Tunnettuja vapaamuurareita - luku 5

Luku 5

For He's a Jolly Good Fellow -- Devil's Claw

 

"Kelvoton ihminen, väärä mies on se, joka kulkee suu täynnä vilppiä, silmää iskee, jaloillaan merkkiä antaa, sormillansa viittoo, kavalus mielessä, pahaa aina hankitsee, riitoja rakentaa."
- Sananlaskut 6:12-14

Vaikka sanaa "craft" voidaan käyttää kuvaamaan taidetta, tiedettä, taitoa tai prosessia jota ammatin tekijät harjoittavat, okkultistisessa maailmassa, sanalla on paljon synkempi merkitys ja sitä usin kutsutaan termillä 'Craft'. Se viittaa vilpilliseen prosessiin jota samanmieliset ihmiset harjoittavat, jotka ovat sitoutuneet, ja jotka ovat suostuneet noudattamaan rituaalista polkua jonka sanotaan saavan aikaan alkemistisen muodonmuutoksen Suuren Työn.

Vapaamuurarien toisen asteen The Fellow Craft Degree sanotaan olevan suurin kilta sekä Yorkin Riitissä että Skotlantilaisessa Riitissä. Coil's Masonic Encyclopedian mukaan, 'Order of the Illuminati', jonka Adam Weishaupt ja Baron Von Knigge muodollisesti perustivat vuonna 1776, jakaantui riiteissään kolmeen pää-oppisuuntaan, ja toisen oppisuunnan toinen aste oli Fellow Craft. [1]

Monet vapaamuurarien sekä okkultismin tutkijat ovat vahvisteneet Coil's Masonic Encyclopedian väitteet oikeiksi, vahvistaessaan että nimi 'Fellow Craft Degree' annettiin Order of the Illuminatin toiselle asteelle. Kirjassa Witchcraft, Magic, and The Supernatural, joka julkaistiin Englannissa, me löydämme informaatiota Sir Francis Dashwoodista, Britannian Hell Fire Clubin johtajasta 1700-luvulla. Sanotaan että Dashwood, pahamaineinen mutta kuitenkin rikas ruusuristiläinen maagikko, teki suuren vaikutuksen Benjamin Frankliniin, joka toistuvasti pyysi häneltä neuvoa ja informaatiota okkultistisissa asioissa. Itse asiassa, jotkut uskovat että Dashwood oli tärkeä Illuminatin tavoitteiden edistäjä Englannissa kun Adam Weishaupt teki samaa manner-Euroopassa. [2]

Sir Francis Dashwood harjoitti mustaa magiaa. Aateliset ja rikkaat vierailivat toistuvasti hänen ryhmäsään saadakseen opetusta rituaaleista sekä neuvoa. (From: "Witchcraft, Magic and the Supernatural", London: Octopus Books, 1974, s. 33).

Viekkat ja vähemmän viekkaat

Tämä Skotlantilaisen Riitin edesmennyt suurmestari, Tri. Albert Mackey, 33°, klassisessa viitekirjassaan, sanoo että Fellow Craftin aste viittaa "kahdenkeskiseen luottamukseen" Killan "veljien" välillä. Mutta hän huomauttaa että se on alhaisempi taso. Vapaamuurarit, keskiajalla, hän kirjoittaa, jaettiin kahteen luokkaan -- Mestarit ja Oppipojat:

"Ne joilla oli suurempi taito ja korkeampi asema luokiteltiin Mestareiksi, kun taas veljeskunnan tavallisia jäseniä, kuten me voisimme sanoa, kutsuttiin Oppipojiksi." [3]

Selittäen asia toisella tavalla, Mackey sanoo että ne joilla oli emennän "viekkautta" luokiteltiin Mestareiksi, kun taas vähemmän "viekkaat" olivat Oppipoikia. [4] Mutta tietysti, tänään, useimmat vapaamuurarit aloittavat Ensimmäiseltä asteelta (Entered Apprentice). Sitten, uuden jäsenen sanotaan nousevan Toiselle asteelle (Fellow Craft), ja sitten Kolmannelle asteelle (Master Mason). Nämä ovat Blue Lodge of Freemasonryn kolme astetta.

Miksi korkean tason illuminaatit käyttävät sitä?

Tässä luvussa, me paljastamme lukuisia korkean tason illuministeja jotka antavat vapaamuurarien toisen asteen merkin (Sign of Fellow Craft). Nyt, koska tämä aste on alhainen, herättää kysymyksen miksi tällaiset kuuluisat, paljon julkisuutta saaneet miehet kuten okkultistien johtaja Annie Besant, Boris Yeltsin ja kansainvälinen rahoittaja Sir James Rothschild esittävät tämän merkin. Vastaus on kiehtova. Mackey kirjoittaa että tämä aste -- ja sen tunnusmerkki -- tarkoittaa "työkaveria", tavista. Toisin sanoen, se edustaa tavallisten ihmisten massoja. Se edustaa, Mackey lisää, "ihmisyyden astetta", sekä ihmiskunnan kehittymistä kypsyyteen ihmisen "järjen lahjojen ja älyllisten voimien" kehittymisen myötä. [5]

Pohjimmiltaan, Fellow Craftin aste edustaa sitä että ihminen etenevästi (progressively) nostetaan korkeammalle tasolle jossa hänellä on käärmeen ylivoimainen (supreme) viisaus. Ihminen kokonaisuudessaan muuttuu Jumalaksi järjen avulla. Täten, lupaus jonka käärme antoi Aadamille ja Eevalle realisoituu: "Tulette olemaan kuin Jumalia."

Käärmeen viisaus

Ne jotka esittävät tämän merkin, (Sign of the Fellow Craft), työtovereilleen Veljeskunnassa, ovat niitä jotka on valittu ja jotka ovat kyvykkäitä opastamaan massoja käärmeen viisauteen. Koska uskonnollista, tai hengellistä viisautta pidetään elintärkeänä sekä korkeassa arvossa Saatanan valtakunnassa, on vain luonnollista että hänen ihmis-edustajansa maan päällä jotka ovat johtajia uskonnollisella kentällä, esittävät tämän tunnustuksen merkin.

Besant, teosofi, myös esittää tämän merkin sillä hänen kultti-organisaationsa pohjautuu käärmeen okkultistiseen viisauteen, uusiutuvaan (tai: täydelliseen) filosofiaan. Lehdistö ylisti Yeltsiniä Venäjän kansan vallankumouksen johtajaksi, ja Rothschild haluaa hallita koko ihmiskunnan valtaistuimelta käsin Illuminatin sisäpiirin johtajana.

On myös kuvattuna, tulevilla sivuilla, antamassa tämän merkin:

  • Jesse ja Frank James -- Lainsuojattomat jotka väitteen mukaan antoivat osan ryöstämästään omaisuudesta köyhille;
  • Anton LaVey -- Perusti Church of Satanin vuonna 1966 julistaen sen Järjen Temppeliksi niille joilla oli viisautta ja jotka pyrkivät jäseniksi patronaatteina;
  • Socialisti Eugene Debs -- Väitti edustavansa tavallisia ihmisiä;
  • John Wilkes Booth -- Väitetty presidentti Abraham Lincolnin salamurhaaja. Booth oli vapaamuurari ja sellaisena, hän oli kansan vallankumousten lietsoja. Lincoln ei ollut vapaamuurari ja hän pyrki tyynnytelemään massoja.

'Fellow Craft Mason' -merkki annetaan nostamalla oikea käsi vasemman rinnan päälle, kämmen rintaa kohti ja sormet koukistettuina. Sitten, kuljeta kättä rinnan yli vasemmalta oikealle ja laske se alas.

Tehdessään tämän merkin, yksilö ottaa oikean kätensä, tehden siitä eräänlaisen paholaisen kynnen (making a type of beastly devil's claw out of it) ja sitten vetäen sen rinnan yli vasemamlta oikealle. C.F. McQuaig kirjassa The Masonic Report, kutsuu tätä Rangaistuksen merkiksi.

Se esitetään muistuttamaan henkilöä valastaan, että jos hän paljastaa Veljeskunnan salaisuuksia, ja auttaa sen vihollisia, hänen oikea rintansa revitään auki ja sydän kaivetaan ulos. Yhteenvetona, tämä on hirvittävä varoitus kuolemasta sille joka uskaltaa pettää Order of the Illuminatin.

Sign of the Fellow Craft, or Second Degree. Huomioi oikean käden asema sydämellä sormet koukistettuina eräänlaiseen avonaiseen "nyrkkiin". Sitten kun molemmat kädet ovat tässä asennossa, vasen käsi lasketaan nopeasti alas.

Duncan's Masonic Ritual and Monitor sanoo: "Tehdessään Fellow Craftin merkin, täytyy varmistaa että vasen käsivarsi nopeasti ja henkevästi, heti kun nämä kaksi liikettä on saatu loppuun suoritettua."

Sivu ruusuristiläisten oppikirjasta. Keskellä on Farao Amenhotep IV:n patsas. Hän antaa kädellään ja käsivarrellaan merkin jonka vapaamuurarit myöhemmin omaksuivat.

Pyramidin ympäristön seiniä (enclosure walls) Farao Netjerykhet Djoserin patsaan kera.

Kheopsin, tai Khufun, patsa. Hänen uskotaan rakennuttaneen Gizan Suuren pyramidin.

Ylipappi Kain patsas, löydettiin äskettäin Gizasta, Egyptistä.

Värikäs kuva egyptiläisestä hallitsijasta, Wep-em-nefret.

Illuminatin palvelija Pat Robertson, CBN:n ja The 700 Clubin perustaja, esittämässä pahamaineista vapaamuurareiden merkkiä Time-lehden kannessa 17.2.1986. Tämän jälkeen Robertsonista tuli tähti Republikaanisen puolueen politiikassa. Mielenkiintoista, Robertson vihittiin pastoriksi Norfolkissa, Virginiassa, kirkossa jonka nimi oli "Freemason Street Baptist Church".

Kirjoittajan mielestä, tämä kuva Time-lehdessä on selkeästi suunniteltu juttu, ja sekä julkaisija että Robertson tiesivät täysin mitä olivat tekemässä. Robertson on pitkään ollut liitossa Maltan ritareiden kanssa (Vatican's Sovereign Military Order of the Knights of Malta). Hänen isänsä, virginialaisena senaattorina, oli Senaatin raha-komitean puheenjohtaja (chairman of the Senate Banking and Currency Committee).

Annie Besant, eräänlainen vapaamuurari, (naisten haara) nousi Teosofisen Seuran johtajaksi Eversti Olcottin jälkeen. Teosofisen Seuran logo on räikeän okkultistinen, jossa on mukana kruunattu Oroboros-käärme, Daavidin Tähden ja hakaristin kera.

Toinen valokuva teosofi Annie Besantista antamassa tämän merkin. Besant, kuten hänen mentorinsa, Eversti Olcott ja venäläinen mystikko Helena Blavatsky, uskoivat Luciferin "puhtaaseen oppiin", jota he kutsuivat perenniaaliseksi filosofiaksi ja "Salaiseksi opiksi".

Johannes Kepler (1571-1630), saksalainen astronomi ja matemaatikko joka opetti Platonin ja Pythagoraan numerologisia filosofioita jotka Illuminati omaksui. (From the book, "Sacred Architecture", by A.T. Mann, Element Books, 1993)

Venäjän presidentti Borin Yeltsin tunnettiin juutalaisen Illuminatin intressien pelinappulana. Rautaesiripun murruttua, nämä Illuminatin juutalaiset paloittelivat Venäjän, ottivat itselleen kaiken arvokkaan omaisuuden ja jättivät tavallisen Neuvosto-kansalaisen epätoivoiseen taloudelliseen tilaan. Yeltsin, toivoton juoppo, osoittaa lojaalisuuttaan Illuminatin intresseille yhteen puristuneen nyrkkinsä kera vapaamuurarillisessa poseerauksessa.

Englannin Sir James de Rothschild, suunnattoman rikkaasta Rothschildien dynastiasta, noin vuonna 1935. Kirjoissa joita hänellä on puristettuna oikeaan nyrkkiinsä uskotaan olevan mystisiä kabbalistisia kirjoituksia. (Photo: From book "Waddesdon Manor - The Heritage of a Rothschild House", by Michael Hall, photo by John Bigelow Taylor, Harry N. Abrams, Inc., Publishers, New York, 2002)

Anton Szandor LaVey, Saatanan Kirkon perustaja, kirjansa Satan Speaks takakannessa. LaVey kuoli 29.10.1997, vain vuorokausia sen jälkeen kun tämän kirjan käsikirjoitus oli saatu valmiiksi. Saatanallinen rock-tähti Marilyn Manson kirjoitti alkusanat. ("Satan Speaks", by Anton LaVey, Venice, CA: Feral House, 1998)

Kohtaus elokuvasta Caesar osoittaa yhtäläisyyksiä Rooman hallitsijan käden ja käsivarren asennon ja vapaamuurari-merkkien välillä.

Työväenpuolueen johtaja Eugene V. Debs oli mukana presidentinvaaleissa viidesti Sosialistisen puolueen ehdokkaana. Hänen paras sijoituksensa oli vuonna 1920 jolloin hän sai melkein kuusi prosenttia äänistä.

Vuohenpäitä ja muuta mukavaa

Luku 6

Sarvelliset pedot, loikkivat vuohet, saatanalliset parrat, ja muut pahuuden viestit

 

"Minulla on enemmän ylentäviä arvonimiä kuin osaan laskea. Minun oletetaan tuntevan enemmän salaisia merkkejä, tunnussanoja, kädenpuristuksia, jne. kuin todellisuudessa pystyisin oppimaan kymmenen elämän aikana. Norsun selkä murtuisi niiden kunniamerkkien painosta joita ninulla niin sanotusti on."
- Aleister Crowley, Englantilainen satanisti
"Karl Marx oli saatananpalvoja... Hän liittyi saatanalliseen kulttiin jonka jäsenillä oli pitkät, kampaamattomat parrat. Jokainen kuva Karl Marxista osoittaa tämän."
- Ralph Epperson

Ihmiset uskovat että satanismi ja luciferialainen palvonta eroaa salaseurojen ja Order of the Illuminatin rituaaleista ja filosofiasta. Itse asiassa näiden ryhmien välillä ei ole todellista eroa. Kuten Tri. Michael Aquino, hard-core satanisti ja Temple of Setin perustaja aikoinaan tunnusti, satanisteilla on pelkästään "tarkempi" ymmärtämys okkulttisesta todellisuudesta. Aleister Crowley, tämä edesmennyt brittiläinen satanisti, joka kutsui itseään "pahimmaksi ihmiseksi maa-planeetalla", oli epäilemättä samaa mieltä Aquinon kanssa.

Crowley vihittiin lukuisiin erilaisiin vapaamuurari-veljeskuntiin, saatanallisiin riitteihin ja okkulttisiin ryhmiin, mukaanlukien Rite of Memphis, Mexican Scottish Rite, 33°, Grand Orient, 33°, ja Rite of Misraim. Vuonna 1912, hänen luciferialaiset toverinsa Ordo Templi Orientisissa kunnioittivat häntä tunnustamalla hänen ylivoimaisen gnostilaisen tietämyksensä sekä lahjakkuutensa, ja antoivat hänelle seuraavanlaisen arvonimen: 'Aleister St. Edward Crowley 33°, 90°, 95°, X° National Grand Master General for Great Britain and Ireland Mysteria Mystica Maxima.' [1]

"Norsun selkä murtuisi..."

Crowley väitti että Budapestista, Unkarista, Salt lake Cityyn, Utahiin, hänelle syötettiin kunnianimiä, asteita ja okkulttista pikkurihkamaa. Häntä kunnioitettiin niin paljon, että hämmentynyt Crowley sukkelasti huomautti: "Norsun selkä murtuisi niiden kunniamerkkien painosta joita ninulla niin sanotusti on." [2]

Se oli Napoleon joka aikoinaan havaitsi kuinka helppoa on voittaa ihmiset puolelleen imartelun kautta yksinkertaisesti testamenttaamalla heille arvonimi tai kiinnittämällä arvomerkki heidän rintaansa.

Crowleyn pahantahtoisia filosofioita ja hänen rituaalisia kokeitaan, kuten "Babalon Working" -rituaali joka oli suunniteltu manaamaan antikristusta esiin, kopioivat monet imitaattorit. Eräs tällainen oli L. Ron Hubbard, joka kertoman mukaan tutki Crowleyn teoksia ja jatkoi perustamalla väärän uskonnon nimeltään 'Scientologia'; kuten myös Anton LaVey, joka perusti Saatanan Kirkon; sekä Alfred Kinsey, pahamaineinen seksitutkija, jonka Kinsey Institute joka vetosi homoseksuaaleihin ja pedofiileihin. [3]

Crowley käyttäytyi usein hassahtavasti ja oudosti, mutta Britannian hallitus luotti häneen niin paljon että se innokkaasti käytti hänen palveluksiaan tiedustelu-yksikössä Toisen maailmansodan aikaan sodassa natseja vastaan.

Se että Crowley adoptoi tämän androgyynisen, sarvellisen vuohi-jumalan, Baphometin, omaan maagiseen nimeensä osoittaa kuinka tärkeä tämä epäjumala on illuministeille. Crowley varmasti tiesi ketä Baphomet edustaa. Kirjassaan Magic in Theory and Practice, hän sanoo:

"Tämä käärme, Saatana, ei ole ihmisen vihollinen... Hän on 'The Devil' egyptiläisestä Thothin Kirjasta, ja hänen tunnuksensa on 'Baphomet', Androgyyni joka on muinaisen täydellistymisen vertauskuva... Mutta edelleen hänen kirjaimensa on Ayin, Silmä; hän on Valo ja hänen eläinradallinen tunnus on Oinas, loikkiva vuihi jonka attribuutti on vapaus." [4]

Epäilemättä Illuminatin sisäpiirillä on tietty tavoite mielessään jotka miehet kuten Crowley, LaVey, Hubbbard, ja Kinsey toteuttavat. Näitä miehiä ja heidän seuraajiaan käytetään rappeuttamaan ja alentamaan ihmiskuntaa, vulgarisoimaan uskontoa, ja tuhoamaan terve ja moraalinen kulttuuri. Todellisuudessa nämä pahat miehet kulkevat samoja latuja Illuminatin kanssa. Weishauptin filosofian ytimessä oli aina ihmiskunnan nostaminen Jumalan asemaan.

""Tee kuten tahdot..."

Tämän lauseen tavoite oli innoittaa ihmisiä hylkäämään Jumalan lait sekä Jumalan uskonto, ja toteuttaa sen sijaan omaa tahtoa. Toisin sanoen, elää vapaana ilman moraalisuuden ja säädyllisyyden rajoituksia. Himo, vapaa sukupuolielämä, moraaliton käytös, tuhoaminen, ryöstäminen -- kaikki ovat sallittuja Järjen uudelle ihmiselle. Kuten Crowleyn Yksi suuri käsky sanoo: "Tee kuten tahdot on koko laki." (Do As Thou Wilt Shall be the Whole of the Law.)

Nyt Baphomet, tämä sarvellinen androgyyni, puoliksi mies-nainen, puoliksi vuohi-jumala, saarnaa tätä illuminismin 'Do your own thing' -filosofiaa. Hän on vapaa-ajattelijan ja illuministin kuva joka nostaa "vapauden soihdun" -- helvetin tulen ja Luciferin valon. Temppeliherrat, tämän päivän vapaamuurarien edeltäjät, Baphometia viisauden jumaluutena. Katso tarkkaan dollarin setelin selkäpuolta ja sinä löydät Baphometin sarvet huolellisesti suunniteltuna ja piilotettuna.

Tässä luvussa, sinulle kerrotaan enemmän Baphometista; Vihreästä Miehestä; Panista, sarvellisesta noitien jumalasta; sekä Crowleystä ja hänen Ordo Templi Orientisista (O.T.O.). Aleksanteri Suuren päivistä lähtien, tätä sarvellista jumalaa on palvottu huomattavassa osassa ihmiskuntaa. Raamattu kertoo, esimerkiksi, Baalin, sarvellisen tulen jumalan palvonnasta.

Michaelangelo ja jotkin muut taiteilijat, oudosti, veistivät patsaita joissa on rienaavasti Mooses, raamatun profeetta, sarvien kera. Kaikki nämä sarvelliset jumaluudet ja kuvat edustavat himoa, sillä sarvi itsessään on fallistinen symboli okkultistisessa maailmassa.

Tähdistä ja vuohista

Vähän aikaa sitten, kommunistiset vallankumoukselliset omaksuivat Tähden, joka on myös Baphometin symboli, ja eräät -- Karl Marx, Che Gueverra, jne. -- omaksuivat tämän valtavan parran kunnioittaen Baphometia, jumaluutta jota he salaa palvoivat.

Paljastavasti, tämä edesmennyt Anton LaVey, julistaen helvetillistä filosofiaansa viimeisessä kirjassaan, Satan Speaks, sanoo Baphometin parrasta: "Satanismin olennainen asia on... viisauden parta vuohella ylösalaisin olevan tähden sisällä." [5]

Monet Hollywoodin "sankarit" ovat menneet mukaan satanismin syvyyksiin. Kauniita näyttelijättäriä, kuten Jayne Mansfieldia and Marilyn Monroe käytyettiin eliitin seksileluina, sekä sellaisia miehiä kuten laulaja Sammy Davis Junior, kuten myös tuhansia rock and roll -viihdyttäjiä käytettiin illuministisina leluina heidän tarjotessaan viihdettä eliitille. Davisille annettiin 11. asteen arvonimi Michael Aquinon Temple of Set -kultissa.

Jayne Mansfield oli niin ihastunut saatanalliseen palvontaan että hänellä oli vaaleanpunaisen ja mustan värinen Baphomet-koru joka oli tehty yksinomaan häntä varten. Hän piti sitä kaulassaan San Franciscon Festivaaleilla vuonna 1966. Hollywoodin mukanaolo saatanallisessa pimeydessä jatkuu tänä päivänä, vaikka nimet ovat muuttuneet.

Tämä postimerkki joka julkaistiin Venäjällä vuonna 1938 kunnioittaa kommunistista teoreetikkoa, Karl Marxia. Marx, juutalainen sionisti ja vapaamuurari, oli myös saatananpalvoja. Hänen hoitamaton partansa kunnioitti tätä Illuminatin jumaluutta, Baphometia, ja se edusti "kosmista älyä ja tahtoa".

Anton Szandor LaVey, Saatanan Kirkon perustaja, kuoli 29.10.1997. Outoa, Edmund de Rothschild, Rothschildin pankki-dynastian eläkkeelle jäänyt johtaja, kuoli samana päivänä. LaVey sanoi, että Baphometin parta oli viisauden tunnus.

Erään luotettavan lähteen mukaan, USA:n presidentti George Herbert Walker Bush (Bush the Senior) tyrmistytti kerran Kongressin johtajat kun hän astui toimistoonsa vuohen naamari kasvoillaan! [6]

Profetian vuohi

Merkittävä, totisesti, on Danielin Kirejan luku 8:8-22 joka symbolisesti kuvaa suurta maailman johtajaa viimeisinä päivinä "oinaana". Tästä oinaasta tulee hyvin voimakas ja hänen valtansa vertauskuvana toimii sarvi joka nousee hänen päästään.

Tämä outo ja pahantahtoinen olento sotii Jumalan kansaa vastaan ja tallaa heidät. Tämä on kuva Baphometista, vuohesta jota Illuminati salaa palvoo.

Saatanallisen noituuden kaste

Pakana-uskontojen seremonioissa, kaste -- väärennös kristillisestä sakramentista -- suoritetaan initaatio-riitteinä. Alla on nykypäivän selostus eräästä tällaisesta synkästä kasteesta, juuri sellaisena kuin se on merkitty muistiin Anton LaVeyn kirjaan The Satanic Witch. LaVey julisti, että hänen epäpyhän kirkkonsa päämäärä on toimia sisäänheittäjänä Uuteen aikakauteen. (Henkilö joka kastettiin on LaVeyn tytär, Zeena, ja sanat ovat hänen itsensä.)

"Minun kasteeni oli itse asiassa peilikuva kristillisestä kasteesta. Sen sijaan että minut olisi upotettu kylmään veteen oudon, sukupuolettoman miehen toimesta puhdistaakseen minut "perisynnistä", me juhlimme ihmistä ja luontoa sellaisina kuin ne todellisuudessa ovat."

"Kun minä istuin ylläni punainen kaapu jonka äitini teki sinä aamuna, minä leikin Baphomet-amuletilla joka riippui kaulassani. Isäni, Ylipappi, nosti seremoniallisen miekan siunaukseen. Tunsin lämmön ja kunnioituksen vahvan tunteen. Kuinka moni voi rehellisesti sanoa että heillä on tämä tunne jossain vaiheessa elämäänsä? "Minulla on jotakin mitä heillä ei ole," minä ajattelin ylpeästi, yhdenmukaisena satanismin vapauden filosofian kanssa. Siitä yöstä lähtien minä ymmärsin mitä tarkoittaa olla saatanallinen noita. Koko elämäni ajan minä toistaisin mielessäni sanoja jotka lausuttiin kasteeni aikana:

'Monet kaviolliset vaeltajat antavat sinulle voiman, punaisten kynsien (tai: torahampaiden) ja käpälän voiman, kaikki villisti tanssivat demonit täyttävät sinut muinaisten tiedolla. Pienet velhot, kaikkein luonnollisimmat ja todelliset maagikot, sinun pienillä käsilläsi on valta vetää elolliset taivaista alas ja niiden sirpaleista (tai: peitinsiivistä) rakentaa monumentti sinun omille suloisille nautinnoillesi... Ja näiden muiden kanssa paholaisen temppelissä, sinä täten saat ihmisten päät pyörimään, sinä täytät heidät halulla. Ja niin me omistamme sinun elämäsi rakakudelle, intohimolle, hemmottelulle, ja Saatanalle, sekä tielle pimeyteen. Hail Zeena! Hail Satan!'"

Lumottu sukupolvi

Äskettäin, lukemattomat nuoret on viety Saatanan valtakuntaan elokuvien, TV:n piirrossarjojen, videopelien, sarjakuvakirjojen, sekä muiden välineiden kautta. Harry Potter -noitakirjat ovat vihkineet monet sisään helvetillisyyden synkimpiin elementteihin. Okkulttiset fantasiaelokuvat (Star Wars, Jedi, jne.) ovat pyyhkineet pois absoluuttisuuden käsitteen ja ovat lisääntyvässä määrin tuoneet nuoret sisään saatanallisiin filosofioihin.

Lopputulos on, että koko sukupolvi on lumottu, kaikki marssivat muodostelmassa sumun läpi 21. vuosisadalle jota Illuminatin ylimystö hallitsee. Koskaan historiassa näin monia ei ole koulutettu ja valmennettu saatanallisen illuminismin opinkappaleisiin. Tämän kätketyn entiteetin Baphomet-epäjumalan takana täytyy olla hyvin ylpeä uusista orjistaan.

Kopio Michaelangelon patsaasta 'Florentine Man', Vihreä mies jonka kuuluisa italialainen renessanssi-taiteilija teki. (From "Toscano Design catalog", Holiday, 1999)

'Vihreä mies' ovikoriste, "Il Vecchio", kopio aidosta toscanolaisesta mallista. (From "Toscano Design catalog", Holiday, 1999)

Teoksessaan Songs of Innocence, englantilainen taiteilija ja kirjailija maalasi tämän kuvan liittyen runoonsa, "The Shepherd". Kristityille, tämä Paimen on Jeesus Kristus. Mutta Blakelle, kuten me näemme tässä, paimen on Lucifer. (Harry Ransom Center, University of Texas, Austin.)

Pania, vuorten, metsien, virtojen ja laaksojen sarvellista jumalaa noidat palvovat lähes universaalisti kuten tämän kirjan nimi ja kansikuva osoittaa. Muratti ja piikkipaatsama (tai: salkoruusu) ovat hänen suosikki-kasvejaan (esim. muratin peittämät rakennukset Harvardissa, Yalessa sekä muissa eliitin laitoksissa, sekä nimi, 'Hollywood').

Pan, jonka isä on Hermes, salaisuuden jumala, kuvateen usein Vihreänä miehenä, kasvien peittämänä jumaluutena. Tarina iloisesta vihreästä jättiläisestä on myytti jonka hänen ihailijansa loivat. Kuka, todella, on Pan? Tietysti, Pan on yksinkertaisesti paholainen uudessa valepuvussa.

Tämä parrakas vallankumouksellinen kapinallinen on vertauskuva Baphometista, jolla myös on parta. Taiteilijan tulkinta tästä pahamaineisesta kuubalaisesta sissipäälliköstä, Che Gueverrasta. Hänen partansa muistuttaa huomattavasti Eliphas Levin kuuluisaa piirrosta Baphometista.

Presidentti George Herbert Walker Bush. Me emme tiedä mitä tämä symboli hänen hatussaan edustaa, emmekä myös vyönauhan merkitystä hänen kaulallaan. Spekulatiivisesti, kesnies sillä on jotakin tekemistä Teksasin karjapaimenten yhdistyksen kanssa.

Kuitenkin, Australiasta tuli kaksi raporttia että tämä vanhempi George Bush kerran järkytti Kongressin johtajia jotka odottivat näkevänsä hänet Valkoisen Talon toimistossa. Presidentti astui toimistoonsa vuohen naamari kasvoillaan! (Peter Sawyer's "Inside News", November 1991 and "South East Christian Witness", January 1992, p. 5 and July /August 1989, p. 9)

Kreikkalaisen saatanallisen salaseuran suurmestari yllään vuohen naamari.

Epätavallinen pentagrammi. Se on taas yksi kuva Saatanasta.

Paholainen ilmestyy mustan sapatin rituaalissa. (From an ancient woodcut by Pierre de Lancre, France, 1913)

Baal ja eräät muuta jumalat kuvattiin sarvellisina härkinä. Tämä on Baal, tulen jumala, vastaanottamassa vastasyntynyttä uhrina.

Tämän uutisen mukaan, The Associated Press, April 1, 1995, Aleksanteri Suuren hauta löydettiin Siwasta, Egyptistä.

KUVA

Aleksanteri Suuren palvojat kuvaavat hänet sarvien kera. Tämän sanotaan edustavan henkilön jumalallisia voimia sekä hengellistä terävyyttä.

Outoa, monet keskiajan taiteilijat, erityisesti ne jotka olivat mukana okkultismissa, kuvasivat usein Mooseksen parrakkaana ihmishahmona sarvien kera. ("The Herder Dictionary of Symbols", Chiron Publications, Illinois)

Populaarissa mielikuvassa, paholainen on usein nähty olentona sarvien, kavioiden, kynsien ja hännän kera.

Tämä Nokian puhelinmainos näyttää harmittomalta. Mutta katso tarkemmin sarvellista kuvaa miehen vyönsoljessa. Hän myös pitää vasemmassa käsivarressaan sellaista mikä näyttää nauhalta (string cord) joka on luonteenomaista Kabbalan seuraajille.

Time-aikakauslehti nimesi Bill Clintonin "vuoden mieheksi". Näyttää siltä kuin Clintonilla olisi sarvet päässään.

Gannet News Service, eräs USA:n suurimmista päivittäisistä sanomalehti-ketjuista, julkaisi tämän uutisen Time-lehden kannesta jossa Presidentti Clinton saatiin näyttämään paholaiselta. "Kaikki sattumaa," sanoi Gannett. Varmasti!

"Tämä mikä meidän täytyy sanoa JOUKOLLE on että me palvomme Jumalaa, mutta se on Jumala jota palvotaan ilman taikauskoa. SINULLE, suurmestari (Sovereign Grand Inspectors General), me sanomme tämän, että sinä saat toistaa sen veljille 32. asteessa, 31. asteessa ja 30. asteessa -- VAPAAMUURARI-USKONNON pitäisi, kaikkien meidän korkean tason vihkiytyneiden toimesta, säilyttää opillinen puhtaus. Jos Lucifer ei ole Jumala, panettelisiko Adonay (Jeesus) häntä (levittäen vääriä ja haitallisia lausuntoja hänestä)? KYLLÄ, LUCIFER ON JUMALA..." (A.C. De La Rive, "La Femme et l'Enfant dans la Franc-Maconnene Universelle" s. 588)

Baphometin, androgyynisen peto-jumalan symboli muistuttaa symbolia jota Skotlantilaisen Riitin suurmestari pitää yllään.

Tätä symbolia käyttivät myös Henry C. Clausen, 33°, suurmestari 1970- ja 1980-luvulla; kuten myös nykyinen suurmestari, C. Fred Kleinknecht.

Arvostettu taiteilija, Marc Chagall, venäjällä syntynyt juutalainen, teki tämän maalauksen, nimeltään Midsummer Nights Dream vuonna 1939. Maalaten teeman "Beauty and the Beast" mukaan, taulussa esiintyy sarvellinen vuohi morsiushuoneessa, sekä punainen enkeli.

Hollantilainen taidemaalari Rem Koolhaas on suosittu. Viime vuosina hän suunnitteli Guggenheim Museumin, julkisia kirjastoja, Prada-kauppoja, kuten myös Whitney Museumin New Yorkiin, sekä julkaisi useita kirjoja. Kuvattuna Newsweek-aikakauslehdessä (January 28, 2002, s. 56), Koolhaas näyttää saavan esoteerisen viestin. Vertikaaliset viivat epäilemättä muistuttavat sarvia. Alastomat kuvat arkkitehdin molemmilla puolilla julistavat himoa ja seksiä, kun taas kasvot, käsien ja kehon asento ovat myös merkityksellisiä.

Eräs hyvin tunnettu noitien lehti jumalattaresta ja hänen puolisostaan ja isännästä, sarvellisesta jumalasta (Lucifer).

Alla on mainos New Aeonin (New Age) maagisista ("magick") tuotteista. Luciferin ja hänen jumalatar-puolisonsa 'magneettisten' voimien sanotaan ylläpitävän maa-planeettaa.

Demoni, Mephistopheles, manataan esiin Manly P. Hallin okkultistisessa kirjassa Secret Teachings of All Ages. Olento muistuttaa Yodaa, Tähtien Sodan ylösnoussutta mestaria. Katso tarkemmin ja sinä näet maalauksen Baphometista, seinällä vasemmalla puolella sekä pääkallon yläoikealla.

Tämä on radikaalin ympäristöjärjestön, Earth Firstin jäsen. Hän on pukeutunut Paniksi, muinaiseksi, mystiseksi kreikkalaiseksi jumaluudeksi jonka puolison sanotaan olevan "Maan jumalatar".

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS