Pastori Daniel Ekechukwu

NIGERIALAIS VELJEN HERÄÄMINEN KUOLLEISTA

- Kävi taivaassa ja helvetissä

Kuolleista heränneen Danielin sanoma Suomelle.

Pastori Daniel Ekechukwu kuoli auto-onnettomuudessa saamiinsa vammoihin Perjantaina

30.11.2001 ja Jumala herätti hänet kuolleista Sunnuntaina 2.12.2001. Lääkärit totesivat hänet

kuolleeksi ja hänet vietiin ruumishuoneelle. Daniel oli kolme päivää kuolleena.

 Hänen sinnikäs vaimonsa Nneka sai sydämeensä Hebrealaiskirjeen 11. luvun kohdan, jossa sanotaan, että vainiot, ovat saaneet ylösnousemuksen kautta kuolleensa takaisin. Nneka vei Danielin ruumisarkussa Reihard Bonnken kokoukseen, jossa tämä heräsi eloon ja kertoi käyneensä taivaassa ja helvetissä. Hänet oli kuitenkin käsketty palaamaan maan päälle ja varoittaa tämän viimeisen sukupolven ihmisiä, että taivas ja helvetti ovat totta.

 Tunnelma Pirkkahallissa oli hyvin vakava. Pastori Danielin todistus järkytti ihmisiä. Moni kristitty joutui vakavasti miettimään omaa tilannettaan: pääsenkö taivaaseen vai en.

 Tässä seuraavaksi katkelmia pastori Danielin puheista: "Kuolin ambulanssissa matkalla sairaalaan. Enkelit tulivat ja lähtivät kuljettamaan minua ylös. Näin, että ruumiini oli jäänyt baareille verta vuotavana ja hirveän näköisenä. Vaimoni yritti ravistaa minua hereille, mutta hän ei tiennyt, että sieluni oli lähtenyt ruumiistani pois. Se sisäinen ihminen, jota enkelit lähtivät viemään pois, oli pehmeä, siloinen, ehjä ja terve! Silmänräpäyksessä tulin autioon paikkaan, jossa ei ollut ketään. Siellä oli vain valkoista pilveä, ei edes niitä enkeleitä, jotka toivat minut sinne, olin täysin yksin.

 Huolestuin sydämessäni ja mietin, missä ne kaksi enkeliä ovat. Yhtäkkiä valkoisesta pilvestä tuli yksi enkeli minun luokseni. Enkeli sanoi: "Daniel, oletko huolestunut Armosta ja Hyvyydestä?" En vastannut hänelle mitään, koska en ymmärtänyt, mitä hän tarkoitti. Olin hiljaa. Enkeli sanoi: "Daniel, puhun niistä kahdesta enkelistä, jotka toivat sinut tänne. Toinen, oikealla puolellasi oli Hyvyys ja toinen, vasemmalla puolellasi oli Armo. Nämä kaksi seurasivat sinua koko elämäsi ajan! Kun kuolit, he toivat sinut tänne. Älä murehdi heistä, et tule näkemään heitä enää, heidän tehtävänsä on suoritettu sinun osaltasi." Hän sanoi vielä: "Mennään paratiisiin." Minut vietiin paratiisiin, asuinsijaan, jonka Jeesus on luvannut omilleen.

 Paratiisissa tunsin, että olin tullut paikkaan, jonne sieluni oli aina kaivannut. Tunsin, että nyt sieluni on täysin tyydytetty. Se rauha, jonka koin paratiisissa, oli jotain niin syvää, mitä en ollut ikinä kokenut. Sydämessäni koin: "Tässä on kohtaloni, päämääräni, olen tervetullut tänne, olen nyt perillä kotona, taivaassa." Olin tullut paratiisiin, jossa ihmisten ihot loistivat kirkkaasti. Huomasin, etten ollut vielä muuttunut heidän näköisekseen. Enkeli sanoi, etten saa mennä pitemmälle. Odotin, että minä näkisin paratiisissa Jeesuksen. Siellä ei Häntä kutsuta kuitenkaan Jeesukseksi. Hänen nimensä on siellä Kuningasten kuningas ja Kirkkauden Herra. En voi sanoa, että katsoin Jeesusta kasvoista kasvoihin, koska Hän oli niin kirkas, etten voinut katsoa suoraan Häneen. En tiedä, niiltä Jeesuksen kasvot näyttävät tarkasti, mutta tunsin kuitenkin Hänen läsnäolonsa voiman ja kirkkauden.

Sitten enkeli sanoi: 'Vien sinut nyt käymään helvetissä". Välittömästi olimme suuren portin edessä, jossa luki: "Tervetuloa helvetin portille." Portin auettua näin ihmisiä, samanlaisia kuin sinä ja minä. Heitä oli kaikista kansoista ja heimoista. Se paikka oli aivan täyteen pakattu ja pimeyden peittämä. Siellä huudettiin ja itkettiin. Pimeyden vuoksi en pystynyt näkemään kaikkea, mitä siellä oli, mutta se valo, mikä hohti enkelistä, auttoi minua näkemään. Ihmisiä kidutettiin sellaisella tavalla, mitä ei ole koskaan nähty missään maan päällä. Siellä näkymätön voima mursi jonkun käden, niskan tai repi jonkun ihmisen palasiksi. Tämän jälkeen luonnollisesti ajattelisi, että se ihminen on nyt kuollut. Näin ei kuitenkaan tapahdu helvetissä. Sen jälkeen ihminen palasi takaisin voimiinsa ja koki tuon saman kauheuden uudestaan ja uudestaan. Jotkut söivät siellä omaa lihaansa, itkivät ja oksensivat lihan ulos, söivät oksennuksensa ja söivät uudestaan lihaansa ja taas oksensivat ja taas söivät. Enkeli sanoi, että he eivät voi enää kuolla toistamiseen, vaan he ovat siellä ikuisesti.

Näin siellä erään pastorin, joka huusi helvetistä: "Auta minua. Varastin seurakunnan rahoja." Kun hän sanoi tunnustuksensa, hän meni kappaleiksi, tuli jälleen kokonaiseksi ja tunnusti uudestaan ja taas meni kappaleiksi. Kun katselin tätä, enkeli sanoi minulle: "Helvettiä on laajennettu. Helvetti on lähettänyt agenttejansa ympäri maailmaa pettämään, tappamaan ja lähettämään ihmisiä helvettiin". Kun katsoin, niin helvettiin tuppautui ihmisiä sisään yhä lisääjä lisää. Suurin osa siitä kidutuksesta, jota näin helvetissä, on sellaista, mitä ei ole maan päällä. Kukaan ei voi kestää sellaista maan päällä. Se on niin kuolettavaa ja hirvittävää! Nämä ihmiset huusivat täyttä kurkkua ääni käheänä... huusivat ja huusivat. Kun katselin tätä, niin se kaikki kidutus, jota siellä oli, alkoi vaikuttaa myös minuun ja aloin tuntea sitä samaa kipua kuin ne muut.

Enkeli sanoi: "Daniel, jos sinun aikasi olisi nyt ohi, niin tämä paikka olisi sinun osasi." Huusin ja itkin sanoen: "EEEI, olen Jumalan lapsi ja pastorikin!" Mutta enkeli sanoi: "Daniel, sinulla oli onnettomuus perjantaina. Kun olit kuolemaisillasi, pyysit Jumalaa antamaan kaikki syntisi anteeksi. Mutta muistatko, kun vaimosi pyysi sinulta anteeksiantamusta päivää aikaisemmin, sinä kieltäydyit antamasta anteeksi! Kun tämä tuomio ja kärsimykset tulivat minun päälleni, muistin tuon kaiken, mistä enkeli muistutti minua ja tiesin sydämessäni sen olevan totta. Muistan, kun vaimoni sanoi torstaina: "Anna anteeksi". Se, mitä tein, oli paholaisen tekoja! En halunnut kuunnella vaimoani ja antaa anteeksi.

Kaikki, mitä enkeli sanoi minulle oli totta ja tuomio oli oikea. Tuo tuomioni sulki suuni enää sanomasta, että olen Jumalan lapsi. Daniel, koska et antanut anteeksi vaimollesi, Jumala ei ole antanut sinulle anteeksi. Sinä niität sitä, mitä kylvät.

Enkeli muistutti minua Jeesuksen sanoista: "Jos rakastat minua, pidät minun käskyni."

Sitten sain kuulla, että saisin vielä palata maan päälle. Jumalalla oli minulle tehtävä; varoittaa ihmisiä, että Jumalan Sana on totta, taivas on totta ja helvetti on totta. Kun palasin henkiin, polvistuin vaimoni edessä ja sanoin: "Olen antanut sinulle anteeksi ja annan uudestaan ja vieläkin uudestaan ja etukäteenkin, jos joskus loukkaat minua!" Kun nyt kuulet tästä ystäväni, niin tiedä, ettemme sodi enää lihaa ja verta vastaan! Pahat henget käyttävät muita ihmisiä, että tulisit loukatuksi sellaisella tavalla, että katkeroituisit, etkä antaisi sitä anteeksi! Tällä tavalla toimien riskeeraat elämäsi! Oletko vai etkö ole täysin tosissasi Jumalan kanssa? Nyt kuule kuolleen ääni: Taivas on todellinen, Taivas on todellinen! Suomen kansa, teidän verenne ei ole minun päälläni. Taivas on todellinen ja helvetti on todellinen!

Matt. 6:14 Sillä jos te annatte anteeksi ihmisille heidän rikkomuksensa, niin teidän taivaallinen Isänne myös antaa teille anteeksi;

Matt. 6:15 mutta jos te ette anna ihmisille anteeksi, niin ei myöskään teidän Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne.

Pakene henkesi edestä! Et tiedä, milloin kuolet! Et tiedä, kuinka kuolet ja milloin Jeesus tulee takaisin! Tee Jumalan lapsena täyttä totta elämässäsi, kuten Jeesus opetti. Kun Jeesus laitettiin ristille, hän sanoi: "Anna heille anteeksi!" En tiedä, mitä sinulle on tehty, mikä on saanut aikaan sen, ettet ole antanut anteeksi. Olet silloin lukinnut itsesi anteeksiantamattomuuden vankilaan ja anteeksiantamattomuus on silloin ylläsi! Vapauta itsesi tästä tänään...tässä ja nyt! Et voi taistella tässä ihmistä vastaan, tämä ei ole sellainen taistelu! Anna elämäsi Jeesukselle ja anna toisille ihmisille anteeksi, siten pakenet henkesi edestä! On olemassa taivas ja helvetti! Sinun ruumiisi tulee kohtaamaan loppusi joskus, mutta sielusi ja henkesi, elää ikuisesti! Taivas on todellinen! Helvetti on todellinen! Suomen kansa, älkää laiminlyökö tätä kuolleista heränneen miehen ääntä! Se, mitä näin helvetissä, on sellaista, mitä sinun ei tarvitse nähdä eikä kokea. Pakene henkesi edestä Jeesuksen syliin! Nyt on oikea aika, tänään on oikea hetki tehdä parannus. Minä olin kuolleena perjantain, lauantain ja sunnuntain. Kun olin herännyt kuolleista Reinhard Bonnken kokouksessa ja vaimoni oli tuonut minut takaisin kotiin, kysyin: "Mitä on tapahtunut, miksi olen tällainen kuin nyt olen?" Hän vastasi: "Tiedätkö, että tänään on sunnuntai? Sinä kuolit perjantaina! Tiedätkö, että sinut tuotiin kokoukseen ruumishuoneesta arkussa? Muistatko auto-onnettomuutesi?" Vaimoni kertoessa aloin hiljalleen käsittää. En ikinä tiennyt elämäni olleen loppumassa ennen perjantaita! Jos olisin tiennyt, olisin menetellyt täysin toisin! Tiedätkö sinä, mitä sinulle tapahtuu huomenna? Tiedätkö, milloin Jeesus tulee takaisin? Et tiedä, anna elämäsi Jeesukselle tänään, tässä ja nyt!  

Daniel Ekechukwun oma puhe kuolemastaan

Suomennettu dogumenttielokuva Daniel Ekechukwun kuolemasta

TANJA BERG 06.10.2013 11:28

tässä tuli meille kaikille uskovaisille ihmisille suuri opetus,joskus ihminen ei vaan ymmärrä kaikkea todellisesti,meillä täytyy löytyä se lempeä sydän.

uskon sisar 26.07.2013 17:57

mikään ei ole herralle mahdotonta. herätkää kun vielä voitte.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...