Uskoontulo

Markon uskoontulo

 

  "Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti"(Hebr.13:8)

Olen tullut uskoon v-1991 Sukevan keskusvankilan sellissä yksin ollessani, luettuani Tapio Nousiaisen kirjan Yksi ainoa elämä, kun Jumalan Henki näytti minulle, että on olemassa kaksi paikkaa: taivas ja kadotus.Näin Hengessä ikäänkuin kaksi tietä, joista toinen vei taivaaseen, ja toinen kadotukseen. Minulta kysyttiin kumpaa tietä halusin lähteä kulkemaan. Halusin taivaaseen, ja siinä polvillani ollessa sellin lattialla sain kokea kuinka syntini annettiin anteeksi ja synnyin uudesti ylhäältä niinkuin Raamattu sanoo:"...Jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan"(Joh.3:5). Koin tämän kokemuksen henkilökohtaisesti.

Jonkun aikaa minulla meni hyvin, kunnes lankesin ja menin takaisin maailmaan ja elin luopiona aina v.1996 asti, jolloin sain vakavan alkoholimyrkytyksen. Sairaalan huone pyöri silmissäni kolme vuorokautta,enkä pystynyt enää kävelemään kunnolla.Kävellessäni sairaalan käytävällä tunsin äkkiä, että kuolen tuohon sairaalan käytävälle. Vieressä oli puhelinkoppi, josta soitin uskovalle ystävälleni viimeisillä voimillani ja kaverini rukoili puolestani puhelimessa ja tunne meni pian ohitse. Aloin toipua hitaasti myrkytyksestä ja toipuminen kesti kauan, kun olin ollut niin heikossa kunnossa.

Joitakin kuukausia oli mennyt, kun ollessamme helluntaiseurakunnassa sain kohdata ilmestyksessä Jeesuksen. Jeesus katsoi minua ja sanoi minulle:" Sinun syntisi on sinulle anteeksi annetut", hän oli täynnä rakkautta. Hän oli samannäköinen kuin Jeesuksesta tehdyissä kuvissa ja kuitenkin täysin eri henkilö. Jeesuksessa oli jotain yliluonnollista, jota ei ole olemassa tässä meidän käsittämässämme maailmassa. Ymmärsin minkä vuoksi lukemattomat ihmiset olivat menneet kuolemaan Jeesuksen nimen takia.

Vähän myöhemmin Jeesus puhui minulle ja sanoi,että "Olisit jo maan alla, jos en olisi auttanut sinua". Olisin kuollut tuolloin tuohon sairaalan käytävälle, jos Jumala ei olisi kuullut rukoustamme.

Hiukan myöhemmin Jeesus antoi minulle kielilläpuhumisen armolahjan :”Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia,puhuvat uusilla kielillä ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle ja ne tulevat terveiksi."(Mark.16:17-18). Pystyin puhumaan tuntematonta vierasta kieltä aina rukouksessa ollessani.

Vuonna 2003 sain Jumalalta näyn perustaa hengellisen kotikirjaston, jonka tarkoituksena on tarjota ihmisille hyvää hengellistä luettavaa. Kirjastossa on noin 2000 erilaista kirjaa.Teemme katutyötä levittämällä mm.levyjä yms.Olemme tehneet noin 5 vuoden aikana Jumalan armosta n.16 000 hengellistä levyä joita jaamme ilmaiseksi kaduilla ja kaupoissa ja missä kohtaamme ihmisiä.Olemme perustaneet myös kristillisen mainostoimisto Huutavan Äänen, joka pyrkii tukemaan kristillistä työtä eritavoin.

 

 

  Siunaten Marko Kokkoniemi,Iisalmi

Toinen todistukseni

Markon Todistus

 

 Kun olin n. 4 -vuotias heräsin eräänä yönä kun isäni ja äitini nukkuivat vieressäni ja kun katsoin ovelle seisoi siinä enkeli joka katseli meitä. Kun oli kulunut 35-vuotta niin tuli sanoma Jumalalta : Kun sinä olit pieni lapsi katselin minä sinua, ja suunnittelin sinulle ne tehtävät, joissa sinä tänä päivänä olet, ja samassa muistin tuon kokemuksen .

Kodissani tuli avioero ja se vaikutti minuun niin, että olin koulussa todella vaikea; 8-luokalla oli käytösnumeroni 4 ja jouduin 3 vuodeksi koulukotiin, jossa päätin, että minusta tulee ammattirikollinen. Jouduin heti vankilaan päästyäni koulukodista pois, ja tulin siellä herätykseen Tapio Nousiaisen "Yksi ainoa elämä"- kirjan kautta, ja sellissä ollessani näin seuraavanlaisen näyn: Oli kaksi tietä toinen vei taivaaseen ylös, ja toinen kadotukseen, jda minulta kysyttiin näyn yhteydessä kumpaa tietä haluat lähteä kulkemaan. Ajattelin etten ole niin hullu, että haluaisin kadotukseen. Polvistuin lattialle, ja annoin elämäni Jeesukselle. Uudestisynnyin siinä hetkessä, ja sain syntini anteeksi.

Jonkun aikaa meni hyvin kunnes maailmallinen elämä alkoi vetämään puoleensa, ja jouduin eroon elävästä Jumalasta, ja hänen tahdostaan. Sain v-96 niin pahan alkoholimyrkytyksen, että kun olin sairaalassa niin en enää pystynyt kunnolla kävelemään, ja kolme vuorokautta huone vain pyöri silmissäni. Kun kävelin sairaalan käytävää heikkona, niin tunsin äkkiä vahvan kuoleman läheisyyden, ja tiesin samassa, että kuolen tuohon käytävälle hetken päästä. Vieressä oli puhelinkoppi josta soitin uskovalle kaverilleni Kimmolle, ja sanoin, voitko rukoilla puolestani, minusta tuntuu, että nyt minä kuolen. Kun Kimmo rukoili meni huimaus, ja huono oloni kuin veitsellä leikaten ohi.

Hieman myöhemmin menin uskovan ystäväni kanssa paikalliseen seurakuntaan, jossa näin äkkiä ilmestyksen jossa Jeesus tuli seisomaan eteeni. Hän oli täysin saman näköinen kuin tolppajulisteissa joita tien varsilla näkee, mutta kuitenkin täysin eri henkilö; hänellä oli paljon pehmeämmät, ja pyöreämmät kasvon piirteet. Hän katsoi minua täynnä rakkautta, ja sanoi: "Sinun syntisi on sinulle anteeksi annetut, ja minulle tuli samassa niin valtavan hyvä olo ettei ole koskaan ollut.

Siitä vähän ajan päästä olin kaverini luona, ja hän sai tiedon sanat, että nyt sinä saisit kielilläpuhumisen armolahjan. Menimme polvillemme, ja aloin puhua uudella kielellä, mutta se lakkasi, kun epäusko valtasi, ja seuraavana aamuna herätessämme sanoin itselleni, että minähän uskon, ja siitä lähtien puhuin rukoillessani halutessani tuntematonta vierasta kieltä, joka monesti vaihtelee, ja esim. jos kadulla kävelen jonkun ulkomaalaisen vieressä, ja kuulen hänen puhuvan omaa kieltään niin voin alkaa rukoilemaan mielessäni samalla kielellä mitä tuo ihminenkin puhuu.

Monesti on Jumala joutunut varjelemaan henkeni ja esim. kun olin jo edellä mainitun kaverin luona, niin heräsin, kun Pyhä henki huusi "Auta Jeesus" ja kuulin kuinka raskaat askeleet, sellaiset ainakin 200kG painavat kuin sorkan tömähdykset kävelivät vuoteeni vierelle ja joku jäi seisomaan siihen,mutta kun mitään ei tapahtunut käänsin selkäni ja aloin jälleen nukkumaan. Myöhemmin Jeesus sanoi ,että saatana on yrittänyt tappaa sinut, mutta minä varjelin sinut.

Kerran kun kävelin kadulla niin Jumala yhtäkkiä käski:"Mene tuohon taloon" ja kävelin suoraan tuntemattomaan kerrostaloon, painoin ovikelloa ja siellä oli kaksi miestä pöydän ääressä. Osoitin toista ja kysyin että haluatko rukoilla kanssani. Menimme polvillemme ja julistin miehelle synnit anteeksi, ja mies kertoi olleensa juuri aikeissa luopua uskostaan, ja sanoi Jumalan lähettäneen minut. Hän uudistui uskossaan siinä hetkessä. Kiitos Herralle Jeesukselle paljon olen saanut kokea!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Teemu Markus | Vastaa 10.01.2022 11.58

Herran oma, veljeni Marko

J.L | Vastaa 10.02.2019 07.27

Olet kokenut paljon elämässäsi sekä surua että iloa. Mielenkiintoista lukea kokemuksestasi. Toivon sinulle Marko hyvän elämän 😇

Ensio Mäkinen | Vastaa 01.11.2017 12.54

Hyvä kertomus Marko ja niin todellinen. Myös minä olen saanut kokea Jumalan käsittämättömän armon. Tästä voit lukea sivuiltani www.enskansivut.fi

Tapani Räisä | Vastaa 11.04.2017 12.05

Siunausta

jatta | Vastaa 12.02.2017 11.29

Kiitos mahtavasta todistuksestasi Marko, ja kiitos Herralle!

Kaija Romppanen | Vastaa 26.08.2014 19.12

Ompa hienoa että tällainen kokoelma on olemassa. Kannattaa esitellä kaverillekin!

tanja | Vastaa 09.07.2013 15.11

rauhaa, tapauksesi on niin kuin miehelläni ollaan oltu kotona 4k ja mieheni on pyörätuolissa alkoholilla on vaikutus meijän tapaukseen. siunausta sulle

tuomas | Vastaa 01.06.2013 12.12

Kiitos hyvistä sivuista - ja Jeesus runsaasti työtänne siunatkoon ! Ps. 23 !

Anja | Vastaa 06.04.2013 00.03

siunausta ja intoa Herran työhön...

ansu | Vastaa 06.03.2013 13.56

Tää on niin hyvä sivu, älä vaan lopeta tätä !!
Siunausta t,ansu

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 18:01

Olemme kauhistavassa sanomattakin on ilmi Raamatussa; lisää poistaa sanoo Jeesus Kristus aiheilemme Hänen teoissa sanoissa puolestamme puolestaan/Äiti ja Pojat?

...
31.03 | 10:16

"asianomistaja" ... on ilmituonut näkemyksensä Kauppakirja lainhuudatus prosessissa 1981-2000 ajalla, lesken puolesta, leski on vainaja, Herra! [auta!]

...
30.03 | 10:49

Kiitos tästä hyvästä ohjelmasta

...
29.03 | 11:59

Kauppakirja 1998? Väestön sovellutukset suhteen Taimi Seppo Veikko? Mitätöinti Kauppakirjalle, maan omistaja asian omistaja Uskoutumaton? Juristille!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS