Luku 20

Juutalaisen Kabbalan maagisia merkkejä -- Kuusisakarainen tähti, babylonialaista noituutta, sekä Jerry Seinfeldin häviö

 

"Ja hän sanoi minulle: 'Ihmislapsi, näetkö sinä, mitä he tekevät -- suuria kauhistuksia, joita Israelin heimo tekee täällä, että minä menisin kauas pois pyhäköstäni? Mutta sinä saat nähdä vielä suurempia kauhistuksia.'"
- Hesekiel 8:6
"Kabbalismi on juutalaisen mystiikan ja magian järkestelmä ja se on pohjimmainen elementti modernissa noituudessa. Käytännössä, kaikki suuret noidat ja valhot tällä vuosisadalla olivat kabbalisteja."
- William J. Schnoebelen, "The Dark Side of Freemasonry"

1970-, 1980- ja 1990-luvulla, kuumin hengellinen trendi oli New Age liike. Kun me kuljemme 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen läpi, tuorein hengellinen ilmiö näyttää olevan Kabbala. Kabbala ei tietenkään ole uusi ilmiö, se on ollut voimissaan satoja vuosia. Kabbala on itse asiassa muinaista magiaa. Se on eksoottinen sekoitus saatanallisia, joskus mielikuvituksellisia mystisiä harjoituksia joka on kuorrutettu juutalaisten rodullisen ylemmyyden opilla. Ortodoksi-juutalaisuus, tai farisealaisuus, on täynnä kabbalistisuutta, ja juutalaiset rabbit ovat Kabbalan suurimpia mainostajia.

Kuuluisuudet ja Kabbala

Tuorein räjähdys valtavirran kiinnostuksessa Kabbalaa kohtaan alkoi monien kuuluisuuksien toimesta jotka ovat äskettäin mainostaneet Kabbalaa ihmeellisenä vastauksena ihmiskunnan kaikkiin ongelmiin. Eräs BBC:n toimittaja joka soluttautui Kabbala-ryhmään Lontoossa, näki Madonnan ja Guy Ritchien, hokemassa mystisiä loitsuja, 'puhdistaakseen' Tshernobylin. [1]

Muut uutislähteet yhdistävät viihdyttäjät, kuten Paris Hilton, Britney Spears, Roseanne Barr, Demi Moore, Shirley MacLaine, Ashton Kutcher, Sandra Bernhard, Barbra Streisand, Dianne Keaton, Gwyneth Paltrow, Goldie Hawn, Elizabeth Taylor, Michael Jackson, Mick Jagger, Uri Gellar, Diane Ladd, Laura Dern, sekä lukuisia muita 'tähtiä' Kabbalan harjoittamiseen. [2]

Katso tarkkaan kun näet kenen hyvänsä näistä ihmisistä televisiossa tai aikakauslehdissä, ja sinä usein näet luonteenomaisen punaisen ranneketjun (string wristband) joka heillä on yllään. Äskettäin, entinen presidentti Bill Clinton nähtiin sellainen yllään -- hän on kabbalisti -- kuten myös floridalainen poliitikko Katherine Harris, josta tuli kuuluisa ikoni Floridan republikaani-edustajana vuonna 2000. Republikaanien tärkeän herran ja entisen Edustajainhuoneen puhemiehen, Newt Gingrichin kerrotaan olevan Kabbalan kannattaja, ja jotkin sanovat että konservatiivinen radiojuontaja Rush Limbaugh ja hänen rabbinsa ovat myös Kabbalan kannattajia.

Kaikkein kuuluisimpien kabbalistien joukossa ovat The Jerry Seinfeld Shown tähdet. Seinfeld Shown tuottaja oli Larry David, juutalainen, kaikki neljä päähenkilöä olivat juutalaisia, ja kabbalistisia käsimerkkejä, okkulttista kieltä. ja maagisia rituaaleja näytettiin monissa jaksoissa.

Republikaanien puolueen puhemies Newt Gingrich, kuvassa juutalainen kipa päässään, on mukana juutalaisessa kabbalistisessa magiassa sekä on sionististen intressien ostama puhemies.

Jason Alexander, joka näytteli rakastettavaa luuseria, "George Costanzaa", poseerasi TV Guide -aikakauslehdessä räikeän kabbalistisessa asennossa. Lisäksi hänen vasen ja oikea kätensä antaa 'El Diablo' tarkoittaen: "Kuten ylhäällä, niin myös alhaalla."

Michael Richards, joka näyttelee "Krameria" Seinfieldissä, näyttää myös nauttivan kabbalististen sekä vapaamuurarien käsimerkkien ja eleiden näyttämisestä. Richardin kuva oli Scottish Rite Journalin kannessa, ja lehdessä hän kertoi kuinka ylpeä hän on voidessaan olla vapaamuurari. [3]

Star Trekin Leonard Nimoy ('Mr. Spock') nähdään jatkuvasti kabbalistisissa asennoissa. Hänen kuuluisa Vulcanuslainen käsimerkkinsä on todellisuudessa hebrealainen kirjain, 'Shin'. [4]

Sen esittäminen on osa juutalaista uskontoa. Joten joka kerta kun katselija näkee Spockin (Nimoyn) antamassa tämän merkin, hän osallistuu tietämättään kabbalistiseen okkultitiseen rituaaliin.

Sodoma, Egypti ja 21. vuosisadan juutalaisuus

Monista videoista joita olen tuottanut, eräässä kaikkein eniten pahaa verta herättäneessä, nimeltään Cauldron of Abbadon, minä sanoin: "Jerusalemista ja Israelista leviää saatanallisen pahuuden ja vahongon virta ja hyökyaalto joka vaarantaa koko maailman." [5]

Sionistiset juutalaiset ja heidän laumansa kristillisessä sionistisessa yhteisössä olivat vihaisia siitä mitä minä sanoin, mutta he eivät kyenneet puolustautumaan sitä valtavaa tosiasioiden määrää vastaan jota minä esitin sillä videolla.

On kiistämätöntä että Jumala itse, Ilmestyskirjan luvussa 11:8, julistaa että viimeisinä päivinä juuri ennen Kristuksen paluuta, pahin paikka maailmassa tulee oleman Jerusalem ja Israel. Ilmestyskirjassa Jumala kutsuu Jerusalemia "Sodomaksi ja Egyptiksi".

Suomentajan kommentti: Texe Marrsin mainitsemassa jakeessa Jeesuksen paluuseen on vielä joitakin vuosia, sillä vihan maljoja ei ole vielä vuodatettu, eikä Babylon ole tuhoutunut. Juutalaisten kääntyminen tapahtunee tämän jälkeen.

Kysymys kuuluu että miksi? Miksi Jerusalem ja Israel ovat hengellisesti "Sodomaksi ja Egypti"? Uskon että syynä on juutalaisten uskonto, uskonto joka on täysin vastakkainen Mooseksen, Iisakin, Jaakobin ja profeettojen uskolle.

Baabelin vankeudesta tähän päivään, juutalaisten uskonto on muuttunut yhä pimeämmäksi ja pahemmaksi.

Helvetin lapset, tällä nimellä Jeesus kutsui juutalaisia uskonnollisia opettajia. Tämä oli melkein 2 000 vuotta sitten. Tuota, arvaa mitä? Juutalaiset religionistit ovat vielä pahempia nyt, 21. vuosisadalla. Heillä on ollut melkein 2 000 vuotta lisää aikaa harjoittaa ja kehittää pahaa uskontoaan. Tänään, ne jotka harjoittavat saatanallista Kabbalaa ja uskovat Talmudiin ovat helvetin lapsia satakertaisesti.

Kirjassa Codex Magica meillä ei ole tilaa kertoa täysimääräisesti juutalaisten uskonnon (Talmud ja Kabbala) miltei käsittämättömästä pahuudesta. Mutta on tärkeä ymmärtää että juutalaisten uskonnon hirmuinen luonne nojaa sen ihmistekoisiin traditioihin. Todellisuudessa, nämä traditiot ovat alkuperältään saatanallisia. Minä viittaan erityisesti juutalaiseen Talmudiin, rabbien legalistisiin laki-traditioihin, sekä juutalaiseen Kabbalaan, joka koostuu rabbien mystisistä opetuksista ja traditioista.

Mikäli juutalaiset olisivat pitäytyneet Vanhan testamentin opetuksissa, Saatanalla ei olisi ollut tällaisia hirmuisia sisäänkäyntejä. Totisesti, jos Moosesta ja profeettoja olisi kuultu, tai jos heidän kirjoituksiaan kunnioitettaisiin tänään, juutalaiset uskoisivat Jeesukseen Kristukseen Messiaana ja pelastuisivat uskolla Hänen lupauksiin.

Sen sijaan, juutalaiset luopuivat profeetoista, ja vuosisatojen mittaan rabbit kehittivät kirjallisuuden omien oppiensa pohjalta joka on paha korruptoitunut. Heidän traditionsa, edelleen, ovat vastakkaisia Mooseksen ja profeettojen uskolle sekä opetuksille.

Pahempaa, voidaan osoittaa että juutalaisen Kabbalan filosofia ja opit ovat käytännössä jokaisen okkultistisen lahkon, saatanallisen salaseuran, ja noitakultin perusta joka on noussut viimeisten tuhannen vuoden aikana!

Kabbala kokoaa yhteen, samaan pakettiin kaikkien muinaisten mysteeri-uskontojen opetukset. Itse asiassa, Raamattu antaa todisteet että juutalaiset oppineet toivat nämä mysteerit sisään Temppeliin ja että he suorittivat salaisia seremonioita kätketyissä kammioissa jo profeetta Hesekielin aikana.

Valitettavasti, nämä pahuudet ovat moninkertaistuneet 21. vuosisadan juutalaisessa uskonnossa jossa Kabbala esittää keskeistä roolia.

Vapaamuurari-looshi ja Kabbala

Vapaamuurarit ovat jo pitkään ylistäneet Kabbalaa, ja sen korkea-arvoisimmat jäsenet ovat myöntäneet että tämän looshin rituaalit ja opetukset eivät ole muuta kuin juutalaisen tradition kasvannasia. Albert Pike, Skotlantilaisen Riitin entinen suurmestari kirjoitti: "Henkilö tuntee suurta kunnioitusta tunkeutuessaan Kabbalan pyhäkköön." [6]

Se kuinka paljon vapaamuurarit oavt velkaa Kabbalalle tulee selväksi 30. asteen (Knights of Kadosh) opinnoissa. Ed Decker, Free the Masons Ministriesin johtaja, kertoo että 30. asteen rituaalin ansat ovat "erittäin pahoja", ja että ne sisältävät "korkean tason kabbalistista symboliikkaa".

Kun henkilö on mustien verhojen, pääkallojen sekä arkun ympäröimänä, jonka sisältä käärinliinojen peittämä ritari puhuu, ei tarvita suurta hengellistä näkökykyä havaitakseen että tämä ei ole jumalallinen organisaatio! [7]

Vahvistaen Deckerin löydöt, lääketieteen tohtori James L. Holly, joka on tehnyt arvokasta työtä paljastaen vapaamuurarien salaisuuksia kirjassaan The Southern Baptist Convention and Freemasonry, osoittaa kuinka 30. asteen kandidaatti johdatetaan tietämättä hengelliseen yhteyteen Saatanan kanssa. Tässä rituaalissa, Saatana henkilöityy arvoituksellisena kabbalistisena mystiikkana (Satan is personified as a mysterious cabalistic mystic). [8]

Mielenkiintoista Richardson's Monitor of Freemasonry sanoo:

"Knights of Kadosh -aste on läheisesti yhteydessä muinaisiin Temppeliherroihin, sillä se matkii heidän vanhoja seremonioitaan ja vihkiytymistä." [9]

Väitteen mukaan, Temppeliherrat palvoivat Baphometia, tätä hirmuista androgyyniä luciferilaista vuohi-jumalaa ja suorittivat rienaavia seremonioita joissa he virtsasivat ristille ja harjoittivat homoseksuaalista sodomiaa.

Vapaamuurarius on juutalaista

Vuonna 1855, kuuluisa rabbi Isaac Wise kirjoitti:

"Vapaamuurarius on juutalainen laitos, jonka historia, asteet, salasanat ja selitykset ovat juutalaisia alusta loppuun." [10]

Sanomalehti The Jewish Tribune kirjoitti vuonna:

"Vapaamuurarius pohjautuu juutalaisuuteen. Eliminoi juutalaisuuden opetukset vapaamuurari-rituaaleista ja mitä jää jäljelle?" [11]

Ray Novosel, kirjoittaen Australiasta vuonna 2004 sanoo:

"Sionistiset maailmanjohtajat, miehet jotka ovat vaikutusvaltaisissa asemissa monissa vapaamuurari-organisaatioissa kaikkialla, ovat toimineet käsi kädessä universaalin maailman vallankumouksen kanssam joka tuo maailmankirkon sekä maailmanhallituksen. Monet vapaamuurari-looshit ovat yksinomaan juutalaisia, sekä B'nai B'rith -looshien kontrolloimia, joiden isäntämä on tämä pahamaineinen ja hyvin vaarallinen Anti Defamation League (ADL).

Vapaamuurariuden juutalaiset juuret

Suosittu vapaamuurareita kannattava www-sivu, artikkelissaan "Judaism and Freemasonry", kommentoi:

"Juutalaiset olivat alusta lähtien aktiivisesti mukana USA:n vapaamuurariudessa. On todisteita että heitä oli niiden joukossa jotka loivat vapaamuurariuden seitsemään kolmestatoista ensimmäisestä osavaltiosta. Juutalainen vapaamuurari, Moses M. Hays, auttoi tuomaan Skotlantilaisen Riitin Amerikkaan... Juutalaiset, mukaanlukien rabbit, pysyivät mukana vapaamuurari-liikkeessä Yhdysvalloissa koko meidän historiamme ajan. On ollut 51 juutalaista suurmestaria... On monia yhteisiä teemoja ja ihanteita vapaamuurarien ja juutalaisten rituaalieb, symbolien ja sanojen välillä." [13]

Edesmennyt Paavi Johannes Paavali II uskoi juutalaiseen Kabbalaan. 22.3.1984, Paavi vastaanotti New York Cityn pahamaineisen B'nai B'rith - vapaamuurarilooshin jäseniä, joka on koottu ensisijaisesti vaikutusvaltaisista juutalaisista, Vatikaanissa.

"Olen ylpeä ollessani vapaamuurari," kirjoittaa Rabbi Seymour Adas, 32, tässä The New Age Magazinen numerossa. (Huhtikuu, 1987)

Huomautus: Tämän aikakauslehden nimi on myöhemmin muutettu The Scottish Rite Journaliksi, jotta kätkettäisiin vapaamuurarien yhteydet okkulttiseen New Age -liikkeeseen. Itse asiassa, juutalaiset johtavat ensisijaisesti vapaamuurari-veljeskuntia. Kuten sen entinen suurmestari, Albert Pike on paljastanut, vapaamuurariuden symbolit ja rituaalit pohjautuvat kaikki Kabbalaan.

Pike väitti että: "...jokainen vapaamuurari-looshi on uskonnon temppeli; ja sen opetukset oavt uskonnollisia ohjeita." [14] Nyt, Pike väitti myös, että vapaamuurariuden todelliset symbolit ja merkitykset löytyvät Kabbalan okkultistisesta filosofiasta, että vapaamuurarius on Kabbalalle velkaa kaikista salaisuuksistaan, ja että vapaamuurarius on uskonto joka pohjautuu Kabbalaan. [15]

Kabbalan demonit, magia ja mystiikka

Tässä on silmät avaavia kommentteja lukuisilta asioista perillä olevilta kirjailijoilta koskien Kabbalaa:

"Kabbala sisältää sellaista voimaa ja demonista opetusta, että se on enemmän kuin riittävästi tarjoamaan ideologia sekä tarvittava liikevoima johtamaan maailma harhaan sekä pitämään tällainen salaliitto elossa vuosisatojen ajan... Kabbala on oppikirja vapaamuurareille samoin kuin muillekin ryhmille."

- John Torrell, publisher, The Dove

"Kabbala: Kokoelma mustan magia ortodoksi-juutalaisuuden pyhiä kirjoja jotka muodostavat suurelta osin pohjan länsimaiden salaseuroille, ruusuristiläisyydestä vapaamuurareihin ja O.T.O:oon. Kabbalismi itsessään on lähtöisin muinaisen Babylonin ja faraoiden Egyptin velhoudesta."

- Craig Heimbichner, Blood on the Altar

"Kabbalismi on juutalaisen mystiikan ja magian järjestelmä, sekä modernin noituuden pohjimmainen elementti. Käytännössä kaikki suuret noidat ja velhot tällä vuosisadalla olivat kabbalisteja."

- William J. Schnoebelen, The Dark Side of Freemasonry

"Hebrealainen Kabbala on sarja okkultistisia kirjoituksia jotka ovat yhtä demonisia kuin mikä tahansa loitsu jota on koskaan hyödynnetty noituudessa. Webster's Dictionary kertoo meille että Kabbala on "okkulttinen uskonnollinen filosofia jonka tietyt juutalaiset rabbit ovat luoneet..."

- James Lloyd, The Apocalypse Chronicles

"Velhous on arkipäivää kabbalistisen judaismin uskonnollisissa rituaaleissa. Tässä rabbi nähdään kantavan kanaa uhrattavaksi voodoo/santeria -tyyppisessä rituaalissa Yom Kippur -festivaalilla."

- Micha Bar-Am, Israel, A Photobiography, New York: Simon & Schuster, 1998

Kieroutuneita saatanallisia rituaaleja ja valheita

Kabbalismin rabbiniset opit ja opetukset pohjautuvat outoon sekoitukseen astrologiaa, numerologiaa, grafologiaa, värien magiaa, symboliikkaa, alkemiaa, pakana-uskontoa sekä puhdasta luciferilaisuutta.

Siinä on käsimerkkejä ja kehon asentoja, talismaanisia jalokiviä ja vaatteita, kätkettyjä koodeja, ja niin edelleen. Lopputuloksena on hämmentävä 'ihminen on jumala' -teologian viidakko (mutta ainoastaan on jumala -- pakanat ovat vähempiarvoisia) sekä, maaginen kaava sanojen, manauste sekä loitsijen voimaa. Kanoilta katkotaan päitä ja verta pirskotetaan ympäriinsä; maagisia nauhoja puetaan ihmeitä tekevinä rannerenkaina; maagista vettä käytetään parantamiseen; maagiset symbolit ovat transsin kaltaisen meditaation välineitä; ja mantran kaltaisia lauseita toistetaan yhä uudestaan.

Hebrean aakkosten 22 kirjainta kodellaan uskonnollisina epäjumalina joilla on suurta maagista voimaa. Jopa niiden muotoa tutkitaan ja niistä ammennetaan yliluonnollista voimaa Enkeliä, arkkienkeitä sekä luonnonhenkiä palvotaan ja pelätään. On olemassa 'jumalia' ja 'vielä enemmän jumalia', mutta ainoastaan arvoituksellinen, utuinen ylin jumaluus kaiken takana. Tämä ylin jumaluus on panteistinen jumala joka täyttää koko universumin. Itse asiassa, hän on tämä makrokosmos, universumi.

Tietysti, kuten kaikessa illuministisessa magiassa, siinä on tämä tulkinnanvarainen 'kuten ylhäällä, niin myös alhaalla' (As Above, So Below) -teologia, salakavala valhe että musta on valkoista ja toisinpäin; että hyvä ja paha ovat yhtä, että varjo ja aine ovat yhtä ja samaa (unitary).

Sukupuoli-magialla on tärkeä rooli kabbalismissa, ja sukupuoli-rituaalit ovat suosittuja Kabbalan opiskelijoide keskuudessa.

Margie Martin, julkaisemattomassa käsikirjoituksessaan joka on tarkoitus julkaista kirjana tulevaisuudessa, The Molten Image, selittää että Tarot-kortit ovat juutalaista alkuperää ja että ne vastaavat hebrealaisten aakkosten 22 kirjainta.

Lopulta, kabbalismi on puhdasta illuminismia koska se opettaa salaista doktriinia että lopulta, korkeamman tason vihkiytynyt oppii: Pyhä käärme on todellinen jumala; että kaikki paha mitä ihminen tekee, alkemian kautta, muuttuu maagisesti hyväksi; ja että, kyllä, Lucifer on jumala. Saatana on aito ja ainoa jumala. Tämä on kabbalismin pohjimmainen oppi.

Daavidin tähti ja juutalainen utopia

Tämä juutalainen kuusisakarainen tähti, joka tunnetaan Salonomin sinettinä, kuten myös nimellä 'Magen David', on kabbalismin tärkein symboli, mutta heillä on myös muita symboleja, merkkejä, mukaanlukien pentagrammi, kolmio, ympyrä, aurinko, obeliski, yoni, sekä timantti. Kabbalistiset rabbit uskovat että Raamatussa on salaisia viestejä ja koodeja. Uskotaan myös, että Kabbalan avulla, maapallo uudistetaan eräänä päivänä, sekä tehdään täydelliseksi. Tämä, rabbit sanovat, johtaa täydelliseen juutalaiseen valtakuntaan, utopiaan maan päällä jota kabbalistinen mestari, juutalainen johtaja hallitsee, luonnollisesti.

Tämä usko juutalaisen utopian tuloon sopii hyvin Illuminatin opetuksille. Lady Queensborough, lainaten juutalaista auktoriteettia Bernard Lazarea klassisessa kirjassaan Occult Theocracy, kertoo:

"Weishauptin, Illuminatn perustajan takana oli juutalaisia... juutalaisia rajoittajia kuten Daniel Itzig, Friedlander, Ceerfbeer, Benjamin ja Abraham Goldsmid, Moses Mocatta, Veitesl Heine Ephram... kuten myös Moses Mendelsohn, Naphtali Wessely, Moses Hersheim..." [16]

David Ben Gurion, Israelin ensimmäinen pääministeri antaa vapaamuurarien kolmannen asteen merkin (Photo: "Richardson's Monitor of Freemasonry", p. 84; "Israel, A Photobiography", by Micha Bar-Am, New York: Simon & Schuster, 1998)

Ben Gurion, vakaumuksellinen marxilainen, sanoi: "Kannatan bolshevismia." (American Spectator, January, 1998).

This illustration from Mackey's Encyclopedia of Masonry dates the founding by Jews of the Royal Order of the Freemasons in Palestine at Anno Lucis 4037, or 37 AD.

Chart of Masonic emblems showing the many degrees published, distributed by a Jewish-owned jewelry firm.

An old English masonic manual. The words Orbis Miraculum mean "Magic Mirror."

Monet islamilaisessa maailmassa tietävät että sionismi on rasismia ja he tuntevat mielipahaa siitä kun Yhdysvallat tukee sokeasti Israelin sionistista aggressiota. Fanaattinen sionismi on myös johtanut vapaamuurarien irstailuun, talmudilaiseen pahuuteen sekä kabbalistiseen magiaan saatanallisten juutalaisten toimesta. (Photo: Reuters)

Useita vuosia, Euroopassa ja Venäjällä, kertomukset kabbalistisista veri-rituaaleista, nuorten pakana-tyttöjen ja -poikien uhrauksista uhraamisista olivat yleisiä.

Vaikka monet niistä olivat pelkkiä huhuja, ilmeisesti ainakin jotkin kertomukset osoittautuivat todellisiksi, kuten tässä paljastavassa kirjassa on dokumentoitu.

Jotkin sanovat että nimellä 'Fox' on salainen, kabbalistinen merkitys. Numerologisesti, kirjaimista FOX saadaan 666. Rupert Murdock, kiihkeä sionisti, omistaa Fox-kanavan.

Mossadin logo. Mossadilla on surullinen maine kieroilusta, petoksista, murhista ja salamurhista.

Mossadin agentit suorittavat monia terrori-tekoja, ja juutalaisten hallitsema media syyttää niistä arabeja. Mossadin ja sen logon motto on: "Petoksen avulla me käymme sotaa."

Cabala symbol (from book, Art and Symbols of the Occult, Destiny Books, Rochester, Vermont).

Chaldean Magic -kirjan kansi ylistää Daavidin tähden merkitystä okkulttisissa rituaaleissa ja magiassa.

Kabbalan magia vaatii tämän okkulttisen tähden käyttöä moniin tarkoituksiin. Juutalaiset maagikot käyttävät sekä viisisakaraista että kuusisakaraista tähteä, rituaaleihinsa. Pysyvä kabbalistinen tarina on Golem.

Keskiajalla, opetettiin että maagisilla sanoila sekä muilla keinoin, savesta tehty hahmo voitaisiin herättää henkiin.

Valtava, viimakas hirviö tai peto, Golem, voisi sitten totella velhoa. Vuonna 1920, klassinen elokuva Der Golem, teki asian tunnetuksi. Paul Wegenerin ohjaamana, Der Golem kertoi hirviöstä jolla oli viisisakarainen tähti yllään. Myös kuusisakaraisella tähdellä oli osuutensa filmin juonessa kun juutalainen rabbi, Rabbi Low, käytti salaista sanaa 'AemAct' herättääkseen olennon henkiin.

Elokuvassa, Rabbi Low käyttää maagista sanaa ja kuusisakaraista tähteä herättääkseen olennon henkiin.

Elokuvassa käytettiin tätä piirrosta mallina.

Tässä albumissa mainostettiin Christian Retailing -aikakauslehteä helmikuussa 2002, mutta henkilön käsimerkki näyttää olevan kabbalistinen.

Stephen King, kädet samassa asennossa kuin Senaattori Schumerilla.

Israelin pääministeri Ehud Barak (vasemmalla), Bill Clinton (keskellä), ja Yasser Arafat (oikealla) kaikki katsovat alas käsiinsä varmistaakseen että he tekevät vapaamuurarien kädenpuristuksen oikein. Huomaa Clintonin limittäiset kädet. (Photo and article: "Austin American-Statesman", November 3, 1999, p. A2)

Asettaen kätensä, muistuttaen sarvia, henkilö kertoo että hän luovuttaa sielunsa korkeimman jumaluuden (saatanan) haltuun.

Senaattori Charles Schumer (D-NY), ADL:n fanaattinen ja innokas juutalainen talmudisti tervehtii 'asioista perillä olevia' lukijoita kabbalistisella merkillä. Schumerin kasvojen tietävä ilme on paljonpuhuva. (Photo: "Newsweek", December 28, 1998)

Rabbi Yehuda Getz pitää käsiään kabbalistisessa asennossa. Hän väittää, että Liiton Arkki on kätkössä Temppelivuoren alla Jerusalemissa.

Israelin pääministeri Netanyahu (oikealla) Knessetin johtajan Milom kanssa (vasemmalla). Huomioi Milon käsimerkki. (Photo: "The Jerusalem Report", August 11, 1998, p. 15)

Statesmen and Nobel laureates in Israel for a Shimon Peres Peace Center conference interlink hands masonically.

Kauniisti asetettu vapaamuurari-tuotos, jossa jokainen näyttelijä esittää rooliaan huolellisesti. Vasemmalla Yitzhak Rabin; keskellä Bill Clinton; oikealla Yasser Arafat.

Sormet päähän kohdistettuina he vihjaavat että eliitti on hyväksynyt heidän asemansa tai nousun seuraavalle asteelle.

Piirros vanhasta vapaamuurarien oppaasta.

Israelin pääministerin Ariel Sharonin kampanja. (Photo: "International Jerusalem Post", February 9,2001)

An excerpt from p. 42 of Richardson s Monitor of Freemasonry showing the Due Guard of the Mark Master in the Lodge.

Malcolm X wears a ring of the Black Muslims while giving the Masonic sign.

Both Malcolm X and Black Muslim leader Louis Farrakhan were initiated into the 33rd degree of Prince Hall Freemasonry, an order exclusively made up of African ethnics.

Juutalainen viihdyttäjä Jerry Seinfeld tarkoituksellisen kabbalistisessa asennossa.

Ben Stiller, popular Jewish comedian and movie celebrity, in a cabalistic pose with his hands. His left hand folded on top over the left indicated Stiller follows the left-hand (dark) path.

The glossy magazine Town & Country selected David Rockefeller, Sr., President of Chase Manhattan Bank and founder of the Trilateral Commission, as "Our Generous American for 1995."

Again we discover the comedy team from Seinfeld teaming up to present cabalistic messages.

Ramin merkki. Vuoden 2004 presidenttiehdokas, senaattori Joseph Liebennan, kampanjoimassa. Molempien käsien asettaminen alaspäin luoden Ramin kaksi sarvea on kabbalistinen merkki joka usein annetaan Lähi-idän loosheissa, erityisesti Vapaamuurari-loosheissa. Se on korkea-arvoisuuden merkki ja sitä käytetään pyydettäessä menestystä.

Palestiinalaisten johtaja Mahmoud Abbas, antaa kabbalistisen merkin pyytäen menestystä.

On täten selvää, että Abbas on juutalaisen Illuminatin palvelija ja ainoastaan teeskentelee ajavansa palestiinalaisten etuja. (Photo: "U.S. News & World Report", January 10, 2005)

Four Middle Eastern leaders, all brother Masons, met in 1997 in so-called "peace negotiations."

Vasemmalta oikealle: Israelin pääministeri Yitzak Rabin, Jordanian Kuningas Hussein, Egyptin presidentti Hosni Mubarak, ja palestiinalaisten johtaja Yasser Arafat. Mubarak antaa kabbalistisen Ramin merkin. (Photo: "News From Israel", October 1997)

Israelin ashkenasi-juutalaisten rabbi Yisrael Lau antaa kabbalistisen viestin Egyptin presidentille Hosni Mubarakille.

Vastauksena, Mubarakin vasen käsi leuan alla tarkoittaa vapaamuurarillista viestiä. (Photo: "The Omega Times", New Zealand, January 1996, p. 7)

Kuvassa Mandela ilmaisee iloa kabbalistisella 'shin' -merkillä. Nelson Mandelasta tuli vapaamuurari vuonna 1994. Hän on Rothschildien ja Oppenheimerien työkaluö

Herra Spock, jota näyttelijä Leonard Nimoy esittää, antaa vulcanuslain tervehdyksen. Nimoy, juutalainen, sanoo että tämä merkki on sama joka annetaan juutalaisissa synagogissa kun rabbi esittää (bring out) kaikkeinpyhimmän.

Se pohjautuu juutalaiseen 'shin' -merkkiin. Pohjimmiltaan, tässä TV-sarjassa, Spock antaa kabbalistisen merkin.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS