John Todd ja illuminaattien suunnitelma

John Todd ex.illuminaatti, sekä mitä kulissien takana on tekeillä?

 
Illuminaatit sana herättää hyvin usein hilpeyttä ihmisissä, jotka eivät tiedä heistä juuri mitään, mutta, kun heidän tekojaan on tullut julkisuuteen, ja niistä kuulee ihmisten kertomana, jotka ovat päässeet pois jotenkin, siitä mitä heille on tapahtunut ,niin on on vain ihmeteltävä ,kuinka he voivat ovat voineet toimia niin kauan salassa.
 
Marshall McLuhanin sanat: ”Ainoastaan vähäiset salaisuudet tarvitsevat suojelua .Suuria suojelee julkinen epäusko” ,jotka hän on sanonut järjestöstä, pitävät heidät julkisuudelta piilossa.
 
kuitenkin hyvin suuri osa ihmisiä, jotka ovat nousseet vastustamaan heidän toimiaan on surmattu hyvin pian tai muuten saatu vaiennettu, vain joitakin on, jotka uskaltavat puhua ja kirjoittaa heistä julkisesti.
 
Jo yhdysvaltojen presidentti Wilson, puhui heistä sanoen: " siitä lähtien, kun menin mukaan politiikkaan, olen tavannut miehiä uskoutuen minulle henkilökohtaisesti kertoen näkökantojaan. Jotkut Yhdysvaltojen suurimmista miehistä kaupan ja teollisuuden aloilla pelkäävät jotain. He tietävät, että jossain on olemassa mahti, joka on niin järjestäytynyt, niin ovele, niin tarkkaavainen, niin toisiinsa liittynyt, niin täydellinen, ettei sitä toimittaessa kannata puhua ääneen. "
 
illuminaatit on perustettu vuonna 1776 , mutta se toimii vielä edelleenkin.siihen kuuluu poliitikkoja,presidenttejä ,lukuisa joukko viihdemaailman henkilöitä, sekä kaikilta mahdollisilta yhteiskunnan aloista voimme löytää heitä. Kaikki pelkäävät jotain, valta lehdistö vaikenee heistä.Miksi kaikki on niin salaista?
 
John Todd syntyi 19.5.1949, joko Los Anglesilaisen noidan, Louise Huebnerin lapsena, tai sitten hän oli Sharon Marien lapsi, joka oli myös merkitty hänen äidikseen syntymätodistuksessa.
Johnin äiti oli hyvin väkivaltainen häneen ollessaan lapsi ja oli hyvin tavanomaista, että lapset vaihdettiin hyvin pian heidän synnyttyään.
 
John paljasti myös,että järjestöllä on olemassa tarkka suunnitela, jota he noudattavat maailman hallitusten ,ja ihmisten kohdalla, saadakseen maailmaan läpi uuden maailman järjestyksen ,johon he aikovat asettaa Antikristuksen, miehen, joka olisi kyllin pätevä viemään maailman uuteen aikaan. Tuohon, josta kaikki maailman poliitikot puhuvat ja ,johon he viittaavat puheissaan.Mistä he kaikki tietävät tuosta? Miten poliitikkomme ovat tietoisia, tuon järjestelmän ajamisesta?
 
Ja jos epäilet yhdysvalloissa jo silloin esiintyneen noituuden laajutta, niin pelkästään Los Anglesissa oli jo tuolloin -70 luvulla tapettu noin130 teini-ikäistä nuorta saatanallisissa rituaaleissa, joka vuosi. Ja paikallinen Los Anglesin poliisi luokitteli ne "raiskaus-murhiksi",ja koko maassa oli, tuolloin arvioitu olevan noin 65 000 saatallisiiin kultteihin kuulunutta pappia,sekä noitaa eri puolilla Yhdysvaltoja, ja tuo luku ei sisältänyt vielä, edes muita heihin, ja heidän alleen kuuluvia henkilöitä. Ainoastaan heidän johtajansa. Raamattu sanoo, että noituus tulee räjähdysmäisesti lisääntymään ennen Jeesuksen paluuta.
 
Julkisuuteen nousee nykyään myös jatkuvasti, henkilöitä eripuolilta, jotka ovat kuuluneet heihin ja päässeet pois.
viihdemaailmasta esim.näyttelijöistä tuli joku vuosi sitten julkisuuteen henkilö nimeltä Tila Tequila ,joka alkoi puhua heistä aivan yllättäen maailmalle. Hän kertoi mm. Kuinka hänelle aivan lopussa tehtiin tarjous, ja hänet suljettiin yksin huoneeseen ja he sanoivat .Jos myyt sielusi meille, meillä on valta tehdä sinusta todella rikas ja kuuluisa, mutta jos et suostu meillä on valta myös saada näyttämään sinut todella huonolta koko maailman silmissä. Tila sanoi, että he myös kertoivat hänelle hallitsevansa myös melkein koko maailman tiedotusvälineitä julkisuudessa. Nyt voit ehkä jo arvata erään syyn, miksi vaihtoehto mediat, sekä lehdet joutuvat epäsuosioon ja tahdotaan sulkea kansalta,sekä kaikkea, mitä ihmiset saavat katsella, kuunnella ja lukea valvoa.
 
Myös toimittaja Alex Jones pääsi yllättäen kuvaaman heidän huippusalaista kokoontumistaan Yhdysvalloissa. missä koko maailman kerma kokoont Bohiem Grovessa.
siellä oli melkein koko maailman kerma ja he kokoontuivat kahden viikon ajan huippuhyvin vartioituun puistoon Groveen, jonne tavallisilla ihmisillä ei ollut mitään asiaa.
Alex sai kuljetettua sisään mm.kameran jolla kuvasi loppurituaalin, heidän juhliensa huipentuman kuinka ilmeisesti ihminen uhrattiin heidän alttarillaan.olisi hyvin vaikeaa uskoa, että he olivat palkanneet näyttelijän, joka olisi näytellyt tuon kuolevan ääntä huutaen vierestä, niinkuin epäiltiin julkisuudessa. kokoontuva kahdeksi viikoksi heidän juhliinsä. Videolla näkyy, kuinka he puistossa alttarilla suurella alttarilla tekevät ihmisuhrin.
 
mm. Tila tequila näyttelijä kertoi heistä julkisesti televisiossa ja kirjoitti blogeissaan.Hänen videoitaan aiheesta löytyy mm.you tubesta ainakin. Hän mm.kertoi kuinka he lukitsivat hänet yksin japyysivät häntä myymään sielunsa, he sanoivay, että heillä oli valta tehdä hänestä todella rikas, ja kuuluisa ,ja että jos hän vain kirjoittaisi sopimuksen he tekisivät sen kaiken hänelle.
 
Asiassa oli kuitenkin yksi ongelma.Tila kieltäytyi, ja käveli ulos järjestöstä, ja alkoi kertoa heistä, ja heidän toimistaan viihdemaailmassa julkisesti koko maailmalle.
Tilaa ukailtin ja alettin vainota heti sen jälkeen ja änet ritetiin tapaa muummuasa ajamalla hänen ylitseen autolla.
 
Todd erosi jo -70 luvulla kertoen samaa kuin Tila kertoo nykyään.
 
Ihmiset, jotka ovat lähteneet pois,ovat paljastaneet ,että heillä on olemassa hyvin tarkka suunnitelma, jota he noudattavat maiden ja hallitusten ja viihdemaailman kanssa, alistaakseen koko maailman petoksella uuteen aikakauteen,johon he itsr asettavat oman johtajansa hallitsemaan maailmaa, ja aloittavat samalla uuden aikakauden.
Raamattu puhuu tuosta,että tuo aika tulee pian koko maailmaan, ja myös, että he asettavat tuon oman hallitsijana Antikristuksen ,ja, kuinka melkein koko maailma, on joutunut tuon heidän petoksensa uhriksi, jota he ajavat kulissien takana läpi valheen kaikella voimalla.
 
Suurin osa maailman ihmisistä,on tuiki tietämättömiä, tästä asiasta,ja se sika tulee heille yllättäen.Maailma ottaa tuon ajan vastaan ,koska heidät on petetty
 
Takaisin Johnin tarinaan. John syntyi sisälle ja ,siksi hän tiesi mitä hän puhui, ja hän ei olut ainoa, vaikka tiesi ehkä eniten illuminaateista oltuaan siellä syntymästään saakka, siksi hän on hyvin tärkeä ääni maailmalle, kertoessaan liikkeeen toiminnasta sisältä käsin suoraan.
 
John Todd tuli uskoon kuuluttuaan liikkeeseen.Jeesus Kristus pelasti hänet, vaikka hän oli todella syvällä okkultismissa ,ja noituudessa, ja hän vain yksinkertaisesti käveli ulos sieltä.
 
John tuli julkisuuteen -70 luvulla ja alkoi kiertää puhumassa, kirkoissa,ja eri seurakunnissa laajalti koko yhdysvalloissa varoittamassa ihmisiä Illuminaateista.
 
Tutkin aika tarkkaan ,mitä Johnille tehtiin sen jälkeen.
John järjestettiin syylliseksi raiskauksesta, hänen ollessaan omassa elämässään vaikeuksissa ja ajauduttuaan erilleen toisista uskovista.
järjestö,joka huomasi Toddin jääneen yksin ilman tukea löysi helpon saaliin.
John tuomittiin 30 vuodeksi vankeuteen rikoksesta, johon hän ei ollut syyllistynyt ja, jonka hän myöhemmin tofidti menemällä itse valheen paljastus testiin.
 
Todd onnistui kuitenkin saamaa vankilasta ulos nauhan ,jossa hän kertoi maailmalle mitä oli tapahtunut
Fritz Springmmeir sai kuitenkin viimeon ostettua hänet vapaaksi vankilasta lukuisien oikeuskäyntien, ja taistelujen seurauksena.
Kun Todd vapautettiin vankilasta vimein ja hänen ollessaan matkalla kotiin,niin hänen kävellessään laskeutui hänen iereelleen helikopteri, joka kuljetti hänet lopullisesti pois.
 
Virallinen kertomus,siitä mitä he onnistuvat tekemään Todille, hänen viimeisinä elin päivinä poikkeaa, siitä minkä he laskivat julkisuudeteen mm.Wikipedissa, hänen läheistensä, ja tunteneittensa kertomasta.
 
 Jos et voi uskoa ,että maailmassa olisi salaliitoa asioiden eteenpäin viemiseksi, niin avaa silloin oma Raamattusi ja Katso kuinka esim. Ilmestyskirjan 17 luku puhuu 19 jakeessa kaupungista, josta kaikkia maailman kuninkaita ja maita hallintaan, ja heidän tekemisiäsä ohjaan sieltä käsin.
 Jos ajattelet, että tuo jae koskee vain lopunaikaa, niin huomaa, että 18 luku puhuu vielä ostamisesta, ja myymisestä, sekä kaupankäynnistä. Et voi ostaa, ja myydä ilman pedon merkkiä enää silloin ,kun heidän asettamansa hallitsija alkaa laittamaan ihmisiin merkkiänsä , koska Raamattu sanoo, ettei kukaan voimyydä ilman tuota enää silloin.
Heillä on suunnitelma, jota he ajavat läpi kiivaasti läpi maailmassa, mutta kun poistuu se mikä vielä pidättää he saavat tahtonsa läpi viimein, ja alkaa uusi aiakausi maaimasa, jota he ovat halunneetkin ja savt hetkeksi hsen hallitsijan, jota he halusivatkin.
 
 Heidän asioihinsa kuluttamansa aika on tuhlusta sillä se voima, joka heissä vaikuttaa on , niin paljon heikompi ja pienempi ,kun s emikä Jeesuksen Kristyksen voima on. Joten usko ainoastaa, niin nuo ajat ei voi yllättää sinua.Eikä myösjkään Herrasi tulemuksen tapahtuma.
 
 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS