Luku 19

Merovingialainen dynastia, The Priory of Sion, sekä Longinuksen keihäs


Priory of Sionin (also the Prieure de Sion) sanotaan olevan 'salaseurojen salaseura'. [1]

Baigent, Leigh, ja Lincoln, jotka kirjoittivat kuuluisan teoksen, Holy Blood, Holy Grail, sanovat että tämä veljeskunta on ollut olemassa kaksituhatta vuotta.

Ranskan kuninkaallisen Merovingialaisen dynastian verilinjan sanotaan suojelevan kulttia, joka kerskuu sillä että se on Jeesuksen todellinen verilinja. Tämä tyrmistyttävä väite on, että Jeesus ja Maria Magdaleena olivat naimisissa ja että heillä oli lapsia ja että tästä verilinjasta nousee eräänä päivänä maailman hallitsija.

Pyhä Graali

Liittyneenä tähän epäraamatulliseen -- jopa rienaavaan legendaan -- ovat kertomukset Pyhästä Graalista sekä Longinuksen keihäästä (Spear of Longinus). Jotkut opettavat että Jeesuksen verta joka vuosi ristiltä kerättiin Pyhän Graalin maljaan. Esoteerisesti tämä tekisi Pyhästä Graalista, jos se on olemassa, maagisen ja kykenevän tekemään ihmeitä.

Toinen versio on, että Pyhä Graali oli malja josta Jeesus joi viimeisellä ehtoolliselle, joka myös tekisi siitä maagisen talismaanin.

Longinuksen keihäs

Longinuksen keihäs on vielä yksi legenda joka liitetään Priory of Sioniin. Sen mukaan eräs roomalainen, nimeltään Longinus oli se joka puhkaisi Jeesuksen kyljen keihäällään. Väitteen mukaan Jeesuksen verta valui hänen päälleen ja saaden aikaan ihmeitä. Täten, taas kerran, luotiin maaginen talismaani -- Longinuksen keihäs.

Läpi koko historian, pahat tyrannit, mukaanlukien Napoleon ja Hitler, ovat pyrkineet saamaan haltuunsa tämän Keihään, uskoen että se on Kohtalon Keihäs joka tekee omistajastaan maailman hallitsijan.

William Cooper, jonka kirja Behold a Pale Horse sekä hänen paljastuksensa radiossa suututtivat eliitin niin että he surmasivat hänet, mainitsi joskus tämän Kohtalon Keihään. [2]

Cooper murhattiin paikallispoliisin ja Liittovaltion poliisin yhteistyönä; he järjestivät hänelle väijytyksen kun hän rauhanomaisesti pysäytti pick-up autonsa 'stop' -merkin kohdalla matkallaan kotiin ruokakaupasta. Kirjassaan, hän kertoi kuinka tärkeä tämä Kohtalon Keihäs on Illuminatin suunnitelmille:

"Tiedustelu-yhteisön jäsenten mukaan, kun Uusi maailmanjärjestys on saatu vakiinnutettua, nämä reliikit otetaan esiin, ne liitetään Kohtalon Keihääseen, ja legendan mukaan, ne antavat maailman hallitsijalle absoluuttisen vallan... Taas kerran, minä muistutan sinua että sillä mihin sinä uskot ei ole vähäisintäkään merkitystä. Jos he (Illuminati) uskoo, sillä on vaikutusta sinuun." [3]

Keihäs edustaen pentagrammia ja salamaa

Keihäs on pakanallisissa sekä muinaisissa mysteeri-uskonnoissa pitkäaikaisen kunnioituksen symboli. Egyptiläisessä uskonnossa, sitä kutsuttiin nimellä 'Arrow of Ra', Ran, auringon jumalan nuoli, jota kutsuttiin myös nimellä Horus, Osiriksen poika, sekä hänen inkarnaatiokseen, jolla oli tämä Kaikkinäkevä silmä.

Anton LaVey, kirjassaan Satan Speaks, huomauttaa että keihään merkki on itse asiassa käänteinen pentagrammi. [4] Vuorostaan, penragrammi (saatanallinen viisisakarainen tähti), LaVeyn mukaan, edustaa:

"Excaliburia, Kohtalon Keihästä, salamaa joka loi elämän protoplasmaa." [5]

Ruusuristiläiset ja Nuolen merkki

Edelleen, ruusuristiläisten kilta näyttää liittyvän jollakin tavalla legendaan keihäästä että Priory of Sionista. D.C. Yermak, kirjassaan The Axis of Death - Vatican, Masonry, Zionism, Enemies of God selittää:

"Ruusuristiläiset, tehden salaisen merkin oikean käden kolmella etummaisella sormella, tekevät Nuolen merkin." [6]

Ruusuristiläisten Nuolen (tai: Keihään kärjen) merkki on synkkä ja paha koska sitä käytetään poistamaan Jumalan siunaus ja jättämään itsensä tarkoituksella alttiiksi paholaisen nuolille (tässä tapauksessa muoto viittaa Kohtalon keihään kärkeen).

Dean Grace, vapaamuurarien symbolien ja salaisuuksien tutkija, uskoo että ainakin jotkin tämän kansainvälisen synkän looshin, Priory of Sionin tämän päivän opetuslapset paljastavat jäsenyytensä toisille jäsenille antamalla Keihään kärjen merkin. [7] Tässä merkissä, keihään kärki voi olla joko terävän särmikäs tai se voi olla muokattu. Usein sormet ovat sellaisessa asennossa että Baphometin sarvet ja kasvot nähdään selkeästi, kuten käänteisessä pentagrammissa.

Gracen tutkimukset osoittavat myös, että Priory of Sion on joko linkitettynä, tai sillä on jotakin tekemistä temppeliherrojen kanssa.

"Keihäänkärjen symboli," hän sanoo, "on Maltan Ristin rakennuskivi." [8]

Kuinka tämä merkki annetaan

Muunnos tästä terävästä, särmikkäästä keihäänkärjestä on sellainen joka on esitetty tässä luvussa ABC:n toimittajan ottamissa valokuvissa Sam Donaldsonista ja varapresidentti Dick Cheneystä. Kuitenkin, heidän muokattu käden ja sormen asento johtuu todennäköisesti inhimillisistä tekijöistä. Kuten aina salaisten käsimerkkien ollessa kyseessä, kaikki merkit ja eleet eivät ole aivan oppikirjojen mukaisia.

Kun se esitetään lähellä naisen tai miehen sukupuolielintä, keihäänkärjestä tulee fallos-symboli. Kaikissa tapauksissa, keihäänkärjen merkki annetaan niin että 'Y', keihäs tai kärki osoittaa alas, kohti alempaa aluetta jossa, oletettavasti, Saatana ja hänen legioonansa majailevat. Kohti helvetin kuilua.

Otsikkosivu Barbara Walkerin kirjasta The Woman's Dictionary of Symbols and Sacred Objects. Kirjan sivuilla Walker tunnisti esitetyn symbolin Lohikäärmeen silmänä. Hän kertoo että Lohikäärmeen silmä muodostaa kolme kolmiota (triple triangle), joka on pyhä jumalattarelle, ja että tämä symboli on usein esillä keskiaikaisissa magiaa käsittelevissä kirjoissa, pyytämään feminiinisten henkien ja entiteettien suojelua.

Itse asiassa Lohikäärmeen silmällä on paljon yhtäläisyyksiä Keihäänkärjen merkin kanssa, ja nimi 'Lohikäärmeen silmä' on hyvin kuvaava.

Symboli kirjan The Talisman of the United States: The Mysterious Street Lines of Washington, D.C. takakannessa. (Charles Westbook, Ph.D., 1990)

Symboli joka kuvataan on Keihäänkärki Fleur de Lis -symbolin päällä, joka on Merovingialaisen kuninkaallisen dynastian symboli.

"Shield of the Trinity," in the British Museum, which turns out to be an emblem of the Priory of Sion.

Drawing of the Rock of Sion and the Sign of the Priory of Sion. (From the book, Holy Blood, Holy Grail)

First Lady Hillary Rodham Clinton, pukeutuneena 'Mao-Tse-Tung' -asuun antaa selvästi Baphometin/Priory of Sionin merkin. Tässä artikkelissa tutkittiin Hillary Clintonin mahdollista ehdokkuutta Senaattiin New Yorkin osavaltiosta vuonna 2000. (Photo: "Time Magazine", March 1, 1999)

Hillary pääsi Senaattiin. Ennustiko tämä symboliikka hänen tulevaa menestystään?

Vasemmalla: Harmistunut, turhautunut ja vihainen Bill Clinton valmistautuu esiintymään televisiossa vain hetkeä avustajiensa opastuksella. (Photo: "Newsweek", August 31, 1998, p.3)

Oikealla: Vain hetkeä ennen kuin TV-kamerat käynnistyvät, Clinton laittaa kasvoilleen vakavan, päättäväisen ilmeen. 'Baphomet/Priory of Sionin' -käsimerkillä, hän pyytää menestystä ja siunausta pimeyden hallitsijalta ja voimilta. (Photo: "The European", August 24-30, p.3)

Vielä yksi kuva: Presidentti Bill Clinton antaa kabbalistisen, Baphometin/Priory of Sionin keihäänkärjen, merkin kun häntä haastateltiin maaliskuun loppupuolella CBS:n uutistoimittajan Dan Ratherin toimesta. USA Todayn toimittajat ilmeisesti suostuivat elitistien vaatimukseen antaa mahdollisimman paljon näkyvyyttä Clintonin haastattelulle sekä tälle valokuvalle.

Aiheena haastattelussa oli USA:n sota Jugoslaviaa/Serbiaa vastaan; Illuminatin avain-projekti tuomaan Uusi maailmanjärjestys. Clinton pyytää pimeyden voimia auttamaan puheessaan sekä lisäämään hänen hypnoottisia suostuttelevia voimiaan amerikkalaisiin.

Varapresidentti Dick Cheney. Hänen vaimonsa, Lynn, on homoseksuaalista rakkautta tihkuvien novellien kirjoittaja (his wife, Lynn, is a writer of steamy lesbian sex novels). Hänen tyttärensä on avoin lesbo, ja Dick? Tuota, tämä kuva on melko paljastava.

Tom Pritzker, Hyatt-hotelliketjun pääjohtaja. (Photo: Business Week, December 20, 2004, p. 40)

Näyttelijä Jack Bolger, joka esitti Peltimiestä tässä klassisessa alkemistisessa draamassa, The Wizard of Oz; kotonaan Beverly Hillsissä vaimonsa kanssa.

Näyttelijä Danny Glover, joka on tunnettu marxistisesta liberaalista poliittisesta aktivismista, lähettää kabbalistisen merkin lukijoille AARP-aikakauslehdessä; lehti itse on tunnettu marxistisesta ja juutalaisesta agendastaan.

Sam Donaldsonin kasvot ovat olleet vakituisia useiden vuosien ajan ABC:n uutisissa. Mutta tässä, Smart Business -aikakauslehdessä, meidän pitäisi kiinnittää huomiomme Donaldsonin käsiin.

Käsien asennolle ei annettu minkäänlaista selitystä. Ilmiselvästi, kuva oli lavastettu ja tarkoitettu ainoastaan niille jotka olivat asioista perillä.

Donald Trump paljastaa tietämyksensä Illuminatin kabbalistisesta 'Baphomet/Priory of Sion' -käsimerkistä mainoksessa (ylä-vasemmalla), ilmoituksessa jossa mainostetaan hänen TV-sarjaansa The Apprentice. Sitten, Private Clubs -aikakauslehdessä (kesäkuu 2004). Lehti on tarkoitettu eliitin golfkerhojen (country clubs) kaikkein varakkaimille jäsenille. Trump näytetään kolmesti; kerran kannessa ja kaksi kertaa sisäsivuilla, kabbalistisissa asennoissa. Analyysi: Keskellä ylhäällä, Trumpin kaulakoru ja kädet luovat seksuaalisen 'timantti lootuksen sisällä' -asennon, kolmen kolmion kera.

Aikakauslehden kansikuva vasemmalla sisältää peilikuva-tekijän, viestin ollessa että Donald Trumpilla on kaksi persoonaa, esoteerinen, yksityinen 'Illuminati Trump' sekä ulospäin suuntautunut, 'Julkinen Trump'. Lopulta, ylä-oikealla, meille näytetään vakava Donald Trump istumassa ja antamassa vaaditun kabbalistisen kolmion merkin siten että molempien käsien sormet ja peukalot koskettavat toisiaan. Tämä on yleinen arvostuksen merkki Illuminatin keskuudessa.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS