TIEDEMIES LÖYSI JUMALAN

TRI JEROME STOWELLIN TODISTUS

Tutkija, joka tovereineen teki yhden kaikkien aikojen hämmästyttävimmistä tieteellisistä löydöistä, tuli uskoon kuin Saulus Tarsolainen! Tohtori N. Jerome Stowell kehitteli työssään kammottavia välineitä ihmiskunnan tuhoamiseksi. Hänen tekemänsä tieteelliset kokeet saivat hänet ajattelemaan suhdettaan Jumalaan. Kun hänen vaimonsa lähti matkalle Oklahomaan, hän rukoili yksin ollessaan, että Jumala ilmaisisi hänelle itsensä. Tohtori Stowell polvistui rukoukseen ... uudestisyntyi. . . luopui työstään ja käyttää nyt aikansa todistamiseen Hänen hyvyydestään ja suuruudestaan. Tämä on tiedemiehen oma kertomus:

Olin melkein vannoutunut ateisti. Uskoin, että ihmiset puhuivat Jumalasta tarkoittaessaan vain omien ajatustensa ja kaiken olemassaolevan hyvän summaa - sen parempaa Jumalaa minulla ei ollut. En uskonut todelliseen kaikkivaltiaaseen Jumalaan, joka elää ja rakastaa meitä kaikkia ja hallitsee kaikkea!

Sitten eräänä päivänä koin jotain, mikä todella pani minut ajattelemaan. Olin suuressa patologisessa laboratoriossa, ja yritimme saada selville aivojen sähköisen värähtelyn aaltopituuden. Löysimme enemmän kuin vain yhden aaltopituuden: löysimme kokonaisen aaltopituuksien kanavan.Tällä kanavalla on niin paljon tilaa, että jokaisen ihmisyksilön aivojen värähtely on vielä tarkemmin juuri javain hänelle ominainen kuin hänen sormenjälkensä. Meidän pitäisi muistaa tämä: Jumala voi todella kirjata taivaassa meidän kunkin ajatukset aivan samoin kuin poliisi voi tallettaa sormenjäljet arkistoomme.

Eräällä kokeella me halusimme selvittää, mitä aivoissa tapahtuu ihmisen kuolinhetkellä. Valitsimme naisen, jonka hänen omaisensa olivat toimittaneet mielisairaalaan, muttajoka oli päästetty sieltä pois. Lääkäri ei löytänyt hänestä muuta sairautta kuin syöpäkasvaimen aivoista. Sairaus vaikutti vain naisen kehon tasapainoon. Henkisesti hän oli poikkeuksellisen vireä ja älykäs. Mutta tiesimme, että hän oli kuolemaisillaan, ja tässä tieteellisiä tutkimuksia suorittavassa sairaalassa hänelle kerrottiin, että hän kuolisi pian.

Asensimme hyvin pienen vastaanottimen naisen huoneeseen saadaksemme selville, mitä hänen aivoissaan tapahtuisi hänen siirtyessään elämästä kuolemaan. Sijoitimme huoneeseen myös pienen metllirahan kokoisen mikrofonin, jotta voisimme kuulla, mitä hän sanoi, mikäli hänellä olisi jotain sanottavaa.. Ryhmämme, viisi paatunutta tiedemiestä – oli kojeineen viereisessä huoneessa valmiina mittaamaan ja kirjaamaan kaikki havainnot. Kojeessamme oli neula, joka osoitti nollaa mitta-asteikon keskellä. Nollasta oikealla oli 500 plus-astetta ja vasemmallla 50 0miinus-astetta. Olimme aikaisemmin mitanneet tällä laitteella ympäri maailmaa ohjelmaa lähettävän 50 kilowatin’tehoisen radioaseman voimakkuuden. Neula oli osoittanut yhdeksää plus-astetta.

Kun naisen elämän viimeiset hetket olivat käsillä, hän alkoi rukoilla ylistää Herraa. Hän pyysi Jumalaa olemaan armollinen niille, jota olivat halveksuvasti käyttäneet häntä hyväkseen. Sitten hän vakuutti Jumalalle uskovansa tälläkin hetkellä, että Hänellä ainoalla oli valta jaelävä voima. Nainen kertoi Jumalalle,kuinka paljon hän rakasti Häntä! Naisen rukous oli niin vallannut meidän tutkijoiden huomion, että olimme unohtaneet kokeemme. Kylmien tieteellisten tosiasioden tutkimiselle omistautuneitten miesten kasvoja pitkin. Minä en ollut sitä ennen itkenyt kuin pikkupoikana. Äkkiä kuulimme kilahduksen mittarista, jota olimmeunohtaneet seurata. Katsoimme sitä. Neula osoitti pluspuolen arvoa 500 ja yritti hurjasti päästä vielä siitäkinylemmäs, mutta asteikko loppui kesken.

Tämä nainen oli yksin ja kuolemaisillaan. Kuitenkin,koska hän oli yhteydessä Jumalaan, hänen aivojensa värähtelyn energia oli enemmän kuin 55-kertainen varrattuna 50 kilowatin tehoisen radioaseman radioaseman voimaan. Olimme kokeellisesti osoittaneet tämän.

Seuraavaksi päätimme tutkia aivan erlaista tapausta.Valitsimme saman sairaalan potilaista kuolevan miehen,jonka sukupuolitauti oli edennyt aivoihin asti. Hän oli melkein raivohullu. Kun laitteemme olivat kunnossa, pyysimme erästä sairaanhoitajaa ärsyttämään miestä, jotta tämä suuttuisi. Hoitajatar houkutteli miehen kiinnostumaan itsestään ja sanoi yhtäkkiä. ettei halunnut olla missään tekemisissä kanssaan. Mies alkoi haukkua hoitajatarta karkeasti ja mittarimme neula siirtyi miinuspuolelle. Sitten mies kirosi naiselle käyttäen Jumal nimeä. Mittarin neula heilahti äkkiä miinus 500:aan!

Olimme osoittaneet kokeellisesti, mitä tapahtui ihmisen aivoissa, kun ihminen rikkoi yhtä Jumalan kymmenestä käskystä:” Älä turhaan lausu Herran sinun Jumalasi nimeä.”

Laitteemme olivat rekisteröineet Jumalan positiivisen ja sielunvihollisen negatiivisen voiman. Olimme saaneet selville, että hyödylliset tosiasiat olivat positiivisia ia kymmenessä käskyssä kielletyt vahingolliset asiat enemmän tai vähemmän negatiivisia.

Uskon koko sydämestäni, että jos kerran me tiedemiehet voimme kirjata tällaisia asioita. Jumala voi pitää kirjaa ihmisten ajatuksista. Hänen voimansa on suurempi kuin meidän, ja Hänen muistiinpanonsa ovat paremmat kuin kenenkään maan päällä tekemät.

Jumala on antanut meille monia suuria ja ihmeellisiä lahjoja. Kaikkein suurin ja ihmeellisin niistä on Hänen ainokainen Poikansa Jeesus Kristus, joka ristiinnaulittiin Golgatalla, joka antoi elämänsä ja verensä, että meillä olisi iankaikkinen elämä, että me puhdistuisimme synneistämme ja parantuisimme sairauksistamme. Jeesus sanoi juuri ennen taivaaseenastumistaan: "Kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman." Jo aiemmin Hän oli käskenyt seuraajiensa odottaa, kunnes heidät puettaisiin voimalla, ja luvannut rukoilla Isää, että tämä lähettäisi toisen Puolustajan, totuuden Hengen.

Tämä Jumalan läsnäolo meissä antaa meille voiman, jonka suuruudesta meillä ei ole aavistustakaan! — Olen tiedemies ja rakastan Herraa kaikesta sydämestäni, sielustani, mielestäni ja voimastani.

 Alkuperäinen Painatus K.O. Syväntö Tiberias

PUUTTUVA VUOROKAUSI
Avaruusohjelma on osoittamassa todeksi erään "myyttinä" pidetyn asian Raamatusta. The Curtis Engine Companyssä työskentelevä Harold Hill, joka on myös toiminut neuvottelevana jäsenenä avaruusohjelmassa, kertoo seuraavasti:
Hämmästyttävimpiä asioita, mitä Jumalalla on meidän ajallemme, tapahtui äskettäin astronauteillemme ja avaruustiedemiehillemme Green Beltissä Marylandissa. He tarkistivat, mikä auringon, kuun ja planeettojen sijainti olisi avaruudessa 100 ja 1000 vuoden kuluttua. Heidän täytyi välitämättä saada tietää se, jotta he eivät lähettäisi liikkeelle satelliittia, joka myöhemmin törmäisi johonkin esineeseen kiertoradallaan. Heidän täytyi laskea kiertoradat satelliitin eliniän ja sen mukaan, missä asemassa planeetat tulevat olemaan, jottei koko hanke valuisi tyhjiin. He suorittivat edestakaisia tietokonemittauksia, jotka kattoivat vuosisatoja. Yhtäkkiä tietokone pysähtyi ja näytti punaista merkkivaloa, mikä tarkoittaa, että virhe on joko koneeseen syötetyssä informaatiossa tai tuloksissa verrattuina normaaliarvoihin. Paikalle kutsutut huoltomiehet tarkistivat koneen, mutta he sanoivat: "Se toimii täysin normaalisti." IBM:n työnjohtajan tiedustellessa vikaa hänelle vastattiin: "Me olemme huomanneet, että avaruuden ajanlaskusta puuttuu yksi vuorokausi." Me olimme pahassa pulassa ja vailla vastausta.
Yksi työryhmän uskovista jäsenistä muisti, että Raamattu puhuu siitä, kuinka aurinko seisahtui. Toiset sanoivat "Näytä meille se kohta." He ottivat esille Joos. 10:13:n. "Älä pelkää heitä", mutta vihollisten piirittämä Joosua kuitenkin pyysi Herraa pysäyttämään auringon.
"Niin aurinko seisoi alallansa ja kuu pysyi paikallansa . . . Niin aurinko pysyi paikallansa keskitaivaalla päiväkauden, kiirehtimättä laskemaan." Avaruustiedemiehet päättelivät, että siinä oli puuttuva vuorokausi.
He tarkistivat asian tietokoneilla palaamalla aikaan, jolloin asia oli merkitty muistiin. Mutta he huomasivat, että se ei täsmännyt kyllin tarkasti! Aika, joka puuttui Joosuan ajalta, oli 23 tuntia 20 minuuttia. He katsoivat uudelleen Raamatusta, jossa sanottiin "päiväkauden (noin vuorokauden)"! He olivat pulassa. Jos 40 minuutille ei löydy selitystä, syntyy ongelmia 100 vuoden kuluttua. Nuo neljäkymmentä minuuttia täytyi löytää, koska ne voivat lisääntyä moneen kertaan kiertoradoilla.
Samainen työryhmän uskova jäsen muisti, että Raamatussa puhuttiin jossain siitä, että aurinko siirtyi takaisin. Toisten mielestä hän oli mieletön. Mutta hän otti esille 2. Kuningasten kirjan luvun 20. Hiskia makasi kuolinvuotellaan, kun profeetta Jesaja tuli hänen luokseen sanomaan, että hän ei kuole. Hiskia ei uskonut häntä, vaan pyysi merkkiä asian vahvistukseksi. Jesaja sanoi: "Haluatko sinä, että aurinko siirtyy eteenpäin kymmenen astetta?" Hiskia vastasi: "Varjon on helppo pidetä kymmenen astetta. Ei, vaan siirtyköön varjo takaisin kymmenen astetta." Jesaja puhui Herralle, ja Hän antoi varjon siirtyä takaisin kymmenen astetta! Kymmenen astetta on täsmälleen 40 minuuttia.
Kaksikymmentäkolme tuntia kaksikymmentä minuuttia Joosuan kirjassa ja neljäkymmentä minuuttia 2. Kuningasten kirjassa muodostivat puuttuvat kaksikymmentäneljä tuntia, jotka avaruusmatkailijoiden täytyi merkitä lokikirjaan maailmankaikkeudesta puuttuvaksi vuorokaudeksi! "Eikö olekin hämmästyttävää, että meidän Jumalamme antaa tiedemiehille tilaisuuden todistaa, että Hänen Sanansa on totuus?"
The Sawdust Trail

PUUTTUVAN VUOROKAUDEN MYSTEERIN TAUSTAA
Minneapolis Star -lehden toimittajan huomautus: "... Sen jälkeen kun The Star julkaisi 8. heinäkuuta 1970 artikkelin otsikolla '24 puuttuvan tunnin mysteeri', on esitetty lukemattomia kysymyksiä ja epäilyjä artikkelin luotettavuudesta. Saadakseen lisävalaistusta 'mysteeriin' The Star tiedusteli asiaa Harold E. Hiililtä Baltimoresta Marylandista, koska häntä pidetään artikkelin kirjoittajana." Seuraavassa osa hänen vastaustaan.
Minä en ole kirjoittanut kyseistä artikkelia enkä tiedä sen alkuperää, mutta todennäköisesti se on mukailtu monista puheista, joita minä olen pitänyt siitä, kuinka minun mielestäni tieteen ja Raamatun välillä vallitsee täydellinen harmonia. Ensimmäisen kerran asia julkaistiin Indianassa Spencerin Evening World -lehdessä.
Sen .jälkeen kun kiinnitin huomioni tähän asiaan noin kaksi v uotta sitten, olen huomannut, että aikaisempi tietolähteen! ei ollut luotettava. Voin vain sanoa, että jos minä en olisi pitänyt Raamattua täysin luotettavana tietolähteenä, minä en ensinnäkään olisi käyttänyt sitä. Minä olen kiinnostunut tosiasioista, en taruista.
Puheena oleva asia on merkitty muistiin monissa kulttuureissa vuosisatojen aikana, ja se esiintyy muinaisten kiinalaisten, atsteekkien, perujen, babylonialaisten ja muiden kansojen historiallisissa kirjoituksissa, joissa viitataan pitkään päivään, pidennettyyn päivään, kaksi kertaa tavallista pidempään päivään jne.
Sitä paitsi kaksi kuuluisaa tiedemiestä, prof. C.A. Totten Yalen yliopistosta ja brittiläinen astronomi Sir Edwin Ball, huomasivat monta vuotta sitten, että solaariajasta puuttui yksi vuorokausi. Yksityiskohdat löytyvät prof. Tottenin kirjasta nimeltä "Joshua's Long Day" (Joosuan pitkä päivä), jota on saatavissa Destiny Publishers -kustantamolta osoitteella Merrimac Mass. 01860.
Yhtä hämmästyttävä havainto tehtiin äskettäin John Hopkins -yliopiston sovelletun fysiikan laboratoriossa Co-lumbiassa Marylandissa, jossa tri Robert Newtonin johtama tutkimusryhmä valokuvasi maapallon neljä kulmaa, joista puhutaan Jes. ll:12:ssa ja Ilm. 7:l:ssa. Avaruusaluksista käsin otetut valokuvat osoittavat selvästi, että tämä raamatullinen tieto pitää paikkansa.
Vaikka on erittäin mielenkiintoista havaita, että Raamatun ja tieteen välillä vallitsee täydellinen harmonia, minä henkilökohtaisesti luotan mieluummin täysin Jumalan Sanan erehtymättömyyteen sellaisena, kuin se on kirjoitettu
.


—MPLS:Star
Lehtisen alkuperäinen kustantaja:K.O.Syväntö P.O.B.86 14100 Tiberias, ISRAEL

Riitta Koskinen 25.09.2020 09:13

Elämme ihmeellistä aikaa ja Raamatun sana käy todella toteen. Kunnia Jumalalle tiedemiehistä!

Joel 20.04.2019 06:37

Heprean alkutekstissä ei ole ilmaisua "neljä kulmaa" vaan "neljä siipeä", kuten eräs englannin kielinen käännös ilmaisee :

וְנָשָׂ֥א נֵס֙ לַגּוֹיִ֔ם וְאָסַ֖ף נִדְחֵ֣י יִשְׂרָאֵ֑ל וּנְפֻצ֤וֹת יְהוּדָה֙ יְקַבֵּ֔ץ מֵאַרְבַּ֖ע כַּנְפ֥וֹת הָאָֽרֶץ׃
ישעיה 11:1

Joel 20.04.2019 06:45

"Hän kohoittaa sauvan kohti (pakana)kansoja ja kerää Israelin hyljätyt sekä Juudan hajautetut, neljältä ilmansuunnalta (trk. siiveltä).
Kulmaa ei mainita.

Ritva-Helena Böling 18.04.2014 16:52

Kiitos näistä sivuista ja siunausta edelleen. Ps.91:11 keralla. <3

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...