Jeesus paransi 17 kiloisen AIDS potilaan Ristin Voitto nro 45 10.11. 1999:
Ugandan kesäkonferenssissa lähetyslääkäri Erkki Kivimäki kertoi ugandalaisesta miehestä, joka oli kuolemaisillaan AIDSiin. Hän painoi vain 17 kiloa. Hauta oli kaivettu ja arkku hankittu -sitten ilmestyi Jeesus: "Minulla on sinulle erikoistehtävä ja siksi parannan sinut".
Syyskuun puolivälissä vierailin Ugandassa ja puhuin eräässä tilaisuudessa Mbuyan raamattukoululla. Ennen puhettani eräs raamattukoululainen nousi kertomaan elämänsä tarinaa. Hän oli Kivimäen mainitsema mies.
Hän kohtasi Jeesuksen kolme kertaa
Istumme Pertti ja Heidi Söderlundin kodissa Kampalassa. Edessäni istuu erittäin tyylikäs ja sivistynyt pariskunta: mies on pastori Raymond Okvvanga Bombon helluntaiseurakunnasta, tai sanokaamme luutnantti Okvvanga armeijan päämajasta Bombosta.
Tämä erittäin tummahipiäinen vuonna -52 syntynyt mies ja hänen perheensä on kokenut jotain, josta ei länsimainen urautunut kristitty osaa edes uneksia. Hän on kohdannut Jeesuksen kolme kertaa, kokenut ihmeparantumisen ja saanut erikoisen tehtävän.
Tämä tapahtui Kololossa, Kampalassa.
Miehen kertoessa tarinaansa hänen viehättävä 29-vuotias vaimonsa Merab myhäilee aamentansa vieressä ja heidän 3-vuotias tyttärensä Rebecca leikkii onnellisena. On valtavaa kuulla, mitä Jeesus tekee vielä nykypäivinä. Tämä kertomus ei ole apostolien ajoilta, tai viime vuosisadalta, vaan nykypäivien Ugandasta.'Neljä vaimoani ja kuusi lastani kuolivat'
"Synnyin Liiran kaupungissa -35 kilometriä Sorotiin päin - 47 vuotta sitten. Olen Lange-hei-mosta eli Ugandan luolalaisia. Sain sotilaskoulutukseni Kiinassa ja Pohjois-Koreassa. Olin presidentti Oboten valtakautena hänen korkeimpia upseereitaan: komander. Minulla oli toimisto Lontoossa, josta käsin johdin sotilaitani. Kun Amin syrjäytti Oboten, lähdin metsäkaartiin ja sieltä käsin johdin sissijoukkoja. Sotilaat ovat tappajia ja raaistuin niin, että minulle ei riittänyt raportit tapetuista vihollisista, vaan vaadin miehiäni tuomaan säkissä tappamiensa miehien päät todistukseksi. Presidentti Musevenin antaessa armahduksen sisseille, tulin ulos puskasta ja liityin Ugandan armeijaan, jossa olen tälläkin hetkellä luutnantin vakanssilla. Minulla oli viisi vaimoa ja useita lapsia. En ollut uudestisyntynyt ja elin pakanan elämää. Sain AIDSin. Tartutin sen koko perheeseeni: neljä vaimoani ja kuusi lastani kuoli AIDSiin. Olimme koko perhe muhamettilaisia.
'Vaimo ja minä tulimme uskoon'
Nyt olemme kahdestaan nuorimman vaimoni kanssa. Olimme silloin molemmat sairaina. Odotimme kuolemaa. Vuonna -90 vaimoni kuuli sanoman Jeesuksesta ja pelastui. Hänen elämänsä muuttui niin dramaattisesti, että menin kuulemaan evankeliumia ja seuraavana vuonna pelastuin itsekin.
Olimme silti sairaita ja tilanne huononi. Nyt painoin 17 kiloa ja vuoteen en enää pystynyt nousemaan sängystäni. Ystävät jättivät ja veljieni sormet syyhysivät: he halusivat runsaan omaisuuteni. Muhamettilaisina he ilman muuta pitivät kaikkea omaisuutta miehille kuuluvana.
'Perusta seurakunta Bomboon'
Lopulta tuli päivä, jolloin vaimoni totesi, että nyt on lähtö edessä. En pystynyt enää tunnistamaan vaimoani. Vaimo lähti naapureiden, ystävien ja sukulaisten luo pyytämään apua haudan kaivamiseen ja arkun hankkimiseen. Elimme vuotta 1995.
Oli aamuyö. Kello oli 4.30 ja oli täysin pimeää. Yhtäkkiä taloni katto ja välikatto häipyivät ja näin ylös taivaaseen. Siellä salamoi ja taivas oli sateenkaaren väreissä. Näin jotain ennen näkemätöntä! Näin kaksi valkopukuista suurta enkeliä ja heidän keskellään Jeesuksen. He laskeutuivat huoneeseen, jossa makasin 17-kiloisena luurankona. Olin niin laiha, että pystyin laskemaan kaikki luuni ja silmät olivat niin syvällä päässäni, että näin koko silmäaukkoni.
Enkelit asettuivat vuoteeni molempiin päihin ja Jeesus katsoi minua suoraan silmiin rakastavasti ja sanoi: "Minulla on sinulle erikoistehtävä ja siksi parannan sinut. Sinun tulee perustaa Bomboon - lähelle Kampalaa ja armeijan päämajaa seurakunta, jonka nimeksi annat Most Holy Church of Lord Jesus Christ" ('Jeesuksen Kristuksen Kaikkein Pyhin Kirkko). Jeesus näytti minulle paikan ja tarkan suunnitelman. Hän myös lupasi tarvittavat varat sen rakentamiseen.
Tämän sanottuaan näin ikään kuin salaman iskevän huoneeseen ja minusta näytti siltä, niin kuin koko talo olisi syttynyt tuleen. Tuo valtava isku kuitenkin heitti minut sängyn alle ja totesin, että Jeesus ja enkelit olivat lähteneet ja talo oli niin kuin ennenkin. Jotain oli kuitenkin tapahtunut. Sain sellaisen energia-annoksen, että hyppäsin muutaman sammakkohypyn ja tein 15 punnerrusta.
Nälkä alkoi nakertaa tyhjässä vatsassani. Etsin paidan ja housut, jotka olivat niin löysät, että sidoin ne kiinni narulla.
'Myyjä luuli minua haamuksi'
Oli aamuvarhainen, ja minä olin ensimmäisiä asiakkaita torilla. Kun pyysin lihatiskiltä kilon lihaa, myyjä katseli minua kuin haamua ja antoi lihat ilman maksua. Hän luuli, että olin kuollut ja nyt haamuni kummittelee.
Kun esimieheni, majuri, kuuli, että olen kävellyt raitilla, hän tuli katsomaan ja lähti sitten kuuluttamaan asiaa toisille upseereille. Lähin esimieheni, kapteeni, tuli ja nähtyään, mitä Jeesus oli tehnyt minulle, hän polvistui kanssani ja antoi elämänsä Jeesukselle. Hän on uskossa tänäkin päivänä.
Lopulta sana tavoitti myös vaimoni ja hän tuli juosten kotiin ja löysi minut käristämässä kyljyksiä. Rukoilin vaimoni puolesta ja hänkin parani. Olin saanut määräyksen aloittaa seurakunnan, mutta en ollut saarnaaja, vaan upseeri. En tohtinut perustaa seurakuntaa.
'800 ihmistä tullut uskoon ja 18 parantunut'
Kuusi kuukautta myöhemmin Jeesus ilmestyi minulle jälleen. Tällä kertaa Hän tuli valkoisella ratsulla ja sanoi: "Miksi et ole alkanut vieläkään työtä, jota varten sinut paransin". Puolustauduin sanomalla, että en osaa puhua. Kun Hän ilmestyi kolmannen kerran, Hän ei pyytänyt, vaan käski.
Pyysin lomaa armeijasta päästäkseni raamattukouluun ja aloitin työn. Nyt kahdeksan kuukauden aikana 800 ihmistä on tullut uskoon ja 18 AIDS-potilasta on todistettavasti parantunut. Useita toisiakin on parantunut, mutta he eivät ole vielä käyneet verikokeissa. Pertti ja Hannu ovat vierailleet tässä seurakunnassa, jota kansa kutsuu nimellä Church of Living Lasarus ('Elävän Lasaruksen kirkko').
Eilen pari veljeä naapurimaasta tulivat luokseni. Yksi heistä oli AIDS-potilas, joka harkitsi itsemurhaa. Jumala oli kuitenkin sanonut hänelle: "Mene Mbuyan raamattukouluun. Siellä sinä paranet". Vietimme koko yön rukouksessa ja aamulla veli naapurimaasta lähti virkeänä ja rohkaistuneena tunneille. Herra oli häntä koskettanut.
Jumala antoi terveen tyttären
- Lapseni olivat kuolleet ja ihmiset sanoivat: "Älkää hankkiko lapsia, sillä tehän olitte molemmat AIDSin uhreja. Kenties lapsenne syntyy sairaana?" Rohkaisimme mielemme ja pikku-Rebecca syntyi ja on täysin terve ja normaali lapsi.
Useita viikkoja sitten sairastuin pahaan malariaan, mutta siitäkin Jeesus hänet paransi. Katsellessani pientä tyttöstä, joka oli kuin terveyden esikuva, saatoin vain todeta:
Jumalalle on kaikki mahdollista."
-Lapseni olivat kuolleet ja ihmiset sanoivat:"Älkää hankkiko lapsia,
sillä tehän olitte molemmat AIDSin uhreja.Kenties lapsenne syntyy
sairaana?", kertoo Raymond Okwanga. Kuitenkin pikku-Rebecca
syntyi ja hän on täysin terve ja normaali lapsi

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...