Todistajat ohjelma

1.Pekka Matilainen
Julkaistu kello 28.09.2012 Erikoisohjelma eSpecialin vieraana vuonna 2008 ollut Pekka Matilainen ajautui elämässään huumekuvioihin, niin käyttäjänä kuin niiden välittäjänäkin. Vankila toi mukanaan syyllisyyden tunteet ja itsetuho ajatukset, mutta Jumala puuttui peliin vankilalähetin kautta.
2.Paavo Hakala
3.Pirjo Backman
Suurin ihme on uudestisyntyminen Jumalan lapseksi uskon kautta Jeesukseen, mutta suonenjokelainen Pirjo on kokenut myös Jumalan parantavan kosketuksen, kun kuoroharjoitusten rukoustilanteessa astma katosi.
4.Kari Salo
Julkaistu kello 10.09.2012 Kari kertoo olleensa lapsena mukana seurakuntakuvioissa, mutta alkoholisti-isän kuolema silmiensä edessä ja nyrkkeilyaharrastuksen sivussa mukaan tuleet huumekuviot olivat viedä nuoren miehen tuhoon. Jeesus tuli ja muutti kaiken; miten ja mitä sitten, sen kuulet videolta.
5.Hanna Väyrynen
Julkaistu kello 10.09.2012 Lääkäri Hanna Väyrynen todistaa Jumalan johdatuksesta omassa elämässään mm puolison- ja ammatinvalinnassa. Hanna tie johti Pohjanmaalta Ruotsiin ja sieltä Tansaniaan, Jeesusta seuraten.
6.Kari Peltola
Julkaistu kello 9.05.2012 Viitasaarelainen, nykyisin Espanjan Aurinkorannikolla asuva Kari Peltola kertoo motoristi ja seurakunta kuvioista Andaluciassa
7.Wille Nyyssönen
Wille kyllä kunnioitti uskonasioita, mutta koki etteivät ne olleet häntä varten. Nyt asiat ovat kuitenkin toisin, kun jymytarjous on vastaanotettu; kaikki synnit Jeesus on antanut anteeksi
8.Mirja Repo
Nykyinen rantasalmelainen, entinen porvoonlainen, Mirja Repo kertoo, miten sai ihmeen kautta avun Jumalalta närästykseensä.
9.Kari Tapio Kallio
Suonenjokelainen Kari Tapio Kallio kertoo oman tarinansa suhteestaan Jumalaan. Jo nuorena oli jumalsuhde löytynyt, mutta musiikki vei omille teilleen, kunnes laulut vaihtuivat. Nyt voi lastenlasten kanssa puhella vaikka enkeleistä.
10.Kari Backman
Kari Backman kertoo miten hän tuli uskoon nuorena miehenä, jolla kaikki oli hyvin. Kari on kokenut Jumalan todellisuude myös monien parantumisihmeiden kautta.
11.Paavo Hakala
Paavo Hakala, (syntyisin Jämsästä, nykyisin asuu Kiteellä) on kokenut sekä Jumalan uudestisynnyttävän, että auttavan ja parantavan voiman elämässään.
12.Hellevi Nyysönen
Hellevi Nyysönen kertoo kuinka hän tuli uskoon!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 18:01

Olemme kauhistavassa sanomattakin on ilmi Raamatussa; lisää poistaa sanoo Jeesus Kristus aiheilemme Hänen teoissa sanoissa puolestamme puolestaan/Äiti ja Pojat?

...
31.03 | 10:16

"asianomistaja" ... on ilmituonut näkemyksensä Kauppakirja lainhuudatus prosessissa 1981-2000 ajalla, lesken puolesta, leski on vainaja, Herra! [auta!]

...
30.03 | 10:49

Kiitos tästä hyvästä ohjelmasta

...
29.03 | 11:59

Kauppakirja 1998? Väestön sovellutukset suhteen Taimi Seppo Veikko? Mitätöinti Kauppakirjalle, maan omistaja asian omistaja Uskoutumaton? Juristille!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS