Pyörätuolista juoksuun

Pyörätuolista juoksuun - Herra vahvisti Christan jalat

27.8. "Oli tosi mahtava kokous. Jumala teki ihmeen kohdallani. Olen ollut pitkään tosi huonossa kunnossa MS-taudin takia, joten tällaista ihmettä tarvituinkin! En ole viime aikoina päässyt kävelemään kuin 200 metriä - hyvänä päivänä. Ja seuraavan päivän olen jouduin olemaan kotona sisällä lepuuttaen jalkoja.
Kävimme Tampereella syömässä ennen Nathan Morrisin kokousta, ja jalkavoimani kuluivat jo siihen muutaman askeleen kävelyyn. Olin jo surrut, miten pääsen lakaisin parkkipaikalle, kun jalai eivät kanna enää yhtään: jos mieheni ei jaksaisikaan työmaa minua pyörätuolissa liuskaa alas ja ulkona mäkeen parkkipaikalle.
Se, mitä kokouksessa tapahtui oli kaikki ihmettä!Oli valtava Pyhän Hengen läsnäolo.En ole sellaista iltaa kokenut koskaan. Ylistyksen aikana Herra kosketti minua jo tosi voimallisesti.
Oli valtavaa kuulla, mtäi Jumala on tehnyt Bay Revi-valissa USA:ssa. Esim. 23 vuotita pyörätuolissa istunut nainen parani, kun Nathan rukoili hänen puolestaan. Se kosketti tosi paljon ja rukoilin Jumalaa par tamanaan minutkin sinä iltanana-
Kun sitten loppu kokouksessa Nathan pyysi eteen ihmisiä,, jotka sairastavat MS-tautia murruin täysin jo siinä, kun mieheni työnsi minut pyörätuolissa eteen.
Nathanin rukoillessa puolestani koin väkevää Pyhän Hengen läsnäoloa ja tiesin, ellen ole- enää sama kuin sinne tullessani. Koin, miten jalkani vaan vahvistuivat ja vahvistuivat rukouksen aikana, ja — kiitos Jumalalle - nousin pyörätuolistani! Koin,miten jalkani vahvistuivat ja vahvistuivat rukouksen aikana, ja kiilos Jumalalle - nousin pyörätuolistani! Kaikki seisominen ja kävely ja juoksu! – Tampere areenalla rukouksen jälkeen areenalla rukouksen jälkeen oli täysin yliluonnollisia, sillä kaikki jalkavoimani olivat jo ennen rukousta täysin loppuneet.
Kävelin illan jälkeen autolle itse. joten pyörätuolia ei enää tarvittu!

28.8. "Kiitos Jumalalle! Jumppasin juuri j a kävin lenkillä. Kävelin puolitoista kilometriä saman tien. kun kävely tuntui helpotta ja juoksemaankin olisin kyennyt ainakin vähän. Oli niin kevyl olo. Oli ihanaa kävellä ja katsella maisemia lenkillä, mitä ei ole nähnyt vuosiin.
2.9. "Elämässäni on ollut nyt siunauksen aikaa. Olen kävel¬lyt joka päivä 1-1.5 km -ja olen nauttinut liikkumisesta! Olemme mieheni kanssa hyvin kiitollisia tästä hyvästä voin¬nistani. Ei voi muuta sanoa kuin: Kiilos Jeesus! Jumala näki, miten olin kärsinyt ja olin heikossa kunnossa. Koin lau¬antaina ison ihmeen. Jumala paransi. Nyt voin tosi hyvin!"
3.9. "Tänään kävelin jälleen puolentoista kilometrin lenkin, eivätkä jalat väsyneet ollen¬kaan. Jalkani ovat jojonkin verran vahvistuneet jokapäi¬väisen lenkkeilyn johdosta ko-kouksen jälkeen. Ehkä voin kävellä kohta jo pitempiäkin lenkkejä.1'

CHRISTA

TEKSTI MAARIT ARO-HEINILÄ

Jeesus paransi ramman naisen Delia Knoxin

Nathan Morriss Jumalan käytössä

Syntien sitomasta miehestä Jumalan tulen ja herätyksen evankelistaksi

Nathan Morris on englantilaisen pastorin poika, joka istui pienestä saakka sunnuntaisin kirkossa kuuntelemassa isänsä saarnoja. Teini-iässä maailman houkutukset saivat kuitenkin vallan. Jo 18-vuotiaana Morris oli koukussa pilveen, viinaan, vahvoihin huumeisiin ja oli langennut omien sanojensa mukaan "kaikkiin mahdollisiin synteihin mitä kuvitella saattaa".
Ollessaan 22-vuotias Morris oli täysin välinpitämätön Jumalaa kohtaan. Tästä huolimatta Jumala ylllätti hänet.
- Olin yksin huoneessa, kun Pyhän Hengen voima kaatoi minut lattialle. Virran käydessä aaltoina lävitseni, vapauduin kaikista riippuvuuksistani ja sain ottaa vastaan Jeesuksen veren puhdistuksen ja anteeksiannon.
Lattialta nousi ylös uusi mies.
Tämän jälkeen Morris kulki julistamassa missä vain pystyi, kunnes sai näyn Jumalalta kertoa evankeliumia maailman kansoille.
Hän meni Afrikkaan ja Intiaan. Vaikka hän oli tuntematon evankelisia, tuhansittain ihmisiä tuli kokouksiin. Hän
ja hänen tiiminsä saivat nähdä Jumalan

toiminnan; sairaita parani, ihmiset vapautuivai pahoista hengistä. Eräässä kokouksessa hän sai todistaa, kuinka 1000 muslimia otti vaslaan Jeesuksen. Seuraavien vuosien aikana 100 000 ihmistä vastasi uskoontul ok utsuun.
Alabaman herätys
Vuonna 2010 Morris meni puhumaan Alabamaan, Daphnen kaupunkiin, seurakuntaan, jonka pastorina toimii John Kilpatriek. Koukous alkoi normaalisti, multa yhtäkkiä Morris tunsi kuin joku olisi nojannut voimalla häntä vasten. Meni hetki ja hän painui Jumalan voimasta maahan. Samaan aikaan Pyhän Hengen tuli laskeutui myös salin taka-osaan. Ihmiset kaatuilivat ja he huusivat, kuinka parantuivat sairauksista. Siitä alkoi Alabaman herätys (Bay of the Holy Spirit Revival), joka jatkuu yhä.
Delia Knox - nainen
pyörätuolissa
Yhteen Alabaman kokoukseen tuli nainen nimeltä Delia Knox. Hän oli halvaantunut vyötäröstä alaspäin auto-

kolarissa 23 vuolta aiemmin. Morris ei tiennyt naisesta mitään, mutta kuuli Ju-malan kehotuksen rukoilla tämän puolesta. Tapahtui Jumalan ihme: nainen alkoi liikuttaa jalkojansa ensimmäistä kertaa 23 vuoteen. Tämän jälkeen Knox nousi pyörätuolista.
Amerikkalainen iso uutiskanava ABC oli tehnyt Knoxista jutun jo kymmenen vuotta sitten ja kysynyt: "Kuinka voit yhä ylistää Jumalaa, vaikka olet halvaantunut?". Nyt ABC teki uuden jutun hänestä, koska tiesi varmasti, että  Delia Knox oli ollut oikeasli halvaantunut.
l'arantumisestauutisoi ABC:n lisäksi myös toinen iso kanava CNN ja tapah-tuma tuli laajasti tietoon USA:ssa sekä ympäri maailman,
TEKSTI. PERTTI MUIKKU
Voit katsoa omin silmin videolta, kuinka Jumala paranlaa Delia Knoxin. Video löytyy mm. sivustoita: you Tube hakusanalla "Delia Knox".

Delia Knoxin parantuminen

Ladattu 30.8.2010 Se mitä olet katsomassa tapahtui aivan edessäni Pyhän Hengen Revival 27. elokuuta 2010 Monet meistä olivat täällä Mobile, AL on tunnettu piispa Ladattu 30.8.2010 Mitä olet katsomassa tapahtui aivan edessäni on lahden Pyhän Hengen Revival 27. elokuuta 2010 Monet meistä täällä Mobile, AL on kuuluisa piispa Levy Knox ja hänen vaimonsa . Delia Knox loukkaantui auto-onnettomuudessa joulupäivänä 1987, ja halvaantui vyötäröstä alaspäin. Hän on ei ollut lainkaan tuntenut jalkojaan 23 vuoteen.. Jos et ole koskaan nähnyt kunka Jeesusta saa rammat kävelemään .Tämä on sitä mistä Raamattu puhuu ja rammat lähtevät kävelemään ja kuurot saavat kuulonsa ja mykät ja sokeat parentuvat, koska elämme edelleen Jeesuksen päiviä jolloin hän on täällä seurakuntansa keskellä.

Delia Knoxia juhlitaan hänen saavuttuaan kotiin

Delia Knoxin parabtuminen oli valtava uutinen aina uutistoimistoja myöten,koska kaikki tiesivät että kysymyksessä ei ollut pluffi tai näytelmä vaan hänestä oli jo aimmin tehty haastatelu kansainvälisessä TV:ssä halvaantumisen johdosta ja kysytty kuinka hän voi ylistää Jumamalaa rullatuolissa ja nyt hän parani!Voitko kuvitella?

Kero Paula 24.09.2015 19:52

Jumala on voimallinen!

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...