Taivaassa käynti

B i i b l e - The Bible Prophecy Archive
Percy Collett 5½ vuorokautta taivaassa

Tohtori Percy Collett on lähetyslääkäri, joka kohtasi lähes 50 vuoden ajan sekä fyysistä että hengellistä hätää Amazon-joen ympäristössä Etelä-Amerikassa. Hänen työtään pääkallonmetsästäjäintiaanien ja köyhän jokikansan parissa leimaa rohkeus ja itsensä uhraaminen, joita voidaan verrata Äiti Teresan työssään osoittamaan uhrimieleen. Vietettyään elämänsä opettamalla pakanoita ja hoitamalla sairaita hän alkoi rukoilla: "Herra, jos olen saanut armon Sinun silmissäsi, osoita minulle kirkkautesi!"
Vuonna 1982 pieni joukko, mukaan lukien tohtori Collett, paastosi ja rukoili jonkin aikaa. Silloin Herran enkeli vei hänen "sielu"ruumiinsa taivaaseen, jossa hän keskusteli viisi ja puoli vuorokautta Isä Jumalan, Pojan, Pyhän Hengen, Eliaan, Elisan, Aabrahamin, Mooseksen, Paavalin ym. kanssa. Hän näki pyhien asuinsijat ja sai katsella rakennuksia, jotka olivat parhaillaan tekeillä.

Hänet vietiin huimaavaa vauhtia "omalle" asuinsijalleen, joka sijaitsi 700 mailia kaupungin perustason yläpuolella. Hän näki asukkaita ja keskusteli suurten sielujenvoittajien, kuten Kathryn Kuhlmanin ja Smith Wigglesworthin kanssa. Matkan jatkuessa taivaan valtava suuruus kävi hänelle ilmeiseksi. Hän kävi taivaan kaikissa kolkissa ja näki sen eri osastot ja erilaiset toiminnot.

Jeesus puhui Percy Collettin kanssa asiasta, joka pian tapahtuisi maan päällä - sodasta, jota Hes. 38 kuvaa Harmagedonin taisteluna. Hänet lähetettiin takaisin maan päälle ja hänen käskettiin poistua lähetyskentältä ja kertoa kaikesta, mitä hän oli saanut nähdä ja kuulla.


Mary Stewart Relfe haastattelee Percy Collettia
MSR: Tri Collett, olen viettänyt sinun ja sihteerisi kanssa muutaman tunnin nyt iltapäivällä ja saanut paljon lisätietoa elämäntyöstäsi.
PC: En edes muista, kuinka monesti minut on yritetty myrkyttää tai kuinka monta kertaa minua kohti on ammuttu nuolia tai heitetty keihäitä. Vasemmassa käsivarressani on vieläkin arpi tällaisen hyökkäyksen seurauksena. Olen myös joutunut leopardien, Python-käärmeiden ja muiden villieläinten hyökkäysten kohteeksi. Suurin vaara ovat kuitenkin olleet pääkallonmetsästäjät. Jouduin useita kertoja heidän vangikseen Amazon-joella. He pakottivat minut juomaan myrkkyä, mutta Jumala on ihmeellisesti pelastanut minut joka kerta.

MSR: Kun olit rukouksessa, tuli Herran enkeli ja vei sieluruumiisi ja henkilökohtaisen suojelusenkelisi taivaaseen. Sanoit, ettei suojelusenkelisi ollut käynyt taivaassa sen jälkeen, kun oli 82 vuotta sitten saanut tehtäväkseen suojella sinua. Olet kuvaillut niitä lähes kuutta tuntia, jotka taivasmatkasi kesti. Matkustit planeettojen taakse, ohi kuun, auringon ja edelleen ohi tähtien. Siellä jouduit keskelle valtavaa ukkosenilmaa. Kaikkialla salamoi ja jyrisi. Herran enkeli sanoi, että menisitte vahingoittumatta suoraan läpi. Sitten kuvailit suurta areenaa, jota ympäröi synkkä pimeys ja jonka läpi menitte. Ja lopuksi tuli näkyviin taivas. Se muistutti ulkoisesti paljon maapalloa. Siellä saavuitte porttirivistölle, jonka arvioit olevan 2 mailia leveän. Portit avautuivat teille kuin jonkin supermarketin ovet. Sieltä päästiin eräänlaiselle esipihalle. Sitten tulitte suurenmoisen kauniille sisäporteille, jotka avautuessaan näyttivät Jumalan valtaistuimen. Minne tahansa käänsitkään katseesi, Jumalan valtaistuin oli aina näkyvissä.

PC: Sillä ei todellakaan ollut merkitystä, minne katsoi, kaiken keskipisteenä oli aina Jumalan valtaistuin.

MSR: Kuvailit istuimen, joka oli 2000 mailia...

PC: Istuin oli 2000 mailia, alhaalta ylös asti laskettuna.

MSR: Kuvailit neliskanttisen asumuksen, kaupungin, jossa oli 12000 osastoa, 1500 mailia...

PC: 1500 kuutiomailia - 1500 mailia, katsoipa mistä suunnasta tahansa.

MSR: Kuvailit myös monia erilaisia osastoja, esimerkiksi Myötätunnon osastoa, jonne abortoitujen lasten sekä vaikeasti jälkeenjääneiden lasten sielut joutuivat. Täällä nämä pienet sielut saavat kehittyä jonkin aikaa, kunnes ne ovat valmiit astumaan Jumalan valtaistuimen eteen. Kuvailit myös Muistiinmerkitsemishuonetta, joka oli suuri tila, jonne kätketään kaikki kristittyjen puhumat turhat sanat, kunnes kristityt ovat tehneet niistä parannusta tai tulleet niistä tuomituiksi, jonka jälkeen ne tyhjennetään Unohduksenmereen.

Kuvailit Pukeutumishuonetta, jossa enkelit valmistavat meille asut, joita taivaassa käytämme. Selitit myös, etteivät kristittyjen asuinsijat ole neliskanttisessa muodostelmassa, vaan ne on rakennettu Jumalan valtaistuimen ympärille, ja että neliskanttinen asumus on se, joka laskeutuu Jumalan luota taivaasta ja jonka Jumala sitten muuttaa takaisin taivaalliseksi asumukseksi ajan kuluttua. Sinun mukaasi kristityn taivaallinen asuinsija oli sen mukainen, kuinka monta sielua hän oli voittanut. Mitä enemmän sieluja ihminen oli voittanut, sitä suurempi oli hänen asuinsijansa. Kerroit puhuneesi eräiden suurien sielujenvoittajien kanssa ja nähneesi heidän asuinsijansa. Viittasit Pyhään Henkeen ja että sinut vietiin suoraan 700 mailia kaupunkitason yläpuolelle omalle asuinsijallesi. Kuinka pitkä aika kului tämän etäisyyden kulkemiseen?

PC: Seisoin kultaisella lattialla taivaassa, kun Jeesus osoitti minulle oman asuinsijani. Me aloimme kohota ylöspäin. Vei ainakin jokusen sekunnin, ennen kuin pääsimme perille. Ohitimme monia muita asuinsijoja. Ne ovat todellisia asuntoja tai palatseja, jotka on koristeltu timanteilla ja kaikenlaisilla arvokkailla kivillä. Minun asunnossani on seitsemän huonetta. Menimme sisälle verannan kautta, josta käsin saatoin tarkastella taivasta. Taivas on niin valtava, että sen tutkimiseen kuluisi miljoonia vuosia. Siellä me kerran saamme oppia tuntemaan Jumalaa ja hänen luomakuntaansa. Jeesus vei minut katsomaan taivaan ikkunaa, josta Hän ja Isä ovat tulleet. Sieltä avautuu tyhjyys. Luoja Jumala tuli iäisyydestä rakentaakseen tämän uuden taivaan, jonne yksikään paha henki ei pääse sisälle.

MSR: Mitä Jeesus nyt tekee?

PC: Hän vastaa asuinsijojen rakentamisesta. Hänhän lupasi meille (Joh. 14), että Hän menisi valmistamaan meille sijaa.

MSR: Ovatko asunnot valmiita?

PC: Kyllä, monet niistä. Näin siellä tonneittain timantteja, safiireja, onykseja. Jos joku haluaa enemmän kiviä asumukseensa, Jumala yksinkertaisesti luo niitä.

MSR: Millaista on, kun kukat kasvavat ylös kultapölystä?

PC: Siellä ei ole maata, mutta siellä on elämää. Kukat kasvavat suoraan ylös kullasta. Ne eivät milloinkaan kuihdu, vaan kukkivat jatkuvasti. Ja taivaassa tuoksuu kukilta. Tuoksu on hyvin suloinen. Minne tahansa katsookin, aina näkee kukkia.

MSR: Ovatko kaikki tiet ja rakennukset kultaisia?

PC: Kyllä.

MSR: Onko taivaassa ajoneuvoja?

PC: Jumalan vaunut kuljettavat kaikkialle taivaaseen.

MSR: Psalminkirjoittaja on sanonut, että siellä on 20000 vaunua. Kuinka monta itse näit?

PC: Tuhansittain.

MSR: Kerroit, että sinua kuljetettiin vaunuissa taivaan ympäri. Kuinka kauan maan ajassa kesti matkustaa tuo 2 miljoonaa mailia?

PC: Siellä ei voi päivän ja yön mukaan mitata aikaa, mutta matka tuntui kestävän minuutin pari. Näin paljon tuon ajan kuluessa. Matkustaessani näin monia sieluja, joita arkkienkelit valmistelivat, jotta he voisivat mennä Jumalan valtaistuimen eteen rukoilemaan ja palvomaan Isä Jumalaa.

MSR: Paavali sanoo 1Kor. 15:44, että on olemassa fyysinen eli sielullinen ruumis ja että on myös hengellinen ruumis. Jakeessa 49 hän kirjoittaa, että niin kuin meissä on ollut maallisen kuva, niin meissä on myös oleva taivaallinen kuva. Taivaallisia ruumiita on siis kahdenlaisia: epätäydellinen sieluruumis ja täydellinen hengellinen ruumis.

PC: Tapasin erään Commercevillestä Oklahomasta kotoisin olevan lääkärin, jonka vaimo oli kuollut ja päässyt Herran luo useita vuosia sitten. Hän kysyi, olinko nähnyt hänen vaimoaan taivaassa. Näin siellä monia tuttuja. Näin myös monia, jotka olivat kuolleet väkivaltaisesti ja päässeet Jumalan valtaistuimen eteen, jossa he rukoilivat lastensa puolesta. Taivaassa rukoillaan lakkaamatta, paitsi sapattina. Silloin siellä ei rukoilla, vaan palvotaan Herraa. Taivas on täynnä palvontaa ja ylistystä.

MSR: Jatkuvatko rukoukset taivaassa, kunnes ne saavat täyttymyksensä Herrassa?

PC: Ehdottomasti! Noustessaan nämä rukoukset muistuttavat savun nousemista. Kun joku rukoilee, hänen rukouksensa nousevat kuin savu Isän valtaistuimelle. Niiden voi jopa nähdä tulevan ulos rukoilevien suusta.

MSR: Raamatusta käy ilmi, että rukoukset laitetaan jonkinlaisiin säiliöihin, kuten Johannes kuvaa: "...heillä oli kultaiset maljat täynnä suitsutuksia, jotka ovat pyhien rukoukset" (Ilm. 5:8). Seitsemännen sinetin avaamisen jälkeen enkeli asettuu alttarin ääreen ja pitää kultaista suitsutusastiaa kädessään, ja hänelle annetaan paljon suitsukkeita pantavaksi kaikkien pyhien rukouksiin kultaiselle alttarille, joka on valtaistuimen edessä. Ja suitsukkeiden savu nousee pyhien rukousten kanssa enkelin kädestä Jumalan eteen (Ilm. 8:3-4).

PC: Pystyn kertomaan vain murto-osan siitä, mitä sain nähdä.

MSR: Voisitko lyhyesti selittää niitä sieluruumiita, jotka odottavat ylösnousemusta taivaassa sekä myös Elian tilaa.

PC: Sieluruumiit ovat hyvin erilaisia. Maailmassa ihmisten olemus jakautuu kolmeksi: henki, sielu ja ruumis. Kun Jumala hengitti Aadamin sieraimiin, tuli hänestä elävä sielu. Itse kussakin meistä on persoona, ei maallinen vaan taivaallinen, tai sellainen, jota voimme kutsua sielupersoonaksi. Sielusi näyttää tarkalleen sellaiselta kuin sinä olet. Lääketieteellinen maailma on todistanut tapauksia, jolloin on kuulunut ääniä, kun operoitava potilas on kuollut. Münchenissä Saksassa kerrotaan tapauksesta, jolloin lääkärit olivat nähneet henkihahmon, joka oli näyttänyt samalta kuin kuollut potilas. Useissa sellaisissa tapauksissa, kun kuolleeksi julistettu henkilö on palannut takaisin elämään, hän on herättyään kysynyt ensimmäiseksi: "Miksi toitte minut takaisin? Olin matkalla taivaaseen." Toisin sanoen, he olivat poistuneet sieluruumiissaan, ja heidän fyysinen ruumiinsa makasi edelleen leikkauspöydällä. Käydessäni taivaassa fyysinen ruumiini ei mennyt sinne, vain henkinen meni. Fyysinen ruumiini makasi lattialla kooman kaltaisessa tilassa niinä lähes kuutena päivänä. Se ei tiedostanut mitään. Sieluruumiini näki, kun irtosin ruumiistani ja tulin takaisin. Elian fyysinen ruumis nousi taivaaseen yhdessä hänen sielunsa ja henkensä kanssa. Hän on siellä täydellinen.

MSR: Onko taivaassa eläimiä?

PC: Siellä on kaikenlaisia eläimiä. Koiria, kissoja, hevosia. Kaikkia niitä eläimiä, jotka Jumala loi maan päälle, on myös taivaassa, paitsi että ne ovat siellä täydellisiä.

MSR: Taivaassahan ei ole hammaskipua?

PC: Ei. Voit huoletta käydä juhlapöytään ja syödä kaikkea haluamaasi ilman minkäänlaisia hammasvaivoja.

MSR: Kuunneltuani 20 tuntia kasettejasi aloin pohtia, kuinka ihminen, joka on viettänyt vain viisi ja puoli vuorokautta taivaassa, voi ymmärtää asioita niin syvällisesti. Silloin mieleeni nousivat Pietarin sanat "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä" (2Piet. 3:8) ja ymmärsin, että yksi vuorokausi, jonka saa viettää Herran luona, antaa tietoa niin paljon, että sen hankkimiseen kuluisi tuhat vuotta maan päällä.

PC: Aivan niin. Ihmisjärki ei voi käsittää aikaa, se on yksi taivaan ihmeistä. Taivaassa ei ole aikaa. Siellä ei ole minkäänlaista rytmiä. Täällä maan päällä musiikki etenee rytmikkäästi yksi-kaksi, yksi-kaksi..., mutta taivaan musiikissa ei ole rytmiä, vain Herran palvontaa. Pasuunan ääni taivaassa tarkoittaa sitä, että jotakin tapahtuu. Joka päivä esimerkiksi kaikki toiminta keskeytyy, jotta voitaisiin kuunnella maan uutiset. Taivaassa tiedetään, mitä maan päällä tapahtuu, mikäli se koskee Jumalan ja saatanan välistä taistelua. Kun sieluja voitetaan Kristukselle, tehdään se tiettäväksi kaikkialla taivaassa. Silloin puhalletaan pasuunoihin, ja kellot soivat Jumalan valtaistuimen yläpuolella. Se on suurenmoista.

MSR: Oliko asunnossasi sänkyjä?

PC: Ei ollut. Taivaassa ei nukuta koskaan. Muuten siellä tehdään kaikenlaista. Siellä voi istua, mutta kun istuu, istuu tyhjän päällä. Siellä saa kokea myös täydellistä rauhaa, saa levätä kaiken aikaa ilman jännitteitä.

MSR: Kuinka korkeita huoneesi olivat?

PC: Ainakin kolme tai kolme ja puoli metriä korkeita.

MSR: Näkeekö seinien läpi Jumalan valtaistuimen?

PC: Jumalan valtaistuimen näkee mistä tahansa taivaan osasta käsin. Kasvojaan ei saa käännetyksi pois Isä Jumalasta. Katsoipa mistä tahansa, näkee aina Jumalan valtaistuimen. Taivaassa ei voi "kääntää selkäänsä Jumalalle".

MSR: Raamattukin vakuuttaa, että Herran silmät tarkkaavat vanhurskaita.

PC: Se kävi minulle selväksi. Jumalan silmät näkevät kaiken.

MSR: Sinähän et voinut nähdä Hänen kasvojaan?

PC: En saanut siihen lupaa. Hänen kasvonsa pysyvät peitettyinä, kunnes tuomiot on julistettu.

MSR: Mutta näit kuitenkin Jeesuksen kasvot?

PC: Kyllä, mutta Isä Jumalan kasvot ovat peitettyinä. Jumala on Henki. Shekina-kirkkaus on nyt Jumalan kasvojen yllä.

MSR: Hän oli kuin tulen liekki Siinailla ja kuin varjo Salomon temppelissä. Salamoiko ja ukkostaako Jumalan valtaistuimen ympärillä?

PC: Ei, sitä tapahtui kaukana Jumalan valtaistuimesta. Taivaassa ei ole häiriötekijöitä.

MSR: Sanoit, että sinä hengitit koko ajan taivaassa?

PC: Taivaassa hengitetään Jumalan iankaikkista henkeä. Jumala on elämä. Jumala puhaltaa elämän ihmiseen.

MSR: Raamatun mukaan Jumala on elävien Jumala. On selvää, että Aabrahamin kaltaiset pyhät olivat paratiisissa, kunnes Jeesus tuli. Ovatko Vanhan testamentin pyhät nyt taivaassa?

PC: Kyllä. Aabrahamin vastuulla on opettaa ja tukea kaikkia kerjäläisiä taivaassa.

MSR: Voitko selittää seuraavaa Paavalin lausumaa? Hän sanoi olleensa sekä poissa ruumiistaan että samalla yhdessä Herran kanssa. Hän kirjoittaa ristiriidasta, jota hän tunsi joutuessaan vielä jäämään maalliseen ruumiiseensa. Hän oli julistanut olleensa Kristuksen kanssa ja että sitä juuri toivomme - haluamme "mieluummin muuttaa pois ruumiista ja päästä kotiin Herran tykö". Paavali sanoo, että ikävöimme saada pukeutua taivaalliseen majaamme.

PC: Paavali viittaa tässä sieluruumiiseen, joka on Herran luona kuoleman jälkeen. Hän pitää tätä olotilaa parempana kuin maallista olotilaa.

MSR: Oliko taivaassa paljon niitä, jotka olivat saaneet Eliaan tavoin yhdistyä sieluruumiiseensa?

PC: Näin noin 150 henkilöä, heidän joukossaan Johannes Kastajan. Siellä oli eräs viidakossa toiminut norjalainen lähetyssaarnaaja. Näin myös erään englantilaisen lordin, joka oli ollut hyvin jumalaapelkääväinen mies. Hän oli yksinkertaisesti vain kadonnut maan päältä. Siellä todella on muutamia ihmisiä, jotka ovat kadonneet maan päältä jotenkin mystisesti. He ovat lähteneet kuten Eenok ja Elia.

MSR: Sanoit, että kun Jumalan pasuuna kuuluu, silloin monet vaunut kuljettavat uskovia kohtaamaan Herraa taivaan pilvissä.

PC: Kyllä. Kerron eräästä mielenkiintoisesta elämyksestä. Matkatessani takaisin maan päälle näin kaksi tyttöä. Toinen oli ruskeatukkainen ja toinen punatukkainen. Pysähdyimme keskustelemaan heidän kanssaan, heidän sieluruumiittensa kanssa. Puhuimme siitä, mitä heille oli tapahtunut. He sanoivat kuolleensa auto-onnettomuudessa kalifornialaisella moottoritiellä. Heidän fyysiset ruumiinsa olivat haudassa. He sanoivat, että heidän äitinsä itki heitä, ja pyysivät minua kertomaan tästä hänelle. Noin vuoden kuluttua matkustin tyttöjen kotikaupunkiin, jossa äiti edelleen asui. Kerroin yleisölle tyttöjen kohtaamisesta. Eräs äiti pomppasi ylös tuoliltaan ja huudahti: "Te kerrotte minun tyttäristäni!" Sanoin, ettei hänen pitäisi enää surra ja että hänen tyttärensä ovat ihanassa paikassa. Äiti lupasi, ettei hän tämän jälkeen itkisi enää koskaan. Jos sinulla on kuolleita rakkaita, jotka ovat olleet uskossa, älä itke äläkä sure heitä enää. Heillä on kaikki paremmin kuin meillä täällä.

MSR: Tapasin hiljattain erään naisen, joka kertoi "ruumiistapoistumiskokemuksestaan", joka oli tapahtunut hänelle sattuneen onnettomuuden jälkeen. Nainen kertoi, että hänet vietiin taivaaseen, jossa hän oli nähnyt Jeesuksen. Jeesus vei hänet suureen, siistiin keittiöön, jossa hänen anoppinsa istui. Jeesus kertoi, että hänen anopillaan oli vieraanvaraisuuden lahja ja että hän oli nauttinut saadessaan laittaa ruokaa vieraille. Naisen anoppi oli kuollut pari vuotta aikaisemmin. Kuunnellessani kasettejasi en kuullut sinun mainitsevan kertaakaan keittiötä. Puhuit kyllä suurista ompeluosastoista, joita taivaassa oli. Laitetaanko siellä myös ruokaa?

PC: Muista, että taivas on valtaisa paikka ja 2 miljoonaa mailia ympärysmitaltaan. Se on noin 80 kertaa maapallon ympärysmitta. Vaikka asuisimme siellä miljoona vuotta, emme tuntisi sitä kokonaan. Tämän taivaallisen planeetan rajalla on alue, jossa kasvaa puita ja joka muistuttaa suuresti maapalloa. Joku on kenties saanut käydä siellä, koska tästä taivaallisesta kaupungista voi vapaasti lähteä ja tulla sinne takaisin. Kaikki voivat palvoa Jumalaa, olivatpa he sitten kaupungin ulko- tai sisäpuolella. Niin monet ovat kertoneet kokemuksistaan taivaassa. Kaikkea ei voi kertoa samalla tavalla. Taivaassa on erilaisia arvoja ja asteita. Kaikki tietävät oman asemansa. Jos ihmisen sallitaan mennä Isän valtaistuimen eteen, hän pääsee myös kaikkialle muualle taivaassa. Taivaassa voi osallistua musiikkiin. Ajattelepa kaikkia niitä lukuisia urkuja, kitaroita ja muita soittimia, joita siellä on monia erilaisia. Siellä on jopa kovaäänisiä kymbaaleja. Niistä lähtee todella mahtava ääni. Kaikki musiikki soi Herran kunniaksi, koska Hän on Luoja. Itse en kuitenkaan nähnyt yhtään keittiötä.

MSR: Oletko yhtä mieltä Paavalin kanssa siitä, että nähtyäsi kaiken, mikä meitä odottaa, haluaisit mieluummin olla Herran luona kuin täällä?

PC: Ilman muuta. Täällä maan päällä ei ole mitään, mikä minua enää kiinnostaisi. Täällä maan päällä olevat asumukset näyttävät niin kuluneilta taivaan asuinsijoihin verrattuina. Taivaassa on kultakadut, joiden varrella nämä asuinsijat sijaitsevat. Olen käynyt Taj Mahalissa Intiassa. Olen myös käynyt Venäjällä ja nähnyt kauniiksi mainostettuja, tsaarien aikaisia rakennuksia. Olen vieraillut Pakistanissa, Roomassa ja muualla ja nähnyt elähdyttävän kaunista arkkitehtuuria. Mutta mitään tästä maallisesta ei voi verratakaan taivaalliseen rakentamiseen.

MSR: Haluatko sanoa jotakin siitä, mitä tapahtuu, kun kristityt otetaan yläilmoihin.

PC: Seurakunta elää keskellä vaikeuksia. Maailmassa palaa tuli, mutta uskovat kulkevat palamatta suoraan läpi liekkien. Jumalan voimasta tapahtuu räjähdys, joka suojaa Jumalan kansaa.

MSR: Sanoit, ettei kestä kauan...

PC: Aivan. Ne kaksi päivää siitä laskien, kun Jeesus oli maan päällä! ovat pian lopussa (2000 vuotta).

Raportti Aabrahamin helmasta
Raamattu kuvailee Lasarusta Aabrahamin helmassa ja kertoo, että rikas mies kärsi vaivoja, sillä hän oli joutunut kuoleman valtakuntaan. Niinpä kysyin arkkienkeliltä, mitä Aabrahamin helma tarkoittaa. Se kuvaa sitä, että köyhä saa olla taivaassa yhdessä Aabrahamin kanssa. Itse asiassa Aabrahamin helma on taivaan helma eli Jumalan helma. Se kuvaa Jumalan ihmeellistä rakkautta. Aabraham on taivaassa aivan niin kuin kuka tahansa Hengellä täytetty henkilö, joka on täynnä Jumalan ihanuutta. Taivaassa kukaan ei ole toista korkeammalla tasolla. Olemme kaikki, niin profeetat, suuret sielujenvoittajat ja me muut, yhtä taivaassa. Voimme kaikki puhella toistemme kanssa ja vierailla toistemme luona.
Elämän virta
Taivas on kooltaan juuri sellainen, jollaiseksi Jumala on sen halunnut. Tuo suuri ja ihmeellinen taivaallinen virta, elämän virta, on 200000 mailia pitkä. Se virtaa Jumalan valtaistuimelta, Jumalan luota ja juoksee taivaan eri alueiden läpi. Se ei kuitenkaan virtaile suoraan, vaan ensin se lähtee vasemmalle, sitten oikealle ja päätyy viimein yhdelle taivaan porteista. Tämä portti ei kuitenkaan ole se portti, jonka kautta tulin sisälle. Tämä portti on aivan erityinen portti, joka aukaistaan, kun Jumalan aika on tullut ja Jumalan Henki haluaa laskeutua maan päälle. Voitko kuvitella virtaa, joka on 200000 mailia pitkä? Amazon on 4000 mailia pitkä, ja toinen valtava joki, Niili, 4150 mailia. Mutta elämän virta on pituudeltaan peräti 200000 mailia ja täynnä Jumalan Henkeä. Niinpä voit kuvitella, millaisella valtavalla voimalla se on kerran virtaava alas maan päälle.
Pään hiuksetkin laskettu
Profeetta Hesekiel puhuu kirjansa 39. luvussa Googin hyökkäyksestä Israeliin. Edelleen 40. luvussa Hesekiel kuvailee niitä eri huoneita ja rakennuksia, joita hän sai nähdä. Ajattele, kuinka pieni paikka maapallo onkaan ihmeellisen taivaan rinnalla! Me ihmiset täällä maan päällä emme voi käsittää Jumalan suurta voimaa emmekä Jumalan aivoituksia. Ajattelepa, että Jumala kykenee laskemaan jopa päämme hiukset. Yksikään laskin tai tietokone ei siihen pysty. Jumala loi ihmisen, ja Hän on totisesti suuri Luoja.
Puhdassydämiset
Taivaan rajoilla näin suuren joukon ihmisiä. Miksi he eivät olleet Jumalan valtaistuimen edessä? Kerron siitä hieman. Jokaisen sielun, joka astuu Jumalan valtaistuimen eteen, täytyy olla vapaa ja puhdistettu kaikista ongelmistaan - omasta tahdosta, omasta sielusta ja synnistä. Ihmisen tulee olla täysin vapaa kaikista maallisista ristiriidoista. Siksi jos joku pitää kiinni esimerkiksi omista mielipiteistään ja opinkäsityksistään eikä ole puhdistettu, ennen kuin hän erkanee elämästä, joutuu hänen sielunsa taivaan rajoille. Kaikki, mikä on tiellä, pestään pois. Vain puhdassydämiset näkevät Jumalan. Ja sydän voi olla puhdas ja pyhä vain silloin, kun ihminen luopuu kaikesta maallisesta, olipa se sitten politiikkaa, harrastuksia tms. Vain puhdassydämiset - ne, jotka ovat luopuneet kaikesta, mikä täällä maan päällä meitä sitoo - saavat tuntea Jumalan. Tämän sain kuulla arkkienkeliltä. Hän kertoi, että nämä lukuisat sielut odottivat taivaan rajoilla puhdistumista voidakseen mennä Jumalan valtaistuimen eteen. Kamppailetko sinä sydämessäsi maallisen ja hengellisen välillä tai onko sinulla jotakin jotakuta toista vastaan etkä ole mennyt sisaresi tai veljesi luo ja sanonut: "Olen murheissani, koska olen kantanut sydämessäni kaunaa sinua kohtaan. Voitko antaa minulle anteeksi?" Ellet ehdi tehdä näin, ennen kuin kuolet, sinä joudut taivaan rajoille. Sinut täytyy puhdistaa täysin, ennen kuin voit astua Jumalan valtaistuimen eteen. Ja puhdistuminen vie tuhat vuotta. Vasta sitten olet päässyt eroon kaikesta maallisesta ja turhasta ja voit astua Jumalan valtaistuimen eteen. Tänä odotusaikana taivaan rajoilla olevat sielut saavat opetusta siinä, mistä heidän on päästävä eroon ja minkä puolesta heidän on rukoiltava Jumalaa. Emme saa helliä sydämessämme minkäänlaista kaunaa tai pahoja tunteita ketään sisarta tai veljeä kohtaan. Niin, ja vihollisiamme meidän tulee rakastaa! Nämä asiat eivät estä meitä pääsemästä taivaaseen, mutta ne estävät meitä olemasta puhtaita Jumalan valtaistuimen edessä. Ja siksi niin moni joutuu viipymään taivaan rajoilla. Siellä he saavat opetusta arkkienkeleiltä. Mutta kuten ymmärrät, on parempi noudattaa Raamatun sanaa, niin että kaikki on selvää, ennen kuin on aika jättää maallinen elämä. Näin pääset suoraan Jumalan valtaistuimen eteen, kun Herra ottaa sinut kotiin. Kuinka sitten voi saada puhtaan sydämen? Pitääkö meidän palata takaisin maan päälle järjestämään asiamme? Ei, sellaisesta en nähnyt merkkiäkään. Ymmärsin asian niin, että meidän pitää antaa sydämessämme anteeksi kaikille, jotka ovat rikkoneet meitä vastaan tavalla tai toisella. Tällä tavoin sydämemme puhdistuvat. Tai jos sydämemme on lujasti kiinni joissain maallisissa asioissa tai meillä on huonoja tottumuksia, on meidän luovuttava niistä kaikista. Meidän on luovuttava kaikenlaisesta vahingollisesta ja huonosta elämästä. On ihanaa, jos voi sanoa kaikesta sydämestään olevansa irti maallisista. Mutta ellei sinun kohdallasi ole näin, pyydä Herraa antamaan sinulle anteeksi kaikki väärin tekemisesi.
Taivaalliset talot
Sen jälkeen kun olin ollut ylhäällä ja nähnyt taivaallisen asuntoni, menin aivan tämän neliskanttisen taivaallisen kaupungin yläpuolelle. Sieltä saatoin nähdä taloja miljoonan mailin matkalla. Voi, näitä taivaallisia mittasuhteita! Jos täällä maan päällä lentäisi jonkin suuren kaupungin yläpuolella, näkisi paljon taloja ja katuja. Yksi maailman pisimmistä kaduista on New York Cityn Broadway, joka on peräti 17.5 mailia pitkä. Näin voi havainnollisesti vertailla taivaan ja maan valtavia mittasuhde-eroja. Millainen suurenmoinen asuntoprojekti taivaassa onkaan ollut meneillä! Mutta miksi Jeesus on rakentanut niin monia taloja? Kadun, joka on miljoonaa mailia pitkä ja jossa taloja on kolmessa rivissä! Saatoin arvioida, että jokainen taloista oli rakennettu noin eekkerin (4047 m2) alueelle. Nämä ovat Jeesuksen rakentamia taloja, sillä Jeesushan lupasi, että Hänen Isänsä kodissa on monta asuinsijaa. Ja voit olla varma, että Hän puhui totta. Eivätkä nämä talot ole mitään pieniä taloja. Ne ovat myös korkeita ja hyvin kauniita. Toivoisin, että voisit edes hiukan kuvitella, millaiselta taivas näyttää. Miksi se esimerkiksi on niin suuri? Siksi, että kaikilla niillä sieluilla, jotka ovat täällä maan päällä uudestisyntyneet, on asuinpaikkansa taivaassa. Olen taivaan asukas, koska olen Korkeimman, Jumalan, kansalainen.
Taivaan kansalaisuus ja ihmisoikeudet
Haluan kertoa jotakin siitä, mitä on olla taivaan kansalainen. Siellä ylhäällä on kirja, jota kutsutaan Karitsan elämänkirjaksi. Ja millainen kirja se onkaan! Siinä on kaikkien taivaan kansalaisten nimet. Se on suurenmoinen kirja. Jeesus osti sinut verellään Golgatan ristinpuulla ja antoi sinulle oikeuden saada nimesi kirjoitetuksi tähän ihmeelliseen kirjaan. Yksi arkkienkeleistä seisoo ohjaamassa muita arkkienkeleitä, jotka kirjoittavat uusia nimiä kirjaan. Ja mikä ihmeellisintä - arkkienkelit näyttivät kirjoittavan kaiken aikaa. Aina kun joku täällä maan päällä uudestisyntyy, kun hän ottaa vastaan Jeesuksen syntiensä sovitukseksi, hänen nimensä kirjoitetaan Karitsan elämänkirjaan. Näin hänestä tulee taivaan kansalainen, ja hän saa osakseen myös taivaan siunaukset ja oikeudet - ilon, rauhan, rakkauden ja kaiken muun. Tapasin kerran erään miehen, joka sanoi minulle: "Olen saanut hyvän työpaikan, jossa minulle palkan lisäksi kuuluu tiettyjä luontaisetuja. Vaimoni sairaalakulut maksetaan hänen synnyttäessään lapsemme. Saamme kumpikin vaaterahaa. Lisäksi meille kuuluu ruokaetu, voimme syödä ulkona vapaasti missä ja milloin tahansa. Vaikka nettopalkkani ylittää vain hieman edellisessä paikassa saamani summan, niin etuuksien kanssa palkkani nousee kymmenkertaiseksi." Voin sanoa, ettei tämä ole mitään verrattuna niihin oikeuksiin, joita sinulla on taivaassa. Sinä et koskaan enää sairastu, ja me kaikki tiedämme, kuinka suuri siunaus se on. Ei sinun myöskään tarvitse enää surra. Sinulla on oleva iankaikkinen ilo sydämessäsi. Sinä saat osaksesi myös täydellisen viisauden ja tiedon. Voit matkustaa ympäriinsä maksamatta mitään. Sinä saat kauniin lauluäänen, jolla voit ylistää Jumalaa, kaiken Luojaa. Tässä olen kertonut vain hieman kaikista taivaan siunauksista ja etuisuuksista. Kerron niistä siksi, ettet kadottaisi asemaasi ja ihania siunauksiasi ja oikeuksiasi, jotka odottavat sinua taivaassa. Haluan vielä mainita taivaalliset kellot. Kun ne soivat, niistä lähtee suurenmoinen ääni. En nähnyt, kuinka korkealla ne olivat, mutta jotenkin vain ymmärsin niiden olevan hyvin, hyvin korkealla. Niinpä eräs taivaan siunauksista on, että olipa siellä missä tahansa tai tekipä mitä tahansa, kuulee niiden äänen ja kuitenkin voi samalla jutella jonkun kanssa tai ylistää Jumalaa. Taivaassa henkesi voi käsittää myös Jumalan ominaisuuksia paljon syvemmin kuin täällä maan päällä.
Taivaallista tietoa
Täällä maan päällä on suuri ero meidän ja eläinten välillä. Me voimme ajatella, järjestää ja kantaa vastuuta. Voimme suorittaa matemaattisia laskelmia ja paljon, paljon muuta siksi, että Jumala on antanut meille Henkensä. Ja kun kerran pääsemme taivaaseen, voimme mekin laskea kaikkien maailman ihmisten joka ainoan hiuksen heidän päässään. Saamme myös täydellisen tiedon menneestä, nykyisestä ja tulevasta. Ja tietomme on oleva paljon tarkempaa ja syvempää kuin kaiken maailman ennustajien täällä maan päällä. Taivaassa saamme tietää, mitä tapahtuu iankaikkisuudesta iankaikkisuuteen. Mutta kukaan ei ole Jumalaa suurempi. Hän on oleva suvereeni ja kaikkien yläpuolella. Kellään ei tule olemaan sellaista viisautta kuin on Jumalan täydellinen viisaus. Tämä Jumalan mahtava viisaus hallitsee kaikkea taivaassa.
Loistavat tähdet
Haluan sinun tietävän myös, että taivaassa kaikkien näiden talojen ja tämän valtavan pitkän kadun yläpuolella loistaa ihmeellisen kirkkaita tähtiä. Ja mitä ne edustavatkaan! Ne edustavat jokaista sielua, joka on voitettu Kristukselle täällä maan päällä. Joten jokaista voitettua sielua kohden syttyy tähti näiden talojen yläpuolelle. Ja voi, kuinka ne loistavatkaan! Jumala katsoo näitä tähtiä ja katsoo Poikaansa ja sanoo Hänelle: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt." Tiedän myös, että Jumala on mielistynyt minuun, sillä Jumala sanoi minulle: "Hyvä on, sinä hyvä ja uskollinen palvelija." Kuinka ihanaa olikaan kuulla nämä sanat Jumalalta, Isältämme. Toivon sydämestäni jaksavani aina olla uskollinen. Pyrithän sinäkin olemaan uskollinen Jumalan palvelija? Et varmaan enää ihmettele, ettei mikään täällä maan päällä enää kiehdo minua.
Taivaalliset ajoneuvot
Maailmassa on monia hienoja automerkkejä, esimerkiksi Cadillac ja Rolls Royce. Jos omistaa jonkin tällaisen upean merkkiauton, tuntee yleensä aitoa omistajan ylpeyttä. Nyt haluan kuitenkin kertoa jotakin taivaallisista ajoneuvoista. Sain matkustaa yhdellä sellaisella. Arvaapa, mistä tällainen ihmeellisen ihana ajoneuvo on tehty? Ensinnäkin valojen sijasta siinä oli kaksi ihanaa kerubia kummallakin puolella. Istuimet olivat kuin uskomattoman hienoa, pehmeää silkkiä; senkaltaista materiaalia ei maailmassa ole. Koko ajoneuvo oli koristeltu timanteilla, ja itse ajoneuvo oli valmistettu aidosta kullasta. Cadillacissakin on hieman kultaa ja Rolls Roycen naisfiguuri on hopeaa. Omistajat tuntevat olevansa tärkeitä ja muut ovat ehkä hieman kateellisia ja kuiskivat toisilleen: "Hän omistaa Rolls Roycen. Hänellä on Cadillac." Mutta vakuutan sinulle, etteivät nämä loistoautot ole mitään taivaan ajoneuvoihin verrattuna. Jeesus sanoi: "Tämä on sinun ajoneuvosi. Tämä on sinun." Ja vaikka maan päällä joillakin autoilla pääsee uskomatonta vauhtia, ei sitä voi verratakaan taivaallisiin nopeuksiin. Saatoin ajaa tuon miljoona mailia pitkän kadun päästä päähän seitsemässä minuutissa. Miten paljon suurempi ja kauniimpi kuin nämä maalliset loistoautot tuo taivaallinen ajoneuvo onkaan! Kaikki, minkä Jumala on luonut taivaassa, ylittää monin verroin kaiken maailmasta löytyvän.
Jumalan alttari - tulialttari
Nyt haluan sinun keskittyvän Jumalan valtaistuimeen ja alttarin yläosaan. Jumalan alttarin yläosa on tavattoman kaunis. Sain laskea pääni sitä vasten. Kuinka ihmeellinen kokemus se olikaan! Kun tulet taivaaseen ja lasket pääsi alttaria vasten, et enää milloinkaan ole entisesi. Siellä voit todella palvoa Jumalaa. Vasemmalla puolella on myös tulialttari. Kuvittele jotakin hiiltä muistuttavaa palamassa alttarilla. En saanut tietää, mitä se oikein oli, koska en ymmärtänyt kysyä sitä. Mutta se paloi tasaisesti. Tämä tuli palaa kaikkialla iankaikkisuudessa. Miksi? Koska Jumala on kuluttavainen tuli! Ei mikään synti eikä mikään vääryys, sairaus tai suru voi kestää tätä tulta. Tämä tuli on puhdistava tuli. Tässä tulessa on Jumalan puhtaus, sillä Jumala on kuluttavainen tuli.
Tulen läpi pelastettu
Tiedätkö, että jotkut ihmiset täällä maan päällä pelastuvat ikään kuin tulen läpi? Millaista se on, kun ihminen pelastuu ikään kuin tulen läpi? Entä keitä se koskee? Kun täällä maan päällä joku suuri sielujenvoittaja on tekemässä jotakin väärää, Jumala sanoo: "En halua, että teet jotakin tuollaista. Otan sinut kotiin." Ja nämä henkilöt otetaan äkillisesti pois maan päältä ja viedään tulen läpi. He joutuvat käymään tulen läpi puhdistuakseen, koska Jumala tietää, että muutoin nämä asiat vahingoittaisivat heitä. Jumala ei halua hylätä näitä ihmisiä, jotka ovat voittaneet niin monia sieluja. He ovat tehneet sopimuksen Jumalan kanssa ja sanoneet: "Jumala, haluan voittaa Sinulle sieluja niin kauan kuin olen maan päällä." Ja Jumala ottaa heidät ylös taivaaseen, ja he pelastuvat tulen läpi.
Jeesuksen kruunu
Jeesus on jo minun Kuninkaani. Sain nähdä Jeesuksen kruunun taivaassa, ja se on jo paikoillaan. Se on asetettu kultaisen pöydän päälle. Jumala itse on luonut Jeesuksen kruunun. Jeesus kruunataan kuningasten Kuninkaaksi ja herrain Herraksi. Voi, miten ihana Jeesus onkaan! Jeesus on Herra. Tämä kruunu tuodaan taivaasta Karitsan hääaterialle, ja me saamme olla mukana asettamassa sitä Hänen päähänsä ja laulaa: "Kruunatkaa Hänet, kruunatkaa Hänet, kuningasten Kuningas." Hän on meidän Kuninkaamme iankaikkisesta iankaikkiseen, ja Hänestä tulee Kuningas Jeesus taivaassa. Miten ihanaa onkaan saada Jeesuksen kaltainen kuningas! Sellainen, joka ei ole koskaan tehnyt mitään väärää. Maalliset kuninkaat tekevät usein väärin. Mutta vaikka Jeesus tuli maan päälle, Hän ei tehnyt koskaan mitään väärää. Hän oli pyhä ja puhdas. Hän vaelsi tämän syntisen maan päällä, mutta itse Hän ei koskaan tehnyt syntiä. Hän oli se puhdas ja virheetön Golgatan Karitsa, joka otti pois tämän maailman synnin. Ja taivaassa näet Hänen kruununsa. Me haluamme, että taivaassa meillä on oma Kuninkaamme, ja Jumala katsoo Poikaansa ja sanoo: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt."
Henget taivaan rajoilla
Olen jo puhunut sieluista taivaan rajoilla. Siellä on ihmisiä kaikista maan päällä olevista eri uskonsuunnista ja seurakunnista. Taivaan rajoilla he joutuvat olemaan siksi, etteivät he ole olleet yhtä täällä maan päällä. Miksi näin kävi? Koska heitä erottivat erilaiset, Jumalan sanasta poikkeavat opinkappaleet. Olen kuullut sanottavan, ettei taivaassa ole erityisiä paikkoja katolilaisia, luterilaisia, ortodokseja, helluntailaisia, metodisteja, presbyteerejä jne. varten. Luonnollisesti se on totta niiden kohdalla, jotka pääsevät Jumalan valtaistuimen eteen. Mutta toisin on taivaan rajoilla, sillä sinne joutuneet ovat siellä siksi, etteivät he ole olleet yhtä uskossa, yhtä Herrassa ja yhtä kasteessa täällä maan päällä. Niinpä ne Jumalan omat, jotka ovat yhtä ja rakastavat toisiaan antamatta erilaisten opinkäsitysten erottaa heitä, saavat olla yhdessä Jumalan valtaistuimen edessä, kun heidän sydämensä on täyttynyt todellisesta jumalanpelosta ja pyhyydestä. He ovat myös saaneet opetusta, kuinka ylistää ja palvoa Herraa sydämen pyhyydessä, kauneudessa ja totuudessa. Kun olin siellä ylhäällä, näin useita satoja intiaaneja, jotka tanssivat ja iloitsivat. He olivat saaneet opetusta Pyhästä Hengestä ja ihmeellisestä Jumalan sanasta, ja he valmistautuivat astumaan Jumalan suuren valtaistuimen eteen yhdessä Jeesuksen kanssa. Myös muut taivaan rajoilla saivat arkkienkeleiltä opetusta siitä, kuinka tulla yhdessä yhdeksi. Sitä he eivät olleet harjoitelleet täällä maan päällä, vaan olivat kuvitelleet, että taivaassa olisi eri osastot eri uskontokunnille, järjestöille ja opinkäsitystä kannattaville. Nyt näin uskoneet saavat opetusta tuhannen vuoden ajan täällä taivaan rajoilla, kunnes he viimein pääsevät yhdessä toisten kanssa Jumalan valtaistuimen eteen. Mutta suurenmoista on, että voimme jo Jumalan valtaistuimen eteen tullessamme nähdä eri kansallisuutta olevia ihmisiä ja tanssia ja ylistää ja palvoa yhdessä heidän kanssaan Herran edessä.
Hedelmäpuut virran rantamilla
Elämän virran molemmin puolin on istutettu hedelmäpuita 200000 mailin matkalle. Nämä puut eivät kasva vain rivissä virran varrella, vaan ne levittäytyvät mailin päähän. Ja siellä on monia erityispuita. Esimerkiksi jotkin niistä ovat kansojen tervehtymiseksi. Mutta kaikki puut kantavat hedelmää. Ajattelepa tätä suurenmoista puumerta. Kuinka kaunis taivas onkaan! Näissä puissa on miljoonia ja taas miljoonia tonneja hedelmiä. Kaikkia hedelmiä on riittävästi, ja niitä saa syödä niin paljon kuin haluaa. Ja nämä puut kantavat hedelmää iankaikkisesta iankaikkiseen. Näissä puissa ei ole minkäänlaisia tauteja, jotka vaurioittaisivat hedelmiä ja saisivat ne menettämään kauneutensa. Hedelmät ovat niin kauniita, puhtaita ja täydellisiä kuin vain Jumala voi luoda. Juuri näitä hedelmiä me saamme syödä taivaassa. Kuinka kaunis elämän virta ja sen ympärillä olevat hedelmäpuut ovatkaan! Matkustin taivaallisella ajoneuvollani kaiken kaikkiaan 200000 mailia, yli virran ja puiden, ja ihailin niiden kauneutta. Mutta en nähnyt vain hedelmiä vaan mitä ihanimpia kukkia. Ja voi, millainen väriloisto siellä vallitsikaan! Kukat ja hedelmät olivat kultaisia, punaisia, sinisiä, valkoisia jne. Niitä oli kaikkia tuttuja ja tuntemattomiakin värejä. Jumalan Henki saa kaiken kukoistamaan ja tuottamaan satoa. Jumalan Henki on virta, ja se on juokseva virta. Se lähtee Jumalan valtaistuimelta.
7 miljoonaa enkeliä
Jeesus selitti minulle, että kun sulkuportit avataan, alkaa elämän virta virrata alas kohti maata, ja niin lähtee 7 miljoonaa enkeliä säihkyvin miekoin alas taivaasta. Näiden enkelien tehtävänä ei ole taistella meitä tai muita ihmisiä, vaan saatanaa ja hänen enkeleitään vastaan.
Lopullista taistelua ei käydä taivaassa. saatana halusi olla Jumalan kaltainen ja ottaa Hänen paikkansa taivaassa. saatana halusi nousta Jumalan valtaistuimelle ja syrjäyttää Hänet. Mutta Jumalan suuri luomisvoima viskasi saatanan ulos taivaasta, ja hänet heitettiin alas yhdessä kaikkien pahojen henkien ja langenneiden enkelien kanssa kaikkialle maailmaan, missä ihmiset asuivat. Heidän tarkoituksensa oli hävittää Jumalan luomisteot täällä maan päällä, koska saatana  ei kyennyt siihen taivaassa. Kun sinut kastettiin Pyhällä Hengellä, sinut kastettiin osallistumaan hengelliseen sodankäyntiin. Älä milloinkaan hämmästy, kun  saatana yrittää asettaa tiellesi kiusauksia. Hän yrittää saada sinut poikkeamaan Jumalan teiltä. Hän haluaa kaikin tavoin langettaa sinut syntiin. Kun Jeesus näki naisen, joka oli tavattu aviorikoksesta, Hän tunsi sääliä naista kohtaan ja sanoi: "Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä." Tässä näkyi Jeesuksen armahtavaisuus ja sääli. Ja Jeesuksen armahtavaisuuden ja rakkauden ja Hänen maahan vuotaneen verensä kautta me voimme pelastua synneistämme ja syntyä uudesti ylhäältä. Ja sen jälkeen me kuulumme Jeesukselle. Jeesus tuo mukanaan ne 7 miljoonaa enkeliä, ja he taistelevat pahuuden voimia vastaan. Ja niin elämän virta juoksee alas maan päälle, ja kaikki uudestisyntyneet täyttyvät siitä, niin että se muuttuu elävän veden virraksi heidän sisimmässään.

Tempaus - ylösotto
Jeesus kertoi minulle, että Hän tulee pian noutamaan omiaan taivaan pilvissä, ja silloin suuri ylösotto tapahtuu. Silloin kaikki kuolleet nousevat haudoistaan, ja silloin sinä saat uuden ruumiin. Ja se ruumis on oleva täydellinen ilman sairautta ja vammaisuutta. Ihmeellistä! Miljoonat nousevat samanaikaisesti kohtaamaan Jeesusta ylös pilviin. Kunnia Jumalalle! Millaista iloa tuottaakaan, kun ihmiset saavat ylistäen ja kiittäen kohdata Herransa! Saatanan valta on voitettu. Hänellä ei ole enää mitään, millä pidättelisi sinua. Jos sinä olet maan päällä menettänyt toisen jalkasi, vakuutan sinulle, ettei tulevasta uudesta ruumiistasi puutu mitään. Sinulla on oleva kaksi tervettä jalkaa, kaksi tervettä käsivartta ja kaksi tervettä silmää. Kiitos ja ylistys Jumalalle! Kuinka suurenmoista siitä tuleekaan! Kun katselet ympärillesi, näet lähelläsi tuttuja sisaria ja veljiä, joita tunsit maan päällä. Ja te saatte yhdessä iloita ja ylistää. Kun katsot ylös, saat katsella, kuinka tuo ihmeellinen taivaallinen kaupunki laskeutuu kohtaamaan kaikkia Jumalan omia. Ja Jeesus on oleva kaiken keskellä. Nuo 7 miljoonaa enkeliä ympäröivät meitä ja saattavat meitä ylösotossa. Olemme niin suojattuja kaikilta puolilta, ettei mikään paha pääse vaikuttamaan meihin, koska me olemme puhtaita ja pyhiä Karitsan veren kautta. Ja kun meidät on koottu yhteen, saamme opetusta. En puhu nyt sieluistamme, vaan uudesta ruumiistamme, jota opetetaan. Enää ei ole kuolemaa, ei surua, ei kyyneliä eikä vaikeuksia. Kaikki tämä on poissa.
Taivasmarssi
Sinä saat uuden ruumiin ja uudet ajatukset, ja niin ruumiisi pääsee taivaaseen. Portit aukenevat, ja Jeesus johdattaa meidät sisälle taivaaseen. Hän on saanut kruununsa. Kuvittele niitä miljoonia, jotka käyvät sisälle taivaaseen. Monet heistä ovat olleet taivaan rajoilla tuhat vuotta. Hekin haluavat tulla samanaikaisesti sisälle ja kohdata muun kristittyjen joukon. Hekin haluavat uuden ruumiin. Joukko on oleva suunnattoman suuri. Joukko on oleva niin suuri, ettei se todellakaan mahdu pienelle alueelle. Taivaan joukko levittäytyy kilometrien päähän Jumalan valtaistuimesta. Siksi taivaassa on niin paljon asuinsijoja. Mutta kaikille riittää yllin kyllin syötävää elämän virran reunamilla kasvavista hedelmäpuista. Kunnia ja kiitos Jumalalle siitä, että Hän on valmistanut pelastuksen Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme kautta. Hänen, joka tuli alas maan päälle ja kuoli täällä meidän - sinun ja minun - puolestamme. Olen sydämestäni iloinnut voidessani kertoa sinulle taivaasta. Jumala sinua siunatkoon!
Lainaus kirjasta Jukka Rokka, Leo Meller, Kuoleman porteilta, Kuva ja Sana, 1999, ISBN 9515850746.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...