Fenix kotka

Luku 12

Tämä saaliinhimoinen synkkä lintu -- Illuminatin kaksipäisen kotkan kätketyt mysteerit

 

"Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: 'Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja vihattavain lintujen tyyssijaksi."
- Johanneksen Ilmestys, luku 18:2
"Tämä kuninkaallinen salaisuus... Universaalin tasapainon salaisuus... toteuttaa lopulta todellisen Vapaamuurarien Veljeskunnan Pyhän Valtakunnan."
- Albert Pike, 33°, Morals and Dogma
"Kaksi päätä on parempi kuin yksi, paitsi silloin kun ne ovat saman kotkan kehossa."
- Texe Marrs

Voiko yhdellä linnulla olla kaksi päätä?

Onko tällainen kommentti jäjetön? Minä uskon niin. Järjettömyys voidaan kuvailla dementoituneen ihmisen vakaana uskona että kaksi täysin ristiriitaista ja vastakkaista asiaa ovat kaikesta huolimatta yhtä ja samaa. Jos ihminen samanaikaisesti omaksuu kaksi kilpailevaa, toisensa pois sulkevaa ajatusta tai filosofiaa, hänen voidaan sanoa olevan järjiltään, tai mielisairas. Jos, esimerkiksi, hän on vakuuttunut että omena on lintu, tai että musta on itse asiassa valkoista, hän on silloin mielisairas.

Mutta Illuminati ei ole samaa mieltä. Heidän koko järjetön oppinsa pohjautuu oletukseen että musta on valkoista, että hyvä on pahaa, että 2 + 2 = 5. He ovat miehiä joilla on järjetön mieli. Ja he ovat kehittäneet yhtä lailla järjettömän 'tieteellisen' järjestelmän, joka on suunniteltu ohjelmoimaan uudelleen sekä luomaan uudelleen sosiaalista materiaalia ja hengellistä realiteettia jotta se sopisi heidän kieroutuneeseen, kuperkeikkaa heittäneeseen teologiaansa.

Universaali liike: Alkemia ja magia

Heidän tieteellinen järjestelmänsä, todellisuudessa eräs noituuden muoto, pohjautuu alkemiaan ja magiaan. Sen prosessi on universaalista liikettä, suunniteltu tarkoituksellisesti lietsomaan diabolista (pirullista) kaaosta jotta järjestys syntyisi kahdesta dynamisesta kilpailevasta voimasta, 'Ordo Ah Chao'. Heidän tavoitteensa on Suuri Työ (Great Work), muutos Jumalan kuvaksi luodusta ihmisestä Käärmeen kuvaksi luotuun ihmiseen joka on vailla moraalia ja vailla vanhurskautta, vailla oikeudenmukaisia arvoja. Toisin sanoen, tämä Suuri Työ on suunniteltu luomaan sekä tuottamaan sieluttomien saatanallisten olentojen rodun.

Jotta heidän Suuri Työ saataisiin toteutettua, maailma ja ihmiskunta muutettua "uusiksi sieluttomiksi olennoiksi", taivas ja maa täytyy tuhota, murskata ja läpikotaisin muuttaa uudeksi muotosarjaksi (paradigm). pohjimmiltaan, taivaasta ja maasta täytyy tehdä helvetti. Saatanan tahto tulee täyttää kuten se on helvetissä. Tämä on se arvostettu "Kuninkaallinen salaisuus".

Se on Illuminatin yli oppi, kardinaali-opetus, että verisestä, universaalista kaaoksesta syntyy lopulta tasapaino sekä Illuminatin Pyhä valtakunta, jota heidän kabbalistinen messiaansa, tai kuninkaansa (antikristus) hallitsee.

Pike paljasti tämän lopullisen tavoitteen ylistetyn oppikirjansa, Morals and Dogma, sivulla 861:

"Tämä kuninkaallinen salaisuus, jonka Prinssi sinä olet, jos olet todellinen vihkiytynyt... on se jonka Sohar (eräs kabbalistinen kirja) määrittelee Tasapainon Mysteerinä. Se on universaalin tasapainon salaisuus... Tämä, veljeni, on Mestari-Muurarin todellinen sana; tämä on todellinen Kuninkaallinen Salaisuus, joka tekee mahdolliseksi, sekä ennen pitkää todelliseksi, todellisen Vapaamuurarien Veljeskunnan Pyhän Valtakunnan." [1]

Jumalan luomakunnan tuhoaminen

Hesekiel, luku 28, kertoo meille, että aluksi, Jumalan luomana, Lucifer oli kaunis olento, eräs kaikkein rakastetuimpia taivaassa. Hänen kehonsa ei ollut lihaa vaan jalokiviä. Jopa vielä mielikuvituksellisempaa, musiikilliset instrumentit liitettiin hänen olemukseensa. Kaunis katsella."

Mutta sitten petollinen Lucifer kapinoi, saaden puolelleen kolmasosan enkeleistä. Luciferista ja hänen enkeleistään ilmeisesti tuli sitten viheliäisiä olentoja, rumia ja epämuodostuneita, jotka ilmestyvät groteskeissa muodoissa jotka ovat soveliaita heidän henkiselle ja hengelliselle rumuudelleen.

"Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.' Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan." (Jesaja 14:12-15)

Raamattu sanoo, että vihainen ja raivoissaan oleva langennut Lucifer kulkee nyt maata pitkin ja poikin kuin leijona etsien kenet saisi ahmaista. Hänen päämääränään on tuhota Jumalan luomakunta, pilata ja korruptoida se, muuttaa se samanlaiseksi kuin hän on itse -- monumentaalisen rumaksi ja vääntyneeksi luomakunnaksi, täysin vastakkaiseksi siihen millaiseksi Jumala on sen trakoittanut. Ihminen ja maailma täytyy tuhota, muuttaa autioksi, tuottamattomaksi inhottavan muotoiseksi joutomaaksi.

Miehistä tilee tehdä feminiinisiä; naisista maskuliinisia. Avioliitosta tulee tehdä kieroutunut. Ei enää eroa miehen ja naisen välillä, sitä tullaan myös käyttämään jotta liitettäisiin miehet ja naiset yhteen keskenän. Aborttiin kannustetaan. Seksistä tehdään kieroutunutta. Lapsia luovutetaan himokkaiden pedofiilien hirvittäville intohimoille. Hengelliset arvot muutetaan materian kaipuuksi. Vääriä jumalia arvostetaan. Kehitellään vääriä Raamattuja. Murhista ja salamurhista tulee uskonnollisisa päämääriä.

Kuten alhaalla, niin myös ylhäällä

Tämä, sitten, on illuminismin päämäärä: tuhota maapallo, huonontaa sivilisaatiota, lopettaa puhdas hengellisyys, luoda kaaosta maan päälle, sekä tuoda järjestys Saatanan käsikirjoituksen pohjalta. Maapallosta on tarkoitus luoda helvetti sekä tuoda helvetti maan päälle: Kuten alhaalla, niin myös ylhäällä.

Kaikki asiat tulee kääntää päälaelleen. Negatiivinen täytyy puuttaa positiiviseksi. Paha tulee olemaan hyvää. Musta tulee olemaan valkoista. Ruma nähdään kauniina ja kaunis pilataan ja siitä tehdään vastenmielistä. Jumalaa halvennetaan ja Saatanaa ylistetään.

Illuminismi, täten, on dualismin järjestelmä (teesi ja antiteesi) jota syklisesti toistetaan luoden synteesiä. Sitten, dualistisen syklin ristiriitaiset voimat törmäävät uudestaan, luoden lisää synteesiä. Aina synteesi, väliaikainen ratkaisu tai muoto, on liikkuvassa tilassa, kahden kilpailevan voiman prosessi käynnistyy uudestaan ja sykli jatkuu.

Manly P. Hall, 33° ,1900-luvun kaikkein arvostetuin oppinut, antoi tälle nimen "The Double-Headed Eagle, The Supreme Symbol", klassisessa kirjassaan The Secret Teachings of All Ages.

Kaaos synnyttää järjestyksen, mutta kaaos syntyy uudestaan, jota seuraa järjestys ja niin edelleen. Vastavoimien konflikti johtaa lopulta tasapainoon joka häiriytyy taas kerran uuden konfliktin myötä, ja uusi, väliaikainen tasapainotila saavutetaan. Joten, illuministi on ikuiseen muutokseen pyrkivä perfektionisti, etsien lisää valoa kulkiessaan pitkin keltatiilistä tietä kohti huomista.

Kuten Bill ja Hillary Clintonin suosikki-laulussa sanotaan: "Älä pysähdy ajattelemaan huomista."

"Kaiken täytyy muuttua," oli illuministien iskulause joka käynnisti Ranskan vallankumouksen. [2]

Nämä illuministit jotka hallitsevat Amerikkaa antoivat meille kaksi poliittista puoluetta, Demokraatit ja Republikaanit (teesi ja antiteesi), joita molempia he kontrolloivat. Mutta näiden kahden vastavoiman konflikti ei koskaan johda todelliseen ratkaisuun, ainoastaan häilyvään 'synteesiin'. Ongelmia ei koskaan ratkaista täysin ja tyydyttävällä tavalla. Tämä dualistinen prosessi ei lopu koskaan. Me olemme kaikki 'ei minkään maan' kansalaisia emmekä me edes tiedä sitä.

Kaiken kolmas puoli

Näin illuministinen filosofi, saatanallinen pappi Anton LaVey, selitti sen:

"Lause 'asioilla on aina kaksi puolta' ei pidä aina paikkaansa. Tämä lause on naurettava ja sen ovat keksineet ihmiset joille siitä on hyötyä..."

Tärkeissä asioissa, on väistämättä vielä yksi vaihtoehto, KOLMAS PUOLI, saatanallinen puoli.

'Saman kolikon kaksi puolta' on millaiseksi enin osa suurista kiistakysymyksistä taidokkaasti rakennetaan. Täten, ihmiset elävät huomaamattomasti Hobsonin valinnoissa jotka on naamioitu vastakkaisiksi mielipiteiksi.

Käänteisessä Saatanan pentagrammissa ylimmät kärjet edustavat kaikkien asioiden dualistista luonnetta, siten kuin asiat luontaisesti nähdään. Ihmistä on aina motivoinut ja hallinnut mikä tahansa dualistinen konsepti joka on ollut muodissa, ja näin tulee aina olemaan. Pitää siitä tai sitten ei, näin asiat ovat. Harmaan sävyt ainoastaan näyttäytyvät luotujen vastakkaisuuksien väliin.

Ruusuristiläinen kilta ja vapaamuurari-looshit sinnikkäästi opettavat tätä kaiken dualistisuutta heidän rituaaleissaan ja luennoillaan. Kirjassa The Rose Cross and the Goddess, vapaamuurarien kannattaja, Gareth Knight, puhuu tästä "dualistisesta polarisuudesta". Vapaamuurarien symboliikassa, Knight huomioi, tämä duaalisuus ilmaistaan kulmamitan ja kompassin avulla. [4]

Eräs Skotlantilaisen Riitin korkein rituaali on se jossa kunnioitetaan Idän ja Lännen hallitsijoita (Emperors of the East and West). Sen vertauskuvana on, muiden asioiden ohella, vapaamuurarien kaksipäinen kotka. Kaksi päätä, yksi keho. Taas kerran: duaalisuus.

Universaali serpentiini-voima

Albert Pike, entinen suurmestari, on haudattuna Skotlantilaisen Riitin kansainväliseen päämajaan, The House of the Templeen, Washington D.C:ssä. Hän opetti, että universaalista vastavoimien konfliktien liikkeestä, voidaan luoda tai ammentaa maagista voimaa, niin suurta että:

"...yksittäinen ihminen, joka saa sitä haltuunsa ja tietää kuinka ohjata sitä, kykenee muokkaamaan maapallon kasvoja (could revolutionize and change the face of the world)."

Kirjassa Morals and Dogma hän painottaa:

"Muinaiset tunsivat tämän voiman. Se on universaali agentti, jonka Korkein laki on tasapaino... Sitä palvottiin Sapatin salaisissa riiteissä tai Temppelissä Baphometin, Mendesin androgyynin vuohen kuvan alla... Tämä on maailman elämän-prinsiippi, universaali agentti, missä on kaksi luontoa ja kaksi virtaa... Se on Pyhän Hengen keho, Universaali Agentti, Käärme joka ahmii omaa häntäänsä... Voima joka vetää Voimaa puoleensa." [5]

Juutalaiset kabbalistit puhuvat arvoituksellisin, varovaisin sanankääntein tästä samasta suuresta Voimasta. He sanovat että kaksi toisiinsa yhdistynyttä kolmiota, mies ja nainen, luovat sitä sukupuoliyhteydessä, vapauttaen luomisen generatiivistä energiaa. Lopputulos, symboloiden sitä, on tietenkin Daavidin Tähti, joka tunnetaan Salomonin sinettinä, tai symbolina, tai yksinkertaisesti kuusisakaraisena tähtenä. Kabbalistit sanovat että tämä tähti edustaa hyvän ja pahan yhdistynyttä energiaa heidän tultuaan yhdeksi Voimaksi; se edustaa "valkoista Jehovaa ja mustaa Jehovaa". Se on tiivistelmä "Kuten alhaalla, niin myös ylhäällä" -opille. Kuten Anton LaVey ilmaisee, se edustaa "Kolmatta tietä".

Illuminatille mikään ei ole staattista; kaikki on silmänlumetta; voima on dynaamista, iäti muuttuvaa, valon juoksuhiekkaa joka katoaa ja ilmaantuu uudelleen kadotakseen taas. Pimeys on valoa ja valo on pimeyttä eikä kukaan kykene näkemään eroa. Saatana on täten Jumala ja Jumala on Saatana., ja Käärme jahtaa omaa häntäänsä. Iluisesti.

Näkymätön valo

Tämä on kaikki sulaa hullutta, tietysti, mutta illuministille se on Järkeä. Täten, Thus, Francis Adams Moore, Lucis Trustin julkaisussa, 'The Beacon', kirjoitti artikkelin nimellä "The Invisible Sun". Moore puhuu Ikuisesta Viisaudesta:

"Ikuinen Viisaus opettaa, että tämä pimeys josta näkyvä valo tuli, on itse asiassa puhdasta valoa - valoa joka on niin kirkasta, säteilevää, ja transkendenttista."

Moorelle, se minkä me näemme pimeytenä on itse asassa näkymätöntä valoa. Koko luomakunnassa, hän sanoo, valo ja pimeys ovat sekoittuneena toisiinsa ja "niiden tasapaino on mysteerien mysteeri". [7]

Taas kerran, me näemme järjettömän duaalisuuden opin. Biseksuaalisuus on suositeltavaa, paha on hyvää, ja niin edespäin. Duaalisuus ja ja lisää duaalisuutta ja synteesiä, hämmentävässä valon ja varjon syklin ikuisessa inkarnaatiossa, josa epätodellisuus sekoittuu todellisuuteen.

Ei ihme että Raamattu sanoo: "Kaksimielinen mies, epävakainen kaikilla teillään."

"Suuren Pimeyden alussa, Diana, jakautui kahteen samanarvoiseen ja vastakkaiseen voimaan, yöhön ja päivään. Yötä Diana hallitsee omana itsenään kuun muodossa, päivää hallitsee hänen alter egonsa ja veljensä, Lucifer, aurinko." [8]

Kotka on aurinko

Kirja The Herder Dictionary of Symbols huomauttaa että kotka on pitkään ollut voiman, kestävyyden ja taivaallisen lennon vertauskuva. Se symboloi myös aurinkoa (sekä auringon jumalaa) sekä hengellistä suuruutta. Coil's Masonic Encyclopedia sanoo että "...pakanoille, kotka oli Jupiterin tunnus, ja druideille se oli heidän ylimmän jumalansa tunnus." Kotka on monien kansakuntien tunnus, mukaanlukien muinainen Rooma, natsien valtakunta sekä moderni Saksan, tsaarien Venäjä ja Yhdysvallat. Rothschildit omaksuivat kaksipäisen kotkan Rothschildien perhedynastian tunnukseksi. Kotka esiintyy USA:n vaakunassa ja se on sufi-muslimien pyhä merkki.

Detail from a Moslem coat-of-arms shows heraldic eagle bearing Sufi octagonal calligraphic motto on its breast. (From the book, "A History Secret Societies", by Arkon Daraul, Citadel Press, Secaucus, New Jersey, 1961)

Presidentin toimisto sekä kotka Suuressa Sinetissä

Wall Street Journalissa, entinen presidentin puheen kirjoittaja ja nykyinen poliittinen kommentaattori Peggy Noonan kertoi haastattelusta joka hänellä oli Presidentti George W. Bushin kanssa Valkoisessa Talossa. [9] Kun hän istui presidentin eteen, presidentti otti puheeksi kotkan joka oli niin näyttävästi esillä toimistossa.

Presidentti mainitsi korkan joka oli kaiverrettu hänen antiikkiseen työpöytäänsä, jota Ronald Reagan, John F. Kennedy, and Bill Clinton olivat käyttäneet. Kotkan pää, hän huomautti, on käännetty kohti nuolia joita kotka kantaa jaloissaan. Mutta katso tässä, hän sanoo, kotka joka on kudottu mattoon: pää on käännetty toisaalle kohden oliivipuun oksia joita hän kantaa toisessa jalassaan.

"Harry Truman muutti sen," hän sanoo. "Hän halusi Amerikan katsovan kohti rauhaa." [10]

Nämä kolme kuvaa paljastavat mysteerin. Ylävasemmalla on presidentin klassinen tammipöytä Oval Officessa. Tämä pöytä on ollut paikoillaan Valkoisessa Talossa vuodesta 1887 lähtien jolloin Britannian kuningatar Victoria antoi sen lahjaksi presidentti Rutherford B. Hayesille. Pöydän keskipaneeli jossa on presidentin sinetti kotkan kera joka katsoo oikealle, lisättiin presidentti Franklin D. Rooseveltin toimesta jotta hänen pyörätuolinsa ei näkyisi. Roosevelt oli 32. asteen vapaamuurari. Alavasemmalla on presidentin sinetti joka on kudottu toimiston mattoon, pöydän edessä.

Tämä on sama presidentillinen sinetti kuin pöydässä, paitsi että kotka aktsoo vastakkaiseen suuntaan -- vasemmalle. Sitten lopulta, yläpokealla, me näemme presidentti George W. Bushin ja avustajien pitävän kokousta Oval Officessa. Bushin matto on erilainen, väritys vaaleampi kuin Clintonin kaudella, mutta presidentin sinetti matossa, on sama -- kotka katsoo edelleen vasemmalle, vaikka työpöydällä lintu katsoo oikealle. Tämä yhdistelmä heijastaa klassista 33. asteen vapaamuurarien kaksipäistä kotkaa.

Huomioi myös että Bushin mattoon on lisätty lukuisa määrä kirkkaita auringonsäteitä joiden keskipiste on tämä Sinetti, vihjaten Yhdysvaltain presidenttiyden "valaistumiseen". Edelleen, tässä Bushin pitämässä kokouksessa, kalusteiden (tuolit ja pöydät) ryhmittely viittaa klassiseen vapaamuurari-looshin rituaaliseen asetteluun. Lisäksi me näemme vapaamuurarien kompassin ja kulmamitan ympyränmuotoisen asettelun keskellä (we have overall the Mason square and compass within a circle design). Punaiset ruusut keskellä ovat myös symbolisia siinä että ne edustavat feminiinistä aspektia (vagina) samalla kun kotka edustaa maskuliinista aspektia (fallos). Mielenkiintoista matskua Peggy Noonanilta.

Meidän täytyy muistaa että Presidentti Truman oli 33. asteen vapaamuurari. "Rauha" vapaamuurareille merkitsee jotakin aivan erilaista kuin se merkitsee sinulle ja minulle. Itse asiassa, vapaamuurarille, rauha on määritelty hegeliläisessä dialektiikassa kaksimielisyyden prosessiksi. Täten, hegeliläinen motto kuuluu: "Ikuinen sota ikuisen rauhan vuoksi." Se mitä Nti. Noonan ei myöskään tajunnut on, että esittäessää nämä kaksi kotkaa päät eri suuntaan käännettynä, Illuminati kopioi, tai matkii vapaamuurarien kaksipäistä kotkaa.

Saaliinhimoinen lintu idästä

Illuminatille, kotka on ylivoimaisen (tai: kaiken alleen tallaavan) tärkeyden symboli, ka kaksipäisessä muodossaan, kotka edustaa Illuminatin tärkeintä doktriinia 'Kuten ylhäällä, niin myös alhaalla'. Se myös edustaa Maailman initaation Suurta työtä.

Kuinka profeetallinen, onkaan tämä Raamatun jae joka on Jesajan Kirjan luvussa 46:11, joka paljastaa että viimeisinä päivinä "saalistava lintu idästä" tulee Jumalan kutsumana aihauttamaan tuhoa kapinoivan ihmiskunnan sekä langenneen maailman ylle.

Joten kun sinä näet tämän dualistisen prinsiipin (Kuten ylhäällä, niin myös alhaalla) edustettuna tämän luvun valokuvissa ja piirroksissa, muista: sinä näet suuren salaisuuden työssä, Kätketyn jumalan ikuisen opetuksen, Mysteerien jumalan, jumalan jonka sanotaan pitävän hallussaan avainta näkymättömään maailmaan (helvetti), Holvikaaren jumalan, Viekkauden, valheen ja petoksen jumalan, Kaksikasvoisen jumaluuden, vapaamuurarien kaksipäisen kotkan. Toisin sanoen, ytimekkäästi sanottuna, sinä näet Saatanan valepuvussa.

Kovan ytimen okkultistien joukosta jotka ovat syvällä babylonialaisissa ja egyptiläisissä legendoissa ja magiassa, me löydämme kaksipäisen Mammon Ran, rikkauden ja vaurauden jumalan palvonnan.

Mammon Ra on itse asiassa mahtava demoni, eräs helvetin neljästä suuresta prinssistä. Häntä erityisesto palvotaan juutalaisten kabbalistien toimesta jotka himoitsevat rikkautta ja valtaa.

Kaksi kultaista fenix-käärmettä katsoo toisiaan Skotlantilaisen Riitin päämajan, The House of The Templen sisällä, Washington D.C:ssä, 13 korttelia Valkoisesta Talosta. Vaikka polttopiste on mustassa kivialttarissa kolmen aurinko-medaljongin kera, nämä kaksi käärmettä tarjoavat kaikkein groteskeimman näkymän.

Matossa lukee: "Vihkiytymisen päämäärä," (The Goal of Initiation), ja itse asiassa, kerrotaan että tämän mustan alttarin edessä 33. asteen kandidaatti polvistuu ja juo viiniä ihmisen kallosta.

Lääketieteessä on käytössä symbolina 'winged caduceus' (siivellinen Merkuriuksen sauva), Merkuriuksen, muinaisen kaupankäynnin jumalan symboli. Lääkärit jopa vannovat Hippokrateen valan, vannoen kuuliaisuutta Asclepiukselle, kreikkalaiselle parantamisen jumalalle. Tämä caduceusin symboli koostuu kahdesta käärmeestä jotka ovat kietoutuneet sauvan ympärille, kasvot toisiaan kohden. Taas kerran, tämä on todiste illuministisesta vastakkaisuuksien yhdistymisen opista. Nämä kaksi käärmettä ovat sama kuin vapaamuurarien kaksipäinen kotka.

Varjomainen hahmo kuvan taustalla jossa on Egyptin presidentti Hosni Mubarak katsoo vastakkaiseen suuntaan. Asiaankuuluvaa ottaen huomioon vapaamuurarien opin. (Photo: "U.S. News & World Report", March 14, 2005, p. 30)

Sammy Davis Junior, suosittu laulaja ja viihdyttäjä, antaa Illuminatin merkin, "As Above, So Below," tanssiesityksessään. Elämäkerrassaan, Yes, I Can, Davis tunnusti Saatanan Kirkon jäsen. Esityksissään, Davisilla oli usein saatanallinen pentagrammi kaulassaan.

Hän myös maalasi sormenkyntensä mustaksi merkkinä uskollisuudestaan mestarilleen, Saatanalle. Eräs Sammy Davis Juniorin kuuluisimmista lauluista, The Candy Man, on väitteen mukaan kirjoitettu ylistämään Saatanaa, Karamelli-miestä joka antaa opetuslapsilleen lahjoja kuten heroiinia, kokaiinia ja seksiä.

Tämä artikkeli ei kaipaa selityksiä. Kommunistisen teurastajan Vladimir Leninin käskystä, tsaari ja koko hänen perheensä teurastettiin. Keskellä valokuvaa, ikkunoiden yläpuolella, sinä näet kaksipäisen kotkan. (Photo: "Newsweek", July 27, 1998, p. 31)

Peilikuva: Vuonna 2002, kaksi ampujaa aiheutti kauhua Washington D.C:n esikaupungeissa heidän ampuessaan viattomia siviilejä. Montgomeryn maakunnan poliisipäällikkö Charles Moose, johti 1 000 tutkijan ryhmää heidän metsästäessään tätä ampujaa 22 päivän ajan. Lehdistö ja media tekivät Charles Moosesta juhlitun sankarin, vaikka hänen taitonsa eivät olleet kehuttavia. Moose osoittautui juutalaisen ADL:n nukeksi sekä Illuminatin "valituksi".

Tämä valokuva paljastaa Poliisipäällikkö Moosen eliitin pelinappulaksi. Se havainnollistaa täysin "As Above, So Below" -oppia. Me näemmme Moosen, mustaihoisen miehen, pimeyden ympäröimänä, ja hänen kätensä antaa vapaamuurarien merkin. (Photo: "Time Magazine", January 6, 2001)

He nojaavat peilikuvaan jossa näkyy poliisipäällikön varjokuva. Katsomme tätä kuvaa sitten sellaisenaan tai ylösalaisin, me näemme timantin salaisen merkin (kaksi kolmiota limikkäin toisiaan vasten), osoittaen helvetin portaalia, korkeaa salaliiiton merkkiä. Tätä paljastavampi kuva ei voi olla. On kuitenkin todennäköistä että korkeintaan pieni osa Time-lehden lukijista jotka näkivät tämän kuvan on vähäisintäkään käsitystä kuvan esoteerisesta luonteesta.

Tässä espanjalaisen Hola-aikakauslehden mainoksessa tarjotaan kuningas Juan Carlosin kuvalla varustettua kolikkoa. Juan Carlos on Bourbonin dynastian perillinen.

Eräs hänen kunnianimistään on "Jerusalemin kuningas". Kolikon takapuolella on kaksipäinen kotka.

Kreikkalainen ortodoksi-pappi pitää kaulassaan kaksipäistä kotkaa. Risti on siirretty tämän saatanallisen talismaanin vasemmalle puolelle.

Vuonna 1917, sen jälkeen kun Tsaari Nikolai II:n dynastia sortui, Alexander Kerenski hallitus otti käyttöön uudet rahat, mukaan lukien tämä 250 ruplan seteli. Keskellä kaksipäinen kotka hakaristin (auringon jumala) päällä. Tämä hakaristi on timantin muodossa. Pian tämän jälkeen, Kerenskin hallitus syrjäytettiin Leninin ja Trotskin toimesta.

Kerenski pakeni Pariisiin, missä hän liittyi Grand Orient -looshiin. Lenin ja Trotski, myös vapaamuurareita ja satanisteja, näkivät nämä symbolit seteleissä liian selvinä ja pelkäsivät että venäläiset saisivat selville vallankumouksen juutalais-vapaamuurarilliset juuret. Siksi, he määräsivät näiden symbolien poistamisesta ja loivat tilalle tutun sirppi ja vasara -tunnuksen.

Zoharin maaginen pää on kabbalistinen symboli ja se viittaa vastakkaisuuksien käsitteeseen, 'As Above, So Below' -periaatteeseen. Kabbalistit ja juutalaiset rabbit käyttävät sitä laajalti neuvoa anatavana amulettina.

Tarot-korteissa, eräs kortti on nimeltään 'The Magician' (myös 'Magus' tai 'Juggler'), nuori mies joka pitää taikasauvaa oikeassa kädessään, ja osoittaa maapalloon vasemmalla puolellaan. Kivitaulussa hänen edessään on neljä elemantaalista symbolia, ja hänen päänsä päällä ikuisuuden symboli.

Hän on Magus, jumalan kaltainen ihminen joka on intergoitunut kaikille tasoille, jonka tahto on vapautunut gnosiksen, tai tietämyksen kautta. Hänen eleensä viittaa perustana olevaan okkultistiseen prinsiippiin: "Se mitä on alapuolella on yläpuolella."

Tämä kuva havainnollistaa, että Saatana on universumin jumaluus, että hän on kaikkien valtakuntien kuningas, sekä alla olevien valtakuntien että yllä olevien valtakuntien, ja että hänen valtansa kestää ikuisesti. Skotlantilaisen Riitinoppikirja, A Bridge to light, kirjoittanut Rex Hutchens, 33rd degree, paljastaa tiedon ja symbolit joita eri asteiden vapaamuurarit käyttävät.

Tässä kirjassa, Hutchens toistaa saman prinsiipin jonka Albert Pike esitti kirjassaan Morals and Dogma. Näiden prinsiippien mukaan, Oroboros-käärme tässä tapauksessa (Levin 'As Above, So Below') edustaa ikuisuutta sekä kolmen jumaluuden Pyhää Henkeä. Toisin sanoen, julistavat että käärme, jonka Raamattu tunnistaa Saatanaksi, on, heidän uskonnossaan, jumalallinen Pyhä Henki!

Kuva kaksipäisestä kotkasta Albert Piken teoksen Morals and Dogma kannessa. Se on juutalaisten vapaamuurarien suuresti arvostama symboli.

Se edustaa babylonialaista rahan ja voimien jumalaa, Mammon Rata, samoin kuin hegeliläistä dialektista prosessia jota juutalainen eliitti harrastaa. Tämä sama symboli on "Vapaamuurarien jalokivi" joka myönnetään niille jotka vihitään 33. asteelle.

Muistoraha jossa on kuva Lord Ganeshasta ja jumalatar Laksmista. Se lyötiin ensimmäisen Valkoisessa Talossa suoritetun Hindu Diwali -rituaalin kunniaksi joka tapahtui vuonna 2003.

Venäjän presidentti Vladimir Putin (vasemmalla) tapaa Lukoilin johtajan. Pöydällä heidän välissään on koriste (tai: oheistarvike) joissa on kaksipäisen kotkan tunnus. (Photo: "Agence France-Presse")

Usko tai älä, Oimeusministeriön edessä Washington D.C:ssä on Konfederaatti-kenraalin, Albert Piken patsas. Pike palveli Skotlantilaisen Riitin suurmestarina, Eteläisellä hallintoalueella. Eikö ole kiehtovaa, että mustat johtajat kuten Farrahkan ja Jesse Jackson eivät valita? Tavallisesti, he yltyvät kiihkoon pauhatessaan Konfederaatin monumentteja ja patsaita vastaan Liittovaltion mailla. Voisiko heidän hiljaisuutensa liittyä siihen tosiasiaan että Jackson ja Farrakhan itse ovat 33. asteen vapaamuurareita?

Joka tapauksessa, Piken patsaan alla on vapaamuurareiden feminiiminen hahmo, pitäen kädessään 33. asteen kaksipäistä kotkaa sekä vapaamuurareiden kolmiota.

Tämä androgyyni maskuliinisuuden ja feminiinisyyden yhdistelmä symboloi kaksikasvoisen entiteetin, tai kaksipäisen kotkan prinsiippiä. Juutalaisessa Kabbalassa, tämä feminiinisyyden ja maskuliinisuuden outo luomus tunnetaan nimellä 'Adam Kadmon', sekä Aadam ja Eeva, Golem. Tämä vastakkaisuuksien yhdistelmä on osa alkemiaa, tai hermetismiä, ja okkultistiset maagikot rakastavat sitä erityisen paljon. Noituudessa, se tunnetaan auringon ja kuun yhteen liittymisenä, ja pyhät sukupuoli-rituaalit ovat yleisiä.

Janus, roomalainen kaksikasvoinen auringon jumala. Sen sanotaan olevan näkymättömän maailman 'avainten haltija'.

Hislop (The Two Babylons) kutsui häntä 'kaikkien pakana-jumalien alkulähteeksi'. Onko Janus vapaamuurarien kaksipäisen kotkan edeltäjä?

 


Takaisin

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS