Luku 10

"Minä ankarasti vannon että olen mukama Veljeskunnassa" -- Lisää paljastavia merkkejä Illuminati-kultisteilta

 

"Vapaamuurarius pitäisi lakkauttaa ikuisiksi ajoiksi. Se on väärä, pohjimmiltaan väärä, pahuuden siemen, joka ei voi koskaan saada aikaan mitään hyvää."
- John Quincy Adams

Illuministien lukuisat käsimerkit viittaavat heidän uskollisuuteensa omaa Kiltaansa kohtaan ja ne osoittavat heidän tietämystään että salaisuuksien paljastaminen tuo julman, kenties kohtalokkaan rangaistuksen.

Kun presidentti Richard M. Nixon erosi virastaan 9.8.1974, hän antoi Dueguardin sekä Royal Arch Masonin merkin. Kuten Nixonin ääninauhat jotka Nixonin presidentillinen kirjasto on tuonut julkisuuteen selkeästi osoittavat, Nixon ja hänen 'Preussilainen vartijansa', Valkoisen Talon henkilöstöpäällikkö Robert Haldemann sekä avustaja John Erlichman, suunnittelivat tuhoavansa juutalaisen illuministisen median vallan joka myrkyttää amerikkalaisten mieliä. He myös suunnittelivat kukistavansa ja kehittävänsä FBI:tä ja tiedustelu-verkostoa jota juutalaisten johtamat Illuminati-pomot ovat historiallisesti johtaneet kulissien takana.

Nixon tiesi mitä hän vaaransi. Hän tiesi hyvin että John F. Kennedyn murhan toteutti juutalainen Illuminati sionistisen varapresidentin Lyndon B. Johnsonin sekä J. Edgar Hooverin CIA:n ja FBI:n äänettömällä hyväksynnällä (Mafia oli soluttautunut FBI:hin, ja Skull & Bones johti CIA:ta). Nixon oli ollut David Rockefellerin läheinen työtoveri, ja hän oli tavannut Rothschildit yksityisesti useita kertoja. Nixon oli myös osallistunut Bohemian Clubin kuuluisiin okkultistisiin homoeroottisiin rituaaleihin San Franciscon ulkopuolella. Silti, presidenttinä, hän toivoi voivansa käynnistää hyökkäyksen eliittiä vastaan sekä syrjäyttävänsä heidät pelottavasta asemastaan Yhdysvalloissa.

Sen sijaan, Nixon ja hänen seurueensa jotka syrjäytettiin, vaikka Nixonin niin kutsutut rikokset ("Watergate", jne.) olivat vähäisiä verrattuna hänen edeltäjiensä, kuten Wilsonin ja Rooseveltin rikoksiin, sekä hänen seuraajiensa, kuten Clintonin ja kummankin Bushin rikoksiin.

Kapteeni William Morgan, 1800-luvulla, kärsi pahemman kohtalon, siten että hänet murhattiin vapaamuurarien rituaalissa ja hänen silvottu ruumiinsa upotettiin järveen. Tästä suuttuneena, John Quincy Adams, USA:n kuudes presidentti, klassisessa paljastuksessaan, Letters on Freemasonry, ei säästellyt sanojaan julistaessaan vapaamuurarit "luciferilaisiksi" sekä suureksi uhaksi Amerikalle.

Tässä luvussa, me tutkimme joitakin rangaistuksen merkkejä sekä joitakin merkkejä joita annetaan välittämään viesti veljille ("on the square"), lause jonka amerikkalainen sivistyssanakirja (American lexicon) on tehnyt tunnetuksi koska vapaamuurarit käyttävät sitä usein.

Me myös panemme merkille miten illuministit ovat sotkeutuneet sellaisiin pahamaineisiin henkilöihin kuten venäläinen mystikko ja viettelijä Grigori Rasputin, USA:n entinen presidentti Jimmy "Peanut" Carter, Kuuban johtaja "Odd Fellow" Castro, sekä 'Master Mason' (kolmannen asteen muurari?) ja illuministien pelinappula Josif Stalin, puoliksi juutalainen, joka teurastutti 50 000 000...60 000 000 viatonta johtaessaan Illuminatin kokeellista bolshevikkista hallintoa.

Suomentajan kommentti: On mahdotonta sanoa, onko Texe Marrsin esillä pitämä luku, 50...60 miljoonaa totta vai liioittelua. Yleensä puhutaan 20 miljoonasta surmatusta.

Ja me katsomme myös pikaisesti illuministi Al Goren, joidenkin Konfederaatin upseerien, käsimerkkejä, sekä Timothy McVeighin 'FUCK YOU' -signaalia, sekä muutamia muita eliitin palvelijoiden käden asentoja.

John Quincy Adams, USA:n kuudes presidentti, oli vapaamuurarien vakaumuksellinen vastustaja. Kysymys vapaamuurareista ja sen luonteen ristiriitaisuuksista on ollut pitkään kiistelyn aihe. Mutta mitä tulee John Qunicy Adamsiin, kirjailijaan, runoilijaan, uskolliseen aviomieheen, patrioottiin, ulkoministeriin ja presidenttiin, asiasta ei ollut epäselvyyttä. Looshin opetukset ja käytäntö, Adams vakuutti, ovat halveksuttavia, vahingollisia, ja valitettavia. John Quincy Adams oli vakuuttunut että vapaamuurari-looshit olivat myrkkyä yhteiskunnalle, pahoja ja luciferilaisia.

Tämä epätavallinen kirja, Letters on Freemasonry, julkaistiin ensimmäistä kertaa vuonna 1833, ja sitä on taas saatavilla. Tähän päivään asti, tavallisen ihmisen oli käytännössä mahdotonta saada sitä käsiinsä. Nyt sitä myy: Power of Prophecy Ministries, 1708 Patterson Road, Austin, Texas 78733, or call toll free: 1-800-234-9673.

Entinen presidentti Jimmy Carter Havannassa, Kuubassa, kommunisti-diktaattori Fidel Castron kanssa. Castro antaa merkin joka osoittaa että hän on Odd Fellowsin jäsen, vapaamuurareihin liittyvä salaseura joka on suosittu Kuubassa. Samalla, Carter antaa toisen asteen 'ole hiljaa' -merkin (Dueguard of the Fellow Craft). (Photo: "USA Today" newspaper, May 16, 2002, p. 11A)

Korkeimpaan oikeuteen nimitetty henkilö, Clarence Thomas, Senaatin komitean edessä vuonna 1991, pitää oikeaa kättään ylhäällä vannoakseen valan. Mutta samaan aikaan, Thomas asettaa vasemman kätensä ja käsivartensa sellaiseen asentoon joka on tuttu 2. asteen vapaamuurareille (Dueguard of a Fellow Craft sign of Freemasonry).

Lainaus kirjasta Richardson's Monitor of Freemasonry, jossa havainnollistetaan ja kuvataan tätä toisen asteen merkkiä.

Lainaus Kapteeni William Morganin kirjasta Freemasonry Exposed jossa näytetään tämä merkki (sign and due-guard of a Fellow Craft Mason). Morgan, oltuaan vapaamuurarina 30 vuoden ajan, erosi veljeskunnasta ja päätti paljastaa heidän pahat tekonsa.

Pian kirjan julkistamisen jälkeen, raivostuneet vapaamuurarit sieppasivat Morganin, murhasivat hänet ja silpoivat hänen ruumiinsa vapaamuurarien kuoleman rituaalissa. Tämä murha sai aikaan julkisen suuttumuksen joka johti siihen että enemmistö jäsenistä kaikkialla Amerikassa jätti looshin. Morganin murha jopa inspiroi John Quincy Adamsia, kirjoittamaan ja julkaisemaan oman paljastuksensa vapaamuurareista.

Venäläinen ortodoksi-pappi Grigori Rasputin ei ollut ainoastaan okkultistinen vapaamuurari, vaan hän otti myös osaa dionysialaisiin sukupuoli-orgioihin ja rituaaleihin. Tämän hypnoottisen Rasputinin ympärille kehittyi kultti kun tsaaritar sanoi tämän munkin parantaneen hänen nuoren poikansa, joka kärsi veritaudista.

Ne jotka olivat kateellisia tämän 'hullun munkin' kasvaneesta poliittisesta vaikutusvallasta lopulta salamurhasivat hänet. Kuvassa Rasputin antaa vasemman käden polun version vapaamuurarien 'Fellow Craft' -asteen rangaistuksen merkistä.

Katolinen kardinaali (vasemmalla) seisoo kreikkalaisen ortodoksi-prelaatin kanssa virallisella vierailullaan Kreikassa.

Kuva William Schnoebelenin ja James Spencerin kirjasta Mormonism's Temple of Doom, ja siinä esitellään samankaltaisuuksia 'Fellow Craft' -vapaamuurarien ja mormonien seremoniallisten merkkien välillä.

Tämä mies, vuonna 1994, osallistui 3 000 tutsin teurastamiseen jotka toivoivat saavansa turvapaikan eräästä kirkosta, Ruandassa. Hän sanoo katuvansa, mutta käsivarsien kulttimainen asenne sekä nyrkkiin puristunut käsi sanoo toista. (From: "Austin American-Statesman", April 11, 2004)

Rock-tähti Ozzy Osbourne antaa vapaamuurari-ystäviensä tietää että hän on mukana veljeskunnassa (on the square) käsiensä asennon perusteella. ("USA Today", November 29, 2002, P. 10A)

Juutalainen näyttelijä E.G. Marshal joka esitti lakimiestä TV-sarjassa The Defenders, näyttää, että vapaamuurarillisesti, hän on kuvioissa mukana (on the square).

Seitsemännen asteen merkki jonka eroava Presidentti Nixon antaa, kuten se on kuvattu kirjassa Richardson's Monitor of Freemasonry, s. 79.

Rudolf Steiner, Hitlerin aikalainen Saksassa, antaa vapaamuurarin kädenpuristuksen (Master's Grip). Natsien aikakaudella, Steineristä tuli maailmankuulu vapaamuurariuteen ja ruusuristiläisyyteen liittyvien opetustensa pohjalta.

Tämä kuva on hänen kirjastaan, The Way of Initiation - how to Attain Knowledge of the Higher Worlds, published by Macoy Publishing and Masonic Supply Company, New York City.

Steiner loi myös opetusjärjestelmän Waldorf-kouluille jotka ovat hyvin suosittuja USA:ssa tänään.

Lainaus kirjasta Richardson's Monitor of Freemasonry, s. 36. Siinä annetaan kuva voimakkaasta kädenpuristuksesta (strong Master's Grip, or Lion's Paw), kuten Skotlantilaisen Riitin kolmannella asteella on käytäntönä.

Entinen varapresidentti Al Gore, joka pyrki presidentiksi vuonna 2000, antaa kolmannen asteen kädenpuristuksen (Master's Grip), joka viittaa siihen että hän on vähintään tällä asteella (Master Mason).

HUOMAUTUS: Samankaltainen kolmannen asteen kädenpuristuksen kanssa on 'Most Excellent Master' -tason kädenpuristus, kuten kirjassa Richardson's Monitor of Freemasonry kerrotaan, sivulla 61.

Mormoni (LDS) nainen antaa merkin LDS-kirkon rituaalisessa seremoniassa. Se on aivan sama kuin vapaamuurarien ensimmäisen asteen merkki. (Photo: "Mormonism, Masonry and Godhood", by Dr. Cathy Burns, Sharing Publishing, Mt. Carmel, Pennsylvania)

Kaikki pyramidin miehet

Tämä Konfederaatin upseeri vasemmalla on Ensimmäinen luutnantti John Oden, Tenth Alabama Volunteer Infantrysta joka taisteli Manassasissa, Chancellorsvillessa ja Antietamissa, missä hän haavoittui vakavasti. Maaten verta vuotavana, Oden käytti tikkua ja omaa vertaan, piirtäen vapaamuurareiden symboleita paperille. Sitten hän pyysi Unionin sotilasta ottamaan paperin ja viemään sen mille tahansa jenkille joka oli vapaamuurari.

Se vietiin eräälle Unionin everstille joka oli vapaamuurari mutta ei riittävän korkealla ymmärtääkseen Odenin symbolista viestiä. Eräs toinen vapaamuurari, Unionin kapteeni Perry kutsuttiin paikalle ja hän tunnisti piirrokset ja kertoi että veli oli ahdingossa. Neljä pohjoisen vapaamuuraria ratsasti kentälle, laski haavoittuneen luutnantin kenttävuoteelle, ja kuljetti hänet 5th New Hampshire Volunteer Infantryn kenttäsairaalaan missä häntä hoidettiin. Kun Unionin armeija jatkoi matkaansa, Oden lähetettiun erään lääkärin yksityiseen kotiin toipumaan, sen sijaan että hänet olisi viety vankileirille. Oden selviytyi sodasta.

Ensisilmäyksellä, tämä on koskettava tarina vapaamuurarien veljeydestä. Kuitenkin, osa loistosta himmenee kun me muistelemme että ei-vapaamuurari, kristitty Konfederaatin sotilas olisi jätetty vuotamaan kuiviin. Edelleen, jos tällaista yhteistyötä oli olemassa veljien välillä kentällä, voi vain miettiä että millaista yhteistyötä Konfederaatin ja Unionin vapaamuurarit tekivät kulissien takana.

Yllä oleva kuva ja teksti on kirjasta Secret Societies and Psychological Warfare, jota Codex Magican kirjoittaja suosittelee.

Ja lisää paljastavia käsimerkkejä...

Valokuva Time-lehdestä (14.2.2005); islamilainen roskajoukko osoittaa mieltään Karachissa, Pakistanissa. Ihmiset osoittavat tukeaan A.Q. Kahnille, jota kutsutaan 'islamilaisen ydinpommin isäksi'. Mielenkiintoista tässä on monet erilaiset käsimerkit joita ihmiset esittävät.

John Meriwether, sijoitusrahaston johtaja asettaa vasemman kätensä pöydälle lavastetussa tilanteessa. (Photo: "U.S. News and World Report", May 3, 1999, p. 45)

Meryl Streep näyttää vain istuvan ja rentoutuvan, mutta todellisuudessa tämä on kabbalistinen asento. (Photo: "Newsweek", September 26, 1994)

Entinen Vermontin kuvernööri Howard Dean, Democrat Party's National Committeen puheenjohtaja, antaa merkin molemmilla käsillään. (Photo: "Business Week", January 12, 2004, p. 35)

Robert Schuller, Kalifornian Crystal Cathedralin pastori on 33. asteen vapaamuurari. Käsimerkki jonka hän antaa on tyypillinen Schullerille.

Timothy McVeigh, joka teloitettiin ruiskeella sen jälkeen kun hänet oli todettu syylliseksi 168 ihmisen kuolemaan hänen räjäytettyään Liittovaltion virastotalon Oklahoma Cityssä vuonna 1995, jäi arvoitukselliseksi henkilöksi loppuun saakka. Mutta tämä kuva McVeighistä vankilassa vähän ennen teloitustaan saattaa olla paljastava liittyen miehen luonteeseen. Se mikä ensiksi näyttää pystyyn nostetulta peukalolta saattaa olla maaginen merkki nimeltään 'manofigo' nyrkkiin puristettu käsi, peukalo ylhäällä).

Joissakin salaseuroissa ja noitapiireissä peukalo symboloi fallosta. Yhteenvetona, tässä asennossa, McVeigh tajuaa että se on viimeinen kuva jonka maailma -- hänen syyttäjänsä -- luultavasti näkee hänest, sanoo: "FUCK YOU!" Artikkeli joka on kuvan yhteydessä näyttää tukevan tätä teoriaa. Siinä sanotaan: "Ei katumusta, ei pahoittelua." Vihainen irvistys Timothy McVeighin kasvoilla on myös vihjaileva. (Photo: "U.S. News & World Report", April 9, 2001)

Vasemmalla, maaginen 'manofigo' tai 'mano in fica' -käsimerkki. Oikealla on toinen versio. Timothy McVeighin käsimerkki yllä on kolmas vesrio. Tämä merkki on itämaista alkuperää. Se edustaa lingam-yoni (penis-vagina) joka muodostetaan siten että peukalo työntyy joidenkin sormien välistä. Varhaiset kristityt kutsuivat sitä nimellä 'manus obscenus', siveetön käsi.

Säälimätön Michael Chertoff, erään juutalaisen rabbin poika, entinen Oikeusministeriön syyttäjä, joka on aktiivinen tässä antikristillisessä ryhmässä, ADL:ssä, antaa eliitin nähdä kuka hän on esittämällä vulgaarin ja rivon 'manofigo' -käsimerkin. Chertoff on presidentti George W. Bushin Homeland Securityn johtaja. Monet uskovat että Chertoff on Mossadin palkkalistoilla.

X merkki

Luku 11

"Cross My Heart and Hope to Die" - The Mysterious 'X' factor

 

"'X' on muinainen muutoksen ja transformaation symboli... joka on pitkään yhdistetty keskiajan ja renessanssiajan taiteeseen tulevan Messiaan kera, joka uudistaa kaiken."
-Jim Tresner, 33°, "Scottish Rite Journal"
"Illuministien/vapaamuurarien tarkoitus kirjaimelle 'X' on yksinkertaisesti tämä: Se on Osiriksen tämän suuren egyptiläisen auringonjumalan merkki..."
-Texe Marrs, "Dark Majesty"

Merkillä, tai kirjaimella 'X' on pitkä historia muinaisissa mysteeri-uskonnoissa, luopio-juutalaisuudessa, vapaamuurariudessa ja okkultismissa. Illuminatin eliitti käyttää sitä tänä päivänä avain-ilmiöiden ja merkittävien tapahtumien vertauskuvana.

Tämä arvoituksellinen kirjain 'X' näyttää elävän omaa elämäänsä eliitin salaisen avun turvin tai ilman sitä. Mark Euston, Christian Intelligence Resource Networkista, kirjeessään tälle kirjailijalle, antoi yksityiskohtia joistakin esimerkeistä missä kirjainta 'X' käytetään. Esimerkkinä, hyvin tunnettu TV-ohjelma X-Files.

Pornografiset elokuvat on luokiteltu kirjaimella 'X' ja pahemmat kirjaimella 'XXX'. Euston huomautti että meillä on Microsoft Corporationin valmistama X-Box, elokuva X-Men, muodista poistuneita tuotteita joita kutsutaan nimellä 'Brand X', sekä tietysti, vankileiri Guantanamossa Kuubassa, nimeltään Camp X-Ray. Tämän päivän nuoria kutsutaan nimellä 'Generation X', ja moni on huolestunut planeetasta, tai tähdestä jonka kerrotaan lähestyvän meitä, nimeltään "Planet X" jolla on okkulttista merkitystä.

Euston kysyy liittyen näihin kaikkiin esimerkkeihin kirjaimen "X" käytöstä: "Ovatko nämä vain outoja yhteensattumia, jonkinlainen mielenhallinta-temppu, vai alitajuista valmentamista jotakin varten?"

Hyvä kysymys.

Eräs toinen ystävä, Kathy Creek, kirjoitti ja kysyi että olinko huomannut että lääkeyhtiöt ovat tuoneet markkinoille joiden nimissä oli kirjaimet 'V', 'Z', tai 'X'? Hän mainitsi nimen Clarinex, allergialääke jonka 'i' -kirjaimen pisteenä oli pieni auringon kuva.

John Myers, eräs toinen tarkkanäköinen ystävä joka oli kiinnostunut tällaisista aiheista, kirjoitti minulle pitkän kirjeen johon hän laittoi lainauksen Edward Waiten kirjasta A New Encyclopedia of Freemasonry. Myers tarkkanäköisesti havannoi, että "yleisesti kaikki pahat asiat ovat X-merkkisiä." Hän mainitsi, myös, merkin 'Rx' jota käytetään apteekeissa, 'Xmas' joka korvaa sanan 'joulu', ja että merkkiä 'X' käytetään joskus korvaamaan allekirjoitus asiakirjoissa.

Ja 'X' -kirjaimen arvoituksellinen käyttö on vallalla kaikkialla. Leikkivien lasten voidaan kuulla sanovan: "Cross my heart and hope to die." Kreikkalaisissa aakkosissa, kirjain "chi" merkitään "X" -symbolilla, ja sen numerinen arvo on 600. Numerologit sanovat, että "XXX", siten, voisi merkitä lukua 666.

Mustat muslimijohtajat ilmiselvästi suuren hengellisen merkityksen korvaavana nimenä. Kaksi tunnettua muslimi-johtajaa on nimetty "Malcolm X" ja "Louis X", nimillä jotka he ovat valinneet itselleen. Tämä jälkimmäinen, joka syntyi New Yorkissa vuonna 1933, ja jonka nimi oli alunperin Louis Eugene Wolcott, vaihtoi nimensä käännyttyään islamiin mustan muslimijohtajan Elijah Muhammedin avulla. Tänään hänet tunnetaan nimellä Louis Farrakhan. On hyvin tunnettua, että Farrakhan on 33. asteen vapaamuurari.

'X' auringon symbolina

C.J. Kosterin mukaan, joka on Institute for Scripture Researchin päällikkö Etelä-Afrikassa, X oli kaldealaisen (babylonialaisen) taivaan jumalan tunnus. Koster sanoo että X oli muinainen auringon jumalan symboli ja että tässä kirjaimessa on mukana seksuaalisia vihjauksia. Vanhoissa seemiläisissä kielissä, X edustaa ristiä. [1]

Vapaamuurarit tulkitsivat tämän kirjaimellisesti paranormaalin merkityksensä vuoksi Luciferin, auringonjumalan merkkinä. Vapaamuurari-looshi käyttää X-kirjainta myös sen seksuaalisen merkityksensä sekä babylonialaisen alkuperänsä vuoksi. Kirjoittaessaan Scottish Rite Journaliin, Jim Tresner, 33°, selitti X-kirjaimen käyttöä 17. asteen rituaalisessa seremoniassa, nimeltään 'Knight of the East and West'. [2]

Tresner, 33. asteen muurari, painotti että 17. asteen rituaali on "eräs kaikkein voimakkaimpia ja syvällisimpiä asteita tässä riitissä." [3]

"Siinä," Tresner sanoi, "me kohtaamme raakaa hengellistä energiaa, ja me alamme ymmärtää hengellistä voimaa jota on saatavilla," henkilölle joka kykenee ammentamaan sitä. [4]

'X' transformaation symbolina

Tresner jatkaa vihjaamalla että X, edustaen roomalaista luku 10, symboloi myös kabbalistisen juutalaisen elämänpuun (the Sephiroth) kymmentä manifestaatiota. Hän huomauttaa, että tämän asteen kandidaatti pukee ylleen kaksi nauhaa, joista toinen on muista ja toinen valkoinen, jotka symboloivat vapaamuurarien opin dualistisuutta.

"Fakta että ne menevät ristiin toistensa kanssa," Tresner selittää, "viittaa kahden vastavoiman liittoon (Ordo Ab Chao)." [5]

"Mennessään ristiin toistensa kanssa," Tresner sanoo, "ne muodostavat X-kirjaimen." X, hän sanoo, "on transformaation muinainen symboli." [6]

"Tämä aste," Tresner lopettaa, "tarjoaa hengellisen ponnahduslaudan valmistauduttaessa muutokseen, puhdistautumiseen (tai: huipentumaan), sekä tulevaan ratkaisuun." [7]

"Tresner valitsee sanansa hyvin huolellisesti... ja hyvin tarkoitushakuisesti. Uskon että hän kertoo vapaamuurari-kandidaateille että tässä asteessa, jossa X-kirjain on tärkeä, heitä valmennetaan sotimaan kristittyjä vastaan, sekä ylistämään heidän Kuningastaan kun tapahtumat jotka Raamatussa on kerrottu, menevät eteenpäin. Luonnollisesti, Tresner luultavasti kiistäisi tämän teorian, joten minä jätän sen sinun, lukija, päätettäväksesi.

Kirjan Richardson's Monitor of Freemasonry sivulla 158 kerrotaan yksityiskohtaisesti tästä seremoniasta (Knights of the East and West). Tässä rituaalissa, lausutaan pyhä sana 'Abaddon'. Abaddon on synonyymi paholaisella joka johtaa miljoonat demonit ulos helvetin kuilusta piinaamaan maapalloa viimeisinä päivinä.

Kirjassa paljastetaan että, tämän pyhän sanan lausumisen jälkeen, rituaali tarjoaa demonstraation "joka on tarkoitettu kuvaamaan maailmanloppua." [8]

Hyvin aiheeseen sopivaa!

'X' vapaamuurari-looshin symbolina

Yksi asia on varma: vapaamuurari-kilta ei käytä X-kirjainta ainoastaan Knights of East and Westin rituaalissa, vaan myös muissa yhteyksissä. Kuninkaallisen holvikaaren asteessa (In the Royal Arch's Super-Excellent Master's Degree), Ensimerkki joka annetaan on käsivarsien laittaminen ristiin rintakehän päällä. Tämä merkki viittaa rangaistukseen sille joka paljastaa salaisuuksia.

Sitten 'Select Master' -asteella, Toinen merkki joka annetaan on käsien ja käsivarsien asettaminen ristiin aivan kaulan alapuolella ja niiden nopea laskeminen. Taas kerran, tämä muistuttaa, rangaistuksesta sille joka paljastaa salaisuuksia.

'Intimate Secretary' -asteen rituaalissa, käytetään X-kirjainta. Richardson's Monitor of Freemasonry paljastaa mitä tapahtuu:

"Veljet laskeutuvat nyt maahan, jokainen oikean polvensa varaan, ja he laittavat käsivartensa ristiin ja pitävät niitä ylhäällä niin että oikean vasen peukalo koskettaa vasenta ohimoa, ja vasemman käden peukalo oikeaa ohimoa..." [9]

The 'X' as Tumbling Cross and Sex Symbol

Muinaisessa Intiassa, X-symboli yhdistettiin vajraan (jewel-phallus). Luultavasti, tämä on vielä yksi syy miksi vapaamuurari-looshi omaksui tämän symbolin moniin heidän rituaalisiin aktiviteetteihinsa. Vapaamuurarius, on, itse asiassa, kieroutunut seksi-kultti.

Kirjassaan The Woman's Dictionary of Symbols and Sacred Objects, Barbara Walker kutsuu tätä symbolia nimellä "Cross Saltire", mikä tarkoittaa kirjaimellisesti 'suistunut risti' tai risti joka heittää kuperkeikkaa. Tässä mielessä, se on selkeän antikristillinen luonteeltaan.

Scientology-kirkolla, on logossaan risti johon on yhdistetty X-kirjain.

'X' kuoleman merkkinä

Viimeiseksi, pitäisi huomioida että vapaamuurarin hautajaisissa, lähiomaisten läsnäollessa, X-kirjain on taas mukana. Kirja The Monitor of the Work, Lectures, and Ceremonies of Ancient Craft Masonry for the Grand Lodge of the State of New York osaltaan kuvaa tätä rituaalia ja näyttämöä joka on hautajaisissa läsnä seuraavasti:

"Hautajaisissa vainajaa kunnioitetaan ojentamalla kädet kohti hautaa kämmenet ylöspäin, veljien toistaessa yhdessä: 'Haudan lepoon ma jätämme meidän edesmenneen veljemme maalliset jäännökset.' Sitten käsivarret laitetaan ristiin rintakehän päälle, vasen oikean päälle, sormien koskettaessa olkapäitä..." [10]

Sinä näet valokuvien ja piirrosten joukossa kuuluisan kauhukirjailijan Stephen Kingin tässä hautajais-asennossa kädet ristissä rintakehän päällä (X), sormien koskettaessa vastakkaista olkapäätä. Onko King, kuoleman kirjallisuuden mestari, itse asiassa ottamassa kuoleman asennon, viikatemiehen? Uskooko King että tämä julkisuudessa esitetty rituaali tuo hänelle "raakaa hengellistä energiaa" josta vapaamuurari-kirjailija, Jim Tresner, 33, on maininnut?

'X' -egyptiläinen yhteys

Mistä lähteistä vapaamuurarit toivat tämän X-hautajaissymbolin? Kirjassani, Dark Majesty, minä selitän tämän egyptiläisen yhteyden: "Muinaisessa Egyptissä, 'X' -merkki sekä ristiin asetettujen luiden symboli oli hyvin tärkeä uskonnollisessa merkityksessä. Sinä voit löytää 'X' -merkin monien muinaisten egyptiläisten temppelien ja pyramidien seiniltä... Se on Osiriksen, suuren auringonjumalan merkki..."

Muinaisilla faraoilla, kun heidät haudattiin, jalat olivat X-asennossa merkkinä kunnioituksesta Osirikselle.

Tänään, kuten muinaisessa Egyptissä, Osirista, auringonjumalaa, palvotaan; nyt kunnioitus tulee vapaamuurareilta ja ja heidän illuministisilta tovereiltaan. Nämä ihmiset virheellisesti uskovat, että he ovat valaistuneita auringon jumalansa, Suuren arkkitehdin, Jahbuhlunin, tai Luciferin toimeksiannosta.

He ovat jopa laittaneet Osiriksen kaikkinäkevän silmän dollarin seteliin. Se on tämä silmä huippukivessä jota auringonsäteet ympäröivät julistaen koko maailmalle Uuden aikakauden, Uuden maailmanjärjestyksen tuloa.

Pakistanin presidentin, kenraali General Pervez Musharrafin univormun hihassa oleva merkki kertoo paljon. Taustalla olevaa mustaa ympyrää vasten me löydämme tutun Islamin puolikuun ja tähden (itse asiassa pakanallista alkuperää, edustaen Dianaa, 'tähden' ja 'kuun' jumalatarta) samoin kuin kaksi ristikkäin asetettua miekkaa (pakanallisena aikakautena, Marsin, sodan jumalan tunnus). Ei ole todennäköistä että Musharrafilla ei olisi mitään käsitystä näiden symbolien todellisesta merkityksestä.

Hänen majesteetillaan, Kuningatar Elizabethilla, on 18 miljoonan dollarin omaisuus sekä kruunu jonka keskellä 'X'. (Photo: "Majesty magazine", Volume 25, August, 2004)

'X' Team? Time-aikakauslehdessä (14.7.2003, s. 79), kerrottiin että Marvel Comics aikoi julkaista sarjakuvakirjan Jossa Prinsessa Diana nousee kuolleista supervoimien kera. Ensimmäisen painoksen otsikon oli tarkoitus olla: "Di Another Day."

Ajatuksena oli, että Princess Diana ja lukuisa määrä mutantteja jotka ovat nousseet kuolleista juoksisivat ympäri maailmaa taistellen pahuutta vastaan.

Princess Dianalla ja hänen mutantti-ystävillään olisi kaikilla logo rinnassaan: ympyrä (aurinko) punaisen X-kirjaimen kera.

Ehud Barak, vapaamuurarien valitsema Israelin pääministeri vuonna 1999, vaimonsa Navan kera. Tämä on hyvin lavastettu 'X'. Vaimon korvakorut ovat myös merkittäviä, joissa on kuvattuva vapaamuurarien kaksipäinen kotka. (Photo: "Time Magazine", May 31, 1999, p. 64)

Larry Summers, valtiovarainministeri Clintonin jälkimmäisellä kaudella, vihjaa yhteyksiin Illuminatin eliitin kanssa. Ensiksi me näemme käsivarret X-asennossa, vasemman käden polku hallitsevana.

Sitten on tukipylväs (the pillar of strength of Jaquin and Boaz origins), ja lopulta mustavalkoinen 'shakkilauta' jolla hän seisoo, edustaen polaarisia vastakkaisuuksia, Hegeliläistä dialektiikkaa, tasapainon korkeaa vapaamuurari-periaatetta. Summers on tällä hetkellä Harvardin Yliopiston presidentti.

Donald E. Graham, The Washington Postin päätoimittaja, lavastetussa asennossa toimituksessa. (Photo: "Vanity Fair")

Joskus, henkilö pukeutuu sellaiseksi kuin hän todellisuudessa on! Tässä on kuvia Etelä-Afrikan poliittisesta johtajasta (vasemmalla) sekä Disney Corporationin pääjohtaja Michael Eisner (yllä). katso tarkkaan, ja huomaat 'X' -kirjain sekä muut Illuminaatin symbolit ovat selvästi nähtävillä. (Photo: "Vanity Fair", November 1997)

James Erwin, Bank of American varapuheenjohtaja.

Charlie Chaplin imitoi Adolf Hitleriä Adenoid Hynkeliä klassikko-elokuvassa The Great Dictator (1940). Charlie Chaplin oli enemmän kuin koomikko. Syntynyt 16.4.1889 Lontoossa, Englannissa, juutalaisille vanhemmille, 30-vuotiaana hän oli eräs United Artistsin perustajista.

Voimakkaan kommunisti-myönteisenä ja sionistina, Chaplinilla oli voimakas mieltymys teini-ikäisiin tyttöihin joka vei hänet joskus vaikeuksiin. Illuminati kunnioitti Chaplinia omaksumalla näyttelijän 'The Tramp' -ikonin teknologia-jätti IBM:lle. (Photo: "Time magazine")

Charlie Chaplin vuonna 1952 antaen koko maailman tietää mikä hän on -- paholainen ihmisen muodossa! (Photo: "Time magazine", October 11, 2004)

Actress Marlene Dietrich, a tool of the OSS, the predecessor of the CIA, was a lesbian who privately snickered because Hollywood portrayed her as a sex symbol for males.

Kuuluisa filmitähti Boris Karloff, klassisessa elokuvassa The Mummy. Hän symbolisesti laittaa käsivartensa ristiin aivan kuten tehtiin egyptiläisissä rituaaleissa faraoiden aikaan.

Stephen King, jonka kirjat poikkeuksetta nousevat suosituimpien listalle. Otsikko kuvan yllä kuuluu: "It's good to be King." (Photo: "Newsweek", August 28, 2000, p. 45)

Nämä muinaiset egyptiläiset hahmot osoittavat kuinka tärkeä oli Osiriksen pyhä merkki, 'X'.

Maalaus Ramses I:n haudasta, Kuningasten laaksosta.

Egyptiläinen muumio, käsivarret ristittyinä Osiriksi, taivaallisen isän kunniaksi.

Swami Bua, intialainen guru, joka vuonna 2003 väitti olevansa 115-vuotias. Hänen jalkansa taivuitettuna tyypilliseen hundu-gurujen asentoon kun he meditoivat ja hatjoittavat yogaa.

Georges Darboy, Pariisin arkkipiista vuonna 1870. Huomioi ristissä olevat käsivarret sekä Il Cornuto jonka hän antaa vasemmalla kädellään. (From the book, "How The Pope Became Infallible", by August Bernhard Hasler, 1981, Doubleday & Co., Garden City, New York)

The papacy often uses the "X," as is demonstrated in the Dagon fish-hat of Pope John Paul II on the cover of The Pope Speaks journal.

Kuuluisan noitien aikakauslehden, Circle Network Newsin kansikuva vuodelta 1994. Kuvassa Cernunnos, sarvipäinen metsien jumala kädet X-asennossa. Aurinko, joka on noidille pyhä, on keskellä.

Kuva Yalen Yliopiston henkilökunnasta, Literary Magazine, 1941. Nuoret miehet edessä antavat kaikki käsillään samanlaisen X-merkin.

Tämä valokuva on merkittävä, sillä eräs oppilaista, toinen oikealta, takarivissä, on James Jesus Angleton, kieroutunut vapaamuurari joka oli CIA:n pitkäaikainen varajohtaja, ja hän syyllistyi murhiin, raiskauksiin, kidutuksiin, kavalluksiin sekä lukuisiin muihin pahoihin tekoihin. Se on myös Yale missä Skull and Bones sekä muut eliitin ryhmät värväävät jäseniään.

Edinburghin Yliopiston sinetti Skotlannissa.

Garrettin Illinoisin Evankelisen teologisen seminaarin logo.

'Burgundin risti' josta tuli Nazi Wallonien Waffen SS Divisionin tunnus; he olivat ranskalaisia vapaaehtoisia, jotka Leon Degrellen johdolla taistelivat kommunisteja vastaan Venäjän rintamalla.

Puolustajat väittävät, että Konfederaatin lipun kuvio lainattiin historiallisesta Pyhän Andrewin rististä. Tämä on kaikeka muuta kuin varmaa. Konfederaattia tukivat salaa jesuiitat, vapaamuurarit ja juutalaiset (Rothschildien intressi) jotka kaikki olivat tietoisia sen todellisesta, okkultistisesta alkuperästä. Edelleen, Skotlantilainen Riitti painottaa Pyhän Andrewin X-muotoista ristiä.

Illuminismi avaruudessa: NASA:n tunnukset ovat täynnä pakanallisia, okkultistisia ja vapaamuurarillisia merkityksiä, mukaanlukien Osiriksen X-kuvio.

USA:n neljä huippu-poliitikkoa jotka tapasivat Valkoisessa Talossa päättääkseen Liittovaltion Budjetista. Ilmiselvästi, tämä oli lavastettu 'photo op' -tapahtuma, mutta että Varapresidentti Al Gore ja Puhemies Newt Gingrich kumartuvat (reach over) Presidentti Bill Clintonin ja enemmistöjohtajan Bob Dolen käsien yli, on vakava etikettivirhe. (Photo: "USA Today", December 21, 1995)

Albert Piken kirjassa Morals and Dogma, jota vapaamuurarit arvostavat suuresti, on kuva X-kirjaimesta, vasaran ja muttanauhan muodossa.

Pike selittää tämän tarkoittavan, eliitin täytyy kontrolloida ihmisten vallankäyttöä: "Ihmisten sokea valta on voimaa joka täytyy käyttää säästeliäästi, sekä myös hallita... älymystön täytyy säännöstellä sitä."

Tässä kuvassa, kandidaatti, maaten lattialla, on 'nousemassa' Leijonan käpälän voimakkaan otteen avulla. Leijona pitää kädessään 'Ankh' -symbolia joka tarkoittaa jälleensyntymistä tai uudistumista. 'X' miehen rinnassa kertoo meille etä Osiris, auringonjumala, surmattiin yhdessä Kuningatar Isiksen kanssa, mutta että hän nousee kuolleista.

Lisa Marie Presley osoittaa kabbalistista tietämystään kehonsa asennolla, eräässä aikakauslehdessä, mukaanlukien Osiriksen 'X' sekä jalat timantti-asennossa. (From: "Time Magazine", April 5, 2005)

 


Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS