Ihmeitä Jumalan kunniaksi

Pullea

Pullea on nykyisimmin yksi voimallisimmista Jeesuksen kutsumista pastoreista Haitilla. Hänen seurakuntansa kasvaa kasvamistaan. Kuuntelimme silmät selällään miehen historiaa, miehen jolla oli jo nyt tuhannen hengen seurakunta.

Pullea oli aikoinaan palvellut saatanaa. Ei sillä lailla huomaamattaan kuin nimikristityt tai ulkokultaiset palvelevat Jeesusta, kun heidän mielensä ja ajatuksensa ovat yhä maailmassa. EIkä sillä lailla kuin ne, jotka ovat liukuneet ensimmäisestä rakkaudestaan penseyteen. Vaan tämä mies, Pullea, palveli paholaista oikein olan takaa tälle verivalan tehneenä, vihittynä saatanan pappina niin USA:ssa, Kanadassa, Haitilla kuin muissakin Karibian saarten maissa. Pullea antoi innolla kakkkensa saatanalle ja sai vastalahjaksi suuremman voiman kuin kenelläkään muulla paholaisen palvelijalla oli.                                                       

Miehen olinpaikka oli New Yorkin laitamilla, jossa hän uhrasi ihmisiä ja elukoita palvomalleen jumalalle. Mitä enemmän lämmin veri vuoti, ja mitä saastaisemmaksi orgiat tulivat, sitä lähemmäksi Pullea pääsi palvomaansa voimaa, jumalaansa. Saatana oli ilmestynyt hänelle ruumiillistuneena monta kertaa, oli opettanut ja käskenyt, oli kuljettanut tulen läpi ja tehnyt hänen kauttaan ihmeitä. Kokousten säännöllisiin rituaaleihin kuului ihmisen veren juominen ja raa`an ihmislihan syöminen.

Eräänä harmaantuneena aamuna Pullea seisoi New Yorkissa tavaratalon edessä. Suu tiukasti viirullaan hän kylmäverisesti silmäili ohikulkevia valiten illan uhria. Silloin hänen edessään kulki pieni pellavapäinen rusoposkinen poika nuoleskellen ihmisvilinässä taidokkaasti mansikkatötteröään. Hänen mieleensä juolahti ajatus: "Tuossa illan uhri!" Mies lähti pojan perään ja yritti tungoksessa huomiotta temmata pojan syliinsä. Lapsi liikahti vetäytyen kauemmaksi, vilkaisi suloisilla lemmikkisilmillään mustaan tunkeilijaan ja sopersi nopeasti kirkkaalla, tuskin kuuluvalla sopraanollaan: "Jeesus auta"

Mies yritti hätäisesti ottaa hänet kiinni ja kouraista syliinsä, mutta pellavapäätä ympäröi näkymätön, paksu ja kiinteä voima kuin näkymätön tynnyri. Käsi ei mennyt sen läpi, oli mahdotonta saada otetta. Poika jatkoi menoaan, lipoi jäätelöään ja väisteli töihin kiiruhtavia.

Mies raapi päänahkaansa. Mitä tapahtui? Poika pääsi häneltä karkuun. Hän ei saanut uhriaan kiinni. Uusi yritys, mies harppoi pitkin askelin pojan perään, vilkaisi sivuilleen ja yritti napata pojan kiinni nopeasti ja huomaamattomasti. Lapsi huomasi miehen ja sanoi jo hätäisemmin: "Jeesus auta!" Taas naperoa ympäröi tuo näkymätön lämmin mutta väkevä voima kuin kaupungin kivimuuri tai sementti seinässä. Mies ei saanut edes kosketettua poikaan, vaikka yritti nyt jo sekopäisen vimman vallassa aprikoosinsävyiseksi kellastuneet hampaan narskuen.

Hiki valui otsalta paksuihin tummiin kihartuneisiin kulmakarvoihin, tippui niistä silmille kuin rienaava puro ja häiritsi näköä. Samalla suuta kuivasi ja järjetön raivo nousi mielen salatuimmissakin lokeroissa. Mies kääntyi katsomaan näyteikkunaan päin ja käänsi selkänsä pojalle. Hän kiivaili täristen rukouksensa, hoki vahvat kirot ja loitsut kädet vatkaten, manasi ja pyysi saatanaa auttamaan. Näkemättä tai kuulematta mitään hän sokeasti keskittyi täyteen hirviömäiseen voimaansa, siihen kiduttavaan ja sadistiseen ja tunsi jo kuuman veren maun suussaan, Uhri oli saatava! Se kakara oli saatava!

 Poika oli tallustellut jo parin korttelin verran. Jäätelö oli huvennut. Mies syöksyi hillittömään raviin. Tällä kertaa hän riuhtaisisi pojan syliinsä. Poika seisoi lelukaupan edessä, katsoi ihastuneena sähköjunaa ja puhuvaa Mikkiä, vilkaisi taakseen ja näki lähestyvän mieshirviön sylki poskellaan, silmät ja kaulasuonet pullistuneena. Poika rääkäisi koko sydämestään: "Jeesus auta!

 Mies yritti tarrata kiinni, lyödä ja potkaista kumoon. Hän yritti kuin raivosta seonneena, mutta ei onnistunut. Voima ei näkynyt, mutta tuntui! Se työnsi häntä pois pojasta vahvana, pelottavan varoittavana ja läpipääsemättömänä.

 Pojan silmissä oli viatonta kirkkautta, sellaista minkä Pullea olisi tahtonut tuhota. Tuo kirkkaus vaivasi ja raastoi saatanallista mieltä. Paholaismies töllötti paikalleen naulittuna stop-merkin lailla kuin lopullisesti järkensä menettäneenä ja katsoi kauan juoksevan pojan perään.

 Lopulta hän sukelsi asuntoonsa vinkuen katkeruudesta ja yrittäen löytää päämäärättömille ajatuksilleen punaista lankaa. Kuinka pikkupojalla saatoi olla suurempi voima kuin saatanan ykkösmiehellä? Hänhän oli mahtavin, oli tehnyt suurimmat ihmeet, haudannut ihmisiä elävältä, murhannut ja tehnyt kuuliaisesti kaiken, mitä saatana oli vihjannut. Pullea ei ollut koskaan ennen menettänyt uhriaan. Miksi nyt?

 Miehellä oli musta veren tahrima kotialttari, jonka päällä oli mustat kynttilät ja kuivuneesta verestä muodottomiksi tulleet puunuket. Ne edustivat esi-isien henkiä- Pöydän vieressä oli ihmisten pääkalloja, koirien pääkalloja, kanojen luita, veripikari, magian jauheet ja yrtit. Pyhä käärme luikerteli kannettomassa pärekorissa. Miehen pää oli kuin pyörremyrskyn jäljiltä. Pimeän mielen kammiot kirkuivat pilkkaa, syyttivät ja ivasivat. Masennus tunki sisään kuin veitsi voihin.

 Mies paastosi, rukoili ja loitsusi, luki kaikki mustat kirjansa. Vastaus pojan voimaan oli löydettävä. Kaksi viikkoa kului. Mies pysyi heikkoudesta horjuen mustan alttarin edessä, ei mennyt kokouksiin eikä laskenut ketään luokseen. Punaista lankaa ajatuksiin ei löytynyt. Vastausta pojan voimaan ei tullut.

 Viimein vihaan ja murhaa uhkuva miespahanen, nyt jumalansa "hylkäämänä" ja pikkupojassa olevan voiman voittamana päätti ampua itsensä. Mutta kun hän nosti ladatun aseen suonien pullistamalle mustalle ohimolleen, seinän läpi tuli valkea olento. Pullea vajosi vetelänä lattialle käärmekorin viereen. Ihmeellinen, ennenkokematon rakkaus täytti huoneen. Kyynelten virratessa Pullea näki mustanverestävillä silmillään kuin harmaan usvan läpi koko menneen elämänsä: Murhat, orgiat ja kaikki kauheudet, joita hän ennen niin rakasti. Ensimmäistä kertaa elämässään hän koki tekonsa kauheiksi, synniksi. Mies ulvoi koristen, oksensi vihreää limaa ja kouristeli. Hän kerjäsi anteeksiantoa ja näki, kuinka saatanan voimat  poistuivat hänestä.

 Valkea olento Jeesus otti häntä kädestä: "Älä pelkää. Saat anteeksi. Seuraa ja palvele minua. Minä teen sinusta ihmisten kalastajan." Kyynellammikossa rähmällään ja inhottavien taikakalujensa ympäröimänä tämä saatanan lähin mies antoi elämänsä Jeesukselle. Hän sai paljon anteeksi ja koki todellisen rakkauden. Hän vapautui synnin orjuudesta. Kaikki entinen meni. Tilalle tuli ilo ja rauha, jota Pullea ei ennen tiennyt edes olevan. Miehestä tuli uusi luomus ja Jeesuksen täysipäiväinen palvelija, Pyhän Hengen voitelema pastori. Hän oli tuo tehtaan konttorissa kohtaamamme pyöreävatsainen ilopilleri.

 Saatanan palvojat eivät ole yrittäneet koskaan kostaa Pullealle, että hän jätti heidät. He ajattelivat Pullean olevan ennen vahvin, ja nyt hänellä oli vielä entistäkin suurempi voima, kun hän oli siirtynyt voittajansa Jeesuksen valtakuntaan.

HAUDASTA NOUSU HIEKKOJEN LÄPI


Ennen uskoontuloaan Fifi oli johtava henkilö "Secret Societessa". Häntä pidettiin pahana vodoopapittarena. Eräänä päivänä voodoopapit ja papittaret kutsuivat Fifin kokoukseen, jossa pyydettäisiin henkiä, demoneja, auttamaan kongressin ehdokasta menestymään tulevissa vaaleissa. Saadakseen vaaliehdokkaansa menestymään voodoovaäen piti henkien käskystä haudata elävältä samaan hautaan kantava lehmä ja kahdeksannella kuukaudella raskaana oleva nainen.

Kantava lehmä löytyi maaseudulta. Mutta kahdeksannella kuukaudella raskaana olevaa naista oli vaikeampi löytää heti. Etsiskelyn jälkeen he löysivät uskovan myyjättären Beatrienen orpokotimme lähellä olevasta elintarvikekaupasta.

Papit ja papittaret valmistautuivat hengen vaatimissa punaisissa vaatteissaan seremoniaan, josta vaaliehdokas oli maksanut heille paljon. Kaivettiin suuri hauta, jonka pohjalle nainen ja lehmä pantiin sidottuina kasvotusten. Seremonian aikana Fifi huomasi, että haudassa makaavaan Beatrinen huulet liikuivat. Muille ilmoittamatta Fifi kuuli Beatrinen rukoilevan: "Herra, sinä olet vapauttanut minut monta kertaa. Vapauta minut taas ja tämä lapsi, niin minä julista sinun kunniaasi." Fifi ei kuitenkaan välittänyt Beatrine rukouksesta, vaan jatkoi toisten kanssa henkien manaamista paikalle ja tanssimista tauottoman rummutuksen pauhinassa. Oli päästävä henkien valtaamaksi.

Nuo riivatut lapioivat jo hiekkaa naisen ja lehmän päälle.Molemmat oli sidottu. Tiukat narut aiheuttivat kipua Beatrinen ranteissa, polvissa ja nilkoissa. Hänen kätensä oli sidottu selän taakse. Käsivartta painoi. Kostean kylmä hiekka puristi kaikkialta. Vauva kuuli huumaavan metelin ja rummutuksen, vaistosi äidin kauhun ja reagoi siihen asennon vaihdoilla ja jäntevillä potkuilla.

Lehmä taisi pissata, ainakin se haisi. Demoniset henget, viha ja kuolema ilkkuivat voittoaan hautaajien silmistä uskovalle Beatrinelle. Jokainen heitetty hiekkalapiollinen koski. Ilma alkoi loppua, ja pää oli haljeta.

Epätoivosta tuskaisen Beatrinen ajatus kiersi rataa: "Jeesus pelasta, Jeesus ota minun henkeni ja lapsen henki. Jeesus auta!" Kun Beatrine oli kokonaan peitety, voodoopapit ja -papittaret kuulivat omasta metelistään huolimatta haudan sisältä Kristillistä, taivaallista laulua. Samassa Beatrine nousi hiekkojen läpi. Sidosnarut olivat poissa, ne jäivät montun pohjalle. Voodooväellä ei ollut voimaa yrityksistään huolimatta ottaa häntä kiinni, koska näkymätön Jumalan voima ympäröi Beatrinen.
Demoninen voodooväki oli aluksi raivoissaan, sitten pelosta kauhuissaan. He pelkäsivät vapisten Beatrinen Jumalaa, Jeesusta. Voodoojumalista ei ollut apua. Ne pakenivat vapisten.

Voodoopapitar Fifi muisti Beatrinen soperruksen: "Vapauta minut, niin minä julistan sinun kunniaasi." Fifi ei päässyt eroon kuulemastaan rukouksesta. Se vaivasi häntä yötä päivää lepoa antamatta. Viimein Fifi meni tapaamaan Beatrinea, jonka anteeksiannon, voimallisen julistuksen ja uskonrukouksen kautta Fifi vapautui palvomistaan hengistä. Fifi, tuo entinen pahantekijä, siirtyi kuolemasta elämään, vankeudesta vapauteen ja pimeydestä valkeuteen. Nyt Fifi ja Beatrine julistavat yhdessä Jeesuksen voittoa ja kunniaa. 

Marja Lindqwistin kirjasta Iisebelien keitokset sakenevat

GOD IS THE GOD OF MIRACLES

A Muslim man in Egypt killed his
wife because she was reading the
Bible and then buried her with
their infant baby and an 8-year

old daughter. The girls were
buried alive! He then reported to
the police that an uncle killed the
kids. 15 days later, another family
member died.

When they went to
bury him, they found the 2 little
girls under the sand -ALIVE! The
country is outraged over the
incident, and the man will be
executed..
The older girl was
asked how she had survived and
she says:-'A man wearing shiny
white clothes, with bleeding
wounds in his hands, came every
day to feed us.

He woke up my
mom so she could nurse my
sister,' she said. She was
interviewed on Egyptian national
TV, by availed Muslim woman
news anchor.

She said on public
TV, 'This was none other than
Jesus, because nobody else does
things like this!' Muslims believe
Isa (Jesus) would do this, but the
wounds mean He really was
crucified, and it's clear also that
He is alive! But, it's also clear that
the child could not make up a
story like this, and there is no way
these children could have survived
without a true miracle.


Muslim leaders are going to have a hard
time to figure out what to do with
this, and the popularity of the
Passion movie doesn't help! With
Egypt at the centre of the media
and education in the Middle East ,
you can be sure this story will
spread.

Christ is still turning the
world upside down!
Please let this
story be shared.

The Lord says, 'I
will bless the person who puts his
trust in me.' Jeremiah 17 Please
forward to all on your list and God
will reward you abundantly!!

Mark 8:38 which says, 'Therefore
whosoever shall be ashamed of
Me and my Words in this
adulterous and sinful generation,
the Son of Man shall also be
ashamed of him when He comes
in the glory of His Father with the
holy angels'.

Don't worry if those you have
forwarded will respond or do
anything with this message, just
fulfill your part and shake off your
dust!.......Jesus loves you!

 Jumala on ihmeiden Jumala

Muslimimies Egyptissä tappoi vaimonsa koska hän luki Raamattua ja sitten hautasi hänet yhdessä heidän vastasyntyneen vauvansa ja 8-vuotiaan tyttärensä kanssa.Tytöt olivat hautautuneet elävältä!

Sitten hän raportoi poliisille että lasten setä tappoi lapset.15 päivää myöhemmin eräs toinen perheen jäsen kuoli.Kun he menivät hautaamaan hänet,he löysivät 2 pikkutyttöä hiekasta-ELÄVÄNÄ!

Koko maa on raivoissaan onnettomuudesta,ja mies tullaan teloittamaan.

Vanhemmalta tytöltä kysyttiin miten hän selvisi elossa ja hän vastasi:”Mies jolla oli yllään hohtavat valkoiset vaatteet,ja käsissään vuotavat haavat,tuli joka päivä ruokkimaan meitä.Hän herätti äitini joten hän pystyi hoitamaan siskoani”,tyttö sanoi.

Hän oli Muslimi naisen haastateltavana joka on uutisankkurina Egyptin kansallisessa tv:ssä.Nainen sanoi julkisesti tv:ssä:”Tämä ei voinut olla kukaan muu kuin Jeesus,koska kukaan muu ei tee tällaisia tekoja!”

Muslimit uskovat että Jeesus teki tämän,mutta haavat tarkoittavat että Hän todella oli ristiinnaulittu,ja on selvää että Hän on elossa!Mutta,on myös selvää että lapsi ei voinut keksiä tällaista tarinaa,eikä ole mahdollista että nämä lapset olisivat selvinneet hengissä ilman todellista ihmettä.

Muslimi johtajilla on ollut vaikeat ajat selvittää mitä tehdä tämän asian kanssa,ja Passion-elokuvan suosio ei ole auttanut asiaa!Egyptin media ja koulutuskeskuksessa Middle East:ssa voit olla varma että tämä tarina tulee leviämään.

Kristus tulee vielä kääntämään maailman ylösalaisin!

Herra sanoo Jeremia 17:”Siunattu on se mies joka turvaa Herraan,jonka turvana Herra on.”

Mark.8:38 joka sanoo:”Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani tässä avionrikkojassa ja syntisessä sukupolvessa,sitä myös Ihmisen Poika on häpeävä,kun Hän tulee Isänsä kirkkaudessa pyhien enkelien kanssa.”

Jeesus rakastaa sinua!

Tapani Norrbacka 30.01.2013 09:32

Jumala tekee ihmeitä emme aina edes tajua niitä,herra aukaise meidän sydämmemme näkemään ne.

juhani taurunjärvi 04.01.2013 16:21

tykkään

ripa 09.12.2012 16:25

Valtava ihme Egyptissä!

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...