki nämä havainnot? Ja miksi tahansa museo maailmassa ole koskaan altistuneet questu jännittävää arvoituksellisia esineitä?

Mukaan Vieira, päättely on hyvin yksinkertainen: tarve säilyttää voimassa Darwin evoluutioteoria, mikä selittää hyvin normaali kehitys kaikkien elävien olentojen, ihminen mukaan lukien, yksinkertaisista muodoista monimutkaisempiin muotoihin.

Ongelmana on, että nämä luurankoja, joiden osalta ihminen näyttäisi kuitenkin osoittavat involuution, koska monimutkaisuus jättimäinen fossiileja löytyi on erityisen ilmeinen. Kuinka asetan nämä ihmisen jättiläisiä ihmisen evoluution tikkaita? Mutta tämä voi riittää motivaatiota poistamaan esineitä, jotka voisivat valottaa kaukaisesta menneisyydestä mies?

Mukaan teoreetikot Ancient Human, Asukkaat myyttinen Atlantis olivat kuuluisia jättiläinen myös mainita Raamatussa. Jotkut eloonjääneet tuhoaminen muinaisen Atlantiksen sivilisaatio, ne sitten asettaa vaiheessa luomiseen lajimme ja sivilisaatiomme. Ehkä tämä on tarina, jonka haluat säilyttää piilossa? Ja miksi ei? Miksi katastrofaalinen tapahtuma, joka tuhosi Atlantiksen voisi tuhota, ennemmin tai myöhemmin, liian?

Viime kädessä on niitä, jotka olettavat, että jättiläinen luurangot eivät kuulu ihmislajin mutta elimiä Ancient Astronaut että kun asuu planeetalla. Tässä mielessä, peittely olisi johtuvan laajempaa strategiaa, joka haluaa piilottaa olemassaolon extraterrestrials ihmiskunnan. Joka tapauksessa yksi jättiläiset, kuten Atlantis, syystä tai toisesta, edelleen tabu aihe tiedeyhteisössä.

- See more at: http://fi.apocalisselaica.net/varie/miti-misteri-e-poteri-occulti/il-segreto-dei-diciotto-scheletri-giganti-del-winsconsin#sthash.58k2nlDp.dpuf

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...