Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:
 
Kirjoittaja tanja enroth, 13. marras, 2012
pyydän esirukousta lasteni puolesta ja että saisin elämäni kuntoo jumala tietää
Sähköposti:
Kirjoittaja Soili, 6. marras, 2012
Jeesus, pelasta Markus ja annathan hänelle uskovaisen tyttöystävän.
Kirjoittaja Soili, 6. marras, 2012
Jeesus, hoida armollasi Susannan perhettä. Siunaa häntä kristillisellä päiväkodilla
Kirjoittaja äiti, 6. marras, 2012
Rukous Simon puolesta, jolla on kaksisuuntainen mielialahäiriö. Jeesus pelasta, ot käyttöösi ja tee rakastava isä lapsilleen.
Kirjoittaja aila, 26. loka, 2012
esirukous pyyntö monia sairauksia ,panikkihäiriö ,masennus ,sokeri taui nivelrikko molemissa jaloissa.myös että saisin voimaa tupakasta luopumiseen jotta voisin käydä uskon kastella.3 lapseni puolesta että antaisivat elämänsä jeesukselle
Sähköposti:
Kirjoittaja Tuula Huvinen, 2. loka, 2012
Minulla on post-trauma keskivaikea ajoittain olen masetunut johtuu (lapsuuden traumoista) Pyydän että Jeesus vapauttaisi minut ja pääsisin kasvamaan Kristuksen ruumiissa.
Sähköposti:
Kirjoittaja sirpa, 30. syys, 2012
Jeesus pyydän Sinulta viisautta ja johdatusta elämääni. Olen väsynyt raskaaseen vuorotyöhön ja elämäntilanteeseeni, olen väsynyt yksinäisyyteen. Herra, jos se on Sinun tahtosi, anna minulle elämänkumppani ja sellainen työ mikä olisi minulle sopiva ja missä jaksaisin.
Sähköposti:
Kirjoittaja Teemu Kakko, 21. syys, 2012
Olen välillä erittäin masentunut ja epätoivoinen sairauksieni ja huolieni kanssa. Pyydän rukousta vaivoihini ja huoliini. Pyydän rukousta myös perheeni vuoksi.
Sähköposti:
Kirjoittaja Erja Pehkonen, 10. syys, 2012
Ei kieltäjän kurjankaan kohtaa Hän vältä, vaan luokseen käy.... Johdata Esko elävään uskoon samoin perhekuntani, Kiitos Jeesus.
Sähköposti:
Kirjoittaja Tuisku, 10. syys, 2012
Pyydän esirukousta, että saisin minulle sopivan uuden työpaikan.
Olen tällä hetkellä sellaisessa työssä, jossa en tule pärjäämään. Työ on liian hankala ja vaativa. Olen ollut koko elämäni hyvin stressaavassa
työssä ja oma elämäkin kärsinyt tästä hyvin paljon. Tarvitsisin tähän asiaan
pikaisen muutoksen,muuten joudun irtisanoutumaan ja jättämään työni.
Kiitos etukäteen !
Kirjoittaja yksinäinen, 19. heinä, 2012
Rukoilkaa puolestani, että saisin eheämmän jumalasuhteen. Olin eksynyt kauas Jumalasta muutama vuosi sitten ja vaikka käännyinkin takaisin Jumalan puoleen, en silti ole pystynyt luottamaan Hänen armoonsa eikä minulla ole rauhaa sydämessäni. En oikein osaa enää edes rukoilla oikein.

Rukoilkaa myös, että saisin enemmän Jeesukseen uskovia ystäviä. Tässä maailmassa on vaikea pysyä Kristuksessa, jos on yksin uskonsa kanssa. Kaipaan niin ihmisiä, jotka lukisivat kanssani Raamattua, rukoilisivat ja laulaisivat hengellisiä lauluja.

Voitteko rukoilla sitäkin, että aviomieheni, isäni, äitini ja siskoni tulisivat uskoon eli löytäisivät Jeesuksen. Sydämessäni on syvä murhe heidän sielujensa vuoksi. Kunpa Jumala avaisi heidän silmänsä näkemään, korvansa kuulemaan ja sydämensä tuntemaan Hänet.
Kirjoittaja Ilona, 12. heinä, 2012
Rakas Jeesus eheytä täysin suhteeni ex-mieheni kanssa,jotta me asuisimme taas yhdessä.Kiitoksia rukousavusta!
Kirjoittaja surusilmä, 10. heinä, 2012
esirukous lapseni puolesta että löytäisi opiskelupaikan mieleisen ja ystäviä.kaipaan miespuolista ystävää hyvää sellaista minäkin,yksin joutunut rekeä vetämään kauan ja kaipaisin tukea jonka taivaan isä johdattaisi luokseni ja ymmärtäisin sen jeesus auta meidän pientä perhettä,aamen.
Sähköposti:
Kirjoittaja Teemu, 9. heinä, 2012
Pyydän rukousta oman terveyteni puolesta, sekä rukousta puolisoni puolesta, jotta hän voisi kohdata Jeesuksen ja tulla uskoon, jotta voisimme yhdessä elää uskossa vahvistuen.
Kirjoittaja kaarina, 8. heinä, 2012
Pyydän rukousta mieheni uskoontulon puolesta ja muittenki lähiomaisteni puolesta. Omien sairauksieni puolesta, että Herra parantaisi. Vaikeuksia avioliitossa kun toinen osapuoli ei ole uskossa.

Uusimmat kommentit

16.07 | 15:38

Kiitos Kunnia Voima Kirkkaus Jumalan voida olemme Jeesuksen Kristuksen kautta valmistamaa Jumalan tietää nähdä kuulla kokea vierellämme ... On puhuminen kuulla!

...
25.04 | 18:01

Olemme kauhistavassa sanomattakin on ilmi Raamatussa; lisää poistaa sanoo Jeesus Kristus aiheilemme Hänen teoissa sanoissa puolestamme puolestaan/Äiti ja Pojat?

...
31.03 | 10:16

"asianomistaja" ... on ilmituonut näkemyksensä Kauppakirja lainhuudatus prosessissa 1981-2000 ajalla, lesken puolesta, leski on vainaja, Herra! [auta!]

...
30.03 | 10:49

Kiitos tästä hyvästä ohjelmasta

...
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS