Texe Marsin kirja CODEX MAGICA

CODEX MAGICA

 

Texe Marrs

Suomentanut: Pasi Toivonen

 


 


Esipuhe

Okkultistinen käsikirjoitus -- kolossaalinen ja hirmuinen salaliitto

 

"Mutta salli kaikkien valheiden Hengen kimaltelevan magian tekojen kera sokaista sinut. Sitten minä sidon sinut."
- The Devil, Faust Play by Goethe (1749-1832)

He ovat kaikkialla. älykkäästi naamioituina. Televisiossa, ujutettuna aikakauslehtiin, sekä piileskellen voimallisissa mainoksissa. Joskus he ovat hienovaraisia ja psykologisen ärsykekynnyksen alittavia, toisinaan selkeitä, provokatiivisia ja mielen taivuttavia käytännössä.

Oudot symbolit, merkit, loitsut, talismaanit, ja kädenpuristukset jotka ohjelmoivat ja kontrolloivat meidän mieliämme.

Henry Makow, viisas keksijä ja sanataituri, sanoo että he ovat saatanallisen salaliiton avain-komponentteja joka nyt kohtaa meitä maksimaalisella voimalla ja pahuudella.

"Tämä saatanallinen salaliitto," Makow varoittaa, "menestyy ainoastaan siksi että ihmiset eivät pysty uskomaan että jotakin näin kolossaalista ja hirmuista (tai: luonnotonta) on todella olemassa." [1]

Maailma käy kamppailua meidän sieluistamme. Ihmiset jotka tuottavat tavaroita, väkivaltaa ja seksiä eivät toimi sattumanvaraisesti, 'kaikkea mikä myy' -periaatteella. Heillä on vapaamuurareiden symboleja logoissaan. Ylimmällä askelmalla olevat pelaajat seuraavat okkulttista käsikirjoitusta jonka on tarkoitus orjuuttaa meidän ruumiimme ja sielumme. He ovat rakentamassa valtaisaa vankilaa joka pohjautuu heidän omaan henkiseen helvettiinsä. Tämä on se Uusi maailmanjärjestys; me olemme sen vankeja. [2]

"Se on, käytännössä, saatanallista totuttamista", Makow painottaa, ja me olemme kaikki lukittuina vankilan luokkahuoneisiin samalla kun tätä henkistä myrkkyä annostellaan meille 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa.

Psykologinen matriisi

Tässä silmät avaavassa kirjassa, sinä huomaat kuinka tarkkoja ja oikeita ovat Hra. Makowin sekä muutaman muun henkilön varoitukset. Useimmat ihmiset, tietysti, ovat vajonneet jo liian syvälle, heidän mielensä ovat niin okkultismin pyyhkimiä joka on hankittu vuosikymmenten propagandan myötä, että he eivät enää kykene käsittämään todellisuutta. Suurin osa on jäänyt kiinni jonkinlaiseen psykologiseen matriisiin. Traagisesti, sadoista miljoonista ihmisistä, on tullut 'Manchurialaisia kandidaatteja'.

He syövät, hengittävät, liikkuvat ja nukkuvat aivan kuin transsissa. Turtuneena, kykenemättömänä reagoimaan, he ovat kuten Pontius Pilatus joka, kohdatessaan Jeesuksen Kristuksen joka seisoi hänen edessään, Totuuden henkilöitymän, esitti Kristukselle kysymyksen: "Mikä on totuus?"

Tuota, näiden yli kuudensadan sivun sisällä, on totuus. Täällä sinä näet kuvia monista ihmiskunnan historian muovaajista, sekä muinaisista että moderneista, kun he salaa kommunikoivat merkkien ja symbolien kautta. Luonnollisesti, eliitti ei pidä siitä että heidän likaiset tekonsa paljastetaan. He, ja heidän vaiennetut kätyrinsä, jotka "en näe pahuutta, en kuule pahuutta" -- yhteiskunnan massat -- voidaan odottaa nousevan puolustamaan itseään ja kiistävän kaiken. Silmänkääntötempulla, he tekevät kaikkensa kääntääkseen huomiosi toisaalle.

"Kuvat on otettu pois asiayhteydestä," he protestoivat. "Kuvat eivät ole sellaisia miltä ne näyttävät."

"Tämä, kuuntele meitä," he rukoilevat, "ei ole sitä miltä se näyttää. Salli meidän selittää se kaikki sinulle."

"Älä ole liian kiireinen antamaa tuomiotasi," he itkevät. "Sinä ja minä tiedämme että salaliittoja ei todellisuudessa ole olemassa. Kaikki on hyvin, mikään ei ole pielessä. Se on kaikki sattumaa, ei mitään syytä olla tyytymätön."

"Uskotko sinä valehteleviin silmiisi?"

Heidän heikot ja idioottimaiset protestoinnit muistuttavat meitä tästä kuuluisasta TV-koomikosta, Groucho Marxista. Groucho nautti kertoa yhä uudestaan tarinaa säikähtäneestä vaimosta joka tuli kotiin löytääkseen miehensä vuoteesta toisen naisen kanssa. "Tämä ei ole sitä mitä sinä luulet," hän vakuutti naiselle. "Uskotko sinä siihen mitä minä kerron sinulle, vai uskotko sinä valehteleviin silmiisi?"

Luojan kiitos meidän ei tarvitse enää uskoa mitä he, Illuminati ja heidän valehtelevat seuralaisensa mediassa ja hallituksessa kertovat meille. Me voimme siirtää heidän propagandansa syrjään ja nähdä varsinaiset todisteet totuuden prisman läpi omin silmin. Tämä kirja on yli kahden vuosikymmenen tutkimusten tulos. Minä uskon että se puhuu itse itsestään. Kuvat, piirrokset, ja todisteet joita nämä sivut sisältävät, todistavat mielestäni hirmuisesta salaliitosta joka ympäröi meitä.

Voi hyvinkin olla niin että jotkin valokuvat eivät ole sellaisia millaisilta ne näyttävät. Me kaikki tiedämme että se on mahdollista, esimerkiksi, että valokuvaajat ottavat kuvia tietyistä ihmisistä samalla kun heidän kätensä, sormensa, käsivartensa ja kehonsa ovat ilman tarkoitusta oudoissa asennoissa. Kuva voi olla tuhannen sanan arvoinen, kuten tämä vanha kiinalainen sananlasku sanoo, mutta jopa kuvat voivat olla pettäviä.

Ja niin, minä jätän kaiken sinun päätettäväksi, rakas lukija. Ovatko nämä kuvat todisteina siitä että henkilö on mukana rikollisessa, vapaamuurarillisessa, okkulttisessa tai maagisessa aktiviteetissa? Ole sinä tuomari.

Auttaakseen päätöksen tekoa, kuvan mukana on usein teksti joka auttaa analysoimaan tilannetta tai hetkeä joka on ikuistettu. Silloin kun mahdollista, minä tuon esiin todisteet sekä informaation jossa kerrotaan kuuluuko henkilö vapaamuurari-looshiin, ruusuristiläisten kiltaan, tai johonkin muuhin globalistiseen tai okkulttiseen ryhmään, salaseuraan ja organisaatioon. Tämä tehdään jotta se auttaisi sinua tekemään päätöksen.

Joskus, minä myönnän, on vaikea päätellä pelkän kuvan pohjalta esittääkö henkilö vapaamuurarillista tai jotakin muuta merkkiä, tai kertoa varmasti että hänen asentonsa tai tausta viittaa okkultismiin. Taas kerran, kirjailija tekee parhaansa tarjotakseen todisteet.

Joissakin tapauksissa, on epäselvää mitä valokuvassa todella tapahtuu, koska aikomusta tai motiivia ei voida nähdä. Me emme voi lukea ihmisten ajatuksia, joten meidän täytyy antaa tuomio valokuvien perusteella. Esimerkiksi, on niin paljon sekaannusta paholaisen merkin, 'El Diablo' tai 'Il Carnuto' suhteen. Monet sekoittavat tämän pahan merkin "I love you" -sanomaan, sekä merkkiin jonka monet antavat tarkoittaen nuoruuden ajan kapinaa, "sex, rock and roll".

Luvussa jossa nähdään monien ihmisten antavan tämän ongelmallisen merkin, minä täten selitän käsimerkkien tyyppien eroja ja puhun jatkuvasta ristiriidasta kun yritetään selkeyttää tätä sekaannusta jonkin verran. Lukija saattaa löytää selkeyttävää informaatiota.

Kaiken kaikkiaan sinä löydät yli tuhat valokuvaa ja piirrosta jotka todistavat illuminaattien, satanistien ja muiden elitistien harjoittamasta magiasta. Vaikka skeptikot kykenisivät selittämään joitakin näistä todisteista, jäljelle jää aivan riittävä määrä puoltamaan kirjan väitettä. Tänään, kuten koko ihmiskunnan historian aikana on ollut ja on okkultistien massiivinen salaliitto-verkosto.

Okkultismin tutkijan perspektiivistä, avain vaarallisen maailman ymmärtämiseen jossa me elämme, on sen tunnustaminen että on olemassa jatkuva kaava. Rikollinen yleensä paljastetaan epäsuorien todisteiden nojalla, jos niitä on suuri määrä, jopa silloin kun suoria todisteita ei ole. Mutta meidän tapauksessamme, me tuomme esiin vakuuttavan sarjan suoria todisteita, joiden pohjalta pisteet voidaan yhdistää, osoittaaksemme vastaansanomattomasti okkulttisen salaliiton jatkuvan olemassaolon. Yli 600 sivua valokuvia sekä materiaalia ei voi olla väärässä.

Rehellisen ja hyvän tuomion antamista

Minä toivoisin painottavani että en syytä ketään kirjassa kuvattua henkilöä saatananpalvojaksi tai okkultistiksi. Heidän kuvansa ei tarkoita että he olisivat välttämättä Illuminatin jäseniä tai että ne todistaisivat jotakin heidän sosiaalisesta, poliittisesta, tai uskonnollisesta ideologiasta tai muista uskomuksista. En myöskään väitä tai vihjaa että nämä miehet ja naiset jotka tässä on kuvattu olisivat tietoisesti mukana minkäänlaisessa salajuonessa, saatanallisessa tai muunlaisessa.

Ystäväni ovat täysin tietoisia että vuosien aikana, olen kirjoittanut ja tuottanut useita kirjoja, kasetteja ja videoita aiheena arvoitukselliset merkit, symbolit ja logot, mukaan lukien sellaiset klassikot kuten Dark Secrets of the New Age, Mystery Mark of the New Age ja Circle of Intrigue. Täten, lukijan pitäisi ymmärtää että informaatio minun kirjoissani sekä muissa teoksissani pohjautuu yksinomaan minun omaan mielipiteeseeni. Totta, teen parhaani tuomitakseni asiat oikein sekä tuodakseni esille relevantit tosiasiat; mutta lopulta, lukijan tai katselijan täytyy päättää onko hän samaa mieltä kirjailijan tuomioiden ja mielipiteiden kanssa. Kuten erään hyvin tunnetun TV-kanavan uutisten sanoma kuuluu: "Me raportoimme, sinä päätät."

Ne jotka ovat lukeneet ja arvostelleet aiemmat teokseni tietävät että minulle on tärkeää antaa oikeaa informaatiota. Minä kutsun jokaisen joka uskoo että faktat ja analyysit, tai jopa mielipiteet joita tässä esitetään ovat vääriä tai epätäydellisiä, kertomaan minulle siitä.

Olen enemmän kuin halukas tekemään korjaukset pohjautuen parhaisiin todisteisiin.

Suuren tietomäärän tulkitseminen

On kirjaimellisesti tuhansia salaisia merkkejä, eleitä ja symboleita jotka täytyy ottaa huomioon kun arvioidaan valokuva-todisteita. Vastustajani -- illuminaatit ja salaseurojen jäsenet -- myöntäisivät että näin on asia. Royal Arch Mason -lehdessä, vapaamuurareiden virallisessa julkaisussa, Tri. William L. Cummings myöntää kuinka monia satoja riittejä ja rituaaleja on olemassa. [3]

Ilmiselvästi, jokaisessa sadoista seremonioista, lukuisa määrä salaisia kädenpuristuksia ja merkkejä opetetaan ja harjoitellaan. Täten, Cummings huomauttaa, vapaamuurarit itsessään ovat sekaannuksen tilassa:

"Tulee yleensä yllätyksenä ja joskus shokkina kun vapaamuurari joka ei ole koskaan kiinnittänyt lainkaan huomiota tähän aiheeseen saa tietää että on olemassa ainakin sata vapaamuurari- ja kvasi-vapaamuurari riittiä ja järjestelmää eikä vähempää kuin kahdeksansataa niin kutsuttua vapaamuurari-astetta." [4]

Royal Arch Masonin toimittaja Ray V. Denshaw pisteliäästi kommentoi että pitkäaikaiselta vapaamuurari-kuuluisuudelta voidaan kysyä:

"Kuinka monta sadoista asteista sinä olet saavuttanut? Oletko sinä saavuttanut Memphisin riitin 90 astetta? Tai Rectifiedin riitin? Tai Swedenborgialaisen riitin?" [5]

Edelleen, vapaamuurarit jotka ovat mukana Pariisin Grand Lodge of the Orientissa, Lontoon United Lodgessa, tai Israelin suurlooshissa (Grand Masonic Lodge of Israel) voivat hyvinkin hyödyntää merkkejä ja kädenpuristuksia joita muut eivät ole nähneet tai eivät ymmärrä.

Sitten, tietysti, on seuraavanlaisia kiltoja:

 • The Order of the Rosicrucians;
 • The Order of the Trapezoid;
 • The Priory of Sion;
 • The Alta Vendit;
 • The P2 Lodge;
 • The Solar Order of the Temple;
 • The modern-day Knights Templar;
 • The Vatican's Knights of Malta and Knights of Columbus;
 • The Order of the Odd Fellows;
 • The Order of Ahepa;
 • The Order of Skull and Bones;
 • The Bohemian Club;
 • The Pilgrims Society.

Sekä tuhansia muita salaseuroja ja kiltoja, mainitsemattakaan monia juutalaisia kabbalistisia ryhmiä, saatananpalvojien kirkkoja, noita- ja druidi-lahkoja.

Tieto salaisista merkeistä avaa ovia

Brittiläinen satanisti Aleister Crowley, mies joka piti itseään "planeetan ilkeimpänä ihmisenä", oli Ordo Templi Orientisin (O.T.O.) suurmestari ja hän lisäksi perusti arvoituksellisen ja luciferilaisen Astrum Argentiniumin killan (Order of Astrum Argentinium). Kerran hän murheellisesti tunnusti, että sen jälkeen kun hän oli oppinut kuinka tehdä muiden Euroopan salaseurojen salaisia kädenpuristuksia, hän matkusti kaupungista kaupunkiin ja havaitsi että tekemällä oikeanlaisen kädenpuristuksen, hänet kutsuttiin melkein kaikkien näiden ryhmien pyhimpiin paikkoihin. He olivat vakuuttuneita pelkästään hänen kädenpuristuksensa kautta että Crowley oli kelvollinen osallistumaan heidän konklaaveihinsa ja että hänellä oli oikeus tietää heidän suurimmat salaisuutensa.

Keskiverto vapaamuurari tai jonkin muun salaseuran jäsen tietää vain vähän oman kiltansa merkeistä ja symboleista, ja vielä vähemmän toisten kiltojen vastaavista asioista. Tehdessäni tutkimuksia tätä kirjaa varten, olen ollut yhteydessä useisiin entisiin vapaamuurareihin, mutta vain muutama kykeni tunnistamaan muita kuin vain kaikkein yleisimmät merkit ja symbolit. Sain paljon enemmän tietoa vapaamuurareiden tietosanakirjoista sekä muinaisista että moderneista maagisista kirjoituksista ja oppaista.

Kiitän seuraavia henkilöitä

Niiden henkilöiden lisäksi jotka mainitaan lähdeluettelossa, minä haluan kiittää muutaman tärkeän ystävän antamaa tietoa ja apua jotka olivat arvokkaita tämän kirjan työstämisessä. Annan täten kiitokset seuraaville henkilöille:

 • Lawrence Patterson, publisher of Criminal Politics magazine and one of the world's leading experts on global finances and investments.
 • Alex Jones, well-known radio personality and top-notch producer of many videos documenting the rise of the police state.
 • Dr. Cathy Burns, author of the excellent Masonic and Occult Symbols Illustrated, as well as The Hidden Secrets of the Eastern Star.
 • Dean Grace, author of A Little Guide to the All-Seeing Eye Symbol On Our Dollar Bill.
 • Ralph Epperson, author of Masonry: Conspiracy Against Christianity, The Unseen Hand, and other fine books.
 • Dr. Gail Riplinger, author of the bestselling classic, New Age Bible Versions.
 • David Meyer, occult researcher and publisher of Last Trumpet newsletter.
 • Michael Hoffman, II, author of the groundbreaking book, Secret Societies and Psychological Warfare.
 • Fritz Springmeier, author of Bloodlines of the Illuminati and other revealing works.
 • Robert Gaylon Ross, author of Who's Who of the Elite and The Elite Don't Dare Let Us Tell the People.
 • I also wish to acknowledge the late Jim Shaw and Jim Keith, Bill Schnoebelen, Tom McKenney, Ed Decker, James Spencer, David Bay, Dr. Dennis Cuddy, Reginald Haupt, Jr., Dr. O.J. Graham, Jeff Rense, Des Griffin, Gary Blevins, Dr. Stanley Monteith, Jack Chick, Ted Pike, Donn de Grande Pre, Jack Roper, and Juri Lina, all of whose authoritative research and writings provided me with valuable information as well as incalculable inspiration.

Jäsenyyttä ei tarvita

Illuminati ja heidän palkatut kiihottajansa sekä muut niin sanotut kriitikot saattavat vihjata että koska sinä ja minä emme ole vapaamuurareita tai illuminaatteja, minun tutkimuksillani "tai sinun omilla itsenäisillä tutkimuksillasi" ei ole auktoriteettia.

Olen iloinen voidessani vastata että:

 • Parhaat murhatutkijat eivät ole koskaan murhanneet ketään tai olleet osallisena sellaiseen.
 • Vain harvat hengenpelastajat ovat olleet onnettomuudessa jossa he itse ovat olleet vähällä hukkua.
 • Useimmat lakimiehet eivät itse ole olleet syytettyinä.
 • Useimmat psykiatrit eivät ole itse olleet potilaina mielisairaalassa.
 • Useimmille neurokirurgeille ei ole itse tehty aivoleikkausta.
 • Useimmat urheilusta kirjoittavat eivät ole koskaan pelanneet jalkapalloa tai pesäpalloa, ja kuitenkin he raportoivat ja kommentoivat siitä.
 • Suurin osa vanginvartijoista ei ole koskaan ollut vankilassa lukkojen takana.
 • Yksikään historiantutkija ei ole elänyt menneinä vuosisatoina josta he kirjoittavat.

Ei tarvitse olla hirviö tietääkseen että ihmis-hirviöitä on olemassa tai sarjamurhaaja tietääkseen että viattomien ihmisten tappaminen on paha teko. Ja on olemassa runsaasti todisteita Illuminatin ja salaseurojen olemassaolosta niin että meidän ei tarvitse liittyä sellaiseen tai ottaa osaa näiden vastenmielisten ryhmien toimintaan tietääksemme mistä niissä on kyse.

Haaste kriitikoille

Minä täten haastan kaikki vapaamuurarit ja muiden salaseurojen jäsenet tapaamaan minut puolueettomalla maaperällä kilpailemaan siitä kuka tuntee paremmin asiat jotka tässä kirjassa on esitetty. Siihen asti kunnes kriitikko ottaa vastaan haasteeni ja on halukas julkisesti osoittamaan että hän tietää yhtä paljon kuin minä tai enemmän salaisista käden puristuksista, symboleista, merkeistä, logoista ja muista okkultismin asioista, minä ehdotan että kriitikko vetäytyy takaisin vapaamuurari-temppelinsä varjoisiin nurkkiin, synagogaan tai pyhäkköön ja luopuu tyhjästä, turhasta kritiikistä.

Mitä tulee skeptikkoihin ja kiistäjiin jotka saavat kicksejä siitä että he teeskentelevät tietävänsä -- vain tietävänsä! -- että tällaiset asiat eivät voi olla totta, että "salaliittoja" vain ei ole olemassa ja jotka ylläpitävät väitettä että jokainen joka kehtaa edes mainita sellaisen ryhmän kuten "Illuminati" olemassaolon, on yksinkertaisesti väärässä. Sallittakoon minun nöyrästi ehdottaa että he lukisivat tämän kirjan huolellisesti, ja tutkisivat todisteita rehelliseen ja objektiiviseen tapaan.

Money ystävät ovat kirjoittaneet kertoakseen tälle kirjailijalle että myös hän oli aikoinaan epäilijä ja skeptikko, kunnes, hän pohti kaikkia todisteita. Tähän liittyen, Raamattu antaa hyvän neuvon jota kannattaa pohtia:

"Jos kuka vastaa, ennenkuin on kuullut, on se hulluutta ja koituu hänelle häpeäksi." (Sananlaskut 18:13)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS