Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.
Kirjoittaja vanhamies, 22. kesä, 2022
nykyisyys ja mitä suomi valtiona ja väestö tarvitsevana - tietoa taitoa rukousta paraneminen Jumala/Herra valmius palvella, ilmi mitä ajassa jolloin puhuttiin paluumuuttoa Israeliin silmälläpitäen, Herra, Palvelijanamme palvelijasi paljoudessa nimessä
Sähköposti:
Kirjoittaja Ritva, 7. touko, 2022
Esirukousta itseni , lasteni puolesta. Sailan selkävaivan puolesta. Pelasta meidät. Anna anteeksi syntimme. Varjele meitä pahalta.Sairauksilta. Kiitos
Sähköposti:
Kirjoittaja Päivi , 2. maalis, 2022
Auta Jeesus että löytäisin sinut konkreettisella tavalla,pääsisin elävään uskoon sisälle,anna armonaikaa ja armahda! Olen tehnyt paljon syntiä anteeksi Jeesus!
Sähköposti:
Kirjoittaja Nainen , 29. syys, 2020
Pyydän esirukousta itseni puolestalasteni ja lasten isän puolesta herra näkee kaieken
Kirjoittaja Äiti /Mummi, 31. elo, 2020
Herra anna voimia aloittaa päiväni Sinua Kiittäen ja Ylistäen, vaikka paljon on sydämessä murhetta. Lapsillani ja lapsenlapsillani sekä minulla on paljon kipeitä muistoja ja rikkinäisyyttä.
Herra kosketa Parantavalla Pyhän Henkesi voimalla. Vapauta meidät elämään, anna anteeksiantoa ja hyvyyttä sekä lempeitä sanoja toisiamme kohtaan virheistämme huolimatta. Herra eheytä sielumme haavat. Kiitos rukouksestanne. Amen.
Kirjoittaja Äiti, 31. elo, 2020
Herra, kiitos, että saan tuoda eteesi 31 vuotiaan tyttäreni. Herra, kiitos, että näet hänen ahdistuksensa ja pelkotilansa. Pelkona on usein sairauden pelko tai joku muu asia, että se saa suuremmat mittasuhteet, mitä tarvitsisi. Itselläni on sama ongelma. Ajattelen aina asioista sen negatiivisen kautta. Hän on perinyt varmaan sen minun kauttani. Herra pyydän, että autat häntä ja minua näissä peloissa. Auta tytärtäni myös ihmissuhteissa. Pelkää seurustelussa, että tulee hylätyksi ja kantaa siitä liian suurta kuormaa. Herra vapauta tästäkin pelosta, että ei aina tarvitsisi pelätä, vaan luottaa Herra Sinun apuusi. Pelasta tyttäreni ja Siunaa häntä elämänsä polulla. Amen.
Kirjoittaja Maritta, 31. elo, 2020
Herra, kiitos, että saan tuoda tyttäreni ja hänen 14 vuotiaan tyttärensä Sinun Pyhien kasvojesi eteen. Kiitos, että autat tässä todella vaikeassa perhetilanteessa. Herra pyydän, että Siunaat heitä ja myös perheen 3 poikaa.
Herra Siunaa myös nuorempaa tytärtäni ja myös minua.
Herra Pelasta lapseni ja lapsenlapseni sekä kaikki läheiseni. Herra armahda meitä hvyydessä ja rakkaudessasi. Amen.
Kirjoittaja Raija Pikkuharju, 16. heinä, 2020
Pelastumista miehelleni, tyttärelleni ja hänen kihlatulle sekä kummipojalle joka on vankilassa ja hänen veljelleen . Kosketa rakas Jumala näitä perhe kuntalaisia Jeesuksen nimessä .
Sähköposti:
Kirjoittaja K. L, 28. syys, 2019
Jeesus paranna munuaiset,maksa ja kilpirauhanen. Paranna minun iho ja poista tämä päivä väsymys. Anna täydellinen terveys.
Kirjoittaja S, 26. touko, 2019
Esirukouspyyntö perheeni puolesta. Erityisesti että mieheni vapautuisi viinan ja raHan himon kahleista ja saisi voiman tulla Jumalan lapseksi. Myös lasteni ja koko sukukuntani puolesta
Sähköposti:
Kotisivu:
Kirjoittaja Katriina, 25. helmi, 2019
Isä, rukoilen että ottaisit syliisi taas.Mun on niin paha olla kaiken tämän keskellä. Tuntuu, että mun voimat ei enää riitä. Tiedän, että Jeesus Kristus kantaa käsivarsillaan vaikeiden aikojen yli. Siunaa meidän perhettä, kiitos!
Kirjoittaja Helena, 11. helmi, 2019
Herra, tarvitsen sinun kätesi kosketusta ahdistaviin aamuihin ja öihin, kun jokin pelottaa ja ahdistaa. On kuin sydämessä olisi raskas kivi painamassa..on ollut liian raskaita kokemuksia menneisyydessä. Jeesus, auta minua pääsemään vuosikymmenten taakoista. Helena
Sähköposti:
Kirjoittaja salme vesterinen, 6. helmi, 2019
Helsinkiläisen perheen keskimmäinen poika Henrik 26 vuotias on paniikkihäiriöiden ja masennusten lamauttamana nyt vanhempien nurkissa syrjäytyneenä.Äitinä syytän meitä vanhempia siitä,ettemme osanneet vaatia häneltä riittävän tulisesti tottelevaisuutta nuorena ,kun hän voimakkaasti kapinoi.Rukoilen pelastumista ja parantumista ja Jumalan armoa poikamme ja itsemme kohdalle ja meille vanhemmille jämäkkää rakkautta lapsiamme kohtaan ja viisautta opastaa heitä mikäli vielä tarpeellista Salmeäiti
Sähköposti:
Kirjoittaja pakana uskovainen, 31. tammi, 2019
... muistamaan mitä olemme ja mitä edessäpäin on tarvitsemme, poistuvan vanhuksemme saattajaksi itse Herra ps.71
Sähköposti:
Kirjoittaja Heidi, 30. loka, 2018
Teinityttäreni puolesta joka on aina vihainen ja aggressiivinen. On harrastanut kilpaurheilua ja tämä on auttanut myös koulunkäyntiä. Nyt haluaa lopettaa ja katsoa filmejä ja vain olla.
Että saisi motivaation jatkaa urheilua ja hoitaa koulunsa.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. Hänelle kirjoittamasi kommentti ei välttämättä välity hänelle. Hyvää joulun odotusta.

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kauniit sanat hienosti sovitetusti
Ja... niin Maire,koska ja missä esiinnyt livenä?Olisi hienoa,kun laulaisimme

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäreen joulujuhlassa viime vuoden joulukuussa.Minäkin innostuin laulamaan.

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös Rikun kuvia joka nykyinen ylläpitäjä.