Luku 18

Osaksi paholainen, osaksi enkeli

 

"Ette voi juoda Herran maljasta ja riivaajien maljasta, ette voi olla osalliset Herran pöydästä ja riivaajien pöydästä."
Paavalin ensimmäinen kirje korinttolaisille, Luku 10:21
"Aina etumaisena ja keskellä... seisoi Lyndon Johnson, melkein komeana (tai: ystävällisenä), 40-vuotiaana, hoikempana kuin historia muistaa... kapea-silmäisenä, hiukset huoliteltuina... valppaana lievästi vaaralliseen tapaan -- keisarina, nyanssien nerona, susi liikkeelle panevana voimanaan."
- Lance Morrow "Part Devil, Part Angel" Newsweek

Illuministit voivat joskus olla puoleensa vetäviä, rakastettavia ihmisiä. Sellaisia henkilöitä joiden kanssa voisit mennä lonaalle tai isännöidä grillijuhlia. Näin on, kunnes sinä saat selville että tämä onnellinen, juhlia rakastava ulkoasu ja pinta kätkee sisäänsä suunnattoman pahuuden.

Esimerkkinä voisi mainita Will Rogersin, tämän rakastettavan oklahomalaisen tarinan kertojan. Häntä kunnioitettiin kaikkialla maassa huumorintajustaan ja ymmärryksestään. Kuka olisi voinut uskoa että, vapaamuurari-toveriensa kanssa, Rogers polvistui saatanallisten alttarien edessä ja joi viiniä ihmisen kallosta!

Sitten on astronautti Buzz Aldrin joka, NASA väittää, laskeutui aikoinaan kuuhun. Kuinka moni tiesi että Aldrin kuljetti mukanaan Skotlantilaisen Riitin lipun jossa oli kaksipäisen kotkan kuva?

Ja meillä on tämä edesmennyt Pamela Harriman, joka oli niin suosittu ja rakastettava että hänen elämäkertansa nimi oli "Life of the Party". Harrimanin aviomiehen nimi oli Averell Harriman Skull and Bonesin patriarkka. Millaisia tarinoita rouva Harriman olisikaan voinut kertoa meille! Loppujen lopuksi, hän oli Rothschildien rakastajatar ja käytti aikoinaan erästä nuorta Georgetownin Yliopiston opiskelijaa seksuaalisena leikkikalunaan. Tämän pojan nimi: William Jefferson Clinton.

Presidentti Lyndon B. Johnson ehdottomasti sopii tähän kategoriaan -- jos on olemassa sellaista kategoriaa -- 'osaksi paholainen, osaksi enkeli'. Vapaamuurarina joka nousi kolmannelle asteelle eräässä looshissa keskisessä teksasissa, Johnson oli mustien ihmisoikeusliikkeen tärkein kannattaja. Hänen aggressiivinen useiden ihmisoikeus-asetusten tukeminen auttoi luomaan tasa-arvoisemman yhteiskunnan. Mutta miksi hänen elämäkertansa kirjoittajat kutsuvat häntä "sudeksi"?

On julkaistu useita kirjoja joissa mainitaan että silloinen varapresidentti Lyndon B. Johnson oli eräs presidentti John F. Kennedyn murhan suunnittelijoista. Vain harvat ihmiset uskovat siihen. Useimmat on aivopesty uskomaan tähän absurdiin teoriaan, että Lee Harvey Oswald toimi yksin. Mutta vuonna 2003 julkaistussa kirjassa, jonka entinen Teksasin lakimies Barr McClellan, LBJ:n syyllisyys nostettiin taas esiin. [1]

Sitten, vuonna 2003, Jeff Rense, erinomaisella www-sivullaan, julkaisi kaksi valokuvaa siitä mitä kutsutaan nimellä 'The Most Revealing Wink of the Twentieth Century'. Tässä luvussa on mukana nämä samat kuvat.

