Luku 13

USA:n Suuren sinetin arvoitus ja Illuminatin Viisauden käärmeen Kaikkinäkeväsilmä

 

"Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä hänen kanssansa."
- Johanneksen Ilmestys, luku 12:9
"Eedenin puutarhan Suuri Käärme ja Herra Jumala ovat identtisiä."
- Helena Blavatsky, The Secret Doctrine

Mitä ovat näiden outojen, muinaisten symbolien todelliset merkitykset joita on USA:n Suuressa sinetissä? Kuka suunnitteli tämän mielikuvituksellisen, kaksipuolisen esineen, ja miksi se on niin näkyvästi esillä taideteoksena sekä meidän yleisimmässä maksuvälineessä -- dollarin setelissä?

Vastaus arvoitukseen

Ensisilmäyksellä Suuren sinetin symbolit näyttävät olevan yhteen sovittamattomia meidän suuren kansakuntamme historian, poliittisen organisaation tai uskonnollisen perinnön kanssa. Egyptiläinen pyramidi? Mitä tekemistä sillä on Amerikan kanssa? Outoa latinan kielistä kirjoitusta? Outo Kaikkinäkevä silmä josta lähtee säteitä? Outoa totisesti.

Todella kummallinen, erityisesti, on se tosiasia että Suuressa sinetissä on kaksi puolta. Etupuolella on voimakas, sotaan valmistautunut kotka tähtirykelmä pilvessä pään yläpuolella. Toisella puolella on pyramidi, latinankielistä kirjoitusta, Kaikkinäkevä silmä, jne. Miksi kaksi puolta? Loppujen lopuksi, sinetti on kuin postileima. Sitä käytetään dokumenteissa osoittamaan sen aitous sekä vahvistamaan totuudenmukaisuus. Sinulla ei ole käyttöä kaksipuoliselle postileimalle!

Itse asiassa, Suuren sinetin molemmat puolet ovat olleet käytössä alusta alkaen (since the days of the Continental Congress).

Vuonna 1776, vain tunteja sen jälkeen kun Itsenäisyysjulistus oli muodollisesti hyväksytty, eräs komitea jonka jäseninä olivat Benjamin Franklin, Thomas Jefferson, ja John Adams tapasivat suunnitellakseen tämän Suuren sinetin. He kutsuivat erään taiteilijan, Pierre Eugene du Simitieren, liittymään joukkoonsa, ja ulkoasu hyväksyttiin. Mutta Kongressi ei suostunut hyväksymään sitä. Joten, vuonna 1782, Kongressi palkkasi William Bartonin, symboliikan ja heraldiikan asiantuntijan, sekä Charles Thomsonin, Kongressin sihteerin, selvittämään tätä prosessia. Lopuksi syntyi tämä nykyinen, kaksipuolinen, Suuri sinetti.

Sisään astuu Rothschildien mies, Haym Salomon

Tämä, tietysti, on virallinen versio tapahtumien kulusta. Mutta jotkut väittävät että eräs arvoituksellinen mies, Euroopasta, joka asui Philadelphiassa, nimeltään Haym Salomon, auttoi salaa Franklinin, Jeffersonin ja Adamsin komiteaa. Haym Salomon, juutalainen pankkiiri, vain sattui olemaan Euroopan Rothschildien amerikkalainen edustaja.

Salomon, sanotaan, lahjoi useita amerikkalaisia poliitikkoja ja sai toteutettua kaiken mitä hän ja hänen mentorinsa halusivat tehdä. Suuren sinetin tapauksessa, Rothschildit halusivat USA:n Suureen sinettiin symboleja jotka olisivat sopusoinnussa Illuminatin tavoitteiden kanssa.

Vaikka heillä oli juutalainen ja sionistinen kunnianhimo (tai: päämäärä), Rothschildit eivät olleet Vanhan tai Uuden Testamentin Jumalan palvelijoita. He olivat sabbatealaisia/frankisteja (saatanallisia) teologiassaan. He tavoittelivat (ja tavoittelevat yhä) juutalaista Utopiaa tai valtakuntaa maan päälle. Tämä valtakunta olisi Uuden aikakauden perillinen muinaiselle Babylonille ja Egyptille. Se olisi voimakas valtakunta joka, magian ja älyn turvin, valloittaisi maailman. Amerikka olisi sen edustaja.

Amerikka olisi sen Alter ego. Amerikka, sitten, täytyy muovata kabbalistiseksi juutalaisvaltioksi. Ylistäkää kaikki Uutta Egyptiä, aikakausien imperiumia, muinaisten kansojen auringonjumalan lasta. Amerikka, tämä Uusi Jerusalem, täytyy liittää yhteen Vanhan Jerusalemin kanssa, ja sionistisen Illuminatin täytyy voida hallita!

Rothschildien agentilla Haym Salomonilla oli miljoonia dollareita rahaa jaettavaksi ympäriinsä lahjuksina. Ja näin hän teki. Huomattava osa rahoista meni Kongressin ja sen toiminnan rahoittamiseen. Osa meni vallankumous-sodan rahoittamiseen. Osa päätyi poliitikkojen taskuihin.

Rothschild lopulta sai kuvat joita hän oli vaatinut Suureen sinettiin, vaikkakaan ei ilman vastustusta. Tätä ulkoasua vastustivat muutamat jotka tunnistivat siinä vapaamuurarilliset ja illuministiset elementit.

Mitä Haym Salomoniin tulee, vain harva historian oppikirja mainitsee hänet. Mutta valaistuneet juutalaiset (Illuminati Jews) kutsuvat häntä yksityisesti 'Amerikan vallankumouksen rahoittajaksi'. Vasta hiljattain, on alkanut esiintyä hajanaista propagandaa jossa ylistetään häntä. Muutama juutalainen kirja puhuu hänen 'suurista saavutuksistaan' tarjoten pirteämmän ja vähemmän rehellisen version hänen elämästään sekä toiminnastaan pankkiirina Amerikan vallankumouksen hyväksi.

Illuminatin lopullinen päämäärä on päästää Haym Salomon ulos kaapista, niin sanoakseni. Eräänä päivänä, hänen nimensä tulee olemaan valokeilassa. Hänestä tehdään kuolematon kirjoissa, elokuvissa ja televisiossa suurena ja jalona sankarina, George Washingtonin tai Thomas Jeffersonin kaltaisena. Patsaita pystytetään hänen kunniakseen. Yksi patsas on jo, Philadelphiassa. Kirjoita muistiin mitä sanon ja katso toteutuuko ennustukseni.

Nyt, tutkikaamme USA:n Suuren sinetin symboleja ja katsokaamme että saammeko selvää niiden todellisista, esoteerisista merkityksistä ja tavoitteista. Tämä on elintärkeää sillä USA:n tulevaisuus -- sekä ihmiskunnan kohtalo -- paljastuu tässä illuminististen symbolien ja merkkien kokoelmassa.

Harkkokivet ja pyramidi

Vapaamuurarius on outo egyptiläis-babylonialais-juutalainen instituutio, ja pyramidi itsessään ulottuu faraoiden dynastiaan sekä muinaisen Egyptin jumaliin ja jumalattariin. Kivillä joista pyramidi koostuu on esoteerista merkitystä. Vapaamuurarien filosofiassa opetetaan että valaistumaton ihminen on karkeassa, luonnollisessa (tai: luonnon tilaisessa) olomuodossa.

Omistaessaan vain vähän 'valoa' tai ollessaan kokonaan ilman hengellistä valaistumista jota mysteeri-uskonnot tarjoavat, hän on kuin epätäydellinen tai karkea harkkokivi. Mutta valaistuneena hänestä tulee koulutettu, hienostunut, kurinalainen ja sivistynyt. Hän nousee kohti hengellistä täydellisyyttä. Hän on sitten täydelliseksi tullut harkkokivi.

Monissa pakana-uskonnoissa opetetaan käsitettä 'karkea' vs. 'täydellinen' harkkokivi. Vapaamuurariudessa sitä painotetaan voimakkaasti. Pyramidin rakentamiseen kelpaavat vain täydelliset harkkokivet, sanotaan, jotka 'rakentajat' valitsevat huolellisesti, heidän valvoessaan ettei tulisi virheitä ja hyläten karkeat tai epätäydelliset harkkokivet.

Samoin, korkeamman tason vapaamuurarit havaitsevat että pyramidi heijastaa, tai peilaa Uutta maailmanjärjestystä (Novus Ordo Seclorum) jota he ja heidän valaistuneet isäntänsä rakentavat universumin Suuren Arkkitehdin valvovan katseen alla, jonka salainen ja pyhä nimi, Kuninkaallisen holvikaaren asteen vapaamuurarille kerrotaan, on Jahbuhlun.

Rakennuspalikat (täydelliset harkkokivet), sitten, ovat Illuminati sekä heidän palvelijansa. Heidän rakennusprojektinsa on korjaamista ja jälleenrakentamista ('perestroika', tai 'tikkum olam') joka kattaa koko maailman. Tietysti, jotta voitaisiin rakentaa Aikakausien 'New Deal', heidän täytyy ensin repiä alas vanha. Sivilisaatio sellaisena kuin me sen tunnemme täytyy tuhota dialektisen kaaoksen avulla jotta uusi järjestys voitaisiin tuoda tilalle: Ordo ab Chao.

Silloin kun tämä päämäärä on saavutettu, symbolisesti, huippukivi asetetaan paikoilleen pyramidiin. Feeniks (Saatana ja hänen 'poikansa') nousevat tuhon liekeistä aivan kuten tämä legendaarinen lintu.

Tämä Feeniks, kuitenkin, on todellisuudessa Basiliski, lohikäärme-lintu, lentävä käärme. Sana "pyramidi" tarkoittaa kirjaimellisesti "tulen keskeltä" ('pyro-mid'). Ja nyt sinä tiedät todellisen, okkultistisen merkityksen tälle sanalle.

Tähyilemässä Kaikkinäkevään silmään

Yksinkertaisesti ilmaistuna, vapaamuurarit, Haym Salomonin, Benjamin Franklinin sekä muiden johdolla suunnittelivat Suuren sinetin Kaikkinäkevän silmän kera huippukivessä säteilevä aurinko takanaan. Egyptin historian asiantuntijat ovat olettaneet että tämä silmä kuuluu Osirikselle, egyptiläiselle auringon jumalalle ja/tai hänen pojalleen Horukselle. Tämä on totta, mutta asiassa on paljon muutakin.

Osirista, tietenkin, palvottiin aurinkona. Albert Pike, entinen suurmestari, kirjoitti:

"Aurinko... on meidän looshimme kaikkinäkevä silmä." [2]

Pike jatkaa:

"Tämä liekehtivä tähti (pentagrammin jumaluus) on tunnistettu kaikkitietävän, kaikkinäkevän silmän tunnusmerkiksi, joka muinaisille oli aurinko."

Illuminati ja heidän alamaisensa, vapaamuurarit, kunnioittavat tätä jumaluutta lukuisilla nimillä. Kyllä, eräs nimistä on Osiris, poikansa Horuksen kera. Mutta Illuminatin jumaluus on kätketty jumala, joka kätkee todellisen identiteettinsä lukuisten naamioiden ja metkujen taakse. Häntä kutsutaan nimellä 'The Sun', 'The Central Sun', 'Hiram Abiff', 'Se jolla on sanoin kuvaamaton nimi', 'Ein Soph', 'Universumin suuri arkkitehti', 'Abaddon', 'Mahabone' ja 'Jahbuhlun'.

Pinnalta katsottuna, Illuminati palvoo useita jumalia. Mutta asia ei ole niin. Nämä ovat kaikki julkisivuja eliitin palvomalle Luciferille. Hän on heidän todellinen jumala, valon jumala. Kuten Albert Pike sanoi kirjassaan Morals and Dogma: "Usko tai älä."

Heidän jumalansa on käärme

Nyt, Raamattu, Jesajan kirjan luvussa 14 ja Ilmestyskirjan luvussa 12:9 tunnistaa Luciferin lohikäärmeeksi tai käärmeeksi: "Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa." Joten, millä hyvänsä nimellä sinä kutsut sitä, Illuminatin ja vapaamuurariuden jumala on käärme. Itse asiassa, kirjassa nimeltä A Bridge to Light, joka on Skotlantilaisen Riitin 33. asteen virallinen oppikirja, kirjoittaja Rex Hutchens, 33°, paljastaa että "Pyhän Hengen keho, tämä universaali agentti," ei ole mitään muuta kuin "käärme joka syö omaa häntäänsä." [4]

Tämä on, Oroboros

Muista kaikkein arvostetuimmat vapaamuurari-oppineet -- Manly P. Hall, Albert Mackey, Albert Pike, jne. -- väittävät että vapaamuurarien rituaalit ja opetukset ovat lähtöisin muinaisten babylonialaisten, egyptiläisten, kreikkalaisten, persialaisten ja muiden mysteereistä. Täten, me saamme ymmärtämystä kun me luemme G. Pemberin kirjoittamasta kirjasta Earth's Earliest Ages tämän lauseen:

"On vain vähän epäilystä etteikö mysteerien huipentuma olisi itsensä Saatanan palvominen." [5]

Sinä voit muistella keskusteluistamme muualla tässä kirjassa, että illuministien ja vapaamuurarien teologia pohjautuu tiiviisti juutalaiseen Kabbalaan. Itse asiassa, melkein kaikki okkultistinen ja maaginen uskomusjärjestelmä pohjautuu juutalaisen Kabbalan periaatteisiin ja opetuksiin. Kuuluisimmassa kirjassaan The Secret Doctrine, Helena Blavatsky ylisti Saatanaa ihmiskunnan opettajana. [6] Häntä tulisi kiittää, Blavatsky sanoo, siitä että hän vei ihmisen polulle joka vie kohti jumaluutta ja vapautta. Se on, hän painottaa, Kabbala joka "paljastaa salaisuuden". Mihin salaisuuteen hän viittaa?

Kuuntele, kun Blavatsky ytimekkäästi paljastaa mysteerien, okkultismin, illuminismin ydin-opin:

"Eedenin puutarhan Suuri Käärme ja Herra Jumala ovat identtisiä." [7]

Tämä itseään syövä

Barbara Walker, okkultismin ja paganismin tutkija kirjoittaa:

"Kuoleman herrana, Osiris kuvattiin joskus alamaailman suurena käärmeenä, ja joskus hänet maalattiin tässä samassa serpentiini-muodossa, kääntyneenä niin että hänen varpaansa koskettivat päätä." [8]

Käärme, Saatana, sellaisena kuin me sen tunnemme Raamatusta, on kuolleiden jumala.

Okkulttinen maailma kuvaa hänet käärmeenä joka puree omaa häntäänsä. Kuinka sopivaa: itseään syövä! Ja tämä on juuri se mitä tapahtuu ihmiselle joka hylkää Jumalan ja palvoo Vastustajaa. Tämä henkilö 'puree omaa häntäänsä' -- traagisesti ja peteettisesti syö itseään!

Oroboros

Oroboros, omaa häntäänsä pureva käärme on kuvattuna kirjan Codex Magica kannessa. Tämä kirja paljastaa sen, kuinka Illuminati palvoo tätä halveksittavaa olentoa, palvonta josta käytännössä jokainen ihminen maan päällä on kohtalokkaalla ja toivottomalla tavalla tietämätön. Koska Illuminati, vapaamuurarit ja kabbalistit ovat hankkineet itselleen tällaisen suunnattoman poliittisen, taloudellisen, sosiaalisen ja teknologisen vallan, eikö ole pelottavaa ymmärtää että nämä miehet eivät ole ainoastaan uskonnollisia? Heidän uskontonsa on satanismi, ja heidän jumalansa on paholainen.

Tämä tuhoisa polku, täten, on Illuminatin tie. Kuten olen osoittanut, nämä käärmeen pahantahtoiset agentit ovat psykopaatteja ja he edustavat selkeää sekä alati läsnä olevaa uhkaa ja vaaraa joka kohdistuu meidän henkeemme. Mutta suurin vaara on se mikä kohtaa miljardien pelastumattomien, välinpitämättömien ihmisten sieluja. Jos he ottavat vastaan Käärmeen tarjoaman valheen, he kohtaavat täydellisen tuhon ja kärsivät iäti menetyksestään.

Kirjassa Occult Geometry, A.S. Raleigh tutkii ympyrän symboliikkaa. Hän kirjoittaa:

"Eräs ympyrän muoto on käärme jolla on häntä suussaan... Se on paluu Yhteyteen... Tämä todellinen ympyrä symbolisoi evoluutiota... Käärmeen kehän voima tuo yhteyden hajanaisuuteen... Tämä käärme on kehä, täten, aina tuhon symboli." [9]

Myöhemmin tässä luvussa sinä näet hätkähdyttäviä maalauksia jotka on kuvattu juutalaisen uuden vuoden postikortteihin; taiteilijana Alain Roth. Näissä kuvissa näkyy Oroboros-käärme (Saatana) kietoutuneena maapallon ympärille. Onnellista uutta vuotta?

Kuten olen osoittanut nojautuen suureen määrään dokumentaatiota, me emme voi erottaa Illuminatin tuhoisia päämääriä ja aktiviteetteja, ja heidän verkostoaan toisistaan. Heidän innoituksensa, fanaattinen kiihko on lähtöisin heidän opettajaltaan, Saatanalta joka on antanut heille seikkaperäisen ja paksun ohjekirjan, epäraamatun, juutalaisen Kabbalan. Tässä epäraamatussa Käärme esittää avain-roolia. Häntä ylistetään 'viisauden käärmeeksi'. Illuminatin ja koko maailman kohtalo on hänen käsissään.

Tupakka-brändin mainos. Kolme huomattavaa symbolia:

  1. Kaikkinäkevä silmä;
  2. Ikuisuuden merkki, kaatunut kahdeksikko;
  3. Kolme pistettä, jotka viittaavat epäpyhään kolminaisuuteen.

The Guardian Angel -organisaatiolla New York Cityssä on kogossaan Kaikkinäkevä silmä kolmion sisällä sekä enkelin siivet.

Viesti: "Me tarkkailemme sinua."

'Reason' (la Raison), Darcisin kaiverrus Pariisin Kansallismuseossa. Kuvan sanotaan siepanneen itselleen Ranskan vallankumouksen hengen. Se minkä me näemme on epäpyhän kolminaisuuden symboliikka: isä Lucifer (leijona); äiti (jumalatar); poika (kaikkinäkevä silmä).

Kuva Robert Leichtmanin ja Carl Japisin kirjasta Active Maditation (Ariel Press). Tämä hermeettinen munkki pitelee aurinko-kiekkoa ristin ja kaikkinäkevän silmän kera.

Kaapeli TV:n Learning Channel -kanava. Outo mainos. Miehen tatuoinnit ovat aitoja. Kaikkinäkevä silmä on siinä mitä hindut kutsuvat 'ajna-keskukseksi', keskellä otsaa, kulmakarvojen yläpuolella.

Sir Walter Raleigh, tämä innokas seikkailija ja hienostunut liehakoija oli myös mies jolla oli huomattavia kirjallisia saavutuksia. Suurin osa hänen kirjoittamistaan runoista on kadonnut, mutta useita vaikuttavia proosa-teoksia on säilynyt. Kaikkein kunnianhimoisin ja kuuluisin näistä on nimeltään The History of the World, kirjoitettu vuosien 1607 ja 1614 välillä, jolloin hän viru Lontoon Towerissa odottamassa kuolemantuomion täytäntöönpanoa. Vaikka Raleighin nimi ei näy tässä taidokkaasti kaiverretussa otsikkokuvassa, sen tekijästä ei ole epäselvyyttä. Kuningas Jaakko I kielsi kirjan välittömästi sen tultua ulos painosta.

Raleigh pyrki kirjoittamaan universaalin kronikan joka sivuaa Vanhaa Testamenttia ensimmäisten lukujen osalta, mutta toisi tämän kertomuksen omaan aikaansa jossa Englannin historia kerrottaisiin muu ohella. Hän pääsi ainoastaan Makedonian kukistumiseen saakka, n. 130 e.Kr.

Kuninkaan epäsuosion sai aikaan se kun Raleigh maalasi kuvan Assyrian kuninkaasta Seramiksesta, joka nähtiin kunnianosoituksena Elisabeth I:lle, sekä hänen veltosta seuraajastaan, Ninuksesta, jonka kuningas tulkitsi ei-imartelevaksi karikatyyriksi itsestään.

Kirjassa The History of the World oli tämä kuva kannessa (as its frontispiece). Kuningas Jaakko I kielsi tämän kirjan koska se paljasti liian paljon, piirroksessa joka näennäisesti koski Babylonian kuningatar Seramista sekä hänen velttoa poikaansa, Ninusta. Paljon todennäköisempää on, että piirros joka tässä esitetään paljasti liian monia okkultistisia salaisuuksia, mukaanlukien androgyyni hahmo joka pitelee käsissään maapalloa, Kaikkinäkevä silmä , jne.

Kaivosmiesten ammattiliiton juliste vuodelta 1890. Kaksi kaivosmiesta vaihtaa vapaamuurareiden kädenpuristuksen, joka Kaikkinäkevä silmä valvoo. Melkein kaikki ammattiliitot Amerikassa ja Euroopassa olivat juutalaisten aktivistien perustamia, jotka olivat syvälä Kabbalassa, vapaamuurariudessa sekä okkulttisissa salaisuuksissa.

Kolme versiota Oroboroksesta, käärmeestä joka puree omaa häntäänsä.

  • Kauimmaisena vasemmalla: Kuva teoksesta Atlanta-Fugiens; kirjoittanut Michael Maier vuonna 1619.
  • Kauimmaisena oikealla: Dahomey, Länsi-Afrikka.
  • Alla: Varhainen, käsin maalattu esiliina jossa on monia okkulttisia symboleja, mukaanlukien Oroboros, pääkallo ja sääriluut, viisisakaraisia tähtiä, pyramideja, puuvasara, sekä 'X'.

Fox-televisiokanava esitti 67 jaksoa suosittua sarjaa nimeltä Millenium. Oroboros-käärme oli keskeisessä osassa mainostettaessa tätä sarjaa vaikka symbolin okkulttista merkitystä ei koskaan täysin selitetty.

Vuonna 1974, perijätär Patty Hearst siepattiin erään ryhmän toimesta joka kutsui itseään nimelläSymbionese Liberation Army (SLA).

Ryhmä otti tämän kuvan Hearstista, joka ilman selitystä otti aktiivisesti osaa rikoksiin SLA:n jäsenten kanssa. Salaliitto-tutkijat ovat tämän jälkeen saaneet selville, että SLA oli salainen vallankumous-projekti jota FBI rahoitti. (Photo and article: "Newsweek", February 4, 2002)

Räikeä käärme-symboliikka rehottaa tässä ilmoituksessa jossa mainostetaan Crown Royal -whiskya. Siinä on kuninkaallinen helakanpunainen kruunu, timantti-leikkauksia lasissa, pahantahtoinen käärme 'S' -kirjaimen muodossa (satan), sekä yhden sanan kysymys: "Tempted?" Lause alla "Nauti laadustamme vastuuntuntoisesti," kuulostaa jonkinlaisesta helvetilliseltä vitsiltä.

'Crown Royal' -whiskya tuottaa Seagram & Sons, maailman suurin tislaamo. Seagramin omistaa Bronfmanin dynastia Kanadasta, jonka jäsenet ovat kiihkeitä ADL:n kannattajia sekä juutalaisia sionisteja. Perheen patriarkka on nykyään Edgar Bronfman, joka myös sattuu olemaan maailman juutalaiskongressin puheenjohtaja.

Lohikäärme, tietenkin, on myyttinen muoto Käärmeestä. Itse asiassa, Johanneksen Ilmestys kuvaa Saatanaa numellä "tämä vanha käärme, lohikäärme." Tuota, niille jotka haluavat osoittaa kunnioitusta käärmeelle, The Pyramid Collection -luettelo tarjoaa sellaisia jalokivi-koruja kuten tämä riipus, sormus ja rannerengas.

Kirjassaan The Two Babylons, Hislop kirjoittaa:

"Primitiivisen maailman mytologiassa, käärme on universaalisti auringon symboli... Koska aurinko valaisee maailmaa, käärmettä pidettiin suurena hengellisen valon lähteenä, joka antaa ihmiskunnalle tiedon hyvästä ja pahasta."

Paljastava piirros Uuden aikakauden maagisessa julkaisussa New Moon Rising. Tämä yin/yang -tunnus ylhäällä on käänteinen 'S', sekä 'musta on valkoista, valkoinen on mustaa- -aihe; ja me löydämme verhotun jumalattaren, kahden käärmeen lisäksi jotka ovat toisiaan vasten.

Taas kerran, tämä painottaa okkulttista prinsiippiä jossa vastakohdat integroituvat tai liittyvät toisiinsa. Kirjan Codex Magica kirjoittaja voisi pitää sinulle 60 tuntia kestävän luennon jossa kerrottaisiin ainoastaan näiden symbolien merkityksestä.

Käärme on pitkään yhdistetty jumalattareen. Alla on kuva kreikkalaisesta jumalattaresta nimeltään 'Medusa' jonka hiukset muodostuvat käärmeistä., sekä Kobra, jumalatar-uskonnon pyhä egyptiläinen symboli. (From a book: "New Age Lies to Women", by Wanda Marrs)

Laulaja/viihdyttäjä Britney Spears käytti tätä valkoista python-käärmettä eräällä musiikki-videollaan. Jotkin noidat uskovat virheellisesti, että valkoisella käärmeellä on hyviä maagisia voimia 'puhtaan' värinsä ansiosta. (Photo: "The Tennessean", December 19, 2001, p. 3D)

Satanisti tietää paremmin. Tri. Michael Aquino, Temple of Setin ylipappi, sanoi kerran Oprah Winfreyn ohjelmassa, että hyvän ja aphan magian välillä ei ole todellista eroa.

Otsikkosivu eräästä kirjasta joka julkaistiin Kreikassa ja jossa paljastetaan Illuminatin sionististen vapaamuurarien juoni. Kirjailijat osoittavat ymmärrystään käyttämällä Oroboros-käärmettä joka ympäröi koko maailman.

Oroboros-käärme puremassa omaa häntäänsä on kuvattuna 'as a gnostic rooster combination' -olentona tässä piirroksessa joka on peräisin teoksesta Selecta Hieroglyphica vuodelta 1597.

Aurinko ja kuu symboloivat vastakkaisuuksien yhtymistä joka on illuminismin alkemistinen oppi.

Nämä kaksi muinaista kelttiläistä kolikkoa Böömistä (toiselta ja ensimmäiseltä vuosisadalta e.Kr.) kantavat merkkiä lohikäärmeestä, tai käärmeestä. Ensimmäisessä kolikossa on kuva Oroboros-käärmeestä joka valmistautuu puremaan omaa häntäänsä. Toisessa kolikossa on kuva kerälle kiertyneestä, sarvipäisestä käärmeestä korvien kera.

Nämä kolikot viittaavat kunnioitukseen jota mysteeri-uskonnoissa osoitettiin lohikäärmettä tai käärmettä kohtaan. Mysteeri-uskontojen elpymiseen tänä päivänä liittyy myös käärmeen palvonnan lisääntyminen.

Tämä on juutalainen uuden vuoden postikortti vuodelta 1915; piirtänyt Alain Roth. Hämmästyttävän paljastava, postikortin kuva paljastaa dokumentaation joka on kirjoitettu Siionin viisaiden pöytäkirjaan. Näissä pöytäkirjoissa tämä juutalainen sionistinen salaliitto kuvataan symbolisena käärmeenä joka ympäröi maailman!

Ikäänkuin painottaakseen että tämä on oikea selitys, alhaalla on kirjoitettuna hebrealaisin kirjaimen sana 'Leviathan'. Leviathanin identiteetti paljastetaan Jesajan Kirjan luvussa 27 Saatanaksi. HYvää uutta vuotta, totisesti!

Oroboros-käärme liitetään aiooniseen elämän ja kuoleman sykliin. ("Cydonia: The Secret Chronicles of Nars", by David E. Flynn, 2002)

Fritz Springmeier, eräs maailman huippu-tutkijoista koskien globaalia salaliittoa, havaitsi että Portlandin julkinen kirjasto käytti Oroboros-symbolia kirjojen merkitsemiseen. ("Newsletter From A Christian Ministry", October 15, 1993)

Illuminatin arkkitehtuurillinen viimeistelemättömän pyramidin käsite (huippukivi kiinnittämättä) on vangittu erinomaisesti tähän mielenkiintoiseen, ilmiselvästi rituaalisesti lavastettuun kuvaan. Tämä kuva, on otettu Americab Bar Associationin (ABA) kokouksessa, lakimies Philip Anderson (vasemmalla), ABA:n presidentti; Janet Reno, USA:n oikeusministeri; ja presidentti Bill Clinton.

Huomioi, että jokainen seisoo suorassa, vakavana ja heillä on tietävä ilme kasvoillaan, heidän kehonsa muodostaa mystisen yhtenäisyyden kolmion. Heidän takanaan on ABA:n logo, joka on viimeistelemättömän pyramidin muotoinen. (Photo: "USA Today", AUgust 10, 1999, p. 8A)

Kirjassa The Herder Dictionary of Symbols, meillä on kaksi erilaista kuvausta alkemistisesta/mystisestä 'Trinity as Unity' -konseptista.

Vasemmalla on ruusuristiläisten sinetti ja oikealla kuva teoksesta Duocedim Claves vuodelta 1678.

 


Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS