Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:
 
Kirjoittaja varokaa sutta!, 19. heinä, 2018
Susi vainoaa puolustyskyvyttömiä vanhuksia ja kehitysvammaisia. Suojaa lapsia ja äitejä! Rukoillaan, että susi jo tulisi uskoon ja lopettaisi!
Kirjoittaja Ilona, 8. heinä, 2018
Rukouspyyntö:Rikkoutunut parisuhteeni eheytymisen puolesta.
Kirjoittaja Kirsi Noubli, 16. kesä, 2018
Toivoisin että 6-vuotiaan poikani puolesta rukoiltaisiin,hänellä on diagnosoitu älyllinen kehitysvamma ja autismi. Esimerkiksi hän ei puhu vielä sanaakaan,olisi aivan ihmeellistä ja mahtavaa jos jumala vaikuttaisi niin että hän pystyisi ilmaisemaan itseään verbaalisesti edes käyttämällä muutamia sanoja.
Sähköposti:
Kirjoittaja Sisar, 26. touko, 2018
Auta jeesus en jaksa enään
Kirjoittaja Marjo Neppenström, 3. touko, 2018
Hei! Uskova äiti jättää rukouspyynnön poikansa perheen puolesta. Perhe ei uskossa. Vauva syntyy 2 viikon päästä. Häneltä puuttuu vasen käsi. Samuel on syntynyt perheemme kuopukseksi 27vuotias nyt. Jumala antoi rukouksen kautta hänet. Hänellä on 2 vakavaa autoimmuuni sairautta ja nyt tutkitaan onko kolmas. Herra auta kosketa pelasta ja paranna.
Sähköposti:
Kirjoittaja Kaikki vähänkin uskovat: RUKOILKAA!, 21. huhti, 2018
"Vielä mä toivon, vaikkei täällä toivoa olis ollenkaan. Nyt tartun käteen Vapahtajan: Käy Herra meitä siunaamaan!" Kuten sanotaan eräässä laulussa. Rukoilkaa erään asian puolesta joka on inhimillisesti katsottuna mahdoton mutta Jumala voi kaiken paremmaksi muuttaa! Se liittyy ihmissuhteisiin että minun välit tulisi hyviksi erääseen ihmiseen joka ei pidä minusta vaikka koetin olla ystävällinen ja joka valitti minusta. Mutta rukoillaan että valitus loppuu ja karttaminen ja ystävyys alkaa ja meillä on yhdessä kivaa ja ihanaa ystävinä olla hänen kanssa.
Kirjoittaja rukoilkaa!, 21. huhti, 2018
Olen ollut kipeänä juonut hunajateetä ja lepäillyt. En ole lenkille lähtenyt kun ei vielä pysty ja eilen en pystynyt tiskaamaan kun pyörrytti mutta tänään ei ole kipuja enää ja tiskaaminenkin onnistui.

Joka uskossa on, rukoilkoon sen puolesta että paranen tiistaihin mennessä kun pitää käydä allekirjoittamassa eräs paperi ja että sää olisi suotuisa kun on sateista tai lumisadetta yms ettei tulisi sillä reissulla keuhkokuume kun oon olu vasta kipeänä.


Kirjoittaja APUA!!!!, 12. huhti, 2018
Minua ahdistaa tämä kun vuosien ajan olen sairauteni oireiden takia joutunut jatkuvasti monenlaisiin vaikeuksiin ihmisten kanssa. Minula on Asperger ja mielenterveysongelmia enkä hillitse itseäni enkä ymmärrä aina kaikea ja ihmiset ilmoittaa poliisille asioista joille en voi mitään ainakaan yksin. Tarvitsisin enemmän tukea ja apua kuin mitä nyt on. Rukoillaan että pääsen hoitoon ennen kuin ehdin tehdä oireilani vahinkoa itselleni ja muille ihmisille. Rukoillaan myös ihmisille ymmärrystä tässä että minä en pahuuttani tee tyhmiä asioita, mulla vaan "keittää yli" joskus. Apua! Kiitos muistamisesta.
Kirjoittaja Eila, 12. huhti, 2018
En ymmärrä miksi siitä asiasta piti tehdä hirmunen haloo joskus 2016 että muka kirjotan jostakin "salakielellä" kun se asia mulla eiolu sillon sillä hetkellä mielessä enkä muistanut niin tehneeni niin suututtaa kun semmosesta asiasta mitä en kykene edes käsittämään, on tehty hirmunen draama.

En ymmärrä yhtään tuollaista. En käsitä. Enkä käsitä asian yhteyttä mihinkään vahinkoon mitä voisi asiasta koitua. Tämä on jotakin minkä kohdalla ei vaan ole ymmärrystä.

Minun kaverit jotka sanooettei sen vuoden 2016 tuttavuuden seura tee minulle hyvää, taitavat olla oikeassa. Nimittäin se ihminen ottaa vakavasti asioita joita en käsitä ja joita en itse huomaa ja joita en ymmärrä millään ja sanoo asioita liian kovasti ja minun pää menee pyörälle niistä jutuista. Tätä tapaa en kykene lopettamaan itsenäisesti enkä käskystä vaan tarvitaan harjoittelua ja hyvä jos löytyy jokujoka opettaa tässäkin.
(Tiedoksi muuten sille jota minun jutut ärsyttää, että en ole ainut joka pitää jotakin tiettyä ihmistä "pimeenä" kun sitä samaa on pimeenä muutkin pitäneet ja jopa sanoneet olevan Jumalan varjelusta etten ole tekemisissä jonkun ihmisen kanssa ja kaverit sanoo että eräs henkilö ei riittävästi ymmärrä eikä huomioi sairauttani ja saattaisi sanoa asioita jotka on minulle liian kova pala purtavaksi ja kohdella muutenkin liian kovasti ja sanoivat että ole onnellinen kun se ihminen ei halua kanssasi olla tekemisissä. Siksi olen näinkin helposti toipunut "hylkäämisestä" ja olen silti iloinen ja onnellinen.

Eikä minun edes tarvitse asiaa murehtia saati ottaa vakavasti, ei ole minun asiani ja jos meinaankin murehtia niin kaikki tyrehdyttää sen sanomalla että älä mieti sitä tyyppiä ja ansaitset parempaa kuin se. Minun kavereilla on voimakkaita mielipiteitä erästä henkilöä vastaan ja osin siitäkin johtuen kun hän kuuluu uskontoon joka on näille minun kavereile käsittämätön.
Kirjoittaja Harran oma , 6. huhti, 2018
Hei kaluan jättää rukous pyynnön itseni puolesta että herra vapauttas minut huumeista tulin tänään uskoon ja haluan palvella herraa ja vaimoni puolesta jätän rulous pyynnön että hänkin antaa jumalalle elämäsä ja että jumala ottais kaikki kivut häneltä pois
Kirjoittaja uskova, 4. huhti, 2018
Esirukouspyyntö nuoren juopon puolesta, Jeesus auta.
Kirjoittaja Tea, 1. huhti, 2018
Tyttäreni nukkuu huonosti,itkee ja on väsynyt.Muistathan rukouksin.
Kirjoittaja ritva, 11. maalis, 2018
Vapauta Isä Jeesuksen sovitus veren kautta Jarmo Jumalan lasten vapauteen. Kaikista päihteistä ja vääristä elämän tavoista.Inhimmillisesti toivoton tapaus. Elämän lankanon enään lyhyt.Kiitos Jeesus sinulla on voima ja valta Jarmon elämään.
Kirjoittaja Tea, 4. maalis, 2018
Äitini pois nukkui,läheisten perintöasiat selvittämättä,onko asiat menneet rehellisellä tavalla?
Kirjoittaja Markus, 25. helmi, 2018
Pyydän Jumalaa, että kristityt taistella pedofiliaa ja lapsiprostituutiota maassa. Pedofilia on synti Kristusta vastaan.
Sähköposti:

Uusimmat kommentit

16.07 | 15:38

Kiitos Kunnia Voima Kirkkaus Jumalan voida olemme Jeesuksen Kristuksen kautta valmistamaa Jumalan tietää nähdä kuulla kokea vierellämme ... On puhuminen kuulla!

...
25.04 | 18:01

Olemme kauhistavassa sanomattakin on ilmi Raamatussa; lisää poistaa sanoo Jeesus Kristus aiheilemme Hänen teoissa sanoissa puolestamme puolestaan/Äiti ja Pojat?

...
31.03 | 10:16

"asianomistaja" ... on ilmituonut näkemyksensä Kauppakirja lainhuudatus prosessissa 1981-2000 ajalla, lesken puolesta, leski on vainaja, Herra! [auta!]

...
30.03 | 10:49

Kiitos tästä hyvästä ohjelmasta

...
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS