Toronton siunaus?

Miksi edelleen Torontosta?

Miksi vielä tuon esiin Toronton siunauksena tunnetun liikehdinnän?

Koska uskon sen olleen Jumalan tuomio seurakunnille ja samat eksyttävät henget ja henkivallat jotka vaikuttivat Toronton siunauksena vaikuttavat edelleenkin seurakuntien keskuudessa ja monet seuraavat niitä, ja koska tiedän vain yhden ainoan Pastorin Suomessa joka on ollut mukana levittämässä Toronton oppia ja siunausta,mutta sanoutunut siitä julkisesti irti(kysymyksessä oli Pastori Paavo Järvinen).

Kyseisen liikkeen oppeja ja kirjoja liikkuu edelleen Suomessa ja on tullut aika sanoutua niistä irti julkisesti.Jos olet tehnyt niin,ja olet seurakuntien johtotehtävissä niin voit kertoa minulle kokemuksistasi niin lisäämme niitä mielellämme sivuillemme.Voit ottaa yhteyttä yhteystietosivujen kautta,terveisin Marko Kokkoniemi.

Katja Pohjanmaalta kertoo: Koin Toronton siunauksen

Wikipedia

Toronton siunaus

 
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Toronton siunaus eli torontolaisuus on karismaattista liikehdintää, johon kuuluu muun muassa hallitsematonta naurua ja eläinten jäljittelyä, kuten haukkumista.[1] Herätys käynnistyi tammikuussa 1994 Toronto Airport Vineyardissa, joka nykyisin tunnetaan Toronton lentokenttäseurakuntana (engl. Toronto Airport Christian Fellowship).[2] Kyseinen seurakunta tuli poistetuksi Vineyard-liikkeen yhteydestä joulukuussa 1995 ja jatkoi toimintaansa itsenäisenä kirkkona.[3] Toronton siunaus otettiin vastaan muutamissa suomalaisissakin seurakunnissa.[4]

Lähteet

Aiheesta muualla

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.04 | 17:05

Kiitos näistä kertomuksista! No lohduttavat mieltä kun on masentunut eikä osaa auttaa itseään. Rukous on tärkeä asia.Kumpa Jeesus parantaisi minutkin.

...
11.04 | 12:05

Siunausta

...
03.04 | 06:48


Pedonmerkkiä ei voi ottaa vahingossa. Lue www.enskansivut.fi

...
18.02 | 10:47

Todella koskettava matka taivaaseen ja paraneminen täysin kuntoon.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS