Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.
Kirjoittaja Asioihin olemassa oikeatkin keinot puuttua, 11. helmi, 2018
Siellä missä kirjoitin tuon jonka jokuoli kopsannut täne, koetin selittää ja linkittää jaselittää ja linkittää eri sivuille joissa tietoa on,tuota asiaa ettämistäon kyse,miten pitää suhtautua ja että ei saa tietenkään antaa tehdä mitä vaan mutta jollain muulla tavalla pitää puuttua kuin jollain hyödyttömilä keinoilla kuten poliisi-ja oikeusjutuilla niistä ei ole hyötyä. mistä olisi hyötyä niin siitä että oikeasti aletaan hoitaa näitä pakkomielteitä ja muitakin ongelmia jotka on tämmösen taustalla ja jos haluat minulta pois nääongemat ja haluat varmasti turvata sen ettei niihin riskiä ole niin TEHOSTETTU AVOHOITO on paikka mihin ottaa yhteyttä!!!!

Se että haukutaan sudeksi ihmistä joka eiole terve eikäsiinämielessä voi olla susi kuten tavan ihmiset voivat olla kun ei ole edes tasavertainen tavallisen rinalla mitenkään niin se on raukkamaista. raukkamaista haukua sudeksi ihmistä joka on kaukana normaalista vaikka näyttääkin normaalilta
Kirjoittaja Osaamattomuus eri asia kuin pahanteko, 11. helmi, 2018
Täällä netissä ja aikoinaan lapsena jo koulussa ja teininä minuun suhtauduttiin tuomitsevasti jos en jotain asiaa osaa tai ymmärrä. Minusta kun ei näy päälle päin mitään ja minulla on taipumusta luulla asioiden olevan toisin kuin ne on ja toimia sen mukaan. sain pentuna nyrkistä päähän ja potkuja muilta ja teininä vihaa jaraivoa ja solvauksia yms ja aikuisena sättimistä asioista joita en tajua. mutta on ollut myös ymmärtäjiä ja auttajia. jos nimim neuvoton olisi saanut 1.minun potilas-ja koulutiedot kokoelämäni ajalta ja 2. informaatiota miten minun kanssa olla,olisi suhtautuminen sikäli kun hän fiksu ihminen on ja onkin, täysin toisenlaista kuin tähän asti.
Kirjoittaja enon puolesta, 11. helmi, 2018
Eno hakeutui itsemielisairaalaankun eijaksa huolehtia itsestään. Hänellä ollut jopitkään psyykkisiä ongelmia. Muistakaa rukouksessa.
Kirjoittaja Neuvoton, varo kyykäärmeitä!, 11. helmi, 2018
Nuo sinun "neuvonantajat" ovat jo vuodesta 2007 kiusanneetminua ja pelanneet minua vaikeuksiinmilloin Tatjana Aaljoen ja milloin Aulikki Sihvosen ja milloin Jaanan ja vaikka minkä kanssa.


Heilä onpakkomielle saada minut leivättömän pöydän ääreen eivätkä he tajua että minun pienillä tuloilla ei korvauksia maksella ja linnaan ei enskertalainenjoudu tuollaisesta. Elikäytänössä eimitään seuraamuksia muuta kuin ehkä korkeintaanjoku ylimääräinen lasku jonka senkin voi osissa maksaa.


Ainut mikä on tehokas keino puuttua on se tehoavoon yhteydenotto asiasta.
Kirjoittaja av-mammoista, 11. helmi, 2018
AV-mammat on koettaneet pelata minua linnaan jo vuodesta 2007 eli heti kun julkisesti jotakin blogia kirjotin ja av-mammaton entisiä hoitotahoja hyvin pitkälti.
Kirjoittaja Ihminen jonka kanssa olet neuvoton, 11. helmi, 2018
Jos "neuvoton" tietäs minun potilastiedot niin suhtautuminen muuttus kyllä heti. en tarkoita että pitäs antaatehdämitä vaan, mutta suhtautuminen sikäli muuttus että henkilö sen sijaan että odottaisi minun ymmärtävät asioita joissa pääni lyö täysin tyhjää, koettas saada minut jonkun hoidon piiriin ja ottas tehostettuun avohoitoon minusta yhteyttä. Ei poliisiin vaan paikkakunnan tehostettuun avohoitoon että hei,onko tälä teidän potilaalla nyt hoidot kohilaan?


Ongelmana oli se että nimin neuvoton tai henkilö jonka hänen annetaan ymmärtääolevan eitienyt taustojani eikä terveydentilaani niin siksioletti minut terveemmäksi kuin olenkaan ja JOS T luet tätä niin ota minusta yhteyttä tehoavoon jossain vaiheessa niin saan tehostetumpaa hoitoa ja jonkun lääkityksen mahdollisesti myös! KIITOS!!!!
Kirjoittaja kummallista, 11. helmi, 2018
Miksi täältä hengellisestä nettikirjastosta ei poisteta asiattomia viestejä vai onko niin kuollut paikka että ylläpitäjäeikäy enää täällä?
Kirjoittaja Neuvoton on vain pilaa, 11. helmi, 2018
Minun ja tuon jonka nimim "Neuvoton" anetaan ymmärtää olevan, yhteinen tuttu, semmonen noin 65v nainenjoka kuuluu samaan seurakuntaan kuin "neuvoton" sanoi minulle että "neuvoton" ei oikeasti ole se henkilö jonka antaa ymmärtää olevansa vaan joku pilailee. Joku tietää asian ja pilailee. Kyseessä on oikeasti joku pikkupoika jossain joka pilailee,joku korkeintaan 14-vuotias ES-Jonne. Se henkilö jota asia koskee, eikirjoittele mihinkään rukouspalstoile. Näin yhteinen tuttu sanoi.nimim neuvoton jos on ollut se niin soita sille yhteiselle tutulle ja kerro olitko se sinä vai et. nimittäin yhteinen tuttu vahvasti epäilee ettäpilailija on eikäoikeasti se henkilö
Kirjoittaja Mitäs pahaa tuossa on?, 11. helmi, 2018
Tuossa henkilö josta sanot että varo sutta, tuo esiin sitä, että hän ei ymmärrä eikä käsitä jotain asiaa. Onko sen kertominen rehellisesti ettäei ymmärrä eikä käsitä, jotakin kiusantekoa? Ei ole. Kiusantekoa olisi ennemmin sejos väittäisi ymmärtävänsä vaikka ei ymmärrä. Henkilö joka tuon on kirjoittanut on ulapalla sosiaalisista kuvioista,eläkkeellä jo nuorena, tuetun asumisen piirissä ja jonkinlaisen avohoidon piirissä nyt.

Mikä on sitten oikea tapa ilmaista se asia,että ei ymmärrä?

Ei varmaan mikään. Ja jos ei ymmärrä niin eiymmärrä, sille ei mitään voi.

MILLOIN IHMISEN ON ALKANUT TEHDÄ SUDEKSI SE, ETTEI YMMÄRRÄ ASIOITA?

En tienytkään ettäpahuus ja ymmärtämättömyys siitä mitä ihminen milläkin käytökselä tarkoittaa ovattoistensa synonyymi?


Sinä itse joka vbaroitat olet Jammu Siltavuoren kyrpä kun luulet että ihminen joka ei ymmärrä ja purkaa tuntojaan siitä kun ei ymmärrä on muka susi.

Jos ymmärtäisin niin en minä tuolleen sanoisi.


Tunsin kerran naisen joka asuuPohjois-Pohjanmaalla ja joka pitää keskustelufoorumia niin jos jotakin mitähän minule sanoi en ymmärtänyt tai käsitin väärin,hän tulkitsi asian nin että minä haukun ja kiusaan häntä ja hän karjui mulle ja pisti välit poikki.

Oletko sama henkilö?

Onko nimesi Riitta Lämsä ja oletko ilosanoma foorumin ylläpitäjä?

Nuo jutut haiskahtaa aika pahasti Lämsän höpinöiltä. Lämsälle oli susi jokainen joka ei ymmärrä ja joka suotaan sanoo ettei ymmärrä.

Minua oli joskus kauan sitten syytelty että kirjotan salakielelä mutta itse en tiennyt enkä tunnistanut niin tekeväni enkä muistanut niin tekeväni.


Kirjoitin ihan vaan tajunnan virtaa asioista mitkä minua hämmensi ja joita oli vaikea käsitellä mutta kunioitin yksityisyyttä sen verran ettenoikeita nimiä kuitenkaan maininut.


En itse edes tiedostanut mistään kirjoittavani salakielellä.


Ja se on ihan totta, ettäen omatoimisesti enkäitse kykenekään lopettamaanilman apua. ei ole haukkumista myöntää sitätotuudeksi.

OLEN MONIN VERROIN SAIRAAMPI KUIN MITÄ NÄKEE PÄÄLLE PÄIN EIKÄ HENKILÖ JOKA MINULLE HUOMAUTTI BLOGIIN KIRJOITTELUSTA TIENNYT TERVEYDENTILAANI KOSKA HÄNELÄ EI OLLUT MINUN POTILASTIETOJA. MINUN KUULUISI KAI OLLA JOSSAKIN HOIDOSSA MUTTA NYKYÄÄN HOITOPAIKKOJA ON RAJOITETUSTIJA VAIN AKUUTISTI PSYKOOTTISILE.EI NIILLEJOTKA EI YMMÄRRÄ EIKÄOSAA SOVELTAA EIKÄ HAHMOTA ASIOITA.


HETI KUN LÖYTYY JOKU JOKA VOI OPASTAA NÄISSÄ ASIOISSA NIIN NÄÄ LOPPUU.


Ja minulla aivot toimii eri tavalla niin minulla ei ole näköjään mielestäsi oikeutta sanoa että en ymmärrä. KUN OIKEASTI EN YMMÄRRÄ ENKÄ KÄSITÄ MIKÄON ONGELMA KUN EN KÄYTTÄNYT HENKILÖIDEN NIMIÄ JA KUN EN YMMÄRRÄMITEN NIIHIN JUTTUIHIN VOI YHDISTÄÄ NE IHMISETMITENKÄÄN KUN SEN JUTUN PERUSTEELLA EIGOOGLESTAKAANLÖYDY HEIDÄN TIETOJAAN.


Kirjoittaja Neuvoton, varo sutta!, 5. helmi, 2018
Näin tämä "ystäväsi" kirjoittaa sinusta neuvoton:


En ymmärrä miksi siitä asiasta piti tehdä hirmunen haloo joskus 2016 että muka kirjotan jostakin "salakielellä" kun se asia mulla eiolu sillon sillä hetkellä mielessä enkä muistanut niin tehneeni niin suututtaa kun semmosesta asiasta mitä en kykene edes käsittämään, on tehty hirmunen draama.

En ymmärrä yhtään tuollaista. En käsitä. Enkä käsitä asian yhteyttä mihinkään vahinkoon mitä voisi asiasta koitua. Tämä on jotakin minkä kohdalla ei vaan ole ymmärrystä.

Minun kaverit jotka sanooettei sen vuoden 2016 tuttavuuden seura tee minulle hyvää, taitavat olla oikeassa. Nimittäin se ihminen ottaa vakavasti asioita joita en käsitä ja joita en itse huomaa ja joita en ymmärrä millään ja sanoo asioita liian kovasti ja minun pää menee pyörälle niistä jutuista. Tätä tapaa en kykene lopettamaan itsenäisesti enkä käskystä vaan tarvitaan harjoittelua ja hyvä jos löytyy jokujoka opettaa tässäkin.
(Tiedoksi muuten sille jota minun jutut ärsyttää, että en ole ainut joka pitää jotakin tiettyä ihmistä "pimeenä" kun sitä samaa on pimeenä muutkin pitäneet ja jopa sanoneet olevan Jumalan varjelusta etten ole tekemisissä jonkun ihmisen kanssa ja kaverit sanoo että eräs henkilö ei riittävästi ymmärrä eikä huomioi sairauttani ja saattaisi sanoa asioita jotka on minulle liian kova pala purtavaksi ja kohdella muutenkin liian kovasti ja sanoivat että ole onnellinen kun se ihminen ei halua kanssasi olla tekemisissä. Siksi olen näinkin helposti toipunut "hylkäämisestä" ja olen silti iloinen ja onnellinen.

Eikä minun edes tarvitse asiaa murehtia saati ottaa vakavasti, ei ole minun asiani ja jos meinaankin murehtia niin kaikki tyrehdyttää sen sanomalla että älä mieti sitä tyyppiä ja ansaitset parempaa kuin se. Minun kavereilla on voimakkaita mielipiteitä erästä henkilöä vastaan ja osin siitäkin johtuen kun hän kuuluu uskontoon joka on näille minun kavereile käsittämätön.
Kirjoittaja TIESITTEKÖ!, 5. helmi, 2018
Tunnetko ketään jolla on Ehlers-Danlosin syndrooma?
Laitoin aiempiin viesteihin ja Facebookiin linkkejä sitä tautia sairastavasta nuoresta naisesta joka on 21-vuotias ja kuolee pian.
Siihen tautiin kuuluu monenlaisia oireita,muun muassa kovia kipuja ja sairastelua. Esim raajoissa tai päässä voi olla kipuja ja usein tuo tauti on huonosti tunnettu ja virheellinen diagnoosi jostakin muustasairaudesta heille usein annetaan kun eiole tietoa mikä on Ehlers-Danlosin syndrooma eikä sitä näin ollen osata epäillä.
Heillä on välillä hyviä ja välilä huonoja kausia sairauden kanssa ja se on geenivirhe jossa ihmisen ruumis tuhoaa itsensä vähitellen.
Rukoile, että JOS jollain kenet tunnet tai tiedät on Ehlers-Danlosin syndrooma, niin hän saa siihen diagnoosin ja hoitoa.
Tässä lisätietoa ja täsmääkö mikään oire johonkin kaveriisi tai ystävääsi? Kehen tahansa! Jos täsmää, niin ota asia puheeksi, hienotunteisesti tai suoraviivaisesti riippuen siitä kuinka hyvin kyseisen henkilön tunnet.
Jenna jolla se on, kuolee nuorena koska hänellä taudin vakavempi muoto mutta on ihmisiä jotka kuolee myöhemmin siihen, mutta suunnilleen alle 65v iässä kuitenkin mutta se riippuu taudin vakavuusasteesta
Tämmöisiä oireita on ja ihan hyvin taudinkuva jollain voi olla
-pään ja raajojen yms särkyä
-väsyneisyys,uupuneisuus ja siitä johtuva sekavuus
-vatsan turpoaminen ja muut suolisto-oireet
-vaikeasti paranevia haavoja
-hammasongelmia
-nivelten yliliikkuvuutta ja muitakin sidekudos-ja tuki-ja liikuntaelinongelmia jotka vievät joitakin heistä pyörätuoliin jossain vaiheessa
-muitakin oireita eri puolilla kehoa sillä tauti on koko elimistön sairaus!
Monet henkilöt sairastavat tautia itse tietämättä mitään kyseisestä taudista sillä tämä on harvinainen sairaus josta kaikki EIVÄT TIEDÄ MITÄÄN.
Tässä aiheeseen liittyvä linkki ja myös sairauden hoidosta on tietoa
https://www.ehlers-danlos.fi/eds/
Muistakaa rukouksin näitä henkilöitä joilla tuo vaiva on ja myös muitakin joilla on joku harvinainen sairaus.
Sekä niitäkin joilla on Marfanin syndrooma ja niitä joilla Prader-Willin syndrooma tai Rettin syndrooma, Angelmanin syndrooma, Rubinstein Taybin syndtooma, INCL-tauti jne, nuo ovat myös vaikeahoitoisia, harvinaisia sairauksia. Lisätietoa löytyy kun hakee googlesta. Jumala rakastaa näitä ihmisiä joilla on vaikea, harvinainen sairaus ja ihana asia on jos löytyy ihmisiä jotka rukoilevat vaikeasti mutta harvinaisesti sairaiden puolesta.
Ehlers-Danlosin syndrooma ei vaikuta älykkyyteen mitenkään eikä myöskään Marfanin syndrooma mutta Rettin syndroomaan, Angelmanin syndroomaan,INCL-tautiin, Prader Willin syndroomaan ja Rubinstein Taybin syndroomaan liittyy aina myös kehitysvammaisuus yhtenä oireista.
Eräille ystävilleni jotka työskentelevät terveydenhuollossa yksityisellä, lähetin viime vuoden puolella ainakin Prader Willin syndroomasta esitteitä. Sitä varten,että alkaisivat sellaista sairautta sairastavien esirukoilijoiksi ja jos saavat työpaikalleen sellaisen asiakkaan niin ymmärtävät vamman erityispiirteitä ja osaavat ne ottaa huomioon.
Siunausta!
Kirjoittaja Kiitos kiitos Jeesus, 5. helmi, 2018
Rukoilkaa kaikki nyt urakalla nimem neuvottoman puolesta ettei hänen työnsäja maineensa menisi ja myös 21v kuolemaa tekevän tytönpuolesta josta laitoin linkkiä tänne. Jeesuksen nimeen ja vereen olkoonkätketyt nämä nainen ja tyttö joita muistakaamme rukouksin.
Kirjoittaja Ole siunattu nimim Neuvoton!, 5. helmi, 2018
Pyydän anteeksi sinulta, rakas ystäväni nimimerkillä neuvoton. En halunut vahingoittaa sinua. olin huolissani ja pyysin ihmisiltä esirukousta silä luulin oikeasti sinu nolevan kipeä mutta jos etole niin uskon myös sen ja jos olet terveenä niin kiitos Jumalalle kun antoi sinulle terveyden siunauksena! Ole siunattu Jeesuksen nimessä niinpaljon kuin ihminen siunattu ola voi,monin tuhansinkertaisesti ole siunattu ja tulkoon Jeesus ja enkelit nyt sinun tykö sinulle palvelusta tekemäänja Jeesuksen veren voimassa sinunkin sielusiolkoon pelastuva! Haleluja! Aamen aamen aamen!! kaikki kunia valta viisaus ja voima olkoon Jumalan ja Jumalan Karitsan joka taivaassa Jumalan oikealla puolella istuu!!!

Sinusta en puhu pahaa enää kenellekään ja kiitä Jeesusta sinä rakas lähimmäinen. Ihana olet. Jeesus rakastaa sinua.
Kirjoittaja Siunausta sinule, nimim Neuvoton!, 5. helmi, 2018
Suuri rakkauden meri syntisille aukeni: Elon Herran pyhä veri Golgatalla virtaili.
Golgatalla, Golgatalla, "Kaikk` on täytetty!" Kuule huuto Golgatalla! Karitsalle kiitos soi!

Sitä suurta rakkautta ei voi kielin kertoa. Taivas yhtyy kiitoksehen pelastuksen voitosta.
Golgatalla, Golgatalla, "Kaikk` on täytetty!" Kuule huuto Golgatalla. Karitsalle kiitos soi!

Isän sydän syntisille Golgatalla aukesi. Elon virrat voimakkaasti sydämihin vuotavi.
Golgatalla, Golgatalla, "Kaikk` on täytetty!" Kuule huuto Golgatalla. Karitsalle kiitos soi!

Katso, puolehen Veriyljän, raskaan taakan kantajan. Oven aukaisi Hän taivaan, poisti tieltä syyttäjän.
Golgatalla, Golgatalla, "Kaikk` on täytetty!" Kuule huuto Golgatalla. Karitsalle kiitos soi!

Amen. Herramme Jeesuksen Kristuksen ruumis ja veri, sinun edestäsi: "Se on täytetty!"
Kirjoittaja Jeesuksen veren voimassa!, 5. helmi, 2018
Sielunviholinen hyökkäsi mutta Jeesuksen nimen ja veren voimassa väisty vihollisen valta! Vihollinen hyökäsi,koska siuunaus on tulossa ja nyt en keskity murehtimaan enkä pelkäämään mitään vaan keskityn rukoukseen ja Jeesukseen ja kitäs Jeesusta koettelemuksistakin kun koettelemusten avulla pääsin taas lähemmäs Jumalaa!


Jos joku kaipaa tukea,lohtua, rohkaisua tai muuta apua ja tietää yhteystietoni, niin ota yhteyttä,tule tänne,minä ojennan auttavan käteni ja olen ystävä.


Tervetuloa Jeesus tänne kylään jonkun lähimmäisen muodossa, joko pienen lapsen tai aikuisenkin ihmisen joka on herttainen ja ihana ja sinulle, Jeesus mieluinen, sillä hänet ottaessa vastaan otan vastaan sinutkin,Jeesus!

Olkoon myös Israel siunattu! Siunatkoon Jumala Israelia ja myös jokaista tänne rukouspyyntöjä laitelutta ja myös JB-ja lakimies-nettitrollejakin, niitä yksinäisiä pieniä lapsia vailla vanhempien riittävää huomiota. Sekä erityisesti ja ennen kaikkea kuolemansairasta tyttöä 21v josta oon laitellu rukouspyyntöä.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. Hänelle kirjoittamasi kommentti ei välttämättä välity hänelle. Hyvää joulun odotusta.

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kauniit sanat hienosti sovitetusti
Ja... niin Maire,koska ja missä esiinnyt livenä?Olisi hienoa,kun laulaisimme

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäreen joulujuhlassa viime vuoden joulukuussa.Minäkin innostuin laulamaan.

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös Rikun kuvia joka nykyinen ylläpitäjä.