Luku 22

"Auringon korventama -- Aurinkomerkit, ympyrät ja käärmeet

 

"Hän istuu korkealla maanpiirin päällä, kuin heinäsirkkoja ovat sen asukkaat, hän levittää taivaan niinkuin harson, pingottaakseen sen niinkuin teltan asuttavaksi."
- Jesaja 40:22
"Ei olisi mahdotonta todistaa, riittävällä toistamisella ja kyseessä olevien ihmisten psykologisella ymmärtämyksellä, että neliö on, itse asiassa, ympyrä."
- Josef Göbbels
"Primitiivisen maailman mytologiassa käärme on universaalisti auringon symboli... Käärme universaalisti esitettiin auringon symbolina, ympyränä tai kiekkona." - Piispa Alexander Hislop

Aurinko on aina ollut väärän uskonnon keskus. Muinaiset mysteeri-uskonnot kunnioittivat aurinkoa, aurinko-kiekkoa, Jumalana. Kreikkalaiset kunnioittivat Apolloa auringon lapsena. Roomalaiset kunnioittivat Mithraa, auringon jumalaa. Nämä pakanalliset filosofiat muodostavat pohjan Illuminatin palvonnalle ja viittaavat auringon merkitykseen saatanallisen jumaluuden symbolina.

Englantilainen John Yarker, tunnettu 1800-luvun vapaamuurari-maagikko ja okkultisti, kirjassaan Notes on the Scientific And Religious Mysteries of Antiquity, mainitsee siitä tosiasiasta että muinaisten juutalaisten ylipapit palvoivat myös aurinko-jumalaa.

Hän kirjoittaa:

"Mysteereitä joista me tiedämme harjoitettiin salaisessa maanalaisessa kammiossa Salomonin Temppelin alla, Jerusamelissa, missä 24 vanhinta palvoivat aurinkoa, kasvot suunnattuina itään. Todellisuudessa, palvoessaan aurinkoa, nämä muinaiset palvoivat Saatanaa. G.H. Pember, kirjassaan Mysteries, Earth's Earliest Ages, vahvistaa tämän tosiasian kun hän sanoo: "On vain vähän epäilystä etteikö Mysteerien huipentuma oli itse Saatana." [2]

Auringon palvominen Perussa havainnollistaa universaalia aurinko-jumalan palvontaa.

Tänään, vapaamuurarit, samoin kuin tekivät luopio-juutalaiset vanhimmat ja papit Profeetta Ezekielin aikaan, jatkavat Saatanan, auringon jumalan palvontaa, jota kutsutaan myös Luciferiksi ja Baaliksi. Heidän suuren jumalansa nimi, Jahbuhlun, joka paljastetaan vapaamuurareille 13. asteella, on synonyymi heidän auringon jumalalleen; kaksi viimeistä tavua 'buh' ja 'lun' tarkoittavat 'Baal' ja 'On', jotka merkitsevät auringon ja tulen jumalaa.

Tämä on syy siihen miksi, kirjan Gods of the Lodge kirjoittaja Reginald Haupt kertoo:

"Looshissa ylipallien kaikki toimet noudattavat auringon kiertoa. Mestari ja valvojat istuvat tuoleihinsa ja nousevat pois tuoleistaan kun aurinko palaa itään ja jatkaa kohti länttä. Suurin osa kulkueista tapahtuu näiden prinsiippien johdolla jotka tunnetaan nimellä 'circumambulation' (kulkea ympäri). Tämä rituaali on peräisin egyptiläisten muinaisista pakanallisista riiteistä sekä auringon jumalan ja itse auringon palvomisesta." [3]

Halo, joka tunnetaan pyhimyskehänä, osoittaa henkilön pyhimykseksi, jumalaksi tai muuten pyhäksi henkilöksi. (From: "Herder Dictionary of Symbols", Chiron Publications)

Kansanedustaja Tom Delay (R-Texas), Edustajainhuoneen enemmistöjohtaja kuvattuna Time-lehdessä. Poliitikoille annetaan joskus tällainen valokehä, nimeltään 'nimbus', pään päälle. Tämä antaa hienovaraisen majesteetillisen ulkoasun.

Kunnioittaessaan ja palvoessaan aurinkoa rituaaleissaan, vapaamuurarit ja illuministit kieltävät Jumalan. Raamatussa Job osoittaa suurta viisautta lausuessaan nämä sanat liittyen Jumalan ajatuksiin koskien auringon ja taivaiden palvontaa:

"jos katsellessani aurinkoa, kuinka se loisti, ja kuuta, joka ylhäisenä vaelsi, sydämeni antautui salaa vieteltäväksi ja käteni niille suudelmia heitti, niin olisi sekin raskaasti rangaistava rikos, sillä minä olisin kieltänyt korkeuden Jumalan." (Job 31:26-28)

Natsien hakaristi on auringon kuva. Mutta natsit yksinkertaisesti lainasivat tämän symbolin muinaisilta uskonnoilta, mukaan lukien hinduilta, sintolaisilta sekä lukuisilta Amerikan intiaaniheimoilta. Jopa tänään, temppeleissä ja pyhäköissä kaikkialla Aasiassa sinä löydät hakaristin maalattuna seiniin, toteemipaaluihin ja alttarien yläpuolelle.

Siihen asti kunnes Hitler ja natsit antoivat tälle merkille huonon maineen, vapaamuurarit käyttivät universaalisti tätä aurinko-merkkiä. Ja tänään ympyrä, erityisesti sellainen jossa on piste keskellä, on tärkeä piirre vapaamuurareiden teologiassa.

Piste ympyrän keskellä

Kirjan Mackey's Masonic Encyclopedia mukaan, tämäm symbolin kätketty todellinen merkitys; piste ympyrän sisällä, on jotakin aivan muuta kuin mitä tavallisille vapaamuurari-veljille kerrotaan. Todellisuudessa, sen merkitys on taas yksi todiste siitä että vapaamuurarius on seksi-kultti. Mackey sanoo esoteerisen selityksen olevan, että piste ympyrän sisällä on fallos, tai penis, ja ympyrä naisen yoni tai vagina. [4]

Mutta, Mackey painottaa, vapaamuurarit eivät ole unohtaneet aurinkoa, sillä vaikka fallos (piste) ja vagina (ympyrä) symboloivat sukupuoli-aktia (generatiivinen prinsiippi), ne myös edustavat aurinkoa jumalana. Piste ympyrän sisällä on tämä auringon jumala.

"Toisinaan," Mackey selittää, "ympyrä edustaa ikuisuutta (ananta), käärmettä jolla on häntä suussa." [5]

Koska tällä symbolilla (piste ympyrän keskellä) on niin suuri merkitys vapaamuurareille ja illuministeille, ja koska massat eivät tunnista sen merkitystä, monet illuministit tuntevat nautintoa esitellessään tätä symbolia näkyvästi. Jotkut uskovat että Target-tavarataloketjun logo -- punainen ympyrä ja piste -- on yksi esimerkki.

Pat Robertsonin salainen viesti

Pat Robertson, uskonnollisen oikeiston johtaja, 700 Club -TV-kanavan päällikkö, sekä Christian CoalitionThe New World Order ja toinen oli The New Millenium.

Kuten usein tapahtuu elitistien piireissä, molempien kirjojen materiaali näytti olevan tarkoituksellisen elitismin vastainen; niissä jopa paljastettiin globaali salaliitto ja Illuminati. Joten, oliko Pat Robertson todella liittymässä taisteluun pahaa Illuminatia vastaan? Ei varmasti!

Nämä kirjat olivat 'idiootteja', massoja varten. Lukiessaan kirjaa The New Millenium, lukija joka on tietämätön symboliikan käytöstä luultavasti ylenkatsoo sen faktan että jokaisen sivun ylälaidassa on ympyrä jonka sisällä on piste. Tämä on Robertsonin salainen koodi eliitti-tovereilleen että hän on yhä heidän puolellaan ja että hän oli vain viemässä tietämättömiä massoja ajelulle.

Mafian, Illuminatin ja druidien merkki

Tri. Cathy Burns, kirjassaan Secrets of the Eastern Star, kertoo että piste ympyrän keskellä on "pahamaineisen Cosa Nostran merkki," pikemminkin kuin 'musta käsi' niinkuin monet uskovat. [6]

Mutta todellinen järkytys on, merkitys jonka Adam Weishaupt ja Order of the Illuminati antoivat tälle merkille. Burns selittää, että koska Illuminati oli niin sitoutunut pitämään veljeskunnan todellisen luonnon hämärän peitossa, sen perustaja, Weishaupt, määräsi että sanoja 'Illuminati' ja 'Illuminism' ei koskaan tulisi käyttää kirjeenvaihdossa. Sen sijaan, ne tuli korvata auringon astrologisella symbolilla, ympyrällä jonka keskellä on piste. [7]

Burns myös antaa todisteita että ympyrää jonka keskellä on piste käyttivät myös Britannian druidit, joiden kivitemppelit olivat ympyrän muotoisia ja jonka keskellä oli yksinäinen kivipaasi.

He uskoivat että tämä ulkoasu antoi maagisia voimia.

Druidi-pappi muinaisessa Britanniassa seremoniallisen viittansa kera. (From: "Ancient Cymric Medicine")

Flower Power ja maagiset ympyrät

Päivänkakkara, kehäkukka ja auringonkukka viittaavat myös auringon jumalaan ja täten, perinteisesti, mysteeri-uskontojen kannattajat kuten myös hindut, zoroastrialaiset ja muut hyödyntävät näitä symboleja. Adam Weishaupt kannatti (encouraged) 'Flower Power' -symbolia, ja hipit ottivat sen käyttöön 1960-luvulla.

Ympyrä on, Illuminatille, eräänlainen pelkistetty versio auringosta. Tämän vuoksi ympyrää käytettiin niin usein vapaamuurarien ja muiden salaseurojen verkostoissa. Se on myös noitien ja saatananpalvojien tunnusmerkki. Bill Schnoebelen, joka on kirjoittanut monia kirjoja vapaamuurareista, noituudesta ja okkultismista, oli itse entinen vapaamuurari kuten myös noita.

Hän kuvaili noitien 'temppeliä' seuraavasti:

"Noituudessa, 'temppeli' ei useinkaan ole rakennus vaan pikemminkin 'maaginen kehä' joka piirretään huoneen lattialle suurta seremoniaa varten. Se on wicca-uskonnon pyhä tila ja sillä on sama tehtävä kuin temppelillä on vapaamuurarille." [8]

Jumalia vai ihmisiä? Onko olemassa yhteinen juoni täyttää mielemme kuvilla joiden avulla maailman johtajista pyritään tekemään jumalia? Free Press International, eräs vaihtoehtoisia uutisia julkaiseva sivusto kirjoitti:

"Nämä ovat vain muutamia monista valokuvista joita valtavirran media on tarkoituksella julkaissut yleisöä varten joissa maailman johtajia esitellään valokehän kera. Sanoisin sillä perusteella missä jamassa maailma on juuri nyt, että heillä pitäisi olla sarvet päässä valokehän sijaan. Useimmat näistä kuvista ovat lähtöisin Associated Pressiltä ja Reutersilta."

Varmasti, Raamattu on oikeassa kun se varoittaa, että paholainen itse tulee pukeutuneena "valon enkeliksi".

Huomautus: Codex Magican kirjoittaja on nähnyt näitä kuvia julkaistavan yhä suuremmassa määrin mediassa, Time-lehdessä, Newsweek-lehdessä, sekä päivittäisissä sanomalehdissä.

Time-aikakauslehti julkaisi tämän puhuttelevan valokuvan Beatlesin George Harrisonista (1943-2001) kansilehdellä 10.12.2001.

Harrison, pukeutuneena mustaan tässä mustavalkoisessa kuvassa, pitelee auringonkukkaa, Illuminatin auringon jumalan symbolia. Tätä auringon jumalaa palvottiin myös näkyvästi hindujen uskonnossa, ja Beatlesit olivat vakaumuksellisia Maharishi Mahesh Yogin ja muiden Intian hindu-gurujen seuraajia.

Lehdessä, itse asiassa, kerrotaan että George Harrison ei koskaan luopunut gurustaan, edes kuolinvuoteellaan. Kaikki Beatlesin jäsenet olivat liotettuja huumeissa, kuten kokaiini, hashis ja heroiini. Viimeisin tieto on, että Beatlesit olivat kokeellinen musiikkiryhmä jota Britannian ja USA:n tiedustelupalvelut rahoittivat kulissien takana.

Heidän roolinsa oli tarkoitettu hyödyntämään erilaisia psykologisten operaatioiden mekanismeja sekä antikristillisiä viestejä nostattamaan levottomuutta sekä psykologista traumaa yhteiskunnassa. Eräs Beatlesin kuuluisimmista albumeista oli nimeltään Magical Mystery Tour.

John lennon murhattiin erään miehen toimesta jonka monet uskovat olleen CIA:n kouluttama 'Manchurialainen kandidaatti'.

Hindu-guru Maharishi Mahesh Yogi ja Beatles.

Hindulaisuus on läheistä sukua Illuminatin uskonnollisille opeille.

Falun Gong on uskonnollinen liike Kiinassa. Koska sillä on noin 100 000 000 kannattajaa maailmanlaajuisesti, se on hengellinen voima joka kannattaa ottaa huomioon. Sen logo, jossa on yin/yang ja hakaristi on näkyvästi esillä.

Hakaristi (kieppuva aurinko) ei ollut alunperin Hitlerin tai natsien keksimä: se on vanha vapaamuurarien symboli.

Voidaan löytää hakaristejä maalattuna ja kaiverrettuna muinaisiin temppeleihin Japanissa ja Intiassa, sekä Amerikan intiaanien saviruukuissa ja artefakteissa. Näyttää siltä että tahot jotka antoivat meille tämän merkin, hakaristin, yrittävät tuoda sen massoille.

BBC raportoi äskettäin, että hindut haluavat omia hakaristin itselleen, joka heidän gurujensa mukaan on ollut hyvän onnen symboli vuosisatojen ajan.

"Se on ollut hindujen tradition toiseksi pyhin symboli," sanoi Hindu Forumin puhemies, Ramesh Kallidai. (BBc News, January 19, 2005)

Vuonna 2003, Coca-Cola Company Hongkongissa julkaisi mainoksen jossa esiteltiin robottia hakaristin kera. Juutalaiset hallituksen jäsenet vastustivat.

Eräs juutalainen rabbi, kuitenkin, myönsi:

"Natsien hakaristi voidaan helposti sekoittaa buddhalaisiin hakaristeihin jotka ovat yleisiä Aasiassa." (From: "Ananova.com", May 1, 2003)

Jumalattaren ja auringon palvontaan liittyviä ympyröitä löytyy monissa Uuden aikakauden sekä okkultistisissa julkaisuissa.

Noidat ovat merkittäviä jumalattaren palvonnan elvyttämisen kannattajia. Alla on mainos noitien sanomalehdestä (witch's periodic newspaper).

Mielenkiintoinen piirros korkea-arvoisesta noidasta, kuun ja pentagrammin kera; alaston jumalatar pitää säteilevää aurinkoa vasemmassa kädessään. (From the book: "To Ride a Silver Broomstick: New Generation Witchcraft", by Silver Raven Wolf, Llewellyn Publications, 1993)

Logo for a publisher of many occult and esoteric books.

Kahta ympyrää käytetään maagisissa riiteissä.

Vasemmalla: maaginen ympyrä kuusisakaraisen tähden (pentagrammi) ja okkultistisen ristin kera.

Oikealla: Maaginen ympyrä Francis Barrettin teoksesta The Magus, Lontoo, 1901. (From: "The Herder Dictionary of Symbols", Chiron Publications, 1986)

Tyylitelty Oroboros-käärme puremassa häntäänsä. Kehän sisällä Luciferin symboli.

Nicholas Roerich Museumin logo New York Cityssa. Nicholas Roerich oli venäläinen mystikko ja vapaamuurari jolla oli suuri ja arvoituksellien vaikutusvalta presidentti Franklin D. Rooseveltiin sekä FDR:n maatalousministeriin, Henry Wallaceen.

Väitteen mukaan, FDR laittoi pyramidin ja Kaikkinäkevän silmän dollarin seteliin Roerichin kehotuksesta.

Tarot-kortti nimeltään 'onnenpyörä' (Wheel of Fortune). Illuminatin sisäpiiriä kutsutaan joskus nimellä 'wheel'.

Tämä vene jossa kunnioitetaan aurinkoa (kuuden säteen kera) oli osa Pyhän Patrickin päivän kulkuetta Dublinissa, Irlannissa. (Photo: "The Korea Times", March 19, 2002, p. 14)

Postikortti jolla tilataan Meditation-lehti; uuden ajan aikakauslehti.

Kuten monet Uuden aikakauden ja okkultismin maailmassa, Book Peoplen johtajat (suuri okkultistinen kirjakauppa Austinissa, Teksasissa), väittävät että heidän tekonsa ovat rakastavia ja hyviä.

Mutta tässä paljastavassa mainoksessa, astronomisessa tähtisumussa nähdään selvästi 'S' -kirkjain, kuten 'Satan'. Sallittakoon lukijan itse päätellä.

Prozac voi auttaa? Todella?

Joten miksi mainoksessa on Oroboros-käärme? Ja onko tämä vain kirjailijan omaa mielikuvitusta, vai muodostavatko auringon säteet numeron '6'?

Amerikkalainen hindu-guru DaFree John julkaisee The Dawn Horse -nimistä sanolalehteä tämän epätavallisen logon kera, joka koostuu ympyröistä, liekeistä, valkoisesta hevosesta, okkultistisesta tähdestä ja kahdesta jalasta (opetuslapsi polvillaan tai heittäytyneenä maahan).

Kelttiläinen risti (auringonpyörä) ja soihtu omaksuttiin America First Partyn, poliittisen puolueen tunnukseksi joka ajoi valkoisen rodun etuja, päämaja Georgiassa.

Drawing in Circle Newwork News, hyvin tunnettu noitien sanomalehti jonka keskeisenä teemana on auringon (Father Sun) palvominen, sekä auringon jumalan palvominen, lehden mukaan.

Aleksanteri Suuresta kertovan elokuvan Alexander (2004) mainos.

Aleksanteri Suuren tunikassa: kuva auringon jumalasta jota muinaiset palvoivat eri nimillä.

Kabbalististen juutalaisten suunnitelma (general plan on Cabalistic Jewish magic) paljastaa timantin keskellä sekä useita saman keskisiä ympyröitä (From: "Encyclopedia of the Occult")

T-paita jota saa kylkiäisenä Hard Rock Cafe -ravintola-ketjussa. Huomioi auringon symboli.

Tämän ketjun perusti Isaac Tigrett, monimiljonääri-okkultisti, joka myös suunnitteli The Great American Pyramidin. stadionin joka rakennettiin Memphisiin, Tennesseehen.

Väärän legendan mukaan, 'rauhan merkin' ottivat ensin käyttöön Vietnamin sotaa vastustaneet mielenosoittajat. Todellisuudessa, sitä on pitkään käytetty Kristukseen kohdistuvan vihan symbolina, ja sitä kutsutaan nimellä Nero's Cross.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS