Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:
 
Kirjoittaja R Maarit, 4. touko, 2013
Kiitos, että muistatte rukouksin meidän perhettämme. Nuorin tyttäremme on kuollut 22-vuotiaana ja äiti, sisar ja veli ikävöivät. Sisarukset eivät ole uskossa ja kuolinsyy ei vielä ole aivan selvä. Kiitos Jeesus, että pelastat.
Kirjoittaja Ulla, 28. huhti, 2013
Pyydän esirukousta perheeni vaikeaan tilanteeseen.Tulossa ero ja taloudellinen katastroofi.
Sähköposti:
Kirjoittaja Ilona, 31. maalis, 2013
Rakas Jeesus,eheytä suhteeni ex-mieheni kanssa,jotta me asuisimme taas yhdessä.Tyttärelle uskoontuloa.
Kirjoittaja Rea , 31. maalis, 2013
Pyydän esirukousta Emilian, tyttäreni puolesta, joka istuu pyörätuolissa halvaantumisen vuoksi ja on leikattu lonkasta märkäpesäke hiljattain. Kiitos Jeshua, että ilmestyt, pelastat ja parannat Emilian kaikista haavoista sekä ulkoisista että sisäisistä. Aamen
Sähköposti:
Kirjoittaja Helena 11.3.2013, 11. maalis, 2013
Jeesus vahvista uskoni ja anna terveyteni takaisin.Varjele joka päivä,anna voimia elää lopun ajan ahdistusten näyttäytyessä.
Kirjoittaja Helena 11.3.2013, 11. maalis, 2013
Jeesus vahvista uskoni ja anna terveyteni takaisin.Varjele joka päivä,anna voimia elää lopun ajan ahdistusten näyttäytyessä.
Kirjoittaja Mikko Kortelainen, 8. maalis, 2013
Esi rukous pyyntö että Jeesus uudistaisi uskossani, Poistaisi kivisydämen sisimmästäni ja saisin Puhtaan sydämen ja vahva henki ja sain voimia antaa anteeksi niille jotka ovat minua vastaan rikkoneet, Toimeentulo vaikeuksia, Tulot ei riitä kaikkeen välttämättömään. Että JEESUS Auttaisi Kaikessa.
Sähköposti:
Kirjoittaja ansu, 8. maalis, 2013
rukoilkaa veljilleni viinan kiroista vapautumista ja että ne pelastuu.
Kirjoittaja Sindi, 7. maalis, 2013
Koen,että olen "Läheisriippuvainen"Rukoilkaa, että Herra parantaisi sisäisethaavani. Herra tietää mistä ne ovat tulleet ja hän voi korjata ehjäksi särkyneen.
Kirjoittaja sinikka neulanen, 7. maalis, 2013
Veljelläni tuomio henki. Koen,että hänellä on laki ja sit vasta evankeliumi. Olen rukoillut että Herra avaisi hänen sydämensä vastaan ottamaan Jeesuksen rakkauden, ja että hän konkreettisesti kokisi vapauden ja armon Herrassa.
Sähköposti:
Kirjoittaja Liisa, 27. helmi, 2013
Muistakaa rukouksin, konkreettinen apua on tarpeen. Velkaa on ja pieni eläke. Menoja runsaasti muitakin, pakollisia. Turha kaikki karsittu. Uskonvaraisesti elän. Jeesus auta, että joka päivästä selviän. Kiitos, että lähetät kaarneitasi apuun rakas Jeesus. Siunausta muistajille.
Sähköposti:
Kirjoittaja seija, 16. helmi, 2013
rukouspyyntö miehen ja lasten puolesta että jumala koskettais ja minulle jumala antais vahvistusta ja ymmärystä
Kirjoittaja M Kallio, 15. helmi, 2013
Rukouspyyntö ystävän perheen puolesta
Kirjoittaja seija, 2. helmi, 2013
muistkaa rukouksissa minun perhettä
Kirjoittaja satu, 25. tammi, 2013
hei muistaisitteko rukouksissa mua ja lapsiani ja herran johdatusta mun elämään
Sähköposti:

Uusimmat kommentit

16.07 | 15:38

Kiitos Kunnia Voima Kirkkaus Jumalan voida olemme Jeesuksen Kristuksen kautta valmistamaa Jumalan tietää nähdä kuulla kokea vierellämme ... On puhuminen kuulla!

...
25.04 | 18:01

Olemme kauhistavassa sanomattakin on ilmi Raamatussa; lisää poistaa sanoo Jeesus Kristus aiheilemme Hänen teoissa sanoissa puolestamme puolestaan/Äiti ja Pojat?

...
31.03 | 10:16

"asianomistaja" ... on ilmituonut näkemyksensä Kauppakirja lainhuudatus prosessissa 1981-2000 ajalla, lesken puolesta, leski on vainaja, Herra! [auta!]

...
30.03 | 10:49

Kiitos tästä hyvästä ohjelmasta

...
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS