Suomentanut: Pasi Toivonen

 


 


Luku 21

Voitto Saatanalle -- Sir Winston Churchillin sekä muiden druidi-pappien ja Illuminatin palvelijoiden myyttisiä urotekoja

 

"Huomattava asia joka tapahtui kättä näin nostettaesa, on että sen varjo muistuttaa Baphomet-vuohen päätä ja sarvia... mustan magian symboli."
- The Complete Book of Witchcraft

Britannian legendaarinen Toisen maailmansodan aikainen pääministeri, Sir Winston Churchill, teki tästä 'V' -merkistä kuuluisan. Se oli tavanomaista tälle sikaria polttavalle, isovatsaiselle poliitikolle; hän väläytti 'V' -merkkiä aina kun siihen tarjoutui tilaisuus, ja valokuvaajat ottivat satoja kuvia Churchillistä tekemässä näin. Ajateltiin yleisesti, että tekemällä näin, Churchill viittasi luottamukseen voittaa saksalaiset. Joten, näistä kadesta sormesta osoittaen ylöspäin tuli universaalisti hyväksytty voiton merkki.

Sarvipäisen jumalan, Panin merkki

Mutta se minkä suurin osa ihmisistä uskoo olevan tavanomaista viisautta on usein väärää. Näin on asianlaita tässä tapauksessa, myös, sillä tämä merkki, todellisuudessa, on muinaista alkuperää. Se on itse asiassa Saatanan, sarvipäisen Panin merkki, ja vielä pahempaa.

Paranoia-aikakauslehti, mielenkiintoinen julkaisu joka mainostaa itseään 'salaliittoihin erikoistuneena', julkaisi joitakin vuosia sitten kuvan Churchillistä antamassa 'V' -merkin. Eräs tarkkasilmäinen lukija jolla oli tietoa synkistä asioista kirjoitti kirjeen päätoimittajalle kertoen enemmän tästä henkilöstä ja hänen merkistään.

Nigel A. Cornwall Englannista kirjoitti: "Merkki jonka alkuperän uskon olevan pakanallisen sarvipäisen jumalan symboli." [1]

Cornwall myös vihjasi, että kun tämä merkki annetaan kämmen itseä kohti, se tunnistetaan hirvittävän vulgaarina ja loukkaavana eleenä -- tunkeutumisena kehon molempiin suuaukkoihin (penetration of both body orifices)."

Kun se tehdään tyypilliseen tapaan, tämä merkki tarkoittaa kirjaimellisesti sukupuoliyhteytä paholaisen kanssa -- olla uhrina sarvipäisen jumalan väkivallalle. Kolme jäljellä olevaa sormea luovat 'vulvan', kun taas nämä kaksi ylöspäin osoittavaa sormea ovat jumalan (Saatanan) sarvet.

Vastakkaisuuksien laki

Arvostetussa teoksessaan, Masonic and Occult Symbols Illustrated, Tri. Cathy Burns tutkii 'V' -merkin merkityksiä. Hän selittää että nämä kaksi ylöspäin osoittavaa sormea viittaavat vapaamuurarien ja gnostilaisten Vastakkaisuuksien lakiin, aivan kuten on asianlaita Looshin musta-valkoisen lattian suhteen.

Tämä on oppi järkestyksen tuomisesta kaaokseen, kahden opposition, hyvän ja pahan sovittamisesta toisiinsa, Saatanan hallitessa sekä taivasta että helvettiä. [2] 'V' on myös noitien sarvipäisen jumalan merkki jota usein kitsutaan nimellä 'Pan' tai 'Baphomet', tämä androgyyni vuohi-jumala (viitaten taas kerran oppositioiden lakiin).

Kasvot varjossa

Kirja The Complete Book of Witchcraft selittää lisää sen okkulttista merkitystä. [3] Kun se annetaan valoa vasten, ilmestyy pirullinen kuva joka näyttää paholaisen kasvoilta. Noidat ja maagikot -- sekä jotkin katoliset paavit -- käyttivät tätä kuvaa luodakseen emotionaalisia reaktioita.

"On syvään juurtunut uskomus varjonen viehätysvoimaan tai lumoukseen; niin että noita tai maagikko voisi käyttää niitä joko luomaan sairautta ja kuolemaa tai inspiroimaan rakkautta... Ajateltiin että (saatanallisen) papin varjokuvalla sormet nostettuina siunaukseen olisi pahantahtoinen merkitys..." [3]

Merkittävä asia joka tapahtuu käden ollessa tällaisessa asennossa on varjo joka muistuttaa Baphomet-vuohen päätä ja sarvia... mustan magian symbolia. 'Siunauksen varjon' käyttämistä pidettiin Paavin juridisena etuoikeutena, ja sitä käytettiin mitä hirmuisimmalla tavalla Inkvisition synkkinä aikoina. [4]

Mielenkiintoista, muut luotettavat lähteet sanovat että 'V' -merkkiä käytetään jopa tänään saatanallisissa noitapiireissä saatanallisen siunauksen sumbolina. Menneisyydessä se oli pahuuden merkki, mutta tänään Saatanan palvojien kieroutuneissa mielissä paha nähdään hyvänä ja suositeltavana. Se mikä pyhälle ja vanhurskaalle on väärää, satanistille se on mainio asia!

Vihan ja tuhon symboli

Noin kaksitoista vuotta sitten, muutama saatananpalvoja saapui vaivihkaa pimeän turvin ministeriöni rakennuksen luokse ja ilmeisesti suorittivat jonkinlaisen rituaalin. Useiden kuukausien ajan me olimme saaneet nimettömiä uhkaus-soittoja, joten me emme olleet yllättyneitä. Betoniporsaaseen lähelle etuovea nämä vandaalit olivat kaivertaneet 'V' -kirjaimen, ja siellä oli merkkejä että oli käytetty kynttilöitä ja poltettu esineitä.

Tässä on käytännön esimerkki okkultistien uskomuksista että heidän rituaalinsa muovaavat todellisuutta.

Triple 6 or 666

Kuten me olemme aiemmin nähneet, juutalainen Kabbala on lähde kaikkein pahimman luokan magialle. Kabbala on vapaamuurareiden ja monien muiden salaseurojen opin alkulähde. Me voimme odottaa, täten, että myös kabbalismin rabbiiniset papit käyttävät 'V' -merkkiä.

Ja itse asiassa, me löydämme että hebrealaisen 'V' (vau) -kirjaimen merkitys on 'Naula', ja naula (nail) on Saatanan salainen nimi (sen korruptoitunut merkitys tulee nauloista jotka lyötiin Jeesuksen ranteiden läpi). 'Vau' tai 'V' on hebrealaisten aakkosten kuudes kirjain, ja, tietysti, pedon, tai antikristuksen numero on 666.

Churchill -- Druidi-pappi

Mistä Churchill oppi 'V' -merkin saatanallisesta merkityksestä? Vain ovat tietoisia siitä että Churchill oli vapaamuurari. Stephen Knight kirjoitti teoksen nimeltä Brotherhood joka saiaikaan kohua kun se ilmestyi Britanniassa noin 15 vuotta sitten. [5] Siinä hän paljasti monia Britannian aatelisia, poliiseja, tuomareita ja poliitikkoja jotka olivat vapaamuurareita. Heidän joukossaan oli Winston Churchill, joka, Knight dokumentoi, vihittiin vuonna 1903 United Lodge of Great Britain Lodgeen numero 3000.

Kuitenkin, vielä harvemmat ihmiset ovat tietoisia että Churchill ei ollut ainoastaan vapaamuurari vaan myös druidi! Tri. Stanley Monteith, okkultismin ja salaseurojen tutkija, sekä Radio Libertyn johtaja, sanoo: "Churchill oli vihkiytynyt okkultismiin, liityttyään druideihin vuonna 1908 sekä vannottuaan valan joka vaadittiin niiltä jotka astuivat sisään vapaamuurareiden maailmaan." [6]

Monteithin hätkähdyttäviä lausuntoja tukee Miranda J. Greenin teos The World of the Druids sekä John Danielin kirjoittama kirja Scarlet and the Beast. [7]

Druidien riitit

Druidi-lahkojen riitit -- joita on sekä Englannissa että Yhdysvalloissa -- ovat huomattavan samankaltaisia vapaamuurareiden riittien kanssa. Ne ulottuvat muinaisuun mysteeri-uskontoihin.

Palava mies häkissä (Wicker Cage)

Jotkut tutkijat ovat vakuuttuneita että druidit uhrasivat ihmisiä. Julius Caesar, joka valloitti Britannian eteläisen osan, kirjoitti kuinka brutaaleja sekä pelottavan raakalaismaisia olivat ihmiset druidi-pappien vaikutusvallan alla. Hän myös kuvaili riittiä jossa druidi-papit ja ihmiset säännöllisesti valitsivat uhrin joka lukittiin suureen häkkiin. Tämä häkki sytytettiin tuleen ja ihminen paloi kuoliaaksi samalla kun ihmiset juhlivat ja marssivat ympärillä kantaen kynttilöitä.

Jopa tänään, Stonehengen raunioilla Englannissa, nykypäivän druidit tapaavat festivaaleilla, pukeutuen asian mukaiseen valkoiseen kaapuun ja suorittaen riittejä sekä palvoen muinaisia jumalia.

Samoin, Navadassa, joka vuosi, sadat tuhannet ihmiset osallistuvat tähän sanoin kuvaamattomaan Burning Man festivaaleille jossa luodaan uudelleen rituaalinen uhraaminen. [8]

Englannin arkkipiispa myös druidi

Tyrmistyttävää, Britannian lehdistö julkaisi hiljattain raportteja, kuvien kera erään miehen, Rowan Williamsin druidi-vihkimyksestä, joka sattuu olemaan Canterburyn arkkipiispa, Englannin Kirkon päämies. Williams kertoi toimittajille että hän ei nähnyt ristiriitaa siinä että hän oli samalla pakanallinen druipi-pappi että Anglikaanisen Kirkon päämies.

Tämä on yksi todiste lisää siitä kuinka luopunut ja korruptoitunut globaali "kristitty" laitos on tänään. Vaikka on niin, että aito Kristillinen Kirkko, vaikka se on vähäinen määrältään, jatkaa elämäänsä ja on voittamaton, enemmistö nykypäivän pastoreista, ministereistä ja seurakuntalaisista on luopunut uskosta, eikä heillä ole lainkaan käsitystä aidosta kristillisestä opista. Kuuluisat papit ja evankelistat tänä päivänä pelkästään noudattavat käsikirjoitusta joka heille on annettu eliitin, heidän isäntiensä toimesta.

Sir Winston Churchill, krypto-juutalainen, vapaamuurari, druidi-noita, sekä Englannin sodanaikainen pääministeri vilauttaa kuuluisaa 'V' -merkkiään. Koska Churchill näytti sitä usein, ihmiset ottivat sen käyttöön voiton merkkinä.

Nuori Winston Churchill saapuu druidien vihkimys-seremoniaan. Opetettiinko hänelle 'V' -merkin todellinen okkultistinen merkitys jotta hän voisi myöhemmin tehdä siitä kuuluisan, ympäri maailmaa. (Photo: from the book, "The Druids, by Peter Berresford Ellis")

Tässä muinaisessa piirroksessa, Dionysius Areopagialainen, eräs kristityksi "kääntynyt" ateenalaien, antaa kaksinkertaisen 'V' -merkin, joka tarkoittaa "as above, so below" jossa vasen käsi osoittaa kohti helvettiä. Dionysius oli gnostilainen harhaoppinen jonka sanotaan kirjoittaneen okkultisteille tärkeän teoksen The Mystical Divinity. (From the book, "Mystics and Mysteries of Alexandria", by Manly P. Hall, 33°)

Vihreä mies, druidien tunnus, nähdään kaiverrettuna puuhun ja betoniin rakennusten arkkitehtuurisissa yksityiskohdissa kaikkialla Britanniassa. Elokuva The Green Man vihjaa yhteyteen joka vallitsee Vihreän miehen, seksuaalisten vinoutumien ja demonisten voimien välillä.

Tämä messinki-laatta on koristeltu ympyrällä ja, sisällä, vapaamuurari-looshin universaalilla merkillä joka on kulmamitta ja kompassi. Keskellä on 'G' -kirjain, edustaen 'Jumalaa', joka on, vapaamuurariudessa, generatiivinen prosessi (seksuaalinen).

Tämä vanha mustavalkoinen piirros kuvaa ehdokasta joka joutuu käymään läpi koetuksia edetäkseen veljeskunnassa. Osoittaen kohti hänen päätään, lattialla, on kulmamitta, V:n muotoinen 90 asteen kulmassa.

Kun kenraali George Washington vieraili Bostonissa vuonna 1789, tämä lakana kunnioitettiin hänen vierailuaan. 'V' -kirjain on tunnuksen polttopisteenä, mutta kolme vuohenpäätä munanmuotoisen kuvion sisällä sekä parrakas vuohenpää sen yläpuolella ovat tärkeitä okkultismissa.

Okkultisti joka loi tunnuksen ymmärsi hyvin symbolien esoteerisen merkityksen. Ensiksi, me näemme 'V' -kirjaimen, josta, varjossa, tulee pahkainen ja ruma, Saatanan synkkä kuva. Se mikä ensiksi näyttää hyväntahtoiselta (Benediction), salaisesta perspektiivistä katsottuna, tulee pahantahtoista (Malediction).

Timantti ja ympyrä yllä viittaavat samaan pronsiippiin, että musta, tai varjo on yhtä kuin valkoinen, ja että valkoinen peilaa mustaa. Tämä on hegeliläinen prinsiippi vastakkaisuuksien synteesistä. (Pictured in the book, "Pictorial History of Magic and the Supernatural", by Maurice Besey)

Michael Jackson, viihdyttäjä jota syytettiin lasten hyväksikäytöstä, esittää 'V' -merkin yleisölle lähtiessään oikeustalosta. (Photo: "USA Today", April 10, 2005, p. 1A)

Tässä seinämaalauksessa Havannassa lukee: "For Life with Fidel." (Photo: "The Catholic World Report", January 1997, p. 24)

Monien arabimaiden postimerkeissä tuettiin Intifadaa 1980-luvun lopulla. Monissa merkeissä, sissi-taistelijat kuvataan 'V' -merkin kera. (Photo: "News From Israel", October 1993, p. 11)

Jasse Arafat popularisoi tämän muinaisen 'V' -merkin arabi-mielenosoittajien ja sissi-taistelijoiden keskuuteen.

Oikealla symboli joka on joidenkin palestiinalais-taistelijoiden käyttämässä hihamerkissä.

Stewart Meacham, kommunismia kannattavan ryhmän, nimeltä New Mobilization Committee päällikkö, on kuvattuna tässä kommunistien Guardian-sanomalehdessä tämä 'V' -merkki julisteessa hänen takanaa.

Entinen presidentti George Herbert Walker Bush antaa sisäpiiriläisten tietää sionistisen Illuminatin lopullisesta täydellisestä voitosta esittämällä röyhkeästi kabbalistisen 'V' -merkin. Bushin vasemman käsivarren asema on vahvistus merkin kabbalistisesta luonteesta.

Lehden sivuilla ei kerrota sanallakaan miksi vanhempi Bush kuvattiin kanteen antamassa tämän merkin, eikä ollut edes vaalivuosi. Lisäksi, tämä entinen presidentti oli eläkkeellä, tarjoten eliitin sananparren: "Henkilö joka on kerran ollut Illuminatin palvelija tulee olemaan sitä aina."

Presidentti Franklin D. Roosevelt oli sekä 32.asteen vapaamuurari ja kabbalisti, krypto-juutalainen. Kuten hänen sukupuunsa selkeästi osoittaa, Rooseveltin esivanhemmat tulivat Hollannista ja olivat juutalaista verilinjaa.

Tässä, kalastaen Meksikonlahdella Teksasin rannikolla, FDR antaa 'V' -merkin, käyttäen peukaloaan.

Ralph Reed, nuori mies joka tuli tyhjästä johtamaan vapaamuurarien Maltan Ritarien/Illuminatin pojektia nimeltä Christian Coalition.

Tänään, Reed on hyvin palkattu republikaanien lobbari Washington D.C:ssä sekä Bilderberger-ryhmän jäsen.

Uusnatsien mielenosoitus Saksassa, tammikuussa 1993. Useimmat ihmiset jotka osallistuvat tällaisiin mielenosoituksiin ovat Illuminatin organisaatioiden sekä hallituksen tiedustelupalvelujen kouluttamia ja palkkaamia jotta yleisö reagoisi.

Ryhmä joka kutsuu itseään nimellä GIs and Vets For Peace omaksui tämän logon joka hyödyntää 'V' -merkkiä peilikuvana. (Photo: "The Daily World, October 18, 1969)

Clintonin hallituksen poliittinen neuvonantaja ja puheen kirjoittaja Sidney Blumenthal väläyttää 'V' -merkkiä kun hän suunnistaa kohti oikeustaloa sen jälkeen kun hänen puhelintaan oli salakuunneltu.

Presidenttiehdokas Richard Nixon tekee kaksinkertaisen 'V' -merkin.

Eräs aktivisti, joka osoittaa mieltään G-8 -ryhmän kokousta vastaan Genovassa, Italiassa vuonna 2001, heittää mielenkiintoisen varjon tässä valokuvassa. (Photo: "The Austin American-Statesman", July 22, 2001, p. A14)

Presidentti Bill Clinton väläyttää arvoituksellista käsimerkkiä Kalifornian entiselle kuvernöörille Jerry Brownille. Sekä Clinton että Brown olivat jesuiittojen kouluttamia.

"Let us get into your head," sanoo tämä ilmoitus jossa mainostetaan ABC:n TV-sarjaa nimeltä Wonderland. Mielenkiintoista, ohjelman tuottajat valitsivat 'V' -merkin ajamaan asiaansa. Tässä esimerkissä, mies antaa 'Due-guard' -merkin joka uhataan rangaistuksella sitä joka paljastaa vapaamuurarien 'Mark Master' -asteen salaisuuksia.

 


Takaisin

Suomentanut: Pasi Toivonen

 


 


Luku 21

Voitto Saatanalle -- Sir Winston Churchillin sekä muiden druidi-pappien ja Illuminatin palvelijoiden myyttisiä urotekoja

 

"Huomattava asia joka tapahtui kättä näin nostettaesa, on että sen varjo muistuttaa Baphomet-vuohen päätä ja sarvia... mustan magian symboli."
- The Complete Book of Witchcraft

Britannian legendaarinen Toisen maailmansodan aikainen pääministeri, Sir Winston Churchill, teki tästä 'V' -merkistä kuuluisan. Se oli tavanomaista tälle sikaria polttavalle, isovatsaiselle poliitikolle; hän väläytti 'V' -merkkiä aina kun siihen tarjoutui tilaisuus, ja valokuvaajat ottivat satoja kuvia Churchillistä tekemässä näin. Ajateltiin yleisesti, että tekemällä näin, Churchill viittasi luottamukseen voittaa saksalaiset. Joten, näistä kadesta sormesta osoittaen ylöspäin tuli universaalisti hyväksytty voiton merkki.

Sarvipäisen jumalan, Panin merkki

Mutta se minkä suurin osa ihmisistä uskoo olevan tavanomaista viisautta on usein väärää. Näin on asianlaita tässä tapauksessa, myös, sillä tämä merkki, todellisuudessa, on muinaista alkuperää. Se on itse asiassa Saatanan, sarvipäisen Panin merkki, ja vielä pahempaa.

Paranoia-aikakauslehti, mielenkiintoinen julkaisu joka mainostaa itseään 'salaliittoihin erikoistuneena', julkaisi joitakin vuosia sitten kuvan Churchillistä antamassa 'V' -merkin. Eräs tarkkasilmäinen lukija jolla oli tietoa synkistä asioista kirjoitti kirjeen päätoimittajalle kertoen enemmän tästä henkilöstä ja hänen merkistään.

Nigel A. Cornwall Englannista kirjoitti: "Merkki jonka alkuperän uskon olevan pakanallisen sarvipäisen jumalan symboli." [1]

Cornwall myös vihjasi, että kun tämä merkki annetaan kämmen itseä kohti, se tunnistetaan hirvittävän vulgaarina ja loukkaavana eleenä -- tunkeutumisena kehon molempiin suuaukkoihin (penetration of both body orifices)."

Kun se tehdään tyypilliseen tapaan, tämä merkki tarkoittaa kirjaimellisesti sukupuoliyhteytä paholaisen kanssa -- olla uhrina sarvipäisen jumalan väkivallalle. Kolme jäljellä olevaa sormea luovat 'vulvan', kun taas nämä kaksi ylöspäin osoittavaa sormea ovat jumalan (Saatanan) sarvet.

Vastakkaisuuksien laki

Arvostetussa teoksessaan, Masonic and Occult Symbols Illustrated, Tri. Cathy Burns tutkii 'V' -merkin merkityksiä. Hän selittää että nämä kaksi ylöspäin osoittavaa sormea viittaavat vapaamuurarien ja gnostilaisten Vastakkaisuuksien lakiin, aivan kuten on asianlaita Looshin musta-valkoisen lattian suhteen.

Tämä on oppi järkestyksen tuomisesta kaaokseen, kahden opposition, hyvän ja pahan sovittamisesta toisiinsa, Saatanan hallitessa sekä taivasta että helvettiä. [2] 'V' on myös noitien sarvipäisen jumalan merkki jota usein kitsutaan nimellä 'Pan' tai 'Baphomet', tämä androgyyni vuohi-jumala (viitaten taas kerran oppositioiden lakiin).

Kasvot varjossa

Kirja The Complete Book of Witchcraft selittää lisää sen okkulttista merkitystä. [3] Kun se annetaan valoa vasten, ilmestyy pirullinen kuva joka näyttää paholaisen kasvoilta. Noidat ja maagikot -- sekä jotkin katoliset paavit -- käyttivät tätä kuvaa luodakseen emotionaalisia reaktioita.

"On syvään juurtunut uskomus varjonen viehätysvoimaan tai lumoukseen; niin että noita tai maagikko voisi käyttää niitä joko luomaan sairautta ja kuolemaa tai inspiroimaan rakkautta... Ajateltiin että (saatanallisen) papin varjokuvalla sormet nostettuina siunaukseen olisi pahantahtoinen merkitys..." [3]

Merkittävä asia joka tapahtuu käden ollessa tällaisessa asennossa on varjo joka muistuttaa Baphomet-vuohen päätä ja sarvia... mustan magian symbolia. 'Siunauksen varjon' käyttämistä pidettiin Paavin juridisena etuoikeutena, ja sitä käytettiin mitä hirmuisimmalla tavalla Inkvisition synkkinä aikoina. [4]

Mielenkiintoista, muut luotettavat lähteet sanovat että 'V' -merkkiä käytetään jopa tänään saatanallisissa noitapiireissä saatanallisen siunauksen sumbolina. Menneisyydessä se oli pahuuden merkki, mutta tänään Saatanan palvojien kieroutuneissa mielissä paha nähdään hyvänä ja suositeltavana. Se mikä pyhälle ja vanhurskaalle on väärää, satanistille se on mainio asia!

Vihan ja tuhon symboli

Noin kaksitoista vuotta sitten, muutama saatananpalvoja saapui vaivihkaa pimeän turvin ministeriöni rakennuksen luokse ja ilmeisesti suorittivat jonkinlaisen rituaalin. Useiden kuukausien ajan me olimme saaneet nimettömiä uhkaus-soittoja, joten me emme olleet yllättyneitä. Betoniporsaaseen lähelle etuovea nämä vandaalit olivat kaivertaneet 'V' -kirjaimen, ja siellä oli merkkejä että oli käytetty kynttilöitä ja poltettu esineitä.

Tässä on käytännön esimerkki okkultistien uskomuksista että heidän rituaalinsa muovaavat todellisuutta.

Triple 6 or 666

Kuten me olemme aiemmin nähneet, juutalainen Kabbala on lähde kaikkein pahimman luokan magialle. Kabbala on vapaamuurareiden ja monien muiden salaseurojen opin alkulähde. Me voimme odottaa, täten, että myös kabbalismin rabbiiniset papit käyttävät 'V' -merkkiä.

Ja itse asiassa, me löydämme että hebrealaisen 'V' (vau) -kirjaimen merkitys on 'Naula', ja naula (nail) on Saatanan salainen nimi (sen korruptoitunut merkitys tulee nauloista jotka lyötiin Jeesuksen ranteiden läpi). 'Vau' tai 'V' on hebrealaisten aakkosten kuudes kirjain, ja, tietysti, pedon, tai antikristuksen numero on 666.

Churchill -- Druidi-pappi

Mistä Churchill oppi 'V' -merkin saatanallisesta merkityksestä? Vain ovat tietoisia siitä että Churchill oli vapaamuurari. Stephen Knight kirjoitti teoksen nimeltä Brotherhood joka saiaikaan kohua kun se ilmestyi Britanniassa noin 15 vuotta sitten. [5] Siinä hän paljasti monia Britannian aatelisia, poliiseja, tuomareita ja poliitikkoja jotka olivat vapaamuurareita. Heidän joukossaan oli Winston Churchill, joka, Knight dokumentoi, vihittiin vuonna 1903 United Lodge of Great Britain Lodgeen numero 3000.

Kuitenkin, vielä harvemmat ihmiset ovat tietoisia että Churchill ei ollut ainoastaan vapaamuurari vaan myös druidi! Tri. Stanley Monteith, okkultismin ja salaseurojen tutkija, sekä Radio Libertyn johtaja, sanoo: "Churchill oli vihkiytynyt okkultismiin, liityttyään druideihin vuonna 1908 sekä vannottuaan valan joka vaadittiin niiltä jotka astuivat sisään vapaamuurareiden maailmaan." [6]

Monteithin hätkähdyttäviä lausuntoja tukee Miranda J. Greenin teos The World of the Druids sekä John Danielin kirjoittama kirja Scarlet and the Beast. [7]

Druidien riitit

Druidi-lahkojen riitit -- joita on sekä Englannissa että Yhdysvalloissa -- ovat huomattavan samankaltaisia vapaamuurareiden riittien kanssa. Ne ulottuvat muinaisuun mysteeri-uskontoihin.

Palava mies häkissä (Wicker Cage)

Jotkut tutkijat ovat vakuuttuneita että druidit uhrasivat ihmisiä. Julius Caesar, joka valloitti Britannian eteläisen osan, kirjoitti kuinka brutaaleja sekä pelottavan raakalaismaisia olivat ihmiset druidi-pappien vaikutusvallan alla. Hän myös kuvaili riittiä jossa druidi-papit ja ihmiset säännöllisesti valitsivat uhrin joka lukittiin suureen häkkiin. Tämä häkki sytytettiin tuleen ja ihminen paloi kuoliaaksi samalla kun ihmiset juhlivat ja marssivat ympärillä kantaen kynttilöitä.

Jopa tänään, Stonehengen raunioilla Englannissa, nykypäivän druidit tapaavat festivaaleilla, pukeutuen asian mukaiseen valkoiseen kaapuun ja suorittaen riittejä sekä palvoen muinaisia jumalia.

Samoin, Navadassa, joka vuosi, sadat tuhannet ihmiset osallistuvat tähän sanoin kuvaamattomaan Burning Man festivaaleille jossa luodaan uudelleen rituaalinen uhraaminen. [8]

Englannin arkkipiispa myös druidi

Tyrmistyttävää, Britannian lehdistö julkaisi hiljattain raportteja, kuvien kera erään miehen, Rowan Williamsin druidi-vihkimyksestä, joka sattuu olemaan Canterburyn arkkipiispa, Englannin Kirkon päämies. Williams kertoi toimittajille että hän ei nähnyt ristiriitaa siinä että hän oli samalla pakanallinen druipi-pappi että Anglikaanisen Kirkon päämies.

Tämä on yksi todiste lisää siitä kuinka luopunut ja korruptoitunut globaali "kristitty" laitos on tänään. Vaikka on niin, että aito Kristillinen Kirkko, vaikka se on vähäinen määrältään, jatkaa elämäänsä ja on voittamaton, enemmistö nykypäivän pastoreista, ministereistä ja seurakuntalaisista on luopunut uskosta, eikä heillä ole lainkaan käsitystä aidosta kristillisestä opista. Kuuluisat papit ja evankelistat tänä päivänä pelkästään noudattavat käsikirjoitusta joka heille on annettu eliitin, heidän isäntiensä toimesta.

Sir Winston Churchill, krypto-juutalainen, vapaamuurari, druidi-noita, sekä Englannin sodanaikainen pääministeri vilauttaa kuuluisaa 'V' -merkkiään. Koska Churchill näytti sitä usein, ihmiset ottivat sen käyttöön voiton merkkinä.

Nuori Winston Churchill saapuu druidien vihkimys-seremoniaan. Opetettiinko hänelle 'V' -merkin todellinen okkultistinen merkitys jotta hän voisi myöhemmin tehdä siitä kuuluisan, ympäri maailmaa. (Photo: from the book, "The Druids, by Peter Berresford Ellis")

Tässä muinaisessa piirroksessa, Dionysius Areopagialainen, eräs kristityksi "kääntynyt" ateenalaien, antaa kaksinkertaisen 'V' -merkin, joka tarkoittaa "as above, so below" jossa vasen käsi osoittaa kohti helvettiä. Dionysius oli gnostilainen harhaoppinen jonka sanotaan kirjoittaneen okkultisteille tärkeän teoksen The Mystical Divinity. (From the book, "Mystics and Mysteries of Alexandria", by Manly P. Hall, 33°)

Vihreä mies, druidien tunnus, nähdään kaiverrettuna puuhun ja betoniin rakennusten arkkitehtuurisissa yksityiskohdissa kaikkialla Britanniassa. Elokuva The Green Man vihjaa yhteyteen joka vallitsee Vihreän miehen, seksuaalisten vinoutumien ja demonisten voimien välillä.

Tämä messinki-laatta on koristeltu ympyrällä ja, sisällä, vapaamuurari-looshin universaalilla merkillä joka on kulmamitta ja kompassi. Keskellä on 'G' -kirjain, edustaen 'Jumalaa', joka on, vapaamuurariudessa, generatiivinen prosessi (seksuaalinen).

Tämä vanha mustavalkoinen piirros kuvaa ehdokasta joka joutuu käymään läpi koetuksia edetäkseen veljeskunnassa. Osoittaen kohti hänen päätään, lattialla, on kulmamitta, V:n muotoinen 90 asteen kulmassa.

Kun kenraali George Washington vieraili Bostonissa vuonna 1789, tämä lakana kunnioitettiin hänen vierailuaan. 'V' -kirjain on tunnuksen polttopisteenä, mutta kolme vuohenpäätä munanmuotoisen kuvion sisällä sekä parrakas vuohenpää sen yläpuolella ovat tärkeitä okkultismissa.

Okkultisti joka loi tunnuksen ymmärsi hyvin symbolien esoteerisen merkityksen. Ensiksi, me näemme 'V' -kirjaimen, josta, varjossa, tulee pahkainen ja ruma, Saatanan synkkä kuva. Se mikä ensiksi näyttää hyväntahtoiselta (Benediction), salaisesta perspektiivistä katsottuna, tulee pahantahtoista (Malediction).

Timantti ja ympyrä yllä viittaavat samaan pronsiippiin, että musta, tai varjo on yhtä kuin valkoinen, ja että valkoinen peilaa mustaa. Tämä on hegeliläinen prinsiippi vastakkaisuuksien synteesistä. (Pictured in the book, "Pictorial History of Magic and the Supernatural", by Maurice Besey)

Michael Jackson, viihdyttäjä jota syytettiin lasten hyväksikäytöstä, esittää 'V' -merkin yleisölle lähtiessään oikeustalosta. (Photo: "USA Today", April 10, 2005, p. 1A)

Tässä seinämaalauksessa Havannassa lukee: "For Life with Fidel." (Photo: "The Catholic World Report", January 1997, p. 24)

Monien arabimaiden postimerkeissä tuettiin Intifadaa 1980-luvun lopulla. Monissa merkeissä, sissi-taistelijat kuvataan 'V' -merkin kera. (Photo: "News From Israel", October 1993, p. 11)

Jasse Arafat popularisoi tämän muinaisen 'V' -merkin arabi-mielenosoittajien ja sissi-taistelijoiden keskuuteen.

Oikealla symboli joka on joidenkin palestiinalais-taistelijoiden käyttämässä hihamerkissä.

Stewart Meacham, kommunismia kannattavan ryhmän, nimeltä New Mobilization Committee päällikkö, on kuvattuna tässä kommunistien Guardian-sanomalehdessä tämä 'V' -merkki julisteessa hänen takanaa.

Entinen presidentti George Herbert Walker Bush antaa sisäpiiriläisten tietää sionistisen Illuminatin lopullisesta täydellisestä voitosta esittämällä röyhkeästi kabbalistisen 'V' -merkin. Bushin vasemman käsivarren asema on vahvistus merkin kabbalistisesta luonteesta.

Lehden sivuilla ei kerrota sanallakaan miksi vanhempi Bush kuvattiin kanteen antamassa tämän merkin, eikä ollut edes vaalivuosi. Lisäksi, tämä entinen presidentti oli eläkkeellä, tarjoten eliitin sananparren: "Henkilö joka on kerran ollut Illuminatin palvelija tulee olemaan sitä aina."

Presidentti Franklin D. Roosevelt oli sekä 32.asteen vapaamuurari ja kabbalisti, krypto-juutalainen. Kuten hänen sukupuunsa selkeästi osoittaa, Rooseveltin esivanhemmat tulivat Hollannista ja olivat juutalaista verilinjaa.

Tässä, kalastaen Meksikonlahdella Teksasin rannikolla, FDR antaa 'V' -merkin, käyttäen peukaloaan.

Ralph Reed, nuori mies joka tuli tyhjästä johtamaan vapaamuurarien Maltan Ritarien/Illuminatin pojektia nimeltä Christian Coalition.

Tänään, Reed on hyvin palkattu republikaanien lobbari Washington D.C:ssä sekä Bilderberger-ryhmän jäsen.

Uusnatsien mielenosoitus Saksassa, tammikuussa 1993. Useimmat ihmiset jotka osallistuvat tällaisiin mielenosoituksiin ovat Illuminatin organisaatioiden sekä hallituksen tiedustelupalvelujen kouluttamia ja palkkaamia jotta yleisö reagoisi.

Ryhmä joka kutsuu itseään nimellä GIs and Vets For Peace omaksui tämän logon joka hyödyntää 'V' -merkkiä peilikuvana. (Photo: "The Daily World, October 18, 1969)

Clintonin hallituksen poliittinen neuvonantaja ja puheen kirjoittaja Sidney Blumenthal väläyttää 'V' -merkkiä kun hän suunnistaa kohti oikeustaloa sen jälkeen kun hänen puhelintaan oli salakuunneltu.

Presidenttiehdokas Richard Nixon tekee kaksinkertaisen 'V' -merkin.

Eräs aktivisti, joka osoittaa mieltään G-8 -ryhmän kokousta vastaan Genovassa, Italiassa vuonna 2001, heittää mielenkiintoisen varjon tässä valokuvassa. (Photo: "The Austin American-Statesman", July 22, 2001, p. A14)

Presidentti Bill Clinton väläyttää arvoituksellista käsimerkkiä Kalifornian entiselle kuvernöörille Jerry Brownille. Sekä Clinton että Brown olivat jesuiittojen kouluttamia.

"Let us get into your head," sanoo tämä ilmoitus jossa mainostetaan ABC:n TV-sarjaa nimeltä Wonderland. Mielenkiintoista, ohjelman tuottajat valitsivat 'V' -merkin ajamaan asiaansa. Tässä esimerkissä, mies antaa 'Due-guard' -merkin joka uhataan rangaistuksella sitä joka paljastaa vapaamuurarien 'Mark Master' -asteen salaisuuksia.

 


Takaisin

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS