Todistajat

24.Leena Peltoniemi
Yliluonnollinen kokemus, jonka alajärveläinen nuori nainen on kokenut.
25.Uljas Pulkkinen
Taivas ja kadotus ovat todellisuutta! Ollessaan YK joukoissa Kyproksella Uljas sai kokea matkan Helvettiin ja Taivaaseen. Jeesus vapautti hänet myös viinan himosta.
26.Esko Lehtomäki
Todistus uskoontulosta, vesikasteesta ja henkikasteesta, hengellisestä työstä ja vakavan sairauden aiheuttamista ajatuksista
27.Thorleif Johansson
Jumala puhui ja Thorleif Johansson kuunteli
28.Timo Närhi
Suomalainen 18-vuotias nuorimies sai kokea ikimuistettavan kokemuksen Eskilstunan sairaalan paareilla. jengielämä ja viinakuviot jäivät. Rukous: "Jeesus, jos sä olet olemassa, mä haluun aloittaa uuden elämän", sai ihmeellisen vastauksen.
29.Ritu Yli-Pahkala
Ritun stoori kulki lievemmistä huumeista vahvempiin, mutta niiden jälkeen hän pääsi kokemaan vahvinta laatua; Pyhän Hengen voimaa, kun Jeesus pelasti. Sen jälkeen tiensä on kulkenut niin vallasväen pakeille, eduskuntaavustajan tehtävissä, kuin renttujen luo roskalaatikoissaan, Helsingin Saalem-seurakunnan evankelistana
30.Timo Räihä
Lahtelainen kaveri tutki Raamattua ja kävi hengellisissä tilaisuuksissa, koska koki Jumalan vetävän häntä puoleensa. Nyt 26 vuotta elävässä uskossa oltuaa hän vakuuttaa, että Jumala on todellisuutta.
31.Timo Rantanen
Jengeistä ja vankila reissuilta Espanjaan lähetystyöhön
32.Hannu Lahtinen osa 1/2
Osa 1/2. Hannu Lahtinen kertoo häädöstään Jordaniasta. Miten Jordanian salainen poliisi järjesti hänelle ansan ja vangitsi hänet syytä ilmoittamatta syyllistyen ihmisoikeusrikokseen. Mitkä on miehen mietteet kaiken koettuaan ja suhtautuminen jordanialaisiin sen jälkeen?
Hannu Lahtinen osa 2/2
Osa 2/2. Hannu Lahtinen kertoo häädöstään Jordaniasta. Miten Jordanian salainen poliisi järjesti hänelle ansan ja vangitsi hänet syytä ilmoittamatta ... all » syyllistyen ihmisoikeusrikokseen. Mitkä on miehen mietteet kaiken koettuaan ja suhtautuminen jordanialaisiin sen jälkeen?
Matti Kankaanniemi 1/2
Matti Kankaaniemi vastaa kysymykseen: "Miksi minä uskon Jumalaan." Käsittelyssä on niin kolminaisuusoppi, alkuräjähdys, evoluutio kuin yliluonnolliset ihmeetkin
Matti Kankaanniemi 2/2
Matti Kankaaniemi vastaa kysymykseen: "Miksi minä uskon Jumalaan." Käsittelyssä on niin kolminaisuusoppi, alkuräjähdys, evoluutio kuin yliluonnolliset ihmeetkin

| Vastaa

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. Hänelle kirjoittamasi kommentti ei välttämättä välity hänelle. Hyvää joulun odotusta.

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kauniit sanat hienosti sovitetusti
Ja... niin Maire,koska ja missä esiinnyt livenä?Olisi hienoa,kun laulaisimme

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäreen joulujuhlassa viime vuoden joulukuussa.Minäkin innostuin laulamaan.

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös Rikun kuvia joka nykyinen ylläpitäjä.