Tässä sydäntä raastavassa kuvassa Air Force One sisällä Lyndon B. Johnson vannoo virkavalan USA:n presidenttinä John F. Kennedyn salamurhan jälkeen. Tämä kuva julkaistiin kaikkialla, sanomalehdissä, aikakauslehdissä ja kirjoissa.

Katso tarkkaan murheellista ilmettä valokuvassa olevien ihmisten kasvoilla.

Tässä sitten on valokuva joka jätettiin julkaisematta ja joka pidettiin piilossa yleisöltä tähän päivään asti.

Kongressin jäsen iskee silmää (winks back) pikaisesti hymyilevälle LBJ:lle kun hän vannoo virkavalan USA:n seuraavana presidenttinä. Murheen murtama Jackie Kennedy seisoo hänen vieressään. Sillä välin, luihu hyvy käväisee myös Ladybird Johnsonin, LBJ:n vaimon kasvoilla.

Oliko LBJ 'osaksi paholainen, osaksi enkeli'? En usko että oli.

Hän oli 100% jotakin, ja minä jätän sinun pääteltäväksesi että mitä. Johnson ja muut esitellään seuraavilla sivuilla antamassa sellaisia jotka näyttävät illuministien käsimerkeiltä; käsivarsi kolmiomaisessa asennossa (arm in triangular position with hand to side of body). Kuvat jotka on annettu tässä todistavat että tämä ele ei ole niin sattumanvarainen kuin voitaisiin ajatella. Monet piirrokset vapaamuurarien oppikirjoista antavat lisää dokumentaatiota että tämä merkki on tarkoituksellinen ja että se välittää viestin.

Mielenkiintoinen artikkeli jossa mainostetaan kirjaa roistomaisesta presidentti Lyndon B. Johnsonista. Tätä koskettavaa kirjaa mainostavan ilmoituksen otsikko sanoo: "...kertoo Lyndon Johnsonin ovelasta noususta." Teksti valokuvan alapuolella kuvailee tätä edesmennyttä presidenttiä termillä "The Wolf In His Prime" ja ylistää häntä "lainsäädännön taikuriksi".

Yllä (tai: alla), me olemme erityisen kiinnostuneita Johnsonin illuministisesta asennosta: hänen vasen käsivartensa on kolmio-asennossa sosialistista voimaa kuvaavan nyrkin kera. Ei ihme että tämä artikkeli Newsweek-lehdessä on otsikoitu "Osaksi paholainen, osaksi enkeli." Sattumoisin, House of the Templen kirjastonhoitaja kertoo että Lyndon B. Johnson ei koskaan edennyt 'Master Mason' (3°) astetta ylemmäksi.

Tämä kirjoittaja uskoo, kuitenkin, että Johnson vihittiin muihin salaseuroihin kuin vapaamuurareihin ja, tietysti, hän oli avainpelaaja toimiessaan sionistien sekä kansakunnan öljy-eliitin etujen puolustajana.

David Rockefeller, Sr., Illuminatin sisäpiiriläinen, sekä Trilateraalisen Komission perustaja. Tämä valokuva, nousukkaiden Town & Country -lehdessä oli ilman otsikkoa tai selitystä. Se oli ilmiselvästi lavastettu, sillä siinä on mukana liioiteltu vapaamuurarien käsivarrella tehty merkki.

Huomioi että Rockefellerin patsas (torso) ei ole edes keskellä, vaikka hyvin ammattitaitoinen valokuvaaja otti tämän kuvan, ja Town & Country -lehden toimittajat ja editoijat ovat alansa parhaita.

Standing: Winthrop Aldrich, Chairman, Chase-Manhattan Bank.

Sitting: Chase's president.

Täysin viaton valokuva? Älä usko siihen! Tässä on kansanedustaja Richard Gephardt (D-Missouri), Edustajainhuoneen vähemmistöjohtaja. Hän seisoo neliön päällä, joka vapaamuurariudessa tarkoittaa maapallon neljän kulman hallitsijaa. Hänen molemmat käsivartensa ovat kolmio-asennossa. Hänen solmiossaan on mustavalkoisia ruutuja, kuten Looshin tiililattia.

Hän on pukeutunut mustaan ja valkoiseen, joka tarkoittaa okkultismissa hyvän ja pahan, valon ja pimeyden tasapainoa. Tasapaino "Equilibrium" on vapaamuurareiden 'kadonnut sana' joka selitetään 33. asteessa alkemistiseksi synteesiksi joka saa liikkeelle universumin energiat. Gephardtin takana on kolme askelmaa (Sinisen Looshin kolme astetta).

Hän seisoo avoimella oviaukolla. Hänen takanaan marmorilattian mosaiikissa on Kaikkinäkevä silmä. Takana, miestä kehystämässä on holvikaani. Holvikaarella on merkittävä rooli vapaamuurariudessa, ja eräs aste on nimeltään 'Royal Arch Masonry'.

Kaiken kaikkiaan, läpikotaisin vapaamuurarillinen ja huolellisesti laadittu asetelma. Gephardt esitellään tässä valokuvassa merkittävänä pelaajana poliittisella kentällä sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Tämä valokuva vei koko sivun, mutta siinä ei ole otsikkoa tai selitystä. (Photo: "Time Magazine", September 30, 1996)

Lucent Technologiesin pääjohtaja Patricia Russo. (Photo: "USA Today", December 30, 2001)

Huomioi kuinka nokkelasti editoijat olivat asettaneet Russon pään, niin että punainen, 'Lucent Technologies' (samanlainen kuin Oroboros) näyttää muodostavan valokehän hänen päänsä ympärille.

Pankkiiri E.H. Harriman poikansa Rolandin (vasemmalla) ja Averellin (oikealla) kanssa vuonna 1907. Nuori Averell Harriman tekee vapaamuurarien merkin vasemmalla käsivarrellaan.

Averell Harrimanista tuli New Yorkin osavaltion kuvernööri, Neuvostoliiton suurlähettiläs Josif Stalinin aikaan, sekä Order of Skull & Bonesin patriarkka.

Tässä kuvassa Pamela Harriman tekee kehollaan enemmän kuin vain 'Life of the Party', joka on kirjan nimi. Churchillin perijättärenä, Pamela oli erään Rothschildin rakastajatar ja hän myöhemmin avioitui kuvernööri Averell Harrimanin kanssa. Pamela Harriman tapasi ja 'opasti' (mentored) nuorta Bill Clintonia kun hän oli opiskelijana Georgetownin Yliopistossa Washington D.C:ssä.

Hän esitteli tämän nuoren miehen iäkkäälle aviomiehelleen, ja voilá! William Jefferson Clintonin poliittinen ura lähti nopeaan nousuun. Useita vuosia myöhemmin, kun Pamelan aviomies kuoli ja Presidentti Clinton oli Valkoisessa Talossa, Clinton nimitti Pamelan suurlähettilääksi Pariisiin.

Buzz Aldrin, Skotlantilaisen Riitin vapaamuurari, oli ensimmäinen astronautti joka käveli kuun pinnalla. Aldrin myös pystytti kaksipäisen kotkan kuvalla varustetun lipun kuun pinnalle, omien alueen territorioksi joka kuuluu vapaamuurareiden suurlooshille (Supreme Mother Lodge of Freemasonry).

Pane merkille Aldrinin vapaamuurari-poseeraus. (Photo: NASA)

Astronautti Edwin "BUZZ" Aldrin, 33°, esittelee Skotlantilaisen Riitin lippua jonka Apollo 11 vei kuuhun; vapaamuurarien suurmestarille Luther A. Smithille. (From the book, Lodge of the Doubleheaded Eagle, by William L. Fox, University of Arkansas Press, 1997)

Kenraali Robert E. Lee, Konfederaatin ylipäällikkö. (Oil portrait: Washington & Lee University, Lexington, Virginia)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS