Sarvelliset pedot, loikkivat vuohet, saatanalliset parrat, ja muut pahuuden viestit Luku 6


Luku 6

Sarvelliset pedot, loikkivat vuohet, saatanalliset parrat, ja muut pahuuden viestit

 

"Minulla on enemmän ylentäviä arvonimiä kuin osaan laskea. Minun oletetaan tuntevan enemmän salaisia merkkejä, tunnussanoja, kädenpuristuksia, jne. kuin todellisuudessa pystyisin oppimaan kymmenen elämän aikana. Norsun selkä murtuisi niiden kunniamerkkien painosta joita ninulla niin sanotusti on."
- Aleister Crowley, Englantilainen satanisti
"Karl Marx oli saatananpalvoja... Hän liittyi saatanalliseen kulttiin jonka jäsenillä oli pitkät, kampaamattomat parrat. Jokainen kuva Karl Marxista osoittaa tämän."
- Ralph Epperson

Ihmiset uskovat että satanismi ja luciferialainen palvonta eroaa salaseurojen ja Order of the Illuminatin rituaaleista ja filosofiasta. Itse asiassa näiden ryhmien välillä ei ole todellista eroa. Kuten Tri. Michael Aquino, hard-core satanisti ja Temple of Setin perustaja aikoinaan tunnusti, satanisteilla on pelkästään "tarkempi" ymmärtämys okkulttisesta todellisuudesta. Aleister Crowley, tämä edesmennyt brittiläinen satanisti, joka kutsui itseään "pahimmaksi ihmiseksi maa-planeetalla", oli epäilemättä samaa mieltä Aquinon kanssa.

Crowley vihittiin lukuisiin erilaisiin vapaamuurari-veljeskuntiin, saatanallisiin riitteihin ja okkulttisiin ryhmiin, mukaanlukien Rite of Memphis, Mexican Scottish Rite, 33°, Grand Orient, 33°, ja Rite of Misraim. Vuonna 1912, hänen luciferialaiset toverinsa Ordo Templi Orientisissa kunnioittivat häntä tunnustamalla hänen ylivoimaisen gnostilaisen tietämyksensä sekä lahjakkuutensa, ja antoivat hänelle seuraavanlaisen arvonimen: 'Aleister St. Edward Crowley 33°, 90°, 95°, X° National Grand Master General for Great Britain and Ireland Mysteria Mystica Maxima.' [1]

"Norsun selkä murtuisi..."

Crowley väitti että Budapestista, Unkarista, Salt lake Cityyn, Utahiin, hänelle syötettiin kunnianimiä, asteita ja okkulttista pikkurihkamaa. Häntä kunnioitettiin niin paljon, että hämmentynyt Crowley sukkelasti huomautti: "Norsun selkä murtuisi niiden kunniamerkkien painosta joita ninulla niin sanotusti on." [2]

Se oli Napoleon joka aikoinaan havaitsi kuinka helppoa on voittaa ihmiset puolelleen imartelun kautta yksinkertaisesti testamenttaamalla heille arvonimi tai kiinnittämällä arvomerkki heidän rintaansa.

Crowleyn pahantahtoisia filosofioita ja hänen rituaalisia kokeitaan, kuten "Babalon Working" -rituaali joka oli suunniteltu manaamaan antikristusta esiin, kopioivat monet imitaattorit. Eräs tällainen oli L. Ron Hubbard, joka kertoman mukaan tutki Crowleyn teoksia ja jatkoi perustamalla väärän uskonnon nimeltään 'Scientologia'; kuten myös Anton LaVey, joka perusti Saatanan Kirkon; sekä Alfred Kinsey, pahamaineinen seksitutkija, jonka Kinsey Institute joka vetosi homoseksuaaleihin ja pedofiileihin. [3]

Crowley käyttäytyi usein hassahtavasti ja oudosti, mutta Britannian hallitus luotti häneen niin paljon että se innokkaasti käytti hänen palveluksiaan tiedustelu-yksikössä Toisen maailmansodan aikaan sodassa natseja vastaan.

Se että Crowley adoptoi tämän androgyynisen, sarvellisen vuohi-jumalan, Baphometin, omaan maagiseen nimeensä osoittaa kuinka tärkeä tämä epäjumala on illuministeille. Crowley varmasti tiesi ketä Baphomet edustaa. Kirjassaan Magic in Theory and Practice, hän sanoo:

"Tämä käärme, Saatana, ei ole ihmisen vihollinen... Hän on 'The Devil' egyptiläisestä Thothin Kirjasta, ja hänen tunnuksensa on 'Baphomet', Androgyyni joka on muinaisen täydellistymisen vertauskuva... Mutta edelleen hänen kirjaimensa on Ayin, Silmä; hän on Valo ja hänen eläinradallinen tunnus on Oinas, loikkiva vuihi jonka attribuutti on vapaus." [4]

Epäilemättä Illuminatin sisäpiirillä on tietty tavoite mielessään jotka miehet kuten Crowley, LaVey, Hubbbard, ja Kinsey toteuttavat. Näitä miehiä ja heidän seuraajiaan käytetään rappeuttamaan ja alentamaan ihmiskuntaa, vulgarisoimaan uskontoa, ja tuhoamaan terve ja moraalinen kulttuuri. Todellisuudessa nämä pahat miehet kulkevat samoja latuja Illuminatin kanssa. Weishauptin filosofian ytimessä oli aina ihmiskunnan nostaminen Jumalan asemaan.

""Tee kuten tahdot..."

Tämän lauseen tavoite oli innoittaa ihmisiä hylkäämään Jumalan lait sekä Jumalan uskonto, ja toteuttaa sen sijaan omaa tahtoa. Toisin sanoen, elää vapaana ilman moraalisuuden ja säädyllisyyden rajoituksia. Himo, vapaa sukupuolielämä, moraaliton käytös, tuhoaminen, ryöstäminen -- kaikki ovat sallittuja Järjen uudelle ihmiselle. Kuten Crowleyn Yksi suuri käsky sanoo: "Tee kuten tahdot on koko laki." (Do As Thou Wilt Shall be the Whole of the Law.)

Nyt Baphomet, tämä sarvellinen androgyyni, puoliksi mies-nainen, puoliksi vuohi-jumala, saarnaa tätä illuminismin 'Do your own thing' -filosofiaa. Hän on vapaa-ajattelijan ja illuministin kuva joka nostaa "vapauden soihdun" -- helvetin tulen ja Luciferin valon. Temppeliherrat, tämän päivän vapaamuurarien edeltäjät, Baphometia viisauden jumaluutena. Katso tarkkaan dollarin setelin selkäpuolta ja sinä löydät Baphometin sarvet huolellisesti suunniteltuna ja piilotettuna.

Tässä luvussa, sinulle kerrotaan enemmän Baphometista; Vihreästä Miehestä; Panista, sarvellisesta noitien jumalasta; sekä Crowleystä ja hänen Ordo Templi Orientisista (O.T.O.). Aleksanteri Suuren päivistä lähtien, tätä sarvellista jumalaa on palvottu huomattavassa osassa ihmiskuntaa. Raamattu kertoo, esimerkiksi, Baalin, sarvellisen tulen jumalan palvonnasta.

Michaelangelo ja jotkin muut taiteilijat, oudosti, veistivät patsaita joissa on rienaavasti Mooses, raamatun profeetta, sarvien kera. Kaikki nämä sarvelliset jumaluudet ja kuvat edustavat himoa, sillä sarvi itsessään on fallistinen symboli okkultistisessa maailmassa.

Tähdistä ja vuohista

Vähän aikaa sitten, kommunistiset vallankumoukselliset omaksuivat Tähden, joka on myös Baphometin symboli, ja eräät -- Karl Marx, Che Gueverra, jne. -- omaksuivat tämän valtavan parran kunnioittaen Baphometia, jumaluutta jota he salaa palvoivat.

Paljastavasti, tämä edesmennyt Anton LaVey, julistaen helvetillistä filosofiaansa viimeisessä kirjassaan, Satan Speaks, sanoo Baphometin parrasta: "Satanismin olennainen asia on... viisauden parta vuohella ylösalaisin olevan tähden sisällä." [5]

Monet Hollywoodin "sankarit" ovat menneet mukaan satanismin syvyyksiin. Kauniita näyttelijättäriä, kuten Jayne Mansfieldia and Marilyn Monroe käytyettiin eliitin seksileluina, sekä sellaisia miehiä kuten laulaja Sammy Davis Junior, kuten myös tuhansia rock and roll -viihdyttäjiä käytettiin illuministisina leluina heidän tarjotessaan viihdettä eliitille. Davisille annettiin 11. asteen arvonimi Michael Aquinon Temple of Set -kultissa.

Jayne Mansfield oli niin ihastunut saatanalliseen palvontaan että hänellä oli vaaleanpunaisen ja mustan värinen Baphomet-koru joka oli tehty yksinomaan häntä varten. Hän piti sitä kaulassaan San Franciscon Festivaaleilla vuonna 1966. Hollywoodin mukanaolo saatanallisessa pimeydessä jatkuu tänä päivänä, vaikka nimet ovat muuttuneet.

Tämä postimerkki joka julkaistiin Venäjällä vuonna 1938 kunnioittaa kommunistista teoreetikkoa, Karl Marxia. Marx, juutalainen sionisti ja vapaamuurari, oli myös saatananpalvoja. Hänen hoitamaton partansa kunnioitti tätä Illuminatin jumaluutta, Baphometia, ja se edusti "kosmista älyä ja tahtoa".

Anton Szandor LaVey, Saatanan Kirkon perustaja, kuoli 29.10.1997. Outoa, Edmund de Rothschild, Rothschildin pankki-dynastian eläkkeelle jäänyt johtaja, kuoli samana päivänä. LaVey sanoi, että Baphometin parta oli viisauden tunnus.

Erään luotettavan lähteen mukaan, USA:n presidentti George Herbert Walker Bush (Bush the Senior) tyrmistytti kerran Kongressin johtajat kun hän astui toimistoonsa vuohen naamari kasvoillaan! [6]

Profetian vuohi

Merkittävä, totisesti, on Danielin Kirejan luku 8:8-22 joka symbolisesti kuvaa suurta maailman johtajaa viimeisinä päivinä "oinaana". Tästä oinaasta tulee hyvin voimakas ja hänen valtansa vertauskuvana toimii sarvi joka nousee hänen päästään.

Tämä outo ja pahantahtoinen olento sotii Jumalan kansaa vastaan ja tallaa heidät. Tämä on kuva Baphometista, vuohesta jota Illuminati salaa palvoo.

Saatanallisen noituuden kaste

Pakana-uskontojen seremonioissa, kaste -- väärennös kristillisestä sakramentista -- suoritetaan initaatio-riitteinä. Alla on nykypäivän selostus eräästä tällaisesta synkästä kasteesta, juuri sellaisena kuin se on merkitty muistiin Anton LaVeyn kirjaan The Satanic Witch. LaVey julisti, että hänen epäpyhän kirkkonsa päämäärä on toimia sisäänheittäjänä Uuteen aikakauteen. (Henkilö joka kastettiin on LaVeyn tytär, Zeena, ja sanat ovat hänen itsensä.)

"Minun kasteeni oli itse asiassa peilikuva kristillisestä kasteesta. Sen sijaan että minut olisi upotettu kylmään veteen oudon, sukupuolettoman miehen toimesta puhdistaakseen minut "perisynnistä", me juhlimme ihmistä ja luontoa sellaisina kuin ne todellisuudessa ovat."

"Kun minä istuin ylläni punainen kaapu jonka äitini teki sinä aamuna, minä leikin Baphomet-amuletilla joka riippui kaulassani. Isäni, Ylipappi, nosti seremoniallisen miekan siunaukseen. Tunsin lämmön ja kunnioituksen vahvan tunteen. Kuinka moni voi rehellisesti sanoa että heillä on tämä tunne jossain vaiheessa elämäänsä? "Minulla on jotakin mitä heillä ei ole," minä ajattelin ylpeästi, yhdenmukaisena satanismin vapauden filosofian kanssa. Siitä yöstä lähtien minä ymmärsin mitä tarkoittaa olla saatanallinen noita. Koko elämäni ajan minä toistaisin mielessäni sanoja jotka lausuttiin kasteeni aikana:

'Monet kaviolliset vaeltajat antavat sinulle voiman, punaisten kynsien (tai: torahampaiden) ja käpälän voiman, kaikki villisti tanssivat demonit täyttävät sinut muinaisten tiedolla. Pienet velhot, kaikkein luonnollisimmat ja todelliset maagikot, sinun pienillä käsilläsi on valta vetää elolliset taivaista alas ja niiden sirpaleista (tai: peitinsiivistä) rakentaa monumentti sinun omille suloisille nautinnoillesi... Ja näiden muiden kanssa paholaisen temppelissä, sinä täten saat ihmisten päät pyörimään, sinä täytät heidät halulla. Ja niin me omistamme sinun elämäsi rakakudelle, intohimolle, hemmottelulle, ja Saatanalle, sekä tielle pimeyteen. Hail Zeena! Hail Satan!'"

Lumottu sukupolvi

Äskettäin, lukemattomat nuoret on viety Saatanan valtakuntaan elokuvien, TV:n piirrossarjojen, videopelien, sarjakuvakirjojen, sekä muiden välineiden kautta. Harry Potter -noitakirjat ovat vihkineet monet sisään helvetillisyyden synkimpiin elementteihin. Okkulttiset fantasiaelokuvat (Star Wars, Jedi, jne.) ovat pyyhkineet pois absoluuttisuuden käsitteen ja ovat lisääntyvässä määrin tuoneet nuoret sisään saatanallisiin filosofioihin.

Lopputulos on, että koko sukupolvi on lumottu, kaikki marssivat muodostelmassa sumun läpi 21. vuosisadalle jota Illuminatin ylimystö hallitsee. Koskaan historiassa näin monia ei ole koulutettu ja valmennettu saatanallisen illuminismin opinkappaleisiin. Tämän kätketyn entiteetin Baphomet-epäjumalan takana täytyy olla hyvin ylpeä uusista orjistaan.

Kopio Michaelangelon patsaasta 'Florentine Man', Vihreä mies jonka kuuluisa italialainen renessanssi-taiteilija teki. (From "Toscano Design catalog", Holiday, 1999)

'Vihreä mies' ovikoriste, "Il Vecchio", kopio aidosta toscanolaisesta mallista. (From "Toscano Design catalog", Holiday, 1999)

Teoksessaan Songs of Innocence, englantilainen taiteilija ja kirjailija maalasi tämän kuvan liittyen runoonsa, "The Shepherd". Kristityille, tämä Paimen on Jeesus Kristus. Mutta Blakelle, kuten me näemme tässä, paimen on Lucifer. (Harry Ransom Center, University of Texas, Austin.)

Pania, vuorten, metsien, virtojen ja laaksojen sarvellista jumalaa noidat palvovat lähes universaalisti kuten tämän kirjan nimi ja kansikuva osoittaa. Muratti ja piikkipaatsama (tai: salkoruusu) ovat hänen suosikki-kasvejaan (esim. muratin peittämät rakennukset Harvardissa, Yalessa sekä muissa eliitin laitoksissa, sekä nimi, 'Hollywood').

Pan, jonka isä on Hermes, salaisuuden jumala, kuvateen usein Vihreänä miehenä, kasvien peittämänä jumaluutena. Tarina iloisesta vihreästä jättiläisestä on myytti jonka hänen ihailijansa loivat. Kuka, todella, on Pan? Tietysti, Pan on yksinkertaisesti paholainen uudessa valepuvussa.

Tämä parrakas vallankumouksellinen kapinallinen on vertauskuva Baphometista, jolla myös on parta. Taiteilijan tulkinta tästä pahamaineisesta kuubalaisesta sissipäälliköstä, Che Gueverrasta. Hänen partansa muistuttaa huomattavasti Eliphas Levin kuuluisaa piirrosta Baphometista.

Presidentti George Herbert Walker Bush. Me emme tiedä mitä tämä symboli hänen hatussaan edustaa, emmekä myös vyönauhan merkitystä hänen kaulallaan. Spekulatiivisesti, kesnies sillä on jotakin tekemistä Teksasin karjapaimenten yhdistyksen kanssa.

Kuitenkin, Australiasta tuli kaksi raporttia että tämä vanhempi George Bush kerran järkytti Kongressin johtajia jotka odottivat näkevänsä hänet Valkoisen Talon toimistossa. Presidentti astui toimistoonsa vuohen naamari kasvoillaan! (Peter Sawyer's "Inside News", November 1991 and "South East Christian Witness", January 1992, p. 5 and July /August 1989, p. 9)

Kreikkalaisen saatanallisen salaseuran suurmestari yllään vuohen naamari.

Epätavallinen pentagrammi. Se on taas yksi kuva Saatanasta.

Paholainen ilmestyy mustan sapatin rituaalissa. (From an ancient woodcut by Pierre de Lancre, France, 1913)

Baal ja eräät muuta jumalat kuvattiin sarvellisina härkinä. Tämä on Baal, tulen jumala, vastaanottamassa vastasyntynyttä uhrina.

Tämän uutisen mukaan, The Associated Press, April 1, 1995, Aleksanteri Suuren hauta löydettiin Siwasta, Egyptistä.

KUVA

Aleksanteri Suuren palvojat kuvaavat hänet sarvien kera. Tämän sanotaan edustavan henkilön jumalallisia voimia sekä hengellistä terävyyttä.

Outoa, monet keskiajan taiteilijat, erityisesti ne jotka olivat mukana okkultismissa, kuvasivat usein Mooseksen parrakkaana ihmishahmona sarvien kera. ("The Herder Dictionary of Symbols", Chiron Publications, Illinois)

Populaarissa mielikuvassa, paholainen on usein nähty olentona sarvien, kavioiden, kynsien ja hännän kera.

Tämä Nokian puhelinmainos näyttää harmittomalta. Mutta katso tarkemmin sarvellista kuvaa miehen vyönsoljessa. Hän myös pitää vasemmassa käsivarressaan sellaista mikä näyttää nauhalta (string cord) joka on luonteenomaista Kabbalan seuraajille.

Time-aikakauslehti nimesi Bill Clintonin "vuoden mieheksi". Näyttää siltä kuin Clintonilla olisi sarvet päässään.

Gannet News Service, eräs USA:n suurimmista päivittäisistä sanomalehti-ketjuista, julkaisi tämän uutisen Time-lehden kannesta jossa Presidentti Clinton saatiin näyttämään paholaiselta. "Kaikki sattumaa," sanoi Gannett. Varmasti!

"Tämä mikä meidän täytyy sanoa JOUKOLLE on että me palvomme Jumalaa, mutta se on Jumala jota palvotaan ilman taikauskoa. SINULLE, suurmestari (Sovereign Grand Inspectors General), me sanomme tämän, että sinä saat toistaa sen veljille 32. asteessa, 31. asteessa ja 30. asteessa -- VAPAAMUURARI-USKONNON pitäisi, kaikkien meidän korkean tason vihkiytyneiden toimesta, säilyttää opillinen puhtaus. Jos Lucifer ei ole Jumala, panettelisiko Adonay (Jeesus) häntä (levittäen vääriä ja haitallisia lausuntoja hänestä)? KYLLÄ, LUCIFER ON JUMALA..." (A.C. De La Rive, "La Femme et l'Enfant dans la Franc-Maconnene Universelle" s. 588)

Baphometin, androgyynisen peto-jumalan symboli muistuttaa symbolia jota Skotlantilaisen Riitin suurmestari pitää yllään.

Tätä symbolia käyttivät myös Henry C. Clausen, 33°, suurmestari 1970- ja 1980-luvulla; kuten myös nykyinen suurmestari, C. Fred Kleinknecht.

Arvostettu taiteilija, Marc Chagall, venäjällä syntynyt juutalainen, teki tämän maalauksen, nimeltään Midsummer Nights Dream vuonna 1939. Maalaten teeman "Beauty and the Beast" mukaan, taulussa esiintyy sarvellinen vuohi morsiushuoneessa, sekä punainen enkeli.

Hollantilainen taidemaalari Rem Koolhaas on suosittu. Viime vuosina hän suunnitteli Guggenheim Museumin, julkisia kirjastoja, Prada-kauppoja, kuten myös Whitney Museumin New Yorkiin, sekä julkaisi useita kirjoja. Kuvattuna Newsweek-aikakauslehdessä (January 28, 2002, s. 56), Koolhaas näyttää saavan esoteerisen viestin. Vertikaaliset viivat epäilemättä muistuttavat sarvia. Alastomat kuvat arkkitehdin molemmilla puolilla julistavat himoa ja seksiä, kun taas kasvot, käsien ja kehon asento ovat myös merkityksellisiä.

Eräs hyvin tunnettu noitien lehti jumalattaresta ja hänen puolisostaan ja isännästä, sarvellisesta jumalasta (Lucifer).

Alla on mainos New Aeonin (New Age) maagisista ("magick") tuotteista. Luciferin ja hänen jumalatar-puolisonsa 'magneettisten' voimien sanotaan ylläpitävän maa-planeettaa.

Demoni, Mephistopheles, manataan esiin Manly P. Hallin okkultistisessa kirjassa Secret Teachings of All Ages. Olento muistuttaa Yodaa, Tähtien Sodan ylösnoussutta mestaria. Katso tarkemmin ja sinä näet maalauksen Baphometista, seinällä vasemmalla puolella sekä pääkallon yläoikealla.

Tämä on radikaalin ympäristöjärjestön, Earth Firstin jäsen. Hän on pukeutunut Paniksi, muinaiseksi, mystiseksi kreikkalaiseksi jumaluudeksi jonka puolison sanotaan olevan "Maan jumalatar".

El Diablo luku 7

Luku 7

'El Diablo' näyttää sarviaan -- Paholainen ratsastaa esiin!

 

"Ihmiset jotka ovat kristittyjä nyt, mutta olivat ennen satanisteja, tunnustivat Presidentti Clintonin merkin hänen virkaanastujaisissaan Saatanan merkiksi. Tämä näyttää melko selvältä, ja se on. Clinton kommunikoi mitä hän halusi ihmisille joille hän halusi kommunikoida. Koko episodi jossa hän vilautti saatanallista käsimerkkiä kesti vain pari sekuntia."
- Fritz Springmeier, "Bloodlines of the Illuminati"

Sitä näytetään kaikkialla televisiossa, sanomalehdissä ja aikakauslehdissä, urheilutapahtumissa, ja jopa presidentin virkaanastujaisissa. Minä viittaan, tietysti, El Diabloon, sarvelliseen paholaiseen, joka tunnetaan myös nimellä Il Cornuto ja Diabolicus. Se alkoi modernina aikakautena saatanallisten kulttien opetuslasten keskuudessa, Saatanan Kirkon jäsenten keskuudessa, ja heavy metallia soittavat bändit ja niiden yleisö rehenteli tämän merkin kanssa jossa kaksi sormea nostettiin ylös. Nämä rock-bändit tekivät siitä populaarin ja trendikkään, ja nyt näyttää että melkein kaikki tekevät sitä.

Kolme versiota El Diablosta, Saatanan merkistä, sarvellisesta jumalasta. Tämä käsimerkki oikealla tarkoittaa myös viittomakielen "I love you", fakta jonka monet ihmiset ovat sekoittaneet.

"I Love You, Devil?"

Merkki joka usein sekoitetaan viittomakielen "I love you". Vaikka tämä aluksi näyttää oudolta yhtymäkohdalta, me rekisteröimme "ahh, I get it!" tunteen kun me saamme selville että henkilö joka loi viittomakielen, Helen Keller, oli okkultisti ja teosofi. Loiko Keller tarkoituksellisesti "I love you" -merkin muistuttamaan klassista Saatanan merkkiä? Tarkoittiko Keller pohjimmiltaan: "I love you, Devil?"

Sitten, El Diablo -käsimerkki sekoittuu Teksasin Yliopiston 'hook them horns' -merkin kanssa. Teksasin maskotti on pitkäsarvinen lehmä ja on ainoastaan luonnollista että opiskelijat ja Yliopiston fanit ovat omaksuneet sen itselleen.

Kun Jenna Bush, Presidentti George W. Bushin tytär, esitti tämän merkin vuoden 2004 virkaanastujais-tilaisuudessa, se järkytti maailmaa. Useimmat katselijat maailmalla eivät tienneet että Jenna valmistui vähän aiemmin Teksasin Yliopistosta. Kuitenkin, tässä samassa virkaanastujais-gaalassa, Presidentti myös antoi tämän merkin, sekä myös Bushin toinen tytär. Eikä siinä kaikki. Myös Laura Bush, ja Presidentin äiti, Barbara Bush, antoivat tämän merkin. Hmmm.

"Juhliminen, juominen, kapinointi, vai...?"

'El Diablo' -merkin nopeasti kasvaneen suosion myötä rock-fanien keskuudessa, monet ihmiset näyttävät olevan sokean tietämättömiä tämän merkin saatanallisesta taustasta ja synkästä historiasta. Joillekin, merkin esittäminen viittaa heidän intoonsa hauskanpitoon, juhlimiseen, juomiseen ja nuoruuden kapinointiin.

Täten minä jätän sinulle, lukija, päätettäväksi, ketkä näistä ihmisistä joita tässä näytetään, tässä luvussa esittämässä 'El Diablo' -merkkiä, julistavat kuuliaisuuttaan Saatanalle ja ketkä esittävät sitä jonkin muun tarkoituksen vuoksi. Minulla on oma mielipiteeni, mikä on sinun mielipiteesi? Esimerkiksi, kuvassa joka näytetään sinulle, sinä näet entisen presidentin, Bill Clintonin, Arkansasista, ja Italian pääministerin Silvio Berlusconin antamassa tämän merkin. Kertovatko he meille että he ovat Teksasin Longhornin faneja vai että he rakastavat Saatanaa?

Viimeinen sana: Vaikka sinä ja minä olisimme halukkaita ajattelemaan että monet jotka antavat tämän merkin eivät ole tarkoituksella saatanallisia, me emme voi olla välittämättä todisteista että monet, jolleivät useimmat, jotka käyttävät tätä merkkiä, kunnioittavat Saatanaa, kapinallista pimeyden enkeliä. Myöhemmin kerrotaan tapauksesta jossa satanisti puukotti uhriaan 66 kertaa ja joi hänen vertaan. Tämä henkilö esittää 'El Diablo' -merkin.

Myöskään kuvaa jossa esiintyy hindu-lahkon jäsen, noita, ja Anton LaVey, Saatanan Ylipappi, antamassa tämän merkin, ei voida kiistää eikä selittää olemattomaksi.

Mitä tulee valokuviin arvostetuista kristillisistä evankelistoista, joita seuraavilla sivuilla näytetään, mitä sinulla on sanottavaa, rakas lukija? Ovatko nämä miehet Jumalan palvelijoita, vai palvelevatko he salaa Hänen vastustajaansa, Luciferia? Tuomiten heidän käsimerkkiensä perusteella, mitä sinä sanot?

Tämä valokuva Presidentti George W. Bushista Time-aikakauslehdessä (4.6.2001) on kiehtova. Siinä Presidentti Bush esittää sarvellisen paholaisen merkin. Lisäksi, samanaikainen ympyrän käyttö on todiste. Artikkelissa ei kerrota miksi Bush esittää tämän merkin tai miksi hän on pukeutunut sellaiseen mikä näyttää collegen viitalta.

Aivan yhtä kiehtova, artikkeli, mukaanlukien otsikko, mainitsee sanan 'charm', 'charmed', tai 'charming' yhteensä kuusi kertaa. 'Charm', tietysti, on maaginen talismaani. Tekstissä on myös hämmennystä herättävä lause:

"There's something funny there" and "something funny..."

Tämä artikkeli Cleveland Plain Dealer -sanomalehdessä seurasi hämmennystä liittyen Bushin ja hänen perheensä mahdollisiin käsimerkkeihin.

Vielä yksi artikkeli, tämä Fort Worthin Star-Telegram -lehdessä. Toimittajat väittävät, että Bushit ainoastaan antoivat 'Hook them Horns' -merkin joka on yleinen Teksasin Yliopiston Longhorns-fanien keskuudessa. Artikkelissa huomautetaan, että Afrikassa ja Euroopassa, tämä merkki viittaa selkeästi paholaiseen. Eikö vaikuta oudolta että jopa äiti Barbara Bush antaa tämän merkin?

Ja, loppujen lopuksi, George ja Laura eivät ole koskaan opiskelleet Teksasin Yliopistossa!

Artikkeli Newsweek-lehdessä (18.9.2000). Ajatteletko että nämä kaksi nuorta miestä tiesivät mitä tämä käsimerkki arkoittaa?

McDonald's-hampurilaisketjun johtajaa esittävät mielenkiintoisia käsimerkkejä tässä valokuvassa Newsweek-lehdessä helmikuussa 2004. Vasemmalla toimitusjohtaja Charlie Bell edeltäjänsä Jim Cantalupon kanssa.

Huomioi että Bell (vasemmalla) ojentaa peukalonsa, Cantalupo ei tee näin, taas kerran esittäen sekaannusta -- vai onko kyseessä tarkoituksellinen hämääminen -- näiden kahden erilaisen merkin suhteen? Antavatko molemmat miehet paholaisen merkin, vai ei kumpikaan?

Sondra Londonin kirjassa True Vampires-Blood-Sucking Killers Past and Present ilmaistaan selkeästi, että hard-core satanisteille, ei ole väliä onko merkissä peukalo mukana vai ei.

Manuela Ruda (vasemmalla antamassa 'El Diablo' -merkin, ja hänen miehensä, Daniel, pari itsensä vampyyreiksi julistaneita henkilöitä Saksassa, uhrasivat erään miehen Saatanalle. Tämä pari seremoniallisesti puukotti tätä miestä 66 kertaa tikarilla. Sitten he joivat hänen verensä.

Jotkut saattaisivat sanoa, että Manuelan käsimerkki on pelkästään viittomakielen "love you", mutta pariskunnan hirvittävä teko viittaa muuhun. Myös näkyy: Manuelan tukka ajettu paljastamaan ylösalaisin käännetyn ristin. Manuelalla oli myös rosoreunainen, verenpunainen ympyrä tatuoituna päänahkaansa. Nämä kaksi koulutettiin saatananpalvojiksi käydessään Skotlannissa. (From news report and article in Strange Times magazine, Great Britain)

Hindulaisen Aghora-kultin jäsen juo ihmisen kallosta. Jotkin tämän lahkon jäsenet harjoittavat kannibalismia saadakseen maagisia voimia. (From: "The Tampa Tribune", June 2, 2003, p. 1)

Kuva kirjasta Witches, by Una Woodruff and Colin Wilson (Crescent Books, New York, 1988), näyttää saatanallisen noitien merkin, 'El Diablo'.

Saatanan Kirkon ylipappi, Anton LaVey, sai kunniaa tässä artikkelissa San Francisco Chronicle -lehdessä. Kuvassa, LaVey antaa 'El Diablo' -käsimerkin samalla kun seinällä roikkuu Baphometin saatanallinen pentagrammi.

Oliko pelkästään sattumaa, että sinä päivänä kun tämä satanisti kuoli Kaliforniassa, meren toisella puolen, Englannissa, Illuminati-pomo Lord Edmond de Rothschild kuoli myös?

Videolla jossa esitellään karismaattisia 'menestys-saarnaajia', televangelisteja, nämä neljä miestä ilmeisesti antavat sellaisen jonka ihmiset tunnistavat universaalisti tunnetuksi 'El Diablo' -merkiksi.

Tämä kirja, jonka kirjoitti erään nuoren miehen äiti joka oli Rock-yhtyeen jäsen, oli tarkoitettu puolustamaan kristillistä Rock-musiikkia. Mutta kenties paljon puhuvasti, kannessa näyttää olevan henkilö joka antaa sarvellisen paholaisen merkin sekä pari muuta jotka tekevät sornillaan 'Fuck You' -merkin (etusormi pystyssä)!

Myös, taustalla on kolme kolmiota. Kolmiossa on kolme sivua. 3 + 3 = 9. Luku yhdeksän okkultistisessa nimerologiassa sisältää luvun 666, pedon luvun, koska 6 + 6 + 6 = 18 = 9. Se tiesivätkö kannen suunnittelija ja taiteilija näistä outouksista jää arvoitukseksi.

Helen Keller (1880-1968), kuvassa työpöytänsä ääressä, viittomakielen luoja. Keller oli säälittävä hahmo joiltakin osin. Tullen sokeaksi ja kuuroksi nuorena, hän silti sai aikaan suuria saavutuksia elämässään.

Mutta Keller oli myös mukana okkulttisissa lahkoissa kuten swedenborgialaisuus ja teosofia. Saiko hänen jäsenyytensä näissä lahkoissa Kellerin valitsemaan erään käsimerkin tarkoittamaan "I love you", saman jota tänään käytetään paholaisen merkkinä?

Helen Keller Alexander Graham Bellin kanssa. Keller kirjoitti kirjan My Religion, jossa hän selittää okkultistisia uskonnollisia näkemyksiään sekä intoaan mystisen Emmanuel Swedenborgin opetuksia kohtaan.

Pohjautuiko viittomakielen rakenne Kellerin poikkeuksellisiin uskonnollisiin näkemyksiin?

Nämä amerikkalaiset postimerkeissä on kuvattuna viittomakielen "I love you".

Academy Award -palkittu näyttelijä Kevin Spacey, joka myöntää olevansa homoseksuaali. Tämä arvoituksellinen maalaus seinällä Spaceyn takana kuvaa Luciferia, sarvien kera, helvetin liekkien keskellä.

Paljastava mutta hienovarainen viesti alla: "Sinun täytyy lähettää hissi takaisin alas."

Näyttelijätär Salma Hayek antaa joko viittomakielen "I love you" tai paholaisen merkin.

Näyttelijä Pierce Brosnan vasemmalla näyttelijä Greg Kinnearin vieressä. Brosnanilla on melko outo ilme kasvoillaan samalla kun hän antaa merkkejä vasemmalla kädellään. ("People" magazine February 7, 2005)

Komediallinen kaksikko Penn & Teller, ovat vulgaareja, rivosuisia ja saatanallisia. Nämä kaksi esittivät kerran sketsin Las Vegasissa jossa Teller, näytellen Jeesusta, täysikokoisella ristillä, saapuivat huoneeseen rattailla.

Enkeliksi pukeutunut kääpiö näyttelee simuloitua sukupuoliyhteyttä lähes alastoman Tellerin kanssa, joka näyttelee Jeesusta. Järkyttyneinä ja loukkaantuneina, monet yleisöstä nousivat ylös ja kävelivät ulos kesken esityksen.

"Tama oli huonon maun tuolla puolen," sanoi Rick Neiswanger, joka osallistui naytokseen mutta jolla ei ollut aavistustakaan etta Penn & Teller esittaisivat tallaisen rienaavan kohtauksen.

Globe-lehden tabloidissa (7.2.2005), nayttelija Chad Michael Murry (Tuhkimo-tarina), antaa lukijoiden tietaa millainen tahti han on.

"Tämä oli huonon maun tuolla puolen," sanoi Rick Neiswanger, joka osallistui näytökseen mutta jolla ei ollut aavistustakaan että Penn & Teller esittäisivät tällaisen rienaavan kohtauksen.

Beatles-yhtye "Yellow Submarine" -albumin kannessa. John Lennon näyttää 'El Diablo' -merkkiä. Oikealla, Paul McCartney antaa 'OK' tai '666' -merkin samalla kun Lennon taas kerran tekee paholaisen merkin vasemmalla kädellään.

Lennon, joka aikoinaan ylpeili että Beatles oli populaarimpi kuin Jeesus, murhattiin Dakota Housen ulkopuolella New York Cityssä, jossa hän ja hänen vaimonsa Yoko Ono asuivat. Se oli tämä goottilainen Dakota House jossa tämä saatanallinen elokuva, Rosemary's Baby filmattiin.

Yleisö nyrkkeilyottelussa Austin Convention Centerissä. (Photo: "Austin American Statesman", August 16, 2003)

Kanadalainen Ross Rebagliati juhlii kultamitaliaan, jonka hän voitti pujottelussa vuoden 1998 talviolympialaisissa. ("USA Today", February 9, 1998, p. E1)

Näyttelijätär Meryl Streep antaa paholaisen merkin Angels in American ohjaajan, Mike Nicholsin pään yllä. Se oli kenties pahin TV-ohjelma joka on koskaan tuotettu. Tälle ohjaajalle ja näyttelijälle annettiin "Golden Globe" -palkinto, osoittaen kuinka vihamielisiksi Hollywood ja TV-kanavat ovat tulleet.

Tässä sarjassa enkelit ovat sukupuoliyhteydessä homoseksuaalisen kanssa ja pilkkaavat Jumalaa. Se ylistää kommunisti-vakoojia kuten Ethel Rosenberg. (Photo: "Newsweek", November 17, 2003)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS