kirja illuminaattien suvuista ja verilinjoista

Illuminaatti suvuista tarkempaa tietoa - alkusanat ja esipuhe

Bloodlines of the Illuminati

Alkusanat

Olen erityisen iloinen voidessani ojentaa tämän kirjan sinulle, huolimatta siitä että Liittovaltion agentit tekivät ratsian 1.3.2001, pyrkimyksenään tuhota minun ponnisteluni kirjan uudistetun painoksen julkaisemiseen. Heidän ponnistuksensa tukahduttaa tämä epäonnistuivat. Tästä tuoreimmasta versiosta on toivottavasti kaikki kirjoitusvirheet korjattu. Se myös sisältää jonkinverran uutta informaatiota, niin että tämä alkuperäinen kirja on edelleen edessäsi, vain kiilloitettuna.

Tämän kirjan kirjoittaminen on vaatinut yli vuosikymmenen. Olen uurastanut jotta tämä kirja olisi rehellinen informaation lähde. Kuitenkin, täytyy hyväksyä että ajan myötä, jotkin yksityiskohdat ovat jääneet toteutumatta. En ole yrittänyt jälkikäteen korjata näitä yksityiskohtia (kirjassa edelleen sanotaan että kolmas maailmansota toteutuu vuosina 1992-1999). Se on antanut minulle jonkin verran tyydytystä että Illuminaatin on täytynyt muuttaa tiettyjä asioita jotka tämä kirja on paljastanut. Selvästikin, näillä sanoilla on ollut vaikutusta. [Suomentajan kommentti: Vaikka näissä kirjoissa joita olen suomentanut on kerrottu, että Illuminaatit ottavat vallan ennen vuotta 2000, ja vaikka nämä ennustukset eivät ole toteutuneet, on entistä tärkeämpää kirjoittaa näistä jutuista sillä mitä useampi ihminen tietää heidän suunnitelmistaan, sitä pakottavampaa heille on siirtää suunnitelmiaan edelleen, kenties hamaan tulevaisuuteen, kenties jopa 800 vuoden päähän.]

Pieni määrä ihmisiä ovat menneisyydessä ihastuneet tähän kirjaan niin paljon että he ovat käyttäneet suuria summia rahaa saadakseen jaetuksi tämän ihmisille joilla ei ole ollut varaa ostaa tätä kirjaa (Amerikassa on myös hyviä ja epäitsekkäitä ihmisiä). Minulla ei ole epäilystäkään etteikö tämä kirja jatkaisi prosessia saada yleisö ymmärtämään paremmin miten oligarkki-valtiaat vaikuttavat meidän elämämme pienimpiinkin asioihin maailmanlaajuisesti. Jos sinä olet yksi näistä lukijoista jotka ovat kiitollisia tästä kirjasta ja täynnä ylistystä, kenties sinä haluaisit liittyä niihin jotka ovat auttaneet muita saamaan tämän informaation. Omalta osaltani haluan ilmaista vilpittömän kiitollisuuteni kaikkia niitä kohtaan jotka ovat auttaneet monin tavoin saamaan tämän kirjan siihen pisteeseen missä se on nyt. [Suomentajan kommentti: Minun näköjään täytyy suomentaa tämä yksin -- vain 620 sivua; Patmoksella olisi ollut mahdollisuus tehdä kerrankin jotain hyödyllistä jos he olisivat aikoinaan suomentaneet tämän tai jotain muuta vastaavaa mutta taitaa kirja olla liian Bushin vastainen heille.]

Tämä kirja luo omaa historiaansa. Sen materiaali tuli alunperin vuosina 1990-1994. Sitten, nahkakantinen sidottu painos kultaisine kirjaimineen tuli ulos. Vuonna 1998 kirja käännettiin japaniksi jota seurasi Ambassador Housen uudistettu englanninkielinen painos. Nämä molemmat pahvikantiset versiot myivät hyvin. Ambassador Housen pahvikantinen versio olisi tarvinnut paremman oikoluennan. Eräät virheet olivat pahoja. Esimerkiksi, Rothschildeja käsittelevä luku oli jäänyt pois sisällysluettelosta.


Fritz Springmeier, vuonna 2002

 

 

Bloodlines of the Illuminati

Esipuhe

Olen iloinen ja tunnen itseni arvostetuksi ojentaessani tämän kirjan maailmalle joka rakastaa totuutta.

Tämän kirjan päämäärä on paljastaa historialliset faktat näistä eliitin verilinjoista; on lukijan vastuullamitä hän haluaa tehdä tämän informaation suhteen. Ei ole epäilystäkään etteikö tällä informaatiolla olisi kauaskantoisia vaikutuksia. Esimerkiksi, sitten kun henkilö ymmärtää nämä verilinjat, sodat kuningasten välillä eivät enää näytä eliitin ryhmäkuntien välisiltä sodilta, vaan että ne voidaan tunnistaa näennäisiksi sodiksi jotka on luotu kontrolloimaan molempia osapuolia heidän ahneiden machiavellilaisten mestareiden taholta.

Eräs Illuminaatin suurmestari sanoi kerran että maailma on näyttämö ja me kaikki olemme näyttelijöitä. Tietysti tämä ei ollut alkuperäinen ajatus, mutta se on varmasti eräs keino kuvailla Illuminaatin näkemystä siitä kuinka maailma toimii. Maailman ihmiset ovat yleisö, jota Illuminati viihdyttää propagandalla. Vain yksi tuhansista tuoreista esimerkeistä jotka paljastavat tämän tyyppisen näyttelemisen oli Presidentti Clintonin puhe kansakunnalle vuonna 1995. Tämä puhe oli suunniteltu hivelemään yleisön kaikkia lämpimiä untuvaisia reaktioita laukaisevia kytkimiä joihin hän vain kykeni. Kaikki hyväksynnän vihreät valot systemaattisesti kytkettiin päälle presidentin puheen toimesta kontrolloidun kongressin yleisön avustuksella. Totuus toisaalta ei aina hivele korvia ja lämmitä kuuntelijan egoa. Totuuden valo tässä kirjassa tulee olemaan liian kirkas joillekin ihmisille jotka haluavat palata pimeyden miellyttävään piilopaikkaan.

En ole salaliitto-teoreetikko. Minä käsittelen faktoja, en teorioita. Olen tavannut jotkin näistä ihmisistä joista kirjoitan. Jotkin näistä ihmisistä jotka tämä kirja paljastaa ovat elossa ja hyvin vaarallisia. Pimeys ei ole koskaan pitänyt valosta. Kuitenkin, monet Illuminaatin salaisuudet ovat visusti lukkojen takana joska salailu on elämantapa. Se on sellainen elämäntapa että he suuttuivat Carroll Quickleylle ja James H. Billingtonille jotka halusivat kertoa todellisia historiallisia faktoja mieluummin kuin myyttejä. Olen ollut innokas historian opiskelija siitä lähtien kun opin lukemaan, ja olen omistautunut historiallisille faktoille mieluummin kuin peitetarinoille joita yleisölle syötetään heidän manipuolimisekseen.

On selvää että historiankirjat on väärennetty, ja että suuri valta on keskitetty oligarkkien käsiin kaikkialla maailmassa. Mutta keitä nämä voimakkaat ihmiset ovat? Minulta toistuvasti kysytään: "Jos on olemassa salaliitto, keitä nämä salaliittolaiset ovat?"

Illuminati itse päätti nostaa 13 verilinjaa. Tämä luku 13 on erittäin tärkeä maagisesti, ja nämä 13 okkulttista heimoa pilkkaavat Israelin 13 heimoa (muista nämä 12 heimoa, tämä Joosefin heimo jaettiin Efraimiin ja Manasseen). Tämä ei tarkoita että ainoastaan 13 Illuminaatin verilinjaa ovat voimakkaita. On muitakin perheitä jotka ovat nousseet kuuluisuuteen. Edelleen, maailmanlaajuisesti, on muitakin perheitä joilla on suuri oligarkkinen valta jotka ovat liittäneet itsensä Illuminaatin poliittisiin ja taloudellisiin valtakuntiin ilman että olisivat solmineet avioliittoja illuminaatteihin.

Kaksi perhettä jotka ovat olleet lähellä Illuminaatin huippua, tämä Reynoldsin perhe ja Kruppin perhe on liitetty hakemistoon. Uskotaan että kerran nämä perheet kuuluivat 13 joukkoon, mutta että heidät on siirretty sivuun Illuminaatin sisällä käydyn valtataistelun seurauksena.

Illuminati uskoo että he ovat ylempi rotu ja että heillä on oikeus hallita alemmalla askelmalla olevia ihmisiä. Ihmisellä on tapana nähdä itsensä sankarina omissa silmissään. Ei tarvitse ymmärtää salaisia Illuminaatin sukupuita nähdäkseen tämän ylemmyyden tunteen joka aristokraattisilla perheillä on jotka hallitsevat maailmaa. Aristokraattisten ja rikkaiden perheiden ylpeys on hyvin tunnettua.

En pelkää sitä että Illuminati ottaa valtaansa Yhdysvallat ja kumoaa Perustuslain, sillä he ovat tehneet näin jo kauan sitten, eikä Perustuslaki ole ollut teknisesti voimassa seurauksena presidenttien antamista poikkeus-säädöksistä joita on annettu Toisesta maailmansodasta lähtien (ja ennen sitä). Älä ajattele hetkeäkään että voisit äänestämällä saada illuminaatit pois virastaan. He hallitsevat suuria ja pieniä puolueita. He hallitsevat hallituksen prosesseja, he hallitsevat informaatio-virtaa, he hallitsevat prosesseja rahan luomiseksi, ja lopuksi he hallitsevat Kristikuntaa (Jumala kuitenkin hallitsee uskovien sydämiä, ja Hänen seuraajiensa täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelon henki ei ole peräisin Jumalasta).

Olen päättänyt esittää neljä kaaviota jotka olen piirtänyt. Syy näiden kaavioiden piirtämiselle on se että voisin vastata välittömästi tähän kysymykseen: "Kuinka tärkeitä nämä verilinjat ovat?" Sinä tulet pian huomaamaan että Yhdysvallat, joka tyypillisesti nähdään maana jossa kenestä tahansa voi tulla presidentti, on maa jossa johtajiksi on valittu sellaiset henkilöt jotka kuuluvat illuministiseen verilinjaan, ja että Illuminaatin verilinjat hallitsevat näitä johtajia. Saattaa olla epäkypsää olettaa että lukijat ymmärtäisivät näiden kaavioiden täyttä arvoa ennenkuin he ovat lukeneet tätä kirjaa pidemmälle, ja jokainen lukija on tervetullut palaamaan näiden kaavioiden ääreen myöhemmin. [Suomentajan kommentti: Minulla ei ole mahdollisuutta skannata kirjan kuvia. Saatan jollakin tavalla yrittää liittää nämä kaaviot kirjan loppuun sitten kun olen suomantanut sen loppuun, aikaisintaan vuoden päästä.]

Sen ymmärtäminen kuinka satanismi todella toimii antaa vastauksen miksi verilinjoilla on heille niin suuri merkitys. Okkultistinen voima siirtyy sukupolvelta toiselle. Johtavat satanistit uskovat että jollei sinulla okkultistista valtaa suvussasi, et ole kelvollinen satanismin korkeimpiin asemiin. Sukupuut ovat tämän vuoksi hyvin tärkeitä satanisteille. Sisäpiirin tiedon perusteella, minä tiedän että Mormoni-kirkko on auttanut saatanallisia perheitä selvittämään sukupuunsa.

Salli minun tässä esipuheessa asettaa ylimpänä olevat Illuminaatin verilinjat oikeaan suhteeseen (kokonaiskuvaan nähden) jossa he ohjaavat maailman asioita kätkemällä jotkin perheet jotka ovat heidän liittolaisiaan. Kuten sanonta kuuluu: "Jos sinä et voi voittaa heitä, liity heihin." Vuosituhansien aikana nämä pienet eliitti-perheiden klikit ovat joko liittäneet itsensä mysteeri-uskontojen salaiseen eliittiin tai heidät on pyyhkäisty syrjään.

Illuminaatin Maailmanjärjestys luo konflikteja jotka luovat painetta niitä kohtaan jotka eivät kuulu heidän verilinjoihinsa. 1960- ja 1970-luvulla Nepalin kuningas hallitsi tätä köyhää Hindu-valtakuntaa. Tämä Nepalin kuningas oli tukalassa asemassa. Kiinalaiset olisivat voineet hyökätä pohjoisesta (kuten myös rohkaista maolaisia kapinallisia), ja Intian Kongressipuolue yritti hyökätä etelästä. Tämän lisäksi britit ylläpitivät hienovaraista valtaansa "isoveljinä". Johtavat nepalilaiset saivat brittiläistä koulutusta sekä kenties brittiläistä mielenhallintaa. Nepalilaiset gurkat taistelivat Britannian armeijassa, sekä vartioivat Britannian imperiumin jäänteitä kuten Hongkongia. Britannian MI-6 ja Amerikan CIA säilyttivät läsnäolonsa Nepalin kuningaskunnassa. Pointti on siinä että tämä kuningas on saattanut olla kuningas, mutta hänen täytyi noudattaa Maailmanjärjestyksen antamia ohjeita. Epäonnistuminen johtaisi negatiivisiin seurauksiin ja tämä kuningas menettäisi valtansa.

Tämä kirja keskittyy enemmänkin Illuminaatin Amerikkalaiseen puoleen, mutta nämä voimakkaat oligarkkiset perheet ovat laajalle levinneitä. Ihmiset joille slaavilaiset maat ovat tuttuja tunnistavat venäläiset Straganovin perheen, unkarilaisen Esterhazyn perheen sekä Radziwillin perheen. Borin Jeltsinin vaimo on Josif Stalinin tytär Stalinin avioliitosta Roza Kaganovichin kanssa. Rozan isä oli illuminaatti, ja hänen tyttärensä on Naina Josephova. Boris Jeltsin, Naina ja Roza ovat salaisesti juutalaisia. Kreml-asiantuntijat uskovat yleisesti että Stalinilla oli kolma Kaganovich-naista, seksuaalisesti hänen käytettävissään. Heillä oli lempinimenään "unwed wives" (=naimattomat vaimot). Lenin avioitui Krupsakajan (juutalainen) kanssa. Myös Molotov avioitui juutalaisen kanssa. Ja Stalin avioitui juutalaisen Kaganovichin kanssa. Kaganovichilla oli voimakas veli nimeltään Lazar Moissejevich Kaganovich politbyroossa sekä valtion puolustuskomiteassa. Lazarin poika Mihail Kaganovich avioitui Stalinin tyttären Svetlanan kanssa. Boris Jeltsinin alkuperäinen nimi oli Baruch Ellia. Hän vuorostaan oli David Rockefellerin hyvä ystävä. Tsingis Khanin jälkeläiset ovat yhä elossa Euroopassa ja Amerikassa, jossa useimmat heistä ovat sekoittuneet Illuminaatin okkultistisiin verilinjoihin & hierarkiaan. Tsingis Khania palvotaan edelleen Mongoliassa, missä hänen seuraajansa etsivät hänen ylösnoussutta henkeään. Myös Tsingis Khan avioitui juutalaisen naisen kanssa.

Mafia ja muut organisoidun rikollisuuden perheet useissa maissa ovat toinen esimerkki voimakkaista perheistä joilla on tai sitten ei ole illuministista verta, ja jotka tavallisesti eivät ole kiinnostuneet Luciferin palvonnasta, mutta jotka kuitenkin tekevät liiketoimia Illuminaatin kanssa. Nämä mafian rikollis-perheet ja heidän syndikaattinsa ovat muodostuneet Illuminaatti-perheiden esikuvien mukaan. Lukijoilla jotka ovat seuranneet mafia-perheiden sekä heidän kilpailijoidensa kytköksiä erilaisten verilinjojen välillä, on hyvä yleiskuva Illuminaatin verilinjojen välillä käytävästä kilpailusta ja yhteistyöstä. Voimakaat ja armottomat selviytyvät. Vaikka mafia laatii 20- ja 30-vuotissuunnitelmia, tämä ei tarkoita että kaikki menee heidän suunnitelmiensa mukaan. Samoin, se oli aito yllätys kun Titanic upposi Astor mukanaan.

Mafia osallistuu traumaan perustuvaan täydelliseen mielenhallintaan, jota Illuminati ja heidän "verkostonsa" suorittaa lapsille. Vaikka tämän kirjan tarkoitus ei ole perehdyttää mielenhallintaan (tämä kirjailija on kirjoittanut kolme kirjaa tästä aiheesta), on relevanttia sanoa että mafian mielenhallinnan alaiset ihmiset ohjelmointinsa aikana saavat perus-ohjelmoinnin mikä takaa sen että Illuminati säilyttää lopullisen hallinnan näistä ihmisistä mikä ohittaa mafian kontrollin.

Lukija saattaa yllättyä lukiessaan että Illuminati on solminut avioliittoja Amerikan intiaanien kanssa. Miksi? He ovat tehneet näin saadakseen itselleen heidän hengellisen voimansa, sekä heidän sukupolvien mukana kulkevat henget. Lukuisia Amerikan intiaanien reservaatteja käytetään illuminaattien rituaaleihin, ja intiaanien pyhiä paikkoja käytetään Illuminaattien tärkiden esineiden kätkemiseksi, kuten kullan.

Toinen yllätys on tämä Illuminaatin voimakas yhteys Lähi-itään. Tähän sisältyy voimakas sufilaisen lahkon sekä arabien yhteys Illuminatiin. Miehet kuten Sirdar Ikbal Ali Shah ovat hyvin tunnettuja arabialaisessa magiassa sekä syvälle menevän okkultismin harjoittamisessa. Sirdar Ikbal Ali Shah on kirjoittanut ainakin 70 kirjaa magiasta ja okkultismista. Illuminatin juuret ulottuvat Mesopotamiaan ja arjalaisiin, kuten arjalaisiin jotka valloittivat Indus-virran laakson, jotka valloittivat Mesopotamian sekä myös loivat mitannilaiset, hittiläiset, hurrilaiset, assyrialaiset sekä persialaiset. Nämä arjalaiset saavuttivat sotilaallisen ylivoiman jalostamalla sotaan käytettävien hevosten rodun sekä hevosvetoiset sotavaunut joissa oli puolalliset pyörät. Hevosten ja sotavaunujen antama lisä antoi arjalaisille huomattavan etumatkan muihin kansoihin verrattuna. Koska yleisö tietää vain vähän arjalaisista kansana eikä tunnista heitä heidän erilaisten kansallisten nimiensä pohjalta; persialaiset, mitannilaiset, Intian kolme ylintä kastia, ja niin edelleen, heidän valtaansa muinaisessa maailmassa on vaikeampi tunnistaa. Afganistanin ja Persian vuoret olivat pyhiä tässä muinaisessa maailmassa, osittain siksi koska ne olivat tämän okkultistisen voiman koti ja alkuperä joka on hallinnut maailmaa. Nämä vuoret nähtiin Jumaltuulen (Enlil) syntypaikkana, ja vuoret (kuten myös ihmisten rakentamat korkeat paikat) pyhinä temppelien paikkoina. Tämä tuuli ja henkäys nähtiin elämän pyhänä substanssina joka henkevöitti elämän. Mesopotamiassa ylimmät/ensimäiset jumalat olivat taivaallisia, ja seuraavaksi tulivat tuulet kotka syntyivät Persian vuorilla, ja kolmansina jumalina olivat itäiset kykkulat jotka jumalallistettiin. Jos voitaisiin määrittää tietty äiti-kaupunki tai keskus koko tälle okkultistiselle valtarakenteelle, se olisi Balkh, Afganistanissa sekä Roshaniya sekä sufilaiset jotka olivat peräisin tältä alueelta (joissain kartoissa Balkhia kutsutaan Bactraksi tai Zariaspaksi).

Arjalaiset antoivat ihmiskunnalle kaikkein vanhimmat pyhät kirjoitukset, tämän vedalaisen kirjallisuuden, Upanishadit joita hindut tänään käyttävät. Nämä muinaiset palvoivat jumalaa nimeltään Endiku (eräs sumerilainen jumala jota myös esi-arjalaiset harrapanit Indus-virran laaksosta myös palvoivat), joka oli ihmis-jumala jolla oli sarvet, häntä, härän takaruumis, ja jota läntisessä maailmassa on pidetty Saatanan kuvana.

Minä esittelin joitakin Illuminaatin Lähi-idän yhteyksiä kirjassani Be Wise As Serpents. Hyvä esimerkki tästä on se kun Illuminati hallitsee Jehovan todistajien Vartiotorni-seuraa. Äskettäin, eräs vanha sokea mies nimeltään Fred Frantz oli Vartiotorni-seuran nimellinen johtaja kun taas hänen "henkivartijansa" Natheer Salih, eräs Irakin juutalainen, todellisuudessa ohjasi "näytelmää". Natheer Salih, todellisena okkultistisena voimana kulissien takana, piti yllään suuria okkultistisia sormuksia ja hänellä oli kallis maku.

Babylon oli modernin judaismin keskus Babylonialaisen Talmudin ja Babylonialaisen kabbalismin kera. Kabbalismi muodostaa myös noituuden ja vapaamuurariuden sydämen.

Muinaisesta Lähi-idästä, jotkin näistä perheistä päätyivät Venetsiaan. Venetsiasta nämä perheet sitten muuttivat Sveitsiin, Venäjälle, Lontooseen ja Amsterdamiin. Joillakin Bysantin Phnariot-perheillä on ollut kestävät, voimakkaat sukupuut. Nämä Venetsian ja Genovan pankkiiri/kauppias-perheet ovat tuottaneet joitakin kestäviä voimakkaita sukupuita. Perheillä jotka tulevat näistä ryhmistä on ollut taipumus gnostilaisuuteen (tunnetaanmyös luciferilaisuutena) sekä kultteihin jotka ovat epänormaaleja "kristillisiä uskontokuntia". Tähän linjaan liittyen voidaan mainita Venetsian Darius Socinus. Nämä Warburgit, jotka tekevät läheistä yhteistyötä Rothschildien kanssa ovat Abrahan del Bancon jälkeläisiä; hän oli pankkiiri varhaisessa Venetsiassa. Nämä Warburgit vuorostaan ovat sukua Rosenbergeille jotka ovat Kiovasta, Venäjältä. Jotkin näistä vanhoista aristokraattisista venäläisistä okkultistisista verilinjoista olivat ensimmäisiä suuria Hitlerin Kansallissosialistisen Työväinpuolueen rahoittajia.

Useimmat näistä voimakkaista Illuminaatin verilinjoista ovat jakautuneet moniin erilaisiin sukunimiin. Joillakin on kuitenkin riittävästi sukunimien jatkuvuutta niin että heidän sukuaan voidaan jäljittää läpi vuosisatojen. Esimerkiksi, tämä Cabotin perhe Bostonissa ovat Sebastian Cabotin jälkeläisiä joka syntyi Venetsiassa. Sebastian Cabot (jonka isä oli John Cabot) oli vuorostaan genovalaisen Giovanni Caboton jälkeläinen. Giovanni Caboto oli erään voimakkaan genovalaisen perheen jäsen. Nykyaikana, tämä Cabotin perhe on ollut aktiivinen NWO:n tiedustelupalveluissa ja politiikassa. Esimerkiksi, Thomas D. Cabot perusti Radio Swanin Swan-saarella CIA:lle. Paul Cabot oli J.P. Morgan & Companyn johtaja sen lisäksi että hän on ollut muidenkin korporaatioiden johtaja jotka ovat sidoksissa Illuminaattiin.

 

AUTTAMASSA LUKIJAA YMMÄRTÄMÄÄN ILLUMINATIA

Tulee olemaan lukijoita joiden ymmärryksen taso vaihtelee. Jotkin pitävät itseään Illuminatin asiantuntijoina kun taas toisille tämä aihe on täysin uusi. Siihen aikaan (vuonna 2002) kun tätä kirjaa uudistetaan ja painetaan uudelleen, minun materiaalini on kymmenen vuotta vanhaa ja osan materiaalista toiset kirjailijat ovat liittäneet kirjoituksiinsa. Seuraavassa on esipuhe aiheeseen nimeltä "the Illuminati". Se luonnollisesti sisältää jonkin verran perus-materiaalia, mutta sisältää myös jonkin verran uudempaa materiaalia jotta myös "vanhat" lukijat löytäisivät jotakin uutta.

Ihmisen teologia on hänen moraalisuutensa muovaama. Sitä muovaa myös se mitä henkilö kokee, ja mikä näyttää selittävän hänen maailmansa. Väkivaltaisessa, julmassa maailmassa ihminen tarvitsee teologian joka sallii hänen käsittelevän tätä väkivaltaa ymmärrettävällä tavalla. Sinä löydät että kiinteät maanviljelykseen perustuvat yhteisöt jotka loivat urbaanit keskuksensa muinaisten maailmoiden jokilaaksoihin (kuten Mesopotamiaan, Indus-virran laaksoon ja Niilin laaksoon) rakensivat teologiat jotka perustuivat lakeihin ja periaatteisiin.

Koska nämä muinaiset sivilisaatiot oppivat käymään kauppaa ja kommunikoimaan ulkomaalaisten kanssa, ja koska heidän kykynsä käydä kauppaa merkitsi rehellisyyden kehittymistä sekä kykyä ymmärtää, näiltä alueilta tulivat oikeudenmukaisuuteen perustuvat teokraattiset lait ja periaatteet opastamaan uskovia. Mutta nämä muinaiset Harappan ja Indus-virran laakson kulttuurit sekä nämä muinaiset Mesopotamian kulttuurit joutuivat pian arjalaisten valloittamiksi jotka toivat mukanaan teologian joka suosi metsästäjiä jotka valloittivat uhrinsa väkivaltaa käyttäen. Nämä arjalaiset jotka me tunnemme lukuisten kansakuntien muodossa jotka he perustivat (mitannilaiset, assyyrialaiset, brahmanilaiset, hittiläiset, jne.) olivat puolallisten sotavaunujen keksijöitä ja käyttivät tehokkaasti ratsuväkeä sodassa. Nämä arjalaiset opettivat luokka- ja kasti-jakoa. He opettivat voiman teologiaa. He opettivat teologiaa joka oikeutti muiden ihmisten orjuuttamisen sekä ihmisuhrit.

Tämän kirjan tarkoitus ei ole käsitellä sitä kuinka uskonnot kehittyivät, eikä sitä kuinka Illuminati kehitti uskontonsa, (toiset kirjoitukset käsittelevät sitä), joten me lyhyesti käsittelemme tätä aihetta, kuitenkin riittävän pitkästi selittääksemme että Illuminaatin uskomukset kehittyivät useita vuosisatoja sitten vallanhimoisten ihmisten toimesta jotka uskoivat että joidenkin kohtalona oli hallita vähäisempiä ihmisiä. Tämä Illuminati koostuu eliitti-verilinjoista jotka ovat omistautuneet mustalle magialle saadakseen valtaa. On sitten kyseessä nainen tai mies, tämä henkilö, käydessään läpi uskonnollista harjoitustaan, oppii kaikenlaisia teologioita ja myyttejä. Yksi yleinen punainen lanka tässä opetuksessa on vallanhimo. Heillä on hyvin egosentrinen ylpeä teologia joka epäinhimillistää uskovan. [Myös kalvinismi tekee uskovasta epäinhimillisen. Suom. huom.] Illuminaatin salaseurat harjoittavat okkulttista teokratiaa josta Jeesuksen Kristuksen ja Gautama Buddhan opetukset ja esimerkit ovat täysin poissa. [Buddhalaisuus varsinaisesti ei opeta hyviä tekoja. Siinä mielessä kirjailijan esimerkki on outo. Suom. huom.] Ja kuitenkin monet buddhalaiset ja kristilliset lahkot ovat sidoksissa Illuminatiin. Taitava havainnoija huomaa kuinka nämä lahkot ovat nostaneet lukuisia ritualistisia vallan teologioita jotka oikeuttavat johdon kieroutuneen vallan sekä johdon salailun.

Vuosituhansien aikana, näiden salaisten vallanhimoisten uskonnollisten lahkojen johto on pitänyt kiinni salaisesta monoteismista, vaikka he ovat sallineet polyteismin uskoville. He palvoivat vallan ja pahuuden jumalaa. Tietysti he salasivat esoteeriset uskomuksensa tavallisilta ihmisiltä. He uskoivat pahaan, kuten Kaliin ja Saatanaan. Mutta tämä paha voima jota he palvoivat ei ollut yksinkertaisesti puhdasta pahuutta, vaan se oli tätä pahaa viisautta jolla oli kyky naamioida itsensä valon enkeliksi. Toisin sanoen, heidän roolimallinsa ei ollut puhdas ruma pahuus, vaan olento joka kykenee suoriuttamaan tämän lopullisen machiavelliläisen petoksen, kykyyn tehdä pahoja asioita sekä olla olevinaan samanaikaisesti kaunis enkeli. Tätä kykyä suorittaa salaisia agendoja on suuresti auttanut heidän useita vuosisatoja sitten tekemä löytönsä joka koski monipersoolannisuus-oireyhtymän (DID) hyödyntämistä. Tämän monipersoonallisuus-oireyhtymän luomisesta ja ohjelmoinnista on kirjoitettu tämän kirjailijan muissa kirjoissa.

Illuminati opettaa salaa jäsenilleen gnostilaisuutta, jonka mukaan sinun hyvien ja pahojen tekojesi täytyy olla tasapainossa. Se on yin/yang -konsepti minkä on syynä että he käyttävät osin tätä symbolia. Kun nämä ihmiset ovat pahoja, he ovat sellaisia mille voidaan parhaiten antaa termi "satanisti", ja kun nämä ihmiset käyttävät vaurauttaan ja voimaansa hyvään, heistä tulee sankareita tavallisten ihmisten silmissä.

Nämä salaiset saatananpalvojat koettavat epätoivoisesti miellyttää jumalaansa. Mitä tämä jumala haluaa? He uskovat että hän haluaa tuhota ihmisen. Näyttää siltä että Saatanalla on pakkomielteenä ihmiskunnan kierouttaminen ja tuhoaminen.

Tämä Pimeyden jumala ja hänen palvelijansa ovat kehittäneet mutkikkaan hyökkäyssuunnitelman tämän sodan varalta. Monet ihmiset, mukaanlukien kristityt, eivät ymmärrä että Saatanalla on suunnitelmia. Eikä hänellä ole pelkästään suunnitelmia, ne ovat yksityiskohtaisia, ne ovat nerokkaita, ja ne ovat pitkän tähtäimen suunnitelmia.

"Me tiedämme että olemme Jumalasta, ja koko maailma on pahan vallassa." [1. Johannes 5:19] Saatanalla on maailma otteessaan ja hän käyttää valtaansa kaikkialla valtakunnassaan. Me saamme kokea korruption, tuhon, tämän demonisen vaikutuksen joka on tunkeutunut kaikialle maailmaan. Mutta valitettavan usein, sekä kristityt että ei-kristityt ovat tietämättömiä siitä kuinka Saatana hallitsee maailmaansa. Jotkin kristityt uskovat että Saatana hallitsee ihmisiä ainoastaan vaikuttamalla heidän ajatuksiinsa; ja he ovat täysin tietämättömiä siitä että Saatana aktiivisesti toimii fyysisellä tasolla sekä on organisoinut valtakuntansa äärimmäisen hyvin.

Koska meiltä puuttuu ymmärtämystä sen suhteen kuinka Saatana on organisoinut valtakuntansa ja kuinka hän siirtää määräyksiään eteenpäin, kristityt ovat olleet hyvin alttiita kaikenlaisille petoksille ja väärinkäsityksille. Kristus ja Hänen opetuslapsensa varoittivat että Saatanan valtakunta ei ollut jakautunut, eikä se ole sitä nykyäänkään. Tämä käsitys ei ole todella uppoutunut suurimpaan osaan kristikuntaa. Ei ole ollut myöskään lohduttavaa nähdä hyvien Jumalan pastorien tulevan tuhotuiksi koska he ovat ylenkatsoneet tämän kirjailijan varoitukset, yhtään enempää kuin äiti haluaisi nähdä kun hänen lapselle antamansa ylenkatsotuksi tulleet varoitukset käyvät toteen hänen lapsensa kohdalla.

Saatana systemaattisesti tuhoaa Maapalloa pahan imperiuminsa kautta. On erittäin tärkeää Jumalan ihmisille ymmärtää kuinka tämä imperiumi toimii ja mitä se aikoo tehdä heille. "Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte: ei niinkuin tyhmät, vaan niinkuin viisaat, ja ottakaa vaari oikeasta hetkestä, sillä aika on paha." [Ef. 5:15-16]

Pahantahtoiset ihmisten voimakkaat ryhmät organisoivat itsensä ikuistaakseen voimakkaat verilinjansa. Tämä organisaatio tunnettiin nimellä "Brotherhood", tai "Brotherhood of the Snake". Tämän veljeskunnan päämäärä oli yhdistää maailma kaikin mahdollisin keinoin sekä tuoda se saatanallisen hallinnon alle. Tämä veljeskunta, sekä sen organisaatioiden verkosto alkoi työskennellä läpi historian luodakseen saatanallisen diktatuurin.

Tämä veljeskunta oli hallitseva ihmisten liiketoimissa monissa muinaisissa sivilisaatioissa kuten Babyloniassa, Persiassa ja Kreikassa. Näistä yhteisöistä kehittyivät okkultistiset uskonnot, ja tämä veljeskunta hallitsi ja rohkaisi heitä. Aikojen kuluessa pahantahtoisen kontrolloinnin verkko on levittäytynyt koko maailman ylle.

Eräs keino jolla ihminen on saatu satimeen on hänen älykkyytensä. Ensiksi, ihmisen luonnollinen omatunto tuhotaan ajatuksen intellektuaalisilla järjestelmillä, ja sitten hänen oma mielikuvituksensa nostetaan, ja Illuminati kertoo hänelle että hän voi saavuttaa valaistumisen ja jumalallisuuden. On suurta ironiaa että ihmisen tiedon, valaistuksen ja jumalallisuuden etsintää/kaipausta on käytetty keinona hänen orjuuttamisekseen.

Tämä veljeskunta oli esoteerinen (salainen) järjestys ja uskonto, jonka opetukset järjestettiin prosessiksi jossa noustiin askel kerrallaan ylöspäin. Sen jälkeen kun oppilas valmistui yhdeltä tiedon tasolta hän vannoi uskollisuudenvalan päästäkseen seuraavalle tasolle. Veljeskunnan korkeimmat tasot olivat saatanallisia. Egyptin mysteeri-koulut ovat esimerkki Veljeskunnan järjestyksestä.

Näiden mysteeri-koulujen johto oppi kuinka hallita tavallisia ihmisiä. He käyttivät tätä babylonialaista järjestelmää jonka Nimrod loi jossa solmitaan avioliitto valtion ja uskonnon välille. Uskonnolliset johtajat tukevat poliittista järjestelmää ja päinvastoin. Tämä saa tavallisen ihmisen kontrolliin. Nämä mysteeri-koulut käyttivät "hajoita ja hallitse" -konseptia varmistaakseen että heillä on ote massoista. Monia erilaisia toisiaan vastaan kilpailevia uskontoja luotiin. Tieto on valtaa, ja Illuminaatin johtajat väittävät omaavansa salaisen tiedon. Muiden täytyy tulla heidän luokseen saadakseen tätä tietoa. Nämä uskonnolliset lahkot tehdään riippuvaiseksi ilmoitetusta tiedosta, tästä salaisesta esoteerisesta tiedosta, tästä pelastavasta gnostisesta tiedosta joka heidän uskonnollisilla johtajillaan on. Tätä tietoa sitten annetaan uusille jäsenille asteittain.

Koska tätä veljeskuntaa ympäröi niin paljon salailua, on vaikea hahmottaa sen vaikutusvaltaa; ja jos joku yritti tehdä jotakin tämän suhteen häntä kiristettiin tai hänet surmattiin. Saatana ei epäröi surmata jokaista joka asettuu hänen tielleen. Askel askeleelta, tämä Veljeskunta ankkuroitui meidän muinaisiin yhteiskuntiimme ja monet Veljeskunnan jäsenet ovat kehittäneet saatanallisia verilinjoja. Nämä jäsenet ottivat myös hallintaansa maailman rahajärjestelmän, sillä paholainen tietää että rahan himo on kaiken pahan juuri. Hän tietää että hän voi saada ansaan hyvät ja suoraselkäiset ihmiset maallisella väliaikaisella vauraudella.

Vauraus, äly, rakkaus, jumalallisuus, mielikuvitus, Jumala -- asioita joita ihmiset etsivät käytetään näiden hallitsijoiden toimesta saattamaan heidät ansaan.

Tämä Veljeskunta joka on toiminut tuhansia vuosia, löysi erään fanaattisen miehen joka oli halukas edistämään heidän pahantahtoista agendaansa. Hänen peitenimensä oli Adam Weishaupt. Häntä käytettiin järjestämään uudelleen nämä verilinjat sekä uudet värvätyt paremmaksi organisaatioksi. 1.5.1776, vuosien koulutuksen jälkeen, tämä huomattava vapaamuurari (vapaamuurarien riitit ovat salaisia Veljeskunnan järjestyksiä/kiltoja jotka palvovat Luciferia korkeimmilla tasoilla) perusti salaisen Luciferilaisen järjestyksen Ingolstadtissa, Baijerissa. Tämän Järjestyksen nimi oli Illuminati. Tämä nimi, tarkoittaen "valaistuneita", viittasi että sen jäsenet täytyi vihkiä Luciferin, Valonkantajan, salaisiin opetuksiin, ja että heidän täytyi valaistua saadakseen jumalallisuuden.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun nimeä "Illuminati" käytettiin. Raymond Lully (1235-1316), suuri espanjalainen kabbalisti joka oli osa Englannin kuningas Edward II:n hovia, tunnettiin nimellä "Tri. Illuminatus". Eräs espanjalainen kabbalistinen ryhmä englanninkieliseltä nimeltään "The Illuminati" ja espanjankieliseltä nimeltään "Alumbrados" oli aktiivinen Espanjassa vuoteen 1520 asti.

Veljeskunnan salaiset verilinjat rahoittivat Weishauptia. Hän oli ainoastaan heidän ajatustensa julkisivu. Illuminatin tarkoitus oli värvätä korkea-arvoisia vapaamuurareita Veljeskuntaan. Vapaamuurarit heijastivat jo ennestään Veljeskunnan agendaa, mutta tarvittiin erityinen Järjetys (Illuminati) vapaamuurareiden Järjestyksen sisälle jotta Saatanan valtakuntaa voitaisiin tehokkaasti laajentaa. Weishaupt sanoi tämän koskien Illuminatin päämäärää: "Järjestyksen todellinen päämäärä oli hallita maailmaa. Jotta tämä voisi toteutua, oli tarpeellista tuhota kaikki uskonnot, kukistaa kaikki hallitukset sekä kieltää yksityinen omistus."

Ainoa keino jolla Illuminati voisi menestyä oli pysyä luottamuksellisena. Tämän vuoksi uudet jäsenet joutuivat antamaan vaitiolo lupauksen vihkimys-seremoniassaan. Valassa sanottiin: "Sitoudun kaikenkattavaan vaitioloon ja horjumattomaan uskollisuuteen sekä alistumiseen Järjestyksen määräyksille..." Tämä vala jatkuu kuvailemalla hirvittäviä asioita joita tapahtuisi heille jos he ikinä jättäisivät tämän Järjestyksen tai paljastaisivat heidän suunnitelmiaan. Pitääkseen Illuminatin petoksen seinien takana Weishaupt pyysi seuraajiaan valehtelemaan heidän saatanallisten päämääriensä saavuttamisensa suhteen. Hän kirjoitti: "Henkilön täytyy puhua joskus yhdellä tapaa ja joskus toisella... niin että, koskien meidän todellista tapaa ajatella, me olisimme läpäisemättömiä." Eräs toinen petoksen keino oli käyttä symboleita ja lempinimiä. Weishauptin koodinimi oli Spartacus.

Illuminati kykeni houkuttelemaan jäseniään tarjoamalla ääretöntä valtaa ja maallista menestystä. Nämä jäsenet otettiin sisään Veljeskuntaan vihkimyksen kautta, askel askeleelta. Illuminatin sisällä oli 13 tasoa tai astetta. Nämä asteet oli järjestetty samoin kuin muissa esoteerisissa ryhmissä. Korkeimman asteen jäsentä kutsuttiin nimellä Kuningas, toiseksi korkein oli Pappi ja kolmanneksi korkein Prinssi. Myöhemmin he järjestivät hierarkiansa uudestaan ja omaksuivat kuuden tason järjestelmän jokaisen asteen sisään.

Sitten kun Weishauptin organisaatio oli perustettu, Illuminati alkoi käyttää kaikkia käytettävissä olevia keinoja edistääkseen Kristinuskon ja sivilisaation tuhoa. Sen jäsenet olivat kietoutuneet saatananpalvontaan ja toimivat aktiivisesti toteuttaakseen Mestarinsa toiveet. Tämä Järjestys vahvisti otettaan Euroopan vapaamuurari-loosheista, ja heistä tuli maailmanlaajuinen liike.

Vain kymmenen vuotta syntymänsä jälkeen Jumala auttoi paljastamaan tämän salaisen Järjestyksen. Eräs Illuminaatin kuriiri, Lanze, oli ratsastamassa hevosella Frankfurtista Pariisiin mukanaan tärkeitä asiakirjoja pomoilleen. Matkustaessaan Regensburgin kaupungin läpi Saksassa, salama iski häneen ja tappoi hänet. Baijerin hallitus, joka oli jo ennestään tutkimassa tätä Järjestystä, löysi paperit ja teki ratsian Illuminatin päämajaan takavarikoiden Järjestyksen salaiset dokumentit. Nämä Illuminatin alkuperäiset kirjoitukset lähetettiin kaikkialle Eurooppaan varoittaen heitä tästä juonesta.

Näihin aikoihin kun Baijerin Illuminati paljastettiin, illuminismi oli levinnyt yli 12 maahan, mukaanlukien Yhdysvallat. Ne johtajat jotka eivät olleet vielä langenneet Illuminaatin vaikutusvallan alle pitivät heidän suunnitelmiaan niin uskomattomina että he kieltäytyivät ottamasta niitä vakavasti.

Baijerin hallitus tuomitsi useita Illuminaatin jäseniä, mutta useimmat jäsenet pakenivat ja saivat turvapaikan useiden eurooppalaisten johtajien luota. Weishaupt oli yksi heistä jotka pääsivät pakenemaan. Hän kuoli vuonna 1811.

Ihmisten epäuskon tähden Illuminati pysyi salassa ja alkoi muovailla maailman hallituksia tulevaa globaalia haltuunottoa varten.

Vuonna 1797, eräs tunnettu tiedemies ja opettaja Skotlannissa kirjoitti erään parhaista selonteoista koskien Illuminatia, nimeltään Proofs of a Conspiracy against All Religions and Governments of Europe, carried on in the Secret Meetings of the Free Masons, Illuminati and Reading Societies. Tämä kirjailija, John Robinson, oli asiantuntija matematiikassa, hydrauliikassa, astronomiassa, optiikassa, magnetismissa, sähkössä, sekä useissa muissa aineissa. Hän oli kirjoittanut artikkeleita Encyclopedia Britannicaan purjehdyksesta, teloskoopista, optiikasta, kanavista, nesteiden sähkönjohtokyvystä, sähköstä, magnetismista, musiikista sekä muista aiheista. Samalla kun monet varoitukset ja paljastukset Illuminatista (kuten myös muista aiheista historian aikana) ylenkatsottiin, niin viestintuoja viestin sijaan joutui tulilinjalle, tällä kertaa kirjan viesti ei ollut ainoastaan älyllisesti perusteltu vaan kirjoitettu miehen toimesta jolla oli mitä parhain maine.

Melkein samoihin aikoihin kun Robinsonin kirja julkaistiin, toinen kirja joka kirjoitettiin täysin itsenäisesti julkaistiin ranskaksi. Sen nimi oli Mémoires pour à l'histoire du Jacobinisme (=Jakobismin muistot). Vuonna 1798, tämä kirjailija, Abbé Barruel julkaisi englanninkielisen käännöksen joka painettiin Hartfordissa, Connecticutissa vuonna 1799. Vaikka kun Barruel toi lisää todisteita sekä kirjoitti kiilloitetumpaan muotoon ja hänen paljastuksensa oli neljän kirjan paksuinen, hän oli alttiimpi vastahyökkäykselle kuin Robinson ja hänen vastustajansa menivät henkilökohtaisuuksiin.

John Robinson, tämä Edinburghin yliopiston professori kirjoitti tämän tutkittuaan Illuminatia joka oli pyytänyt häntä liittymään silloin kun hän oli vapaamuurari: "Yhteisö on perustettu tarkoituksenaan tuhota kaikki uskonnolliset järjestelmät, sekä kukistaa kaikki Euroopan hallitukset." Hän sai selville että nämä johtajat "sitten hallitsisivat maailmaa rajoittamattomalla vallalla..."

Abbe Barruel kirjoitti kirjaansa: "Se perustettiin jotta yleinen vallankumous jonka on tarkoitus kukistaa kaikki valtaistuimet, kaikki alttarit, hävittää kaikki omaisuus, pyyhkiä pois kaiken lain, sekä lopuksi hävittää kaiken yhteiskunnan."

Näillä kahdella toisistaan riippumattomalla tutkimuksella oli domino-vaikutus. He rohkaisivat toisia tulemaan ulos. Staack tuli ulos kaksiosaisella kirjallaan Der Triumph der Philosophie im 18. Jahrhundert vuonna 1803. Proyard tuli ulos neliosaisella tutkimuksellaan joka julkaistiin Pariisissa Vuonna 1808, ja de Malet tuli ulos pitkän nimen omaavalla kirjallaan vuonna 1819.

Toinen osa tätä domino-vaikutusta oli että papisto Yhdysvalloissa sai varoituksen Illuminaatista robinsonin kirjan ansiosta sekä joidenkin asioiden seurauksena joiden he havaitsivat tapahtuvan Yhdysvalloissa. Illuminati oli monta askelta edellä papistoa. John Adams paastopäivän (9.5.1798) koska Yhdysvallat oli "parhaillaan uhattuna". Tämä kuuluisa pastori Jebediah Morse Charlestownista, Massachusettsista, varoitti saarnassaan Illuminaatista. Hänen saarnansa julkaistiin sanomalehdissä. Pastori David Tappan, Timothy Dwight sekä Noah Webster seurasivat pian hyvin julkaistuilla saarnoilla varoittaen Illuminaatista. Seuraavana päivänä, heinäkuun neljäntenä, Sharonissa, Connecticutissa, John C. Smith antoi varoitti Illuminaatista itsenäisyyspäivän puheessaan. Vaikka Jebediah Morse ei osoittanut sormellaan vapaamuurareita kun hän saarnasi Illuminatia vastaan, vapaamuurarit kaikkialla Yhdysvalloissa raivostuivat hänen saarnastaan. Eräs toinen kuuluisa pastori, Joseph Lathrop, alkoi puhua puolustaen Pastori Morsea. Jotkin amerikkalaiset organisaatiot jotka vaikuttivat epäilyttäviltä näiden pastorien silmissä olivat Jacobin Club, Quakersit sekä American Society of United Irishmen. Pastori Abiel Abbott Haverhillistä, pastori John Taylor Deerfieldistä, pastori Jonathan French Andoverista, Nathan Strong Hartfordista, sekä Henry Cumings Billericasta olivat pastoreita jotka saarnasivat Illuminaatista vuonna 1798. Kaikkialla Yhdysvalloissa seuraavien kahden vuoden aikana, pastorit saarnasivat Illuminaatin vaaroista. [Suomentajan kommentti: Pastorit varoittelivat Illuminaatista, mutta kaksisataa vuotta kului eikä mitään tapahtunut. Nyt Fritz Springmeier (myös pastori) varoittaa Illuminaateista. Tämä huomautus vain jotta osattaisiin suhteuttaa asiat oikeaan mittakaavaan. Toisaalta, vaikka minä ehtisin kokea luonnollisen kuoleman ennenkuin nämä varoitukset käyvät toteen, näiden varoitusten ansiosta minun ei ehkä tarvitse kokea sitä piinaa joka syntyy kun illut ottavat vallan. Aika moni ihminen (luojan kiitos) on saanut kokea luonnollisen kuoleman sen jälkeen kun kirjan ensimmäinen painos (vuonna 1995) julkaistiin. Henkilö joka toivoo vainoja ja/tai Ilmestyskirjan vitsauksia on IDIOOTTI.]

Mutta vastustajat tiesivät että nämä pastorot väsyisivät ajan mittaan. Seurakunnan jäsenet eivät ottaisi esimerkkiä jatkamalla siitä mihin nämä pastorit jäivät, ja näillä pastoreilla oli ainoastaan hämärä käsitys siitä missä tämä Illuminati sijaitsi. Kuten eräs vapaamuurari ilmaisi asian: "Mitä tulee Morseen, minä luulen että hän on sekaantunut asiaan joka koskettaa häntä vain vähän, ja josta hänellä on vielä vähemmän tietoa. Olisi parempi jättää hänet huomiotta, ja hän pian väsyttää itsensä. Hän ei voi vahingoittaa tätä alusta, ja hänen pyhä kiihkonsa on merkityksetönyä." [William Bentley Correspondence, Vol. iv, p. 117]

Seuraavan vuoden kansallisena paastopäivänä, vuonna 1799, Morse julkisti kirjeen jonka Valaistuneiden vapaamuurareiden suurlooshi Ranskassa (Grand Lodge of the Illuminated Free Masons) oli lähettänyt Valaistuneiden vapaamuurareiden suurlooshille Yhdysvalloissa. Tämä Viisauden Looshi Portsmouthissa, Virginiassa oli kirjeen vastaanottaja, ja Morse paljasti että Yhdysvalloissa oli kuusitoista muuta samanlaista looshia, mukaanlukien yksi New Yorkissa. Nämä todisteet saivan aikaan hämmennystä sekä Morsen kannattajien että vastustajien joukossa. Vastustajat väittivät että Morse "leikki poliitikkoa". Vuonna 1799, Thomas Jefferson väitti että Weishaupt oli ainoastaan "asialleen omistautunut philantroopikko" (=ihmisystävä).

26.9.1799, Morsea vastaan hyökättiin American Mercury -nimisessä sanomalehdessä. Keksitty kirje jonka saksalainen professori Ebeling niinsanotusti oli lähettänyt Morselle julkaistiin tässä sanomalehdessä sekä pian muissa lehdissä; tässä kirjeessä saatettiin naurunalaiseksi Robinsonin kirja sekä väitteet Illuminatista tavalla joka saattoi Morsen huonoon valoon. Morse alkoi saada pian tappouhkauksia ja herjaavia kirjeitä. Tämän raskaan vastahyökkäyksen painon alla, Morse päätti lopettaa puheet Illuminaatista. Vuonna 1802, pastori Seth Payson yritti jatkaa taistelua siitä mihin Morse oli lopettanut. Payson kirjoitti kirjan Illuminaatista, mutta koska hänellä ei ollut tarjota uutta informaatiota, hänen kirjallaan ei ollut suurtakaan vaikutusta.

Nämä vapaamuurari-looshit jatkoivat vastahyökkäystään kirjein ja artikkelein. Massachusettsissa, pastoreiden Illuminaatin vastainen kampanja kantoi hedelmää. Vuonna 1797, ennen kampanjaa, Massachusetts Grand Lodgeen otettujen uusien jäsenten määrä oli 113, mutta vuonna 1798 se oli pudonnut 87 jäseneen ja vuonna 1799 se oli pudonnut 49 jäseneen. Mutta sen jälkeen kun kampanja oli loppunut se nousi uudestaan 118 jäseneen vuonna 1802. Vuoden 1802 jälkeen, vilpitön julkinen vastustus Illuminatia vastaan näyttää loppuneen, vaikkakin näyttää siltä että Illuminati tai vapaamuurarit itse suorittivat joitakin näennäisiä hyökkäyksiä Illuminatia vastaan, yrittäen edelleen hälventää uskoa sen olemassaoloon.

DOKUMENTAATIO

On paljon dokumentaatiota joka osoittaa että Illuminaatin salaliitto on olemassa. Monet huomattavat johtajat ovat puhuneet Illuminatia vastaan (vaikka monet heistä olivat myös Illuminaatin hallitsemia).

Winston Churchill, tämä Englannin pääministeri Toisen maailmansodan aikoihin, kirjoitti erääseen lontoolaiseen sanomalehteen vuonna 1920: "Spartacus-Weishauptin ajoista Karl Marxin aikoihin, ja niin edelleen, tämä maailmanlaajuinen salaliitto sivilisaation kukistamiseksi sekä yhteiskunnan uudelleen rakentamiseksi pysäytetyn kehityksen, kateellisen pahantahtoisuuden, sekä mahdottoman tasa-arvoisuuden pohjalta, on ollut tasaisessa kasvussa." Hän puhuu kommunismista ja illuminismista yli 140 vuotta vanhana salaliittona "sivilisaation kukistamiseksi".

Tämä "Yhdysvaltojen isä", George Washington lausui tämän kirjeessään eräälle pastorille: "Ei ollut minun aikomukseni epäillä etteivätkö Illuminatin doktriinit olisi levinneet Yhdysvaltoihin. Sitä vastoin, kukaan ei ole tyytyväisempi tästä tosiasiasta kuin minä olen."

Illuminaatin olemassaolosta ei ole epäilystä. Jopa sen omat jäsenet tunnustavat sen olemassaolon. Albert Mackey, eräs oppinut vapaamuurari (sekä todennäköisesti Illuminaatin jäsen) ylisti tätä Järjestystä kirjassaan Encyclopaedia of Freemasonry. Hän kirjoittaa: "Illuminaatin alkuperäinen tarkoitus oli epäilemättä ihmisrodun nostaminen." Tämä vapaamuurareiden ylimmän konsiilin virallinen aikakauslehti, nimeltään New Age, vuoden 1933 syyskuun nimerossa sivulla 554 väittää että 1700-luvun Illuminatin perilliset edelleen johtavat ihmiskuntaa, mutta etä nyt heidät tunnetaan numellä "Great White Brotherhood".

Vuonna 1812, Harvardin yliopiston presidentti, Joseph Willard sanoi seuraavaa tästä Järjestyksestä/killasta: "On riittävästi todisteita että tietty määrä Illuminaatin yhteisöjä on perustettu tähän maahan. He epäilemättä pyrkivät salaa kaivamaan maata kaikkien muinaisten instituutioidemme alta, jotka ovat pyhiä. Nämä yhteisöt ovat selvästi sidoksissa Järjestyksen eurooppalaisiin yhteisöihin... Me elämme vaarallista aikaa. Viholliset pyrkivät tuhoamaan meidät. Meidän tasavaltalainen hallituksemme tuhottaisiin..."

On monia muitakin tämän kaltaisia varoituksia, mutta vain muutamat ottavat niistä vaarin. Ihmisiä ei ole ainoastaan varoitettu menneisyydessä, heitä varoitetaan tänä päivänä, ja joskus nämä varoittelijat saavat maksaa siitä hengellään.

Eräs henkilö joka menetti henkensä varoittaessaan yleisöä oli David Hill. David Lee Hill, Jr. oli korkea-arvoinen vapaamuurari. Hän joutui kahnauksiin monien eliitin jäsenten kanssa. Media tunsi hänet mafia-pomo Joseph Bonannon läheisenä ystävänä. Lukuisten ihmeellisten yhteensattumien kautta David Hill tuli tuntemaan Jeesuksen Kristuksen vapahtajanaan. Siitä hetkestä lähtien hän omistautui informoimaan ihmisiä tästä Uudesta maailmanjärjestyksestä jonka hän oli nähnyt aitiopaikalta. Hän alkoi kirjoittaa kirjaa tästä aiheesta kotonaan San Antoniossa, Teksasissa. Muutaman vuoden päästä hän oli saanut valmiiksi tämän uuvuttavan raportin Illuminaatista. Koska hän oli saanut useita tappouhkauksia hän antoi kopion käsikirjoituksestaan läheiselle ystävälleen joka sitten ojensi sen tälle kirjailijalle. Kaksi viikkoa myöhemmin hän oli kuollut. Niinsanotusti, hän teki itsemurhan. Ne jotka tuntevat Uuden maailmanjärjestyksen tietävät paremmin.

Julkaisemattomassa käsikirjoituksessaan koskien Illuminatia David sanoo: "Tänä päivänä organisaatiot jotka ovat Illuminaatin jälkeläisiä eivät kutsu itseään nimellä 'Illuminati'. He eivät myöskään kutsu organisaatioitaan nimillä kuten 'Miljardöörien yhteisö maailman hallitsemiseksi kommunismia käyttäen', tai '1900-luvun Illuminaatin instituutti', tai 'Salaisten suunnittelijoiden yhteisö'. Kuitenkaan, kaikki nimet joita nämä uus-illuministiset organisaatiot käyttävät eivät ole petollisia. Ryhmillä kuten World Federalists ja United Nations Association on nimet jotka heijastavat hyvin heidän päämääräänsä joka on maailman hallitseminen."

Hän jatkaa: "Kyllä, se on fakta: Mellonit, Carnegiet, Rothschildit, Rockefellerit, Duket, Astorit, Dorrancet, Reynoldsit, Stillmannit, Bakersit, Paynet, Cullmannit, Watsonit, Tukesit, Kleinwartsit, DuPontsit, Warburgit, Phippsesit, Gracet, Guggenheimit, Milnerit, Drexelit, Winthropit, Vanderbiltit, Whitneyt, Harknesit ja muut super-rikkaat illuministiset perheet tulevat erittäin hyvin toimeen kommunistien kanssa, jotka niinsanotusti haluavat ottaa pois rikkaudet näiltä miehiltä ja antaa ne kansalle. Kuitenkin, tämä on ainoastaan kaksoispuhetta joka on suunniteltu tukemaan petosta että kommunistit ovat kaikkien kapitalistien vihollisia. Mutta kommunistit, kuten nämä super-rikkaat perheet, eivät ole MONOPOLI-KAPITALISMIN vihollisia; he ovat VAPAAN YRITTELIÄISYYDEN vihollisia."

Minä uskon että tämä kirja jonka julkaisin vuonna 1991, Be Wise As Serpents, oli ensimmäinen jossa mainittiin näiden kolmentoista huippu-perheen nimet. Kolmetoista perhettä tai verilinjaa ovat huipulla, ja viisi näistä perheistä muodostaa näiden kolmentoista sisäpiirin. Ja parhaan tietämykseni mukaan, tämä kirja on ensimmäinen jossa paneudutaan syvemmin näihin jokaiseen perheeseen. Minun täytyy olla varovainen mainitessani tämän, sillä useimmilla tutkijoilla jotka tutkivat tätä aluetta on taipumus saada kaikki näyttämään siltä että "minä" olin se joka ensimmäisenä teki "sen ja sen" löydön, ja että "minä" olen ainoa auktoriteetti tämän aiheen osalta. Ei yllättäisi minua mikäli joku toinen jossakin historian vaiheessa olisi yrittänyt raportoida näistä perheistä. Jos näin, heidän työnsä ovat jääneet pimentoon. Kenties tällaisen henkilön työ tukahdutettiin samoin kuin David Hillin käsikirjoitus, surmaamalla tekijä.

Ennen tämän kirjailijan vuoden 1991 kirjaa, Be Wise As Serpents, se tosiasia että kolmetoista huipulla olevaa Illuminaatin verilinjaa oli olemassa, oli vain harvojen tiedossa. Barry Smith Australiasta kirjoitti kirjansa Final Notice sivulla 9: "On olemassa kolmetoista perhettä tai ryhmää jotka ohjaavat maailmanhallituksen suunnitelmaa. Nämä perheet kuvataan kolmenatoista kerroksena tässä omituisessa sinetissä joka löytyy USA:n yhden dollarin setelin kääntöpuolelta." Näiden kolmentoista perheenolemassaolo tuli esiin Barry Smithin kirjassa Final Notice 1980-luvulla, mutta Smith ei kyennyt tunnistamaan heitä. Toisessa tapauksessa, eräs ex-Illuminati jäsen kirjoitti yksityisesti levitetyssä kirjoituksessaan että satanismi oli "muutaman perheen" ohjauksessa. Tämä antoi lisää vahvistusta että Illuminati on heimoon perustuva ja oligarkkinen luonteeltaan.

On mielenkiintoista että monet kirjat, joissa näiden kirjoittajat pyrkivät kertomaan huipulla olevista voimakkaista perheistä Yhdysvalloissa, päätyivät siihen että poimivat jonkin näistä kolmestatoista verilinjasta josta kirjoittaa, ilman että ymmärsivät että nämä perheet ovat mukana salaisessa okkultistisessa teokratiassa. Esimerkiksi, eräs kirja vuodelta 1924 valitsi Astorit, DuPontit, Rockefellerit, Rothschildit sekä muutamat muut huipulla olevat perheet joista kirjoittaa.

Jo vuonna 1913, jotkin ihmiset olivat poimineet sen minkä elitisti Walter Rathenau oli paljastanut laajalevikkisessä Wierner Freie Presse -nimisessä julkaisussaan 24.12.1912: "Kolmesataa miestä, joista jokainen tuntee kaikki toiset, hallitsevat Euroopan kohtaloita, ja he valitsevat seuraajansa keskuudestaan." Useita vuosia myöhemmin, toinen mies, John Coleman, paljasti myös tämän Illuminaatin kolmensadan komitean vuonna 1981. Marraskuussa 1978, Stan Deyon kirja The Cosmic Conspiracy, joka antaa seikkaperäisen selvityksen Illuminaatin Rooman Klubista, julkaistiin. Stan, ex-FBI mies, joka joutui kiistoihin järjestelmän ihmisten kanssa, teorisoi että Iluminaatilla on kuusi piiriä joissa jokaisessa on sata henkeä.

Nämä Fortunen 500 yhtiötä ovat toinen suuri Illuminaatin rakenne joka on samantapainen kuin tämä Committee of 300.

Nämä 13 perhettä, mukaanlukien perheet jotka ovat liitossa heidän kanssaan, kilpailevat toisiaan vastaan. Eräs esimerkki tästä kilpailusta on tämä niin kutsuttu Ruusujen sota, jossa Yorkin Huone (symbolinaan valkoinen ruusu) taisteli Lancasterin Huonetta vastaan (symbolinaan punainen ruusu). Sata kuninkaallista prinssiä molemmin puolin kuoli tässä sodassa. Nämä huipulla olevat perheet ovat yhdistyneet tavallisia ihmisiä vastaan, jotka he nylkevät/keritsevät säännöllisesti ja joita he omissa dokumenteissaan kutsuvat "karjaksi". Joten tämä saatanallinen eliitti toimii yhdessä ihmiskuntaa vastaan, mutta kilpailee keskenään valtakamppailussaan nähdäkseen kuka on paras johtamaan. Tämä tarkoittaa että näiden perheiden luettelo ei ole muuttumaton. Tämän kirjan lista saattaa olla joiltakin osin vanhentunut.

Ne jotka tutkivat tätä aluetta tulevat huomaamaan että huolimatta siitä että elämme "tiedon aikakautta", suuri määrä informaatiota on tukahdutettu. Nämä maailman kaikkein tärkeimmät ihmiset eivät ole helppoja tutkittavia. Nämä Illuminaatti-pomot säännöllisesti rahoittavat elämänkertoja joita heistä kirjoitetaan. Todelliset faktat koskien näitä henkilöitä ovat aivan muuta kuin julkinen mielikuva joka heistä on annettu.

NYKYPÄIVÄ

Joten kuinka Illuminaatin killat toimivat tänään, ja kuka kontrolloi heitä?

Illuminaatin komentoketjussa olemassa tiettyjä tasoja sekä ala-tasoja. Useimmat ovat toisiinsa kytköksissä olevia organisaatioita joiden yleisenä päämääränä on Illuminaatin ajatusten edistäminen sekä sivilisaation tuho.

Tämän pahaenteisen valtakunnan hallitsija on Saatana. Illuminati on hänen ajatus-luomuksensa ja tämä Korruption Herra johtaa valtakuntaansa rautanyrkillä. 28 vuoden välein Illuminaatin hierarkia pitää vuoden kestävän tapahtuman nimeltään Feast of the Beast. Tässä juhlassa, avain-paikkakunnilla ympäri maailman, Saatana itse antaa yksityiskohtaisia ohjeita siitä kuinka luoda Uusi maailmanjärjestys. Nämä ohjeet sitten lähetetään valtakunnan komentoketjua pitkin salaliiton ruohonjuuritason sotilaille. Tämä suunnitelma sitten laitetaan käytäntöön Järjestyksen monien organisaatioiden kautta.

David Hill sanoo: "Tämä ohjaava voima Illuminaatin takana on aina koostunut tietyistä demonisista hengistä jotka antavat ohjeita yhteisön johtajille." Saatanan alapuolella komentoketjussa ovat demoniset hallitsijat ja prinssit jotka väsymättä ponnistelevat tuhotakseen kaiken vanhurskaan ja puhtaan. Nämä olennot ilmestyvät nyt valaistuneiden alienien sekä voimakkaiden reptilialaisten alienien muodossa.

Illuminaatin ihmisistä koostuvaa komentoketjua on vaikea ymmärtää sillä se on kätketty tavallisilta ihmisiltä. Nämä tasot voidaan määritellä toisiinsa kytköksissä olevina organisaatioina ja yhteisöinä jotka vaihtelevat operaatioidensa ja statuksensa puolesta. On tärkeää tuntea millainen rooli johdolla on Illuminaatin töissä, jos me haluamme ymmärtää tämän komentoketjun. Henkilö voi olla mukana korkean tason organisaatiossa sekä samaan aikaan toimia alemmissa ryhmissä. Esimerkiksi, lukion oppilaskunnan presidentillä saattaa olla korkeita asemia koulussa, mutta samaan aikaan hän voi olla jäsenenä vähemmän vaikutusvaltaisessa ryhmässä. Illuminaatit toimivat samaan tapaan. Tämä luo tehokkaita keinoja kommunikoida kaikkien tasojen välillä.

Monet Illuminatia koskevat asiat ovat tämän kirjan liikkumatilan ilkopuolella, osin siksi että heidän okkultistiset uskonnolliset näkemyksensä, teknologiansa, voimansa ja historiansa ovat useimpien ihmisten viitekehyksien ulkopuolella. Paljastaessamme heidän salaista rooliaan historiassa, meidät on pakotettu arvioimaan uudelleen tavallisten ihmisten rooleja. Toisaalta, historioitsijat kuten Howard Zinn, joka on kirjoittanut kirjan A People's History of the United States, on auttanut saamaan selvyyden kokonaiskuvasta antamalla vähän tunnettuja kertomuksia tavallisista ihmisistä, Amerikan alkuasukkaista, työläisistä, mustista sekä siitä millaisen lahjoituksen nämä ovat antaneet historialle. Jotkin ihmiset näkevät Zinnin tavallisia ihmisiä käsittelevän historian osana valokuvan negatiivia jota ei ole aiemmin nähty. Tämä valtaapitävien historia on aivan yhtä hämärä ja tuntematon kuin tavallisten ihmisten historia. Nämä voimakkaat verilinjat ovat rohmunneet näkyvän paikan historiallisissa asiakirjoissa itselleen, ja ponnistelevat pitääkseen todellisen elämänsä yksityisenä jollei salaisena. He ovat tyytyväisiä saadessaan antaa meille myyttejä.

Baijerin Illuminatin ylimmät jäsenet kutsuivat itseään kuninkaiksi. Tämän päivän Illuminatin eliitti kutsuu itseään nimellä "Olympian", kuten nämä kreikkalaiset jumalat. Nämä perheet palvovat Saatanaa ja heillä on verinen vallanhimo. Päämääränä on orjuuttaa maailma ja luovuttaa se Kuoleman mestarille. Nykypäivän julmuudet tapahtuvat heidän määräyksestään. Havaitaan että nämä 13 verilinjaa ovat sekoittuneet moniin muihin tärkeisiin verilinjoihin.

Illuminaatin ylimmät tasot toimivat tavalla jota voitaisiin verrata tasavaltalaiseen hallitusmuotoon (vaikka me tiedämme että se on tyrannimainen monarkia jossa Saatana hallitsee). Ylimmät tasot voitaisiin luokitella termin Executive, Legislative sekä Judicial. Tämä täytäntöönpaneva haarauma Executive Branch olisi tämä Kolmentoista konsiili joka johtaa Uutta maailmanjärjestystä. Tämän konsiilin jäsenistä 12 ovat satanisteja ja yksi on ateisti. [Tähän en kyllä usko! Suom. huom.] Kolmantoista konsiilin alla on tämä legistlatiivinen Kolmensadan komitea. Se on organisaatio joka auttaa hallitsemaan Saatanan valtakunnan ylimpiä tasoja. Sen 300 jäsentä ovat joko Illuminaatin johtavia perheitä, tai ihmisiä jotka ovat vallan avain-asemissa. Jokaisella Komitean jäsenellä ei ole ainoastaan organisaatioita jotka vastaavat hänelle henkilökohtaisesti, vaan tämä Komitea myös yhdessä johtaa lukuisia avain-organisaatioita. Nämä organisaatiot vuorostaan johtavat monia alempana olevia organisaatioita kunnes komentoketju saattaa ulottua viiden tai kuuden organisaation läpi. Tämä ylimmän tason Illuminaatin judisiaalinen haara olisi tämä Satanic Sanhedrin. Seitsemänkymmentä johtajaa majailee tässä "oikeussalissa" joka on ollut olemassa Jeesuksen ajoista lähtien. Muista että tämä Sanhedrin ristiinnaulitsi Jeesuksen.

Monia muitakin tärkeitä organisaatioita on olemassa Illuminaatin ylimpien tasojen sisällä. Tämä Bilderberger-yhteisö on huomattavien maailman johtajien salainen kongressi. Bilderbergin 13-jäseninen toimeenpaneva komitea on hyvin voimakas, monet heistä ovat illuminaatteja.

On muutamia muitakin ryhmiä jotka ovat olemassa Illuminaatin korkeimpien tasojen sisällä, joita kutsutaan nimellä varjossa oleviksi eliitti-ryhmiksi. Näitä ovat Rooman Klubi, Tavistock-instituutti, Fraternal Orders ja MI-6. Saatanallinen hierarkia kontrolloi näitä, ja he johtavat alempien tasojen operaatioita. Illuminaatilla on salaisia kokouksia kuten tämä Tiffany Lamp Group.

Toinen vaikutusvaltainen organisaatio on tämä Pilgrim Society. Se on äärimmäisen salainen ryhmä joka majailee Prinssi-tasolla. Sen jäsenet hallitsevat lukuisia erilaisia ryhmiä.

Organisoidun pahuuden suurin etu on epäusko. Monet havaitsevat vaikeaksi uskoa että jotakin niin tyrmistyttävää ja pahantahtoista voisi itse asiassa tapahtua, ja he eivät voi käsittää miksi joku haluaisi hallita maailmaa Saatanan nimissä. Se ei vaikuta reaaliselta, se on ikäänkuin jonkinlainen hullu Hollywood-fantasia. Mutta dokumentaatio on täällä osoittamassa sen todeksi. Tämän maailman eliitti-hallitsijat ovat osa saatanallista salaliittoa orjuuttaakseen ihmiskunnan.

On tärkeää että ymmmärrämme Illuminaattia, mutta meidän ei pidä antaa Saatanan valtakunnan masentaa meitä. Perus-opinkappale myönteisestä uskonnollisesta ajatelusta on että hyvä voittaa pahan. Meidän täytyy iloita siitä että Jumala lopulta tuhoaa Saatanan ja hänen valtakuntansa, ja että me tulemme olemaan vapaita Herran kirkkaudessa. Tämä kristillinen Raamattu antaa esimerkin sellaisesta toivosta jonka myönteiset uskonnolliset opettajat ovat antaneet. "Mutta me olemme turvallisella mielellä ja haluaisimme mieluummin muuttaa pois ruumiista ja päästä kotiin Herran tykö. Sentähden me, olimmepa kotona tai olimmepa poissa, ahkeroitsemme olla hänelle mieliksi." [2 Kor. 4:8-9] Lukijalla on vapaus valita omat uskonnolliset ajatuksensa; ainakin Kaikkivaltias Jumala ja tämä kirjailija haluavat laajentaa tätä vapautta. Tämä hyvä Herra Kaikkivaltias ja tämä kirjailija haluavat myös tarjota toivoa.

Menneisyydessä, tämä kirjailija on keskittynyt uuden materiaalin tarjoamiseen, ja hän on usein luottanut että lukijat ottavat vastuun siitä että rohkaisevat itse itseään. Mutta jotkin lukijat ovat havainneet vaikeaksi tehdä näin. Toivo on ilmaistuna Jumalan Sanassa: "Herra on minun valkeuteni ja autuuteni: ketä minä pelkään! Herra on minun elämäni turva: ketä minä vapisen!" [Psalmi 27:1] Me voimme luottaa Herraan koska Hänen armossaan on riittävästi, Hän on kaikki mitä me tarvitsemme. Menneisyydessä, hengen jättiläiset ovat antaneet meidän maailmallemme suurenmoisia lahjoja. Nämä miehet vastaanottivat jumalallisen voiman. He kykenivät käyttämään tätä voimaa koska heillä oli toivoa. "Sillä minä päätän, että tämän nykyisen ajan kärsimykset eivät ole eivät ole verrattavat siihen kirkkauteen, joka on ilmestyvä meihin." [Room. 8:18] Elämällä on ongelmansa, mutta sallikaamme että meistä jokainen voisi hyädyntää kykyjään tehdäkseen tästä planeetasta paremman paikan, paikan jossa on rohkeutta ja toivoa ja rakkautta.

Totuus ei ole mennyt pois muodista pelkästään sen takia että useat ihmiset menettivät henkensä tarjotessaan informaatiota jota tässä kirjassa on. Eräs tämän kirjan päämääriä on kertoa historialliset faktat näistä voimakkaista verilinjoista, ja kun näitä faktoja luetaan ne puhuvat puolestaan. Se on sitten lukijan vastuulla mitä hän tekee tämän informaation suhteen.

Edwin Taylor 10.10.2022 23:32

🔺Haluatko olla kuuluisa, varakas ja voimakas? Ole osa tätä eliittiorganisaatiota nimeltä Illuminati-veljeskunta, joka on täynnä maailman johtajia, yritysviran

| Vastaa

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. Hänelle kirjoittamasi kommentti ei välttämättä välity hänelle. Hyvää joulun odotusta.

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kauniit sanat hienosti sovitetusti
Ja... niin Maire,koska ja missä esiinnyt livenä?Olisi hienoa,kun laulaisimme

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäreen joulujuhlassa viime vuoden joulukuussa.Minäkin innostuin laulamaan.

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös Rikun kuvia joka nykyinen ylläpitäjä.