Todistajat

24.Leena Peltoniemi
Yliluonnollinen kokemus, jonka alajärveläinen nuori nainen on kokenut.
25.Uljas Pulkkinen
Taivas ja kadotus ovat todellisuutta! Ollessaan YK joukoissa Kyproksella Uljas sai kokea matkan Helvettiin ja Taivaaseen. Jeesus vapautti hänet myös viinan himosta.
26.Esko Lehtomäki
Todistus uskoontulosta, vesikasteesta ja henkikasteesta, hengellisestä työstä ja vakavan sairauden aiheuttamista ajatuksista
27.Thorleif Johansson
Jumala puhui ja Thorleif Johansson kuunteli
28.Timo Närhi
Suomalainen 18-vuotias nuorimies sai kokea ikimuistettavan kokemuksen Eskilstunan sairaalan paareilla. jengielämä ja viinakuviot jäivät. Rukous: "Jeesus, jos sä olet olemassa, mä haluun aloittaa uuden elämän", sai ihmeellisen vastauksen.
29.Ritu Yli-Pahkala
Ritun stoori kulki lievemmistä huumeista vahvempiin, mutta niiden jälkeen hän pääsi kokemaan vahvinta laatua; Pyhän Hengen voimaa, kun Jeesus pelasti. Sen jälkeen tiensä on kulkenut niin vallasväen pakeille, eduskuntaavustajan tehtävissä, kuin renttujen luo roskalaatikoissaan, Helsingin Saalem-seurakunnan evankelistana
30.Timo Räihä
Lahtelainen kaveri tutki Raamattua ja kävi hengellisissä tilaisuuksissa, koska koki Jumalan vetävän häntä puoleensa. Nyt 26 vuotta elävässä uskossa oltuaa hän vakuuttaa, että Jumala on todellisuutta.
31.Timo Rantanen
Jengeistä ja vankila reissuilta Espanjaan lähetystyöhön
32.Hannu Lahtinen osa 1/2
Osa 1/2. Hannu Lahtinen kertoo häädöstään Jordaniasta. Miten Jordanian salainen poliisi järjesti hänelle ansan ja vangitsi hänet syytä ilmoittamatta syyllistyen ihmisoikeusrikokseen. Mitkä on miehen mietteet kaiken koettuaan ja suhtautuminen jordanialaisiin sen jälkeen?
Hannu Lahtinen osa 2/2
Osa 2/2. Hannu Lahtinen kertoo häädöstään Jordaniasta. Miten Jordanian salainen poliisi järjesti hänelle ansan ja vangitsi hänet syytä ilmoittamatta ... all » syyllistyen ihmisoikeusrikokseen. Mitkä on miehen mietteet kaiken koettuaan ja suhtautuminen jordanialaisiin sen jälkeen?
Matti Kankaanniemi 1/2
Matti Kankaaniemi vastaa kysymykseen: "Miksi minä uskon Jumalaan." Käsittelyssä on niin kolminaisuusoppi, alkuräjähdys, evoluutio kuin yliluonnolliset ihmeetkin
Matti Kankaanniemi 2/2
Matti Kankaaniemi vastaa kysymykseen: "Miksi minä uskon Jumalaan." Käsittelyssä on niin kolminaisuusoppi, alkuräjähdys, evoluutio kuin yliluonnolliset ihmeetkin

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS