Luku 17

Mustaa magiaa, vapaamuurarien noituutta, sekä kolmion voimaa

 

"Oletko koskaan ihmetellyt miksi vapaamuurarit pystyttivät naisen patsaan Capitolin huipulle Washington D.C:ssä, sekä naisen patsaan nimeltään 'Liberty' New Yorkin satamaan? Tuota, nyt sinä tiedät. Amerikka, kohtaa saatanallinen rakastajattaresi, Isis."
- Texe Marrs

Kolmio on kaikkein tärkein Illuminatin valtakunnissa, on sitten kyse ruusuristiläisten ja vapaamuurarien rituaalisista seremonioista, tai muiden Illuminatin opetuslapsien noituuden, astrologian tai mustan magian menoista. Kolmiota käytetään aina.

Satanistien ja noitien keskuudessa, tämä kaksinkertainen kolmio, Salomonin sinetti, jota myös kutsutaa heksagrammiksi, on myös tärkeä. Tämä sinetti, jonka juutalaiset tuntevat nimellä 'Magen David', koostuu itse asiassa kahdesta kolmiosta kotka ovat kiinni toisissaan. Kärki joka osoittaa ylöspäin kuvaa lihaa tai materiaa, sekä maskuliinisuutta (male generative act); ja toinen, joka osoittaa alaspäin kuvaa feminiinisyytä (female sexuality) sekä hengellistä tasoa.

Täten meillä on maskuliininen ja feminiinimen kolmio yhdistyneinä toisiinsa. Tämä viittaa seksuaaliseen unioniin, sekä vastakkaisuuksien yhtymiseen, yin and yang, tai Jumala ja Saatana. Tämän symbolin rienaavat viittaukset tulevat selväksi.

Muista: kaikkialla illuminismin maailmassa, me löydämme seksuaaliset viittaukset. Se on sukupuoli-kultti (theirs is a sex cult); itse asiassa se on maailman suurin sukupuoli-kultti; kuitenkin, Illuminati käyttää symboleja ja merkkejä naamioimaan seksuaaliset viestinsä.

Daavidin Tähti ja pedon luku

Daavidin Tähden ylin pahantahtoinen luonne paljastuu siinä tosiasiassa että tämä symboli sisältää kätketyn luvun, 666, pedon luvun (Johanneksen Ilmestys, luku 13). Huomioi että kuviossa on kätkettynä kuusi kolmiota; siinä on kuusi kärkeä, sekä kuusi viivaa. Täten, 6-6-6.

Tri. O.J. Graham, kirjassaan The Six-Pointed Star, tutki asiaa. [1] Tri. Graham osoittaa että Kuningas Daavid ei koskaan käyttänyt tätä symbolia, ja näin ollen nimi 'Daavidin Tähti' on harhaanjohtava. Symboli valittiin vuonna 1947 Israelin lippuun Rothschildien vaatimuksesta. Sen käyttö on peräisin keskiajalta jolloin korruptoituneet kabbalistiset rabbit alkoivat käyttää kuusisakaraista tähteä rituaaleissaan.

Tri. Graham ei säästele sanojaan julistaessaan tämän symbolin olevan Saatanan työkalu, jota Jumalan kansan ei tulisi käyttää.

Okkultistinen kolmio ja vapaamuurari-looshi

Palaessamme takaisin pelkkään kolmioon okkultistisen käytön tavanomaisena symbolina, me huomioimme että vapaamuurarit kykenivät, suurmestarinsa Benjamin Franklinin avulla, lisäämään kolmion pyramidin huippukiven muodossa USA:n Suuren Sinetin selkäpuolelle.

Kolmannen asteen muurarin (Master Mason) kädenpuristus (Real Grip) joka veljeskunnan mielestä 'nostaa' (resurrect) kandidaatin ja tekee hänestä uudelleen syntyneen (väärennös kristillisestä kokemuksesta) muodostetaan siten että yksittäiset sormet mupdostavat kolmion. Tämän luvun valokuvissa ja piirroksissa sinä näet useita esimerkkejä tästä otteesta todellisessa elämässä.

Kirjassa Coil's Masonic Encyclopedia meille kerrotaan että Nebuchadnezzar vei juutalaiset vapaamuurarit Babyloniaan kiinnitettynä ketjuun joka oli muodostunut kolmioista. Sanottiin että Babylonian kuningas halusi loukata juutalaisia tekemällä näin, sillä juutalaisille kolmio tai delta-symboli oli heidän jumaluutensa symboli. [2]

Kuningas Salomo ja kolme kolmiota

Vapaamuurarien kuudennella asteella, 'Degree of Intimate Secretary', kolmen komion (triple triangle) konsepti otetaan käyttöön. Sen sanotaan kuvaavan kolmea vapaamuuraria jotka olivat läsnä ensimmäisen looshin avajaisissa (opening of the first Lodge of Intimate Secretaries). Väitetään edelleen, että kuningas Salomo oli yksi niistä jotka olivat läsnä.

On merkittävää että Ensimmäisessä Kuningasten kirjassa, Kuningas Salomo kapinoi Jumalaa ja Hänen käskyjään vastaan ja alkoi palvoa pakana-jumalia ja -jumalattaria temppelissään. Hän myös vaati että Temppelin ylipapit luovuttaisivat hänelle, kunnianosoituksena, 666 talenttia kultaa.

Epäilemättä, luku 666 symboloi kolmea kolmiota (the triple triangle), koska jumalattaren pyhä luku oli 666.

Kirjassa Mackey's Masonic Ritualist, tämä kirjailija, Skotlantilaisen Riitin suurmestari, Albert Mackey, painotti kolmion merkitystä vapaamuurarien rituaaleissa. [3]

Tämä edesmennyt Jim Keuth, salaliittojen ja kulttien paljastaja, selitti myös tämän symbolin merkitystä vapaamuurareille. Hän kirjoittaa: "Kolmen hallitsevan henkilön klikki löytyy melkein jokaisesta asteesta." [4]

Lukuisissa kirjoissa joita vapaamuurarit ovat kirjoittaneet, alaspäin osoittava kolmio yhdistetään Setiin, egyptiläiseen jumalaan sekä Bacchusiin. Molemmissa tapauksissa on kyse Saatanasta valepuvussa.

Jim Tresner, 33°, jonka akateemisia kirjoituksia julkaistaan vapaamuurarien aikakauslehdissä ja julkaisuissa, huomauttaa kolmioiden käytöstä Skotlantilaisen Riitin 15. asteen rituaaleissa. Tresner sanoo että esiliina joka puetaan ylle tässä rituaalissa on punaista samettia, ja "tässä esiliinassa on kolme kolmiota, toistensa sisällä, muodostaen kolmioista koostuvan ketjun (formed of chains with triangular links)." Nämä kolme kolmiota, hän selittää, "edustavat ihmisen älyn kolmea suurta rajoittavaa tekijää -- tyranniaa, etuoikeuksia, sekä taikauskoa." [5]

Todellisuudessa, Tresner vihjaa vapaamuurarien veljeskunnan vanhaan oppiin jossa vastustetaan kiivaasti vallitsevaa poliittista järjestelmää; sellaista jota illuminismi ei ole vielä korruptoinut tai valloittanut, sekä vihaa todellista Kristillistä Kirkkoa kohtaan joka vapaamuurarien mukaan on "taikauskoa" ja sen lahkolaista oppia kohtaan jota ei tule suvaita. Tresner saattaisi vastustaa luonnehdintaani, mutta minulla on suunnaton todisteiden vuori, ja rituaalit itsessään osoittavat sen.

Ruusuristiläiset, teosofit ja kolmio

Ruusuristiläisten veljeskunta, myös, nojaa kolmioihin keinona välittää opetuksia arvoasemassa ylemmäs nouseville kandidaateille. Esimerkiksi, Arkon Daraul, kirjassaan A History of Secret Societies, kuvailee ruusuristiläisten saksalaisen haaran rituaalien näyttämöä:

"Vihkimyshuone oli päällystetty vihreillä matoilla ja siinä oli lukuisa määrä esineitä... Kolme kynttelikköä oli asetettu kolmion muotoon, ja yhdeksän lasia viittaisi miehen ja naisen ominaisuuksiin." [6]

Helena Blavatskyn Teosofinen Seura ja siitä syntynyt Lucis Trust, jota kuuluisa okkultistinen kirjailija Alice Bailey, johti useita vuosia, omaksui samoin kolmion opetustensa symboliksi. Vuonna 1937, Lucis Trust perusti tytär-seuran nimeltään Triangles joka tänään rohkaisee ihmisiä kaikkialla maailmassa verkostoituman luomalla kolmen ihmisen soluja jotka meditoisivat yhdessä. Tähän tapaan, isäntä-organisaatio sanoi kirjeessä, okkultistiset vihkiytyneet voivat:

"Auttaa valaisemaan maailma... jonka kautta Vesimiehen energiat voivat toimia, uudet ajatukset levitä, sekä Uusi maailmanjärjestys syntyä." [7]

Baileyn mukaan, tuleva Uuden aikakauden Uutta maailmanjärjestystä symboloi parhaiten kolmio ympyrän sisällä, siten että kolmion sisällä on piste. Tämän symbolin sanotaan edustavan kolmea keskusta joista käsin hengellisen maailman hallitsija, Sanat (anagrammi Saatanalle), joka, kun hän ilmestyy oikeaan aikaan, hallitsee maailmaa ja ihmiskuntaa. Toinen keskus on Sanatin 'hierarkia', monet näkymättömät henget, ja kolmas keskus tarkoittaa ihmisjoukkoja. [8]

Uuden aikakauden lähestyessä, Bailey vakuuttaa meille, nämä "kolme keskusta tulevat olemaan täydellisesti yhteen liittyneitä sekä synkronoituja," kontrolloiden kaikkia elämän manifestaatioita (ilmiasuja). [9]

Suomentajan kommentti: Minulla rupeaa aina hälytyskellot soimaan kun joku mainitsee 'solun'. Silloinkin kun kyseessä on uuskarismaatiseen seurakuntaan kuuluvien jäsenten muodostama 'solu'. Tulee mieleen "Hampurin terroristi-solu" joka väitteen mukaan suunnitteli iskut kaksoistorneja vastaan. Itse en kuulu mihinkään 'soluun'. Toimin avoimesti ja olen "mies joka kulkee omia polkujaan Camel-bootsit jalassa."

Aleister Crowley, tämä edesmennyt brittiläinen satanisti ja vapaamuurari, oli myös omistautunut kolmion käytölle symbolina. Okkultistisen ryhmän, Order of the Golden Dawnin johtajana, Crowley käytti yhtenä tunnuksenaan Horuksen silmää Tulen pyramidin sisällä, josta auringon säteet lähtivät. Se oli Horus, Aiwass-nimisen henkioppaan muodossa, joka väitteen mukaan antoi Crowleylle The Book of the Law -nimisen teoksen jonka Crowley väitti saaneensa automaatti-kirjoituksella. [10]

ABRACADABRA -- ei ainoastaan lapsellista hölpötystä

Noidat ja syvälle okkultistiseen magiaan vajonneet liittyvät Baileyhin kolmion käytössä. Ota sana 'ABRACADABRA' jota lapset toistuvasti käyttävät television piirretyissä sekä ohjelmissa joissa on niin sanotusti myyttisiä olentoja kuten velhoja ja noitia ja keijuja.

Todellisuudessa, tämä sana on muinaista alkuperää. Eräässä runossa jonka pakanallinen lääkäri Rooman valtakunnassa kirjoitti noin vuonna 250 j.Kr, karkottaakseen kuumeen ja sairauden, tämä lääkäri suositteli että sana 'abracadabra' kirjoitettaisiin kolmioon tähän tapaan:

"Seuraavaksi, paperi jolle tämä sana on kirjoitettu sidotaan potilaan kaulalle yhdeksän päivän ajaksi ja sitten se heitetään olkapään yli itään virtaavaan jokeen. Kuume lähtee pois."

Tämä mystinen sana, 'ABRACADABRA' tulee gnostilaisen jumalan, Abraxasin palvonnasta. Se tarkoittaa kirjaimellisesti: Abraxasin kuollut keho, tai ruumis.

Noidat käyttävät kolmiota usein suojaavana symbolina. He typerästi uskovat että sitä voidaan käyttää talismaanina, erityisesti jos Tetragrammaton, hebrealainen Jumalaa tarkoittava sana, laitetaan kolmion sisään. Vapaamuurarit tekevät samoin erityisesti 4. asteella (the Masters Jewel). Tämä kolmio on kaiverrettuna myös sormukseen joka annetaan 14. asteella.

Geometrian jumala on nainen

Korkeamman asteen vapaamuurarien ja muiden illuministien tarkoin varjeltu salaisuus on, sen lisäksi että he palvovat paholaista muilla nimillä; se että he palvovat feminiinistä jumaluutta, Suurta Jumalatarta. Tämän paljastaa John Yarker, kuuluisa brittiläinen vapaamuurari. Yarkerin kääntämä ranskalainen käsikirjoitus, Lectures of a Chapter, Senate, and Council kertoo meille että kolmion alkuperä löytyy egyptiläisestä uskonnosta, sen ollessa Isiksen symboli:

"Kolmio, jota he kutsuvat Geometrian jumalaksi, oli Isiksen tunnus." [11]

Sinä saatat muistaa että symboli 'G' löytyy vapaamuurarien kaikkein yleisimmän symbolin, harpin ja suorakulman sisältä, ja että vapaamuurarille kerrotaan että kirjain 'G' tarkoittaa "Jumalaa" ja "Geometriaa". Tämä, sitten, on se "Geometrian jumala" joka, Yarker huomauttaa, "oli Isiksen symboli."

Oletko koskaan ihmetellyt miksi vapaamuurarit pystyttivät naisen patsaan Capitolin huipulle Washington D.C:ssä, sekä naisen patsaan nimeltään 'Liberty' New Yorkin satamaan?

Tuota, nyt sinä tiedät. Amerikka, kohtaa saatanallinen rakastajattaresi, Isis.

Kirja Encyclopedia of Freemasonry, sivut 800 ja 801.

Pimeä näkymä erään vapaamuurari-temppelin sisältä Kreikassa. Ihmisuhri haara-asennossa kuten viisisakarainen tähti alttarilla.

Taustalla päälle liimattuna on alaspäin (helvettiin) osoittava kolmio sekä Kuninkaallisen holvikaaren asteen (the Royal Arch) tau-symboli. Tämä delta-symboli on feminiininen ja se viittaa naisen vulvaan.

Kaksi maagista sinettiä pohjautuen Honoriuksen Mustaan kirjaan (Black Book of Honorius).

Ensimmäisenä on okkulttinen Suuren työn sinetti (seal of Great Work). Toisena on Mustan magian okkulttinen sinetti. Molemmat ovat vastakkaisessa asemassa kolmioihin sekä kuun asemaan nähden (keskellä olevassa Mustan magian sinetissä).

Vapaamuurareiden Kuninkaallisen holvikaaren asteen kyltti paljastaa kaksi enkeliä pitäen siipiään kolmion muodossa. Kaviot viittaavat enkelien luciferilaiseen luonteeseen. (From "Coil's Masonic Encyclopedia", revised 1995)

Ainoastaan okkultistisen symbologian tuntija ymmärtää viestin joka annetaan tässä koko sivun ilmoituksessa jossa mainostetaan Virginia Slims -tupakkaa. Tässä kirjassa kerrotaan salaman, kolmion, kulmamitan, käsivarren ja käden asennon okkultistisesta merkityksestä.

Värit joihin hän pukeutuu ovat musta, punainen, sininen ja valkoinen. Myös niillä on merkitystä. Kuitenkin, koska älyllisen ajattelun taso sekä moraaliset arvot ja kristillisen tidon taso yhteiskunnassa heikkenee, kuten myös ymmärtämys okkultistisesta petoksesta; on täysin mahdollista että suunnittelijat tai mainostoimisto käyttävät tietämättään okkulttista materiaalia. Merkitys kuitenkin jää voimaan, ja kirjailijan mielestä, tällainen mainostaminen voi vain edesauttaa pahan voimien tavoitteita.

Tällaiset mainokset ovat yleisiä Uuden aikakauden sekä okkultistisissa julkaisuissa.

Tällaisia tai samankaltaisia mainoksia esiintyy joissakin aikakauslehdissä. Otsikon "Salaisuudet uskotaan harvoille", alla me löydämme vanhan ja kuluneen kirjan jonka kannessa on kolmio ja risti. Ruusuristiläiset ovat todellisuudessa jakaantuneet useaan kiltaan. Tämä on AMORC:in, amerikkalaisen veljeskunnan mainos, jolla on vähemmän vaikutusvaltaa eliitin joukossa kuin eurooppalaisilla haaroilla. Kenties kaikkein kuuluisin ruusuristiläinen oli Benjamin Franklin.

Katolinen Paavi Johannes XXIII oli kuuluisa ruusuristiläinen, kuten myös Martti Luther, tämä protestanttinen uudistaja. Senaattori Ted Kennedy (D-Maine) on tänään korkea-arvoinen ruusuristiläinen.

Skotlantilaisen Riitin 33. asteen jalokivessä on limittäisiä kolmioita, ympyröitä, 'X', ja Tau taustalla.

Virallinen logo konferenssille jonka sosialistit pitivät pyrkimyksenä edistää USA:n ja vanhan Neuvostoliiton poliittista ja taloudellista yhdistymistä. Tässä vuonna 1989 pidetyssä konferenssissa oli mukana senaattori John Heinz (Order of Skull & Bones), senaattori Bill Bradley, sekä Pittsburghin pormestari Sophie Masloff.

Aleister Crowley, brittiläinen satanisti jolla oli korkea asema monissa okkultistisissa veljeskunnissa ja salaseuroissa, antaa sarvipäisen jumalan merkin.

Kolmiomainen hattu muistuttaa tyyliä joka oli monilla siirtokunta-ajan Amerikassa. Kolmio sisältää Kaikkinäkevän silmän auringon jumalan säteiden kera.

Trianglesin (Lucis Trustin organisaatio), logo sekä Alice Baileyn viesti oli mukana World Goodwillin uutiskirjeessä (1997, numero 4). World Goodwill on taas yksi globaali organisaatio, joka on liittyneenä Lucis Trustiin, mutta joka myös toimii useiden muiden illuminististen ryhmien, kiltojen, ja salaseurojen isäntänä.

Lucis Trust ja World Goodwill opettavat että tulee kosminen New Age -Kristus, Vesimiehen aikakauden Avatar, joka edustaa Keskus-Aurinkoa (who represents the 'Central Sun'), jota kutsutaan myös nimellä 'Solar Logos'.

The New Age group, Energy System Parameters (ESP), has this as the logo on its letterhead. In this letter announcing its general membership's annual meeting, the co-Presidents emphasized ESP's focus on "group energies", "cosmic reorganization," and the importance of achieving the "crystalized form of new patterns."

The signature line had the phrase, "In the Service of the One."

Skotlantilaisen Riitin 32. asteen jalokivessä on neljä limittäistä Tau-elementtiä sekä neljä kulmamittaa.

Siinä on kyse tulevasta Prinssistä joka hallitsee maailman neljää kulmaa. (From the back cover of "Scottish Rite Journal", October 1998)

A masonic tracing board with an image of a coffin, decorated with the "tools'' of the Craft. The 'V' or square at the bottom of the coffin is pointed downward to hell and the Lord of the Underworld. The skull and bones, or death's head, is thought to guard the doorway to the Mysteries of initiation.

Kolme viitosta on järjestettynä kolmion muotoon, täten '555', triple nickel, symboloiden kuolemaa ja ylösnousemusta. Ei sattumaa, että tämä Washington Monument, pääkaupungissamme, on tasan 555 jalkaa korkea. Vapaamuurarit suunnittelivat sen, ja arkkitehtuurisesti, se on obeliski, Osiriksen penis.

Yhdistyneiden Kansakuntien mission okkultistinen hengellinen luonne on nähtävillä YK:n meditaatio-huoneessa, joka on YK:n päämajan sisällä. Pelkistetyssä meditaatio-huoneessa on karkea, musta, graniittinen harkko-alttari (vapaamuurarillista alkuperää) sekä seinämaalaus jossa on useita okkultistisia symboleja, mukaanlukien käärme, kuunsirppi ja kulmamitta. Huone itsessään on pyramidin muotoinen jonka sivulla on huippukivi.

YK:lla on jopa oma pappi; Sri Chinmoy, Hindu-guru joka johtaa messuamista ja meditaatiota tässä huoneessa. Ilmeisesti, Illuminati ei ollut kiinnostunut kirkon ja valtion erottamisesta kun he perustivat YK:n.

Kun hänet vangittiin, Syyrian hallitus vapautti amerikkalaisen sotilaslentäjän, Robert O. Goodmanin, itse itsensä diplomaatiksi julistaneen Jesse Jacksonin käsiin. Lentäjän kotikaupunki, Akron, lahjoitti hänelle tämän T-paidan jossa on kolmioita ja demonisia silmiä.

Kenties Syyrian presidentti Hafez al-Assad hyväksyi sopimuksen Jesse Jacksonin kanssa koska sekä hän että Jackson ovat 33. asteen vapaamuurareita. Myöhemmin Jesse Jackson matkusti Kuubaan, jossa hän toisen looshi-veljen, diktaattori Fidel Castron kanssa, messusi ihmisjoukolle: "Viva Fidel. Long Live Fidel Castro!" (Photo and article: "Newsweek", January 9, 1984)

Okkultistinen Uuden aikakauden organisaatio, Institute For Planetary Synthesis, on ottanut käyttöön kolmen kolmion yhdistelmän logossaan, kuten tämä 'tilaus-kuponki' osoittaa.

Tuomari Roger Sherman, eräs Itsenäisyysjulistuksen allekirjoittajista, tekee kolmion oikealla kädellään. (Painting: from book "The Miracle On Main Street", by F. Tupper Saussy)

Duane Ackerman, BellSouth Corporationin johtaja, pitää käsiään asennossa joka näyttäisi olevan vapaamuurarien kolmio. (Photo: "USA Today", March 15, 2004, p. B4)

Teksasin kuvernööri George W. Bush vuonna 1998 Venäjän presidentti-ehdokkaan, kenraali Alexander Lebedin kanssa antaa salaisen kädenpuristuksen samalla kun Lebed tekee arvoituksellisen 'double triangle' -merkin joka on samanlainen kuin 3. asteen (Master Mason) kädenpuristus.

Kenraali Lebed oli kaikkein suosituin poliittinen hahmo Venäjällä siihen aikaan, josta ei kuitenkaan tullut presidenttiä. Hänen lentokoneensa putosi alas epäilyttävisä olosuhteissa ja hän sai surmansa. (Photo: "Austin American-Statesman", March 22, 1998)

Koomikko Bob Hope, joka aateloitiin maltan Ritariksi, esittää vapaamuurarien kulmamitan, joka tunnetaan myös nimellä 'triangle', 'V', alaspäin osoittava 'delta'-

Psychology Today, touko-kesäkuun numerossa 2001, julkaisi tämän artikkelin jossa haastateltiin astronautti Buzz Aldrinia. Aldrin ja Neil Armstrong, olivat ensimmäisiä jotka kävelivät kuussa vuonna 1969. Aldrinin, vapaamuurari, sanotaan suorittaneen oudon rituaalin kuun pinnalla. Tässä artikkelissa on kolmioita kaikkialla.

Fritz Springmeier, author of the bestselling Bloodlines of the Illuminati, made this drawing based on an actual ritual conducted by a Satanic sect known as Ordo Saturnus (Order of Saturn). The planet Saturn is the sixth planet from the sun in our solar system.

Tässä 1600-luvun alkemistisessa piirroksessa, antikristus (AntiChrist King) ja hänen epäpyhä kolminaisuutensa (kolme kruunua maan yllä) palvoo auringon jumalasta lähtöisin olevaa tulta, jota symboloi kolmio ympyrän sisällä.

Tässä astrologien yhdistyksen (Bulletin of the American Federation of Astrologers) julkaisun sivulla me löydämme yhdistyksen sinetin ja sille selityksen. Kuitenkin, tämä selitys on ontuva ja nähtävästi sen tarkoitus oli miellyttää astrologien enemmistöä jotka ovat aktiivisia tässä organisaatiossa ilman että he antaisivat mitään todellisia salaisuuksia.

Melkein kuka tahansa okkultismin tutkija voi nähdä näiden symbolien kätketyn merkityksen virallisen selityksen takana. Symboleihin jotka tarkempaa selitystä kuuluu kolmio ympyrän sisällä, pentagrammi-tähti, soihtu ja käsi, piste ympyrän sisällä sekä tähdet.

A friend sent the author this photograph she took of one of the student art exhibits on display at a local high school. Many of the exhibits were on occult subjects.

Kristillinen mitali jota kristilliseen musiikkiin keskittynyt aikakauslehti (Christian contemporary music magazine) mainostaa.

Royal Arch Mason -aikakauslehti (sekä 1990) kuvaa suurlooshin sinettiä (the seal of the General Grand Council of Cryptic Masons International), jossa kolmion sisällä on piste.

The Royal Arch Mason -aikakauslehden kansi kunnioittaa "kaikkein suurinta palvontaa ansaitsevaa veljeä, Hary S. Trumania" (Most Worshipful Brother Harry S. Truman). Truman kertoi aikanaan veljilleen killassa että hän olisi mieluummin 3. asteen vapaamuurari (Master Mason) kuin USA:n presidentti.

Kuninkaallisen holvikaaren asteen vapaamuurarien (Royal Arch Masons) nähdään myös vasemmalla: Triple Tau, kolminaisuuden merkki jonka ulkopuolella on kolmio jonka ulkopuolella on ympyrä, symbolien yhdistelmä jonka sanotaan sisältävän kolminkertaisen voiman.

Kuten Time raportoi 15.4.2002, tämä on talousasioita koskeva raportti joka lähetettiin Yasser Arafatin Palestiinan päämajaan ryhmän tunnusmerkin, Al-Aqsan marttyyrien prikaatin, kera. Logossa tai sinetissä kuvataan karkeasti kolmio jonka sisällä on ympyrä.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS