Kielletty vyöhyke - luku 1

Luku 1

Varoitus -- Astut nyt kielletylle vyöhykkeelle

 

"Ainoastaan vähäiset salaisuudet tarvitsevat suojelua. Suuria salaisuuksia suojelee julkinen epäusko."
- Marshall McLuhan

Se mitä sinä luet tästä kirjasta on kiellettyä sinulle. Näiden asioiden tietäminen voi olla hyvin vaarallista sinun terveydellesi. Kielletty tieto on makeaa, mutta myös kohtalokasta. Monet ovat kuolleet paljastettuaan paljon vähemmän salaisuuksia kuin mitä tässä kirjassa on kerrottu.

Tarkoitukseni ei ole ylidramatisoida tai olla sensationalistinen. Tämä on varoitus: varmista että sinulla on uskallus ja rohkeus jatkaa ennenkuin menet yhtään pidemmälle.

Mielessäni on monien rohkeiden miesten nimiä jotka ovat menneet liian pitkälle ja jotka ovat nyt kuolleita koska he paljastivat Valaistuneiden (Illumined Ones) salaista tietoa.

Kapteeni William Morgan -- Siepattiin ja murhattiin rituaalisesti, hänen eloton ruumiinsa upotettiin järveen hänen julkaistuaan kirjan jossa hän paljasti vapaamuurareiden salaisuuksia.

Danny Casolaro -- "Teki itsemurhan", hänen ranteensa viillettiin auki ja hän valui kuiviin hotellihuoneessa jonne hän oli mennyt tapaamaan 'luottamuksellista lähdettä'.

Paul Wilcher -- Löydettiin alastomana, keho jäykistyneenä istuen wc-pytyllä kotonaan, vain päiviä sen jälkeen kun hän lähetti paljastavan käsikirjoituksensa oikeusministeri Janet Renolle.

Wolfgang Amadeus Mozart -- Tämä maailmankuulu klassisen musiikin säveltäjä, joka maksoi lopullisen hinnan, the Aqua Toffeta, myrkytettiin arsenikilla.

Onneton Mozart. Hän myös, oli paljastanut joitakin vapaamuurarien salaisuuksia. Killan painostamana, hänen ystävänsä ja perheenjäsenensä olivat niin peloissaan että yksikään ei uskaltanut tulla hänen hautajaisiinsa. On sanottu että Mozartin uskollinen koira seurasi uskollisesti yksinäistä arkkua kantavia vaunuja. Tämä surullinen ja hylätty koira oli ainoa elävä olento joka oli paikalla kun koko Euroopan mies, jota oli aikoinaan ihailtu ja ylistetty, laskettiin hautaan.

Joten, minä pyydän sinua, rakas ystävä, taas kerran: uskallatko sinä vilkaista salaisuuksia joista monia on rangaistu siitä että he ovat pelkästään tienneet niistä, paljastamisesta puhumattakaan? Oletko varma, aivan varma, haluatko sinä astua Kielletylle vyöhykkeelle?

Upotettuna pahuuteen

Sinä näet, paha ympäröi meitä joka puolelta -- me olemme aivan kirjaimellisesti upotettuna siihen -- muta pahat ja pettäjät haluavat meidän uskovan että pahuus on poikkeuksellista. Lapsesta alkaen meille on opetettu että pahuus ja korruptio ovat vain harvojen etuoikeus, että useimmat ihmiset ovat hyveellisiä, rehellisiä ja hyviä, että useimmilla meidän poliitikoista on meidän hyvinvointimme sydämellään, että meidän yhteiskuntajärjestelmä, lukuun ottamatta muutamia harhautuneita ja rikollisia yksilöitä, on pohjimmiltaan kestävä.

Tällaisten vakuuttelujen kera, useimmat ihmiset huokaisevat helpotuksesta. "Don't worry, be happy," sanottiin laulussa vuosikymmen sitten. Ja useimmat meistä hyväksyvät tämän lauseen. Loppujen lopuksi, ei ole mukavaa olla negatiivinen, keskellä 'wannabe' onnellisia kasvoja.

Valitettavasti, massat jotka uskovat tällaiseen hölynpölyyn on petetty, ja he joutuvat vastaanottamaan, hyvin pian, suuren järkytyksen ja heräämisen kylmään vesisankoon (and an abrupt awakening).

Suuri eksytys

Kuten Christopher Mark kertoi äskettäin näkemystä täynnä olevassa artikkelissa otsikolla "Grand Deception: The Theft of America and the World" (Suuri eksytys: Amerikan ja maailman ryöstö):

"Maailma on täydellisesti korruptoitunut villeimpiä kuvitelmiasikin pahemmin, ja Yhdysvallat on, kenties, kaikista kansakunnista kaikkein hyväuskoisin." [1]

Mark jatkaa selittämistä:

"Nyt, ymmärrä tämä: maailmaa johon sinä uskot ei ole olemassa. Me elämme eräänlaisessa Matriisissa, ei niin kuin John Carpenterin elokuvassa, They Live, kerrotaan, paitsi niin että korkeat hallituksen viranomaiset ja kansainväliset pankkiirit ovat se eliitti joka kontrolloi kaikkea mitä sinä näet ja kuulee kaiken; kuten alienit tässä elokuvassa." [2]

Mutta, typerys saattaa väittää vastaan, meillä on media joka suojelee meitä korruptiolta. Meitä ei voida pettää niin kauan kuin on vapaa lehdistö joka toimii meidän vahtikoirana.

Ah, mutta siinä on ryppy. Ei ole vapaata lehdistöä!

Christopher Mark lisää:

"Uutiset ovat farssi. Kuten on asia myös rahoitus-instituutioiden kanssa, jotka ovat keskittyneet muutamien käsiin, jo kauan sitten media ostettiin ja siitä maksettiin... Se mitä sinä luet ja mitä sinä näet päivittäin on suurelta osin väärennettyä. Sinulle valehdellaan joka päivä." [3]

Thomas Mann, viisas sosiaalinen tarkkailija ja filosofi, vihjasi kerran, että ihmisiä virheellisesti opetetaan uskomaan, että on kiellettyä ja väärin paljastaa pimeyden töitä, tai paljastaa pahantekijöiden juonia, erityisesti niiden pahantekijöiden joita, vaikka he toimivat pirulliseen tapaan, maailma arvostaa:

"Tämä on helvetin salainen ilo ja turva, se että siitä ei kerrota, että se on suojattu puheelta, että se vain on, mutta sitä ei julkisteta sanomalehdessä, tai että siitä ei kerrota sanaakaan kriittiseen tietoisuuteen." [4]

Salainen ilo

Kuinka mielenkiintoista on tajuta että, kuten Thomas Mann sen sanoo, helvetti tuntee "salaista" iloa sen kyvystä säilyttää salaisuudet. Sananlasku 9:13-18 näyttää kertovan samasta asiasta:

"Tyhmyys on nainen, levoton ja yksinkertainen, eikä hän mistään mitään tiedä. Hän istuu talonsa ovella, istuimella kaupungin kummuilla, kutsumassa ohikulkijoita, jotka käyvät polkujansa suoraan eteenpäin: 'Joka yksinkertainen on, poiketkoon tänne.' Ja sille, joka on mieltä vailla, hän sanoo: 'Varastettu vesi on makeata, ja salattu leipä on suloista.' Eikä toinen tiedä että haamuja on siellä, että hänen kutsuvieraansa ovat tuonelan laaksoissa."

Miksi Illuminati arvostaa salailun niin korkealle? Miksi kaikki nämä arvoitukselliset, salaiset merkit, kädenpuristukset, symbolit, kieli, ja koodit. Esimerkiksi, psykopaatit -- nämä ovat sellaisia ihmisiä jotka ovat illuminaatteja -- näyttävät olevan sellaisia joita pimeys, kieroutuneisuus ja syvä okkultismi vetää puoleensa.

"Mikään ei herätä syvän mielen mielenkiintoa kuin pimeyden kutsu, arkaaninen ja salainen," Paul Huston kirjoittaa kirjassaan Mastering Witchcraft. [5]

Salailua pidetään olennaisen tärkeänä noitapiireissä, ja noituus on, pohjimmiltaan, illuminismia.

Huston selittää:

"Nyt noituus koostuu tiedosta, ja tieto tuo valtaa. Jaettu valta tarkoittaa sen menettämistä. Vaikka me olemme astuneet sisään Vesimiehen aikakauteen, mukanaan läsnä oleva vapaus ja rajoitusten heltiäminen, on silti hyvin paljon oman etusi mukaista noitana peittää tietyt tekosi järkevään salailun verhon taakse." [6]

Kuten tulet huomaamaan tutkiessasi näitä sivuja, Illuminatilla on ehdottomasti paljon salattavaa. Sen näkeminen kuinka tämän pahamaineisen organisaation johtajat ovat vastuussa kurjuudesta, veren vuodatuksesta sekä vallankumouksellisesta terrorista globaalissa mittakaavassa, jos heidän salaisuutensa paljastuvat, olisi helvetti irti. Jos massat koskaan heräisivät transsistaan ja alkaisivat ymmärtää kuinka hirmuisella tavalla heitä on petetty, he nousisivat joukkona ja hirttäisivät eliitin lähimpään katulamppuun.

Kaikista hirvittävin salaisuus

Mutta on myös kyse kaikkein hirvittävimmästä salaisuudesta, salaisuudesta että, jos se saataisiin selville, tarkoittaisi kuolinkelloja Illuminatille ja vapaamuurareille. Manly P. Hall, 33°, käsitteli tätä asiaa kirjassaan Lectures on Ancient Philosophy:

"Vapaamuurarius on veljeskunta Veljeskunnan sisällä -- ulkoinen organisaatio, joka kätkee sisälleen valittujen veljeskunnan. Tämä näkymätön yhteisö on salainen veljeskunta joka on omistettu MYSTEERISELLE SALAISUUDELLE." [7]

Kuten Hall vihjaa, vapaamuurarius kätkee suurimman salaisuutensa jopa suurimmalta osalta omia jäseniään -- se on uskottu ainoastaan näkymättömälle "sisäiselle veljeskunnalle".

Robert Guffey, kirjassaan The Conspiracy Reader, kertoo että "kryptokraatit", kuten hän kutsuu eliittiä, näkevät amerikkalaiset (suurimman osan heistä) pelkkinä lampaina jotka täytyy pitää poissa "likaisten salaisuuksien mustasta kattilasta", tästä 'mysteerillisestä salaisuudesta' josta Manly P. Hall kirjoittaa. [8]

Tämä likaisin salaisuus joka mustasta kattilasta löytyy, 'THE MYSTERIOUS SECRET', on...

Että tämä tuntematon "Jumala" jota vapaamuurarit palvovat ja jota kutsutaan sellaisilla epämääräisillä nimillä kuten 'Universumin suuri arkkitehti', sekä koodinimillä kuten 'Abaddon', 'Mahabone', ja 'Jahbuhlun', ei ole kukaan muu kuin Saatana, tai Lucifer.

Tämä on se suurin salaisuus joka Illuminatin täytyy suojata.

Tämä valaistunut -- Illuminated (so-called "enlightened") -- mies joka tietää tämän salaisuuksista synkimmän on oppinut isänniltään ja tulee uskomaan että kaikki jotka ovat mukana tässä salaisuudessa ovat jollakin tavalla hienostuneempia, älykkäämpiä, sekä hengellisesti kykenevämpiä kuin ne joille tätä salaisuutta ei ole uskottu. Typerät ihmiset ansaitsevat tulla petetyiksi, sanovat vapaamuurarit ja illuministit. Täten, kuten Emile Grillot DeGivry kommentoi, eliitti "piiloutuu saattaakseen raakalaiset hämmennyksiin." [9]

Marie Roberts and Hugh Ormsby-Lennon, kirjassaan Secret Texts: The Literature of Secret Societies huomauttavat, että rituaalit, riitit, symbolit, tunnukset ja muut salaseurojen työkalut ovat "mysteerioita joita ei tule paljastaa sivistymättömille, tietämättömille ja arvottomille." [10]

Miltä tuntuu, rakas lukija, ymmärtää että Illuminatin ja muiden salaseurojen looshien pahantahtoiset ihmiset pitävät sinua, minua sekä kaikkia jotka ovat heidän ulkopuolellaan "sivistymättöminä, tietämättöminä ja arvottomina"?

Symbolit salaisuuksina

Ylläpitääkseen heidän mädäntynyttä ja korruptoitunutta salaisuuksien kehoa, Illuminatin johtajat ja ryhmät käyttävät symboleja. Riitit, seremoniat, kädenpuristukset, ja otteet pohjautuvat symboliikan taiteeseen.

On sanottu että symbolien käyttö alkoi Genesiksen ajoista, jolloin Jumala laittoi "merkin" Kainiin joka tappoi veljensä, Abelin. Läpi koko ihmiskunnan historian, merkkejä, kuvia ja hieroglyfejä käytettiin välittämään sanoja, ajatuksia, käsitteitä, ja salaisuuksia.

"Symbolien avulla," kirjoitti Thomas Carlyle teoksessaan Sartor Resartus, "ihmistä ohjataan ja käsketään, tehdään onnelliseksi tai onnettomaksi. Hän löytää itsensä kaikkialla symbolien ympäröimänä, ymmärtäen niiden olevan symboleita tai ollen ymmärtämättä." [11]

Kuten sinä huomaat, eliitti käyttää monia symboleita ja merkkejä piilottaakseen sekä hämärtääkseen maagiset tekonsa ja alkemiansa. Sinisessä looshissa (ensimmäiset kolme astetta), vihkiytynyt antaa valan jossa hän lupaa:

"Minä aina kunnioitan, AINA KÄTKEN, ENKÄ KOSKAAN PALJASTA, mitään muinaisen vapaamuurariuden salaisten mysteerien taidetta, osia tai kohtia..." [12]

Itäisen tähden kilta (The Order of the Eastern Star), naisten vapaamuurari-organisaatio, informoi uusia jäseniään, että tämä kilta opettaa heille velvollisuuksiaan "SALAISTEN MERKKIEN ja TUNNUSSANOJEN kautta". [13] Vihkiytyneelle kerrotaan edelleen, että hänen täytyy kietoa itsensä (that she must bind herself) "säilyttääkseen kaikkein pyhimmän SALAISUUDEN koskien killan työtä." [14]

Symbolit ovat enemmän kuin vain kuvia. Pohdi: Kun sinä ja minä, patrioottisina kansalaisina, näemme USA:n lipun liehumassa, monia tunteita nousee mieleen ja sydämeen. Muistot joskus nousevat esiin, rakkauden tunteet maata, kotia ja perhettä kohtaan; kenties syvä kunnioitus maan perustajia, sen perustuslakia kohtaan, sekä sotilaita ja palvelusmiehiä kohtaan jotka ovat kuolleet suojellakseen meitä ja pitääkseen meidät vapaina. Kaikki tämä liittyy vain yhteen symboliin.

Vapaamuurareille ja muille illuminaateille, heidän okkulttiset symbolinsa edustavat eri asioita. Alex Home, kirjassaan Sources of Masonic Symbolism, tekee eron pelkän 'tunnuksen' ja 'symbolin' välillä. "Tunnus on sellainen joka edustaa jotakin muuta," hän sanoo, kun taas "symbolilla on moraalinen ja hengellinen merkitys." [15]

Tämä "moraalinen ja hengellinen merkitys" on, väistämättä, luonnon salaisuuksille näiden korruptoituneiden kultistien toimesta, koska, jos heidän salaisuutensa paljastuisivat, heidän Suuri työ ja Suuri suunnitelma altistuisivat tuholle, kuten pitäisikin käydä. Mutta salaisina, Illuminatin symboleilla on suuri voima.

Foster Bailey, 33°, kirjassaan Spirit of Freemasonry, selittää:

"Symboli verhoaa tai kätkee salaisuuden, ja tämä on se joka kätkee arvoituksellisia voimia. Näillä energioilla, kun ne vapautetaan, voi olla suunnaton vaikutus." [16]

Ihmiselle jonka koko elämä on uppoutunut maagisiin symboleihin, merkkeihin ja koodeihin, ja joka on antanut juhlallisen valan pitää asiat salassa, maailma ottaa yliluonnollisen, paranoidisen muodon. Itse asiassa, tällaisilla ihmisillä on jakomielitautinen (schizophrenic) taipumus, jossa hänen roolinsa normaalissa maailmassa sekä maanalaisessa okkultistisessa veljeskunnassa repii häntä riekaleiksi. Illuminaatit ovat, totisesti, hyvin vaarallisia ihmisiä.

Muinainen alkuperä Babyloniassa

Nyt on tärkeää ymmärtää että melkein kaikilla eliitin symboleilla ja merkeillä on hyvin vanha alkuperä. Entinen Skotlantilaisen riitin suurmestari, Henry C. Clausen, 33°, jonka Roosevelt nimitti vuonna 1942 tutkimaan Pearl Harborin hyökkäystä, kirjoittaa että Veljeskunnan jalanjäljet menevät syvälle, ja sen symbolit ovat tuhansia vuosia vanhoja.

Clausen sanoo:

"Ne nousevat muinaisista aikakausista. Merkit, symbolit ja piirtokirjoitukset tulevat meille kaukaisten vuosisatojen takaa, ja niitä löytyy muinaisten sumerilaisten kaupunkien -- Lir, Lagash -- kirjastojen savitauluista. Tämä tapahtui 600 vuotta ennen Egyptin kehittymistä..." [17]

Toisin sanoen, Clausen kertoo vapaamuurari-lukijoilleen että heidän merkkinsä ja symbolinsa tulevat Babylonista. Raamattu varoittaa että Babylonin muinainen mysteeri-uskonto tulee takaisin demonien muodossa viimeisinä päivinä (Johanneksen Ilmestys, luku 13, 17 ja 18); ja tässä meillä on suurmestari, vapaamuurari-looshin kansainvälinen päällikkö, kertoen meille illuministisen kiltansa salaisten symbolien ja merkkien babylonialaisesta alkuperästä.

Kun me ymmärrämme että, eliitille, heidän symbolinsa ovat täynnä dynaamista elämää, aktiivisia kuvia (active images that make and testify and create), me alamme käsittää tämän suuren ja räjähtävän merkityksen jolla Illuminati ylläpitää merkkejä ja symboleitaan.

Heille, nämä eivät ole vain geometrisiä muotoja, arkkitehtuurisia kaavoja, viivoja ja ympyröitä. Heidän merkkinsä ja symbolinsa sekä elävät että pitävät sisällään luovaa voimaa. Ne ovat arkkityyppejä ja ajatusmuotoja. Yhteenvetona, ne ovat todellisia asioita jotka toimivat (they are real things that perform). Henkilö muistaa, täten, "pedon kuvan" joka, viimeisinä päivinä, sekä liikkuu että puhuu.

Onneton, petetty vapaamuurari. On riittävän pahaa että eliitti kätkee likaiset pienet (ja suuret) salaisuutensa tällaisten savuverhojen taakse kuten käsimerkit, koodit, jne. Mutta se mikä on merkityksellisen siveetöntä on, että he pimittävät asioita omiltaan.

Vapaamuurarien korkea-arvoisimmilla ihmisillä, esimerkiksi, on erityinen sana tavalle jotka he pyrkivät pettämään ja johtamaan harhaan -- ei ainoastaan "sivistymättömiä" (sinut ja minut!) -- vaan suuren osan vapaamuurari-kumppaneistaan. Tämä sana on 'hoodwink' (sitoa silmät, pimittää, peittää). Se on määritelty pyrkimykseksi korkea-arvoisten valehtelevien miesten taholta pitää vähempiarvoiset jäsenet pimeydessä.

Kirjassa Encyclopedia of Freemasonry, toimittaja Albert Mackey, 33°, entinen suurmestari, väittää että salailu, hiljaisuus ja petos -- toisin sanoen, 'hoodwink', on ehdoton välttämättömyys jotta "meidän taiteemme mysteerit säilyisivät." [18]

Helena Blavatsky, eräänlainen vapaamuurari (co-Mason) sekä Teosofisen Seuran perustaja, oli epätavallisen avoin kun hän kerran huomautti:

"Mitä henkilön on tehtävä, kun hallitakseen ihmisiä on välttämätöntä pettää heidät? Melkein väistämättä, mitä yksinkertaisempi, mitä typerämpi, mitä mahtipontisempi ilmiö, sitä todennäköisemmin se menestyy." [19]

Kuuntele Albert Piken, entisen suurmestarin neuvoa, jota vapaamuurari-historioitsija Manley P. Hall, 33°, mahtipontisesti ylisti sanoilla "Masonic Prometheus... kuningas ihmisten keskuudessa jolla oli jumalallinen meriitti":

"Vapaamuurarius, kuten kaikki Uskonnot, kaikki Mysteerit, Hermetismi ja Alkemia, kätkee salaisuutensa kaikilta lukuun ottamatta Vihkiytyneitä ja Viisaita ja Valittuja, sekä käyttää vääriä selityksiä sekä vääriä tulkintoja koskien symboleitaan johtaakseen harhaan ne jotka ansaitsevat tulla harhaanjohdetuksi; kätkeäkseen Totuuden, jota se kutsuu Valoksi, heiltä, sekä vetää heidät pois sen tyköä." [20]

Mitä röyhkeyttä! Mitä ylimielisyyttä! Pike antaa siunauksensa petokselle. Vaikka henkilö olisi vapaamuurari, hän ei kenties ole arvollinen nousemaan 'Vihkiytyneeksi ja Viisaaksi ja Valituksi'. Tässä tapauksessa, yhdessä ei-vapaamuurarien kanssa, häntä tarkoituksella johdetaan harhaan "väärillä selityksillä sekä väärillä tulkinnoilla".

Salainen oppi mukana

George Steinmetz, vapaamuurari, 33°, huomauttaa:

"Vapaamuurariudessa on SALAINEN OPPI" Tämä salainen oppi on kätketty, pikemminkin kuin paljastettu, luennoilla joita vapaamuurareille annetaan; tarjoamalla rationaalinen selitys seremonioista ja vihkiytymisestä." [21]

Oh my! Joten näiden onnettomien vapaamuurarien täytyy istua pelkillä ja kuunnella tylsiä luentoja ylimysten nauraessa ja kuvaillessa "Mysteereitä", kun, todellisuudessa, se on kaikki pelkkää huiputusta koska SALAISEN OPIN todelliset selitykset on kätketty kaikilta muilta paitsi muutamilta 'vihkiytyneiltä'.

Hoodwinked! Onnettomat, typerät ihmiset joista tulee vapaamuurareita! Aivan ensimmäisen asteen rituaalissa, 'Entered Apprentice' vihittävän silmille laitetaan side ja köysi hänen kaulaansa.

Symbolisesti, tämä tyhmä kandidaatti PETETÄÄN (hoodwinked).

Hän ei tiedä sitä että hänen isäntänsä tarkoituksellisesti pyrkivät johdattamaan harhaan tämän kandidaatin ja että he jatkavat petostaan läpi kaikkien rituaalisten asteiden aina 33. asteelle asti.

Tämä on syynä miksi, haastatellessani alemman tason vapaamuurari-ystäviäni jotka ovat enemmän kuin onnellisia paljastaakseen minulle yksityisesti kaikki "salaisuudet" jotka he ovat oppineet, minä usein havaitsin että melkein kaikki mitä he 'tiesivät' on puhdasta hölynpölyä. Painavat faktat -- todella käyttökelpoinen tieto -- varataan korkea-arvoisille, vaikka taitava tutkija voi myös saada niitä selville, riippumatta siitä kuinka paljon vapaamuurari-kilta yrittää peitellä sekä kiistää asioita.

Kuten Albert Pike kertoo:

"Sitä mikä on kaikkein arvokkainta tietoa vapaamuurariudessa ei koskaan opeteta avoimesti. Symbolit esitellään, mutta ne ovat äänettömiä. Vain vihjataan, että vihkiytynyt asetetaan tielle joka vie kohti kätkettyjä salaisuuksia." [22]

Kuinka henkilö lopulta saa selville vapaamuurariuden sisäpiirin salaisuudet? Minun oma kokemukseni tarjoaa vastauksen. On vaatinut minulta vuosien sinnikkään tutkimuksen ja opiskelun koskien Babylonian, Sumerin, Kreikan, Rooman, Kiinan, jne. mysteeri-uskontoja. Olen valvonut useita öitä lukien vanhoja oppikirjoja ja aarteita koskien keskiaikaa ja okkulttisia aiheita; tehnyt intensiivistä tutkimusta koskien useiden salaseurojen ja kiltojen rituaaleja ja symboleja; sekä kuluttanut vuosia tutkien Uuden aikakauden, noituuden ja satanismin opetuksia ja käytäntöjä.

Vapaamuurari-asiantuntija Lynn F. Perkins vihjaa valtavaan määrään vapaamuotoista (extracurricular) tutkimusta ja työtä jota tarvitaan paljastamaan vapaamuurari-veljeskunnan suurimmat salaisuudet. Hän kirjoittaa:

"Todellinen viisaus on kätketty ja piilotettu, ei ainoastaan niiltä jotka eivät liity vapaamuurari-veljeskuntaan vaan myös niiltä jotka ovat siinä mukana; ja ne pysyvät salaisina kunnes jokainen vapaamuurari löytää itse totuuden. Rituaaleille ei ole selitystä; selitykset täytyy löytää muualta." [23]

Pike, antaen kaiun Steinmetzille, Hallille, Perkinsille sekä muille korkean tason vapaamuurari-kirjailijoille menee niin pitkälle että hän pilkkaa ja vähättelee alemman tason vapaamuurareita, erityisesti niitä jotka ovat päässeet vasta ensimmäiselle kolmelle asteelle (the Blue degrees). Myönnettyään, että alemman tason veljet ovat "tarkoituksella harhaanjohdettuja", hän jatkaa sanomalla että ei ole tarkoitus, että vihittävä ymmärtää Killan syvimmät salaisuudet ja symbolit, ja että vapaamuurari-looshin rituaalit ja luennot on suunniteltu siten että alemman tason vapaamuurari kuvittelee ymmärtävänsä ne! vasta myöhemmin, kun hän on noussut tikapuita ylöspäin, hän huomaa että häntä on johdettu harhaan. Toisin sanoen, hänet on 'hoodwinked'.

Joten. käytännössä, vapaamuurareille valehdellaan, heitä huiputetaan, heille nauretaan, ja heitä johdetaan tarkoituksellisesti harhaan, siten että heille annetaan vain vähän tietoa kun he nousevat ketjussa ylöspäin. Sillä välin nämä onnettomat, surkuteltavat sielut kuvittelevat että heillä on kaikki veljeskunnan super-duper salaisuudet. Heidän vapaamuurari-isäntänsä leikkivät heidän kanssaan (play them all for suckers).

Tuomassa valoa pimeyteen

Pimeyden veljeskunnaksi, kuten hyvä ystäväni, Dr. Stanley Monteith, kutsuu Illuminatia, on hyvin luottavainen että se voi helposti säilyttää täyden salaisuuden (highest level of secrecy) koskien merkkejä ja symboleja, sekä niiden alkuperää. Sen johtajat uskovat voivansa kommunikoida näiden merkkien avulla täysin näkyvästi, varmana että transsin kaltaisessa tilassa olevat massat eivät kykene tunnistamaan tätä hirmuista, jatkuvaa petoksen naamiointia joka tuijottaa heitä suoraan kasvoihin.

Martin Short, joka kirjoitti kirjan Inside the Brotherhood, paljastaen vapaamuurari-killan Englannissa (exposing the Masonic Order inside Great Britain), havaitsi että vapaamuurarit, uskoen heidän salaisuutensa olevan turvassa, mumisevat sanoja lähes halveksivaan sävyyn kun he laulavat pientä laulelmaa nimeltään 'The Entered Apprentice's Song'.

Katkelma melodiasta menee näin:

"The world is in pain,
Our secrets to gain.
And still let them wonder and gaze on;
They ne'er can divine,
the Word or the Sign Of a Free
and Accepted Mason."
[24]

"Maailma kärsii kipua,
Edistyminen salaisuuksissamme.
Ja silti antaa heidän ihmetellä ja tuijottaa;
He eivät voi koskaan jumalallistua,
Vapaan Sana tai Merkki
sekä hyväksytyn vapaamuurarin."

Oh, me emme voi, voimmeko me? Kenties on totta että tämä tietämätön maailma ei kykene jumallistamaan Sanaa sekä vapaamuurarin Merkkiä, mutta lukijat kyllä voivat. Salli meidän täten mennä eteenpäin suurella innolla kun me paljastamme tässä kirjassa eliitin arvokkaimmat sekä halveksittavimmat salaisuudet -- asiat joita he eivät koskaan kuvitelleet että me voisimme löytää ne.

Hiljaisen epätoivon... ja piinan elämä

Miksi illuministit ovat onnistuneet pimittämään pyrkimyksensä näihin päiviin asti? Eikö syynä ei ole yleisön hyväuskoisuus? On sanottu: "Useimmat miehet johtavat hiljaisen epätoivon elämää." Tämä on totta, ja täten on niin, että heidän hiljaisessa epätoivon rämeessä, useimmat pyrkivät turruttamaan aistinsa alkoholilla, huumeilla, seksillä, ja viihteellä. Tuntien sisäistä kipua, mutta tehden työnsä hymy kasvoillaan, kykenemättä kohtaamaan totuutta, liian peloissaan jotta voisivat edes myöntää itselleen että jokin on pahasti vialla, useimmat ihmiset eivät edes tiedä keitä heidän piinaajansa todella ovat.

Paetakseen todellisuutta, nämä miehet vähättelevät (tai: kavahtavat) tosiasioita, toivoen vastoin toivoa että lopulta kaikki muuttuu hyväksi. Todellisuudesta että on olemassa hirmuinen salaliitto heitä ja heidän rakkaitaan vastaan tulee suunnaton taakka jota he eivät yksinkertaisesti jaksa kantaa. Pelkurit, näyttää siltä, kuolevat tuhanteen kertaan.

Ruotsalainen tutkija Juri Lina, jonka kirja Architects of Deception on paljastava, asioita täynnä oleva paljastus vapaamuurareista, varoittaa että 'valaistumisen' ideologia kansainvälinen vapaamuurarius sekä muut eliitin salaseurat kannattavat, on ylitsevuotava, salainen vaara meille kaikille. Se on jo luonut kaikkein väkivaltaisimmat ja kansannousut ja vallankumoukset, ja se on vastuussa yksilön "moraalisesta ja hengellisestä rappeutumisesta". [25]

Kuitenkin, tyrmistyttävästi, kirjoittaa Lina, useimmat miehet ja naiset ovat toivottoman välinpitämättömiä juuri niitä voimia kohtaan jotka eniten vaikuttavat heidän elämäänsä päivittäin sekä jatkuvalla syötöllä.

Lina varoittaa:

"Ne jotka eivät tutki salaliiton eri aspekteja jäävät kykenemättömiksi ymmärtää maailmaa... Hallitsijamme haluavat meidän uskovan että historiaa koskevan tiedon puute ja välinpitämättömyys luonnon salaisuuksia kohtaan käsittää todellisen tiedon." [26]

Lina surkuttelee massojen rehottavaa tietämättömyyttä, koska heillä on vain vähän tai ei lainkaan ymmärrystä suuresta pahuudesta joka on aivan heidän ulko-ovellaan valmiina murtautumassa sisään. Viisaasti, hän väittää että välinpitämättömät, vaikka eivät ole varsinaisesti mukana pahuudessa, ovat pahuuden tukijoita.

"Se että henkilö ei ole tietoinen näistä faktoista," hän kirjoittaa, "on itsessään pahuutta koska välinpitämättömyys palvelee pahuutta." [27]

"Pieni mies joka ei ollut siellä"

Tri. Peter Ruckman, joka on kirjoittanut monia hienoja kirjoja joissa hän on paljastanut salaliiton sekä puolustanut Raamattua, kirjoitti äskettäin uutiskirjeesään artikkelin nimeltään "The Little Man Who Wasn't There". [28] Ruckman viisaasti havainnoi että historian tutkijoihin, kuten muihinkin virallisiin "asiantuntijoihin", voi tuskin luottaa, sillä he väistämättä kirjoittavat sellaista historiaa mihin he itse haluaisivat uskoa.

He rajoittavat itsensä kertomaan ainoastaan sellaista mikä on sosiaalisesti hyväksytty näkemys historiasta ja "totuudesta". Jos jotkin faktat ovat epämiellyttäviä tai vastoin virallisesti hyväksyttyä mantraa tai versiota tapahtumien kulusta, totuuden täytyy kärsiä. Faktoista täytyy tulla ei-faktoja ja valheet täytyy muuttaa "luotettaviksi totuuksiksi".

Ruckman huomauttaa:

"Ollessani lapsi me toistelimme useita pieniä ketjusäkeitä joiden sisällä oli viisaus. Yksi meni:
'Viime yönä minä näin portaiden yläpäässä pienen miehen joka ei ollut siellä; hän ei ollut siellä tänäänkään; oh gee, minä toivon että hän menisi pois!'" [29]

"Jotkin olemattomat aaveet," Ruckman lisää, "ovat hyvin sinnikkäitä." [30]

Me näemme kirkkaassa valonsäteessä pienen miehen istumassa portailla, ja -- voila! -- me havaitsemme tämän vastaan sanomattoman tosiasian että hän ei ole siellä, hän ei ole pieni mies lainkaan. Hän on valtava, synkkä, pahantahtoinen, korruptoitunut, vehkeilevä, viekas, petollinen, vaarallinen peto joka täysin ansaitsee kaiken halveksivan huomion jonka me voimme keskittää häneen. Hän on enemmän kuin aave, hän on verta imevä loinen, hirviö joka istuu portailla estäen meitä astumasta sisään, rikollinen joka on siellä odottamassa sekä vaanimassa sinua ja minua, anastaakseen meidän omaisuutemme, meidän terveytemme, meidän henkemme.

Ilman tätä olentoa joka istuu siellä vahingollisesti tukkimassa meidän tiemme, maailma olisi paljon parempi paikka. Varmasti turvallisempi ja onnellisempi paikka.

"Kaksi plus kaksi tekee neljä"

Bob Whitaker, Etelä-Carolinan mies, joka on tehnyt monia hienoja ja uskaliaita asioita elämässään, opettaen collegessa, palvellen vanhempana esikunta päällikkönä (steffer) Capitol-kukkulalla, huomauttaa että jokainen tänään joka yksinkertaisesti uskoo ilmiselviin asioihin, luokitellaan epäoikeudenmukaisesti äärimmäisyys ainekseksi, salaliitto-uskovaiseksi, rasistiksi, tai pahempaa. Ihmiset eivät ole vapaita, Whitaker vihjaa, lausumaan totuutta:

"George Orwellin kirjassa 1984, paljastuu että tämä koko hirmuinen totalitarismi joka murskasi tämän sankarin pohjautuu yhteen simppeliin tarpeettomalta kuulostavaan vapauteen. "Vapaus," siinä sanotaan, "on vapautta sanoa että kaksi plus kaksi tekee neljä." [31]

Kuinka uskomatonta! Whitaker on aivan oikeassa. Kuka olisi koskaan ajatellut että kerran niin suuressa USA:ssa, asuisi miltei 300 miljoonaa sielua, joista jokainen käytännössä tänään tärisee pelosta että pelottavia asioita voisi tapahtua jos hän yksinkertaisesti laittaa kengät jalkaansa, kirskuttaa hampaitaan, ja sylkäisee suustaan nämä sanat:

"Minä näen pienen miehen portailla. Hän on siellä! Ja kaksi plus kaksi tekee neljä."

Kuinka surullista että useimmat ihmiset, heidän pelkurimaisen vaikenemisensa tähden, tulee salaisia kollaboraattoreita, jotka hyväksyvät oman orjuuttamisensa. Millainen ihmeellinen maailma tämä olisi jos vain pieni ryhmä rehellisiä ja ajattelemaan kykeneviä, rohkeita miehiä ja naisia katsoisivat näitä paljastavia ja provokatiivisia valokuvia ja huudahtaisivat kovaan ääneen jotta kaikki kuulisivat: "Minä näen sen. En ole enää tahallisen tietämättömyyden sitoma. Kerron muille. Minä puhun, kunnes, jonakin päivänä, kenties pian, tämä heidän mädäntynyt järjestelmänsä tuhoutuu."

Hullu unelma - luku 2

Luku 2

Suuruudenhulluus ja raivo ja psykopaattisuus -- Miksi Illuminati tekee niin kuin tekee?

 

"Kaikki minun keinoni ovat rationaalisia, ainoastaan seuraukset ovat mielipuolisia."
- Herman Melville, Mody Dick

Miksi Illuminati tekee niinkuin tekee? Tutkittuani useita vuosia heidän käyttäytymistään, ja ymmärtäessäni heidän päämääränsä ja kunnianhimonsa, olen vakuuttunut että nämä ihmiset sopivat psykopaattisen persoonallisuuden Määritelmään. He ovat psykopaatteja ja sellaisina he kärsivät vaarallisesta sairaudesta nimeltään suuruudenhulluus.

Näin Webster's Dictionary määrittelee nämä termit.

Psykopaattinen persoonallisuus:

 

 1. Emotionaalisesti ja käyttäytymisen suhteen häiriytynyt tila jonka piirteenä on selkeä käsitys todellisuudesta lukuun ottamatta yksilön sosiaalisia ja moraalisia rajoitteita, sekä usein välittömän henkilökohtaisen tyydytyksen hankkiminen rikollisilla toimilla, huumeilla tai seksuaalisilla perversioilla.
 2. Henkilö jolla on psykopaattinen persoonallisuus.

Suuruudenhulluus:

 

 1. Pakkomielle tehdä asiat täydellisesti.
 2. Harhautunut henkinen häiriötila josta osoituksena lapsenomaiset tunteet henkilökohtaisesta kaikkivaltiudesta ja suuruudesta.

Yhteenvetona, psykopaatilla on selkeä käsitys todellisuudesta -- hän tietää täysin mitä hän on tekemässä -- mutta kieltäytyy noudattamasta yhteiskunnan moraalisääntöjä. Sen sijaan, hän hankkii henkilökohtaista tyydytystä rikoksilla, käyttämällä huumeita ja seksuaalisilla kieroutumilla.

Yhdessä suuruudenhulluuden kanssa, psykopaatilla on visio omasta kaikkivaltiudesta -- hän ajattelee olevansa Jumala -- ja hänellä on harhakuvia omasta suuruudestaan. Koska hän on vakuuttunut jumaluudestaan eikä muita sitovat säännöt koske häntä, vähemmän jumalallisia olentoja, psykopaatti on vaarallinen henkilö, totisesti. Tri. Essi Viding, Psykiatrian instituutista King's Collegessa, Lontoossa, Englannissa, on tutkinut laajalti psykopaattisen persoonallisuuden motivaatiota ja käytöstä. Tri. Viding huomauttaa, että psykopaatti "osoittaa puutetta katumuksen, omantunnon, sekä toisten ihmisten tunteiden ymmärtämyksen suhteen". [1] Kuulostaa meidän etevimpien poliitikkojen ja yritysjohtajien profiilin kuvaukselta.

Mielisairas, parasiittinen, moraaliton ja vaarallinen

Tuota pettymys psykopaatin rajoittamattomalle kunnianhimolle ja hän puhkeaa kontrolloituun, kuitenkin mielisairaaseen vihaan ja raivoon. Jos psykopaatilla on vastuullinen asema -- sanotaan että USA:n presidentti tai jonkin teknologisesti kehittyneen maan diktaattori, hän voi saada aikaan suurta tuhoa.

William Krasner, vuonna 1946 kirjoittamassaan artikkelissa otsikolla Neurotica, varoitti vaaroista joita rikollisten psykopaattien käsiin joutuneet yhteiskunnat voivat joutua kohtaamaan. Hän kirjoitti:

"Psykopaatilla on hajottava, parasiittinen, moraaliton vaikutus. Mikä hyvänsä ryhmä, samalla kun se saattaa eri syistä tukea ja jopa kunnioittaa psykopaattia... suoraan verrannollisesti määrään jolla psykopaattia suvaitaan, että hänen asenteensa löytää tukea kulttuurin kaavoista, siinä määrin että se on epäterveellistä koko yhteiskunnalle." [2]

Traagisesti, Amerikasta on tullut vaarallinen turvasatama mieleltään häiriytyneille psykopaateille. Ulkomaansuhteiden neuvosto, jonka 3 000 jäsentä hallitsevat Liittovaltion melkein kaikkia asteita, erityisesti kaikkein korkeimpia tasoja, on epäilemättä suuralta osin psykopattien asuttama.

USA:n vapaamuurareilla on noin kaksi miljoonaa vihkiytynyttä jotka suorittavat vapaaehtoisesti okkulttisia rituaaleja tullakseen hyväksytyksi. Vapaamuurari-killat ovat täynnä, minä uskon, vaarallisia psykopaatteja. Yhdistyneet Kansakunnat, jota Kongressi rahoittaa ja tukee, on katumattomien psykopaattien kuohuva likakaivo.

Valehtelijat ja pettäjät

Psykopaatit ovat piintyneitä valehtelijoita ja pettäjiä. Itse asiassa, he valehtelevat orwellilaisessa mittakaavassa. Kohdatessaan tilanteen jossa totuudenmukaisuus ja totuus ovat välttämättömiä, näillä miehillä jotka johtavat Liittovaltiota tai istuvat finanssi-instituutioiden ja suuryritysten johtokunnissa, on psykopaattinen "kyky" katsoa kansalaisia silmiin ja väittää että "kaksi + kaksi ei ole neljä".

Ollen pettäjiä sekä noitapiirin jäseniä, nämä psykopaatit jotka johtavat Illuminatin sisäpiiriä ovat enemmän kuin kykeneviä seisomaan kameroiden edessä ja suorittamaan okkultistisia rituaaleja aivan meidän silmiemme edessä. On sanottu, että jos henkilö todella haluaa kätkeä suuren salaisuuden, hänen pitäisi kätkeä se näkyville. Tuota, tämä perusohje ehdottomasti soveltuu mieleltään häiriintyneisiin henkilöihin, mutta jollain epäloogisella tavalla illujen käytökseen. Ei ole rationaalista tehdä sellaista mitä nämä miehet tekevät julkisuudessa, täysin avoimesti, kuitenkin he tekevät sen ja odottavat että sitä ei noteerata. Eikä sitä myöskään noteerata! Tai ainakin, he tekivät näin siihen asti kunnes tämä kirja julkaistiin jossa paljastettiin heidän sopimaton, ennalta määrätty, rituaalinen käytös.

Miksi tämä kaikki okkulttinen rituaalinen jaarittelu? Miksi jotkin maailman rikkaimmat ja vaikutusvaltaisimmat miehet ottavat riskin ja harjoittavat demonisia maagisia toimia täysin avoimesti, niin että heidät kuvataan suurissa aikakauslehdissä ja sanomalehdissä, televisiossa sekä muissa medioissa joilla on suuri potentiaalinen yleisö?

Edgar Allen Poe, tämä kuuluisa synkkien tunteiden ja arvoituksellisen epäilyn novelisti, kirjoitti kerran tarinan Perverse of the Imp jossa hän vihjasi että rikollisilla on usein ylitsevuotava, kaiken voittava halu tunnustaa julkisesti rikoksensa. Voisiko tämä olla syy miksi Illuminati niin räikeästi esittelee okkulttisia toimiaan? Onko niin että heillä on petoksen ja juonittelun makuaistimus? Vai suoritetaanko näitä toimia julkisesti sen tähden koska niiden uskotaan antavan voimaa päämäärien toteuttamiseksi?

Kiusantekijät ja huijarit

Nauttivatko he yksinkertaisesti siitä että saavat kiusata ja pettää meitä? Piinata ja leikkiä mielemme kanssa, ymmärtäen että suurin osa ihmisistä tässä yhteiskunnassa haluaa tulla petetyiksi? Se oli, loppujen lopuksi, sarjamurhaaja John Wayne Gacy -- ehdottomasti psykopaattinen persoonallisuus -- joka kerran ylpeili: "Klowni voi selvitä murhasta."

Gagy, sinä näet, nautti pukeutua pellen asuun ja vierailla sairaaloissa ilahduttamassa miespuolisia potilaita. Hänellä myös oli kotonaan vankila jossa hän kidutti ja tappoi nuoria poikia.

Kaikki nämä ovat syitä miksi Illuminatin psykopaatit esittelevät okkultistisia merkkejä kameroiden edessä, vaihtavat rituaalisia kädenpuristuksia, ja muutenkin kosiskelevat yleisöä. Muista, Websterin mukaan psykopaatti on moraaliton, hän itsekkäästi pöyhkeilee yhteiskunnallisille normeille, on persoonallisuudeltaan lapsi, on harhainen, ja hänellä on suuria kuvitelmia itsestään. Ihmisten jotka ajattelevat olevansa kaikkivaltiaita jumalia täytyy olla hyvin iloisia tehdessään asioita ihmisten yllä joita he pitävät alempiarvoisina ja ali-ihmisinä.

Kaksitoista avainta ymmärrykseen

Edelleen, pitkän ja huolellisen harkinnan jälkeen minä ehdotan että näiden tekijöiden lisäksi on ainakin kaksitoista muuta syytä tai tekijää miksi Illuminati jatkaa silminnähden harhaista ja lapsenomaista käytöstä.

 

 • Salailu
 • Magia
 • Rakentaa
 • Valta
 • Ylpeys
 • Elitismi
 • Merkki
 • Vauraus
 • Miellyttäminen
 • Invokaatio
 • Kehotus
 • Kapina.

On tärkeää että me tutkimme näitä kahtatoista avainta ymmärtämiseen Miksi Illuminati tekee niinkuin tekee. Me olemme jo käsitelleet eliitin pakkomiellettä salailuun ensimmäisessä luvussa. Seuraavissa luvuissa sekä tämän luvun seuraavilla sivuilla me tutkimme jäljellä olevia kahtatoista avainta. Me aloitamme magian käytöstä jolla he pyrkivät saamaan haluamansa lopputuloksen.

MAGIA The New Encyclopedia Britannica määrittelee magian "rituaaliseksi suoritukseksi tai aktiviteetiksi jolla uskotaan olevan vaikutus ihmisen toimiin tai luonnon tapahtumiin siten että saadaan kosketus ulkopuoliseen mystiseen voimaan joka on ihmisen tavanomaisen käsityskyvyn ulkopuolella". [3] Tämä on poikkeuksellisen tarkka kuvaus siitä mitä magia on ja se paljastaa meille tarkkaan miksi magialla on niin Illuminaatille niin tärkeä merkitys heidän päämääriensä toteuttamisen kannalta.

The New Encyclopedia Britannica vihjaa myös, että magia on okkulttinen aktiviteetti. Joten me emme ole tässä puhumassa siitä kun taikuri tekee korttitemppuja tai vetää kaniineja hatusta, sahaa kauniita tyttöjä kahtia tai kahlehtii itsensä arkkuun joka upotetaan veteen, jne. Sen sijaan, kuten tämä encyclopedia niin hyvin ilmoittaa, magia on rituaalinen suoritus. Se on okkulttinen rituaali.

Tässä okkulttisessa rituaalissa, "maagikko", illuminaatti, uskoo voivansa vaikuttaa ihmisen toimiin tai luonnon tapahtumiin. Joten me näemme kuvan illuminaatista antamassa salaisia merkkejä, vaihtaen kätkettyjä kädenpuristuksia, esitellen symboleja sekä kommunikoiden salaisten viestien avulla. Me ymmärrämme että näitä maagisia tekoja suorittamalla, illuminaatti itse asiassa uskoo että hän vaikuttaa ihmisen käytökseen tai muuten saa aikaan todellisia tapahtumia niinkuin on suunniteltu tai tarkoitettu. 'Taikuutta tapahtuu' (tai: 'taikuus toimii') on suosittu iskulause noitien, okkultistien ja illuminaattien keskuudessa -- asiat muuttuvat, todellisuus muuttuu. Tapahtuu alkemistista transformaatiota. Yhteiskunta muokkautuu okkulttisen suunnitelman mukaan.

Kuitenkin, näiden päämäärien toteuttamiseksi, yhteiskunnan muovaamiseksi, illuminaatti, okkultismin harjoittajana, ymmärtää täysin että hänellä on sisäänpääsy, kuten tämä encyclopedia niin hyvin selittää, "ulkoiseen mystiseen voimaan joka on ihmisen käsityskyvyn ulkopuolella".

Nyt, illuminaatti saattaa kuvitella että hänellä on pelkästään pääsy "kosmiseen energiaan" tai että hän valuttaa voimaa (tai: koputtaa) "neljänteen ulottuvuuteen" tai "eteeriseen ilmakehään".

Täten hän saattaa esittää että hänen maaginen työnsä, tai aktiviteettinsa on hyväntahtoista -- että se on yksinkertaisesti valkoista magiaa, hyvää magiaa, oikean käden magiaa kuten satanisti tai muu okkultisti kutsuu sitä.

Mutta kuten me näemme, okkultistisen maailman korkeimmat auktoriteetit myöntävät että valkoisen ja mustan magian välillä ei ole olennaista eroa. Magia on magiaa.

Kuka, tai mikä, sitten, on tämä illuminaatti joka harjoittaa rituaalejaan tai magiaansa? Tutkittuani asiaa useita vuosia (illuminaattien, noitien, satanistien, shamaanien, vapaamuurarien, ja muiden okkultistien suunnitelmia ja tekoja), minä julistan epäröimättä että se mitä nämä ihmiset tekevät -- tietoisesti joissakin tapauksissa, tietämättään toisissa tapauksissa, on demonien kutsuminen näkymättömästä maailmasta.

Okkultistit ja vapaamuurari-yhteisöt voivat kutsua näitä pahuuden olentoja haluamallaan nimellä -- Suuri valkoinen veljeskunta, Shamballa, planetaariset entiteetit, Hierarkia, jne. mutta todellisuudessa, magian kanssa pelehtiminen, ei ole mitään muuta kuin demonien kutsumista tai niihin vetoamista.

Täten, itse asiassa, se on hyvin vaarallinen aktiviteetti; kuitenkin, Illuminati on luonut useita rituaaleja, merkkejä, koodeja, symboleita, arkkitehtuuria, taidetta sekä muita keinoja niin että ympäröivästä maailmasta on tullut okkultismin näyttämö. Illuminaatin ansiosta, koko maailma on lumouksen vallassa, yliluonnollisuuden pimentämä, ja olennon jota kutsutaan 'ilmavallan herraksi' sekä Saatanaksi ja Luciferiksi, täytyy olla hyvin ylpeä ihmis-apulaisistaan.

RAKENTAA

Sinä näet kuvattuna erilaisia ihmisiä. He ovat juhlittuja sekä rikkaita ja kuuluisia, tai jetset- ihmisiä jotka ovat mukana illuminismissa, okkultismissa ja noituudessa koska se on trendi sekä suosittua. Näiden ihmisten joukossa on joitakin jotka opiskelevat Kabbalaa -- elokuva- ja Broadway-tähtiä, laulajia, vinhdyttäjiä, jne.

Nämä ovat usein tietämättömiä ihmisiä joita Illuminati käyttää rahanpesuun, seksiin, sekä kiiltokuvina. Kun raha loppuu, tai heistä tulee liian vanhoja seksi-partnereiksi, tai kiiltokuvaan tulee särö, heidät usein hylätään tai he jäävät eläkkeelle eikä heillä ole enää pääsyä eliitin sisäpiiriin.

Sitten on ihmisiä jotka tukevat vallankumousta sekä sosialisteja, globalisteja, environmentalisteja, sekä samankaltaisia Illuminatin päämääriä joiden he uskovat olevan hyväksi yhteiskunnalle. Joskus nämä ihmiset osallistuvat Kabbala-luennoille joita heidän rabbinsa pitävät; he innokkaasti liittyvät liberaaleja sosiaalisia asioita ajaviin organisaatioihin ja voivat olla myös mukana salaseuroissa ja killoissa, kuitenkin alimmilla tasoilla. Taas kerran, me näemme että nämä ihmiset ovat pelkkiä pelinappuloita.

Lopuksi, me näemme Illuminatin eliitin useita kerrostumia -- merkittäviä poliitikkoja ja byrokraatteja, mukaan lukien presidentit, pääministerit, kanslerit, jne. samoin kuin joitakin yritysten toimitusjohtajia, rahoittajia, media-moguleita, sekä muita. Nämä ovat suuria pelaajia, mutta taas kerran, he ovat pelinappuloita koska on olemassa salainen, näkymätön, mystinen tai kätketty "sisäpiiri" joka toimii kulissien takana ja kertoo näille suurille pelaajille mitä tehdä.

Tämä korkeamman tason Illuminati-eliitti on historiallisesti opettanut että he ovat Rakentajia. Jopa klassinen vapaamuurari-oppikirja opettaa näin otsikossaan. Rakentajat uskovat että Jumala (Jehovah God) teki Aadamille ja Eevalle karhunpalveluksen ajamalla heidät pois paratiisista. He ovat katkeria siitä että Nimrodia, Babylonin kuningasta rangaistiin siitä että hän rakensi Baabelin tornin, ja he ovat raivoissaan Jerusalemin Temppelin tuhoamisesta.

Totisesti, Rakentajat ovat raivoissaan siitä että joka kerta kun he ovat pyrkineet yhdistämään maailman, Jumala on tehnyt tyhjäksi heidän aikeensa. Kaikki heidän valitut opetuslapsensa, keisarit, Charlemagne, Napoleon, Hitler, Stalin, FDR, Mao, näkivät heidän suuren valloitus-suunnitelmansa valuvan hukkaan. Mutta kuitenkin, he pyrkivät viemään päätökseen tehtävän joka heille on annettu.

Nyt se on tämä Uusi maailmanjärjestys (tai Bushin 'demokratia kaikille kansakunnille') joka heillä on mielessään. Yhdistyneet Kansakunnat tulee 'uudistaa' tarkoittaen vahvistamista. Muutama roistovaltio jotka ovat jääneet jäljelle täytyy 'hoidella'.

Suomentajan kommentti: Texe Marrs ennakoi tässä Tunisian, Egyptin, Libyan, Syyrian ja Jemenin 'kansannousut'.

Kaikkien kansakuntien taloudet täytyy tasa-arvoistaa, yritteliäisyys tukahduttaa, perustuslait kumota, yksityinen omaisuus takavarikoida tai säädellä sitä voimakkaasti, uskonnot muuttaa, jne. Nämä ovat päämääriä.

Toisin sanoen rakentaakseen uuden maailmanjärjestyksen, eliitin täytyy tuhota tämä olemassa oleva maailmanjärjestys. Vanhan täytyy antaa tietä uudelle. Se on tämä Hegeliläinen dialektinen prosessi jota käytetään saavuttamaan tämä ensisijainen päämäärä. Se mikä on yläpuolella; sen täytyy olla alapuolella, on tämä Illuminaatin alkemistisen transmutaation laki.

J. Robert Oppenheimer, Neuvostoliiton vakooja joka johti Manhattan-projektia, huudahti nähdessään atomipommin tuoman sienipilven: "I am became the destroyer of worlds." Vain harva ymmärsi että tämä lainaus on suoraan Hindujen Bhagavad Gitasta ja siinä kuvattiin oletettavasti Hindujen auringonjumalaa, Krishnaa. Oppenheimer, juutalainen, nimitettiin tehtäväänsä 33. asteen vapaamuurarin, presidentti Franklin D. Rooseveltin toimesta, joka oli syvällä okkultismissa ja joka oli kabbalistinen maagikko.

Suomentajan kommentti: Itse asiassa tämä Bhagavad Gitan lainaus kuvaa muinaista ydinsotaa joka tuhosi Mohenjo-Daron ja Harappan kaupungit ainakin 5 000 vuotta sitten.

Kuten Michael Hoffman II ja muutamat muut tervejärkiset tarkkailijat ovat huomauttaneet, tämä atomipommi-projekti, aineen muuttaminen energiaksi, oli Illuminaatin maagikkojen pitkäaikainen alkemistinen tavoite. Kuten tämä hindu-jumala joka edustaa heitä, se oli näiden pahantahtoisten, nihilististen miesten syvin kaipuu tulla maailmojen tuhoajiksi. [4]

Ja sitten, palaneista raunioista, kuten feeniks-lintu joka nousee tuhkasta, luodaan loiston uusi kaupunki (New City of Glory), Illuminatin valtakunta, jota heidän jumalaksi noussut ihminen (God-man King) ja hänen isäntänsä, Saatana johtavat. Tämä on se lopullinen, Rakentajien vastenmielinen päämäärä, tehdä tyhjäksi se minkä Jumala on tehnyt, pilata ja lopulta tuhota maa-planeetta, sekä rakentaa se uudelleen heidän kuvakseen.

Profeetalliset Kirjoitukset kertovat meille että tämä suuruudenhullu suunnitelma -- Illuminatin suuri työ -- ei koskaan tule kunnolla valmiiksi. Tästä valtakunnasta ei tule kapinallisen Illuminatin ja heidän synkän, okkulttisen isäntänsä, Saatanan provinssia. Tässä on Kaikkivaltiaan Jumalan loistelias julistus siitä kuinka se kaikki päättyy:

"Ja seitsemän enkeli puhalsi pasunaan; niin kuului taivaassa suuria ääniä, jotka sanoivat: 'Maailman kuninkuus on tullut meidän Herrallemme ja hänen Voidellullensa, ja hän on hallitseva aina ja iankaikkisesti.' ... 'Ja pakanakansat ovat vihastuneet, mutta sinun vihasi on tullut, ja tullut on aika tuomita kuolleet ja maksaa palkka sinun palvelijoillesi profeetoille ja pyhille ja niille, jotka sinun nimeäsi pelkäävät, pienille ja suurille, ja turmella ne, jotka maan turmelevat.'" (Johanneksen Ilmestys, luku 11:15, 18)

Jumalan vertaansa vailla oleva tahto ja suunnitelma tulevat voittamaan. Kristus ja Hänen kansansa tulevat hallitsemaan voittoisina ikuisesti ja paha tullaan tuomitsemaan. Ja entä Illuminati, maan turmelijat, ne jotka ovat Saatanan palvelijoita, Oppenheimer? Raamattu antaa todistuksen heidän kohtalostaan. Myös he tullaan tuomitsemaan, niin että Jumala "turmelee ne, jotka maan turmelevat".

VALTA

Vallanhimo motivoi inhimilliset opetuslapset Illuminatin rakenteessa. Koska he palvelevat Saatanaa, he vaistomaisesti tietävät palvelevansa myös hänen inhimillisen hierarkiansa tahtoa. He odottavat tulevansa palkituksi palveluksestaan pahan osapuolen toimesta.

George Bernard Shaw, jolla oli suunnaton viha Jumalaa ja Kristinuskoa kohtaan, kirjoitti inkarnoituneen korkeamman tietoisuuden ihmisen (eliitin) tahdosta joka "lopulta muovaa itsensä kaaoksen Jumalten roduksi." [5] Jos kuvittelet itsesi tilaan jossa tulet jumalalliseksi, super-ihmiseksi, silloin nousu "Jumalten rodun" tasolle on vastustamaton houkutus.

"Tee kuten tahdot"

Aleister Crowley, okkulttisen veljeskunnan, Ordo Templi Orientisin johtaja, ylpeili olevansa "maailman pahantahtoisin ihminen". Crowley saarnasi että satanisteilla on vain yksi käsky: "Tee kuten tahdot on koko laki."

Ainoastaan Jumalat voivat tehdä kuten tahtovat. Tämä muuttuu pelottavaksi vallaksi. Todellisuuden muuttaminen henkilön tahdonvoiman toimesta on, itse asiassa, magian ja noituuden olennaisin asia.

F. Aster Barnwell, pahaenteisessä kirjassaan, The Meaning of Christ For Our Age, yhdistää ihmisen tahdon ylivoimaisuuden Jumala-tietoisuuteen. Magian tai tahdon harjoittamisen kautta, Barnwell sanoo, ihminen voi elää ikuisesti kuin Jumala. Okkulttisen tiedon valaisemana, henkilö kykenee hyödyntämään voimien psyykkistä energiaa saadakseen aikaan muutoksen aineellisessa todellisuudessa. Barnwell viittaa tähän psyykkiseen energiaan hindujen "Kundalini"- tai "käärme-voimalla". [6]

Sanotaan että henkilö jolla on 'käärme-voimaa' kykenee toimimaan hengellisessä maailmassa. Tällaisena, hän on immuuni ihmisen moraali-käsitteille sekä niiden yläpuolella. Kaikki mitä hän tahtoo on hyvää, pohjautuen yksinomaan tuloksiin eikä mihinkään synteettiseen moraali-asteikkoon. Pohjimmiltaan, päämäärä oikeuttaa keinot. Tällaisessa relativistisessa teologiassa, musta magia ei ole moraalin kannalta huonompaa kuin valkoinen magia. Musta on valkoista, paha on hyvää, ja kaikki asiat tulee kääntää ympäri.

Valta on ylin kiihottava asia

Kuinka viekoittelevaa onkaan ego-maanisille illuille tajuta että heillä on sellainen pelottava valta planetaariseen maailmaan. Valta on addiktoivaa.

Entinen ulkoministeri ja Illuminatin sisäpiirin jäsen Henry Kissinger hymyili kerran ja tunnusti: "Valta on ylin kiihottava asia."

Kommunikoiminen salaisin, koodatuin, visuaalisin viestein tuntematta pelkoa rangaistuksesta on mieltä muuttava, sielua tyydyttävä kiihottava asia. Nämä miehet janoavat valtaa, ja salaisten viestien välittäminen antaa heille suurta emotionaalista iloa. Se inspiroi heitä kaipaamaan entistä suurempien okkulttisten päämäärien saavuttamista.

Kuten Shakespeare aikoinaan kirjoitti: "Maailma on osterini jonka minä avaan miekallani ja jonka sisällön minä ryöstän." Kyllä, maailma on heidän 'osterinsa', ja Illuminatin hierarkiassa ovat niin täynnä lihallista kunnianhimoa ja vallanhimoa että he jopa pyrkivät valloittamaan ja hallitsemaan tähtiä tämän planeetan rajojen tuolla puolen. Se oli brittiläinen kolonialistinen juonittelija Cecil Rhodes joka aikoinaan julisti: "Valloittaisin planeetat jos voisin."

Jossain määrin vähemmän kunnianhimoinen mutta siitä huolimatta mainitsemisen arvoinen on entinen Edustajainhuoneen puhemies Newt Gingrich, joka oli niin täynnä itseään istuessaan Kongressin korkealla pallilla, että hän kerran sanoi yleisölleen: "Minun päämääräni on muokata koko planeettaa. Ja minä aion tehdä sen." [7]

YLPEYS

Kieroutunut väärän ylpeyden tunne on merkittävä tekijä joka motivoi ihmisiä olemaan aktiivisia Illuminatin agentteja sekä kommunikoimaan salaisin kädenpuristuksin, merkein sekä muiden okkulttisten välittäjien kautta.

Eliitille on yleistä pitää itseään ylivoimaisena valaistumisen suhteen, yhteiskunta-luokan suhteen sekä sosiaalisissa yhteyksissä. Vihkiytyneen nousu ylöspäin aste kerrallaan on tarkoituksella suunniteltu luomaan vaikutelma että hänelle annetaan salaista tietoa joka on kiellettyä veljeskunnan ulkopuolisilta. Palkitsemis-järjestelmä, jalokivet joita pidetään yllä, salaiset kädenpuristukset ja kryptiset merkit vahvistavat myös ideologiaa että tämä yksilö on erityinen ja toisten yläpuolella.

Olla leikissä mukana

Olla kuvattuna maanlaajuisessa aikakauslehdessä on illuminaatille riittävän itsetuntoa nostattavaa. Mutta tunnustaa itsensä mahtavan eksklusiivisen salaisen organisaation jäseneksi antamalla tarkoituksellisesti salaisen käsimerkin tässä lehdessä ja ymmärtää että ainoastaan muu eliitti on 'leikissä mukana', niin sanoakseni -- tämä voi totisesti saada aikaan kieroutunutta tyydytystä sekä kopeaa ylpeyttä. Asenne on: "Emmekö me ole heidän yläpuolellaan! Millainen valta meillä onkaan massoihin. Millaista sianruokaa he joutuvatkaan nielemään!"

Jim Keith, ensiluokan salaliitto-tutkija josta jotkut uskovat että hänet murhattiin eliitin toimesta vähäisen polvileikkauksen yhteydessä, uskoi että näiden ihmisten perverssi tyydytys sekä liioiteltu ylpeys on luontainen seuraus siitä kun he ovat kiinteästi tarkkailleet kuinka paljon valtaa muiden yli heidän eliitin statuksensa antaa heille sekä heidän kumppaneilleen. Tämä on erityisesti totta Illuminatin manipuloimissa valtioissa kuten USA, Venäjä ja Saksa, valtioissa joissa on korkea teknologinen taso joka edesauttaa Isonveljen valvontaa.

Hän kirjoittaa:

Tärkeimpien salaliittolaisten verhon takana on rikkaiden maanomistajien suurempia ryhmiä jotka hallitsevat valtavaa köyhien palvelijoiden laumaa joiden työ sekä elämä imetään tyhjiin antamaan elämänvoimaa ja ravintoa pyramidin ylimmille tasoille. Tämä muinainen rakenne on täysin näkyvä jokaisella jolla silmät päässä.

On myös ilmiselvää että hallitsevan luokan vehkeilijät ja tiedustelu-organisaatiot joista me tiedämme osoittavat suunnilleen samaan suuntaan: ihmiskunnan massojen täydelliseen kontrolliin sekä 'hyödyntämiseen' millä hyvänsä keinoin.

Kontrolli on näiden lukuisten juonittelevien yksilöiden, ryhmien ja hallitusten yhteinen päämäärä, ja tässä mielessä he työskentelevät yhdessä, tehden yhteistyötä täällä, toimien yksilöinä siellä, luoden kehittyvän vainun murhaavalle teknologiselle asiantuntemukselle joka vaivihkaa tiukentaa otettaan ihmiskunnan henkitorven ympärillä. Tämä päämäärä mielessään, rahan sekä käsillä olevan edistyneen teknologian avulla, keinot jolla päämäärä saavutetaan hahmottuvat. [8]

Ehdoton valta korruptoi täydellisesti

Liioitellusta ylpeydestä tulee erityisen pahaa ja vaarallista kun ylpeät ihmiset saavat vallan. Se oli Lord Acton joka, vuonna 1886, huudahti hyvin tunnetun perusohjeen että "valta korruptoi, ja ehdoton valta korruptoi täydellisesti." Kohtuuttoman ylpeät ihmiset ovat täynnä tätä epäoikeudenmukaista intoa koska heillä usein on esteetön pääsy valtaan -- valtaan ihmisten yli, organisaatioiden yli, resurssien yli, sekä kansakuntien yli. Valta palkita tai rangaista valittuja opetuslapsia, ystäviä, tai vihollisia, jopa valta riistää henki.

Parhaat historiantutkijat myöntävät nyt, esimerkiksi, että presidentti Franklin D. Roosevelt ja hänen korruptoituneet vapaamuurari-toverinsa tiesivät etukäteen Japanin hyökkäyksestä Pearl Harboriin, joka vei Yhdysvallat sotaan. Illuminati halusi maailmansodan, ja sotilaiden sekä merimiesten uhraamista pidettiin tarpeellisena viemään Yhdysvallat sotaan.

USA:n hallituksella oli myös ennakkotietoa Oklahoman virastotalon räjäytyksestä vuonna 1993 sekä iskuista World Trade Centeriin ja Pentagoniin. Massiivinen ihmishenkien menetys ei ollut este joka olisi huolettanut eliittiä.

Heidän kylmäverinen agendansa on laskelmoitu tuomaan kaaosta ja tuhoa ikuisessa alkemistisessa prosessissa (order out of chaos). Eliitille, murha on tavanomaista bisnestä. Ja niin, taas kerran, me havaitsemme että moraalinen tyhjiö rakennettuna sisään näiden kieroutuneiden ihmisten mieleen.

ELITISMI

Läheisesti yhdistettynä heidän kieroutuneeseen ja ylenmääräiseen ylpeyteensä on tämä korruptoitunut realiteetti että Illuminatin miehet johtavat useimpia asioita yhteiskunnassa. He ovat eliittiä, ja valitettavasti, elitismi on heille huumetta. He voivat saada epäreiluja etuuksia sekä korkea-arvoisen aseman yhteiskunnassa. Surullista, petetyt massat ihailevat eliitin miehiä ja naisia.

Elitismi on sairaus, tauti. Nämä miehet (ja naiset) jotka ovat kuvattuna antamassa salaisia merkkejä ja tekemässä salaisia kädenpuristuksia tuntevat epäilemättä likaista tyydytystä tietäessään pettävänsä tietämättömät massat.

Sisäpiiri ja heidän nukkensa

Illuminati sisäpiiri on itsessään jakautunut arvoasemansa mukaan. On salainen sisäpiiri jonka takana on useista sadoista ihmisistä koostuva ydin. Seuraavaksi. meillä on kenties 3 000...5 000 ihmistä käsittävä suurempi vaikutuspiiri, ja sitten lopulta, uudet kymmenen tuhatta nukkea.

Tällä viimeksi mainitulla ryhmällä, nukeilla, ei ole todellista valtaa. Tässä ryhmässä on kuuluisuuksia, median edustajia, opettajia, ja muita jotka ovat ainoastaan hämärästi tietoisia että on olemassa eliitin globaali salaliitto. He yksinkertaisesti tietävät että heidän täytyy 'noudattaa vallitsevaa linjaa'. Nämä nuket myös ymmärtävät että heidän täytyy säilyttää tiukka poliittinen korrektius edistämällä globalismia sekä hyväksyttyä sosialistista agendaa. Heitä vaaditaan noudattamaan tiukasti 'käsikirjoitusta' sekä pitämään yllä yksilöllistä 'maskia' joka heille on annettu.

John Swinton, New York Timesin entinen toimittaja järkytti kerran yleisöään lounaalla tunnustamalla rohkeasti:

Ei ole sellaista asiaa Amerikassa kuten itsenäinen lehdistö. Te tiedätte sen ja minä tiedän sen... Journalistien hommana on tuhota totuus; valehdella räikeästi; vääntää asioita kieroon; panetella, polvistua mammonan edessä, sekä myydä toimittajan maa ja rotu saadakseen päivittäisen leipänsä. Te tiedätte sen ja minä tiedän sen ja mikä näytelmä on tämä itsenäisen lehdistön juhliminen.

Me olemme näyttämön takana olevien rikkaiden miesten työkaluja ja vasalleja. Me olemme nukkeja, he vetävät naruista ja me tanssimme. Meidän kykymme, meidän mahdollisuutemme ja meidän elämämme on toisten ihmisten omaisuutta. Me olemme intellektuaalisia huoria.

Swinton näyttää tietävän oikein hyvin että hänen apulaistensa ura ja aktiviteetti mediassa on eliitin mestareiden tiukasti kontrolloima ja säätelemä. Ja tämä katkeroitti häntä. Mutta sitten, Swintonin kommentin jälkeen tähän päivään saakka tästä miehestä on kuultu vain vähän.

Ryhmämieli ja hyönteiset

Kuten Michael Hoffman II kerran huomautti viisaasti, hyönteisten analogia pätee salaseuroihin ja kiltoihin. Syynä on se, että nämä miehet itse ovat Luciferin eksyttämiä, ja niinpä he eksyttävät muita. Täten, kaikkien näiden miesten sisällä on ryhmämieli, riippumatta siitä ovatko he sisäpiirin jäseniä vai ulkolaidalla olevia nukkeja. Tämä on syynä siihen miksi Adam Weishaupt, Illuminatin perustaja kutsui veljeskuntaansa nimellä 'Beenan Order' (Mehiläisten kilta).

Jim Keith, kirjassaan Mind Control and UFOs huomautti myös tästä mehiläispesä-mentaliteetista. Keith kirjoitti, että Kolumbiassa on eräs saksalainen yhteisö joka, vielä tänäänkin, kuusikymmentä vuotta Toisen maailmansodan päättymisen jälkeen, käyttää hakaristiä ikoninaan. Tämä ryhmä kutsuu aluettaan nimellä 'Hormiga', kuuliaisen työmuurahaisen kunniaksi, joka on toinen Illuminatin hyönteinen. [9]

Täten, me löydämme mehiläispesän tai muurahaiskeon soveliaana metaforana Illuminatin palvelijoille. On kiehtovaa käsittää että nämä ihmiset ovat nöyristeleviä (tai: orjamaisia), heikkoja, sekä matelevia vähäisiä persoonallisuuksia. He lausuvat yhteen ääneen 'Yes, Master,' yläpuolellaan oleville, näiden eri yhteisöjen ja kiltojen mahtitekijöille.

Illuminatin palvelijat, käytännössä, ovat surkeita pelkureita, jotka vapisevat pelosta heidän illuminaatti-pomojensa edessä. Kuitenkin, julkisuudessa he käyttäytyvät ikäänkuin olisivat yläpuolella olevia olentoja -- niin erityisiä ja riehakkaita kuten sanonta kuuluu.

Uskoen omaan paisuneeseen arvoonsa, he pitävät itseään korkean tason kastin jäseninä samalla kun he luokittelevat ryhmänsä ulkopuoliset massat kuten karjan tai lampaat -- jopa 'hyödyttöminä ravinnon kuluttajina'.

He katsovat nyrpistellen ala-arvoiseen karjaan

Tällainen on se juutalaisen Illuminatin näkemys jotka halveksivasti viittaavat pakanoihin sanalla goyim (karja).

Edesmennyt Tri. Israel Shahak, Hebrealaisen Yliopiston professori Israelissa, mies jota minä arvostin suuresti, kritisoi jatkuvasti tällaista halveksivaa asennetta vastaan. Shahak huomautti että monet sionistiset juutalaiset ovat häpeämättömiä orjuuden kannattajia:

"Nämä juutalaiset ovat herättäneet henkiin erään kirjan jonka Espanjan juutalaiset ovat kirjoittaneet 1300-luvulla, ja jota on käytetty uskonnollisten säädösten ohjekirjana kouluissa. Se selittää miksi ei-juutalaisten pitäisi olla juutalaisten orjia -- koska juutalaiset ovat ihmisrodun eliittiä. Tämän vuoksi heillä on oikeus pitää orjia, ja näiden orjien täytyy olla ei-juutalaisia." [10]

Tämä törkeä ja ylimielinen asenne ei ole yllätys niille jotka ovat opiskelleet Talmudia, rabbien pyhintä kirjaa.

Talmudin mukaan, pakanoita ei tule edes pitää ihmisinä:

"Goyimit (pakanat) eivät ole ihmisiä, vaan petoja." (Baba Mezia fol. 1146)

Pitäisi edelleen mainita, että Encyclopedia Britannica sanoo:

"Talmudia yhä arvostetaan ja se on käytännön opas juutalaisten suurelle joukolle." (From the 9-volume German language translation of The Babylonian Talmud in the Library of Congress, Washington, D.C.)

Orjia ja petoja

Orjia ja petoja! Tämä on se millaisina Israelin sionistit näkevät ne jotka eivät ole juutalaisia. Nyt me huomaamme mitä elitistit, sionistisen Illuminatin suosikkilapset ajattelevat sinusta, minusta ja massoista. Ei ihme että he tappavat ilman omantunnon vaivoja maailmansodissa, alueellisia konflikteja lietsomalla, sekä salamurhien ja muiden rikollisten tekojen kautta. Eliitti suunnittelee ja toteuttaa katalia terrori-tekoja sekä luo taloudellisia kriisejä ja kulttuurin mullistuksia ajaakseen Hegeliläistä Dialektista prosessia pitkin suunniteltua polkua kohti Uutta aikakautta sekä Uutta maailmanjärjestystä.

Kuolemantapaukset ovat 'hyväksyttäviä menetyksiä', Illuminati järkeilee, ja kipu sekä kärsimys ovat välttämättömiä jotta saataisiin aikaan tarvittavat muutokset yhteiskunnassa. Joka tapauksessa, koska Veljeskunnan ulkopuoliset ovat 'orjia ja petoja', miksi tuntea syyllisyyttä vaikka sinä ja minä kuolisimme? Malthusin periaate ehdottaa Illuminatille että jaksottainen väestön väheneminen on hyvä asia. Evoluutio, he uskovat, vaatii parhaimpien eloonjäämistä, ja he näkevät itsensä ylempiarvoisina sekä kaikkein sopivimpina hallitsemaan.

Elitismi on ehdottomasti sairaus, henkinen sairaus, ja ne jotka ovat siihen koukussa eivät tunne syyllisyyttä suorittaessaan kaikenlaisia maagisia rituaaleja vahvistaakseen eliitin asemaansa sekä julistaessaan että heillä on yliluonnollista 'tietoa'.

SIGNAALI

Skannaa tämän kirjan sivut, ja sinä välittömästi huomaat että Illuminatin salaliittolaisilla on syvä, synkkä tarve antaa merkkejä toisille. Heillä näyttää olevan pakkomielle pöyhkeillä erityisillä sidoksilla toisiinsa samoin kuin sidoksillaan Eliitin veljeskuntaan yleisesti.

Voisiko olla niin että nämä miehet -- okkulttisten salaisuuksien ja rikosten jakelijat -- jakavat myös yhteisen tietoisuuden sekä tunnustavat missionsa yhteisesti jaetun kohtalon yksilö-jäseninä? Minä uskon että näin on asia.

Kirjassaan Conscious Evolution, Tri. Barry McWaters myöntää tämän yhteiskunnan (tai: kokonaisuuden), tämän yrityksen yhdistyä sisäpiiriläisten osalta, joista jokainen, hän myöntää, antavat 'ainutlaatuisen lahjoituksen':

"Tähän tapaan erillään olevat osat... tulevat tunnustamaan että meidän yhteinen tehtävämme on trans-ihminen, päämäärä joka on oman itsemme tuolla puolen." [11]

McWaters huomauttaa että:

"Monet ihmiset ovat avanneet itsensä palvelemaan kanavina."

Yksilöllisinä toimenpiteinä, suorittaen rituaaleja, mukaan lukien kommunikointi merkkien ja symbolien välityksellä, jotka vapauttavat energiaa ja joilla on maaginen vaikutus, odotetaan että nousee esiin "muotoa muuttanut ihmiskunta (transformed humanity) luoden taivaan ja maan omana ilmiasunaan." [12]

Käytännössä, nämä salaliittolaiset suorittavat psyykkistä magian muotoa. Uskotaan että miljoonien yksilöiden rituaalit yhdessä saavat aikaan eteerisessä maailmassa kollektiivisen ihmiskunnan ja maapallon muodonmuutoksen. Kun kriittinen massa saavutetaan, kvanttihyppy tietoisuudessa tapahtuu spontaanisti. Magian katalyyttinen prosessi auttaa työntämään tätä prosessia eteenpäin kohti täyttymystä. Sitten ja vain sitten Universaali Mieli, eliitin pitkään kaivattu tavoite, toteutuu.

Suomentajan kommentti: Doc Marquis on lainannut teoriansa tästä kirjasta. Hän julistaa että 21.12.2012 saavutetaan kriittinen massa ja tapahtuu tämä muodonmuutos. Raamattu ei ennusta tällaista eikä anna päivämääriä.

Sillä välin, salaliittolaiset uskovat että valmentavat ihmiskuntaa ja auttavat rakentamaan energioiden arkkityyppejä (archetypes of energy forces) kollektiiviseen tietoisuuteen jolla on taipumus luoda binääristä, kaaoksen dialektista prosessia joka johtaa Hegeliläisen tasapainon saavuttamiseen. Tämä, he ovat vakuuttuneita, syöksee maailman globaaliksi sionistiseksi valtioksi jota johtaa valaistunut diktatuuri joka koostuu vapaamuurari-hallitsijoista jotka hallitsevat viisaasti ja jotka ovat hyvän ja pahan tuolla puolen.

Käytännössä, nämä salaliittolaiset ovat vakuuttuneita että jokainen heistä on solu, tai molekyyli, joka esittää tiettyä roolia suuremman organismin sisällä. Heidän petoksensa on kuvitella itsensä energia-yksikkönä tai valokuvana (otoksena) holografisen universumin sisällä jossa kaikki asiat ovat suhteessa toisiinsa ja ovat yhtä:

"Edelleen, ei niin että siellä olisi yksi kokonaisuus, vaan siellä on kokonaisuuksia kokonaisuuksien sisällä." [13]

Mutta tietysti, heidän yhteisen pyramidinsa huipulla on tämä valvova entiteetti Kaikkinäkevän silmänsä kanssa. Tämä, kiistämättä, on Lucifer.

Mielenkiintoinen on tämä fakta että jokainen näistä salaliittolaisista ymmärtää täysin mitä muut ovat tekemässä. Jokainen ymmärtää että naamio täytyy pukea päälle ja signaalit täytyy antaa. Public Broadcasting Systemin (PBS) dokumentissa, kerrottiin tarina presidentti Harry S. Trumanista, 33. asteen vapaamuurarista. Hän tapasi Hollywoodin ohjaajan ja näyttelijän Orson Wellesin (War of the Worlds ja Citizen Kane). Trumen hymyili ja sanoi Welesille: "Olet toiseksi suurin näyttelijä joka on elossa tänään. Minä olen suurin."

VAURAUS

Mikä pakottaisi aikuisiksi kasvaneet miehet käyttäytymään kuin keskenkasvuiset, huonot näyttelijät, koukistellen sormiaan, käsiään ja kehoaan naurettaviksi symbolisiksi eleiksi sellaisessa mikä näyttää olevan naurettava kampanja pakottaa maagisiin muutoksiin tai välittääkseen salaisia viestejä median kautta tovereilleen jotka ovat yhtä lailla aivopestyjä? Sitooko vauraus ihmisen tällaiseen typeryyteen? Ovatko salaiset koodit ja viestien lähettäminen, sanoin ja visuaalisin keinoin, typeryyden aktiviteetin prosessia johon rikkailla ihmisillä on pakkomielle?

kaikki pahantahtoiset ja mahtavat ihmiset eivät ole rikkaita, mutta monet ovat. Keskimäärin. Tutkittuani eliitin elämää ja tekoja, voin todistaa että heidän joutilaasta elämäntavastaan ja vauraudestaan tulee este heidän moraaliselle kehitykselleen sekä heidän potentiaalilleen tuomita oikein ja käyttää tervettä järkeä. Tämä on erityisesti totta kuninkaallisissa perheissä -- Bushit, Kennedyt, Clintonit, Rooseveltit, Bronfmanit, Rothschildit, Euroopan kuninkaalliset perheet, jne.

Idioottimaista käyttäytymistä, noituutta ja magiaa

Vauraus ja joutilaisuus johtaa tylsistymiseen, ja tylsistyminen ääliömäiseen, harhautuneeseen, outoon käyttäytymiseen. Mutta vaikka me saatamme nauraa sellaiselle mikä näyttää eliitin koomilliselta ja hedelmättömältä yritykseltä käyttää koodattuja viestejä ja symboliikkaa aikakauslehdissä, televisiossa ja muussa mediassa, heille se ei ole naurun asia. Se on vakavaa bisnestä. Se on rituaalista noituutta, ja ilman sitä, heidän elämänsä palautuu maalliseksi. Koska noituudesta ja magiasta on tullut olennainen osa heidän elämäänsä, he ovat siihen koukussa ja heidän täytyy jatkaa.

Kuten eräs kuuluisa noita kerran huomautti:

"Minulla ei ollut itse-kontrollia. Minun ruokahalustani tehdä loitsuja ja harjoittaa magiaa oli tullut kyltymätöntä. Saatana haluaa yhä enemmän ja enemmän, ja minun täytyi totella."

Raamattu sanoo että rahanhimo on kaiken pahan alku. vaurauden keskittyminen yhä harvempien käsiin keskittää pahuuden yhä harvempiin käsiin. Nämä joutilaat rikkaat menettävät pian näkökyvyn ja kosketuksen palvelijoihin ja vasalleihin. Orjavaltio, pahimmillaan, on tylsämielisten typerien miesten hallitsema jotka ovat vakuuttaneet itselleen että salainen kädenpuristus kameroiden edessä -- tai käsimerkki joka vilahtaa TV:n uutisissa -- vauhdittaa heidän henkilökohtaista nousuaan eliitin keskuudessa. He ovat myös vakuuttuneita että salaiset merkit, kädenpuristukset ja symbolit auttavat heitä saamaan suurempia saatanallisia voimia, johtavat yhä suurempaan valtaan suhteessa tietämättömiin alamaisiin.

Typerää, mutta myös vaarallista

Traagisesti, nämä miehet, vaikka he ovat usein typeriä ja tyhmiä, ovat vaarallisia meille kaikille. Typerä mies jolle on annettu valta laukaista ydinase, on vaarallinen mies. Tällaisia myös, ovat miehet joilla on korkea asema finanssi-instituutioissa ja joiden päätökset voivat viedä kokonaisen kansakunnan perikatoon ja vararikkoon.

Ei ole täten lohdullista ymmärtää että nämä typerät ja ylimieliset ihmiset jotka miehittävät Illuminatin korkeimpia asemia ovat usein viekkaita, laskelmoivia, petollisia ja moraalisesti keskenkasvuisia.

Viisaan kuninkaan idiootti poika on aina isäänsä tyhmempi, mutta isänsä jalanjäljissä hän kuitenkin astuu valtaistuimelle. Kuinka usein historia osoittaa että periytyvä kuninkuus vie kansakunnan perikatoon silloin kun seuraava sukupolvi ottaa paikan?

Harvoin miehet Illuminatin johdossa ovat saaneet asemansa omien ansioidensa perusteella. Heidän hallintonsa pohjautuu ensisijassa perinnöllisyyteen ja sen jälkeen kaveripiiriin ja hännystelyyn. Tässä ei ole kyse vahvimpien eloonjäämisestä, vaan rikkaimpien ja suosituimpien elonjäämisestä.

Joskus, moderni ihminen katsoo vanhaa uutisfilmiä hirviöistä kuten Lenin, Stalin, Mao, Hitler, Castro, ja Mussolini, ja he kysyvät: Kuinka kokonaiset kansakunnat ovat voineet uskoa tällaisiin karikatyyrimäisiin, jopa kummallisiin hahmoihin? Mutta, muista, me näemme nämä miehet ainoastaan jälkikäteen, ja me kuvittelemme olevamme liian fiksuja uskoaksemme koskaan tällaisiin omituisiin persoonallisuuksiin.

Joskus, tulee pahuus joka on niin suurta ja pirullista että hän saa massat kaikkialla kunnioittamaan häntä "pyhänä pyhien yläpuolella". Raamattu sanoo, että käytännössä koko maailma tulee uskomaan häneen ja seuraamaan häntä. Illuminaatin eliitti antaa varmasti tälle pahantahtoiselle tyrannille uskollisuutensa. He, petetyn ihmismassan kera, lankeavat Suureen petokseen, he uskovat valheeseen ja joutuvat kiroukseen.

MIELLYTTÄMINEN

Isäntäänsä, Luciferin miellyttäminen, on Illuminatin korkein prioriteetti. Illuminaatti Albert Pike, 33°, entinen suurmestari (Sovereign Grand Commander) jonka kommentaarit vapaamuurareiden rituaaleista, Morals and Dogma, on klassinen oppikirja kaikille vapaamuurareille, antoi ohjeet maailman suur-konsiileille (ssued instructions on July 14, 1889, to the Supreme Councils of the World) tunnistaen isännän jota vapaamuurarit universaalisti palvovat ja kunnioittavat:

"Se mikä meidän täytyy sanoa joukolle on -- me palvomme Jumalaa, mutta se on Jumala jota palvotaan ilman taikauskoa... Sinulle, suurmestari, me sanomme tämän: sinä voit toistaa sen 30...32 asteen veljille... Vapaamuurari-uskonnon pitäisi, meidän kaikkien korkean tason vihkiytyneiden toimesta, säilyttää opin puhtaus." [14]

Piken kunnioitus "oppia" kohtaan ei ole yllättävä. Manly P. Hall, 33°, jota vapaamuurarit pitävät looshin korkeimpana oppineena 1900-luvulla, opetti että Luciferin energiat olivat välttämättömiä vapaamuurari-soturin menestykselle.

Sillä välin, John J. Robinson, jonka kirjaa Born in Blood arvostetaan korkea-arvoisten vapaamuurarien toimesta Temppeliherrojen ja vapaamuurarien tarkkana historiana, väitti myöhemmässä kirjassaan, A Pilgrims Progress, että Lucifer ei ole Saatana tai paholainen. Sen sijaan, Robinson väitti että Lucifer on enkeli jonka opastusta ja apua voidaan käyttää joko hyvään tai pahaan. Tietysti, Robinsonin kirjoitukset tekevät selväksi että Luciferin miellyttäminen on tärkeällä sijalla Looshin listassa.

Lucifer jumalallinen

Eliphas Levi, kabbalistinen maagikko jonka piirros Baphometista, androgyynisestä vuohi-jumalasta on kuuluisa, osui asian ytimeen. Hän tunnisti että Saatana ja Lucifer ovat, itse asiassa, yksi ja sama. Mutta levi myös opetti että saatana, jota kristityt pitävät Jumalan vihollisena, on itse asiassa ihmisen auttaja ja hyväntekijä. Itse asiassa Levi ylisti Saatanaa, tai Luciferiä, "enkeliksi joka hallitsee valoa ja totuutta".

"Lucifer on jumalallinen ja maallinen," sanoi Levi. "Hän on Pyhä Henki" sekä "valontuoja meille. Se on meidän mielemme." [15]

Täten, me havaitsemme että tämä kabbalistinen filosofia ei ole ainoastaan sitä että Lucifer on jumalallinen. Hän on integroitunut sisään ja on yhtä niiden ihmisten mielen kanssa joista Illuminatin eliitti koostuu. Lucifer ja nämä miehet ovat yhtä mieltä. Tämä toteuttaa Ilmestyskirjan luvun 17 jossa meille kerrotaan että eliitin salaliitto Lopun aikana tulee koostumaan maailman johtajista jotka "yksimielisesti antavat kaiken valtansa ja voimansa pedolle."

Toisin kuin Eliphas Levi, useimmat illuminaatit epäröivät tunnistaa Saatanan herrakseen.

Sen sijaan, he viittaavat Universumin suureen arkitehtiin jumaluutenaan, tai epämääräiseen nimettömään "Jumalaan". Me olemme havainneet että suurin osa Illuminatin eliitistä antaa tämän naurettavan väitteen että he eivät palvo tai edes usko olentoon tai entiteettiin, nimeltään Saatana. Monet nauravat -- ainakin julkisesti -- mainintaan todellisesta entiteetistä joka tunnetaan paholaisena. Vapaamuurari-looshi ei ainoastaan julkisesti kieltäydy tunnustamasta Saatanan palvontaa, vaan he myös turhaan yrittävät asettaa Luciferin, paholaisen pseudonyymin, hyvän enkelin muottiin joka niin sanotusti lähetettiin maan päälle ainoastaan auttamaan ihmistä sekä tutustuttamaan ihmisen "parempiin enkeleihin".

The One About Whom Naught May Be Said

Silmät avaavassa kirjassaan, The Initiation of the World, okkultisti Vera Stanley Alder vahvistaa eliitin näkemyksen. Hän huomauttaa että se on nimetön "jumaluus" jota tulee ihailla ja palvoa. Edelleen, se on tämä arvoituksellinen Jumaluus jota hän kuvaa esoteerisesti termillä "The One About Whom Naught May Be Said". Ironisesti, Alderilla on paljon sanottavaa koskien tätä entiteettiä "jonka nimeä ei saa sanoa".

Itse asiassa, hän ylistää tätä nimetöntä Jumalaa olentona jolla on ääretön "loisto ja magnitudi". Hän vihjaa, myös, että tähän Jumalaan (the One) jota eliitti palvoo voitaisiin viitata sanalla "absolute". Alder huomauttaa myös että tämä entiteetti jonka hän tunnistaa jumalalliseksi "One", koostuu "voimista", ja että hänellä on valta tiettyihin -- taas kerran nimettömiin -- suurempiin tai vähäisempiin entiteetteihin. [16]

Tietysti, vaikka ruusua kutsuttaisiin millä hyvänsä nimellä, se on yhä ruusu. Ja riippumatta siitä kuinka vastahakoisia tai varovaisia ovat Illuminatin maagikot tullakseen rohkeasti esiin ja tunnistamaan olennon (the One) jota he palvelevat, me jotka olemme pitkään tutkineet näitä harhautuneita johtajia ja heidän psykopaattejaan, emme tarvitse selvennystä asiaan.

Ilman epäilystä, monet illuminaatit tietävät ketä he palvelevat: Saatanaa, jota myös kutsutaan Luciferiksi, paholaiseksi, Vastustajaksi. Heidän salaiset merkkinsä ja kädenpuristuksensa, heidän symbolinsa ja heidän logonsa, kiistämättä todistavat asian.

INVOKAATIO

Se että demoni-entiteettejä kutsutaan vapaamuurari-merkein sekä muiden maagisten operaatioiden kautta eliitin toimesta on selvä vihjaus että nämä miehet ovat sekaantuneet noituuteen. He eivät koe että universumi olisi jonkinlainen neutraali kone, joka toimisi ei-teologiseen, puhtaaseen, mekaaniseen tapaan. Pikemminkin, he uskovat tiettyihin maan ulkopuolisiin hengellisiin hiererkioihin, entiteetteihin jotka auttavat elitistiä luomaan voimakkaan vaikutuksen maailmaan. Kuten noituuden opettaja Paul Huston selittää:

"On olemassa yksinkertaisesti voima jota voidaan valuttaa joko hyvään tai pahaan... On olemassa tiettyjä entiteettejä jotka auttavat sinua loitsuissasi... Sinä voit kutsua näitä entiteettejä Jumaliksi, hengiksi, tai tarkkailijoiksi, tai pelkästään persoonattomiksi voimiksi..." [17]

Hierarkia

Näiden Jumalien, entiteettien, tai voimien sanotaan olevan hierarkisesti järjestäytyneitä:

"Huipulla meillä on Suuria entiteettejä jotka usein tunnetaan Tarkkailijoina, Mahtavina, tai Jumalina... joihin voidaan saada yhteys tietyn voiman aikaansaamiseksi rituaalein. Sitten on henki-entiteettejä tai demoneja ihmisen ja Jumalien välillä heidän järjestelmässään (in their constitution)... Tietysti on monia vähäisempiä, elementaalisia henkiä." [18]

Huston sanoo että talismaanit, kuvat, ja symbolit -- sekä käden ja kehon merkit ja niiden asento -- "ottaa osaa hengen tai elementaalin luonteeseen." Toisin sanoen, henget kiinnittyvät ihmiseen ja niin sanotusti tekee työtä hänen puolestaan; joka pukeutuu tai esittää maagisia talismaaneja, loitsuja, kuvia tai symboleja, tai joka esittää tietyn käsimerkin, kädenpuristuksen, kehon liikkeen tai asennon, tai rituaalin, riippumatta siitä onko tämä rituaali yksinkertainen vai monimutkainen.

Mitä hienostuneempi ja monimutkaisempi rituaali on, sitä todennäköisemmin korkeamman tason entiteetti saadaan mukaan osallistumaan halutun maagisen toimen toteuttamiseen.

Tämä tarkoittaa sitä että siinä on silloin mukana suurempia maagisia voimia. Suuremman entiteetin, kenties prinssin ajatellaan omaavan valtaa toteuttamaan muutoksia todellisessa maailmassa. Ei ole sattumaa että Lopun aikana, maailman hallitsijan ja hänen maanpäällisten kumppaneidensa sanotaan palvelevan "Voimien Jumalaa".

Rituaaliset seremoniat ja salaseurojen demonit

Sasaseurojen johtajien täytyy olla äärimmäisen pöhköjä koska he eivät tunnista näitä demonisia voimia joita kutsutaan erilaisissa seremonioissa. C.W. Leadbetter, 33. asteen vapaamuurari ja okkultisti joka oli liitossa Annie Besantin ja Teosofisen seuran kanssa 1920-luvulla, on vain yksi monista vapaamuurari-johtajista jotka ovat myöntäneet demonihenkien läsnäolon.

Esimerkiksi, Leadbetter sanoo että 30. asteen rituaali tuo esiin enkelin joka on "Ensimmäisen säteen suuri sininen Deva." 33. asteessa, Leadbetter kertoo, "kaksi loisteliasta työkaveria, suunnattoman suuria verrattuna ihmiseen ja jotka ovat säteilevän valkoisia, ovat läsnä." [19]

Itse asiassa, Leadbetter sanoi että 33. asteen riitti yhdistää vapaamuurarien suurmestarin "maailman hengelliseen kuninkaaseen. Vihkiytyneistä mahtavimmat jotka seisovat Suuren valkoisen looshin johdossa, joiden voimakkaat kädet ohjaavat maailman kohtaloita." [20]

ROHKAISEMINEN

Se että korkean tason eliitti välittää okkultistisia viestejä käsimerkeillä, kehon asennolla, sekä vastaavin keinoin rohkaisee vähäisempiä opetuslapsia. Se vahvistaa heille että he ovat osa koossapysyvää ja yhdistynyttä kokonaisuutta, maailman muokkaajien voimakkaan ja vaikutusvaltaisen kehon jäseniä. Se on kunnioitusta herättävä (tai: pelottava) tunne, epäilemättä, havaita olevansa planeetan todellisten hallitsijoiden kumppani.

Luonnollisesti, vähäisemmälle vihkiytyneelle, korkea-arvoisempien näkeminen esittäen vapaamuurareiden, ruusuristiläisten, O.T.O:n, sekä muita merkkejä ja symboleja tärkeissä propagandan ja kulttuurin viestimissä (TV, sanomalehdet, aikakauslehdet, internet, kirjat, julkiset foorumit, jne.) saa aikaan pelkoa ja kunnioitusta. Pelko ja kunnioitus siitä mitä tämä organisaatio -- mahtava, kuten sen julkiset esiintymiset ovat osoittaneet -- saattaisi tehdä heille jos he koskaan olisivat niin röyhkeitä tai typeriä että rohkenisivat paljastaa sen salaisuuksia, tuhota sen varoja tai pettää heidät.

"On eräs välttämättömyys... joka on samalla sen kauhu ja ilo... sitten kun hyväksytty opetuslapsi on ottanut tehtäväkseen valmistautumisen vihkimykseen, hänellä ei ole mahdollisuutta kääntyä takaisin. Hän on kuullut isäntänsä äänen. Okkulttinen kuuliaisuus antaa tilaa valaistuneelle tahdolle. Häneen voidaan nyt luottaa siten että hän saa kävellä ja työskennellä yksin koska hän on kiistatta yhtä ryhmänsä kanssa, Hierarkian kanssa, ja lopulta Shamballan (helvetin) kanssa." [21]

Keppi ja porkkana

Täten, me näemme eliitin huipulla keppi ja porkkana -lähestymistavan käyttämisen. Jos vasta lentämään oppinut vihkiytynyt harhautuu pois ryhmästä, tai pahempaa, Veljeskunnan salaisuuksia, hän saa rangaistuksen. Mutta jos hän tekee yhteistyötä, hänet palkitaan. Hän löytää itsensä kadehdittavasta asemasta jossa häntä ylistetään yhtenä maailman luojista (enviable position of being lauded as a co-creator of the world a-borning).

C. Fred Kleinknecht, 33°, Skotlantilaisen riitin suurmestari, marraskuussa 2002, The Scottish Rite Journal -aikakauslehdessä, kerskaili tästä Luojan roolista. Artikkelissaan nimeltä "A Brave New World of Heroes", Kleinknecht rohkaisee vapaamuurari-opetuslapsia painottamalla:

"Eräs Skotlantilaisen riitin suurista opetuksista on tämä: Me emme peri maailmaa, me luomme sen."

"O brave new world, that has such people in it!" Tämä Shakespearen lause näyttää erityisen soveltuvalta. [22]

Ottaessaan osaa magiaan salaisilla merkeillä, salaisilla kädenpuristuksilla, tai voimaa houkuttelevien symbolien käytöllä, salaisilla kodeilla ja muilla rituaalisilla tavoilla, petetty vihkiytynyt uskoo että hän auttaa rakentamaan Uutta uljasta maailmaa, "parempaa" maailmaa.

Parempi, se on, hänelle ja hänen maagisille kumppaneilleen. Hän on Ryhmän työtä tekevä jäsen, rikkoakseen alkemistisesti vanhan yhteiskunnan ja rakentaakseen uuden asioiden uuden järjestyksen mukaan. Hän on, kuten me tulemme näkemään, osallisena rabbiinisessa ja kabbalistisessa harjoituksessa nimeltään 'Tikkun Olam', maailman korjaamiseksi sekä jälleenrakentamiseksi.

KAPINOINTI

Valaistunut elitisti ei näe itseään ihmisenä, vaan Jumalana. Sellaisena, hän on, itse asiassa, kapinoitsija, osallisena kapinaan todellista Jumalaa vastaan. Kollektiivisesti, eliitti haluaa olla Jumala. Kuinka pelkkä ihminen voidaan saada kuvittelemaan itsestään tällaista?

Vera Stanley Alder, arvostetussa oppikirjassaan, Initiation of The World, kirjoittaa että sitten kun vihkiytynyt on kasvatettu olemaan "yhtä suuren veljeskunnan kanssa", hän kehittyy kohti fuusiota ja yhtenäisyyttä kaikkeuden kanssa (toward fusion and unity with the all-consciousness). Tässä tilassa ihminen ei enää palvo Jumalaa, pyydä asioita Jumalalta, yritä olla Jumalan kaltainen. Hän tietää että hän on Jumala... Hän on Jumala." [23]

He vihaavat ilman syytä

Tässä, sitten, me löydämme ylpeyden, ylimielisyyden, ja ennen kaikkea, kapinoinnin ilmiasun. Kapinoinnin Jumalaa vastaan, Hänen totuuttaan vastaan, ja Hänen kansaansa vastaan. Illut ovat vallankumouksellisia. Heidän kapinoinnillaan ei ole rationaalista syytä. Illuminaatti pyrkii vapauteen ja oman edun tavoitteluun pois Jumalasta ja Hänen tahdostaan. Tämä on syynä siihen miksi tämä veljeskunta koostuu kapinoitsijoista ja pahantekijöistä, hyvän vastustajista, kaikenlaisen luopumuksen kannattajista.

Illuminatin halu lietsoa kapinaa Jumalaa, maata ja jopa organisoitua yhteiskuntaa vastaan on todistettuna vuosisatoja vanhassa iskulauseessa: "Liberty, Equality, Fraternity," jonka esoteerinen merkitys on vapaus Jumalan määräyksistä, kaikkien ihmisten tasa-arvo ainoastaan kuolemassa, sekä veljeys pahantekijöiden kesken.

Totisesti, ihminen joka on ottanut vulgaareja ja verisiä valoja puolustaakseen Veljeskuntaa ja on vannonut suojelevansa sen salaisuuksia on valmis tappamaan niitä jotka vastustavat hänen kunnianhimoisia henkilökohtaisia päämääriään, tai jotka seisovat tiellä estäen Illuminaatin tavoitteiden saavuttamista.

"Vapaamuurariudessa on lupa tappaa"

Pohdi vapaamuurarin, Cabrinovicin, sotilas-oikeudenkäyntiä; hän salamurhasi Itävalta-Unkarin arkkiherttuan Ferdinandin; kohtalokas tapahtuma joka käynnisti Ensimmäisen maailmansodan. Cabrinovicin todistus hänen oikeudenkäynnissään antaa meille paljon puhuvan esimerkin salaseurojen ja kiltojen jäsenten kapinallisesta hengestä.

Kysyttäessä että oliko hän tehnyt yhteistyötä toisten vapaamuurareiden kanssa murhatakseen tämän arkkiherttuan, Cabrinovic kertoi oikeudelle:

"Kyllä, minä tiedän että me olimme kaikki vapaamuurareita, ja tämä vahvisti minun päätöstäni... Vapaamuurarius vahvisti minun aikomustani. Vapaamuurariudessa on lupa tappaa."

"Vapaamuurariudessa on lupa tappaa," todisti tämä salamurhaaja Cabrinovic. Kuinka Totta puhuikaan tämä mies kun hän istui todistajan tuolissa, kun häntä oli pyydetty vastaamaan hirvittävästä rikoksestaan.

Kun me tutkimme kaikkein viheliäisimpiä joukkomurhaajia ja vallankumouksellisia, me havaitsemme että melkein kaikki olivat vapaamuurarien ja muiden Illuminatin salaseurojen jäseniä.

Robespierre oli vapaamuurari; Weishaupt oli vapaamuurari; Napoleon oli vapaamuurari; Lenin oli vapaamuurari; Stalin oli vapaamuurari; Mussolini oli vapaamuurari; Truman ja Roosevelt olivat vapaamuureita; Ariel Sharon on vapaamuurari; Bill Clinton on vapaamuurari; Fidel Castro on vapaamuurari.

Eikö lesken pojalle ole tarjolla apua?

Oikeudenkäynnissään, saatanallinen kapinoitsija Charles Manson antoi useita vapaamuurarien käsimerkkejä, mukaan lukien vapaamuurarien ahdistuksen merkin (Masonic sign of distress). Tämän saman merkin antoi mormonien perustaja Joseph Smith kun hän oli kuolemassa vankilan lattialla Illinoisissa syytettynä lukuisista rikoksista. Maaten verta vuotavana ja epätoivoisena, kuultiin Smithin käheä ääni jossa hän pyysi vapaamuurareita auttamaan veljeä joka on suuressa hädässä. "Is there no help for the widow's son?"

Joseph Smith epäilemättä uskoi että hän, mies joka väitti olevansa Jumalan valittu profeetta muta joka salaa palvoi Luciferia; hän, mies jolla oli tällainen ylivoimainen äly ja jolla oli hengellisen valaistumisen okkulttinen lahja, tapaisi pian Luojansa; hän oli roskajoukon uhri joka oli ottanut oikeuden omaan käteensä, ja jotka halveksivat häntä.

Jack Parsons, amerikkalainen raketti-asiantuntija, Kalifornian Jet Propulsion Laboratory perustaja, sekä O.T.O:n ylipappi, oli kuten mormoni Joseph Smith, Saatanan suuri palvelija sekä kapinallinen Jumalaa vastaan. Hän jopa kuvitteli olevansa luvattu antikristus.

Parsons kirjoitti päiväkirjaansa tämän hyytävän lauseen:

"Ja täten minä olin antikristus joka päästettiin irti maailmaan; ja tähän minä olen sitoutunut, että pedon työ tulee täytetyksi, ja että tie BABALON:in tulolle avataan, enkä minä lepää ennenkuin nämä asiat on toteutettu." [24]

Muutama vuosi sen jälkeen kun hän oli kirjoittanut nämä asiat, Jack Parsons kuoli räjähdyksessä laboratoriossaan. Hän todistettavasti ei ollut luvattu antikristus, asia jonka Parsons tietää nyt liiankin hyvin, asuessaan jossakin subterralaisessa sellissään jossain, paikassa jota kutsutaan tuonelaksi (in a place called hell).

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS