Perussivu

Julistuksesta

Julistus joka ei tähtää ihmisten voittamiseen Kristukselle tai heidän juuruttamiseen Kristukseen ja Sanaan ei ole julistusta Pyhässä Hengessä koska Pyhä Henki kirkastaa aina Kristusta ja hänen täytettyä työtään tuo ilmi synnin, tuomion ja vanhurskauden.Monet julistajat etsivät omaansa eivätkä sitä mikä on Kristuksen ja tuovat mukanaan vieraita oppeja seurakuntiin hajoittaen ja repien,monien julistus ei ole enää Kristuskeskeistä ja sen painopiste on paranemisessa,ihmeissä tai tunnusteoissa jotka ovat seurausta Kristuksen kanssa vaeltamisesta eivät itse tarkoitus, tarkoitus on kasvaa Kristuksen kaltaisuuteen ja taivasta varten, siksi sanotaan Kristus on kaiken pää, että Kolossalaiskirje:
2:7 juurtuneina häneen ja hänessä rakentuen ja uskossa vahvistuen, niinkuin teille on opetettu;ja olkoon teidän kiitoksenne ylitsevuotavainen. Amen

 

Golgata jakaja ihmistenvälillä
 Golgata on jakaja tänäkin päivänä ihmiskunnassa.Joskus ymmärsin ,että olen joko toisella ristillä tai toisella.Toisella hyljätään ainut pelastaja joka voi syntistä auttaa ja toisella pyydetään Jeesukselta apua.Koko maailma on kuvattuna Golgatalla.
Kun israelin kansa oli erämaassa oli tangon nokkaan korotettu käärme ja jokainen Israelilainen jota myrkkykäärme oli purrut ja katsoi vain Korotettuun käärmeeseen jäi henkiin oli kuinka pahasti sitten käärmeen myrkyn turmelema.Samoin tänäkin päivänä ei ole olemassa niin syntistä ihmistä joka jos vain pyytää Jeesusta avuksi ei pelastusi sillä on kirjoitettu "Jokainen ,joka huutaa avuksi Herran nimeä pelastuu". Ihmisestä on maksettu niin kallis hinta, että Jumalan täytyi alentua ihmiseksi ja ottaa orjan muoto ja alentua ihmisen kaltaiseksi että hän pystyi lunastamaan kadotukseen matkalla olevan ihmisen.Jeesus oli täysi ihminen ja samalaa täysin synnitön Jumala, joka oli ottanut orjan muodon ja havaittiin olennaltaan samanlaiseksi kuin mekin kuitenkin ilman syntiä.Sen tähden hän voi ihmistä auttaa, koska hän on ollut kaikessa kiusattu samalla tavallakuin mekin kuitenkin ilman syntiä "Jonka suusaa ei ollut vääryyttä eikä petosta" sillä senkaltainen ylimmäinen Pappi meille sopikin läpi taivasten kulkenut Jumalan Poika.Amen.
 
 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS