Norjan profetiat

Sota Pohjois-Norjassa, uudet, salaiset aseet

Tämä tapahtui Pohjois-Ruotsissa useita vuosia sitten. Eräs Jumalaapelkääväinen sisar nimeltään Maja Anstenson oli sy­ventyneenä rukoukseen. Hän sai näyn tulevasta sodasta Pohjois-Norjassa. Tässä hän kertoo itse siitä mitä tapahtui:

"Katsoin kelloa. Se oli puoli kaksitoista yöllä. Silloin se tapahtui. Näin Lofoottien vuorenhuiput, suuria alueita Län- sivuonosta ja osan Ofotfjordia voimakkaassa valaistuksessa. Näin meren yli kulkevia linjoj a Islantia, Englannin pohjois saa, Skotlantia ja Färsaaria kohti. Lentokoneita tuli. Ne pudottivat pommeja molemmin puolin Länsivuonoa ja Ofot fjordin ulommaiseen osaan. Näin Bodön j a Svolvaerin ja niin kauas kuin Hammaröyhyn saakka. Meren yli kulkevat linjat olivat selviä - kuin mustia viivoja. (Sukellusveneitä - sotalaivoja ?)

"Näin myös toisen linjan, kaksinkertaisen miinavyö- hykkeen Ofotfjordin yli. Linja kulki kulman muotoisena hiukan Ballangenin ulkopuolella. Jouduin kovaan hätään 'Herra! Ei kai Norjaan voida hyökätä tuolta suunnalta? Nor- jahan on mukana Pohjois-Atlantin liitossa (NATOssa) eivätkä kai sen liittolaiset hyökkää sen kimppuun?' (Nyt tiedämme, että Neuvostoliiton mahdollinen hyökkäys voi hel- postikin tapahtua tuolta suunnalta).

"Sain vastaukseksi, että Pohjois-Norja oli jo vallattu:'Niin kauas etelään kuin näet, etenevät hyökkäykset Norjassa.' Näin pakolaisjoukkoja tuntureilla ja Ruotsin rajan puoleisilla lakeuksilla Ofotenin itäosassa. Näin miten vihollinen raahasi monia mukaansa tai surmasi heidät armotta ja  miten pakolaisia kohtaan suunnattiin ilmahyökkäyksiä .Näin lakeuksilla makaamassa kuolleita ja silpoutuneita. Näin myös erään ilmahyökkäyksen porolaumoja vastaan. Näin miten saamelaisia tapettiin kun he yrittivät päästä pakoon ja pelastaa omaisuutensa. Koko Itä- ja Länsi  Troms ja Pohjois-Helgeland oli vihollisen hallussa "

Hetken kuluttua tämä sisar sai sanoman kielillä, jonka selitys kuului mm. näin:

"Kirjoita, että 'kuningas' lähtee marssimaan Pohjoisen maata kohti, kuningas, joka ei tunne sääliä, vaan halveksii laupeutta. Kirjoita, että hänen valloitussuunnitelmansa on huolellisesti suunniteltu ja tulee kuin tulva rauhallisten ja valmistautumattomien hallitusten päälle. Kirjoita, että 'ku­ninkaalla' on salainen ase, josta maailma ei vielä tiedä mi­tään, ja jonka vaikutukset ovat kauheat. Kirjoita, että se toi­mii radioaktiivisten säteiden avulla, joita ei vielä tunneta. Kirjoita, että ilman happi laukaisee ja ravitsee ja vahvistaa sen toimintaa ja voimaa. Sen vaikutuksesta mädäntyvät kas­vit ja eläimet; puut murenevat kun säteet osuvat niihin. Rauta ja muut kovat metallit hajoavat kuin rapautuessa. Järvet  ja meret muuttuvat limaisiksi ja pahanhajuisiksi. Joet ja pu­rot pilaantuvat ja kalat kuolevat.

"Kirjoita, että Herran suosiossa olleet maat pian ovat saavuttaneet jumalattomuutensa täyden mitan."

Emanuel Minosin näky Pohjois-Norjasta

Tämä, mitä sain kokea, tapahtui vuosia sitten Hämärin kaupungissa. Suuressa kesätapahtumassa oli varattu kolme päi­vää paastoon ja rukoukseen. Henkilökohtaisesti odotin, että Jumala erikoisesti vahvistaisi uskonelämääni tuona paasto ja -rukousjaksona.

Kolmantena päivänä tapahtui, että sain Herralta näyn.En ollut missään ekstaasissa, olin täysin hereillä ja virkeänä.

En ole ollut mikään fanaatikko, en ole sitä lajia. Olin paastonnut  ja rukoillut kolme päivää, mutta olin silti täysissä voimissani enkä mitenkään heikontunut. Rukoillessani Jumalaa katosi toinen seinä, ei ainoastaan Hengessä, vaan myös silmissäni. Ja seinän sijaan tuli maisema.Näin tien mutkittelevan ja näin samassa, että tie vei sotarintamalle.Tietystikin hämmästyin, masennuin ja kauhistuin nähdessäni tuon maiseman sinä polvistuessani sohvan viereen.

 Tiedän että nipistin itseäni ja sanoin: "Rakas Jumala, minä en nuku olen hereillä."Juuri niin sanoin itsekseni. Ja näin autojen tulevan, niiden joukossa oli myös Punaisen Ristin autoja. Lopulta ne tu­livat alueelle, jolla raja kulki. En ole milloinkaan maininnut mikä raja se oli. Tiedän, että jotkut ovat väittäneet, että olen sanonut mikä raja se oli, mutta en ole milloinkaan sanonut si­tä, enkä tule sitä myöskään sanomaan tai sanomaan sen valti­on nimeä tai sen kansan nimeä, jonka näin rajan toisella puo­lella. On monia syitä, miksi en voi sitä sanoa - ennen kaikkea siksi, etten halua mitään vihaa kansojen välille tässä asiassa. Sillä rajojen takana ja näiden hirvittävien järjestelmien taka­na on ihmisiä, jotka ovat ystäviäni, joilla on kuolemattomat sielut. Meidän on rakastettava heitä ja toivottava heille ian­kaikkista pelastusta. Siinä polvistuessani näin taistelutante­reen. Osa metsästä oli palanut. Kuulosti siltä, että sotatoi­missa oli väliaika.

 Kun näin tämän näyn Hämärissä useita vuosia sitten, havaitsin sekä omalla että vihollisen puolella sellaisia aseita, joiden kaltaisia en ollut nähnyt kuvattuna tai joista en ollut kuullut puhuttavan koskaan aikaisemmin. Kerroin tästä eräälle pastorille Östlandetissa pian sen jälkeen ja kuvasin hänelle aseet. Hän vastasi minulle silloin ja sanoi, ettei sellai­sia aseita ole olemassakaan. Mutta nykyään niitä on. Muis­tan miten kerroin hänelle, että näin merkillisen hirviön seiso­van maassa ja kun taistelu alkoi, näin että hirviöstä lähti merkillisiä nuolia, jotka katosivat ilmaan. Ja sanoin hänelle, etten ollut koskaan nähnyt sellaisia aseita.Hän sanoi silloin: "Ei sellaisia aseita ole olemassakaan!" Mutta tänään tiedäm­me, että on olemassa tällaisia raketteja. Ja eräs kuvista, jois­sa olen nähnyt raketinheittimiä, on täsmälleen samannäköi­nen kuin näyssä näkemäni.

Näin myös muita aseita, joihin en ole vielä saanut mi­tään selitystä, mutta joita näin siellä täällä maassa. Luulen­kin, että kun kaikki tämä tapahtuu, saamme nähdä sellaista sodankäyntiä, jota emme ole koskaan ennen nähneet. Silloin otetaan käyttöön sellaiset aseet, joita emme ole siihen saak­ka tienneet olevan olemassa, mutta jotka ehkä nyt ovat kät­kettyinä salaisissa asevarastoissa.

Tätä kaikkea katsellessani väistyi koko maisema pois ja sain nähdä jälleen uuden kuvan. Tällä kertaa näin kartan, jo ka avattiin eteeni vaakasuorassa. Se oli kuin kirjakäärö, joka avatiin silmieni edessä. Kurottauduin katsomaan tarkemmin nähdäkseni mikä maa se oli, ja sain nähdä, että se oli Norja. Ja samalla kun näin karttakääröä avattavan niin että näin ko­ko Norjan Kirkkoniemestä Lindesnesiin näin revolverin las­keutuvan hitaasti taivaasta - aivan kartan keskikohdalle. Keskellä karttaa oli loistava nimi: Mo i Rana, johon revolve­ri asetettiin. Myöhemmin sain nähdä monia muita nimiä, joi­ta en nyt mainitse, ne olivat nimiä, jotka esiintyvät Ruijassa, Tromsissa ja Nordlandissa. Sain nähdä myös muissa lääneis­sä esiintyviä nimiä. Ymmärsin heti, että ensimmäinen näky liittyi toiseen näkyyn, että se oli jotakin joka tapahtuisi maal­lemme.

Henry Kvammen: "Sain Herralta näyn"

Jouluna 1976 kutsui Jumala minua hellittämättömään ru­koukseen Skandinavian maiden ja kansojen puolesta. Sitä kesti puolitoista vuotta. Vasta tuon jakson päätyttyä tunsin, että olin vapaa tästä erityisestä esirukoustehtävästä. Siihen aikaan minua pyydettiin pitämään kokouksia Helsingörissä, Tanskassa. Joka ilta matkustin Helsingborgin ja Helsingörin väliä.

Maaliskuun 24. päivän vastaisena yönä 1977 sain Her­ralta näyn. Näyssä siirryin Pohjois-Norjaan. Minut kuljetet­tiin pitkänomaiseen taloon, jonka ikkunat avautuivat merel­le päin.

Kun olin sisällä talossa, alkoi Herra puhua minulle. Hän sanoi: "Käännä katseesi luoteeseen".

Katsoin ikkunasta ulos ja Herra sanoi minulle: "Nyt tu­lee myrsky". Hän sanoi sen kolme kertaa. Samassa kuulin myrskyn puhkeavan, ja talo, jossa olin, alkoi huojua edesta­kaisin. Tuntui kuin maakin olisi liikahdellut. Aloin pelätä, että talo luhistuisi, ja huusin Herralle: "Kuka voi kestää näin kauheassa myrskyssä?"

Myrskyn yltyessä tummui taivas kaukana horisontissa. Samassa silmänräpäyksessä oli taivas musta. Kuitenkin ai­van yläpuolellani oli taivas valoisa. Myrsky särki tieltään kai ken. Mikään ei ollut entisellään myrskyn jäljiltä. Se talo, jos­sa olin, säästyi, sillä Jumala suojeli sitä; se ei tuhoutunut. Sa­manaikaisesti kun myrsky puhkesi, näin merellä sotalaivojen silhuetteja. Tämän kaiken nähtyäni heräsin; mutta minulla oli vahva tunne siitä, ettei näky ollut tässä kokonaisuudes­saan.

Kaksi yötä myöhemmin siirrettiin minut jälleen Pohjois-Norjaan. Näytti siltä, että olin taas samassa talossa kuin aikaisemminkin. Silloin puhui Herra jälleen minulle ja sa­noi: "Katso lounaaseen".

Näin miten taivas tummui ja täyttyi horisontissa erityyp­pisistä lentokoneista. Kun ne olivat aivan yläpuolellani, näin kaakosta lähestyvän hyökkäyksen tätä lännestä tulevaa len-tokonemuodostelmaa kohti. Näin lentokoneiden törmäävän yhteen, näin kiivaan ilmataistelun, jossa monet lentokoneet ammuttiin alas. Taistelua käytiin myös maasta käsin.

Minä kysyin Herralta: "Keitä ovat nämä, jotka tulevat mereltä?" Herra vastasi: "Ne ovat venäläisiä lentokoneita." Kysyin myös, keitä olivat ne, jotka tulivat idästä, ja minulle vastattiin, että ne olivat amerikkalaisia taistelukoneita.

Huusin silloin sydämeni pohjasta Herraa niiden kanso­jen puolesta, joihin myrsky eteni. Minulle tuli vahva tunne siitä, että myös Suomi ja Ruotsi joutuivat myrskyn kouriin. Näiden ilmestysten jälkeen olen rukoillut intensiivisesti Ju­malaa Neuvostoliiton ja Skandinavian maiden puolesta. Näyn yhteydessä tuli minulle tunne siitä, että näiden tapah­tumien täyttyminen on hyvin lähellä.

Elokuun 5. päivänä 1978 olin veljeni ja hänen vaimonsa kanssa matkalla tapaamassa sukulaisiani mm. Florössä, Nor­jassa. Silloin sain Herralta näyn. Näin miten venäläiset soti­laat nousivat maihin pitkin Norjan rannikkoa. Edetessään halki maan ampuivat sotilaat armotta kaikki, jotka osuivat heidän tielleen, niin miehet, naiset kuin lapsetkin. Kysyin sil­loin eräältä mieheltä, eikö hän säästäisi henkeäni. Vastauk­seksi sain kuulla: "Ei - sinunkin on kuoltava."

Tällaisten Jumalan antamien ilmestysten edessä on mei­dän tunnettava suuri vastuumme. Meidän on erotettava pal­jon aikaa rukoukseen maittemme puolesta tulevina aikoina, että tulisi herätystä, j a että monet sielut heräisivät t ja tajuaisivat ajan vakavuuden ja sen, että Jeesuksen paluu on lähellä,ja tapahtuu pian. Jumala kutsuu tänään kansaansa uhraamaan itsensä rukouksessa niinkuin Mooses, silloin kun Jumala pu­hui hänelle ja kertoi hävittävänsä Israelin kansan, koska he olivat tehneet syntiä Häntä vastaan. Mooseksen hellittämä­tön rukous kansansa puolesta toi pelastuksen katastrofista. Raamattu sanoo, ettei Jumala halua syntisen kuolemaa, mutta kansan on käännyttävä ja toteltava Jumalan kutsua ja hyljättävä syntielämänsä ja jumalattomuutensa.

Evankelista Ron Whiten näky miehityksistä

Kesäkuun 15. päivänä 1976 sain Herralta näyn. Menin vuo­teeseen hiukan ennen puolta yötä - olin ruumiillisesti hyvin väsynyt. Olin valmis nukahtamaan ja paneuduin vuotee­seen, mutta tunsin silti itseni hyvin levottomaksi. Noin tun­nin ajan kääntyilin kunnes oli selvää, etten voinut nukkua ja siksi aloin rukoilla.

Aloin puhua Hyvän Paimenen kanssa, ja tunsin Hänen valtavan voitelunsa tulevan huoneeseen. Ja yhtäkkiä alkoi Herra näyttää minulle näkyä. Oli kuin huoneessa olisi avattu valtava väri-TV. Herra alkoi näyttää minulle asioita, jotka pelästyttivät niin sydäntä kuin sieluakin.

Näky alkoi kartalla. Näin koko Euroopan kartan - Iso-Britanniasta Neuvostoliittoon, Norjasta alas Lähi-itään. Tutkin hetken aikaa karttaa ja katsellessani Norjaa alkoi kartan väri muuttua punaiseksi. Punainen väri ulottui poh­joisesta Norjan puoliväliin.

Herra antoi minun tulla lähemmäksi karttaa. Herra näytti minulle, mitä oli tapahtumassa. Punainen väri tarkoit­ti kahta asiaa. Ensiksikin se tarkoitti Hengen uudistusta Jee­suksen veren voimassa. Mutta se merkitsi myös erästä toista asiaa. Se tarkoitti vieraan sotajoukon tunkeutumista maa­han. Se oli venäläinen sotajoukko. Ja Herra sanoi minulle, että tämä tulisi tapahtumaan hyvin pian. Neuvostoliitto tun­keutuu Norjan pohjoisosaan ja miehittää sen. Jumala osoit­ti minulle, ettei muu Eurooppa tule tekemään mitään tuossa tilanteessa.

Sitten muuttui näky. Siirryin Hengessä keskelle Eu­rooppaa valtavan muurin eteen. Seisoessani katselemassa tuota muuria tunsin miten se alkoi vavista. Sen jälkeen se al­koi mureta, sitten sortua, ja luulin että se kaatuisi päälleni, mutta minut siirrettiin Hengessä taaksepäin. Herra ilmoitti minulle, että muuri tarkoitti Itä- ja Länsi-Saksan välistä ra­jaa. Satoja tuhansia sotilaita juoksi ylitse aseet kädessä. Ja Herra osoitti minulle aivan selvästi, että kommunistit tun­keutuisivat Länsi-Saksaan. Kuulin kiväärinlaukauksia ja oh­justen ääniä ja osa näkemästäni ja kuulemastani oli kauheaa.

Herra näytti minulle, että Euroopassa syttyisi sota. Näin myöskin, että Jumalan kansaa alettiin vainota, ei ainoastaan fyysisesti, vaan myös m.m. televisiossa. Jumalan miehistä tehtiin pilkkaa, Jumalan palvelijoista puhuttiin valheita. Tä­nä ajankohtana puhkesi sota Euroopassa.

Herra osoitti minulle, että Eurooppaan tulisi pula elin­tarvikkeista ja vedestä. Tulee aika, jolloin on vaikea saada sellaisia tarvikkeita, mitä meillä nyt on runsaasti.

Herra näytti minulle myös, että kun sota puhkeaa Eu­roopassa, ilmoitetaan Brysselissä, ettei EEC voi enää toi­mia, ja se hajotetaan.

Euroopassa käytävästä sodasta ei tule pitkällistä, mutta kaikki maat joutuvat siihen mukaan. Sekä Länsi-Saksa että Pohjois-Norja kuitenkin varsinaisesti miehitetään.

Samassa yhteydessä kun kerron teille Jumalan minulle antamasta näystä, haluan sanoa teille tämän asian: Jos Juma­lan Henki yhdessä henkesi kanssa todistaa, että tämä on tot­ta, niin ota se vastaan niinkuin Jumalalta eikä niinkuin mi­nulta. Raamattu sanoo, että meidän tulee koetella henget ja katsoa, ovatko ne Jumalasta. Minä tiedän mitä minä näin. Minä tiedän, mitä Jumala on minulle näyttänyt. Mutta sinun tulee pyytää Jumalalta Hengen todistusta omassa elämässä­si. Laita asiasi järjestykseen, valmistaudu siihen, että tällais­ta tapahtuu. Valmistaudu Herran Jeesuksen paluuseen.

Tästä Euroopassa käytävästä sodasta ei tule pitkä. Näin, että jotakin muuta alkoi tapahtua. Näin toisen sota­joukon lähtevän Neuvostoliitosta etelää kohti. Se oli valtava sotajoukko. Monet sotilaat ratsastivat hevosen selässä. Oli myös panssarivaunuja ja muita panssaroituja ajoneuvoja. Näin, että tämä sotajoukko lähti Israelin vuoria kohti. Jumala näytti minulle, että Neuvostoliitto lyhyen ajan kuluttua lä­hettäisi sotajoukon Israeliin. Näytti siltä kuin tuo sotajoukko tunkeutuisi Israeliin. Mutta näin taivaan avautuvan ja valta­van käden tulevan alas taivaasta ja laskeutuvan tuon armei­jan päälle. Yhdellä mahtavalla iskulla Jumalan käsi tuhosi tuon armeijan.

Tämän tapahtuessa näin, että venäläiset joukot vedet­tiin nopeasti pois Euroopasta. Sanoin silloin: "Miksi tämä ta­pahtuu, Herra?" Herra avasi silmäni niin, että näin toisen kohdan näystä. Näin Kiinan armeijan tunkeutuvan Neuvos­toliiton rajojen läpi syvälle maahan ryöstämään,tappamaan ja hävittämään. Euroopassa olleet joukot siirrettiin takaisin taistelemaan kiinalaisia vastaan. Silloin alkoi Euroopassa tapahtua. Elintarvikepula paheni, samoin vesipula. Koko Euroopan sisäosaan tuli lisää vaikeuksia. Rukoilin henges­säni: "Miksi, Herra, annat tämän tapahtua?" Jumala sanoi minulle: "Tämä on minun käteni, joka tuomitsee. Tulen käyttämään näitä tapahtumia tuodakseni kansat takaisin Ju­malan luo, saattaakseni valtakunnat jälleen polvilleen."

Näin naisten ja miesten polvistuvan kaduilla, kodeissa. Kaikkialla huusivat ihmiset Jumalan puoleen, pyysivät Hä­neltä apua ja armoa. Jumala tämän tekee. Jumala saattaa valtakuntamme polvilleen! Kun kansa alkoi huutaa avuk­seen Herraa, näin, että Jumala alkoi vastata huutoon. Minun sydämeni aivan värisi ja henkeni alkoi laulaa ilosta.

Näin liekkien laskeutuvan taivaasta yli koko Euroopan ja kaikkien valtakuntien päälle. Herra puhui sydämelleni: "Euroopan kansojen keskuuteen tulee herätys, jota et pysty kuvittelemaan. Mutta se ei tule ihmisvoimalla eikä se tule olemaan ihmisten työtä, vaan se on oleva Pyhän Hengen val­tavaa työtä."

Olemme puhuneet paljon tulevasta herätyksestä, olem­me ajatelleet sitä paljon, olemme kuvitelleet, minkälai­nen se on oleva. Mutta sanon teille tänä iltana, että kun Her­ran voimallinen tuuli alkaa puhaltaa ja Herran Henki liikkua ja kun Hän lähettää voimansa ihmisten päälle, tulee Herra tekemään tekoja, jollaisista et osaa kuvitella. Jumala tekee puhdasta jälkeä historian vaikuttavimmalla herätyksellä. Sii­tä olen aivan varma.

Tämä oli eräs näyn kohokohtia. Mutta Jumala sanoi mi­nulle:

"Tämän takia haluan, että sinä lähdet julistamaan mi­nun sanaani, ja kerrot kansalleni kaikkialla, että heidän on korotettava äänensä ja julistettava Jumalan sanaa, todistet­tava Jeesuksesta kaikkialla, jaettava kaikkialla traktaatteja ja pantava ihmisten käsiin kirjoja. Sillä vaikka et ehkä nyt näekään tuloksia, tulet kuitenkin myöhemmin näkemään kylvösi tulokset."

Näin ihmisten kulkevan kadulla ja tulevan yhtäkkiä syn­nintuntoon. Näin heidän juoksevan kotiin ja etsivän laati­koistaan traktaatteja, joita heille on jaettu. Näin heidän pol­vistuvan, lukevan traktaatin ja antavan sydämensä Jeesuk­selle.

Näin maittemme yllä tulta. Se tarkoitti Jumalan siunaus­ta vastauksena kansansa rukoukseen. Luulin, että herätyk­sen aika kestäisi kauan, mutta Herra näytti minulle, että se kestäisi hyvin lyhyen aikaa. Se ei jatkuisi vuosikausia, vain lyhyen aikaa. Herra näytti minulle aivan tarkkaan miten kauan se kestäisi, mutta Henki ei ole antanut minulle vapaut­ta kertoa sitä.

Kun tämän herätyksen siunaukset olivat huipussaan, näin jotakin, mikä sai sydämeni melkein pakahtumaan. Näin taivaan avautuvan ja Herran Jeesuksen astuvan alas taivaas­ta ja ihmisten kohoavan ylös Herraansa vastaan - tuhannet ihmiset kohosivat Jeesusta vastaan, heidät nostettiin taivaa­seen!

Oli monia, jotka jäivät, mutta Jumala näytti minulle, et­tä tulevassa herätyksessä tulee Jumala nostamaan jaloilleen monia langenneita. Oi, halleluja! Jumala tulee vetämään ta­kaisin niitä, jotka ovat luopuneet. Jumala rakastaa luopioita. Jumala rakastaa heitä suuresti, ja Jumala kutsuu monia heis­tä takaisin.

Tämä oli tosiaankin Jumalan minulle antaman ilmestyksen kohokohta. Näin muitakin asioita, eräs niistä oli lam.i Seurakunnan ylöstempauksen jälkeen - sitten, ja vasta sitten - alkaa EEC jälleen toimia. Se uudistetaan ja Jumala näyt li minulle jotakin hyvin hämmästyttävää. En olisi koskaan voi nut kuvitella sitä, mutta Jumala näytti minulle tosi aan k i n, e t -ta Israelista tulisi EEC:n erityinen ystävä. Tästä liitosta nou­sisi Antikristus, joka tulisi hallitsemaan maata rautaisella kä­dellä.

Mutta Jumala sanoo, että Herran päivä on tuleva niin­kuin varas yöllä. Herran päivä on tuleva! On ehdottoman varmaa, että se on tuleva - kuin varas yöllä - aivan odotta­matta. Hän tulee yhtäkkiä. Niin on Herran päivä tuleva. Val­vokaamme ja odottakaamme sitä päivää. Sinä päivänä, jona Herra tulee, "taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuu­muudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tulee­kaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa" (2 Piet. 3:10-11).

seppo johannes ensio 14.10.2015 14:44

meidän asiamme olisi käydä Herran Jumalan ihmeiden ja tunnustekojen varassa ihmisinä tänään ja ajalla, jolloin selvillä, ilmoitusta, ohjausta, rukous puolesta

" ... ... ... ... " 08.07.2014 16:20

olisin onnellinen Jumalan ilmestymisestä perheemme pariin, siinä, missä emme tienneet/tainneet reagoida kasvumme ja olemassa olomme parhaimman ja iankaikkisen

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...