Käden puristaminen luku 8

Luku 8

Illuminatin salaiset kädenpuristukset

Illuministien salaisten kädenpuristusten ajatellaan saavan olevan maagisia tekoja, niiden ajatellaan kutsuvan yliluonnollisia olentoja, ja, tietysti, välittämään viestejä. Esimerkiksi, korkea-arvoinen vapaamuurari, ruusuristiläinen tai muu illuministi voi nähdä millä tasolla veli on tässä Killassa testaamalla hänen kädenpuristustaan ai otettaan. Se on täten tärkeä tunnistamisen väline. Tällä usein käytetyllä lauseella, "Get a grip," on vapaamuurarillinen alkuperä.

Tämä kädenpuristus, tai ote, on yhtenäisyyden, tavoitteen, sekä arvostuksen tai omistautumisen merkki. Sitä pidetään tunnustuksen sinettinä veljien kesken. Vapaamuurari-kirjailijat puhuvat "mystisestä sidoksesta" tai hengellisestä liitosta. Varmasti, demoniset voimat kokoontuvat yhdessä ja nauttivat toistensa seurasta.

Uskollisuuden Jumala

Illuministisella kädenpuristuksella tai syleilyllä, tai käsien yhteen liittämisellä voi olla monia merkityksiä. Mielenkiintoista, Tri. Cathy Burns, kirjassaan Hidden Secrets of the Eastern Star, huomauttaa että jo aivan perustasolla, illuministi tunnustaa uskollisuuttaan toiselle jumaluudelle kuin kristilliselle Jumalalle.

Ohjeet jotka kandidaatille annetaan ensimmäisellä asteella. Huomioi että häneltä kysytään: "Kuinka tiedän että olet vapaamuurari?"

Hänen vastauksensa: "Tietyillä tunnusmerkeillä, sanalla, sekä saapumiseni täydellisillä kohdilla."

Sitten, häneltä kysytään: "Mitä ovat tunnusmerkit?"

Hän vastaa: "Tietty ystävällinen veljellinen ote, jonka avulla vapaamuurari saattaa tunnistaa toisen pimeydessä samoin kuin valossa." ("Duncan's Masonic Ritual and Monitor", s. 42)

Esimerkiksi, Tri. Burns lainaa Albert Mackey, 33°, entistä Skotlantilaisen Riitin suurmestaria, joka myöntää:

"Oikeaa kättä on kaikkina aikakausina pidetty uskollisuuden tunnuksena, ja meidän muinaiset veljemme palvoivat jumaluutta nimellä Fides tai Fidelity, jota joskus edustivat kaksi toisiinsa liittynyttä kättä..."

"Numa oli ensimmäinen joka pystytti alttarin Fidesille millä nimellä Valan ja Uskollisuuden jumalatarta palvottiin." [1]

Burns huomauttaa, että tämän pakana-jumalattaren palvonta kirjaimellisesti toistetaan vapaamuurari-rituaalin aivan ensimmäisellä asteella.

Albert Mackeyn Encyclopedia of Freemasonryssä on suuri alue omistettuna kädelle ja käsimerkeille. Mackey sanoo:

"Vapaamuurariudessa, käsi, symbolina, on korkealle arvostettu... Tämä sama symboli löydetään kaikkein vanhimmista uskonnoista ja jotkin heidän analogioistaan vapaamuurareiden symboliikkaan ovat kiehtovia."

Mackey paljastavasti sanoo, että kättä pidetään tärkeänä "mystisen älyn symbolina jonka avulla vapaamuurari saattaa tunnistaa toisen pimeydessä samoin kuin valossa."

Hän jatkaa selittämällä käden käyttöä sellaisissa muinaisissa mysteeri-uskonnoissa kuten mithralaisuus, sekä sumerilaisten, assyrialaisten ja babylonialaisten jumalien palvonnassa. Hän huomauttaa että punaisen sinetin traditio tärkeissä dokumenteissa juontaa juurensa muinaiseen tapaan käyttää veristä kättä keinona varmistaa dokumenttien aitous.

Esimerkkejä otteista ja kädenpuristuksista

Olen liittänyt tähän lukuun piirroksia lukuisista vapaamuurarien kädenpuristuksista jotka on otettu virallisista vapaamuurarareiden julkaisuista sekä muista luotettavista lähteistä. Vapaamuurarareiden lisäksi, on useita Illuminatin salaseuroja ja monilla niistä on omat ainutlaatuiset kädenpuristukset sekä merkit.

Edelleen, mormoneilla, sufi-muslimeilla ja mafialla on omat kädenpuristukset ja merkit. Näillä sivuilla sinä näet lukuisten tunnettujen henkilöiden jakavan kädenpuristuksia jotka ovat selkeästi vapaamuurarillisia ja illuministisia.

Tulkinnanvarainen

On totta että kädenpuristus on kyseenalainen asia liittyen tulkintaan. Kaikki me olemme tarttuneet käteen tavatessamme vanhoja ystäviä ja kohdatessamme uusia tuttavuuksia. Joskus sinun kätesi ja heidän kätensä eivät aivan kohtaa, eikä ote ole sellainen kuin sen on ollut tarkoitus. Saattaa olla että kädet ovat erikokoisia, etäisyys on väärä, tai on muita tekijöitä jolloin kädenpuristus ei ole aivan oikeanlainen.

Olen tehnyt parhaani erottaakseni nämä kontrolloimattomat tekijät, ja olen liittänyt mukaan vain sellaiset kädenpuristukset jotka ovat kiistattomasti vapaamuurarien ja illuminaattien kädenpuristuksia ja otteita. Luonnollisesti, täytyy ottaa huomioon kuka puristaa kenen kättä -- ja tiedetäänkö siitä henkilöstä että hän on illuministi, vapaamuurari, ruusuristiläinen tai O.T.O:n vihkiytynyt, jne. Nämä varoitukset mielessä, salli meidän jatkaa...

26. maaliskuuta, englantilaiset sanomalehdet julkaisivat suuren kuvan Tony Blairista kättelemässä Libyan diktaattoria, Muammar Gaddafia. Ennenkuin jatkamme, tarvitsee sanoa, että lähikuva Gaddafin kasvoista paljastaa, että tällä miehellä on mitä pahantahtoisimmat kasvonpiirteet (this man to be burdened with the most evil physiognomies on record) -- paljon pahemmat kuin Adolf Hitlerillä ja Saddam Husseinilla yhteensä. Itse asiassa Saddam näyttää melko hyväntahtoiselta tämän olennon rinnalla.

Osaltaan, Blair näytti siltä että hän tunsi olonsa äärimmäisen epämukavaksi, hänen silmänsä vetisiltä ja hänen kasvonsa kireiltä sellaisen jälkeen mikä on saattanut olla jokin sanoin kuvaamaton kohtaaminen tai muu syy mistä lehti on hiljaa (worse case scenario). Kuvan alla on kolme pienempää lähikuvaa joilla sanomalehden toimitus on tehnyt selväksi näiden 'New Underworld Order' -kädenpuristusten merkityksen.

Mutta meidän geomasonisten kädenpuristusten analysoija kirjoittaa että tämä Blairin/Gaddafin kädenpuristus on 'Shibboleth Grip' joka vihjaa kumppanuuteen ja täydelliseen yksimielisyyteen. Näiden valokuvien tarkoitus on kertoa vapaamuurareille että nämä kaksi ovat 'yhtä'.

Samana päivänä, Independent-lehti julisti: "PLEASED TO MEET YOU: THE HISTORIC HANDSHAKES THAT SHOOK THE WORLD."

Kuten New York Timesissa raportoitiin 25.11.1963, New York Cityn pormestari Wagner toivottaa tervetulleeksi Irlannin presidentin Eamon de Valeran kaupunkiin. Tämä Irlannin johtaja oli New Yorkin Idlewildin lentokentällä matkallaan Washington, D.C:hen President John F. Kennedyn hautajaisiin. Outoa, tämä hymyilevä pormestari näyttää olevan onnensa kukkuloilla (high spirits) vaikka suurin osa Amerikkaa koki syvää surua.

J. Robert Oppenheimer, tiedemies joka johti Project Manhattania, saa vapaamuurarillisen kädenpuristuksen presidentti Lyndon B. Johnsonilta. Johnson saavutti ainoastaan vapaamuurareiden kolmannen asteen.

Oppenheimerilla, juutalainen kabbalisti, oli 33. asteen muurari. Andrew Jackson ("Old Hickory"), historiallisessa maalauksessa seinällä. Myön hän oli 33. asteen muurari. Oppenheimer menetti turvaluokituksensa kun viranomaisille tuli selväksi että hän mitä todennäköisimmin oli kommunistien agentti, ja hän ehdottomasti tunsi myötätuntoa kommunisteja kohtaan. Sekä Neuvostoliitolle että Israelille annettii ohjeet atomipommin tekoon juutalaisten vakoojien toimesta jotka olivat kaivautuneet syvälle USA:n sotilaallis-tieteelliseen laitokseen.

Senaatin vähemmistöjohtaja Harry Reid (D-Nevada), lähti, ja hänen seuraajansa vapaamuurarien kädenpuristuksen kera. (From: "USA Today", May 19, 2005, p. 6A)

Puolustusministeri Donald Rumsfeld ja Afganistanin johtaja Hamid Karzai tekevät vapaamuurarien kädenpuristuksen. (From: "Newsweek", May 12, 2003, p. 32)

Palestiinan presidentti Mahmoud Abbas Israelin pääministerin Ariel Sharonin kanssa. Molemmat miehet ovat vapaamuurareita.

Vapaamuurari Shimon Peres, jota jesuiitat kouluttivat nuorena Puolassa, ja joka oli Israelin pääministeri ja ulkoministeri, toivotettiin tervetulleeksi Ulkomaansuhteiden Neuvostoon, puheenjohtajan, illuminaatti-toverin Peter G. Petersonin toimesta.

Pat Robertson tapaa Kiinan pääministerin Zhu Rongjin vuonna 1998. Tämä 700 Clubin johtaja on investoinut miljoonia dollareita Punaiseen Kiinaan ja tukee sen pakollisten aborttien politiikkaa, teeskennellen koko ajan olevansa "pro-life".

Stephen Knightin kirjan The Brotherhood - The Secret World of the Freemasons kansi. Tämä kirja aiheutti suurta huomiota koska siinä paljastettiin että Britannian poliisi, oikeuslaitos ja hallitus on vapaamuurarien mädännyttämä, jotka antavat suosituksia (job preference) sekä virallisia suosionosoituksia heidän vapaamuurari-palvelijoilleen.

Paavi Pius XII tervehtii New Yorkin kardinaalia Spellmania.

New Yorkin Kardinaali Spellman tervehtii Paavi Johannes XXIII:tä, joka seurasi Paavi Pius XII:tä.

Bostonin kardinaali Bernard Law ja katolinen pappi Paul Shanley vaihtavat tervehdyksiä. Myöhemin Shanley, NAMBLA:n perustaja, paljastui pedofiili-rikolliseksi ja tuomittiin nuorten alttaripoikien hyväksikäytöstä. Sillä välin, Kardinaali Law, joka joutui yleisön suuttumuksen vuoksi lähtemään Yhdysvalloista, ylennettiin korkeaan asemaan Vatikaanissa. Paavi Johannes Paavali II:n kuoleman aikaan, Law nousi uudestaan pinnalle, kun hänelle annettiin näkyvä rooli kuolleen Paavin kunniaksi pidetyn messun johtajana, joka näytettiin TV:ssä kaikkialla maailmassa. Tämä oli Vatikaanin tapa maksaa takaisin samalla mitalla niille joita pedofiili-papit suututtivat: "Get Lost!"

Amerikkalaisissa kolikoissa on toistuvasti Illuminatin salaisia viestejä ja symboleja. Tämä uutinen USA Today -lehdessä kertoo uudesta viiden centin kolikosta joka julkaistiin vuonna 2004, jossa muistellaan Louisianan ostoa vuonna 1803. Kolikossa vapaamuurarien kädenpuristus sekä okkulttinen 'X'.

Vapaamuurarien kädenpuristuksia ja otteita kirjasta Richardson's Monitor of Freemasonry.

Vapaamuurarien kädenpuristuksia ja otteita kirjasta Duncan's Masonic Ritual and Monitor.

Presidentti George W. Bush ja FBI:n Director Robert Mueller. (Photo: "The Washington Post", July 22, 2001)

Elokuussa, 2000, Israelin pääministeri Ehud Barak ja Jordanian kuningas Abdullah tekevät selkeän vapaamuurarien kädenpuristuksen kun ha tapaavat Ammanissa, Jordaniassa. Kaikki Israelin pääministerit kansakunnan perustamisesta lähtien ovat olleet vapaamuurari-looshien jäseniä. Heidät kaikki on värvätty myös Order of the llluminatiin. (Photo: Associated Press, in "Austin American-Statesman", August 17, 2000, p. A3)

Euroopan maatalouskomissaari Franz Fischler (vasemmalla) kättelee Saksan maatalousministeriä Karl Heinz Funkea Euroopan Yhteisön kokouksessa Brysselissä, Belgiassa. (Photo: "Spotlight newspaper", December 7, 1998)

Nelson Mandela, Etelä-Afrikan poliittinen johtaja, kättelee (Masonic) Etelä-Afrikan kommunistisen puolueen johtajaa Oliver Tamboa. Mandela, jota länsimaiden lehdistö ylistää, oli aktiivinen kommunisti sekä tunnettu terroristi. Mandela nousi valtaan solmimalla sopimuksia Rockefellerin, Rothschildin ja Oppenheimerin dynastioiden kanssa.

Vastineeksi, nämä Illuminatin kartellit saivat oikeudet Etelä-Afrikan mineraali-rikkauksiin, kuten timantteihin, kultaan ja platinaan. (Photo: from the book, "In The Words Of Nelson Mandela", published by Carol Publishing Group, York, 1998)

New Yorkin kuvernööri George Pataki ja New Yorkin senaattori Joseph Bruno tapaavat joulukuussa 2003 Tetsuro Higashi, Tokyo Electron Limitedin presidentin, ilmoittaakseen uudesta 300 miljoonan dollarin tutkimus-ja kehityslaitoksesta. (From: "Newsletter of State Senator Joseph L. Bruno", December 2003, p. 1)

Fiden Castro (oikealla), kättelee Vatikaanin pääministeriä, kardinaali Angelo Sodanoa. Castro on vapaamuurari, sekä myös Odd Fellowsin jäsen.

Melkein kaikki Vatikaanin kuuriassa ovat vapaamuurareita ja kabbalisteja, ja monet ovat myös ruusuristiläisiä. (Photo: "The Catholic World Report", January 1997)

Paavi Johannes Paavali II kättelee vapaamuurarillisesti erästä kardinaalia Kiinassa, maaliskuussa 1992. Huomioi rystysten paine (notice the pressure on the knuckle official looks on).

Israelin ulkoministeri David Levy (vasemmalla) kättelee vapaamuurarillisesti Punaisen Kiinan ulkoministeriä Pekingissä, Kiinassa, maaliskuussa 1992.

USA:n presidentti Clinton vastaanottaa vapaamuurarien kädenpuristuksen YK:n pääsihteeriltä Kofi Annanilta YK:n yleiskokouksen alkaessa. Tässä lavastetussa kuvassa, taustalla on Nicaraquan lippu, jossa on (male) kolmio, aurinko ja kaikkinäkevä silmä.

Kofi Annan on naimisissa Rothschildin perijättären kanssa. (Photo: "USA Today", September 22, 1998, p. 11A)

Kentin Herttualla, United Lodgen, Englannin suurimman vapaamuurari-veljeskunnan johtajalla on arvonimi 'The Most Worshipful Grand Master'. Herttua antaa vapaamuurarien kädenpuristuksen vierailullaan Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa.

Ranskan Jean-Marie le Pen (Pariisin Grand Orient Lodgen jäsen) toivottaa lämpimästi tervetulleeksi veljensä, Nick Griffinin, British National Partyn (BNP) johtajan. Jean-Marie le Pen, niin sanotusti Ranskan oikeistolaisen populistisen puolueen johtaja, on saanut usein kritiikkiä lehdistössä juutalaisvastaisten näkemystensä johdosta.

Itse asiassa, tämän kädenpuristuksen sekä muiden selkeästi vapaamuurari-eleidensä johdosta joita hän on esittänyt julkisesti, näyttää siltä että le Pen on 'kaappi-vapaamuurari', joka tekee hänestä enemmänkin sionismin ja sen kommunistisen hegeliläisen filosofian kannattajan.

Ulkoministeri Donald Rumsfeld antaa koodatun kädenpuristuksen Saudi-Arabian kuningas Fahdille (ylhäällä) sekä Omanin sulttaanille Qaboosilla (alhaalla). (Photo: "Time Magazine", October 15, 2001)

Jerry Falwell, baptistien sankari, antaa vapaamuurarien kädenpuristuksen Skull & Bonesin George H. W. Bushille Valkoisessa Talossa vuonna 1991. Falwell väittää olevansa "pro-life" -kannattaja, mutta hän ei koskaan valittanut kun Bush nimitti aborttien kannattajie, kuten tuomari David Souterin USA:n Korkeimpaan oikeuteen, sekä muihin Liittovaltion virkoihin.

Israelin pääministeri Menachem Begin (vasemmalla), kutistunut terroristi josta tuli Israelin pääministeri, jakaa vapaamuurarien kädenpuristuksen, 'veljensä', Jerry Falwellin kanssa. Falwell sai Jabotinsky Awardin pyrkimyksistään sortaa Palestiinan kansaa, sekä edistämällä juutalaisten rodullista ylemmyyttä. Jabotinsky, mies jonka kunniaksi tämä palkinto myönnetään, oli pro-kommunistinen sosialisti/sionisti.

Falwell sai myös monen miljoonan dollarin arvoisen suihkukoneen lahjana Israelilta, valtiolta joka saa 5 000 000 000...10 000 000 000 dollaria apua joka vuosi amerikkalaisilta veronmaksajilta. Käytännössä, Begin ja Israel varastivat rahaa amerikkalaisilta veronmaksajilta ja kanavoivat sen Falwellille.

Presidentti Clinton antaa vapaamuurarien kädenpuristuksen Korkeimman oikeuden tuomarille Stephen Breyerille. Breyer on vakaumuksellinen kabbalistinen juutalainen, jonka Clinton nimitti Korkeimpaan oikeuteen.

Egyptin Israelin lähettiläs Mohammed Bassiouny (keskellä) ja hänen vaimonsa Israelin pääministerin Shimon Peresin kanssa. Kuten Jerusalemin ja Kairon suurlooshien jässenillä on tapana, vasenta kättä käytetään peittämään kättelyn vapaamuurarillinen luonne. (Photo: "The Jerusalem Post and International Edition", November 1, 1997, p. 9)

Presidentti Bill Clinton tapaa paavi Johannes Paavali II:n. Paavi ojentaa vasemman kätensä talmudiseen yritykseen kätkeä vapaamuurari-tervehdys joka on tapahtumassa. Tri. Dennis Cuddy, globaalin salaliiton tutkija sekä okkulttisten symbolien asiantuntija, kirjoittaa:

"Jotkut kristityt ovat ihmetelleet miksi Paavi Johannes Paavali II näyttää antavan käsimerkin ollessaan valokuvassa Gorbatshovin kanssa vuonna 1989, joka on samanlainen muin muurari-mestarin kädenpuristus (a grip shown in Duncan's Masonic Ritual and Monitor, 3d edition, 1976) sekä Spockin 'Vulcanilainen tervehdys'." (Dr. Dennis Cuddy, "Now Is the Dawning of the New Age New World Order", Hearthstone Publications, Oklahoma City, OK, 1991, p. 387)

Edesmennyt Paavi Johannes Paavali II tervehtii arkkipiispa Charles Salatkaa ja he jakavat 'Real Grip of a Fellow Craft Mason'. Samanaikaisesti, Paavi antaa 'kätketyn kädenpuristuksen' piilottaakseen tämän eleen.

Mihal Gorbatshov ja Paavi Johannes Paavali II yhdessä esitellen vapaamuurari-symboleja tässä lavastetussa tapahtumassa TV-kameroille. (Photo: "The New York Times", October 1, 1989)

Paavi Johannes Paavali II tapaa Israelin ylirabbin, Yisrael Meir Laun, Paavin loma-asunnossa Roomassa. Kuten Jerusalemin Suurlooshin jäsenille on tavanomaista, Rabbi peittää vapaamuurarien kädenpuristuksen vasemmalla kädellään.

Tämä on niin kutsuttu 'cover grip'. ("Duncan's Masonic Ritual and Monitor", 3d Ed., p. 216)

Kolme maailmankuulua kristillistä evankelistaa olivat läsnä vuonn 1966 House of the Templessä, Skotlantilaisen Riitin päämajassa, Washington D.C:ssä. Tapahtuma järjestettiin sen kunniaksi että uusia jäseniä vihittiin 33. asteelle.

Nämä kolme olivat Billy Graham, Norman Vincent Peale, ja Robert Schuller. Näiden kolmen vapaamuurarin patsaat on pystytetty Crystal Cathedralin tontille, Kaliforniassa.

Evankelista Billy Graham antaa selkeän vapaamuurarien kädenpuristuksen 'veljensä', 33. asteen vapaamuurarin, entisen presidentti Harry S. Trumanin kanssa. Huomioi myös Grahamin vasen käsi, jota hän pitää vapaamuurarien asennossa.

Coil's Masonic Encyclopedian mukaan, Truman ylennettiin suurmestariksi (Grand Master of all Masons) Missourissa vuonna 1940. 33. asteen vapaamuurarina, Trumanin vapaamuurarilliset hautajaiset olivat ensimmäiset jotka näytettiin TV:ssä.

Robert Schuller, 33°, jakaa selkeän vapaamuurarien kädenpuristuksen Mihain Gorbatshovin kanssa.

Gorbatshov, Pariisin Grand Orient Lodgen jäsen, puhui Schullerin kirkossa.

 


Käden näyttäminen luku 9

Luku 9

Käden näyttäminen -- Illuministit käyttävät Suurta tervehtimisen merkkiä sekä Kunnioituksen tai Hämmästyksen merkkiä

 

"Kaikki riippuu siitä mitä 'on' tarkoittaa."
- Presidentti Clintonin vastaus syyttäjälle
"Ruusu on ruusu riippumatta siitä millä nimellä sitä kutsutaan."
- Vanha sananlasku

Kirjassa Richardson's Monitor of Freemasonry, meille kerrotaan että Royal Arch Masonin rituaalissa, kaikkia läsnäolevia vaaditaan esittämään 'Kunnioituksen tai Hämmästyksen merkki'. Selitetään, että tämä merkki on samanlainen kuin ele jonka Sheeban Kuningatar esitti nähdessään ensimmäistä kertaa Salomonin Temppelin. [1]

Duncanin kirjassa Masonic Monitor and Guide, tämän saman asteen seremonian läsnä olevalle joukolle kerrotaan, että tämä merkki viittaa "meidän muinaisten veljiemme ihmetykseen ja ihailuun jotka saivat nähdä suurenmoisen rakennuksen (Salomonin Temppeli) sisäosat jonka Kuningas Salomo oli pystyttänyt, ja jonka hän oli vihkimässä Ylimmän Olennon palvelemiselle." [2]

Yksittäinen käsi joka nostetaan kämmen ulospäin edustaa taivaaseen ojentuvaa kättä tunnustaen lahjat tai avun jota saadaan maan ulkopuolisista lähteistä. Se voi myös tarkoittaa manausta, jossa energian voimia kutsutaan alas taivaista tai eteerisistä lähteistä (tuonela). Vielä yksi merkitys on että tämä käsi jossa kaikki viisi sormea ovat erillään, osoittaa että henkilö kunnioittaa ja ihailee Maanalaista Jumaluutta (Underworld Deity). Sen pohjimmainen merkitys:

"Kiitos sinulle Subterralainen Herra sinun petollisesta viisaudestasi sekä sinun viekkaasta avustasi kamppailussamme päihittämään vihollisemme sekä tehdessämme Suurta Työtä."

Farao Ramses kunnioitti Horusta, Osiriksen poikaa, tätä auringonjumalaa jota symboloi Kaikkinäkevä silmä dollarin setelissä. On hyvin mahdollista, että vapaamuurarien 'Kunnioituksen tai Hämmästyksen merkki' on lähtöisin Babylonin ja Egyptin vanhojen mysteeriuskontojen kannattajilta. (From book, "Other Worlds", Hilary Evans, Readers Digest Books, 1998)

Aina kun tämä egyptiläinen ylipappi kutsuttiin toimittamaan tehtäväänsä, hän puki ylleen leopardin nahasta viitan. Sitten tämä pappi johti 'Salatun' (Hidden One), kätketyn mysteeri-jumaluuden palvontaan liittyviä rituaaleja, joka tunnetaan esoteerisesti nimellä Saturnus, aurinkokunnan kuuden planeetta. Täaaä me näemme papin, leopardin nahassa, kädet ylös kohotettuina, kämmenet ylöspäin, juuri niin kuin tehdään lukuisissa vapaamuurarien, ruusuristiläisten, noitien ja O.T.O:n rituaaleissa tänään. (Hislop, "The Two Babylons", p. 45)

Kuten me tulemme näkemään Codex Magican tässä luvussa, tätä merkkiä ovat esittäneet mediassa presidentit, presidenttiehdokkaat, pääministerit, sekä monet muut VIP-henkilöt läpi koko historian, mukaanlukien Ranskan keisari, vapaamuurari Napoleon Bonaparte.

Clinton the Devil, President of the U.S.A.

Time-aikakauslehti nimesi Presidentti Clintonin "vuoden mieheksi" vuonna 1993. Kannessa Presidentti Clintonin pää oli kuvattuna siten, että "M"-kirjain muodosti sarvet hänen päähänsä. [3] Halusivatko toimittajat kertoa meille, että Clinton on paholaisen mies, vai oliko se jonkinlainen outo yhteensattuma?

Vielä oudompaa ja dramaattisempaa, tässä samassa lehdessä oli kuva Clintonista toimistossaan pitämässä käsiä ja käsivarsiaan vapaamuurarien kunnioitusta ilmaisevassa asennossa. Nyt, huomioi tämä: Presidentin pöydällä on kaiverrettuna aivan Clintonin edessä kotka, presidentin sinetissä tai logossa, pää käännettynä vasemmalle. Mutta matolla pöydän edessä. henkilö löytää presidentin sinetin jossa kotka katsoo oikealle. Kaksi kotkaa, kumpikin katsoo eri suuntaan.

Tämä on selkeästi vapaamuurarien kaksipäinen kotka, joka edustaa Käärmettä, jota mysteeri-uskonnoissa kunnioitetaan auringonjumalana kotkan kaltaisen, kaikkinäkevän silmän kera. Toisin sanoen: Lucifer! Illuminatin ja Bill Clintonin auringonjumala.

Samalla, Clintonin vasemmassa kädessä on ruusu -- Illuminatin veriliiton ja ruusuristiläisten killan tunnus. Sinä löydät myös valokuvan entisestä Jugoslavian serbi-johtajasta Slobodan Milosevicistä, joka samoin, pitää ruusua kädessään, oikeassa kädessä. Satanismissa, vasemman käden polku on kaikkein maagisin ja voimakkain, sekä pahantahtoisempi. Maailma tunnustaa Clintonin (vasen käsi) tänäkin päivänä suureksi johtajaksi. Milosevic (oikea käsi) on halveksittu, vankilassa, sen jälkeen kun Clinton ja Illuminatin apulaiset kukistivat hänet, osoittaen että ei ole kivaa pelata kaksinaamaista peliä sinun Illuminati-herrojesi kanssa, Hra. Milosevic!

Tässä luvussa sinä et ainoastaan löydä Bill Clintonia, Slobodan Milosevicia, John Kerryä, ja muita antamassa arvoituksellisia viestejä, vaan, myös, me tutkimme muitakin merkkejä joita Illuminati antaa käsivarsillaan ja/tai käsillään.

Suuri ahdingon merkki

Eräässä klassinen vapaamuurarien ele, joka on kopio tai muuten samanlainen jonka monet muutkin veljeskunnat ovat omaksuneet, on 'Suuri ahdingon merkki' (the Grand Hailing Sign of Distress). Teoreettisesti, tätä käytetään äärimmäisissä olosuhteissa jossa vapaamuurari tai joku muu elitisti löytää itsensä kriisissä tai sidottuna. Tälläisessä hätätilanteessa hän antaa Suuren ahdingon merkin, jota joskus kutsutaan nimellä 'High Sign'. Tässä kohdassa, veljen joka tunnustaa tämän merkin odotetaan tulevan apuun. Koomisesti, joukkomurhaaja Charles Manson antoi tämän merkin sekä lukuisia muita merkkejä oikeudenkäyntinsä aikana. Mansonin kerrotaan uskoneen, että tuomari hänen tapauksessaan oli 33. asteen vapaamuurari ja että hän pelastaisi Mansonin. Siitä ei ollut apua.

Samoin, Mormonikirkon perustaja Joseph Smith antoi tämän merkin ollessaan lynkkausjoukon piirittämä vankilassa Illinoisissa.

Smith tiesi että tämä vihainen roskajoukko koostui etupäässä vapaamuurareista koska hän, myös, oli ollut yksi heistä kunnes hänet oli erotettu. Vapaamuurarit eivät pitäneet siitä että Veli Smith oli varastanut heidän symbolinsa ja seremoniansa, ja liittänyt ne Mormonikirkon rituaaleihin. [4]

Kun Joseph Smith makasi kuolemaisillaan vankilan lattialla, hän huusi: "Is there no help for the Widow's Son?" Tämä on arvoituksellinen lause jonka vapaamuurarit opettivat, tehdessään Smithistä Suuren jumalattaren seuraajan, kiltansa jäsenen. Ilmestyskirjan luku 17 viittaa häneen "mysteerinä, Suurena Babylonina, porttojen äitinä."

John J. Robinson, kuuluisassa kirjassaan, Born in Blood, jossa hän puolusti vapaamuurareita ja haukkui heihin kriittisesti suhtautuvia, myös viittasi Suureen ahdingon merkkiin joka opetetaan 3. asteen rituaalissa:

"Lyhyiden seremonioiden jälkeen, side poistetaan silmiltä, ja äskettäin valan vannoneelle vapaamuurarille opetetaan tämän asteen useita salaisuuksia. Hän oppii rangaistuksen merkin, käsimerkin joka viittaa valan rikkomiseen, jossa käsi viiltäen, kämmen alaspäin, ja peukalo kohti kehoa, kulkee hänen vatsansa poikki. Mestarimuurarin merkki (due-guard) toistaa tämän asennon käsi Raamatulla ja kompassilla ja kulmamitalla kun hän antaa valan: käsivartensa yläosa sivuillaan, kyynärvarret suorana, kämmen alaspäin."

"Tässä kohden, seremonia on paljolti samanlainen kuin kahdessa ensimmäisessä asteessa, mutta nyt lisätään kolmas, Suuri ahdingon merkki, joka tehdään siten että käsivarren yläosat yhdensuuntaisina maata vasten, kyynärvarret pystysuorassa käsien kera pääm yläpuolella. kämmenet eteenpäin. Silloin kun henkilöä ei voida nähdä, tai hän on pimeässä, häntä opetetaan keräämään apua ympärilleen sanoilla: 'Oi Herra Jumalani, eikö lesken pojalle ole tarjolla apua?' viittaus Hiramiin, legendaariseen Temppelin rakentajaan, josta vihittävälle ei ole kerrottu mitään, ja jonka vapaamuurarit tunnistavat metallin työstäjäksi jota Raamattu kuvaa 'Naftalin lesken pojaksi'." [5]

Huomioi että Robinson mainitsee "rangaistuksen merkin, käsimerkin joka viittaa valan rikkomiseen". Kirjassa Codex Magica, sinä näet useita esimerkkejä tästä signaalista, mukaanlukien valokuva Neuvostoliiton diktaattorista Josif Stalinista ja entisestä Edustajainhuoneen puhemiehestä Newt Gingrichistä.

Kirjassaan Freemasonry, entinen vapaamuurari (Master Mason) joka erosi Veljeskunnasta käännyttyään Kristinuskoon, lainaa pitkälti tätä rituaalia Marylandin vapaamuurari-oppaan mukaan. [6] Tässä oppaassa vakuutetaan että vapaamuurari, kuolemansa hetkellä, jos hänen hyvät tekonsa ovat riittäviä:

"Hyväntahtoinen viesti Ylimmältä muurari-mestarilta lähetetään käännettäväksi meille että kaikki täydellistä, loisteliasta ja taivaallista looshissa yläpuolella, missä Universumin Ylin Arkkitehti asuu."

Harrisin mukaan, rituaali jatkuu seuraavanlaisesti:

"Kaikki viranomaiset ja jäsenet kumartuvat itäänpäin. Mestari kopauttaa looshin alas (yksi kopautus). Kolmannen asteen veljelle myös selitetään mitä hänen tulee tehdä perikadon tai vaaran uhatessa. Häntä ohjeistetaan (jos hänet voidaan nähdä) nostamaan molemmat käsivartensa päänsä yläpuolelle ja antamaan niiden laskeutua kolmella eri liikkeellä. Tämä on Suuri ahdingon merkki, eikä sitä koskaan pitäisi antaa paitsi looshissa opetustarkoituksessa, tai jos henkilön elämä on uhattuna. Jos vapaamuurari näkee tämän merkin, tämän tulee rientää hänen avukseen jos on suurempi mahdollisuus pelastaa veljen henki kuin menettää oma henkensä."

"Silloin kun merkkiä ei voida nähdä, kuten pimeässä, signaali korvataan sanoilla: 'O Lord, My God, is there no help for the widow's son?' Vapaamuurari joka kuulee nämä sanat on yhtä lailla velvollinen rientämään veljen avuksi jos on suurempi mahdollisuus pelastaa veljen henki kuin menettää oma henkensä." [7]

Mihail Gorbatshov vierailemassa CFR:n kokouksessa New Yorkissa. Organisaation päällikkö ojentaa hänelle ylpeänä kopion Foreign Affairsista, CFR:n virallisen lehden ensimmäisestä painoksesta (1921), jossa on Leninin kirjoittamia kommentteja joidenkin sivujen reunassa. Lenin ilmiselvästi oli myös Illuminatin palvelija.

Huomioi että Gorbatshov velvollisuuden tuntoisesti tekee vapaamuurarien 'Kunnioituksen tai Hämmästyksen merkin' oikealla kädellään, ainoastaan tällä kerralla se asetetaan yhdenmukaisesti 'pyhän' dokumentin kanssa johon hänen huomionsa ja palvontansa on kohdistettu.

Vastavalittu presidentti Bill Clinton antaa käsillään 'Kunnioituksen tai Hämmästyksen merkin'. Oliko kyseessä ilo hänen tultuaan valituksi, vai kunnioittiko Clinton entiteettiä jota kaksipäinen kotka (toinen puolisko työpöydällä ja toinen puolisko matolla) edusti? (From: "Time Magazine", January 4, 1993, p. 29)

Slobodan Milosevic, Serbian presidentti, pitää ruusua oikeassa kädessään vihjaten että hän on Ruusuristiläisten killan jäsen. Milosevic ei noudattanut Illuminatin toiveita kirjaimellisesti. Siksi, tässä samassa Time-lehden numerossa, häntä kutsutaan "Balkanin teurastajaksi" ja "Etnisen puhdistuksen ylipapiksi". Myöhemmin, Milosevic pidätettiin ja heitettiin vankilaan, ja kansainvälinen oikeus piinasi häntä "rikoksista ihmiskuntaa vastaan." (From: "Time Magazine", January 4, 1993, p. 45)

Saatanallinen, aivonsa sekoittanut Rock-tähti Ozzy Osbourne, joka aikoinaan puri lepakolta pään poikki Rock-konsertissa ja joskus kutsui paholaista (and sometimes led altar calls for the devil), nostaa kätensä Valkoisen Talon aterialla jota Presidentti George W. Bush ja vaimo, Laura Bush isännöivät. Bush, korokkeella, kehui Ozzya julkisesti ja kertoi hänelle kuinka paljon Bushin äiti, Barbara, nautti hänen albumeistaan!

Tämä on Senaattori Kerry, saapumassa Ohioon kampanjoimaan pyrkiessään presidentiksi vuonna 2004. Huomaa kuinka Kerryn kädet ja käsivarret ovat ojennettuina tervehtimään aurinkoa kin sen säteet purkautuvat pilvien läpi. Outoa, jollei henkilö ymmärrä että on täysin mahdollista, että Kerry antaa vapaamuurarien 'Kunnioituksen tai Hämmästyksen merkin' sille jota Raamattu kutsuu "ilmavaltojen herraksi".

Mielenkiintoista, lehti ei anna minkäänlaista vihjettä miksi Kerryn käsivarret olivat ojennettu tällaiseen asentoon.

Tässä Baron Antoine Jean Grosin kuuluisassa maalauksessa, The Battle of the Pyramids, Napoleon tekee 'Kunnioituksen tai Hämmästyksen merkin' Gizan pyramidien äärellä. Historiallisten selostusten perusteella, me tiedämme että Ranskan keisari, todellakin, tunsi suurta hämmästystä ja ihailua katsellessaan Egyptin pyramidien loistoa.

Kuva kirjassa Richardson's Monitor of Freemasonry (1860) näyttää 3. asteen muurarin antamassa 'Ole hiljaa' -merkkiä ("First Sign", or "Due Guard") kädet ylhäällä "Suuren ahdingon merkin tapaan". Vertaa tätä kuvaan joka on kaiverrettu luolaan yläpuolella.

Tämä jumalattaren patsas oli esillä Alex Sandersin kammiossa; hän oli tunnettu englantilainen noita kun hän johti noita-rituaalia. Noidat palvovat sekä jumalatarta että sarvipäistä, miespuolista jumalaa. (Photo: "Witchcraft, Magic and the Supernatural", Octopus Books, Hong Kong, 1974)

Opettajille suunnattua materiaalia Fort Worthissa, Teksasissa. Koululautakunta (Independent School District) liitti tämän piirroksen kolmestatoista jumalattaren palvojasta (noitapiirin osanottajien määrä) kuuteen ohjelmaan (on a succession of six circle platforms) jossa kunnioitetaan aurinkoa. Tämä piirros tuli alunperin italialaiselta säätiöltä joka oli omistautunut New Age evolutionistille ja opettajalle Maria Montessorille.

Entinen presidentti Clinton antaa 'Kunnioituksen tai Hämmästyksen merkinä kun hän katsoo maalausta edesmenneestä presidentti Harry Trumanista. Antamalla tämän merkin, Clinton tunnustaa edeltäjänsä, Harry S. Trumanin, 33°, vapaamuurarilliset saavutukset.

Clintonit vierailivat Harry S. Truman Little White House Museumissa Key Westissä, Floridassa. (Photo: Florida Keys News Bureau, in "Austin American-Statesman", January 23, 2005, p. A2)

Greenpeacen jäsen tervehtii organisaation laivaa. Melkein kaikki ympäristöjärjestöt ovat Illuminatin johtamia ja rahoittamia. Jäsenet ovat tietämättömiä tästä.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS