Luku 15

Käsi sydämellä -- uskollisuus päälliköille


Vapaamuurareiden kunnioituksen osoitus sydäntä kohtaan merkillä jossa käsi asetetaan sydämen päälle (Hand on Heart) voidaan parhaiten ymmärtää sen tosiasian valossa että vapaamuurari-looshin johtajat itse kerskuvat että heidän rituaalinsa ulottuvat muinaiseen egyptiläiseen uskontoon. Egyptiläisessä Kuolleiden Kirjassa osoitetaan rukous "sydämelleni, äidilleni... sydämelleni, transformaatiolle," tarkoittaen jälleensyntymisten lähdettä.

Egyptiläistä äiti-jumalatarta palvottiin useilla nimillä -- Isis, Hathor, Rhea, jne. Hän oli se jolle ihmiset "antoivat sydämensä," tarkoittaen uskollisuuttaan ja kuuliaisuuttaan. Uhrausten jumalattarena, hänen palvojansa pitivät tarpeellisena että ihmisten pitäisi uhrata 'energiansa' hänen vuokseen. Tämän jumalattaren sanottiin ottavan ihmisten sydämet itselleen.

Irroittaa sydän ja syödä se!

Meksikossa, Keski-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa, jumalat vaativat uhreja myös ja, taas kerran, sydän oli uskollisuuden keskeinen tunnusmerkki. Verenhimoiset opetuslapset, ylipappien yllyttäminä, leikkasivat heimosotien hävinneen osapuolen sotilailta sydämet irti.

Temppelien kivialttareilla, papit leikkasivat sydämet irti uhrien vielä eläessä. Nämä sydämet syötiin, aivan kuten tehtiin muinaisessa Egyptissä sekä tänä päivänä lukuisissa saatanallisissa kulteissa.

Takaisin Egyptiin

Vapaamuurarius tänään myöntää avoimesti yhteytensä muinaisen Egyptin rituaaleihin ja uskontoihin, ja esittelee ylpeänä egyptiläisiä epäjumalia (sfinksi, jne.) loosheissaan ja niiden ulkopuolella sekä kansainvälisessä päämajassaan, House of the Templessä, Washington D.C:ssä.

Edelleen, korkeampien asteiden rituaalisissa seremonioissa, hindujen monijumalisuutta (Hindu pantheon of deities) kunnioitetaan todellisena 'pyhänä kolminaisuutena'. [1] Hindulaisuudessa, koko universumin sanotaan olevan keskittyneenä sydämeen. Mietiskelevän yogin väitetään kuuntelevan koko universumin sydämenlyöntejä, joka on suuren Shivan sykkivä sydän. Tämä ilmaisee pohjimmaista itämaista ajatusta että jumaluus asuu jokaisen ihmisen sydämessä, mutta tämä asia pitää 'ymmärtää'.

Uskollisuus salaisille päälliköille

Illuminatin rakenteen sisällä, vihkiytyneelle opetetaan selkeästi, että hänen täytyy omistautua koko sydämellään 'salaisille päälliköille', korkeimmalle eliitille josta sisäpiiri koostuu. Hänen elämänsä täytyy olla uskollinen päämäärille jotka he ovat asettaneet, sillä he,vuorostaan ovat Hierarkian, alamaisia; henkiolentojen (Saatanan ja hänen demoniensa) jotka ovat antaneet heille tämän Suunnitelman.

Toisin sanoen, jokaisen illuministin elämä on jumalallinen temppeli, ja rituaalien magian sekä uskollisuuden kautta alkemistisen transformaation Suuri Tehtävä saadaan päätökseen yksilön sydämessä sekä maailmassa kokonaisuutena. Ordo Ab Chao -- kaaokseen pitää saada järjestys.

Suuri määrä merkityksiä

Kuten kuvat kertovat tässä luvussa, 'käsi sydämellä' -merkillä on suuri määrä erilaisia merkityksiä, riippuen siitä paikasta mihin käsi asetetaan sekä sormien asennosta. Kuten aina, vasen käsi sydämellä merkitsee pahantahtoista okkulttista polkua. Peukalo ojennettuna pystysuoraan jättäen käden 'L' -asentoon tarkoittaa uskollisuutta, rehellisyyttä ja 'olla kuvioissa mukana' (on the square). 'Käsi sydämellä' -merkkiä harjoitellaan ja opetellaan vapaamuurariuden monilla asteilla.

Esimerkiksi:

  • 'Degree of Sublime Knights Elected' -- Ehdokkaan oikea käsi on ulottuu rinnalta sydämeen, ja peukalo osoittaa ylös. ("Richardson's Monitor of Freemasonry", p. 147)
  • 'Degree of Companion Select' -- Merkki annetaan oikealla kädellä. ("Richardson's Monitor of Freemasonry", p. 86)
  • 'Degree of Select Master' -- Ehdokkaalle kerrotaan: "Aseta kämmen suoraan sydämen kohdalle ja lausu sana 'SECRESY'." ("Richardson's Monitor of Freemasonry", p. 80)
  • 'Degree of Mark Master' -- Jäsenet marssivat ympäri looshia laulaen laulua. Laulun sanat ovat seuraavanlaisia: "Mark Masters all appear Before the Chief Overseer... You who have passed the square, For your rewards prepare, Join heart and hand...Wages to you are due, At your command." ("Duncan's Masonic Ritual and Monitor", p. 161)

Sormet erillään kun merkki annetaan

Sormien pitämisellä toisistaan erillään on oma merkityksensä; se on usein valinnan merkki kabbalisteille jotka hyödyntävät hebrealaisten aakkosten kirjaimia kommunikoidessaan 'käsi sydämellä' (who employ the letters of the Hebrew alphabet in their hand on heart communications).

Tässä luvussa on piirroksia Kristopher Kolumbuksesta ja Ignatius Loyolasta hyvinä esimerkkeinä. Molemmat olivat salaisen kabbalistisen veljeskunnan jäseniä jonka juutalaisen Sanhedrinin rabbit perustivat.

Poistamassa sekaannusta

Tätä illuministien/vapaamuurarien merkkiä ei tulisi sekoittaa amerikkalaiseen tapaan asettaa käsi sydämen päälle vannottaessa uskollisuuden valaa lipulle (eräillä muilla kansakunnilla on tämä sama käytäntö). Taas kerran, tuomitessa (tai: arvostellessa) illuministien aikeita, me katsomme sellaisiin tekijöihin kuten historia ja asiayhteydet, kuka on se joka antaa merkin, sekä muut tekijät.

Kuten aina tässä kirjassa, minä jätän sinulle, lukija, tehtäväksi muodostaa oma mielipiteesi siitä mitä näet.

Vapaamuurarit kieltävät naisilta pääsyn kiltaansa. Mutta kirjasta Encyclopedia of Freemasonry me löydämme tämän kuvan otsikolla "Lady Freemason Mrs. Elizabeth Aldworth." Kirjassa, Mackey, 33°, Skotlantilaisen Riitin entinen suurmestari, kirjoittaa: "on muutamia tapauksia jolloin on tehty poikkeus."

Robespierre, Ranskan vallankumouksen sydämetön hirviö. Jakobiinien lahkon innoittajana, Robespierre lähetti useita tuhansia ihmisiä giljotiiniin. Hyläten Jeesuksen, hän vaati perustettavaksi uutta uskontoa joka perustuisi nimettömän 'Korkeimman Olennon' palvomiseen.

Nautittuaan monien vastustajiensa lähettämisestä kuolemaansa, hän sai maistaa omaa lääkettään. Robespierre, tämä juutalainen kauhun juonittelija (plotter of terror), menetti itse päänsä. Kun hänen päänsä oli irti, väkijoukko nauroi ja huusi: "Do you feel any pain, your majesty?"

Oliko Christopher Kolumbus temppeliherra, tai jonkin muun 1400-luvun salaseuran jäsen? On paljon todisteita että asia oli juuri näin.

Tähän viittaa myös tämä kabbalistinen merkki jonka hän esittää: Vasemman käden polun vihkiytynyt. (Oil painting by Sebastiano del Piombo, 1519)

Josif Stalinin patsas kuvattuna kirjan Stalin's Shadow takakannessa.

Stalin, puoliksi juutalainen ja jesuiittojen kouluttama, antaa KUninkaallisen holvikaaren merkin kädellään.

Helmut Kohl oli pisimpään palvellut kansleri Toisen maailmansodan jälkeisessä Saksassa. Kohl, Illuminatin sisäpiirin palvelija, työskenteli yhdistääkseen Saksan sekä voimistaakseen Euroopan Yhteisöä.

Hän kuuluu Bilderbergeriin, juutalainen vapaamuurari, ja kuuluu useisiin salaseuroihin sekä kiltoihin. Tässä me näemme Kanslerin illuministisessa asennossa, ollen ainoa henkilö kuvassa joka antaa tarvittavan merkin. (Photo: "Vanity Fair", November 1997)

Iranin ulkoministeri Kamel Kharrazi. ("Newsweek", September 30, 2002)

Pakistanin pääministeri Mian Mohammed Nawaz. ("Time", circa 2001)

Palestiinassa, vanhempi Hamasin viranomainen Khaled Mashaal toivottaa jordanialaisen ja muita vieraita päivälliselle.

Panaman presidentti Guillermo Endara, asetettiin virkaan USA:n toimesta sen jälkeen kun USA:n armeija syrjäytti diktaattori Manuel Noriegan. (Photo: "U.S. News and World Report", October 25, 1993, p. 37)

Michael Servetus joka, vuonna 1555, poltettiin roviolla kalvinistien toimesta julkaistuaan teoksen jossa kiistettiin kolminaisuusoppi.

Servetus, Kristuksen vihollinen, oli illuministi joka työskenteli tuodakseen harhaoppeja saastuttamaan Kristinusko. Häntä on kutsuttu 'Unitarianismin isäksi'.

Ortodoksisen hiererkian johtavat henkilöt antavat vihkiytyneen merkin (the initiate sign).

Paavi Yasser Arafatin kanssa Vatikaanissa 15.9.1982.

Ottomaanien Turkin päärabbi. (From the book: "The Lost Messiah: In Search of the Mystical Rabbi Sabbatai Sevi", by John Freely, The Overlook Press, 2001)

Aleister Crowley nuorena.

Martti Luther, pappi joka käynnisti protestanttisen reformaation, esitellään tässä Christian Newsin kuvassa (luterilainen julkaisu) antamassa vapaamuurarien merkin.

Tämä sama luterilainen sanomalehti käyttää tunnuksenaan Lutherin sinettiä, joka on ruusuristiläistä käsialaa (Rosicrucian design). Itse asiassa, Luther oli ruusuristiläinen. Vapaamuurarien käsimerkit ja kädenpuristukset ovat lähellä ruusuristiläisten vastaavia. (From: "Christian News", February 18, 2003, p. 1)

Eräässä artikkelissa nimeltään 'Calvinism', John Paul Jones lainaa Manly P. Hallia vahvistaakseen että protestanttinen uudistaja Martti Luther oli ruusuristiläinen.

Tässä artikkelissa, Lutherin virallinen sinetti, keskellä, on kuvattuna, yhdessä sinetin kera (kauimmaisena oikealla) Martti Lutherin sormessa. Kauimmaisena vasemmalla on Lutherin sinetti kirjailija Jonesin näyttäessä kuin ka terälehdet on asetettu viisikulmion muotoon.

Christopher Walker, näyttelijä, näyttää olevan eliitin suosiossa. Hän näyttelee usein outoja rooleja; kuten psykopaatti, tappaja, jne.

Interview-aikakauslehti omisti kokonaisen sivun hänelle heinäkuun 2004 painoksessa, ilman otsikkoa tai ilman kommenttia tai selitystä. Ilmiselvästi, kuva itse puhuu puolestaan.

Eräässä artikkelissa, otsikolla "Gods and Monsters", Hollydoodin näyttelijä George Clooney nähdään antamassa tämän taikamerkin kun hän seisoo teatterin ulkopuolella jossa esitetään filmiä A Perfect Storm. (Photo: "Elle Magazine", November 2000)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

11.06 | 16:58

Mistä Raamatussa löytyy se kohta missä mainitaan, että seurakunta temmataan ennen suuren ahdistuksen aaikaa.

...
22.05 | 08:57

Tämä on todistukseni ihmisen hyvää työtä kohtaan, joka auttoi minua. Nimeni on ELDA VERA ja olen Espanjassa. Elämäni on palannut! 8 vuoden avioliiton jälkeen aviomies jätti minut ja jätti minut kolmen lapsen kanssa. Tunsin, että elämäni oli loppumassa ja

...
09.03 | 18:14

Kiitos, että sain lukea tämän kertomuksen. Se todistaa meidän ihmeellisestä, parantavasta Jeesuksesta Pyhän Henkensä kautta.

Siunausta kaikille lukijoillesi.

...
02.02 | 07:19

Saa niitä käyttää minun puolestani ihan vapaasti.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS